Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 21

Laihduttamisesta ei saa puhua edes leikillä!
Mielensäpahoittajat, osa 21

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Aamu-Ankka 1.12.2016 0:31
   Tulos: -241 (499 ääntä)
   Pitääks tämmösiä tänne postata?

   Lainaa

  2. Kumiankkainen 1.12.2016 0:31
   Tulos: +497 (535 ääntä)
   Hyvä Michaela!

   Lainaa

  3. Tulos: +725 (749 ääntä)
   No miksi Eija ylipäätään oli ton nimisessä ryhmässä, jos noin katkeroituu toisen painonpudotuksen onnistumisesta? :D

   Lainaa

  4. Tulos: +373 (437 ääntä)
   Jaa: No miksi Eija ylipäätään oli ton nimisessä ryhmässä, jos noin katkeroituu toisen painonpudotuksen onnistumisesta?
   Läski saa vain kasvaa ja vaihtaa rättejään isompiin kokoihin. ;)

   Lainaa

  5. Tulos: +865 (885 ääntä)
   'Olen laihtunut 30kg ja olen ylpeä itsestäni' 'Jaa mitä sitten mun poikapa tuo mulle puolukoita' Melkein sama asia, pakko myöntää.

   Lainaa

  6. Tulos: -115 (517 ääntä)
   Ymmärrän Eijaa kyllä sen verran, että nimestä päätellen ryhmä ei ole laihdutusryhmä vaan ryhmä, jos voi vaihtaa isoja vaatteita, joten en ihan ymmärrä miksi niitä isoja vaatteita pitää mainostaa kuvalla, jossa ne eivät ole päällä, vaan jossa esitellään laihtunutta vartaloa.

   Lainaa

  7. Tulos: -211 (323 ääntä)
   hyvät tissit ja runko

   Lainaa

  8. Tulos: +154 (220 ääntä)
   huoh: Ymmärrän Eijaa kyllä sen verran, että nimestä päätellen ryhmä ei ole laihdutusryhmä vaan ryhmä, jos voi vaihtaa isoja vaatteita, joten en ihan ymmärrä miksi niitä isoja vaatteita pitää mainostaa kuvalla, jossa ne eivät ole päällä, vaan jossa esitellään laihtunutta vartaloa.
   Siksi, että se voi motivoida muitakin? Tai sit kalastelee kehuja, ken tietää.

   Lainaa

  9. Tulos: +299 (329 ääntä)
   huoh: Ymmärrän Eijaa kyllä sen verran, että nimestä päätellen ryhmä ei ole laihdutusryhmä vaan ryhmä, jos voi vaihtaa isoja vaatteita, joten en ihan ymmärrä miksi niitä isoja vaatteita pitää mainostaa kuvalla, jossa ne eivät ole päällä, vaan jossa esitellään laihtunutta vartaloa.
   No senhän takia se niistä vaatteista haluaakin päästä eroon. Itsekin kuulun tuohon ryhmään, enkä nähnyt tuossa mitään väärää. Päinvastoin. Hyvä Michaela! :)

   Lainaa

  10. Tulos: +196 (260 ääntä)
   fhdhfhd: hyvät tissit ja runko
   Nyt ollaan kyllä yhtä asian ytimessä kuin Eija. Kaikki paljoi halusta kuulla sun mielipideesi postaajan tisseistä, eniten varmasti hänyä itsrään, hienoa!

   Lainaa

  11. Tulos: +226 (308 ääntä)
   fhdhfhd: hyvät tissit ja runko
   Painu karjanäyttelyyn siitä arvostelemaan utareita, siellä jotain voi kiinnostaakin sun mielipitees. Voi aikoja, voi tapoja. Seksismi elää ja voi hyvin.

   Lainaa

  12. Tulos: +44 (106 ääntä)
   Tää ryhmä on välillä niin ärsyttävä. Porukka välillä postailee vaa juttuja joissa kerjätään kehuja. Olen täällä ostamassa kamaa en kertomass muille että he ovat hyviä juuri sellaisena kuin ovat.

   Lainaa

  13. Tulos: +186 (186 ääntä)
   Mielensäpahoittajat vois ajatella asiaa niinkin, että joku toinen "läski" on voinut saada painoaan putoamaan sen verran, että myyntiin tarkoitetut vaattet mahtuiskin jo päälle. Matka esim. koosta XXL kokoon XL tai jopa L osaa olla työläs sekin. Tsemppiä kaikille painonsa kanssa taistelijoille!

   Lainaa

  14. Sano ei jeesukselle 1.12.2016 8:39
   Tulos: +164 (182 ääntä)
   Jos Michaela on tehnyt itsensä eteen valtavan työn ja on ylpeä itsestään, niin se nyt vaan ei käy, koska muille voi tulla paha mieli. Ilmeisesti vaatteita saa myydä/antaa eteenpäin vain syistä olen lihonnut/en pidä niistä/en tarvii housuja ku jalat amputoitiin. Kyllä on hirveen itsekästä tehdä jotain oman elämänsä eteen ja kehtaa vielä olla ilonen siitä! Ei oo taaskaan ajateltu keltä kaikilta sun onni on pois! Hyvä Michaela, hienoa duunia ja ole ylpee itestäs! Sääliä saa kuka vaan, mutta tollanen kateus pitää sentään ansaita.

   Lainaa

  15. Vartia / lukijon käyny 1.12.2016 8:39
   Tulos: +68 (102 ääntä)
   Aamu-Ankka: Pitääks tämmösiä tänne postata?
   Kyllä täytyy, Eija. Teit mahtavan mokan ja minua sekä nauratti että samalla säälitti.

   Lainaa

  16. Tulos: +57 (79 ääntä)
   Aamu-Ankka: Pitääks tämmösiä tänne postata?
   Nyt näkyy kommentin miinuksista että monelta meni taas jotain täysin ohi XD

   Lainaa

  17. Tulos: +51 (109 ääntä)
   Sano ei jeesukselle: Jos Michaela on tehnyt itsensä eteen valtavan työn ja on ylpeä itsestään, niin se nyt vaan ei käy, koska muille voi tulla paha mieli. Ilmeisesti vaatteita saa myydä/antaa eteenpäin vain syistä olen lihonnut/en pidä niistä/en tarvii housuja ku jalat amputoitiin.
   En kuulu kyseiseen ryhmään joten en tiedä mikä on postituskulttuuri, mutta ne ryhmät mihin kuulun sanovat "annetaan/ myydään naisten/ miesten vaatteita" ja sitten kuvat. Siis niistä vaatteista. Onhan se kiva jos joku on onnistunut saavuttamaan tavoitteensa ja onnea vain heille, mutta kyllähän tuo meni vähän asian vierestä? Vaatteet menevät eteenpäin koska tässä vaate, syy ei voisi vähempää kiinnostaa ellei se ole että edellinen käyttäjä kuoli vaate päällään ebolaan...

   Lainaa

  18. Tulos: +33 (79 ääntä)
   Onnea Michaela. Mutta onko läskiryhmä oikea paikka vartalonesittelykuvalle? Entäs ne kivat vaatteet?

   Lainaa

  19. Tulos: +41 (53 ääntä)
   Kateuskortti on kyllä niin käytetty, kokenut jo inflaation.

   Lainaa

  20. Tulos: +56 (68 ääntä)
   Sannni: En kuulu kyseiseen ryhmään joten en tiedä mikä on postituskulttuuri, mutta ne ryhmät mihin kuulun sanovat “annetaan/ myydään naisten/ miesten vaatteita” ja sitten kuvat. Siis niistä vaatteista. Onhan se kiva jos joku on onnistunut saavuttamaan tavoitteensa ja onnea vain heille, mutta kyllähän tuo meni vähän asian vierestä? Vaatteet menevät eteenpäin koska tässä vaate, syy ei voisi vähempää kiinnostaa ellei se ole että edellinen käyttäjä kuoli vaate päällään ebolaan…
   Monet tuolla ryhmässä laittaa ilmoituskuvaksi ihan minkä kuvan tahtoo. Varsinaiset myyntikuvat on sitten kommenteissa. Niin kuin tässäkin ilmoituksessa sanotaan.

   Lainaa

  21. Toimistovosu 1.12.2016 13:59
   Tulos: +16 (44 ääntä)
   Haluaisin kysyä Eijalta, että voiko käänteisesti ajatellen toimia seuraavasti - suuttua herkkuja naamaansa surutta ahtaavalle ylipainoiselle, koska hän tekee sen minkä minäkin haluaisin tehdä, ellen sitten sattumalta vain pitäisi terveyttäni pitkällä tähtäimellä tärkeämpänä kuin ylensyöntiä? Paitsi että tietysti sana ylipainoinen olisi parempi korvata sanomalla henkilö joka kelpaa itselleen sellaisena kuin on ja sana terveys esimerkiksi sanalla ulkonäkö, tmv. Vaikuttaa nimittäin siltä, että osa ylipainoisista todella ajattelee vain ylipainoisten ihmisten ovat älykkäitä ja henkeviä ja päässeen täysin irti ulkonäköä koskevista paineista kun taas hoikat ovat tässä ajattelutavassa ulkonäkökeskeisiä pintaliitäjiä.

   Lainaa

  22. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Eija oli oikeassa. Hän oli väärällä sivulla.

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (64 ääntä)
   Ymmärrän kyllä vähän Eijaa siinä mielessä, että kyseessä on tosiaan vaatekirppis eikä mikään laihdutusryhmä eikä ketään kiinnosta miksi ne vaatteet ovat myyntiin menossa joten pieni kehujen kerjäys ja "Katomua katomua" -tunne tuli tuosta Michaelan aloituksesta.

   Lainaa

  24. Tulos: +18 (42 ääntä)
   Aley: Ymmärrän kyllä vähän Eijaa siinä mielessä, että kyseessä on tosiaan vaatekirppis eikä mikään laihdutusryhmä eikä ketään kiinnosta miksi ne vaatteet ovat myyntiin menossa joten pieni kehujen kerjäys ja “Katomua katomua” -tunne tuli tuosta Michaelan aloituksesta.
   Tuon voi nähdä kyllä ihan vaan tsemppinä/rohkaisunakin; "Kun mää tein tän, niin teki pystytte!" Tommonen voitonilo tuosta ainaki mun silmiin paistaa.

   Lainaa

  25. Tulos: -5 (47 ääntä)
   Sannni: En kuulu kyseiseen ryhmään joten en tiedä mikä on postituskulttuuri, mutta ne ryhmät mihin kuulun sanovat “annetaan/ myydään naisten/ miesten vaatteita” ja sitten kuvat. Siis niistä vaatteista. Onhan se kiva jos joku on onnistunut saavuttamaan tavoitteensa ja onnea vain heille, mutta kyllähän tuo meni vähän asian vierestä? Vaatteet menevät eteenpäin koska tässä vaate, syy ei voisi vähempää kiinnostaa ellei se ole että edellinen käyttäjä kuoli vaate päällään ebolaan…
   No pistä sitte silmät kiinni. Että ärsyttää tollaset tyypit jotka keksii valittamisen aiheita melkein päivätyönään. Ilmoituksiakin saa varmasti vielä olla kaikenlaisia, erilaisia? Kyllä niiden vaatteiden kuvat sieltä varmaan löyty kuitenkin. Kaikki ei varmaan oo tehty sua miellyttämään.

   Lainaa

  26. Kouluttaja 2.12.2016 0:30
   Tulos: +27 (37 ääntä)
   Itsekin olen tuossa ryhmässä ja siellä on yleensä mukava, lämmin ilmapiiri. Siellä keskustellaan välillä muistakin asioista, yleensä kuitenkin jollain tapaa painoon liittyen ja mä ainakin tykkään, koska monet kirppisryhmät on sotatantereita, joihin tuntuu liittyneen kaikki mielenterveyspotilaat myös :D Tollanen iloinen kuva laihtuneesta ihmisestähän pitisi olla iloinen asia ja mun mielestä ainakin aloituskuvaksi oikein hyvä.

   Lainaa

  27. King Arthur 2.12.2016 1:49
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Ano: Tää ryhmä on välillä niin ärsyttävä. Porukka välillä postailee vaa juttuja joissa kerjätään kehuja. Olen täällä ostamassa kamaa en kertomass muille että he ovat hyviä juuri sellaisena kuin ovat.
   Soot kyllä ihan väärässä ryhmässä tolla hengellä. (Joo joo, kuninkaanne Artturi on nainen ja vieläpä läski) Tai no mitäpä siitä, ties vaikka olisin ostanu sulta nää mun uudet hienot rätit. Toi ryhmä ei vaan yleisesti sovi kauheen tosikoille, Eijakin sen tajus.

   Lainaa

  28. King Arthur 2.12.2016 1:55
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Ryhmässä on tämän tästä erittäin myönteistä vertaistukea, itseironiaa ja jopa laihduttajien tsemppaamista. Se on niin paljon enemmän kuin vain joku kälynen facekirppis jossa auotaan päätä ja vänistään säännöistä. Mutta eihän sitä voi tietää ellei siellä ole.

   Lainaa

  29. Tulos: +14 (26 ääntä)
   Kun suomalainen on harvoin tyytyväinen itseensä ja omaan onnistumiseensa siitä pitää vaieta tai olet toisten silmissä kerskuja, ylpeä tai huomionhakuinen. Mutta jos Suomalaisella menee huonosti ja valitat julkisesti niin se on tässä yhteiskunnassa hyväksyttyä. Kyllä me ollaan kieroutunut kansa. Nyt positiivista mieltä kaikille ja reilu kannustus aina kun siihen on vain aihetta. Ei toisen onni ole meiltä itseltä pois

   Lainaa

  30. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Aamu-Ankka: Pitääks tämmösiä tänne postata?
   Käsittämätöntä, ettei porukka ymmärtänyt kommenttiasi Eijan avauslauseeseen liittyvänä vitsinä...

   Lainaa

  31. Peasant Woman 2.12.2016 17:57
   Tulos: -20 (42 ääntä)
   King Arthur: kuninkaanne Artturi
   Jaa että oikein kuninkaamme? Minä en ainakaan sinua äänestänyt. :I

   Lainaa

  32. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Peasant Woman: Jaa että oikein kuninkaamme? Minä en ainakaan sinua äänestänyt. :I
   Ei kuninkaita äänestetä.

   Lainaa

  33. Peasant Woman 2.12.2016 18:45
   Tulos: -19 (37 ääntä)
   foo: Ei kuninkaita äänestetä.
   No, kuinka hänestä sitten tuli kuningas?

   Lainaa

  34. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Peasant Woman: No, kuinka hänestä sitten tuli kuningas?
   Järven neito, hänen kätensä puhtaimman kimmeltävän sametin verhoamana, nosti Excaliburin esiin veden syvyyksistä, ilmaisten jumalallisen tahdon mukaan King Arthurin tulevan kantamaan Excaliburia. Joten siksi hän on teidän kuninkaanne.

   Lainaa

  35. Laupias Pelikaani 3.12.2016 3:14
   Tulos: -4 (18 ääntä)
   foo: Järven neito, hänen kätensä puhtaimman kimmeltävän sametin verhoamana, nosti Excaliburin esiin veden syvyyksistä, ilmaisten jumalallisen tahdon mukaan King Arthurin tulevan kantamaan Excaliburia. Joten siksi hän on teidän kuninkaanne.
   Minä luulin, että kuninkuuden määrittävä miekka oli Excaliburin sijaan se, joka piti kivestä kiskaistaman, mihin vain Artturi pystyi (vaikka kasvattiperheen vesa koettikin ottaa kunnian).

   Lainaa

  36. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Sartsa: Kun suomalainen on harvoin tyytyväinen itseensä ja omaan onnistumiseensa siitä pitää vaieta tai olet toisten silmissä kerskuja, ylpeä tai huomionhakuinen. Mutta jos Suomalaisella menee huonosti ja valitat julkisesti niin se on tässä yhteiskunnassa hyväksyttyä. Kyllä me ollaan kieroutunut kansa. Nyt positiivista mieltä kaikille ja reilu kannustus aina kun siihen on vain aihetta. Ei toisen onni ole meiltä itseltä pois
   Ilmiö ei ole suomalainen, vaan kiinalainen. Kiinassa on pakko varoa pientäkin itsekehua tai tyytyväisyyttä, ettei saa kokeaa naapurien kostonhimoista raivoa. Suomalainen kateus on vähäistä verrattuna kiinalaiseen mustasukkaisuuteen.

   Lainaa

  37. TapioRautaWaara 5.12.2016 17:30
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Tör ke ää! Ää

   Lainaa

  38. TapioRautaWaara 10.12.2016 12:25
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Eiks lihavien pitäny olla lepposia?

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kyseisessä ryhmässä myös paljon huijareita ja varkaita. Ylläpitäjät eivät ota ongelmiin kantaa ja kannustavat pahoihin tekoihin. Multa joku osti koltun ja sit tyyppi pilas sen ja väitti että oli pilalla vaatien rahat takasi.haukkui mut ryhmän sivulla ja jakeli mun tietojani etiäpäin. Ylläpitäjät esti mut ryhmästä vaikka osoitin todisteet että tuote lähetetty loistokunnossa(koska kiitos kirppisten en luota kenenkään siellä). Mutta koska huijari ehti vinkua valheensa ennen mua niin mä olin väärässä ja he eivät voi kuulemma mitään asialle :'D hahah!! No ei mitään hullu akka lähetteli uhkauskirjeitä sen jälkeen 5e koltusta ja meikä otti poliisiin yhteyden.siihen loppui hullun rahan huuto ja tollasen ryhmän suosiminen. Kauhea ryhmä siis.. Nimimerkillä entinen ryhmän jäsen

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (12 ääntä)
   No nämä kenen mielestä ei kuulu tuolle sivulle; onko se teiltä jotenkin pois jos joku on onnistunut tavoitteissaan ja siksi myy vanhat rättinsä pois? Tässä maassa ei kyl osata iloita toisen puolesta, varsinkaan jos se tapahtuu vielä väärällä sivulla ;)

   Lainaa

  41. jukkapalmu 31.5.2020 8:00
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Jaa: No miksi Eija ylipäätään oli ton nimisessä ryhmässä, jos noin katkeroituu toisen painonpudotuksen onnistumisesta? :D
   Se jaffamaha saa tuolta isompia vaatteita kun vanhat käy pieniksi.

   Lainaa

  42. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Nykysin ainakaan sää puhua edes laihduttamisesta koska se on läskifoobista. Eikä siitä että lihavuus ei ole terveellistä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, laihdutus, laihduttaa, kirpputori, vaatteet, kirppari, kirppis, läski, paino