Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kolmiodraama valtaa areenan

Nelikymppiset naiset kaappaavat viattomasti alkaneen keskustelun.
Kolmiodraama valtaa areenan

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +529 (551 ääntä)
   nuo tekstit ei koskaan olleet hianoja

   Lainaa

  2. Tulos: +298 (320 ääntä)
   Titityy.

   Lainaa

  3. Tulos: +434 (444 ääntä)
   Voi hyvä aikuset ihmiset

   Lainaa

  4. Tulos: -114 (436 ääntä)
   40:sten akkojen horoilut on lähinnä säälittäviä.

   Lainaa

  5. Tulos: +527 (741 ääntä)
   Pettäminen on aina pettäjän vika, ei sen kenen kanssa on petetty. Vaikka moni syyttääkin "sitä toista", kun ei halua uskoa että oma kulta on syyllinen. Kaksi osapuolta siihen hommaan tarvitaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +554 (688 ääntä)
   No miksei muka olisi myös sen vika, jonka kanssa pettää? Ainakin jos on ollut tietoinen, että toinen on varattu, kuten tässäkin tapauksessa ilmeisesti on ollut.

   Lainaa

  7. Tulos: +133 (237 ääntä)
   Hahah tähän on tultu vuosi 2016 ja kaks 40v (varmaa oikee jotai pubiruusu big mamaa) riitelee netissä?? :D ja ihan pakko tehä se vielä et muut näkee varmasti :D

   Lainaa

  8. Tulos: +263 (279 ääntä)
   Kokemäen kerma kokoontuu. Voi Omer, minne jouduit.

   Lainaa

  9. eriparisukka 3.11.2016 2:41
   Tulos: +242 (252 ääntä)
   Tajusin vasta Mikaelan kommentista että se olikin ihan eri henkilön kuva jonka alle tää pettämisdraaman selvittely tuli. Hahah, ja kaikki olevinaan aikuisia ihmisiä.

   Lainaa

  10. miinaharava 3.11.2016 3:12
   Tulos: +71 (357 ääntä)
   Henna: No miksei muka olisi myös sen vika, jonka kanssa pettää? Ainakin jos on ollut tietoinen, että toinen on varattu, kuten tässäkin tapauksessa ilmeisesti on ollut.
   Vaikka siksi, ettei kolmas osapuoli ole vastuussa toisen ihmisen tekemisistä eikä tämän parisuhteesta. Pettäjä tekee ihan itse päätöksensä pettää, turha siitä on muita syyttää.

   Lainaa

  11. Tulos: +106 (132 ääntä)
   Tittan......

   Lainaa

  12. Tulos: +217 (247 ääntä)
   Ei se pettäjän, tässä tapauksessa mies, vastuuta vähennä, jos sanotaan, että mokaa on myös siinä, kenen kanssa petetään, jos tämä on tietoinen toisen parisuhteesta. Jos mun kaveri/tuttu olis mun miehen kanssa, niin todellakin olisin ihan kokonaan vihainen miehelleni ja päätös olisi hänen, että on siihen lähtenyt. Mutta tietenkin myös tämä ystävä/tuttava tekisi väärin minua kohtaan lähtemällä mukaan! Jos ei, niin sillonhan se olisi periaatteessa ok vaikka lainata luvatta pyörää? Ja alunperin oli kyse siitä, kuka kärsii ja miksi. Kyllä todella voi odottaa, ettei asiat ihan pehmoisesti kulje, kun varattuun sekaantuu!

   Lainaa

  13. Tulos: +160 (216 ääntä)
   Tai mitä jos vain hyväksyttäisiin se, että kaikkiin osapuoliin voi sattua? Uhriin voi sattua. Syylliseen voi sattua. Uhriin joka näkee itsensä syyllisenä, voi sattua. Syylliseen joka näkee itsensä uhrina, voi sattua. Huonoja valintoja tehneeseen ihmiseen voi sattua. Huonoon tilanteeseen joutunutta voi sattua. Tyhmäilijään voi sattua. Meihin kaikkiin sattuu joskus, ja joskus taas ei. Me kaikki olemme joissain asioissa syyllisiä, joissain asioissa uhreja, joissain asioissa molempia yhtä aikaa. Toiselle ihmiselle saa olla vihainen, mutta jos yrittää kieltää toiselta oikeuden tuntea olonsa pahaksi, niin se on vain julmaa. Muistakaa aina vihatessanne, että jossain elämänne vaiheessa olette joutuneet tai tulette joutumaan itse samanlaisen vihan kohteeksi. Toivokaa silloin, ettei vihaajanne yritä kieltää teitä sanomasta: "Minuun sattuu". Se on nimittäin aika kuluttavaa.

   Lainaa

  14. Tulos: -116 (156 ääntä)
   Nimenomaan pettäjän (ja osittain myös petetyn) syy. Jotain omassa suhteessa vialla. Ja pettäjä sitten tekee oman ratkaisunsa. Toki petetyn on helpon syyttää sitä ulkopuolista. Mutta kun se ulkopuolinen ei kuitenkaan ole pettänyt ketään (ellei sitten omaa kumppaniaan, jos moinen on, mutta ei liity tähän).

   Lainaa

  15. Tulos: +229 (257 ääntä)
   Sain kerran aivan yllättäen tuopillisen päälleni jonkun tuntemattoman naisen toimesta. Alkoi siinä sitten kiljumaan että olit mun miehen kanssa. Ja sitten meni tämän miehen käsikynkkään istumaan omistavin elkein ja vihaisesti mulkoili sieltä. Sillä hetkellä mulle vasta selvisi että tämä mies oli varattu. Naureskelin vaan että kuule pidä hyvänäsi tommonen pettäjä! Ukkohan se oli tietoinen suhdetilanteestaan mutta silti oli mun vika ja pettäjä pääsi kuin koira veräjästä. Toisen kerran kun huomasin joutuneeni toiseksi naiseksi, menin kertomaan itse sille naiselle. Haluaisin itekin tietää. No eihän se mennyt niin kuin ajattelin, mua ei muija uskonut vaan luuli mun keksineen koko meidän monen viikon treffailun koska halusin miehen itelleni. No en todellakaan halunnut enää kun selvisi millaisesta rotasta oli kyse! Viikon päästä tää nainen oli kiristänyt itelleen sormuksen ja vuoden päästä oli muksu talossa. Kovasti piti petturista pitää kiinni, en vaan ymmärrä miksi kukaan sellaista haluaa. Ja erohan sieltä sitten kuitenkin tuli. Kerran kivan oloisen miehen matkaan lähdettyäni käännyin eteisessä kannoillani takaisin taksiin kun huomasin tulleeni vierailulle perheen kotiin jossa lasten lelut elivat sulassa sovussa pahaa-aavistamattoman vaimokkeen sisustuksen kanssa. Oma pettäjämies sai kenkää ja yritti häikäilemättömästi mun kanssa seuraavaa tyttöystäväänsä pettää. Saatoin mainita asiasta sittemmin ex-tyttöystävälle... Sentään sillä muijalla oli järki päässä jättää se. Ai miksikö pysyttelen nykyään sinkkuna ja kaukana markkinoilta...?

   Lainaa

  16. Tulos: +102 (122 ääntä)
   Timo: Naiset…
   Joo, riitahan syntyi siksi että joku nainen ei saanut pidettyä vaatteitaan yllä? Toisten kumppaneihin ei pitäisi sotkeentua, jo siksikin että saa elämäänsä kaikenlaista tarpeetonta draamaa eikä mainekaan kaunistu, mutta kyllä pettämiseen syyllinen on aina pettäjä. Tässä tapauksessa miehellä näyttäisi olevan tosi kummallinen naismaku; jos on jo yksi hullu draamalaama niin miksi herran nimessä haluaisi elämäänsä vielä toisenkin o.0

   Lainaa

  17. Tulos: +169 (171 ääntä)
   Samaan aikaan kun nää ämmät tappelee fesessä, se äijä todennäköisesti huoraa jossain pitkin kyliä ties kenen kanssa. Onneksi olkoon vaan molemm... kaikille.

   Lainaa

  18. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Haha, kunnon pikkukylädraamaa! Harmi vaan, että tollasissa käpykylissä juorut saa melko isot siivet ja aika äkkiä "maine" kiirii. Tosin sit on niitä taulapäitä, jotka ei ymmärrä "maineensa" päälle yhtään mitään ja dorkailaa tähän tapaan fb:ssä. Saavatpahan syyttää itteään mokomasta :DD

   Lainaa

  19. Tulos: +96 (100 ääntä)
   MissK: Toisen kerran kun huomasin joutuneeni toiseksi naiseksi, menin kertomaan itse sille naiselle. Haluaisin itekin tietää. No eihän se mennyt niin kuin ajattelin, mua ei muija uskonut vaan luuli mun keksineen koko meidän monen viikon treffailun koska halusin miehen itelleni. No en todellakaan halunnut enää kun selvisi millaisesta rotasta oli kyse!
   Word! Itselleni on myös sattunut että en todellakaan tiennyt tyttiksen olemassaolosta ennen kuin jälkeenpäin (heitin sen miehen ulos, en tiedä mitä sittemmin tapahtui koska blokkasin molemmat sosiaalisesta verkostostani, selvitelkööt välinsä keskenään). Miksi ihmeessä joku haluaisi kumppaniksi jollekulle josta on varmaa ensikäden tietoa että kyseessä on petollinen kusipää. (Oman mieheni tunsin kaveripiirissä vuosia ennen kuin hän tuli vapaille markkinoille, ja tiedossa oli ettei hän koskaan pettänyt ketään tai koskaan puhunut roskaa eksistään. Se oli yksi vaikuttimistani kun sanoin "kyllä").

   Lainaa

  20. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Voi Omer parka :DD

   Lainaa

  21. Tulos: +103 (111 ääntä)
   Elli: Pettäminen on aina pettäjän vika, ei sen kenen kanssa on petetty. Vaikka moni syyttääkin “sitä toista”, kun ei halua uskoa että oma kulta on syyllinen. Kaksi osapuolta siihen hommaan tarvitaan.
   Nimenomaan, kaksi tarvitaan. Totta helvetissä pettäminen on sen pettäjän vika, mutta jos se toinen osapuoli tietoisesti vehtaa varatun kanssa, niin kyllä silläkin pitää vähän olla vikaa päässä. Ei sekään mikään viaton reppana ole, joka nyt vain vieteltiin ilkeän pettäjän toimesta. :D Mä en ymmärrä, miten kukaan jaksaisi tuollaiseen säätöön lähteä mukaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Kala: Tai mitä jos vain hyväksyttäisiin se, että kaikkiin osapuoliin voi sattua? Uhriin voi sattua. Syylliseen voi sattua. Uhriin joka näkee itsensä syyllisenä, voi sattua. Syylliseen joka näkee itsensä uhrina, voi sattua. Huonoja valintoja tehneeseen ihmiseen voi sattua. Huonoon tilanteeseen joutunutta voi sattua. Tyhmäilijään voi sattua. Meihin kaikkiin sattuu joskus, ja joskus taas ei. Me kaikki olemme joissain asioissa syyllisiä, joissain asioissa uhreja, joissain asioissa molempia yhtä aikaa. Toiselle ihmiselle saa olla vihainen, mutta jos yrittää kieltää toiselta oikeuden tuntea olonsa pahaksi, niin se on vain julmaa. Muistakaa aina vihatessanne, että jossain elämänne vaiheessa olette joutuneet tai tulette joutumaan itse samanlaisen vihan kohteeksi. Toivokaa silloin, ettei vihaajanne yritä kieltää teitä sanomasta: “Minuun sattuu”. Se on nimittäin aika kuluttavaa.
   Ihana teksti! Piti vallan ääneen todeta, puhutte asiaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Sannni: Word! Itselleni on myös sattunut että en todellakaan tiennyt tyttiksen olemassaolosta ennen kuin jälkeenpäin (heitin sen miehen ulos, en tiedä mitä sittemmin tapahtui koska blokkasin molemmat sosiaalisesta verkostostani, selvitelkööt välinsä keskenään). Miksi ihmeessä joku haluaisi kumppaniksi jollekulle josta on varmaa ensikäden tietoa että kyseessä on petollinen kusipää. (Oman mieheni tunsin kaveripiirissä vuosia ennen kuin hän tuli vapaille markkinoille, ja tiedossa oli ettei hän koskaan pettänyt ketään tai koskaan puhunut roskaa eksistään. Se oli yksi vaikuttimistani kun sanoin “kyllä”).
   Mulle kävi kerrab myös niin, että mies sinisilmin väitti ettei ole ketään kuvioissa. Parin viikon päästä tulikin joltakin naiselta soittoa ja tämä kysyi oliko mulla ollut säätöä miehen kanssa. Kerroin, että oltiin tapailtu ja pahoittelin kovasti ja sanoin etten tiennyt, kun kerran mies sanoi että on vapailla markkinoilla. Hyvässä hengessä puhuttiin ja nainen jätti miehen. Myös eräs vanha tuttavamies laitteli mulle pervoja viestejä fb:n kautta yksärillä. Mies oli suhteessa ja saman tien nappasin screencapit ja lähetin naiselle viestin, että miehesi yrittää pokailla, vaikka kieltäydyin aina kertoen, että en koske varattuihin. Eikä mennyt aikaakaan kun tämä tuttavamies poisti fb:stä kavereista. Oli ilmeisesti rautalangasta väännetty viesti mennyt perille naisensa kautta.

   Lainaa

  24. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Voi miesparkaa! Hänhän tässä se uhri on, mutta aivan oikein onkin syytellä taas vain toista naista tapahtuneesta. Hän on kamala huora, ja mies on vaan viaton kärsijä joka ihan vahingossa ajautui Susannan pauloihin.

   Lainaa

  25. Tulos: -101 (127 ääntä)
   MissK: Sain kerran aivan yllättäen tuopillisen päälleni jonkun tuntemattoman naisen toimesta. Alkoi siinä sitten kiljumaan että olit mun miehen kanssa. Ja sitten meni tämän miehen käsikynkkään istumaan omistavin elkein ja vihaisesti mulkoili sieltä. Sillä hetkellä mulle vasta selvisi että tämä mies oli varattu. Naureskelin vaan että kuule pidä hyvänäsi tommonen pettäjä! Ukkohan se oli tietoinen suhdetilanteestaan mutta silti oli mun vika ja pettäjä pääsi kuin koira veräjästä. Toisen kerran kun huomasin joutuneeni toiseksi naiseksi, menin kertomaan itse sille naiselle. Haluaisin itekin tietää. No eihän se mennyt niin kuin ajattelin, mua ei muija uskonut vaan luuli mun keksineen koko meidän monen viikon treffailun koska halusin miehen itelleni. No en todellakaan halunnut enää kun selvisi millaisesta rotasta oli kyse! Viikon päästä tää nainen oli kiristänyt itelleen sormuksen ja vuoden päästä oli muksu talossa. Kovasti piti petturista pitää kiinni, en vaan ymmärrä miksi kukaan sellaista haluaa. Ja erohan sieltä sitten kuitenkin tuli. Kerran kivan oloisen miehen matkaan lähdettyäni käännyin eteisessä kannoillani takaisin taksiin kun huomasin tulleeni vierailulle perheen kotiin jossa lasten lelut elivat sulassa sovussa pahaa-aavistamattoman vaimokkeen sisustuksen kanssa. Oma pettäjämies sai kenkää ja yritti häikäilemättömästi mun kanssa seuraavaa tyttöystäväänsä pettää. Saatoin mainita asiasta sittemmin ex-tyttöystävälle… Sentään sillä muijalla oli järki päässä jättää se. Ai miksikö pysyttelen nykyään sinkkuna ja kaukana markkinoilta…?
   Onko se muiden miesten vika, että sulla surkea miesmaku? Toisaalta, asenteestasi paistaa se, että sun on parempi pysytelläkin sinkkuna.

   Lainaa

  26. Sivustaseuraaja 3.11.2016 17:57
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Tää ilottelu on jatkunut näemmä tämän mokan postaamisen jälkeen: Titta: Susanna asia loppuun käsitelty eiks niin ... Tykkää · Vastaa · 26. lokakuuta kello 21:05 Susanna: Jees pox✌ mut sen määkin myönnän et rakastuin ja sattuu... Tykkää · Vastaa · 26. lokakuuta kello 21:09 Mira: Sä kyllä nyt itse provosoit Mallua noilla sattuu kommenteillas ku huomasit et sait sen reagoimaan siihen. Mun on kyllä pakko nyt sanoa et ilmeisesti haluat itse jatkaa tätä saatanan vääntämistä ja ärsyttämistä näistä asioista etkä osaa antaa olla. Koita ny lopettaa jo oikeesti Susku. Tykkää · Vastaa · 26. lokakuuta kello 21:34 Susanna: Sori mut en yritä provosoida ketään,asiasta on todella vähän aikaa enkä todellakaan oo päässy yli. Ja rupes vituttaan et 3päivää jälkeen mun kommentin ruvetaan repiin haavoja ni tämmästä sit tulee

   Lainaa

  27. Sivustaseuraaja 3.11.2016 17:59
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Maiju: Susanna sais kerätä järkensä ja pitää päänsä kiinni. Mallulle jaksuja. Tykkää · Vastaa · 29. lokakuuta kello 21:53 Marika: Kiitos Maiju...sitä tuntuu tarviivan :/ vaikkakin toi *sukunimeen viittaava väännös* taas oli käskeny syyttää mua huonosta olostaan....tarpeeks ku pohdin nii ehkä keksin miten vitussa minä oon hänen olonsa aiheuttanu :) toivoisin kyllä että hänen olonsa olis edes puolet mun olosta, mutta eppäilen.... Tykkää · Vastaa · 30. lokakuuta kello 0:40 Maiju: Mallu. Älä välitä luusereista. Teistä kolmesta niitä on kaksi, ja kumpikaan et ole sinä. Jotain muuta kun sairasta huomiota toi nyt hakee. Hyi saatana, että tarvii facessa revitellä. Ja me ei olla mallu kavereita, mutta en ymmärrä tollasta vitun säälinkeräämistä, kun itse *sukunimeen viittaava väännös* on horoillut. Tykkää · Vastaa · 30. lokakuuta kello 2:16 Marika: Helvetin hyvin kiteytit mun sekalaiset ajatukseni tosta kottaraisen huomionhakuisuudesta tai mitä ikinä se sitte onkaan....sairas paskiainen Tykkää · Vastaa · 30. lokakuuta kello 11:45 Olisin linkannut kuvalla, mutta en tiedä ottaako tämä linkkejä vastaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +75 (79 ääntä)
   Jokainen on vastuussa omista tekemisistään. Harkintaa kannattaa kuitenkin harrastaa ja miettii onko kovin hienotunteista sekaantua varattuun. Kaverin parisuhteeseen sekaanuminen on luottamuksen pettämistä ja likainen temppu itsessään, mutta kolmas pyörä ei ole vastuussa pettäjän toiminnasta. Kyllä kaikkiin osapuoliin voi sattua koska ihmissuhteet on monimutkaisia. Mutta jälleen se tilannetaju pliis. Ite oon ollut sekavassa jutussa vähän kolmantena pyöränä, mutta mä otin vastuun tekemisistäni, selvitin asiat enkä myöskään todellakaan ulissut kipua julkisesti. Jos on osallistunu toisen satuttamiseen, niinku Susanna tossa, ei mun mielestä siihen oo oikeutta.

   Lainaa

  29. Tulos: +39 (41 ääntä)
   MissK: Sain kerran aivan yllättäen tuopillisen päälleni jonkun tuntemattoman naisen toimesta. Alkoi siinä sitten kiljumaan että olit mun miehen kanssa. Ja sitten meni tämän miehen käsikynkkään istumaan omistavin elkein ja vihaisesti mulkoili sieltä. Sillä hetkellä mulle vasta selvisi että tämä mies oli varattu. Naureskelin vaan että kuule pidä hyvänäsi tommonen pettäjä! Ukkohan se oli tietoinen suhdetilanteestaan mutta silti oli mun vika ja pettäjä pääsi kuin koira veräjästä. Toisen kerran kun huomasin joutuneeni toiseksi naiseksi, menin kertomaan itse sille naiselle. Haluaisin itekin tietää. No eihän se mennyt niin kuin ajattelin, mua ei muija uskonut vaan luuli mun keksineen koko meidän monen viikon treffailun koska halusin miehen itelleni. No en todellakaan halunnut enää kun selvisi millaisesta rotasta oli kyse! Viikon päästä tää nainen oli kiristänyt itelleen sormuksen ja vuoden päästä oli muksu talossa. Kovasti piti petturista pitää kiinni, en vaan ymmärrä miksi kukaan sellaista haluaa. Ja erohan sieltä sitten kuitenkin tuli. Kerran kivan oloisen miehen matkaan lähdettyäni käännyin eteisessä kannoillani takaisin taksiin kun huomasin tulleeni vierailulle perheen kotiin jossa lasten lelut elivat sulassa sovussa pahaa-aavistamattoman vaimokkeen sisustuksen kanssa. Oma pettäjämies sai kenkää ja yritti häikäilemättömästi mun kanssa seuraavaa tyttöystäväänsä pettää. Saatoin mainita asiasta sittemmin ex-tyttöystävälle… Sentään sillä muijalla oli järki päässä jättää se. Ai miksikö pysyttelen nykyään sinkkuna ja kaukana markkinoilta…?
   Jos tää on totta, tarjoon sulle bisset jos ikinä vaan törmätään missään.

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (48 ääntä)
   Susku ja Mallu. Valkoroska-lempinimet haisee Texasiin asti.

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (32 ääntä)
   40 vuotiaat naiset käyttäytyvät kuin pahaiset teinit, voi luoja.

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (41 ääntä)
   Elli: Pettäminen on aina pettäjän vika, ei sen kenen kanssa on petetty. Vaikka moni syyttääkin “sitä toista”, kun ei halua uskoa että oma kulta on syyllinen. Kaksi osapuolta siihen hommaan tarvitaan.
   Se on sekä pettäjän, että sen toisen vika jonka kanssa on kumppaniaan pettänyt. Fiksu ja empaattinen ihminen ei koske varattuihin, näin se vaan menee.

   Lainaa

  33. Tulos: -72 (94 ääntä)
   kaká: Kokemäen kerma kokoontuu. Voi Omer, minne jouduit.
   No ei yllättänyt, että tämä Omer on se josta tapellaan, hahhah. Pubiruusut tappelevat mamusta kun eivät muuta saa ;D

   Lainaa

  34. TapioRautaWaara 4.11.2016 15:55
   Tulos: -7 (17 ääntä)
   Ihme raamakviinei.

   Lainaa

  35. Mitä vittua 4.11.2016 22:37
   Tulos: +35 (49 ääntä)
   Menkää ny ihmiset helvetti hakemaan itellenne elämä ja jättäkää se Omer tän asian ulkopuolelle... Ootte te tyhmiä, eihän ne siitä puhu vaan jostai vallan muusta ihmisestä. Toihan oli vaan kommentoinut sitä kuvaa, eikä edes sillä kuvalla ollut mitään tekemistä sen asian kanssa mihin nää kommentoitsijat pääty!

   Lainaa

  36. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Ei ole Omer tämä mies josta tapellaan :). Nimimerkillä kyseiset henkilöt tunteva

   Lainaa

  37. Tulos: -9 (29 ääntä)
   Mitä vittua: Menkää ny ihmiset helvetti hakemaan itellenne elämä ja jättäkää se Omer tän asian ulkopuolelle… Ootte te tyhmiä, eihän ne siitä puhu vaan jostai vallan muusta ihmisestä. Toihan oli vaan kommentoinut sitä kuvaa, eikä edes sillä kuvalla ollut mitään tekemistä sen asian kanssa mihin nää kommentoitsijat pääty!
   Joku postauksen naisista eksyi paikalle :D

   Lainaa

  38. Mitä vittua 4.11.2016 22:40
   Tulos: -39 (57 ääntä)
   Niin eksyi! On se helvetin huvittavaa, että te revitte täällä viel omia näkemyksiänne kun mitkäkin apinat! Puhukaa sitten kun tiedätte jotain ja jos ette tiedä niin pitäkää turpanne kiinni!

   Lainaa

  39. Sepi Kumpulainen 4.11.2016 22:44
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Ihan mielenkiinnosta...MIKSI tuota asiaa alettiin ylipäätään julkisesti puimaan?

   Lainaa

  40. Mitä vittua 4.11.2016 22:50
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Huvittavinta on ehkä se, ettei kuvan julkaisseella tyypillä ole mitään tekemistä edes koko asian kans mitä siellä alapuolella puidaan! Ja yhtä vähän Omerilla

   Lainaa

  41. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Voi Omeria... :D Oman kommentin alle ilmestyy kauhee draamailu, jota hän ite ei ees voi ymmärtää xD

   Lainaa

  42. Tulos: +20 (24 ääntä)
   MissK: Sain kerran aivan yllättäen tuopillisen päälleni jonkun tuntemattoman naisen toimesta. Alkoi siinä sitten kiljumaan että olit mun miehen kanssa. Ja sitten meni tämän miehen käsikynkkään istumaan omistavin elkein ja vihaisesti mulkoili sieltä. Sillä hetkellä mulle vasta selvisi että tämä mies oli varattu. Naureskelin vaan että kuule pidä hyvänäsi tommonen pettäjä! Ukkohan se oli tietoinen suhdetilanteestaan mutta silti oli mun vika ja pettäjä pääsi kuin koira veräjästä. Toisen kerran kun huomasin joutuneeni toiseksi naiseksi, menin kertomaan itse sille naiselle. Haluaisin itekin tietää. No eihän se mennyt niin kuin ajattelin, mua ei muija uskonut vaan luuli mun keksineen koko meidän monen viikon treffailun koska halusin miehen itelleni. No en todellakaan halunnut enää kun selvisi millaisesta rotasta oli kyse! Viikon päästä tää nainen oli kiristänyt itelleen sormuksen ja vuoden päästä oli muksu talossa. Kovasti piti petturista pitää kiinni, en vaan ymmärrä miksi kukaan sellaista haluaa. Ja erohan sieltä sitten kuitenkin tuli. Kerran kivan oloisen miehen matkaan lähdettyäni käännyin eteisessä kannoillani takaisin taksiin kun huomasin tulleeni vierailulle perheen kotiin jossa lasten lelut elivat sulassa sovussa pahaa-aavistamattoman vaimokkeen sisustuksen kanssa. Oma pettäjämies sai kenkää ja yritti häikäilemättömästi mun kanssa seuraavaa tyttöystäväänsä pettää. Saatoin mainita asiasta sittemmin ex-tyttöystävälle… Sentään sillä muijalla oli järki päässä jättää se. Ai miksikö pysyttelen nykyään sinkkuna ja kaukana markkinoilta…?
   Iso käsi siitä, miten olet nuo tilanteet hoitanut. Aina on parempi tietää, vaikka vituttaisikin. Kaikkien, joilla suhteet säännönmukaisesti päättyvät koska toinen onkin jo varattu, kannattaa muistaa että yhteinen tekijä kaikissa noissa suhteissa olet sinä itse. Eli mikäli tilanteeseen haluaa muutosta, niin kannattaa alkaa perata omaa käytöstä, sekä analyyttisesti miettiä millä perustein kiinnostuu ihmisistä.

   Lainaa

  43. Tulos: -15 (19 ääntä)
   Ja ootteko koskaan kuulleet esim. Fonectasta? Jos sulla on "normaali" kännykkäliittymä etkä ole salannut tietojasi, kuka tahansa saa ihan pelkällä nimelläsi sekä osoitteesi että puhelinnumerosi. Aatelkaa miten helppoa.

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Muhun sattuu tuommonen englanninkielen raiskaaminen...

   Lainaa

  45. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Eräät huorahtavat miehet ovat aina niin helposti joka naisen vietävissä... Vähän kun kehuu niin hölmö ukko juoksee perään ja jättää vaimot ja lapset kuin mikäkin huoripukki. Näitä miehiä on paljon, jotka eivät kykene rationaaliseen ajatteluun, eivätkä itsenäiseen päätöksentekoon. Heidät pitäisi panna holhouksenalaisiksi. Onkohan kuviossa raskauksia/ lapsiakin, joiden välillä se huru-ukko juoksee lahkeet hulmuten?

   Lainaa

  46. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Sijake: Jos tää on totta, tarjoon sulle bisset jos ikinä vaan törmätään missään.
   Totta joka sana. Kiitos, mutta mulle ei bisse maistu niin juo sä se vaan, kippistä vaikka yksiavioisuudelle :D
   Jep jep: Onko se muiden miesten vika, että sulla surkea miesmaku? Toisaalta, asenteestasi paistaa se, että sun on parempi pysytelläkin sinkkuna.
   Asenteestani? Ai siitä, etten hyväksy pettämistä? Johan nyt. Surkea miesmaku voi ollakin, mutta hitostako sitä voi etukäteen tietää kuka valehtelee ja pettää o.O

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Sargee: Iso käsi siitä, miten olet nuo tilanteet hoitanut. Aina on parempi tietää, vaikka vituttaisikin. Kaikkien, joilla suhteet säännönmukaisesti päättyvät koska toinen onkin jo varattu, kannattaa muistaa että yhteinen tekijä kaikissa noissa suhteissa olet sinä itse. Eli mikäli tilanteeseen haluaa muutosta, niin kannattaa alkaa perata omaa käytöstä, sekä analyyttisesti miettiä millä perustein kiinnostuu ihmisistä.
   Totta. Onneksi mulla nyt ei säännönmukaisesti suhteet pääty siihen, nää oli vaan ne ko. asiaa koskevat esimerkit, joita itse oon kokenu. Yks mies pettäny mua ja kaks pettäny puolisoaan mun kanssa. Suurimmaks osaks treffailut tai suhteet loppuneet siihen, ettei oo oltu just ne sopivimmat henkilöt toisillemme. Alkanut silti pelottaa et jos laittaa taas ittensä likoon, tulis vaan pettymään, jopa karvaasti, sitä kun tietää nyt, että kuka tahansa voi vetää mitä vaan roolia.

   Lainaa

  48. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Hahhah: No ei yllättänyt, että tämä Omer on se josta tapellaan, hahhah. Pubiruusut tappelevat mamusta kun eivät muuta saa ;D
   Taidat olla suhteellisen yksinkertainen. Ei tuo Omer ole se kenestä tappelevat.

   Lainaa

  49. Tulos: +33 (37 ääntä)
   RouvaP: Nimenomaan pettäjän (ja osittain myös petetyn) syy. Jotain omassa suhteessa vialla. Ja pettäjä sitten tekee oman ratkaisunsa. Toki petetyn on helpon syyttää sitä ulkopuolista. Mutta kun se ulkopuolinen ei kuitenkaan ole pettänyt ketään (ellei sitten omaa kumppaniaan, jos moinen on, mutta ei liity tähän).
   pettäminen ei koskaan oo petetyn syy, oli suhde millanen tahansa. petetty on voinut tehdä muita ratkaisuja johon tilanne on voinut mennä, mutta pettäminen ei silti ole petetyn syy, sen on tehnyt pettäjä. ja voi olla ettei petetty edes tiedä syytä pettämiseen.

   Lainaa

  50. Tulos: +9 (15 ääntä)
   MissK: Sain kerran aivan yllättäen tuopillisen päälleni jonkun tuntemattoman naisen toimesta. Alkoi siinä sitten kiljumaan että olit mun miehen kanssa. Ja sitten meni tämän miehen käsikynkkään istumaan omistavin elkein ja vihaisesti mulkoili sieltä. Sillä hetkellä mulle vasta selvisi että tämä mies oli varattu. Naureskelin vaan että kuule pidä hyvänäsi tommonen pettäjä! Ukkohan se oli tietoinen suhdetilanteestaan mutta silti oli mun vika ja pettäjä pääsi kuin koira veräjästä. Toisen kerran kun huomasin joutuneeni toiseksi naiseksi, menin kertomaan itse sille naiselle. Haluaisin itekin tietää. No eihän se mennyt niin kuin ajattelin, mua ei muija uskonut vaan luuli mun keksineen koko meidän monen viikon treffailun koska halusin miehen itelleni. No en todellakaan halunnut enää kun selvisi millaisesta rotasta oli kyse! Viikon päästä tää nainen oli kiristänyt itelleen sormuksen ja vuoden päästä oli muksu talossa. Kovasti piti petturista pitää kiinni, en vaan ymmärrä miksi kukaan sellaista haluaa. Ja erohan sieltä sitten kuitenkin tuli. Kerran kivan oloisen miehen matkaan lähdettyäni käännyin eteisessä kannoillani takaisin taksiin kun huomasin tulleeni vierailulle perheen kotiin jossa lasten lelut elivat sulassa sovussa pahaa-aavistamattoman vaimokkeen sisustuksen kanssa. Oma pettäjämies sai kenkää ja yritti häikäilemättömästi mun kanssa seuraavaa tyttöystäväänsä pettää. Saatoin mainita asiasta sittemmin ex-tyttöystävälle… Sentään sillä muijalla oli järki päässä jättää se. Ai miksikö pysyttelen nykyään sinkkuna ja kaukana markkinoilta…?
   sulla on varmaan sellanen pettäjämiesten magneetti :( kurjaa että sulle on aina käynyt noin. itse koin vain yhden pettäjämiehen, sen jälkeen olen löytänyt täydellisen mieheni. vielä se sunkin kohdalle tulee!

   Lainaa

  51. Pieni kylä 8.11.2016 14:02
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Ruma Elsa: Eräät huorahtavat miehet ovat aina niin helposti joka naisen vietävissä… Vähän kun kehuu niin hölmö ukko juoksee perään ja jättää vaimot ja lapset kuin mikäkin huoripukki. Näitä miehiä on paljon, jotka eivät kykene rationaaliseen ajatteluun, eivätkä itsenäiseen päätöksentekoon. Heidät pitäisi panna holhouksenalaisiksi. Onkohan kuviossa raskauksia/ lapsiakin, joiden välillä se huru-ukko juoksee lahkeet hulmuten?
   Jep, perheellinen ukkomies kyseessä, eikä oo eka suhde hänellä, joka päättyy pettämiseen (alottaa pettäjän kanssa uuden suhteen, kunnes pettää tätä ja seuraavan pettäjän helmoihin ja sama kaava toistuu ja toistuu... ikävintä on se ettei kylän naiset tajua, ettei tuo tavoistaan pääse irti). Ja kolmannella pyörälläkin lapsia, joilla eri isät. Tästä voi päätellä millanen soppa pintaraapasulta tämäkin kolmiodraama on. Eikä asiaa auta se, että tää Susanna levittelee perättömiä juoruja Marikasta ympäri kyliä.

   Lainaa

  52. Tulos: +21 (23 ääntä)
   lillemy: sulla on varmaan sellanen pettäjämiesten magneetti kurjaa että sulle on aina käynyt noin. itse koin vain yhden pettäjämiehen, sen jälkeen olen löytänyt täydellisen mieheni. vielä se sunkin kohdalle tulee!
   Hei hei ei, ei mulle oo "aina käynyt niin", yhen miehen oon passittanu matkoihinsa pettämisen takia! Ei muissa suhteissa niin käynyt :) Ei ne kaks ollu mitään parisuhteita, joissa se ukko paljastu varatuks, vasta oltiin tavattu ja vähän treffailtu. Ei tarvitse siis olla pahoillaan mun puolesta, vaikka kiitos kuitenkin kivoista sanoistasi ^_^

   Lainaa

  53. Tulos: -23 (37 ääntä)
   Myös sen vika, joka pihtaa

   Lainaa

  54. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Henna: No miksei muka olisi myös sen vika, jonka kanssa pettää? Ainakin jos on ollut tietoinen, että toinen on varattu, kuten tässäkin tapauksessa ilmeisesti on ollut.
   Koska parisuhde on sitoumista. Molemmat osapuolet sitoutuvat pelaamaan samoilla säännöillä. Kolmas osapuoli joka on oletettavasti sinkku, ei ole sitoutunut mihinkään ja näin ollen ei ole velvoitettu huomioimaan muita. Syy on aina pettäjän, hän pettää, sillä ei ole väliä kenen kanssa

   Lainaa

  55. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Mies: Myös sen vika, joka pihtaa
   Höpön höpön. Jos olet tyytymätön parisuhteeseesi niin lusikka kauniiseen käteen ja keskustelemaan asiasta kuin aikuinen ihminen ainakin. Jos ei siihen pysty, niin vika löytyy edelleen siitä samasta paikasta - peilistä.

   Lainaa

  56. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Mitä vittua: Niin eksyi! On se helvetin huvittavaa, että te revitte täällä viel omia näkemyksiänne kun mitkäkin apinat! Puhukaa sitten kun tiedätte jotain ja jos ette tiedä niin pitäkää turpanne kiinni!
   Niin revitään, deal with it. Itsehän te alunperin teitte asiasta julkisen. Dorkat.

   Lainaa

  57. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Tietääkseni kolmannen pyörän lapsia on 3 ja kahdella sama isä,eli yhtäpaljon isiä kun marikankin lapsilla,kaksi
   Pieni kylä: Jep, perheellinen ukkomies kyseessä, eikä oo eka suhde hänellä, joka päättyy pettämiseen (alottaa pettäjän kanssa uuden suhteen, kunnes pettää tätä ja seuraavan pettäjän helmoihin ja sama kaava toistuu ja toistuu… ikävintä on se ettei kylän naiset tajua, ettei tuo tavoistaan pääse irti). Ja kolmannella pyörälläkin lapsia, joilla eri isät. Tästä voi päätellä millanen soppa pintaraapasulta tämäkin kolmiodraama on. Eikä asiaa auta se, että tää Susanna levittelee perättömiä juoruja Marikasta ympäri kyliä.

   Lainaa

  58. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Eihän Kokemäel muit olekaan kuin säälittäviä ja valehtelevia kaksnaamaisia pettäviä paskiaisia!!Sisäsiittoista porukkaa...

   Lainaa

  59. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Titan: Tittan……

   Lainaa

  60. Ootko idiootti vai? 3.5.2018 16:35
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Kala: Tai mitä jos vain hyväksyttäisiin se, että kaikkiin osapuoliin voi sattua? Uhriin voi sattua. Syylliseen voi sattua. Uhriin joka näkee itsensä syyllisenä, voi sattua. Syylliseen joka näkee itsensä uhrina, voi sattua. Huonoja valintoja tehneeseen ihmiseen voi sattua. Huonoon tilanteeseen joutunutta voi sattua. Tyhmäilijään voi sattua. Meihin kaikkiin sattuu joskus, ja joskus taas ei. Me kaikki olemme joissain asioissa syyllisiä, joissain asioissa uhreja, joissain asioissa molempia yhtä aikaa. Toiselle ihmiselle saa olla vihainen, mutta jos yrittää kieltää toiselta oikeuden tuntea olonsa pahaksi, niin se on vain julmaa. Muistakaa aina vihatessanne, että jossain elämänne vaiheessa olette joutuneet tai tulette joutumaan itse samanlaisen vihan kohteeksi. Toivokaa silloin, ettei vihaajanne yritä kieltää teitä sanomasta: “Minuun sattuu”. Se on nimittäin aika kuluttavaa.
   Ei kai tässä kukaan oo väittäny, etteikö kaikkiin osapuoliin voisi sattua, mutta miksi pitäisi kuunnella ja katsella jonkun ämmän itkuja, joka tieten tahtoen on varatun kanssa säätäny?! Itkeköön yksin kotonaan pahaa oloaan, ei sitä toisten facebookissa tarvii uhria esittää.

   Lainaa

  61. Ootko idiootti vai? 3.5.2018 16:39
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Jokeri: Koska parisuhde on sitoumista. Molemmat osapuolet sitoutuvat pelaamaan samoilla säännöillä. Kolmas osapuoli joka on oletettavasti sinkku, ei ole sitoutunut mihinkään ja näin ollen ei ole velvoitettu huomioimaan muita. Syy on aina pettäjän, hän pettää, sillä ei ole väliä kenen kanssa
   Voi huhhuh mitä p*skaa säkin suollat... jos tämä sinkku tietää että toinen on varattu ja että tässä tullaan nyt parisuhteen väliin ja ennemmin tai myöhemmin satutetaan tod näk kaikkia osapuolia, ei se ole millään tavalla hyväksyttävää toimintaa. Ja että jälkeenpäin vielä itkee toisen facebookissa omaa kurjuuttaan, v*ttu että ihmiset kehtaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kolmiodraama, petetty, pettää, suhde, uhkailla, riita