Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 188

Tällä kirpputorilla ei sääntöjä ole, mutta miten se mihinkään vaikuttaa?
Taustatietoja: Kyseessä on eräs kirpputori "ilman typerää sääntöviidakkoa". Kirpputorin löytöjä, osa 188

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kukkahattuneiti 20.12.2016 0:41
   Tulos: +881 (1025 ääntä)
   Kauheeta kiukuttelua, mutta en kyllä ymmärrä miten vaikeaa on hommata myymänsä tuotteen mitat, jos tommoisesta kuppaisesta pöydästä joku ois peräti kiinnostunut..

   Lainaa

  2. kansankynttilä 20.12.2016 0:46
   Tulos: +598 (630 ääntä)
   Voi voi miten ihmisten elämä on välillä vaikeaa. Kun vois toki mitata. Ja vois olla nillittämättä ja ostamatta jos on nafti tila ja mittoja ei saa. Ihan hirveitä ylläreitä neljän hengen pöytä ei tuota.

   Lainaa

  3. Guadalquivir 20.12.2016 0:49
   Tulos: -133 (285 ääntä)
   Sehän meni hienosti. Jos joku ilmaiseksi jostain haluaa luopua, niin onhan siitä oikein mukava alkaa velvoittamaan ja loukkaantumaan, kun asiat eivät menekään juuri niin kuin Minä haluan.

   Lainaa

  4. Tulos: +292 (318 ääntä)
   Guadalquivir: Sehän meni hienosti. Jos joku ilmaiseksi jostain haluaa luopua, niin onhan siitä oikein mukava alkaa velvoittamaan ja loukkaantumaan, kun asiat eivät menekään juuri niin kuin Minä haluan.
   Ei tässä mistään ilmaisesta kyse ollut.

   Lainaa

  5. Tulos: -112 (212 ääntä)
   mandi: Ei tässä mistään ilmaisesta kyse ollut.
   Ilmainen ~ melkein ilmainen.

   Lainaa

  6. Tulos: +105 (135 ääntä)
   Levittää kädet niin saisi edes jonkinlaisen kuvan pituudesta, se on kummiskin aika lähellä totuutta ja jokainen varmaankin tietää oman pituutensa.

   Lainaa

  7. hepomiesten tietotoimisto 20.12.2016 2:15
   Tulos: +140 (226 ääntä)
   Toi on tommonen 4-hengen ruokailuryhmä, niin ne suuntaa-antavat mitat ois varmaan kiinnostuneet voineet katsoa mistä tahansa netin huonekalukaupasta.

   Lainaa

  8. Tulos: +22 (210 ääntä)
   Ois myynnissä tämmönen vanha rätti, joku toppi vissiin, koko on jotain ehkä XS tai M, en ala mittailemaan enkä päällä kuvaa. En varaa enkä postita. Tälläistä ilmoitusta saa kyllä uppailla aika pitkään, ellei hamaan ikuisuuteen. Jos tuollaisen elämän kolhiman pöydän tahtoo myydä, niin varmaan joltain kaverilta voisi sitä mittaa lainata.

   Lainaa

  9. Tulos: +63 (103 ääntä)
   Mölli: Ois myynnissä tämmönen vanha rätti, joku toppi vissiin, koko on jotain ehkä XS tai M, en ala mittailemaan enkä päällä kuvaa. En varaa enkä postita. Tälläistä ilmoitusta saa kyllä uppailla aika pitkään, ellei hamaan ikuisuuteen. Jos tuollaisen elämän kolhiman pöydän tahtoo myydä, niin varmaan joltain kaverilta voisi sitä mittaa lainata.
   Kyllähän hän toimitti pätevän kuvan pöydästä ja siinä olevista vioista. Veikkaisin, että tämä on aika lähelle oikeaa kokoa, vaikka selvästikään ei ole sama pöytä. http://www.nettikaluste.fi/product/5082/aino-ruokailuryhma-4lle-pahkina Jollain viivottimella, tai käsiä levittelemällä tuskin tuon tarkempia numeroita saa aikaiseksi ja jos joku on pöytää hommaamassa, niin kai se nyt on tajunnassa, ettei sitä voi sijoittaa millimetrin tarkkuudella, sillä tuolit tarvii pöydän ympärille x määrän tilaa joka tapauksessa.

   Lainaa

  10. Tulos: +255 (267 ääntä)
   Vinkki mitattomille: A4-arkin lyhyt sivu on tasan 21cm, pitkä melkein tarkkaan 30cm. Sillä vaan mittailemaan.

   Lainaa

  11. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Röimaa xd

   Lainaa

  12. Sano ei jeesukselle 20.12.2016 8:27
   Tulos: +156 (186 ääntä)
   Setäti: Vinkki mitattomille: A4-arkin lyhyt sivu on tasan 21cm, pitkä melkein tarkkaan 30cm. Sillä vaan mittailemaan.
   Valitettavasti luulen, että pyydät vähän liian vaikeita, koska jos ei ole se nukkekodin pöytä niin tossahan voi joutuu suorittaa jopa plus- tai kertolaskuja eivätkä keskustelijat kyllä vaikuttaneet niiltä pesän kaikkein pörröisimmiltä mehiläisiltä..ja laskinta ei varmaan myöskään ole tai jaksa käyttää.

   Lainaa

  13. Tulos: +106 (150 ääntä)
   Tosta kuvasta näkee kyllä jokainen pöytien ja tuolien kanssa tekemisissä ollut suunnilleen mahtuuko tilaan, johon ajattelisi laittaa.

   Lainaa

  14. Tulos: +28 (74 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: 4-hengen
   Onko tämä nelihenki jotain sukua Pyhälle Hengelle? :]

   Lainaa

  15. Naurun paikka 20.12.2016 9:27
   Tulos: +117 (163 ääntä)
   "Takakireiden pilkunviilaajien vittuilukenttä", sanoo mitoista vittuilevasti viilaava, takakireä Henna.

   Lainaa

  16. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Kuka hullu näitä FB-ryhmiä edes viitsii käyttää? Ilmoitus tori.fi:hin ja ryhmä olisi haettu saman päivän aikana. Ilman turhia kysymyksiä ja vittuilua.

   Lainaa

  17. Tulos: +34 (58 ääntä)
   "Sitten menet kauppaan ja ostat mitan" Joo, terve! Ok, mitat on aika oleellinen asia tietää. Mutta tässä olisi ollut myyjän aika helppo arvioida 10cm tarkkuudella pöydän pituus, leveys ja korkeus. Tuskin sitä nyt sen tarkemmin tarvitsee. Ja jos tarvitsee niin myyjä voi toki seuraavalla kauppareissulla ostaa mittanauhan, sellaista tarvitsee kyllä kotona että ei tule turhaan ostettua. Ihme riita tästä saatiin aikaseksi.

   Lainaa

  18. kirppistelijä 20.12.2016 9:44
   Tulos: +104 (122 ääntä)
   Ei nyt kyllä mennyt kenellekään oikeen tämä putkeen. Luulisi, että myyjä ymmärtäisi huonekaluja myydessään, että mitat on aika tärkeä asia hankitaa tehdessä. Vaikkapa pieni keittiö tai yksiö, niin voi olla ihan 10 sentistä kiinni, että kelpaako. Eikä kukaan paikanpäälle tule mittamaamaan... Mutta olisi nuo muut kommentoijatkin voineet asian vähän nätimmin ilmaista... Mikä näissä kirppareissa onkin, että niissä kehittyy tappelu parin kommentin jälkeen.

   Lainaa

  19. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Sano ei jeesukselle: Valitettavasti luulen, että pyydät vähän liian vaikeita, koska jos ei ole se nukkekodin pöytä niin tossahan voi joutuu suorittaa jopa plus- tai kertolaskuja eivätkä keskustelijat kyllä vaikuttaneet niiltä pesän kaikkein pörröisimmiltä mehiläisiltä..ja laskinta ei varmaan myöskään ole tai jaksa käyttää.
   Pesän pörröisimmät mehiläiset :D ♡ Hyytävin oli Karin kommentti - se kiteytti napakasti ryhmän kodinomaisen tunnelman ja pidäkkeettömän avoimen me-hengen.

   Lainaa

  20. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Voi noista tuoleistakin kyllä jo vähän päätellä minkä kokoinen pöytä on kyseessä

   Lainaa

  21. kiikiiconfused 20.12.2016 10:34
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   Wiseguy: Kuka hullu näitä FB-ryhmiä edes viitsii käyttää? Ilmoitus tori.fi:hin ja ryhmä olisi haettu saman päivän aikana. Ilman turhia kysymyksiä ja vittuilua.
   Tämä hullu on jopa ylläpitäjänä yhdellä kirppiksellä. Ja voin sanoa, että helpommin vastauksia saa facen kirppisryhmissä kuin torissa. Torissa miulle on vastaan tullu, että joko tuote on jo aikaa sitten myyty ja ilmoitus on "vaan unohtunut" poistaa, tai sitten ei vastata ollenkaan.

   Lainaa

  22. kiikiiconfused 20.12.2016 10:36
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   kirppistelijä: Mikä näissä kirppareissa onkin, että niissä kehittyy tappelu parin kommentin jälkeen.
   Se on se kun ei tarvitse naamatusten kinastella ni jotkut luulee voivansa käyttäytyä ihan miten vaan...

   Lainaa

  23. Tulos: +35 (67 ääntä)
   Kuten sanottu, tuon saisi mitattua vaikka A4-papruilla, niin ainakaan ei tarvitsisi vastata samoihin kysymyksiin. Tokihan kuvasta voi jo päätellä sen koon aika helposti - oma veikkaus 80x120 cm pöytälevyn koosta ei varmaan hirveästi mene pieleen. Mutta. Tuo nyt on jumankauta kokonainen neljän hengen pöytäsetti 20 eurolla, jos ei sitten olekaan just oikean kokoinen itselle niin ostaja siitä vaikka polttopuita ilman että jää hirveästi tappiolle. En oikeasti itse jaksaisi tuollaista huutoa ja itkemistä ostajaehdokkailta, varsinkaan kun kukaan ei tainnut olla edes ryhmän ylläpitäjä. Saattaisi jopa tulla kiusaus hakea mittanauha kaupasta, mitata se millilleen ja sitten laittaa mittojen perään teksti "myyn kaikille muille paitsi Jenni-nimisille".

   Lainaa

  24. Tulos: +28 (46 ääntä)
   Ja onko tää nyt sitä ironiaa: Henna ilmoittaa että kiinnostaisi mutta ei voi ostaa tarvitsisi just tietyn kokoisen pöydän, mutta ei sitten kerro että minkä kokoinen se "tietty" olisi...

   Lainaa

  25. hepomiesten tietotoimisto 20.12.2016 11:06
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   skörä: Onko tämä nelihenki jotain sukua Pyhälle Hengelle? :]
   Ei, vaan lampun hengelle.

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Vaaksa on kans hyvä mitta, sillä ite mittailen ku pitää jotain ilman mittaa arvioida. Yleensähän pöydät on metristä ylöspäin 20cm välein. Syliväli joo, ihan ok mitta ja on monella sama kuin oma pituus. (itse pitkäkätinen, mutta tiedänpäs sylivälinikin)

   Lainaa

  27. Arkkienkeli 20.12.2016 15:32
   Tulos: -7 (23 ääntä)
   Kukkahattuneiti: Kauheeta kiukuttelua, mutta en kyllä ymmärrä miten vaikeaa on hommata myymänsä tuotteen mitat, jos tommoisesta kuppaisesta pöydästä joku ois peräti kiinnostunut..
   Jokainen järkevä ihminen kyllä osaa summittaisesti laskea arvion tuostakin pöydästä. Normaali istuin on noin 40cm + 20cm välit, eli noin 160x80cm pyötä.

   Lainaa

  28. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Jos laskisi vaikka että monenko tulitikun pituinen ja levyinen pöytä on, niin ostaja sitten voisi omalla mitallaan mitata tulitikun pituuden ja (varmuuden vuoksi) taskulaskimella sitten laskeskella...

   Lainaa

  29. Mervi_Alatuhero 20.12.2016 19:34
   Tulos: +13 (53 ääntä)
   "Onko se sääntö?" Kuului heti kysymys, eikö se ole jo itsestään selvyys kun myydään ruokapöytää / muita kalusteita niin ilmoitetan ne mitat

   Lainaa

  30. Tulos: -12 (46 ääntä)
   No onhan se nyt ihan helvetin typerää alkaa myymään jtn ruokapöytää kun niitä on tosiaan vähän eri kokoisiakin, ja sitten jättää mitat kertomatta "kun ei ole mittaa". Olis nyt jonkun arvion voinut heittää siihen kun kuvat valehtelee aina. Ihme nillittämistä kommenttiosiossakin. Kyllähän sitä kuka tahansa osaa valokuvasta erottaa onko jokin mahdollisesti 80cm vai 100cm pitkä, mikä on aika tärkeää kun ottaa huomioon että jokainen kansalainen ei välttämättä asu talossa missä on hehtaarin kokoinen ruokasali. On mullakin tuollainen sohva tuossa, en tiedä mittoja mutta voin ottaa siitä kuvan ilman mitään vertailukohdetta, ja voisin pyytää siitä vaikka 150e. Ostakaa sinne räkäiseen pikkuyksiöön kämpän kokoinen sohva sitten.

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Niin, onhan se myyjän hankala muistaa mistä on tuonkin ruokailuryhmän ostanut.. olettaen että on sen ihan kaupasta hankkinut. Aika varmasti kyseessä on Jyskin Tylstrup-ryhmä, jollaisen minäkin "köyhänä paskana" omistan. Tosin se oli silloin eri nimellä kun hankin, mutta eipä tuo ollut hankalaa mittoja etsiä.

   Lainaa

  32. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tälläsiä tilnateita varten kannattaa tietää oman vaaksansa mitta, niin voi arvio mitata asioita jos mitta ei täydy olla millilleen. Helpottaa kun ei aina tarvi alkaa etsimään mittaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Banana for scale.

   Lainaa

  34. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Aika helposti saa kyllä summittaiset mitat ihan pääteltyä, kun katsoo kuvaa... Pöydän alle mahtuu neljä ahteria ja pienet hajuraot.

   Lainaa

  35. purppurakruunu 21.12.2016 15:33
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Aimo Kanki: Mutta. Tuo nyt on jumankauta kokonainen neljän hengen pöytäsetti 20 eurolla, jos ei sitten olekaan just oikean kokoinen itselle niin ostaja siitä vaikka polttopuita ilman että jää hirveästi tappiolle. En oikeasti itse jaksaisi tuollaista huutoa ja itkemistä ostajaehdokkailta, varsinkaan kun kukaan ei tainnut olla edes ryhmän ylläpitäjä. Saattaisi jopa tulla kiusaus hakea mittanauha kaupasta, mitata se millilleen ja sitten laittaa mittojen perään teksti “myyn kaikille muille paitsi Jenni-nimisille”.
   Varmaan tota rahaa isompi ongelma on kuljetus. Kiva ensin lainata perävaunu, ajaa paikalle, kuljettaa himaan, venkslata sen tilan kanssa, ja sitten huomata, että ei mahdu, kun tuolit onkin metrin leveitä.

   Lainaa

  36. Tulos: +9 (11 ääntä)
   rou: Aika helposti saa kyllä summittaiset mitat ihan pääteltyä, kun katsoo kuvaa… Pöydän alle mahtuu neljä ahteria ja pienet hajuraot.
   pöydän alle mahtuu myös monta kissaa/koiraa. eikös se riitä?

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Henna, Riku ja Erik olivat ainoat viisaat tässä keskustelussa

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Mittojen jankuttajat on yleensä pelaamassa aikaa kirpoiksillä. Toki pöydästä laittasin mitan, mut joka saatanan lastenvaate kunnois mitattava. Hohhoijaa. No 92cm haalari ei kyl mee enään 104 senttiselle jässille. Ei se mittaamalla muutu.

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Setäti: Vinkki mitattomille: A4-arkin lyhyt sivu on tasan 21cm, pitkä melkein tarkkaan 30cm. Sillä vaan mittailemaan.
   Juuri näin. Jokaisessa muuttokämpässäkin luulisi jonkin pizzamainoksen löytyvän. Helpompi ja tarkempi kuin mitkään vaaksat ym. vippaskonstit. Yllättävän harvalle tulee mieleenkään!

   Lainaa

  40. omituisia vinkujia 22.12.2016 12:25
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Olisihan se kiva että tuotteesta olisi mitat, mutta jos myyjä ei halua tai pysty mittaamaan, niin turha siitä on mieltään pahoittaa, vaan katsoo sitten muita kohteita ostettavaksi, jos ei kiinnosta niin paljon että menee katsomaan ja mittaa itse.

   Lainaa

  41. Tori vielä huonompi 23.12.2016 1:10
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Wiseguy: Kuka hullu näitä FB-ryhmiä edes viitsii käyttää? Ilmoitus tori.fi:hin ja ryhmä olisi haettu saman päivän aikana. Ilman turhia kysymyksiä ja vittuilua.
   Oma elämänkokemukseni kertoo aivan muuta. Tori.fi kautta joku nimetön salaisesta numerosta toki varaisi pöydän, sopisi noutoajan, ja 3h noutoajan jälkeen ilmoittaisi että pääseekin vasta seuraavana päivänä - jolloin taas myöhästyy ja yrittää sopia uutta aikaa. Toistetaan, kunnes myyjä kyllästyy.

   Lainaa

  42. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Todistettavasti parhaat ja huonoimmat osat täällä on aina kommenteissa. Pesän pörröisimmät mehiläiset ei edes yrittämällä lakkaa naurattamasta :D Kiitos syvästi kyseisestä kommentista!

   Lainaa

  43. ei_ajatella_asioita 2.1.2017 12:55
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Onhan se ikävää kun kun ilmaisen eteenkin täytyy tehdä jotain ITSE varmaan mittojen jälkeen olisi pyytänyt että "voisitko tuoda sen meille ilmaiseksi?"

   Lainaa

  44. Tulos: +3 (7 ääntä)
   ei_ajatella_asioita: Onhan se ikävää kun kun ilmaisen eteenkin täytyy tehdä jotain ITSE varmaan mittojen jälkeen olisi pyytänyt että “voisitko tuoda sen meille ilmaiseksi?”
   Eikä vuosimalli 2008 käy, vaan uudempaa, uudempaa...

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Waakku: Levittää kädet niin saisi edes jonkinlaisen kuvan pituudesta, se on kummiskin aika lähellä totuutta ja jokainen varmaankin tietää oman pituutensa.
   Siinä näkyy pöytä ja tuolit joten jokainen tietää aika liki minkä kokoinen pöytä on.

   Lainaa

  46. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Keiden kaikkien tekisi mieli läpsiä Jenniä naamaan ja työntää mittanauha hänen alakertaansa?

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Joo, mitat olis varmaan kiva, mutta ei neljän tuolin ruokapöytien mitat hirveesti eroa toisistaan.

   Lainaa

  48. Sokeriton tohtori 5.2.2022 20:13
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Go Henna!

   Lainaa

  49. Höhlä viikinki 5.2.2022 20:15
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   jukkapalmu: Joo, mitat olis varmaan kiva, mutta ei neljän tuolin ruokapöytien mitat hirveesti eroa toisistaan.
   Ei niin. Eikä eroa asuntojenkaan huoneiden koot hirveesti toisistaan. Toisille silti mahtuu 185 cm pöytä, kun toisille se 5 cm tarkoittaa sitä, ettei esim. jääkaapin ovi mahdu aukeamaan.

   Lainaa

  50. Alice Wonderland 5.2.2022 21:24
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   jukkapalmu: Joo, mitat olis varmaan kiva, mutta ei neljän tuolin ruokapöytien mitat hirveesti eroa toisistaan.
   Tässäkin kommenttiketjussa yksi arvioi "aika tarkkaan" pöydän 120cm x 80cm ja toinen laski varman kaavan kanssa että 160cm x 80cm. Eli 40cm näiden erotus, aika monessa keittiössä se voi olla vähän liian iso heitto.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, pöytä, kuva, mitat, mitta, säännöt, säännötön