Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Miehen hermot koetuksella

Hääsuunnitelmia ja pahoja virheitä.
Miehen hermot koetuksella

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1870 (1936 ääntä)
      Vaikuttaa ihan unelmien sulhaselta tämä Kari.

      Lainaa

    2. Tulos: +1346 (1372 ääntä)
      Tosi perseestä tollainen jatkuva erolla uhkailu, että mene vaan, ei tunnu missään. Voiko sitä jotenkin vielä selvemmin kertoa, että ei arvosta puolisoa yhtään?

      Lainaa

    3. Tulos: -32 (192 ääntä)
      Ei ole Markulla helppoa. Nähdäänkö tämä avautuminen seuraavassa huutokauppakeisarin jaksossa?

      Lainaa

    4. Tulos: +220 (272 ääntä)
      Lyhty: Vaikuttaa ihan unelmien sulhaselta tämä Kari.
      Voi olla että ovat Lean kanssa ihan sopiva pari. Vakka kantensa ja niin pois päin.

      Lainaa

    5. Tulos: -153 (229 ääntä)
      pepelaku: Tosi perseestä tollainen jatkuva erolla uhkailu, että mene vaan, ei tunnu missään. Voiko sitä jotenkin vielä selvemmin kertoa, että ei arvosta puolisoa yhtään?
      Jos Markun emakko tosissaan uhkaisi erolla, en usko sen portaavan asiaa faboon. Vaikuttaa enemmän kärjistetyltä huumorilta Markun puolesta.

      Lainaa

    6. Tulos: +223 (233 ääntä)
      Toj Karin: Jos Markun emakko tosissaan uhkaisi erolla, en usko sen portaavan asiaa faboon. Vaikuttaa enemmän kärjistetyltä huumorilta Markun puolesta.
      Tai sitten Markku ei vaan enää välitä.

      Lainaa

    7. Tyhmä idiootti 8.11.2016 7:31
      Tulos: +197 (209 ääntä)
      Tämä taas vahvistaa tarinoita siitä että parisuhteet ei sovi jokaiselle, taidanpas elää yksin turvallisen elämän pienessä tynnyrissä.

      Lainaa

    8. Onnellinen eksä 8.11.2016 8:10
      Tulos: +421 (447 ääntä)
      Kyllä miehetkin osaa toimia niinkun Markku kuvaili. Oma eksä kerkis reilu kolme vuotta muistutella missä on ovi, mutta sitten kun sen avasin enkä takas tullut niin johan jaksettiinki itkeä perään. :) Eipä auttanut itkut siinä vaiheessa. Nyt hän elää katkerana sinkkuna ja minä uudessa onnellisessa parisuhteessa.

      Lainaa

    9. Toinen mielipide 8.11.2016 8:10
      Tulos: -113 (205 ääntä)
      Lyhty: Vaikuttaa ihan unelmien sulhaselta tämä Kari.
      Hänen reaktionsa ylenpalttisiin häähössötyksiin on täysin normaali. Noin suhtautuvat myös useimmat naiset, ainakin ne, joiden mielestä avioitumisessa kumppanuus ja luottamus ovat hääteemaa ja koristeita tärkeämmät. Monellahan on jopa sulhanen hakusassa siinä vaiheessa, kun kolttua jo sovitellaan. Ihan sama, mistä jonkun miehen siihen nappaa, kun aina voi erota.

      Lainaa

    10. Tulos: +16 (110 ääntä)
      Ja minkähän takia se on mies jonka pitäis kotoansa lähteä,jos se on yhteinen koti niin kyllä se eukkokin sieltä voi lähteä.

      Lainaa

    11. Mother of Vile Excrement 8.11.2016 9:51
      Tulos: +263 (279 ääntä)
      Miksi suhteessa yleensäkään kenenkään pitäisi "huutaa" tai "komentaa"? Kuka täysjärkinen sellaista kovin pitkään katselee? Ja jos puoliso on täystaukki joka uhkailee ja osoittelee ovea, niin mitä siinä nillität, lähde itse menemään. Ihmeen avutonta porukkaa, aikuiset ihmiset.

      Lainaa

    12. Tulos: -67 (173 ääntä)
      Lyhty: Vaikuttaa ihan unelmien sulhaselta tämä Kari.
      Vaikuttaa täysin sopivalta morsiamelle, joka hommaa romut häihin Tokmannilta.

      Lainaa

    13. Tulos: +148 (154 ääntä)
      Kuka jaksaa olla suhteessa, jossa jatkuvasti uhkaillaan moisella? Mulla oli vähän se mielikuva, että suhteessa ollaan ihmisen kanssa, johon voi luottaa ja jonka kanssa on hyvä olla. Jos ei ole hyvä olla, niin ei muuta kuin pois sellaisesta suhteesta ja parempaa kehiin. Ja voisko tuo Karin kiroilu olla vielä vähän juntimpaa?

      Lainaa

    14. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Älä sinä Markku huoli. Muista vanha viisaus: "Huoleton on hevoseton mies".

      Lainaa

    15. Tulos: +150 (160 ääntä)
      Juuso: Vaikuttaa täysin sopivalta morsiamelle, joka hommaa romut häihin Tokmannilta.
      Ovilla ei uhkailla, asioista keskustellaan, mutta ei Facessa julkisesti. Tilpehöörit häihin voi hommata vaikka kirpparilta, mitä väliä jos kaikilla on kivaa. Käytöstapoja, onnistuneita häitä, hyvää parisuhdetta ja niin edelleen ei saa Amexin platinakortilla. En haluaisi pyörittää taloutta jonkun kanssa joka ostaisi vaikka parin sentin tuikkukynttilän viidellä eurolla vain koska se on mahdollista, vaikka se hiton kynttilä on sama.

      Lainaa

    16. King Arthur 8.11.2016 14:33
      Tulos: +88 (94 ääntä)
      Toinen mielipide: Hänen reaktionsa ylenpalttisiin häähössötyksiin on täysin normaali. Noin suhtautuvat myös useimmat naiset, ainakin ne, joiden mielestä avioitumisessa kumppanuus ja luottamus ovat hääteemaa ja koristeita tärkeämmät. Monellahan on jopa sulhanen hakusassa siinä vaiheessa, kun kolttua jo sovitellaan. Ihan sama, mistä jonkun miehen siihen nappaa, kun aina voi erota.
      Joo, Tokmannilla on jokaisen sinkun häähaaveilijan lahjalista. Vai oisko nää hössötykset sun omassa päässä ja jenkkilän päällenauretuissa komediasarjoissa?

      Lainaa

    17. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Tyhmä idiootti: Tämä taas vahvistaa tarinoita siitä että parisuhteet ei sovi jokaiselle, taidanpas elää yksin turvallisen elämän pienessä tynnyrissä.
      Jos pienenä tynnyrinä menee miniyksiö, niin I'm with you. Omassa tynnyrissäni, tietty.

      Lainaa

    18. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Olkoot Leean ja Karin avioliitto pitkä ja onnellinen

      Lainaa

    19. Tulos: +47 (57 ääntä)
      Vitun Tuija.

      Lainaa

    20. Tulos: +64 (68 ääntä)
      Vitun Tuijaki tuli ny si siihe.. :D

      Lainaa

    21. Vääränvärinen 10.11.2016 3:11
      Tulos: -3 (23 ääntä)
      Tyhmä idiootti: Tämä taas vahvistaa tarinoita siitä että parisuhteet ei sovi jokaiselle, taidanpas elää yksin turvallisen elämän pienessä tynnyrissä.
      Juuri luin jonkun artikkelin, missä pariskunnalle meinasi tulla ero sen takia, kun mies unohti jatkuvasti laittaa vessanpöntön kannen alas. Muistin taas, miksi joskus tein päätöksen viihtyä jatkossa sinkkuna niin paljon kuin mahdollista. Ei ole parisuhteet meikäläistä varten.

      Lainaa

    22. Tulos: +51 (55 ääntä)
      Minulla on ollut teini-iästä asti sellainen periaate, että jos puoliso yrittää mistä tahansa syystä kiristää minua erolla (muodossa "Jos et nyt suostu siihen, että X, niin jätän sut."), niin jätän hänet itse riippumatta siitä, miten pitkä suhde on takana, miten paljon on yhteistä omaisuutta, lapsia, lemmikkejä, velkaa, jne. En yksinkertaisesti voisi elää ihmisen kanssa, joka arvostaa minua niin vähän, että pystyy käyttämään suhdettamme kiristyksen välineenä. Sitä paitsi jos puoliso on oikeasti sitä mieltä, että joko minun on muututtava tai ero tulee, niin silloin ero lienee tyydyttävä vaihtoehto molemmille. (Tällä en tietenkään tarkoita, ettenkö hyväksyisi asiallista keskustelua erosta ja sen hyötyjen ja haittojen punnistemista, jos suhde syystä tai toisesta on niin heikossa hapessa, että tällaiselle on tarvetta.)

      Lainaa

    23. TapioRautaWaara 12.11.2016 1:53
      Tulos: -12 (22 ääntä)
      Tuijat on saatanasta.

      Lainaa

    24. King Arthur 12.11.2016 2:09
      Tulos: +33 (35 ääntä)
      Vääränvärinen: Juuri luin jonkun artikkelin, missä pariskunnalle meinasi tulla ero sen takia, kun mies unohti jatkuvasti laittaa vessanpöntön kannen alas. Muistin taas, miksi joskus tein päätöksen viihtyä jatkossa sinkkuna niin paljon kuin mahdollista. Ei ole parisuhteet meikäläistä varten.
      Mun pitäis varmaan erota itseni kanssa kun laitan aina kaikki kannet alas ja sit ne pitää taas nostaa. Ei ole sinkkuus meikäläistä varten. Ei mut oikeesti ihmiset, siinä pöntössä on KANSI. Niin ja Vääränväriselle lohdutukseksi että ei ne kaikki parisuhteet ole sitä että väännetään asioista. Mistäs tiedät ettei kyse ollut yleisestä epähuomioivuudesta ja se kulminoitui siihen ettei edes yhteisessä vessassa voi toimia kivasti?

      Lainaa

    25. Tulos: +41 (45 ääntä)
      Kuten edelläkin on mainittu, miehetkin osaavat kiristää tuolla tavalla. Seurustelin vuoden narsistin kanssa (kyllä, oikea narsisti, ei iltasanomien testin mukaan diagnosoitu) ja hän kielsi multa mm. yhteisille miespuolisille kavereille juttelun, koska olen niin kauhea flirttailija. Hän myös mollasi minua aina kavereiden kuullen ja julkisilla paikoilla. Aivan sairas tyyppi, jolta sitten paljastuikin rinki naisia, joiden kanssa piti vispiläkauppaa selkäni takana. Mutta sehän oli tietenkin oma vikani, hänen sanojensa mukaan.

      Lainaa

    26. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Tuossa Markun tilanteessa on kyllä ihan aiheellista laittaa muija vaihtoon. Ei se järkevämmäksi muutu.

      Lainaa

    27. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Jorkku: Ja minkähän takia se on mies jonka pitäis kotoansa lähteä,jos se on yhteinen koti niin kyllä se eukkokin sieltä voi lähteä.
      Ilmiselvä kuvio: se kenen osakkeessa/ lapsuudenkodissa pariskunta asuu, on se kenen vuorosanoihin kuuluu hädän hetkellä: "Ulos täältä." Jos minun mieheni huutaisi, uhittelisi, komentelisi ja pelottelisi raivopäänä minua ja lapsia, kyllä minäkin hätääntyisin ja pyytäisin häntä lähtemään pois minun sukuni talosta...

      Lainaa

    28. Tulos: +10 (14 ääntä)
      "Kuka vittu tämä tuija on" xD

      Lainaa

    29. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Käyny kännykällä tietyillä sivuilla - saa lähteä? Mitä vittua? Treffipalstallako?

      Lainaa

    30. Ahne käärme 1.8.2022 16:38
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Kari taitaa olla Salkkareiden Kari :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: häät, Tokmanni, ovi, pirttihirtmu