Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 267

Itsetuhoinen poliisi tarvitsee apuasi.
Sekalaisia, osa 267

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 24 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +688 (912 ääntä)
      Miksi kukaan pesisi pesusienellä wc-pönttöä??

      Lainaa

    2. Tulos: +114 (128 ääntä)
      Annin elämääkin suuremmat kysymykset

      Lainaa

    3. Tulos: +91 (239 ääntä)
      Sietääkin Sadun hävetä. Poliisit joutuvat kuitenkin pohjoisen periferiassa satoja kilometrejä pillit ulvoen suhaamaan.

      Lainaa

    4. Tulos: +124 (134 ääntä)
      Tunteita on monenlaisia!

      Lainaa

    5. Ihmettelijä 8.12.2016 1:49
      Tulos: -83 (123 ääntä)
      Lieneekö tuo FB:n ohjekeskus moka? "Jos joku tuntemasi on välittömässä fyysisessä vaarassa, ota yhteyttä paikalliseen poliisiin tai itsemurhia ehkäisevään puhelinpalveluun välittömästi. Kerro poliisille, että kyseessä on hänen yhteisöönsä kuuluva henkilö, jotta hän voi antaa tilanteeseen sopivaa tukea."

      Lainaa

    6. Tulos: +220 (252 ääntä)
      Norppade: Miksi kukaan pesisi pesusienellä wc-pönttöä??
      Sellaisella siivoussienellä itse ainakin pesen pöntöstäni mm. huuhtelupainikkeen ja istuinreunuksen (+ huuhtelukauluksenkin saa sillä mielestäni puhtaammaksi kuin harjalla). Enkä käytä samaa sientä käsienpesuhanaan. Wc-harjaa toki muuten käytän pöntön sisäosan ja pohjan pesuun.

      Lainaa

    7. King Arthur 8.12.2016 2:23
      Tulos: +169 (183 ääntä)
      Norppade: Miksi kukaan pesisi pesusienellä wc-pönttöä??
      Siksi että se imee oikein hyvin bakteerit itseensä jolloin se voi elää nimensä mukaisena bakteeripesäkkeenä.

      Lainaa

    8. Tulos: +12 (50 ääntä)
      Norppade: Miksi kukaan pesisi pesusienellä wc-pönttöä??
      sen veden yläpuoliset osat ja ulkopinnat on helpompi putsatasienellä.

      Lainaa

    9. Paremmin tietäjä 8.12.2016 5:32
      Tulos: +92 (118 ääntä)
      Alcorcón: Sietääkin Sadun hävetä. Poliisit joutuvat kuitenkin pohjoisen periferiassa satoja kilometrejä pillit ulvoen suhaamaan.
      Oulusta tulleevat. N. 25 km. Mutta tuo on kallis lysti. Valtion virastossa entisessä takavuosien työpaikassa joku virkailija itse painoi vahingossa polvellaan ja siitä tuli kyllä sanomista, sillä siitä tulee kuulemma kallis lasku. Luultavasti Outillekin tulee, ei välttämättä vielä facebookkiin kirjoittaessa tiedä sitä itse.

      Lainaa

    10. Tulos: +80 (94 ääntä)
      Siis vanhusten sormet on kuin rusinat. Kun pistävät sormet veteen niin niistä tulee yhtä kauniit kuin viinirypäilestä. Eikun häh?

      Lainaa

    11. Tulos: +91 (93 ääntä)
      Alcorcón: Sietääkin Sadun hävetä. Poliisit joutuvat kuitenkin pohjoisen periferiassa satoja kilometrejä pillit ulvoen suhaamaan.
      Haukiputaalla noin kaksi kilometriä.

      Lainaa

    12. Tulos: -44 (62 ääntä)
      Paremmin tietäjä: Oulusta tulleevat. N. 25 km. Mutta tuo on kallis lysti. Valtion virastossa entisessä takavuosien työpaikassa joku virkailija itse painoi vahingossa polvellaan ja siitä tuli kyllä sanomista, sillä siitä tulee kuulemma kallis lasku. Luultavasti Outillekin tulee, ei välttämättä vielä facebookkiin kirjoittaessa tiedä sitä itse.
      Kuka on Outi? Ja onneksi Suomessa vanhempi ei taida tuossa tilanteessa joutua maksumieheksi jos ei halua laskua maksaa, lapsi huonolla tuurilla makselee omia möhläilyjään sitten joskus tulevaisuudessa kun töitä saa...

      Lainaa

    13. Tulos: +17 (25 ääntä)
      ZZTop: Kuka on Outi? Ja onneksi Suomessa vanhempi ei taida tuossa tilanteessa joutua maksumieheksi jos ei halua laskua maksaa, lapsi huonolla tuurilla makselee omia möhläilyjään sitten joskus tulevaisuudessa kun töitä saa…
      Oletettavsti jonkun nimimerkin "Paremmin tietäjän" ystävä joka on tehnyt saman virheen mitä mokassa olevan Sadun lapsi on tehnyt.

      Lainaa

    14. Tulos: -95 (127 ääntä)
      Uu, lesboja! :o

      Lainaa

    15. Tulos: +28 (36 ääntä)
      Ehkä ne sormet muuttuu vedessä silosiksi ku kerran on jo valmiiksi ryppyset. :'D

      Lainaa

    16. Tulos: -13 (53 ääntä)
      Oppiko Satu viimeinkin valvomaan lasta. Poliiseja varmaan nauratti.

      Lainaa

    17. Tulos: +143 (147 ääntä)
      Joo tota levitetarinaa vastaava kerrottiin lukion psykan tunnilla! Olipa kerran aviopari, jossa nainen joka ilta laittoi sämpylän puolikkaat iltapalaksi molemmille. Hyvää hyvyyttään hän aina antoi sen paremman kansipuolen miehelleen ja söi itse pohjapuolen. Monen vuoden jälkeen mies vihdoinkin puuskahti vaimolleen että ihan epistä kun vaimo aina syö sen herkullisemman pohjapuolen, hänkin tahtoo joskus! Puhukaa ihmiset keskenänne!

      Lainaa

    18. Puttaalainen 8.12.2016 17:56
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      Paremmin tietäjä: Oulusta tulleevat. N. 25 km. Mutta tuo on kallis lysti. Valtion virastossa entisessä takavuosien työpaikassa joku virkailija itse painoi vahingossa polvellaan ja siitä tuli kyllä sanomista, sillä siitä tulee kuulemma kallis lasku. Luultavasti Outillekin tulee, ei välttämättä vielä facebookkiin kirjoittaessa tiedä sitä itse. Kyllä mun mielestä Haukiputaalla on vielä poliisiasema vaikkei passihakemuksia yms pysty siellä enää hoitaa. Ovat siis todennäköisesti tulleet melkeen naapurista

      Lainaa

    19. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Puttaalainen:
      No eihän ne polliisit haukiputtaan polliisiasemalla oota että tullee hälytys. Lähin partiohan sinne lähtee. Saattaahan se sattumalta olla käymässä asemalla mutta todennäköisemmin istuu ABC:lla tai ajelee mopojen perässä.

      Lainaa

    20. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Hei: Joo tota levitetarinaa vastaava kerrottiin lukion psykan tunnilla! Olipa kerran aviopari, jossa nainen joka ilta laittoi sämpylän puolikkaat iltapalaksi molemmille. Hyvää hyvyyttään hän aina antoi sen paremman kansipuolen miehelleen ja söi itse pohjapuolen. Monen vuoden jälkeen mies vihdoinkin puuskahti vaimolleen että ihan epistä kun vaimo aina syö sen herkullisemman pohjapuolen, hänkin tahtoo joskus! Puhukaa ihmiset keskenänne!
      Minun vanhempani tekivät juuri noin sämpylöiden kanssa avioliittonsa ensimmäiset vuodet, ennen kuin kumpikaan sai avattua sanaista arkkuaan. :D

      Lainaa

    21. TapioRautaWaara 10.12.2016 12:13
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Satuseppo <3

      Lainaa

    22. Tulos: +14 (22 ääntä)
      Minunpa exä pesi vessanpöntön sisukset keittiörätillä ja pesun jälkeen iloisesti pyyhki samaisella rätillä keittiön pöydät...

      Lainaa

    23. Tulos: +3 (31 ääntä)
      Miksei niitä kersoja voida vahtia edes pankissa? Vanhemmat siis.

      Lainaa

    24. Tulos: -32 (32 ääntä)
      Luin Anniinan kirjoituksen neljä kertaa. Päivityksessä mainitut asiat eivät liittyneet toisiinsa ihan hirveästi. Levite ja puhdistussienen käyttökohteet eivät puhutelleet minua. Muilta osin aika hyvä kirjoitus 2/5.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: sormet, vesi, rypyt, mummot, levite, käännösmoka, kännösvirhe, ohjekeskus, kännykkä, käännös, poliisit, itsetuhoinen, pankki, vartijat, hälytys, paniikki, nappula, nappi