Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat miehiä, osa 2

Työpaikkavaatimukset sinkkumarkkinoilla saivat juuri uuden käänteen.
Näin saat miehiä, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -165 (381 ääntä)
   Loistava seuranhaku ilmoitus! Täältä löytyy yks lorvija. Elämä on ollu niin mukavaa mulle, että ei oo tarvis käyä töissä varmaan enää koskaan. Ja oon vasta 22v! Työt on köyhille!

   Lainaa

  2. Tulos: -159 (401 ääntä)
   Helsinki on PERSEESTÄ!

   Lainaa

  3. simo sinno 10.1.2017 2:32
   Tulos: +389 (407 ääntä)
   Kiinnostais tietää miten Saralle ja Henrille kävi.

   Lainaa

  4. Tulos: +205 (279 ääntä)
   En tiennytkään että Laurean ammattikorkeakoulu tarjoaa myös elämämkoulu -aineen.

   Lainaa

  5. Tulos: +194 (216 ääntä)
   Ja nyt jälkikäteen huomasin että kyseessä olikin Lahti eikä Lohja. Noh, vitsi aukeaa varmaa muutenkin. Palaan elämämkorkeakoululleni.

   Lainaa

  6. hurjakarhu 10.1.2017 3:37
   Tulos: -96 (180 ääntä)
   Miksi nistit saa käyttää nettiä? Menisivät töihin

   Lainaa

  7. KaroliinaCZ 10.1.2017 4:02
   Tulos: +355 (369 ääntä)
   Siis... Miehellä ei pidä olla töitä, että hänellä olisi aikaa naiselle, joka kuitenkin aloittaa opiskelut toisessa kaupungissa? Vai onko kyseessä elämäm_koulun jatkokurssi...?

   Lainaa

  8. Tulos: +245 (259 ääntä)
   Jos ajatellaan että Mari käy Helsingistä Lahdessa koulussa, vaikka 5pvää/vko klo. 9-16 plus matkat, niin eikö mies ehtisi sillä välin ihan hyvin käymään töissä, eikä menisi yhteinen aika hukkaan..? :D Jos tosiaan on siitä kyse, niin olisi laittanut että haluaa miehen joka ei tee vuorotyötä. :P Henk.kohtaisesti kokemusta miehestä joka ei käy ollenkaan töissä (omasta halustaan), enkä suosittele...

   Lainaa

  9. Tulos: -80 (118 ääntä)
   "hyvin random?" mitäs se oikeen edes tarkoittaa? Satunnaisuus ei oikee mun mielestä sovi tohon lauseeseen, joten onko nä taas näitä hesalaisten omia höpötyksiä?

   Lainaa

  10. Mother of Vile Excrement 10.1.2017 9:14
   Tulos: +66 (80 ääntä)
   VIP: Jos ajatellaan että Mari käy Helsingistä Lahdessa koulussa, vaikka 5pvää/vko klo. 9-16 plus matkat, niin eikö mies ehtisi sillä välin ihan hyvin käymään töissä, eikä menisi yhteinen aika hukkaan..? Jos tosiaan on siitä kyse, niin olisi laittanut että haluaa miehen joka ei tee vuorotyötä. Henk.kohtaisesti kokemusta miehestä joka ei käy ollenkaan töissä (omasta halustaan), enkä suosittele…
   Arvostan tätä kommenttia.

   Lainaa

  11. Tulos: +61 (83 ääntä)
   khaleesi: En tiennytkään että Laurean ammattikorkeakoulu tarjoaa myös elämämkoulu -aineen.
   Voin kertoa, että ei siellä La Ureassa oikeesti mitään opiskella, eli oikeassa olet.

   Lainaa

  12. Tulos: +11 (93 ääntä)
   Nooh, täytyy myöntää, että tavallaan ymmärrän. Itse yrittäjänä teen vain nelipäiväistä viikkoa ja max 5 h päivässä töitä. On maailmassa muutakin kuin työt. Esim. matkustelu! Onneks olen pelannut korttini oikein ja palkannut alaisia, jotka voi laittaa tekemään kaikki työt. Ja rahat tippuu omiin taskuihin. ;)

   Lainaa

  13. Tulos: +318 (324 ääntä)
   Kaikki pointsit Saralle kuitenkin että uskalsi ottaa tuntemattomaan yhteyttä ja pyytää treffeille! Maailma olisi paljon kivempi paikka jos ihmiset uskaltaisivat sanoa suoraan että joku toinen vaikuttaa kiinnostavalta ja tekisi sen vielä noin kohteliaasti :)

   Lainaa

  14. Tulos: -141 (155 ääntä)
   Mäyrä: Kaikki pointsit Saralle kuitenkin että uskalsi ottaa tuntemattomaan yhteyttä ja pyytää treffeille! Maailma olisi paljon kivempi paikka jos ihmiset uskaltaisivat sanoa suoraan että joku toinen vaikuttaa kiinnostavalta ja tekisi sen vielä noin kohteliaasti
   niIMPÄ! Siihen päälle kun vielä kaikki suomalaiset halaisi yhtä aikaa niin koko maailma pelastuisi koska se teleporttaisi he-man paikalle ja heman siivoaisi planeetan ihmisten puolesta! Ihan kivoja nämä "maailma olisi parempi" :D Näistä pitäisi jonkun kerätä kirja: Ihmisten naurittavimmat maailmanmuokkaus fantasiat!

   Lainaa

  15. Tulos: -1 (39 ääntä)
   Taas yks hyvä syy olla olematta tinderissä. : )

   Lainaa

  16. Tulos: -26 (36 ääntä)
   Juristi: Nooh, täytyy myöntää, että tavallaan ymmärrän. Itse yrittäjänä teen vain nelipäiväistä viikkoa ja max 5 h päivässä töitä. On maailmassa muutakin kuin työt. Esim. matkustelu! Onneks olen pelannut korttini oikein ja palkannut alaisia, jotka voi laittaa tekemään kaikki työt. Ja rahat tippuu omiin taskuihin.
   Ja kaikkien Suomen työttömien taskuihin. Jee, kaikki voittaa, paitsi luultavasti juristin asiakkaat.

   Lainaa

  17. Tulos: +48 (56 ääntä)
   "Et saa olla töissä että meille jää enemmän aikaa. Aloitan opiskelun kohta." Saakohan sitten käydä töissä kun se menee kouluun?

   Lainaa

  18. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Jäin just Stadin seudulla työttömäksi. Missä ovat kaikki naiset?? :D

   Lainaa

  19. Tulos: +51 (59 ääntä)
   En tietysti voi tietää, mutta Hesarin mielipidesivuilla on viime viikkoina versoillut (tai pikemminkin rikkaruohoillut) keskustelu jossa toistuvasti syytellään kaikkia naisia nirsoiksi kullankaivajiksi joille ei kelpaa kuin korkeakoulutettu toimitusjohtaja. Tämä voisi olla asian tiimoilta provo -olisiko se sitten parempi jos hakisi "ammatikseen" pleikkaria verkkareissa pelaavaa?

   Lainaa

  20. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Nixu: Jäin just Stadin seudulla työttömäksi. Missä ovat kaikki naiset??
   Kotona, joten et tapaa heitä missään.

   Lainaa

  21. Minä olen asiallinen 11.1.2017 3:54
   Tulos: +2 (28 ääntä)
   triton: Helsinki on PERSEESTÄ!
   Niin sinäkin.

   Lainaa

  22. Tulos: -20 (44 ääntä)
   Sannni: En tietysti voi tietää, mutta Hesarin mielipidesivuilla on viime viikkoina versoillut (tai pikemminkin rikkaruohoillut) keskustelu jossa toistuvasti syytellään kaikkia naisia nirsoiksi kullankaivajiksi joille ei kelpaa kuin korkeakoulutettu toimitusjohtaja. Tämä voisi olla asian tiimoilta provo -olisiko se sitten parempi jos hakisi “ammatikseen” pleikkaria verkkareissa pelaavaa?
   Sellanen kullankaivuu on kyl aika yleinen ilmiö. Toki miehetkin tekee sitä. Mut aiheesta on ä tehty myös tutkimuksia, (linkkaan jos joku haluaa lukea) että pieni osa miehistä pyörittelee suurta osaa naisista aikalailla miten huvittaa (ei kaikkia) sitten on tämä suuri miesten joukko, jolle ei löydy parisuhdetta millään.

   Lainaa

  23. Tulos: +62 (66 ääntä)
   pena: niIMPÄ! Siihen päälle kun vielä kaikki suomalaiset halaisi yhtä aikaa niin koko maailma pelastuisi koska se teleporttaisi he-man paikalle ja heman siivoaisi planeetan ihmisten puolesta! Ihan kivoja nämä “maailma olisi parempi” Näistä pitäisi jonkun kerätä kirja: Ihmisten naurittavimmat maailmanmuokkaus fantasiat!
   Koska jos ei kerralla voi korjata kaikkea, mikä on maailmassa pielessä, ei kannata tehdä mitään.

   Lainaa

  24. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Jaahas: Sellanen kullankaivuu on kyl aika yleinen ilmiö. Toki miehetkin tekee sitä. Mut aiheesta on ä tehty myös tutkimuksia, (linkkaan jos joku haluaa lukea) että pieni osa miehistä pyörittelee suurta osaa naisista aikalailla miten huvittaa (ei kaikkia) sitten on tämä suuri miesten joukko, jolle ei löydy parisuhdetta millään.
   Linkkaa toki, haluaisin lukea. Olen tietoinen että tämä mielipide esiintyy aika yleisesti ja siitä on paljon kirjoitettukin, mutta en koskaan ole nähnyt minkäänlaisia lukuja tai muuta kovaa dataa, vain "mutusosiologiaa". Oman arkikokemukseni mukaan melkein kaikki pariutuvat, ja "ylijäävät" naiset omistautuvat kissoille, uralle, tai klassiselle musiikille, kun taas samassa tilanteessa olevat miehet muuttuvat hiukan omituisiksi, ja alkavat selostaa netille miten naiset nyt ovat joka tapauksessa pahoja (tai happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista). Mutta on täysin mahdollista että elän jonkinlaisessa kuplassa.

   Lainaa

  25. Tulos: -57 (63 ääntä)
   Se on muuten juuri noin. Itse kuulun näihin "pyörittäjiin". Geenit ovat kohdelleet suopeasti ja olen korkeastikoulutettu ja menestynyt töissä, päälle 30v ja ajan Porschea. Sanokaa mitä sanotte mutta kyllä se vaan markkinoilla toimii, jopa tuo autokin joillekin naisille.
   Jaahas: Sellanen kullankaivuu on kyl aika yleinen ilmiö. Toki miehetkin tekee sitä. Mut aiheesta on ä tehty myös tutkimuksia, (linkkaan jos joku haluaa lukea) että pieni osa miehistä pyörittelee suurta osaa naisista aikalailla miten huvittaa (ei kaikkia) sitten on tämä suuri miesten joukko, jolle ei löydy parisuhdetta millään.

   Lainaa

  26. Tulos: +3 (27 ääntä)
   triton: Helsinki on PERSEESTÄ!
   Ei ehkä itsessään Helsinki vaan siellä asuvat ihmiset. Terv entinen stadilainen

   Lainaa

  27. Tulos: +12 (36 ääntä)
   "Nooh, täytyy myöntää, että tavallaan ymmärrän. Itse yrittäjänä teen vain nelipäiväistä viikkoa ja max 5 h päivässä töitä. On maailmassa muutakin kuin työt. Esim. matkustelu! Onneks olen pelannut korttini oikein ja palkannut alaisia, jotka voi laittaa tekemään kaikki työt. Ja rahat tippuu omiin taskuihin" Uskotaan, uskotaan..olet harvinaisen huono provo. Jos yrittäminen olisi oikeasti näin helppoa niin sitä tekisivät kaikki! Ihmisten palkkaaminen tulee yrittäjälle nimittäin erittäin kalliiksi.

   Lainaa

  28. Tulos: -31 (49 ääntä)
   Sannni: Linkkaa toki, haluaisin lukea. Olen tietoinen että tämä mielipide esiintyy aika yleisesti ja siitä on paljon kirjoitettukin, mutta en koskaan ole nähnyt minkäänlaisia lukuja tai muuta kovaa dataa, vain “mutusosiologiaa”. Oman arkikokemukseni mukaan melkein kaikki pariutuvat, ja “ylijäävät” naiset omistautuvat kissoille, uralle, tai klassiselle musiikille, kun taas samassa tilanteessa olevat miehet muuttuvat hiukan omituisiksi, ja alkavat selostaa netille miten naiset nyt ovat joka tapauksessa pahoja (tai happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista). Mutta on täysin mahdollista että elän jonkinlaisessa kuplassa.
   Elikä naisten ja miesten ero on käytännössä siinä nykyään länsimaalaisessa kulttuurissa, että nainen saa käytännössä milloin huvittaa parisuhteen, tai seksiä, kun taas mies ei näitä välttämättä halutessaan saa. Paitsi jotkut tietyt, jotka esim. ovat kuuluisia, tai rikkaita tms. Ihan normaaliahan se on, että esim. bändien keikoilla yhden solistin ympärillä pyörii satapäin nuoria naisia pikkuhousut märkinä kiljuen suoraa huutoa ja yrittäessä päästä mahdollisimman lähelle idoliaan. Tällainen bändäri voisi milloin vaan valita näistä kiljuvista naisista kenet tahansa ja kyllähän siellä takahuoneissa kaikenlaista tapahtuukin... Tätä kommenttia varmaan monet tulee vihaamaan, mutta en vääristele mitään, kunhan vaan kerron tekemistäni huomioista. Enkä myöskään ole katkera, jokainen tietenkin tekee omalla elämällänsä mitä haluaa. :) Itse olen myös sinkkumies, mutta en koe tulleeni varsinaisesti painostetuksi sinkkuuteen, sillä olen moneen naisen tekemään "iskuyritykseen" jättänyt reagoimatta tarkoituksellisesti, koska haluan kestävän parisuhteen, en mitään lyhyttä sekoilua. Siihen eroavaisuuteen palatakseni. Eli jos joku itse valitsee pysyä sinkkuna ja keskittyä vaikka siihen klassiseen musiikkiin, niin eihän hän tietenkään silloin katkeroidu, koska hän voi milloin vain "muuttaa mieltänsä", kun taas monen miehen kohdalla valitettavasti tilanne on se, että heidät on käytännössä yhteiskunnan toimintamekanismin avulla pakotettu tilanteeseen, missä he eivät voi valita parisuhdetta, vaikka kuinka haluaisivat. Tunnen useita tällaisia miehiä ja monesta heitä on muodostunut minulle hyviä ystäviä. Porukkaan kuuluu esimeerkiksi henkilöitä, joilla on hiukset lähtenyt harvenemaan, tai on vaikka töissä jollain epäsuositulla alalla, tai sattuu olemaan ujo, tai ei nyt vaan satu olemaan sellainen klassisen komea Ken nukke. Moni näistä valitsisi parisuhteen käytännössä melkein kenen tahansa naisen kanssa.

   Lainaa

  29. Tulos: -21 (31 ääntä)
   Sannni: Linkkaa toki, haluaisin lukea. Olen tietoinen että tämä mielipide esiintyy aika yleisesti ja siitä on paljon kirjoitettukin, mutta en koskaan ole nähnyt minkäänlaisia lukuja tai muuta kovaa dataa, vain “mutusosiologiaa”. Oman arkikokemukseni mukaan melkein kaikki pariutuvat, ja “ylijäävät” naiset omistautuvat kissoille, uralle, tai klassiselle musiikille, kun taas samassa tilanteessa olevat miehet muuttuvat hiukan omituisiksi, ja alkavat selostaa netille miten naiset nyt ovat joka tapauksessa pahoja (tai happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista). Mutta on täysin mahdollista että elän jonkinlaisessa kuplassa.
   Niin joo, ne linkit. Eli kyseessä on ns. "markkinateoria", josta on paljon tekstiä netissäkin. Kyseessä on hypoteesi, jonka perusteella jaetaan ihmiset (miehet ja naiset) kategorioihin, joiden perusteella voidaan ennustaa kuinka helposti he pariutuvat. Joillakin ihmisillä on ns. "paremmat markkinat", kuin toisilla. Tästä artikkelista löytyy hyvin linkkejä mitä kliksutella, jos haluaa pidemmälle mennä asian kahlaamisessa http://www.terve.fi/seksuaalisen-markkina-arvoteorian-lahtokohdat

   Lainaa

  30. Tulos: -19 (25 ääntä)
   mui: Elikä naisten ja miesten ero on käytännössä siinä nykyään länsimaalaisessa kulttuurissa, että nainen saa käytännössä milloin huvittaa parisuhteen, tai seksiä, kun taas mies ei näitä välttämättä halutessaan saa. Paitsi jotkut tietyt, jotka esim. ovat kuuluisia, tai rikkaita tms. Ihan normaaliahan se on, että esim. bändien keikoilla yhden solistin ympärillä pyörii satapäin nuoria naisia pikkuhousut märkinä kiljuen suoraa huutoa ja yrittäessä päästä mahdollisimman lähelle idoliaan. Tällainen bändäri voisi milloin vaan valita näistä kiljuvista naisista kenet tahansa ja kyllähän siellä takahuoneissa kaikenlaista tapahtuukin… Tätä kommenttia varmaan monet tulee vihaamaan, mutta en vääristele mitään, kunhan vaan kerron tekemistäni huomioista. Enkä myöskään ole katkera, jokainen tietenkin tekee omalla elämällänsä mitä haluaa. Itse olen myös sinkkumies, mutta en koe tulleeni varsinaisesti painostetuksi sinkkuuteen, sillä olen moneen naisen tekemään “iskuyritykseen” jättänyt reagoimatta tarkoituksellisesti, koska haluan kestävän parisuhteen, en mitään lyhyttä sekoilua. Siihen eroavaisuuteen palatakseni. Eli jos joku itse valitsee pysyä sinkkuna ja keskittyä vaikka siihen klassiseen musiikkiin, niin eihän hän tietenkään silloin katkeroidu, koska hän voi milloin vain “muuttaa mieltänsä”, kun taas monen miehen kohdalla valitettavasti tilanne on se, että heidät on käytännössä yhteiskunnan toimintamekanismin avulla pakotettu tilanteeseen, missä he eivät voi valita parisuhdetta, vaikka kuinka haluaisivat. Tunnen useita tällaisia miehiä ja monesta heitä on muodostunut minulle hyviä ystäviä. Porukkaan kuuluu esimeerkiksi henkilöitä, joilla on hiukset lähtenyt harvenemaan, tai on vaikka töissä jollain epäsuositulla alalla, tai sattuu olemaan ujo, tai ei nyt vaan satu olemaan sellainen klassisen komea Ken nukke. Moni näistä valitsisi parisuhteen käytännössä melkein kenen tahansa naisen kanssa.
   Lisäksi olen kuullut väitettävän, että jotkut naiset nimen omaan haluavat miehiä jotka pyörittävät useaa naista kerralla ja välttelevät naisettomia miehiä. Tiedä sitten onko tuossa perää.

   Lainaa

  31. Tulos: -39 (49 ääntä)
   Naiset=haisureikä,tyhmä ja rasvaiset

   Lainaa

  32. Tulos: -16 (26 ääntä)
   foo: Lisäksi olen kuullut väitettävän, että jotkut naiset nimen omaan haluavat miehiä jotka pyörittävät useaa naista kerralla ja välttelevät naisettomia miehiä. Tiedä sitten onko tuossa perää.
   Käytännössä tuon koko markkina-arvoteorian tarkotus on selvittää hiukan ihmisten pariutumisen mekanismia ilman että siihen sekotetaan mitään "musta tuntuu" -juttuja. Romantiikka on yleensä just sellasta "musta tuntuu" -asiaa. "Kyllä sulle vielä tulee se oikea vastaan, kun vaan jaksat odottaa" -tyylistä ajattelua. Jos ajattelee liian romanttisesti, niin se lähinnä passivoi - ainakin miesten kohdalla, joiden pitäis kaiketi olla aloitteentekijöitä perinteisessä parisuhdekaavassa. Huom, en ole mitenkään romantiikkaa vastaan, päinvastoin tykkään unelmoida ja ostaa kukkia yms. kaikkea mikä kai on aika harvinaista miehelle, mut se ei oo kauheen tieteellistä, joten koitan vastapainoks kelata myös rationaalisesti asioita. :) Markkina-arvoteoria ei myöskään ole lyömäase, millä voidaan mollata toista sukupuolta. Se on vaan tekstiä, josta voi koittaa soveltaa jotain itseensä, tai olla soveltamatta. Tälleen asiat vaan tuntuu menevän.

   Lainaa

  33. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Kuten sanottu, olen kyllä kuullut ja lukenut markkina-arvoteoriasta, mutta ne tutkimukset ja numerot? Anekdootti kun ei ole dataa. Mutta niin kauan kuin keskustelemme anekdoottipohjalta, niin ajatus siitä että nainen voisi pariutua ihan tuostavain on ainakin oman kokemukseni pohjalta käsittämätön. Itse olin parikymppisenä tavallisen hyvännäköinen niinkuin nyt senikäiset ovat ja korkeakoulutuksessa. Jo kaksivitosena alkoi huolestuttaa että kelvolliset miehet alkoivat loppua -enkä siis halunnut pitkää ekonomia Porschen kanssa (hyi yäk), vaan jonkun kivan ujon humanistin. Tai kivan ujon kaupan kassan, mieluummin kuin kokoomusta äänestävän, omahyväisen pissapään. Oliko heitä vapaana? Ei, kaikki muutkin halusivat heidät. Toki niitä pissapäitä olisi voinut viedä baarista vaikka tusinan kerrallaan, mutta mitäköhän iloa siitä olisi? Kun lopulta löysin sen kivan, ujon, ei-itsetietoisn humanistin hän oli ehtinyt olla sinkkuna kolmisen viikkoa. *Oikasti* kilteille miehille on enemmän kysyntää kuin tarjontaa.

   Lainaa

  34. Tulos: -16 (32 ääntä)
   Niin, itse kutsunkin noiden sun mainitsemien syiden takia tätä mieluummin hypoteesiks, kun teoriaks. Se on tietääkseni paras arvaus miten parinmuodostus tällä hetkellä yleisesti tapahtuu. Myöskin se on erittäin kulttuurisidonnaista, kuka nyt milloinkin sattuu olemaan sitä parasta "alfa-ainesta". Esim. Elokuvat saattaa vaikuttaa ihmisten käsityksiin siitä millaisen puolison he haluavat. Säkin mainitset etsineesi jotain tietynlaista miestä, joka sun henkilökohtainen ajatusmaailman pohjalta oli parasta a-luokkaa ja jollaisia muutkin tuntemasi naiset etsivät. Tuo esittämäsi käyttäytymismalli menee täsmälleen sen markkina-arvoteorian mukaan, jossa osa ihmisistä on halutumpia kuin toiset ominaisuuksiensa takia. Jos olisit ottanut jonkun niissä piireissä "heikomman" yksilön, olisit saanut sellaisen luultavasti aika nopeasti. Eri piireissä erilaiset ihmiset tietenkin on suosittuja. Jos sattuu olemaan ilkeä Porsche-mies, niin kannattaa varmaan etsiä jotain yhden yön bilesuhteita. (oikeesti suosittelen olemaan vaikka mieluummin sinkkuna, kun ryntäilemään päättömästi suhteesta toiseen)

   Lainaa

  35. Tulos: -8 (30 ääntä)
   Ja joo, puhun toki hiukan ristiriitaisia, mut oon silti vakuuttunut siitä, että on olemassa ns. Suosittu ihmisluokka ja ei niin suosittu. Kenenkään ei tietenkään oo pakko juosta sen hypeaallon harjalla leijuvan tyypin perässä, mutta monet kuitenkin juoksee. Oon kuitenkin aidosti iloinen, että on myös ihmisiä, jotka haluaa mieluummin tasapainoisen pitkän parisuhteen sellasen hyppimisen sijaan.

   Lainaa

  36. Tulos: -17 (23 ääntä)
   Sannni: Kuten sanottu, olen kyllä kuullut ja lukenut markkina-arvoteoriasta, mutta ne tutkimukset ja numerot? Anekdootti kun ei ole dataa. Mutta niin kauan kuin keskustelemme anekdoottipohjalta, niin ajatus siitä että nainen voisi pariutua ihan tuostavain on ainakin oman kokemukseni pohjalta käsittämätön. Itse olin parikymppisenä tavallisen hyvännäköinen niinkuin nyt senikäiset ovat ja korkeakoulutuksessa. Jo kaksivitosena alkoi huolestuttaa että kelvolliset miehet alkoivat loppua -enkä siis halunnut pitkää ekonomia Porschen kanssa (hyi yäk), vaan jonkun kivan ujon humanistin. Tai kivan ujon kaupan kassan, mieluummin kuin kokoomusta äänestävän, omahyväisen pissapään. Oliko heitä vapaana? Ei, kaikki muutkin halusivat heidät. Toki niitä pissapäitä olisi voinut viedä baarista vaikka tusinan kerrallaan, mutta mitäköhän iloa siitä olisi? Kun lopulta löysin sen kivan, ujon, ei-itsetietoisn humanistin hän oli ehtinyt olla sinkkuna kolmisen viikkoa. *Oikasti* kilteille miehille on enemmän kysyntää kuin tarjontaa.
   "Toki niitä pissapäitä olisi voinut viedä baarista vaikka tusinan kerrallaan, mutta mitäköhän iloa siitä olisi?" Uskonpa että monelle miehelle edes tuo ei ole mahdollista. Ei tusinaa kerrallaan, eikä edes yhtä. Omalta osaltani tuolla ei ole merkitystä, koska minulla nyt kuitenkin on naisystävä, eikä mikään yhden yön känniseksi välttämättä olisi minua edes kiinnostanut. Silti kuitenkin olen saanut nettikeskusteluista käsityksen että tuokin onnistuu naisille helpommin kuin miehille.

   Lainaa

  37. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Ihmeellistä muuten kuinka otsikkona on "Näin saat miehiä, osa 2" ja itse juttu koskee naisten vaikeutta löytää mies, mutta keskustelu kääntyi näin pian miesten vaikeuteen löytää nainen.

   Lainaa

  38. Tulos: -29 (37 ääntä)
   foo: Ihmeellistä muuten kuinka otsikkona on “Näin saat miehiä, osa 2″ ja itse juttu koskee naisten vaikeutta löytää mies, mutta keskustelu kääntyi näin pian miesten vaikeuteen löytää nainen.
   Koska naisten kohdalla kyse on siitä, et millaisen kumppanin hän hyväksyy ja miesten kohdalla usein, että kuka hyväksyy hänet kumppaniksi. Sen takia naisten on aika vaikea itkeä tuosta aiheesta ilman pientä epärehellisyyttä.

   Lainaa

  39. seinäruusu 12.1.2017 8:49
   Tulos: +22 (36 ääntä)
   bvb: Koska naisten kohdalla kyse on siitä, et millaisen kumppanin hän hyväksyy ja miesten kohdalla usein, että kuka hyväksyy hänet kumppaniksi. Sen takia naisten on aika vaikea itkeä tuosta aiheesta ilman pientä epärehellisyyttä.
   Miehet haluaa vain uraputkessa olevan, vakavaraisen naisen. Tavisnaiset saa rukkaset. Naisella pitää olla hyvä koulutus, työpaikka, asunto ja auto, naama kuin filmitähdellä, treenattu kroppa ja luonnottoman pitkät hiustenpidennykset, muu ei miehille kelpaa. Nirsoja pahasuisia prinssejä suurin osa miehistä.

   Lainaa

  40. Tulos: -11 (33 ääntä)
   seinäruusu: Miehet haluaa vain uraputkessa olevan, vakavaraisen naisen. Tavisnaiset saa rukkaset. Naisella pitää olla hyvä koulutus, työpaikka, asunto ja auto, naama kuin filmitähdellä, treenattu kroppa ja luonnottoman pitkät hiustenpidennykset, muu ei miehille kelpaa. Nirsoja pahasuisia prinssejä suurin osa miehistä.
   Höpö höpö. Itse en ainakaan jotain uraputkessa kiitävää naista halua. Haluan perustaa perheen, enkä mitään hitsin osakeyhtiötä.

   Lainaa

  41. Tulos: -6 (26 ääntä)
   Sannni: Kuten sanottu, olen kyllä kuullut ja lukenut markkina-arvoteoriasta, mutta ne tutkimukset ja numerot? Anekdootti kun ei ole dataa. Mutta niin kauan kuin keskustelemme anekdoottipohjalta, niin ajatus siitä että nainen voisi pariutua ihan tuostavain on ainakin oman kokemukseni pohjalta käsittämätön. Itse olin parikymppisenä tavallisen hyvännäköinen niinkuin nyt senikäiset ovat ja korkeakoulutuksessa. Jo kaksivitosena alkoi huolestuttaa että kelvolliset miehet alkoivat loppua -enkä siis halunnut pitkää ekonomia Porschen kanssa (hyi yäk), vaan jonkun kivan ujon humanistin. Tai kivan ujon kaupan kassan, mieluummin kuin kokoomusta äänestävän, omahyväisen pissapään. Oliko heitä vapaana? Ei, kaikki muutkin halusivat heidät. Toki niitä pissapäitä olisi voinut viedä baarista vaikka tusinan kerrallaan, mutta mitäköhän iloa siitä olisi? Kun lopulta löysin sen kivan, ujon, ei-itsetietoisn humanistin hän oli ehtinyt olla sinkkuna kolmisen viikkoa. *Oikasti* kilteille miehille on enemmän kysyntää kuin tarjontaa.
   Aivan, eli sinullakin oli reilusti tarjontaa, mutta koska halusit valita mielestäsi parhaan mahdollisen, niin et hyväksynyt niitä muita. Siihen tuo teoria nimenomaan perustuu. Eikä se ole millään tavoin naisten syy, eikä kyllä miestenkään. Esim. itselläni on ollut huomattava työnsarka löytää nykyinen parisuhde. Työnsarka ei ollut huomattava siksi, että pissapäitä olisi ollut liikaa vaan siksi, että en ole erityisen komea, enkä rikas joten live-lähestymiset päättyivät aina (kyllä, joka kerta) tervehtimisen jälkeen. Netin kautta onneksi löytyi treffiseuraakin, mutta siinäkin yhden käden sormilla laskettavaan treffien määrään vaadittiin useita satoja yhteydenottoja eri naisiin. Olen ollut nykyisen vaimoni kanssa parisuhteessa viisi vuotta, naimisissa kaksi. Ensimmäisen kerran elämässäni sain kokea niinkin eksoottisen kokemuksen, kuin naisen tekemän iskuyrityksen pari kuukautta häiden jälkeen, ollessani ystävieni kanssa kapakassa. Sen jälkeen niitä on kertynyt suunnilleen yksi/ilta, kun olen ravintolassa ilman vaimoa. Näitä ei siis tullut edes sen kolmen vuoden aikana, ennen avioliittoa, kun en enää etsinyt seuraa. Vasta kun sormeen ilmestyi sormus. Laskien 1+1 naisille kelpaa se, minkä joku muu on jo todennut hyväksi.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Sargee: Aivan, eli sinullakin oli reilusti tarjontaa, mutta koska halusit valita mielestäsi parhaan mahdollisen, niin et hyväksynyt niitä muita. Siihen tuo teoria nimenomaan perustuu. Eikä se ole millään tavoin naisten syy, eikä kyllä miestenkään. Esim. itselläni on ollut huomattava työnsarka löytää nykyinen parisuhde. Työnsarka ei ollut huomattava siksi, että pissapäitä olisi ollut liikaa vaan siksi, että en ole erityisen komea, enkä rikas joten live-lähestymiset päättyivät aina (kyllä, joka kerta) tervehtimisen jälkeen. Netin kautta onneksi löytyi treffiseuraakin, mutta siinäkin yhden käden sormilla laskettavaan treffien määrään vaadittiin useita satoja yhteydenottoja eri naisiin. Olen ollut nykyisen vaimoni kanssa parisuhteessa viisi vuotta, naimisissa kaksi. Ensimmäisen kerran elämässäni sain kokea niinkin eksoottisen kokemuksen, kuin naisen tekemän iskuyrityksen pari kuukautta häiden jälkeen, ollessani ystävieni kanssa kapakassa. Sen jälkeen niitä on kertynyt suunnilleen yksi/ilta, kun olen ravintolassa ilman vaimoa. Näitä ei siis tullut edes sen kolmen vuoden aikana, ennen avioliittoa, kun en enää etsinyt seuraa. Vasta kun sormeen ilmestyi sormus. Laskien 1+1 naisille kelpaa se, minkä joku muu on jo todennut hyväksi.
   Jaa-a, en minä ainakaan ole tuollaista huomannut. Tavattuani naisystäväni olen kyllä lakannut etsimästä baareista seuraa, käyn baareissa vain naisystäväni kanssa tai kaveriporukassa tai sitten yksin kun pelkästään haluan juoda oluen. Tuossa viimeisessä tapauksessa en edes yritä ottaa kontaktia muihin asiakkaisiin. Ei minua ole kertaakaan naiset siellä lähestyneet, ainakaan iskumielessä. Toisaalta ei minulla mitään sormusta ole sormessa koska emme me naisystäväni kanssa naimisissa ole, ainoastaan parisuhteessa.

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (13 ääntä)
   foo: Jaa-a, en minä ainakaan ole tuollaista huomannut. Tavattuani naisystäväni olen kyllä lakannut etsimästä baareista seuraa, käyn baareissa vain naisystäväni kanssa tai kaveriporukassa tai sitten yksin kun pelkästään haluan juoda oluen. Tuossa viimeisessä tapauksessa en edes yritä ottaa kontaktia muihin asiakkaisiin. Ei minua ole kertaakaan naiset siellä lähestyneet, ainakaan iskumielessä. Toisaalta ei minulla mitään sormusta ole sormessa koska emme me naisystäväni kanssa naimisissa ole, ainoastaan parisuhteessa.
   No eihän sun tilanteessa sitten ole mitään vertauskohtaa edellisen kirjoittajan elämäntilanteeseen, joten ei ihme ettet ole huomannut. Itsekin olen jäävi kommentoimaan, kun olen sinkku, enkä käy baareissa.

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Xfd: No eihän sun tilanteessa sitten ole mitään vertauskohtaa edellisen kirjoittajan elämäntilanteeseen, joten ei ihme ettet ole huomannut. Itsekin olen jäävi kommentoimaan, kun olen sinkku, enkä käy baareissa.
   Pitäisiköhän sitten kokeilla ostaa jostain vihkisormus ja alkaa uudelleen käydä baareissa vai?

   Lainaa

  45. Tulos: +15 (17 ääntä)
   foo: Pitäisiköhän sitten kokeilla ostaa jostain vihkisormus ja alkaa uudelleen käydä baareissa vai?
   No jos välttämättä haluaa testata, että tuleeko samanlaisia kokemuksia, niin kaipa se sitten on ainoa vaihtoehto.

   Lainaa

  46. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Täälläkin taas unohdetaan se, kuten melkein aina tätä samaa jankkausta käydessä, että satunnainen seksin saaminen ei ole sama asia, kuin parisuhde ja pariutuminen. Naisena mistään randomista kännipanoilusta suuremmalla todennäköisyydellä ei saa kovinkaan paljon irti mitään, ja siihen suuntautuva "pariutuminen" harvemmin on siis kovin toivottavaa. Oikean parisuhteen saaminen, on heti huomattavasti vaikeampaa ja on tosi tympeää ja typerää väittää, että sellainen jokaiselle sattuu tipahtamaan eteen tuosta vain, koska sattuu olemaan nainen. Ei se oikeasti niin mene. Ja juu, puhun myös omasta kokemuksesta ja ei, enkä ole edes ruma, mikä on tietenkin aina heti seuraava epäily syyksi tähän. Onhan noita kiinnostuneen oloisia joskus aina ollut, mutta ovat lopahtaneet tosi nopeasti, kun ilmi hyvinkin käynyt minkä yhden ja ainoan perässä sitä oikeasti ollaan oltu (vaikka sitten väitettäisiinkin muuta) Pari kertaa sitten on voinut tulla näitä, jotka ihan puhtaasti on pitänyt torjua, koska ainoa motiivi yhdessä oloon olisi se, että riittää toisen olevan vastakkaista sukupuolta. Eli oikeasti ei kiinnosta se tyyppi yhtään. Sen verran kriteeriä kuitenkin pitää olla, että tulisi seurustelukumppanista nyt edes yhtään ihastumisen tunnetta, miten sitä muuten voisi kunnioittaa kumppanina?

   Lainaa

  47. Tulos: -12 (20 ääntä)
   Guu: Täälläkin taas unohdetaan se, kuten melkein aina tätä samaa jankkausta käydessä, että satunnainen seksin saaminen ei ole sama asia, kuin parisuhde ja pariutuminen. Naisena mistään randomista kännipanoilusta suuremmalla todennäköisyydellä ei saa kovinkaan paljon irti mitään, ja siihen suuntautuva “pariutuminen” harvemmin on siis kovin toivottavaa. Oikean parisuhteen saaminen, on heti huomattavasti vaikeampaa ja on tosi tympeää ja typerää väittää, että sellainen jokaiselle sattuu tipahtamaan eteen tuosta vain, koska sattuu olemaan nainen. Ei se oikeasti niin mene. Ja juu, puhun myös omasta kokemuksesta ja ei, enkä ole edes ruma, mikä on tietenkin aina heti seuraava epäily syyksi tähän. Onhan noita kiinnostuneen oloisia joskus aina ollut, mutta ovat lopahtaneet tosi nopeasti, kun ilmi hyvinkin käynyt minkä yhden ja ainoan perässä sitä oikeasti ollaan oltu (vaikka sitten väitettäisiinkin muuta) Pari kertaa sitten on voinut tulla näitä, jotka ihan puhtaasti on pitänyt torjua, koska ainoa motiivi yhdessä oloon olisi se, että riittää toisen olevan vastakkaista sukupuolta. Eli oikeasti ei kiinnosta se tyyppi yhtään. Sen verran kriteeriä kuitenkin pitää olla, että tulisi seurustelukumppanista nyt edes yhtään ihastumisen tunnetta, miten sitä muuten voisi kunnioittaa kumppanina?
   Tunnen monia naisia, jotka ovat valittaneet minulle, tai minun kuulteni, kuinka vaikeaa heidän on löytää parisuhdetta. Melkein jokainen heistä on nyt parisuhteessa, kun taas minä, eli se mies jolle niistä on valitettu, en ole missään parisuhteessa edelleenkään. En ole koko sinä aikana ollut mitä minulle on asiasta valitettu. Kaipa se on sitten mun tehtävä olla joku yleinen olkapää, mut oon silti aivan varma, että naisen on helpompi löytää parisuhde kun miehen. Tätä tukee kaikki mitä olen elämässä nähnyt ja en todellakaan ole sokea, jos joku sitä epäilee. :)

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (16 ääntä)
   ssd: Tunnen monia naisia, jotka ovat valittaneet minulle, tai minun kuulteni, kuinka vaikeaa heidän on löytää parisuhdetta. Melkein jokainen heistä on nyt parisuhteessa, kun taas minä, eli se mies jolle niistä on valitettu, en ole missään parisuhteessa edelleenkään. En ole koko sinä aikana ollut mitä minulle on asiasta valitettu. Kaipa se on sitten mun tehtävä olla joku yleinen olkapää, mut oon silti aivan varma, että naisen on helpompi löytää parisuhde kun miehen. Tätä tukee kaikki mitä olen elämässä nähnyt ja en todellakaan ole sokea, jos joku sitä epäilee.
   Tuosta tulee mieleen netistä lukemani juttu jossa nainen kertoo miehelle: "Mistä voisin löytää miehen joka on aivan niin kuin sinä, mutta ei sinä?"

   Lainaa

  49. Tulos: +6 (8 ääntä)
   foo: Tuosta tulee mieleen netistä lukemani juttu jossa nainen kertoo miehelle: “Mistä voisin löytää miehen joka on aivan niin kuin sinä, mutta ei sinä?”
   Vaikka siksi että nainen ei ole velvollinen ryhtymään mihinkään sellaisen miehen kanssa, joka ei kiinnosta?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: miehet, deitti, Bounty, suklaapatukka, keskustelu, Tinder, viesti, yksityisviesti, sinkku, työtön