Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Bikineissä uimaan

Saako niin edes tehdä?
Bikineissä uimaan

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 59 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -185 (395 ääntä)
      Jollain on tainnut mennä bikinit ja burkinit sekaisin.

      Lainaa

    2. Tulos: -443 (729 ääntä)
      Joku sais valaista; miksi noiden kommenttien sävy on mun silmään noin äkänen? Mua se ainakin vaa lämmittää jos mies on terveesti mustasukkanen, en mä sitä ois jättämässä jos ei haluis että menisin paljastavissa biksuissa uimaan. Halp?

      Lainaa

    3. Tulos: -70 (230 ääntä)
      Mikä on sianpieru? Anyone?

      Lainaa

    4. Tulos: +515 (547 ääntä)
      Billie: Mikä on sianpieru? Anyone?
      "Ennen sianpierua" lienee metafoora aikaiselle.

      Lainaa

    5. Tulos: +336 (364 ääntä)
      Jaa: Joku sais valaista; miksi noiden kommenttien sävy on mun silmään noin äkänen? Mua se ainakin vaa lämmittää jos mies on terveesti mustasukkanen, en mä sitä ois jättämässä jos ei haluis että menisin paljastavissa biksuissa uimaan. Halp?
      Minä näin tuon "jätä se" kommentin vitsinä. Vaikea pelkkien kommenttien perusteella sanoa, onko henkilö tosissaan vai ei, mutta omissa silmissäni näyttää vitsailulta.

      Lainaa

    6. Tulos: -161 (277 ääntä)
      Sianpierujen lisäksi Sinin tulisi murehtia lehmänpieruista, jotka aiheuttavat järkyttävät metaanipäästöt ja muuttavat koko maapallon ilmastoa. Lapsen ikää ei sanota, mutta joka tapauksessa tällä maailman menolla nyt alle 5-vuotiaat eivät pysty elämään tällä planeetalla eläkeikäisiksi, se on matemaattisesti mahdotonta. Tietysti planeetta ei muutu yön yli elinkelvottomaksi, joten vanhemmatkin lapset joutuvat kärsimään huonoista elinolosuhteista ennen kuin maapallo on täysin elinkelvoton.

      Lainaa

    7. Hööpölööpö 8.11.2016 1:30
      Tulos: +146 (204 ääntä)
      Onhan miehiltäkin pitkälahkeiset uimahousut kielletty, niin yhtä erikoinen sääntö voi olla myös naisillakin naruihin liittyen.

      Lainaa

    8. Tulos: +60 (426 ääntä)
      Ei ole olemassa asiaa nimeltä "terve mustasukkaisuus."

      Lainaa

    9. Tulos: +163 (183 ääntä)
      Saakohan borateilla mennä

      Lainaa

    10. Uintivalvoja 8.11.2016 6:28
      Tulos: +193 (211 ääntä)
      Kielto on uimahallikohtainen ja riippuu uintialtaan (25m/50m) radat erottavista kellukkeista. Joissain paikoissa näihin kellukkeisiin on mahdollista jäädä kiinni jos niiden yli ui tai alta sukeltaa narubikineissä tai löysissä shortseissa. Mutta eipä mistään lasten kahluualtaasta ketään poisteta vaikka olisikin ko. uima-asu.

      Lainaa

    11. Tulos: +166 (318 ääntä)
      Raps: Ei ole olemassa asiaa nimeltä “terve mustasukkaisuus.”
      Minun mielestäni pikemmin outoa, jos ei rakkaasta puolisosta ole yhtään mustasukkainen. Ei sen tarvitse tarkoittaa sitä, ettei toiseen luota.

      Lainaa

    12. Tulos: +250 (300 ääntä)
      Jaa: Joku sais valaista; miksi noiden kommenttien sävy on mun silmään noin äkänen? Mua se ainakin vaa lämmittää jos mies on terveesti mustasukkanen, en mä sitä ois jättämässä jos ei haluis että menisin paljastavissa biksuissa uimaan. Halp?
      Onko se sitten tervettä mustasukkaisuutta, jos bikineissä ei saa mennä uimahalliin? Ei minusta.

      Lainaa

    13. terapialapsi 8.11.2016 7:02
      Tulos: +285 (313 ääntä)
      Raps: Ei ole olemassa asiaa nimeltä “terve mustasukkaisuus.”
      Mustasukkaisuus, kuten muutkin "rumat" tunteet kuten viha ja kateus ovat terveitä, ihmisyyteen kuuluvia tunteita. Ongelmia ne ovat vasta sitten, kun ne hallitsevat käytöstä/elämää. Eli kyllä, 'tervett mustasukkaisuutta' on olemassa.

      Lainaa

    14. Kummallista 8.11.2016 8:05
      Tulos: +53 (167 ääntä)
      Jh: Jollain on tainnut mennä bikinit ja burkinit sekaisin.
      Anteeksi nyt taas, kun huumorintajuni loppui tässä kohtaa. Tiedostan ongelmani ja yritän hoitaa sitä C: Burkinia käyttävät myös mm. palovamma- ja ihosyöpäpotilaat, jotka eivät tahdo esitellä vammojaan tai ulkosalla altistua auringolle. Mielestäni naisilla (ja miehilläkin) pitää olla oikeus käyttää sellaista uima-asua kuin haluavat, kunhan se ei aiheuta hygieniaongelmaa. Asua suurempi hygieniariski on aina pesemätön ja/tai pidätyskyvytön ihminen, mutta sitä on vaikea valvoa. Peseytyminen hallissa kävisi paremmin, jos saisi pestä haarukkansa muiden näkymättömissä. Vai kuinka ahkeraan miesväki kiskoo liikkuvia taakse hallin pesuhuoneessa? Nitkuttaako ne rivissä siellä putsaamassa terskojaan? Enpä usko. Mennään töhnineen kaikkineen uimaan ja jätetään ne muhjut altaaseen.

      Lainaa

    15. Tulos: -36 (72 ääntä)
      No ainahan Sini voi ottaa ne bikinit pois. =)

      Lainaa

    16. Tulos: +26 (160 ääntä)
      ööö: Sianpierujen lisäksi Sinin tulisi murehtia lehmänpieruista, jotka aiheuttavat järkyttävät metaanipäästöt ja muuttavat koko maapallon ilmastoa. Lapsen ikää ei sanota, mutta joka tapauksessa tällä maailman menolla nyt alle 5-vuotiaat eivät pysty elämään tällä planeetalla eläkeikäisiksi, se on matemaattisesti mahdotonta. Tietysti planeetta ei muutu yön yli elinkelvottomaksi, joten vanhemmatkin lapset joutuvat kärsimään huonoista elinolosuhteista ennen kuin maapallo on täysin elinkelvoton.
      Unohdit lisätä "olen muuten vegaani".

      Lainaa

    17. Mother of Vile Excrement 8.11.2016 9:29
      Tulos: +74 (104 ääntä)
      Elealar: “Ennen sianpierua” lienee metafoora aikaiselle.
      Kyseinen ilmaisu on "ennen sianpieremää". Eli aamulla hyvin aikaisin.

      Lainaa

    18. Tulos: +55 (133 ääntä)
      Olin menossa uimaan, mutta terveellä tavalla mustasukkainen vaimoni kielsi minua menemästä. Syynä olivat kireät speedot. Minun tulee ostaa sortsityyppiset uimarit.Tehostaakseen ohjeistusta vaimoni heilutteli fileerausveistä ilmassa.

      Lainaa

    19. Tulos: +69 (101 ääntä)
      Raps: Ei ole olemassa asiaa nimeltä “terve mustasukkaisuus.”
      Kyllä on. Se on sitä mustasukkaisuutta joka ilmenee esim. silloin kun naisesi suutelee vierasta miestä suoraan edessäsi. Useimmilla ilmenee, toisilla taaseen ei. Mutta epätervettä mustasukkaisuutta se ei ole. Oikeastaan kyse on vain tunteen vahvuudesta, ilmenemistavoista sekä siitä miten itse siihen reagoit.

      Lainaa

    20. Tulos: +24 (48 ääntä)
      Kummallista: Anteeksi nyt taas, kun huumorintajuni loppui tässä kohtaa. Tiedostan ongelmani ja yritän hoitaa sitä C: Burkinia käyttävät myös mm. palovamma- ja ihosyöpäpotilaat, jotka eivät tahdo esitellä vammojaan tai ulkosalla altistua auringolle. Mielestäni naisilla (ja miehilläkin) pitää olla oikeus käyttää sellaista uima-asua kuin haluavat, kunhan se ei aiheuta hygieniaongelmaa. Asua suurempi hygieniariski on aina pesemätön ja/tai pidätyskyvytön ihminen, mutta sitä on vaikea valvoa. Peseytyminen hallissa kävisi paremmin, jos saisi pestä haarukkansa muiden näkymättömissä. Vai kuinka ahkeraan miesväki kiskoo liikkuvia taakse hallin pesuhuoneessa? Nitkuttaako ne rivissä siellä putsaamassa terskojaan? Enpä usko. Mennään töhnineen kaikkineen uimaan ja jätetään ne muhjut altaaseen.
      Riippuu varman kovasti miehestä, mutta minua ei ainakaan ole koskaan haitannut olla alasti (tilanteesta tietenkin riippuen - kadulle en lähde viipeltämään ilman rihmankiertämää).

      Lainaa

    21. Tulos: +69 (85 ääntä)
      Narut ja muut löysät vaatteet on kielletty uimahalleissa ja syynä on se että ne saattaa juuttua poistoveden ritilöihin tai ratapoijuihin. Sen takia perinteiset rantashortsitkin on kielletty. Lahkeen pituudella ei ole merkitystä. Jos jhousut on ihonmyötäiset eikä niissä ole roikkuvia naruja niin saa mennä uimaan.

      Lainaa

    22. kiikiiconfused 8.11.2016 11:31
      Tulos: +7 (87 ääntä)
      Jaa: Joku sais valaista; miksi noiden kommenttien sävy on mun silmään noin äkänen? Mua se ainakin vaa lämmittää jos mies on terveesti mustasukkanen, en mä sitä ois jättämässä jos ei haluis että menisin paljastavissa biksuissa uimaan. Halp?
      Miulle, jos mies on mustasukkainen, se on suora merkki siitä ettei hän luota minuun, mikä on taas loukkaavaa.

      Lainaa

    23. Tulos: -23 (99 ääntä)
      2/10: Kyllä on. Se on sitä mustasukkaisuutta joka ilmenee esim. silloin kun naisesi suutelee vierasta miestä suoraan edessäsi. Useimmilla ilmenee, toisilla taaseen ei. Mutta epätervettä mustasukkaisuutta se ei ole. Oikeastaan kyse on vain tunteen vahvuudesta, ilmenemistavoista sekä siitä miten itse siihen reagoit.
      Mä kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä 'tervettä' mustasukkaisuutta ei ole olemassa. Mustasukkaisuus terminä kertoo jo mulle, että kyse on vahingollisesta tunteesta, jolla halutaan sitoa toinen itseensä, rajoittaa hänen tekemisiään ja menemisiään, alistaa toinen omaan tahtoon ja hallita häntä. Tällaiselle käytökselle ei ole 'tervettä' tasoa, se on aina vahingollista. Välittäminen toisesta, toisen elämästä, yhteisestä elämästä on aivan eri asia kuin mustasukkaisuus. Välittäminen ja rakastaminen ilmenee terveenä kiinnostuksena toista kohtaan, hänen hyvinvointiaan kohtaan, hänen tekemisiään ja elämäänsä kohtaan, se on yhteisen elämän rakentamista, toisesta huolehtimista, hänen tarpeidensa huomioimista, elämänvapauden antamista toiselle ja itselle (eikä tämä tarkoita mitään vapaata suhdetta, elkää peljästykö ja harmistuko). Elämänvapaus tarkoittaa sitä, että parisuhteessa kumpikin saa toteutttaa unelmiaan ja haaveitaan ja kehittää itseään ja saa näihin tukea toiselta. Ehkä tässä on vain kyse termistöstä, jota käytetään. Jos sinun mielestäsi 'terve' mustasukkaisuus ilmenee esim. kuvailemani välittämisen ja rakastamisen kaltaisena, niin sitten 'tervettä' mustasukkaisuutta on olemassa. Itse en kuitenkaan kutsuisi sitä mustasukkaisuudeksi vaan nimenomaan rakkaudeksi ja välittämiseksi. Mustasukkaisuudessa on ainakin omaan korvaani hyvin negatiivinen kalahdus.

      Lainaa

    24. Tulos: -4 (38 ääntä)
      Nykysäädännön mukaan bikineitä ei hyväksytä uimahalleissa..

      Lainaa

    25. Tulos: +33 (65 ääntä)
      Vai kuinka ahkeraan miesväki kiskoo liikkuvia taakse hallin pesuhuoneessa? Nitkuttaako ne rivissä siellä putsaamassa terskojaan? Enpä usko.
      No hyi helvetti, totta kai ne vehkeet pestään. Naisetko eivät sitten pese itseään?

      Lainaa

    26. Tulos: +3 (61 ääntä)
      2/10: Kyllä on. Se on sitä mustasukkaisuutta joka ilmenee esim. silloin kun naisesi suutelee vierasta miestä suoraan edessäsi. Useimmilla ilmenee, toisilla taaseen ei. Mutta epätervettä mustasukkaisuutta se ei ole. Oikeastaan kyse on vain tunteen vahvuudesta, ilmenemistavoista sekä siitä miten itse siihen reagoit.
      Kannatan kantaa "tervettä mustasukkaisuutta ei ole" -voi olla että ihminen joka kokee mustasukkaisuutta reagoi aivan oikein, ja suhde on se mikä ei ole terve. Pitäisi seurustella jonkun sellaisen kanssa jolla on suunnilleen sama käsitys siitä mikä on sopivaa (toisille burkinit, toisille avoin suhde, useimmille jotain siltä väliltä, mikä siinä kunhan molemmat ovat aidosti tilanteeseen tyytyväisiä). Jos täytyy olla mustasukkainen niin joko on vainoharhainen, tai toinen oikeasti tekee jotain mistä ei ollenkaan ole sovittu -molemmissa tapauksissa ongelma. Jos aletaan sanella miten saa pukeutua tai minne mennä ja kenen kanssa, niin juoksisin lujaa.

      Lainaa

    27. Tulos: +46 (60 ääntä)
      Düüd: Onko se sitten tervettä mustasukkaisuutta, jos bikineissä ei saa mennä uimahalliin? Ei minusta.
      Ei vaan lähinnä sääntö. Koko postaus on sinällään turha koska tuollaisia sääntöjä on oikeasti olemassa ja poikakaveri siitä oli kuullut, tyttökaveri ja osa sen kavereista ei, varmaan koska ihmiset ja varsinkaan nuoret eivät enää paljon käytä uimahalleja.

      Lainaa

    28. Tulos: -26 (46 ääntä)
      Kohta ei varmaan saa edes rannalla olla bikineissä.

      Lainaa

    29. King Arthur 8.11.2016 14:05
      Tulos: -12 (56 ääntä)
      Janna: Mä kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä ‘tervettä’ mustasukkaisuutta ei ole olemassa. Mustasukkaisuus terminä kertoo jo mulle, että kyse on vahingollisesta tunteesta, jolla halutaan sitoa toinen itseensä, rajoittaa hänen tekemisiään ja menemisiään, alistaa toinen omaan tahtoon ja hallita häntä. Tällaiselle käytökselle ei ole ‘tervettä’ tasoa, se on aina vahingollista. Välittäminen toisesta, toisen elämästä, yhteisestä elämästä on aivan eri asia kuin mustasukkaisuus. Välittäminen ja rakastaminen ilmenee terveenä kiinnostuksena toista kohtaan, hänen hyvinvointiaan kohtaan, hänen tekemisiään ja elämäänsä kohtaan, se on yhteisen elämän rakentamista, toisesta huolehtimista, hänen tarpeidensa huomioimista, elämänvapauden antamista toiselle ja itselle (eikä tämä tarkoita mitään vapaata suhdetta, elkää peljästykö ja harmistuko). Elämänvapaus tarkoittaa sitä, että parisuhteessa kumpikin saa toteutttaa unelmiaan ja haaveitaan ja kehittää itseään ja saa näihin tukea toiselta. Ehkä tässä on vain kyse termistöstä, jota käytetään. Jos sinun mielestäsi ‘terve’ mustasukkaisuus ilmenee esim. kuvailemani välittämisen ja rakastamisen kaltaisena, niin sitten ‘tervettä’ mustasukkaisuutta on olemassa. Itse en kuitenkaan kutsuisi sitä mustasukkaisuudeksi vaan nimenomaan rakkaudeksi ja välittämiseksi. Mustasukkaisuudessa on ainakin omaan korvaani hyvin negatiivinen kalahdus.
      Miksi tätä on miinustettu? Allekirjoitan täysin. Minä ja elämäni rakkaus jouduimme päästämään toisemme "vapaiksi", mutta rakkaus on yhä ja säilyy. Ei tulisi mieleenkään mennä hänen onnensa eteen, eikä hänelle taatusti minun onneni eteen.

      Lainaa

    30. Tulos: +39 (57 ääntä)
      Bikinit nyt on helvetin epäkäytännölliset itse uimiseen. Polskimiseen ja/tai rantapyllyilyyn soveltuvat kylläkin, mistä tässäkin nyt taisi olla kyse. Mee vaan jos ei kyseessä oleva uimahalli kiellä.

      Lainaa

    31. Tulos: +26 (52 ääntä)
      Jaa. Itseä ei kamalasti innostaisi mennä uimahalliin jos bikinit olisi kielletty, koska tarvitsen tukevan rintaliivimäisen yläosan pitääkseni tissit kurissa ja sellaista ei kokouimapuvuista yleisesti ottaen löydy.

      Lainaa

    32. Tulos: +64 (76 ääntä)
      King Arthur: Miksi tätä on miinustettu? Allekirjoitan täysin. Minä ja elämäni rakkaus jouduimme päästämään toisemme “vapaiksi”, mutta rakkaus on yhä ja säilyy. Ei tulisi mieleenkään mennä hänen onnensa eteen, eikä hänelle taatusti minun onneni eteen.
      Varmaan siksi, koska kommentissa yritettiin määritellä mustasukkaisuutta omien kirjoitajan kokemusten kautta. Jos on joutunut sairaalloisen mustasukkaisuuden kohteeksi, tulee varmaan helposti ajatelleeksi, että kaikki mustasukkaisuuden tunteet on pahasta. Tunteet, myös negatiiviset, on kuitenkin luonnollinen osa ihmiskokemusta, tunteille kun ei mitään voi. Mutta sille voi, miten niihin reagoi.

      Lainaa

    33. En tiiä, mutta 8.11.2016 19:35
      Tulos: +58 (60 ääntä)
      Colour: Jaa. Itseä ei kamalasti innostaisi mennä uimahalliin jos bikinit olisi kielletty, koska tarvitsen tukevan rintaliivimäisen yläosan pitääkseni tissit kurissa ja sellaista ei kokouimapuvuista yleisesti ottaen löydy.
      Nythän oli kyse narukiinnitteisistä bikineistä. Tukevat rintsikkamaiset biksut varmasti ovat ookoo kaikissa altaissa, luulisin. :)

      Lainaa

    34. Tulos: +35 (43 ääntä)
      Colour: Jaa. Itseä ei kamalasti innostaisi mennä uimahalliin jos bikinit olisi kielletty, koska tarvitsen tukevan rintaliivimäisen yläosan pitääkseni tissit kurissa ja sellaista ei kokouimapuvuista yleisesti ottaen löydy.
      Kyllä muuten löytyy! Nykyään yhä vaan useammista, tosin ei ehkä jonkun marketin kolmen uikkarin valikoimasta, mutta ei muuta kuin nettiä selamaan ja uikkariostoksille

      Lainaa

    35. Tulos: -16 (22 ääntä)
      Missä tässä oli se moka?

      Lainaa

    36. Tulos: -17 (53 ääntä)
      Ihmeellistä ettei kukaan tunnu tietävän miksi uimashortsit ja bikinit on monissa uimahalleissa kielletty. Oikea syy on hygienia. Uimahalli ei halua, että altaassa ollaan samoilla vaatteilla millö pyöritään kaduilla urheiltaessa yms.

      Lainaa

    37. Tulos: +42 (56 ääntä)
      Ei mustasukkaisuus ole automaattisesti pahasta. Se on tunne, ei se tarkoita samaa kuin toisen rajoittaminen tai kieltäminen. Pieni mustasukkaisuus kertoo vain siitä, että toisen huomio kiinnostaa. Itse olisin huolissani, jos en missään vaiheessa olisi ollut edes hiukan mustasukkainen kumppanistani. En silti todellakaan rajoita saati kiellä hänen tekemisiään tai epäile hänen tunteitaan minua kohtaan. Lievä mustasukkaisuus on hyvä tunne, koska se kertoo että kumppani kiinnostaa vielä monen vuoden jälkeenkin.

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (38 ääntä)
      Luffi: Ihmeellistä ettei kukaan tunnu tietävän miksi uimashortsit ja bikinit on monissa uimahalleissa kielletty. Oikea syy on hygienia. Uimahalli ei halua, että altaassa ollaan samoilla vaatteilla millö pyöritään kaduilla urheiltaessa yms.
      Ei kukaan urheile bikineissä tai uimashortseissa yhtään sen enempää kuin naisten uima-asuissa tai miesten kullinkiristäjissäkään. Paljon suurempi hygieniahaitta ovat ihmiset, jotka eivät peseydy lainkaan. Harmillisia sääntöjä. Olisi mukava päästä uimahalliinkin välillä uimaan, mutta 15 vuoteen ei ole täällä saanut miehet uida uima-asuissa, jotka eivät rutista kaikkea kivuliaasti kasaan ja näytä aivan helvetin rivoilta päällä.

      Lainaa

    39. Tulos: +20 (40 ääntä)
      Jaa: Joku sais valaista; miksi noiden kommenttien sävy on mun silmään noin äkänen? Mua se ainakin vaa lämmittää jos mies on terveesti mustasukkanen, en mä sitä ois jättämässä jos ei haluis että menisin paljastavissa biksuissa uimaan. Halp?
      Minulla ainakin heräisi monta kysymystä jos mieheni kieltäisi bikinit. Mikä häntä siinä bikinissä oikein häiritsisi? Se että muut miehet katselevat? Miten se häntä hetkauttaa? Aika huono itsetunto pitää olla jos ei sellaista kestä. Ja kuka hän on säätelemään pukeutumistani? Itse en kokisi sellaista hyväksyttävänä. En ole kenenkään omaisuutta, pukeutumisestani päätän minä itse eikä kukaan muu.

      Lainaa

    40. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Olisi nuo "hihihihi"t voinut jättää kirjoittamatta...

      Lainaa

    41. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Luffi: Ihmeellistä ettei kukaan tunnu tietävän miksi uimashortsit ja bikinit on monissa uimahalleissa kielletty. Oikea syy on hygienia. Uimahalli ei halua, että altaassa ollaan samoilla vaatteilla millö pyöritään kaduilla urheiltaessa yms.
      tokihan kaikki pyörii narubikineissä kaduilla kun urheillaan! missähän minä oon urheillu,kun en ole niitä nähnyt!

      Lainaa

    42. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Sargee: Ei kukaan urheile bikineissä tai uimashortseissa yhtään sen enempää kuin naisten uima-asuissa tai miesten kullinkiristäjissäkään. Paljon suurempi hygieniahaitta ovat ihmiset, jotka eivät peseydy lainkaan. Harmillisia sääntöjä. Olisi mukava päästä uimahalliinkin välillä uimaan, mutta 15 vuoteen ei ole täällä saanut miehet uida uima-asuissa, jotka eivät rutista kaikkea kivuliaasti kasaan ja näytä aivan helvetin rivoilta päällä.
      Suomen uima- ja hengenpelastusliiton uusien suositusten mukaan uimashortsien kielto ei ole toivottavaa. Toivottavasti ja todennäköisesti useimmat uimahallit alkavat sallia ne taas.

      Lainaa

    43. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Kummallista: Vai kuinka ahkeraan miesväki kiskoo liikkuvia taakse hallin pesuhuoneessa? Nitkuttaako ne rivissä siellä putsaamassa terskojaan? Enpä usko
      Usko pois, juuri näin me teemme. Todella harva mies jättää tuon perusteellisen alapesun tekemättä, korkeintaan ne teinipoikaset, jotka eivät uskalla edes suihkussa riisua niitä shortsejaan. Mutta niillähän onkin vielä esinahka kiinni vehkeessä, ei sieltä alta mitään irtoa.

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Nukkumatti: Ei vaan lähinnä sääntö. Koko postaus on sinällään turha koska tuollaisia sääntöjä on oikeasti olemassa ja poikakaveri siitä oli kuullut, tyttökaveri ja osa sen kavereista ei, varmaan koska ihmiset ja varsinkaan nuoret eivät enää paljon käytä uimahalleja.
      Luehan uudestaan. :) Kommenttini ei liittynyt varsinaiseen päivitykseen, vaan aiempaan kommenttiin.

      Lainaa

    45. Tulos: -13 (23 ääntä)
      Alkuperäiseen kysymykseen vastaus; saa tietysti, jos haluaa. Sitten ei kannata mieltänsäpahoittaa jos joku katselee pitkään perään tai etuosaa. Omasta mielestäni - ja vain oman pääni sisällä - se on hyvännäköistä, siis naisen vartalo bikineissä.

      Lainaa

    46. Tulos: -8 (12 ääntä)
      "Mikä vitun sianpieru?" Mietin täsmälleen samaa.

      Lainaa

    47. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Raps: Ei ole olemassa asiaa nimeltä “terve mustasukkaisuus.”
      No jos vaikka puoliso flirttaillee kokoajan kaikille randomeille, niin mun mielestä voi ihan hyvin kokea mustasukkaisuutta terveellä tavalla. Sitten sen jälkeen olisi varmaan fiksua ottaa asia puheeksi ja kertoa minkä takia on paha olo.

      Lainaa

    48. pördelspördels 11.11.2016 8:04
      Tulos: +16 (16 ääntä)
      Hööpölööpö: Onhan miehiltäkin pitkälahkeiset uimahousut kielletty, niin yhtä erikoinen sääntö voi olla myös naisillakin naruihin liittyen.
      Ei ne pitkälahkeiset uimahousut ole miehiltä missään kielletty, uimashortsit kylläkin. Uima-asun tulee useimmissa uimahalleissa nykypäivänä olla ihonmyötäinen "hygieniasyistä". Siihen en ota kantaa, että onko tässäkään säännössä mitään järkeä.

      Lainaa

    49. Tulos: +2 (12 ääntä)
      ööö: Sianpierujen lisäksi Sinin tulisi murehtia lehmänpieruista, jotka aiheuttavat järkyttävät metaanipäästöt ja muuttavat koko maapallon ilmastoa. Lapsen ikää ei sanota, mutta joka tapauksessa tällä maailman menolla nyt alle 5-vuotiaat eivät pysty elämään tällä planeetalla eläkeikäisiksi, se on matemaattisesti mahdotonta. Tietysti planeetta ei muutu yön yli elinkelvottomaksi, joten vanhemmatkin lapset joutuvat kärsimään huonoista elinolosuhteista ennen kuin maapallo on täysin elinkelvoton.
      Jos asiat huolettaa niin vieläkin enemmän kannattaisi huolestua lehmän suusta tulevista päästöistä, ne on suuremmat kuin takapäästä tulevat. Märehtijä nääs. Mua ei huoleta, ja tuollainen 5v ennuste on kyllä scheissea. T.puolivuotiaan isä

      Lainaa

    50. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Jepjoo: Minun mielestäni pikemmin outoa, jos ei rakkaasta puolisosta ole yhtään mustasukkainen. Ei sen tarvitse tarkoittaa sitä, ettei toiseen luota.
      Sitä se nimenomaan tarkoittaa. Mitä järkeä olla mustasukkainen, jos luottaa siihen että toinen on sun kanssa koska haluaa olla ja aikoo olla jatkossakin? Jos tähän luottaa, mikä funktio mustasukkaisuudella silloin on? Mitä logiikkaa siinä on?

      Lainaa

    51. Pilkku-Vili 15.11.2016 16:21
      Tulos: -3 (17 ääntä)
      Sargee: Ei kukaan urheile bikineissä tai uimashortseissa yhtään sen enempää kuin naisten uima-asuissa tai miesten kullinkiristäjissäkään. Paljon suurempi hygieniahaitta ovat ihmiset, jotka eivät peseydy lainkaan. Harmillisia sääntöjä. Olisi mukava päästä uimahalliinkin välillä uimaan, mutta 15 vuoteen ei ole täällä saanut miehet uida uima-asuissa, jotka eivät rutista kaikkea kivuliaasti kasaan ja näytä aivan helvetin rivoilta päällä.
      Aha. Turhaan ujostelet. Jos olet noin pienimunainen, laita vähän toppauksia uimahousuihin. Esim. silikoni on hygieninen materiaali.

      Lainaa

    52. King Arthur 16.11.2016 2:30
      Tulos: -1 (13 ääntä)
      hoppipolla: Varmaan siksi, koska kommentissa yritettiin määritellä mustasukkaisuutta omien kirjoitajan kokemusten kautta. Jos on joutunut sairaalloisen mustasukkaisuuden kohteeksi, tulee varmaan helposti ajatelleeksi, että kaikki mustasukkaisuuden tunteet on pahasta. Tunteet, myös negatiiviset, on kuitenkin luonnollinen osa ihmiskokemusta, tunteille kun ei mitään voi. Mutta sille voi, miten niihin reagoi.
      En silti tiedä miten on jotenkin hyvästä tuntea mustasukkaisuutta edes silleen pienesti "koska välittää" tmsp. Tosin just eilen kaveri sanoi mulle että "Sä oot tollanen v*tun Jeesus" joten ehkä lähestyn tätä asiaa kirkkaan pyhimyskehäni takaa. Itselleni ei ole koskaan ollut miellyttävää tai ylentävää tajuta olevani mustasukkainen. Se ei jotenkin kuulu käsitykseeni rakkaudesta ja koen aina syyllisyyttä ja pettymystä itseeni. Tasan yhtä rakentava ja hyödyllinen tunne kuin kateus, oli se suurta tai pientä.

      Lainaa

    53. Neljän äiti 5.12.2016 15:53
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      ööö: Sianpierujen lisäksi Sinin tulisi murehtia lehmänpieruista, jotka aiheuttavat järkyttävät metaanipäästöt ja muuttavat koko maapallon ilmastoa. Lapsen ikää ei sanota, mutta joka tapauksessa tällä maailman menolla nyt alle 5-vuotiaat eivät pysty elämään tällä planeetalla eläkeikäisiksi, se on matemaattisesti mahdotonta. Tietysti planeetta ei muutu yön yli elinkelvottomaksi, joten vanhemmatkin lapset joutuvat kärsimään huonoista elinolosuhteista ennen kuin maapallo on täysin elinkelvoton.
      Ei kai yhtä äitiä kannata syyllistää rakkaasta pienestä?

      Lainaa

    54. Neljän äiti 5.12.2016 16:01
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      ööö: Sianpierujen lisäksi Sinin tulisi murehtia lehmänpieruista, jotka aiheuttavat järkyttävät metaanipäästöt ja muuttavat koko maapallon ilmastoa. Lapsen ikää ei sanota, mutta joka tapauksessa tällä maailman menolla nyt alle 5-vuotiaat eivät pysty elämään tällä planeetalla eläkeikäisiksi, se on matemaattisesti mahdotonta. Tietysti planeetta ei muutu yön yli elinkelvottomaksi, joten vanhemmatkin lapset joutuvat kärsimään huonoista elinolosuhteista ennen kuin maapallo on täysin elinkelvoton.
      Ei kai yhtä äitiä kannata syyllistää rakkaasta pienestä?
      Rokko: Olin menossa uimaan, mutta terveellä tavalla mustasukkainen vaimoni kielsi minua menemästä. Syynä olivat kireät speedot. Minun tulee ostaa sortsityyppiset uimarit.Tehostaakseen ohjeistusta vaimoni heilutteli fileerausveistä ilmassa.
      kiikiiconfused: Miulle, jos mies on mustasukkainen, se on suora merkki siitä ettei hän luota minuun, mikä on taas loukkaavaa.
      Janna: Mä kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä ‘tervettä’ mustasukkaisuutta ei ole olemassa. Mustasukkaisuus terminä kertoo jo mulle, että kyse on vahingollisesta tunteesta, jolla halutaan sitoa toinen itseensä, rajoittaa hänen tekemisiään ja menemisiään, alistaa toinen omaan tahtoon ja hallita häntä. Tällaiselle käytökselle ei ole ‘tervettä’ tasoa, se on aina vahingollista. Välittäminen toisesta, toisen elämästä, yhteisestä elämästä on aivan eri asia kuin mustasukkaisuus. Välittäminen ja rakastaminen ilmenee terveenä kiinnostuksena toista kohtaan, hänen hyvinvointiaan kohtaan, hänen tekemisiään ja elämäänsä kohtaan, se on yhteisen elämän rakentamista, toisesta huolehtimista, hänen tarpeidensa huomioimista, elämänvapauden antamista toiselle ja itselle (eikä tämä tarkoita mitään vapaata suhdetta, elkää peljästykö ja harmistuko). Elämänvapaus tarkoittaa sitä, että parisuhteessa kumpikin saa toteutttaa unelmiaan ja haaveitaan ja kehittää itseään ja saa näihin tukea toiselta. Ehkä tässä on vain kyse termistöstä, jota käytetään. Jos sinun mielestäsi ‘terve’ mustasukkaisuus ilmenee esim. kuvailemani välittämisen ja rakastamisen kaltaisena, niin sitten ‘tervettä’ mustasukkaisuutta on olemassa. Itse en kuitenkaan kutsuisi sitä mustasukkaisuudeksi vaan nimenomaan rakkaudeksi ja välittämiseksi. Mustasukkaisuudessa on ainakin omaan korvaani hyvin negatiivinen kalahdus.
      Niinpä niin. Uljas Sairas Maailma, jossa ihmisillä vain positiivisia tunteita.ei itkeä saa, ei kiukutella eikä varsinkaan tunnustaa että on paha olla.

      Lainaa

    55. Pesen vehkeeni 15.1.2017 0:38
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Kummallista: Anteeksi nyt taas, kun huumorintajuni loppui tässä kohtaa. Tiedostan ongelmani ja yritän hoitaa sitä C: Burkinia käyttävät myös mm. palovamma- ja ihosyöpäpotilaat, jotka eivät tahdo esitellä vammojaan tai ulkosalla altistua auringolle. Mielestäni naisilla (ja miehilläkin) pitää olla oikeus käyttää sellaista uima-asua kuin haluavat, kunhan se ei aiheuta hygieniaongelmaa. Asua suurempi hygieniariski on aina pesemätön ja/tai pidätyskyvytön ihminen, mutta sitä on vaikea valvoa. Peseytyminen hallissa kävisi paremmin, jos saisi pestä haarukkansa muiden näkymättömissä. Vai kuinka ahkeraan miesväki kiskoo liikkuvia taakse hallin pesuhuoneessa? Nitkuttaako ne rivissä siellä putsaamassa terskojaan? Enpä usko. Mennään töhnineen kaikkineen uimaan ja jätetään ne muhjut altaaseen.
      Mä ainakin pesen vehkeeni joka kerta kun käyn suihkussa. Siis päivittäin. Myös uimahallissa ennen altaaseen menoa. Enkä kyllä ole huomannut että muut miehet kiinnittäis erityistä huomiota minuun kun pesen kaluani. En tosin kovasti itsekään katsele muita miehiä kun peseytyvät joten en voi olla varma monenko viikon sissijuustot heillä on nahkojensa alla :D Ei hitto mitä mielikuvia ihmisillä. Eikö peseytyminen suihkussa ole sen suihkuttelun tarkoitus?

      Lainaa

    56. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Asia on juuri niinkuin täällä on pariin otteeseen esitettykin, eli mustasukkaisuus, niinkuin kateus, viha, häpeä ym. ikävemmät tunteet liittyvät ihmisyyteen ja elämän kokemiseen ihan yhtä lailla kuin "hyvät" tunteetkin. Se, ettei uskalla antaa itselleen lupaa tuntea näitä asioita, eikä näyttää kumppanilleen/ystävilleen olevansa inhimillinen, kertoo aika suurista tunne-elämän häiriöistä tai tunnelukoista. Tiedän mistä puhun, sillä itse elin täysin kieroontuneen minäkuvan vallassa yli 20 vuotta ja tilanne vain paheni, kunnes tuli täysspysähdys työuupumuksen ja masennuksen vuoksi. Olin vilpittömästi siinä uskossa, että kestän kaiken, pystyn kaikkeen ja kaikki (siis aivan KAIKKI) on myös minun vastuullani, rakastan kaikkia, ymmärrän kaikkia ja annan anteeksi kaiken kaikille, vaikka he itse eivät ymmärtäisikään väärin toimineensa, eivätkä sikdi kykene anteeksi pyytämään. Pahimman laatuinen pyhimys-syndrooma siis, tai itse nimitin enkelisyndroomaksi. Psykologi ensimmäisellä käynnillä sanoi että kyllä sinun nyt pitää vaihtaa ne siivet sarviin! Solmujen avaaminen on kestänyt kauan eikä homma ole vieläkään täysin valmis, mutta sen voin kertoa että ne kaikki tunteet (häpeä, viha, mustasukkaisuus, itsekunnioitus, ylpeys ym) ovat olemassa, vaikka ne vuosikaudet itseltäni piilotin. Lopulta en tuntenut edes väsyä enkä nälkää, oikeasti. Jätän syvemmän psykologisen teoretisoinnin väliin, mutta oli kommentoitava, koska on hirveän vaarallista opettaa itselleen ja muille tunteidensa kieltämistä ja ihannoida epäinhimillisen hyveellisen oloisia ihmisiä. Rumasti ei tietenkään saa toisia kohtaan käyttäytyä kielteisiä tunteista huolimatta, eikä ryhtyä kahlitsemaan, vaikka mustasukkainen olisikin. Mutta jos tunteensa rehellisesti tunnustaa ja kertoo niin kumppani osaa myös toisen tunteen huomioida ja kumpikin ottaa toisensa paremmin huomioon.

      Lainaa

    57. Tulos: -5 (5 ääntä)
      Kauhea vääntö yhdestä kommentista, vielä melkein kolmen vuoden jälkeen. Alkuperäisessä mokassa ei edes mainittu ”tervettä mustasukkaisuutta”.

      Lainaa

    58. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Mitä sitten? Usein kommentoidaan toisia kommentteja, eikä vain alkuperäistä mokaa. Eikä kyseessä ollut yksi kommentti vaan monien näkemys siitä että mustasukkaisuus olisi aina jotenkin epäterve tunne. Mielestäni on tärkeätä, ettei tällaista ajatusmallia kyseenalaistamatta pidettäisi oikeana ja tavoiteltavana kun se on aika kaukana inhimillisestä ja aidosta. Epäinhimillisyyden vaatimus itseltään ja muilta sairastuttaa. Muut ihmiset ja itsensä oikeassa tasapainossa huomioiva käytös on sitten asia, joka kannattaa erottaa tunteista. Voi olla hirveän vihainen, muttei silti saa käydä toisen kimppuun, helppona esimerkkinä. Tämä on usein yllättävän vaikeaa aikuisillekin ihmisille. Ongelma ei kuitenkaan ole tunne, joka voi olla erittäin oikeutettukin, vaan vahingollinen toimintatapa.

      Lainaa

    59. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Mai: Minulla ainakin heräisi monta kysymystä jos mieheni kieltäisi bikinit. Mikä häntä siinä bikinissä oikein häiritsisi? Se että muut miehet katselevat? Miten se häntä hetkauttaa? Aika huono itsetunto pitää olla jos ei sellaista kestä. Ja kuka hän on säätelemään pukeutumistani? Itse en kokisi [...]
      Ei tässä ollut kyse oikeasti mistään muusta kuin siitä, että mies sanoi ettei uimahallin saunaan voi mennä bikineillä. Nainen vain kuuli ja luuli, ettei koko uimahalliin voi mennä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: bikinit, uimahalli, uida, narut, narubikinit