Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huono kopio

Miksi koko profiilisi on halpa versio omastani?
Huono kopio

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 56 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1127 (1141 ääntä)
      Heidillä ei taida olla kaikki ihan hyvin.

      Lainaa

    2. Tulos: +672 (680 ääntä)
      Ette tiedä mitä ajattelen, mutta kaikki ajatukseni, jotka kopioitte kommentteihinne ovat minun ajatuksia, ettekä saa niitä kopioida tai ainakaan ottaa niistä kunniaa, vaan minun pitää saada kaikki kunnia siitä, mitä olen joskus mistä tahansa ajatellut vaikken edes ajatellut tätä mokaa... Olkaa edes interaktiivisia ja reiluja ja myöntäkää kopioinneenne ajatukseni...

      Lainaa

    3. Tulos: +402 (418 ääntä)
      Voi nyt vittu näitä ihmisiä.

      Lainaa

    4. Tulos: +822 (826 ääntä)
      Lisko: Heidillä ei taida olla kaikki ihan hyvin.
      No ei tietenkään, kun joku on varastanut sen ajatukset.

      Lainaa

    5. Tulos: -169 (281 ääntä)
      Hiekkaa väärässä raossa.

      Lainaa

    6. Tulos: +216 (224 ääntä)
      Ja turha sitten muitten tulla kopioimaan minun ajatuksia tai jakaa uutisia Trumpin valinnasta! Keksikää omat aiheet joista julkaista!!

      Lainaa

    7. Tulos: +133 (145 ääntä)
      Yadda: Hiekkaa väärässä raossa.
      eiku fb ja internet

      Lainaa

    8. Tulos: +432 (444 ääntä)
      Näköjään aiemmat kommentoijat ovat varastaneet minunkin ajatuksia! Hävetkää! Helkutin matkijat! ^^^^^

      Lainaa

    9. Paremmin tietäjä 10.11.2016 6:52
      Tulos: +331 (339 ääntä)
      Oon huomannut, että täällä ihan lupaa kysymättä lainaillaan toisten kommentteja. Hävetkää.

      Lainaa

    10. Tulos: -78 (114 ääntä)
      Jeps: Näköjään aiemmat kommentoijat ovat varastaneet minunkin ajatuksia! Hävetkää! Helkutin matkijat! ↑↑↑↑↑
      Etukäteinen ajatusvarkaus? Ei löydy rikoslaista. Kliseiden latelu ja yllätyksettömyyskin puuttuvat sieltä. Se on virrrrhe.

      Lainaa

    11. Tulos: +146 (170 ääntä)
      Uutisessa on kyse rengashotellista, renkaat on pakko mennä vaihtamaan sinne missä ne renkaat ovat. Siellä ei edes annettu omia renkaita takakonttiin jonon ohi tulleille. Ammattitaitoinen toimittaja olisi kysynyt jootuksen jälkeen ihmisiltä jättivätkö he samaan mestaan kesärenkaat ja tulevat keväällä uudestaan. Itse moka on melko perus "keski-ikäiset"-somessa.

      Lainaa

    12. Tulos: -159 (225 ääntä)
      Mua jäi kiinnostamaan lähinnä, että osaako Helena sitten ite vaihtaa autonsa renkaat, kun kysyy noin alentuvasti, eikö kukaan enää vaihda itse. Jotenkin on sellainen tunne, että se Helenallakin on mies, joka vaihtaa renkaat tai sitten hänellä ei ole autoa ollenkaan. En halua seksistiseltä kuullostaa, mutta aika varma olen asiasta.

      Lainaa

    13. Tulos: +100 (102 ääntä)
      Helenaa varmasti kiinnostaa olla ystävällinen ja interaktiivinen kun joku nillittäjä tulee syyttelemään ajatusvarkaudesta.

      Lainaa

    14. Tulos: +104 (108 ääntä)
      Ymmärrän Heidiä täysin. Itselläni on täysin vastaava ongelma ajatusvarkaiden kanssa. Olen seuraillut viime aikojen suosituimpia elokuvia ja romaaneja ja reilusti yli 70% viikon suosituimpien kirjojen ja leffojen juonista on varastettu minun ajatuksistani. Otanta on viikoittainen ja kahden viime vuoden ajalta, joten tiedän mistä puhun! Ajatusvarkaus on rikoksista kavalimpia ja tuntuu paljon pahemmalta kuin rahan tai tavaran varastaminen. Ja ajatelkaa, mitä olisin ajatuksillani tienannut, jos joku ei olisi niitä varastanut!

      Lainaa

    15. Tulos: +63 (67 ääntä)
      Eipäs bongailla mun profiilissa!!!

      Lainaa

    16. Tulos: +148 (150 ääntä)
      Mä en oikeen tykkää näistä feissarimokista kun tää sivusto kopioi niin paljon facebookia...

      Lainaa

    17. Tulos: -7 (51 ääntä)
      Taas kerran totean: Onneksi en ole feispuukissa.

      Lainaa

    18. Tulos: +30 (38 ääntä)
      Minä vaihtaisin ite joo, muttaku nykyisen auton helma on sellanen tyhmä että se vaatis semmosia tietynlaisia kumityynyjä tunkin lisäksi ettei mene rikki. Ja en ole sellaisia saanut aikaseksi askarrella. Mut joo, rengashotellistahan tossa oli kyse. Ja Heidi pois facesta, jos et osaa käyttää.

      Lainaa

    19. Tulos: +56 (104 ääntä)
      En vaihda itse renkaita ja säilytän renkaat rengashotellissa jossa ne myös sitten vaihdetaan. En ymmärrä, miten tämän palvelun käyttäminen tekee minusta jotenkin huonomman ihmisen? Kuka on keksinyt, että jokaisen auton käyttäjän pitää ehdottomasti vaihtaa itse renkaat, muuten on täysi luuseri! Minä en osaa, mielelläni ulkoistan tämän palvelun toisaalle. Ja tuohon lehtijuttuun, monet kommenteissa viisastelleet että eikö ne renkaat olsi tuossa ajassa jo vaihtanut monet kerrat?!! No ei varmasti olisi, jos renkaat on siellä liikkeessä odottamassa. Jännästi tällainen ajatus jäi suurelta osalta kommentoijilta huomioimatta. Mutta kun on pakko päästä kuittailemaan, on vaan pakko!

      Lainaa

    20. Asiattomuudentuntija 10.11.2016 11:54
      Tulos: +137 (151 ääntä)
      Mursukka: Mua jäi kiinnostamaan lähinnä, että osaako Helena sitten ite vaihtaa autonsa renkaat, kun kysyy noin alentuvasti, eikö kukaan enää vaihda itse. Jotenkin on sellainen tunne, että se Helenallakin on mies, joka vaihtaa renkaat tai sitten hänellä ei ole autoa ollenkaan. En halua seksistiseltä kuullostaa, mutta aika varma olen asiasta.
      Jotenkin on sellainen tunne, että haluat sittenkin seksistiseltä kuulostaa. Aika varma olen asiasta.

      Lainaa

    21. Tulos: -21 (53 ääntä)
      Heidi on tyypillinen skitsofreenikko joka jättää lääkkeet syömättä kun voi hyvin, sitten kun ei enää voi hyvin niin kieltäytyy syömästä lääkkeitä kun lääkärithän koittaa myrkyttää ja hallita ajatuksia...

      Lainaa

    22. Tulos: +133 (153 ääntä)
      Mursukka: Mua jäi kiinnostamaan lähinnä, että osaako Helena sitten ite vaihtaa autonsa renkaat, kun kysyy noin alentuvasti, eikö kukaan enää vaihda itse. Jotenkin on sellainen tunne, että se Helenallakin on mies, joka vaihtaa renkaat tai sitten hänellä ei ole autoa ollenkaan. En halua seksistiseltä kuullostaa, mutta aika varma olen asiasta.
      Mitä helvettiä nyt taas. Et halua seksistiseltä kuulostaa, mutta aika varma olet ettei Helena voi millään osata vaihtaa autonrenkaita, ihan vaan koska on nainen. Mä en nyt kyllä keksi miten ton vois sanoa niin että ei olis seksistinen.

      Lainaa

    23. Tulos: +76 (82 ääntä)
      Starbar: En vaihda itse renkaita ja säilytän renkaat rengashotellissa jossa ne myös sitten vaihdetaan. En ymmärrä, miten tämän palvelun käyttäminen tekee minusta jotenkin huonomman ihmisen? Kuka on keksinyt, että jokaisen auton käyttäjän pitää ehdottomasti vaihtaa itse renkaat, muuten on täysi luuseri! Minä en osaa, mielelläni ulkoistan tämän palvelun toisaalle. Ja tuohon lehtijuttuun, monet kommenteissa viisastelleet että eikö ne renkaat olsi tuossa ajassa jo vaihtanut monet kerrat?!! No ei varmasti olisi, jos renkaat on siellä liikkeessä odottamassa. Jännästi tällainen ajatus jäi suurelta osalta kommentoijilta huomioimatta. Mutta kun on pakko päästä kuittailemaan, on vaan pakko!
      Varmasti hyvä idea tuo rengashotelli, etenkin pääkaupunkiseudulla jossa ei välttämättä ole edes pihalla tilaa itsekseen vaihdella niitä renkaita. Kuittailun aihetta toki on siinä, että täytyykö kaikkien 90% rengashotellin asiakkaista olla niin pirun aaseja, ettei osata yhtään ennakoida tilannetta vaan jätetään se renkaiden vaihtaminen viime tinkaan. Näin ne kaikki aasit kiltisti jonottaa sitten sen 4 tuntia renkaiden vaihtoon kun ei paria päivää aikasemmin voinut käydä. Melko luotettavat sääennusteet on jo muutaman päivän päähän.

      Lainaa

    24. Tulos: -3 (29 ääntä)
      fhdhfhd: eiku fb ja internet
      Väärässä raossa?

      Lainaa

    25. Tulos: -6 (50 ääntä)
      Kuittailun aihetta toki on siinä, että täytyykö kaikkien 90% rengashotellin asiakkaista olla niin pirun aaseja, ettei osata yhtään ennakoida tilannetta vaan jätetään se renkaiden vaihtaminen viime tinkaan. Näin ne kaikki aasit kiltisti jonottaa sitten sen 4 tuntia renkaiden vaihtoon kun ei paria päivää aikasemmin voinut käydä. Melko luotettavat sääennusteet on jo muutaman päivän päähän.
      No aika yllättävän aikaisin tuli lumikelit tänne etelään, takana kuitenkin pari liki lumetonta talvea. Ihan hyvä ettei niillä nastoilla ajella varmuuden vuoksi jo lokakuun alusta.

      Lainaa

    26. Tulos: +48 (50 ääntä)
      Eli Helena on samaa mieltä kuin Heidi? Ettäs kehtaa! Keksikää nyt omia mielipiteitä renkaiken vaihdosta!

      Lainaa

    27. Tulos: +54 (70 ääntä)
      Rokko: Taas kerran totean: Onneksi en ole feispuukissa.
      Taas kerran totean: Olen kiitollinen että omaan ystäviä, tuttavia ja sukulaisia jotka pelaavat pääsääntöisesti täydellä pakalla.

      Lainaa

    28. Tulos: +21 (27 ääntä)
      MINUM AJATUKSENI! palauta heti, kaikki!

      Lainaa

    29. Tulos: -15 (43 ääntä)
      Sinttu: No aika yllättävän aikaisin tuli lumikelit tänne etelään, takana kuitenkin pari liki lumetonta talvea. Ihan hyvä ettei niillä nastoilla ajella varmuuden vuoksi jo lokakuun alusta.
      Siinäpä toinen ihmettelyn aihe, eli miksi etelän autoilijat käyttää nastarenkaita jos talvet on liki lumettomia? Kitkarenkaita voi hyvillä mielin vaihtaa alle aiemmin ja ottaa pois myöhemmin. Täällä pohjolassakin pärjää oikein hyvin nykyaikaisilla kitkarenkailla vaikka tiet on pääosin lumisia ja jäisiä.

      Lainaa

    30. Tulos: -10 (26 ääntä)
      EsaPena: Uutisessa on kyse rengashotellista, renkaat on pakko mennä vaihtamaan sinne missä ne renkaat ovat. Siellä ei edes annettu omia renkaita takakonttiin jonon ohi tulleille. Ammattitaitoinen toimittaja olisi kysynyt jootuksen jälkeen ihmisiltä jättivätkö he samaan mestaan kesärenkaat ja tulevat keväällä uudestaan. Itse moka on melko perus “keski-ikäiset”-somessa.
      Kyseinen liike tarjoaa MYÖS rengashotellipalvelua, jolloin pääset jonon ohi. Että kyllähän torspot jonottivat avuttomuuttaan.

      Lainaa

    31. Tulos: +74 (80 ääntä)
      Yadda: Hiekkaa väärässä raossa.
      Mikä on oikea rako hiekalle?

      Lainaa

    32. Toimistovosu 10.11.2016 15:43
      Tulos: -14 (20 ääntä)
      Heidin viimeisen kommentin toinen lause.

      Lainaa

    33. eriparisukka 10.11.2016 17:02
      Tulos: -10 (48 ääntä)
      Mä oon sitä mieltä että jokaisen joka käy muualla vaihdattamassa renkaat, tulisi osata ne ensin itekkin vaihtaa. Se on niin perusasioita autossa, kun vaikkapa tuulilasinpesunesteen tai jäähdytysnesteen tarkistus ja mahdollinen täyttö, sekä mitä seikkoja tulee ottaa huomioon. Kukaan ei sitä opettelematta osaa ennestään, joten etenkin naisten jotka tästä eniten yleensä kovia paineita ottaa, tulisi lopettaa häpeäminen ja opiskella omasta autostansa edes ne perusasiat.

      Lainaa

    34. Tulos: -2 (18 ääntä)
      Lääkkeet Heidi, lääkkeet.

      Lainaa

    35. Tulos: +80 (84 ääntä)
      Jos täytyy olla mies pystyäkseen vaihtamaan renkaat, niin kikkelilläkö se mursukka vääntää pyöränpultteja?

      Lainaa

    36. Tulos: +46 (50 ääntä)
      Maanrako.
      MissK: Mikä on oikea rako hiekalle?

      Lainaa

    37. Kanelipallomangustiomenakanoottikanaalihomekameliakustikko 10.11.2016 19:10
      Tulos: -10 (24 ääntä)
      Skitsofrenialta vaikuttaa.

      Lainaa

    38. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Lisko: Heidillä ei taida olla kaikki ihan hyvin.
      Älä kopioi ja jaa mun ajatuksia! Keksi omat ajatuksesi!

      Lainaa

    39. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Mursukka: Mua jäi kiinnostamaan lähinnä, että osaako Helena sitten ite vaihtaa autonsa renkaat, kun kysyy noin alentuvasti, eikö kukaan enää vaihda itse. Jotenkin on sellainen tunne, että se Helenallakin on mies, joka vaihtaa renkaat tai sitten hänellä ei ole autoa ollenkaan. En halua seksistiseltä kuullostaa, mutta aika varma olen asiasta.
      Halusit tai et, niin kuulostat kyllä seksistiltä.

      Lainaa

    40. omena-aatami 10.11.2016 21:43
      Tulos: +42 (44 ääntä)
      Näin tämän vasta nyt mutta vituttaa kun jotkut on kommentoinut tänne vaikka minä ajattelin sitä ensin. Kiva kun kommentit ovat vielä ajatusten varastamisesta ja minun ajatuksiani on käytetty niiden ajatusten ajattelemiseen. Eikö nykypäivän ihmisillä polla riitä omien ajatusten ajattelemiseksi... Viimeinen piste on kun lainaillaan toisten kommentteja ilman asianmukaisia viittauksia ja lähdeluetteloita.

      Lainaa

    41. Tulos: +25 (25 ääntä)
      En tiedä mitä otsikon perusteella odotin, jotain kiinalaista halparoinaa kai, mut en ainakaan tätä. :D Mutta se on kai sit hyvä asia koska se tarkoittanee ettei feissarimokat yritä varastaa mun ajatuksia!!11

      Lainaa

    42. Lasse Viren 11.11.2016 0:35
      Tulos: +17 (25 ääntä)
      Tulin just moikkaamasta mun 89-vuotiasta mummoa ♥

      Lainaa

    43. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Mokaan liittymättä tulin vain sanomaan, että en malta odottaa tulevia Trumpetteri-mokia :D Toivottavasti niitä tulisi paljon jo ensi viikolla!

      Lainaa

    44. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Ja vielä jonottivat firmaan joka käyttää ikivanhoja laitteita, onnea vaan jatkossa! :)

      Lainaa

    45. Tulos: +46 (48 ääntä)
      Mursukka: Lainaa
      Jos et halua kuulostaa seksistiltä, älä ole seksisti. Yksinkertaista.

      Lainaa

    46. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Mursukka: Mua jäi kiinnostamaan lähinnä, että osaako Helena sitten ite vaihtaa autonsa renkaat, kun kysyy noin alentuvasti, eikö kukaan enää vaihda itse. Jotenkin on sellainen tunne, että se Helenallakin on mies, joka vaihtaa renkaat tai sitten hänellä ei ole autoa ollenkaan. En halua seksistiseltä kuullostaa, mutta aika varma olen asiasta.
      ...Tästä oli kyse.

      Lainaa

    47. Tulos: 0 (4 ääntä)
      No nyt!

      Lainaa

    48. TapioRautaWaara 11.11.2016 20:01
      Tulos: +4 (14 ääntä)
      Minäminämunä minäminäminä minäminä eikä kukaan muuuuuuu

      Lainaa

    49. King Arthur 11.11.2016 22:53
      Tulos: +27 (29 ääntä)
      Rokko: Taas kerran totean: Onneksi en ole feispuukissa.
      Miks? Onko sunkin kaverit pöljiä vai oletko sinä?

      Lainaa

    50. Kissanpotko 12.11.2016 21:28
      Tulos: +8 (14 ääntä)
      Ei kaikilla ole edes mahdollisuutta itse säilyttää tai vaihtaa renkaitaan / vanteitaan, joten miksipä tuommosta palvelua käyttävän menis tuomitsemaan luuseriksi. Jos ei kaluston kunnolla ole niin väliä niin rengashotelli on helpoin / halvin vaihtoehto. Itse tosin välttäisin moisia viimiseen asti. Aika hirveeseen kuntoon menee vanteet kun niitä paiskotaan siellä pisin poikin. Keväällä sitten lipat suoristukseen ja kiillotukseen. Muutaman sellasenkin tapauksen tiedän, että keväällä ei vanteet enää ollukaan hyllyssä. Tekee varmaan hyvän kevätfiiliksen ku muutaman tuhannen euron BBS:ät katoaa jonkun muun auton alle.
      Starbar: En vaihda itse renkaita ja säilytän renkaat rengashotellissa jossa ne myös sitten vaihdetaan. En ymmärrä, miten tämän palvelun käyttäminen tekee minusta jotenkin huonomman ihmisen? Kuka on keksinyt, että jokaisen auton käyttäjän pitää ehdottomasti vaihtaa itse renkaat, muuten on täysi luuseri! Minä en osaa, mielelläni ulkoistan tämän palvelun toisaalle. Ja tuohon lehtijuttuun, monet kommenteissa viisastelleet että eikö ne renkaat olsi tuossa ajassa jo vaihtanut monet kerrat?!! No ei varmasti olisi, jos renkaat on siellä liikkeessä odottamassa. Jännästi tällainen ajatus jäi suurelta osalta kommentoijilta huomioimatta. Mutta kun on pakko päästä kuittailemaan, on vaan pakko!

      Lainaa

    51. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Sitä ihmettelen, eikö rengashotelliin ole ajanvarausta? Tuolla käyttämässäni on, ei tarvi jonotella kun tietää millon menee.

      Lainaa

    52. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Örrr: Mä en oikeen tykkää näistä feissarimokista kun tää sivusto kopioi niin paljon facebookia…
      Mä en oikeen tykkää Timo Soinista kun se on niin suora kopio siitä Jytky-tyypistä... eiku hetkinen...

      Lainaa

    53. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Kanelipallomangustiomenakanoottikanaalihomekameliakustikko: Skitsofrenialta vaikuttaa.
      Puhutko nyt siis nimimerkistäsi?

      Lainaa

    54. Tulos: +6 (6 ääntä)
      En tiedä mutta onks Eka ajanu vasemmalle kaistalle ja muut vaan sitä perään

      Lainaa

    55. Kykenemätön peura 8.11.2021 21:09
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Mokan vaihto -painikkeet näyttävät kivalta yhdessä: SEURAAVA Tulipalossa kaiken menettänyt perhe kaipaa apuasi! EDELLINEN Käteni ovat vieläkin hiilestä mustat.

      Lainaa

    56. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Jos renkaat on jossain Vianorin kausisäilytyksessä niin ei niitä ihan heti kotona vaihdeta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kopio, ajatus, linkki, jakaa, ajatusvaras, kopioida