Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Valmis pohja

Täydellisen kirpputori-ilmoituksen laatiminen alusta on yhtä tuskaa. Tästä valmis pohja!
Valmis pohja

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 62 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +534 (598 ääntä)
      ihana.

      Lainaa

    2. fbkirppiksetneveragain 13.9.2016 1:05
      Tulos: +1216 (1234 ääntä)
      Tää on kyllä jälleen kerran aivan aiheellinen avautuminen. Nimim. odottelen viidettä viikkoa erään takin sovittajaa. Ehkä hän eksyi matkalla? En jaksa edes yrittää enää, vien kierrätykseen.

      Lainaa

    3. Tulos: +252 (264 ääntä)
      Näinhän se menee.

      Lainaa

    4. Tulos: +216 (256 ääntä)
      Tää oli aika timantti!! <3

      Lainaa

    5. Tulos: +454 (472 ääntä)
      Saisko kuvaa naapurin rouvan pyykkinarulla?

      Lainaa

    6. Tulos: +135 (185 ääntä)
      Liitteenä kuvat ... ... ... -koiran päällä Aiheellinen avautuminen, kardemummaa oikein suhteutettuna

      Lainaa

    7. Tulos: +447 (455 ääntä)
      Tää on jus tätä. Myin kerran fb kirppiksellä pari huonekalua käytännössä ilmaiseksi ja ilmoitin ilmossa suoraan että ei mitään yv/av/jonoon/kysyn mieheltä/otan mittoja höpöjuttuja, ensimmäinen kun ilmoittaa että "otan nämä ja tulen noutamaan lauantaina" saa tuotteet. No siellähän oli useampi av/jonoon/av jos ei eka huoli/jne pompsahtanut heti, myin tuotteet neljännelle vastanneelle joka ilmoitti "otan Nämä ja noudan lauantaina"kuten oli puhdistettu. Sekös " alustavia varaajia" kismitti ja myydyksi merkkaamisen jälkeenkin ropisi varauksia ja yksityisviestejä joita en turhaan lukenut. Taidan käyttää samaa strategiaa ensi kerrallakin, jos myyn ylimääräistä tavaraa kirpparilla reilusti alle markkinahinnan niin yhtään ylimääräistä jumppaa siitä ei todellakaan kuulu myyjälle tulla.

      Lainaa

    8. Tulos: +92 (104 ääntä)
      Iso Hoo: No siellähän oli useampi av/jonoon/av jos ei eka huoli/jne pompsahtanut heti, myin tuotteet neljännelle vastanneelle joka ilmoitti “otan Nämä ja noudan lauantaina”kuten oli puhdistettu. -> siis: kuten oli OHJEISTETTU. Fokken' autocorrect X-D

      Lainaa

    9. Tulos: -86 (178 ääntä)
      Olenko ainoa, jota jäi kaivelemaan tuo Pispalan näkötorni? :D en mä ainakaan tunne kuin Pispalan haulitornin ja Pyynikin näkötornin.

      Lainaa

    10. Niimpäniin 13.9.2016 7:29
      Tulos: +213 (215 ääntä)
      Iso Hoo: Tää on jus tätä. Myin kerran fb kirppiksellä pari huonekalua käytännössä ilmaiseksi ja ilmoitin ilmossa suoraan että ei mitään yv/av/jonoon/kysyn mieheltä/otan mittoja höpöjuttuja, ensimmäinen kun ilmoittaa että “otan nämä ja tulen noutamaan lauantaina” saa tuotteet. No siellähän oli useampi av/jonoon/av jos ei eka huoli/jne pompsahtanut heti, myin tuotteet neljännelle vastanneelle joka ilmoitti “otan Nämä ja noudan lauantaina”kuten oli puhdistettu.
      Sama tarina itsellä. Kerran Myin sohvaa nettikirpparin kautta ja en voinut edes kuvitella kuinka vaikeaa se oli. Puolen kymmentä "otan! Laitan myöhemmin viestiä milloin haen."(Ei näkynyt eikä kuulunut koommin). Kymmenen näitä "Varaa mulle kuun loppuun/ensi viikolle/kuhan tytär täyttää kahden vuoden päästä 18". Uskomattomatonta.

      Lainaa

    11. Tulos: +171 (181 ääntä)
      ninjau: Olenko ainoa, jota jäi kaivelemaan tuo Pispalan näkötorni? :D en mä ainakaan tunne kuin Pispalan haulitornin ja Pyynikin näkötornin.
      Totta mutta kuitenkin sivuseikka. Siinä voisi lukea vaikka Helsinki-Espoon lentoasema.

      Lainaa

    12. Tulos: +196 (202 ääntä)
      Täällä kun jaetaan fb-kirppiskokemuksia, niin kerran myin itse työpöytää muuton tieltä ehkä viidellä eurolla. Potentiaalinen ostaja ei vaivaudu kirjoittamaan "av" tai mitään, vaan "Mä tarviin tän!" Seuraavaksi väänsin puolitoista päivää kommenteissa että lähettäisi yv:n ja lopulta lähetin itse. Yksityisviestien puolella kysyin, milloin tulee hakemaan ja "ostaja" sanoo puoli yhdeksältä illalla, että "tänään", mikä ei tietenkään sovi, joten kysyin pääseekö seuraavana päivänä ja kuulemma käy ja mieluisin kellonaika noudolle klo 16. Kertoessani nouto-osoitetta ilmeni, että hän asuu kadulla, joka on vain parin sadan metrin päässä omasta osoitteestani. Puoli viideltä seuraavana päivänä alan viestittelemään, että ollaanko sitä tulossa. Vastaukseksi saan epämääräisiä selityksiä busseista ja jotain taksista kun ei ole omaa autoa. Skipattakoon vähän säätöä ja kerrottakoon, että puoli seitsemältä hän sanoi olevansa pihassa ja kun kävin avaamassa oven, hän ei ollut siellä. Miten voi eksyä enää sen jälkeen kun google maps -reittiohjeet on linkattu? Tuskin tarvitsee sanoa, että "ostaja" ei koskaan tullut.

      Lainaa

    13. Tulos: +306 (310 ääntä)
      Liikaa merkkejä ilmoituksessa, max. merkkimäärä 140. Korjaa tai poistetaan!!!

      Lainaa

    14. Tulos: +179 (181 ääntä)
      "Av. Minkä värinen toi body on?"

      Lainaa

    15. Tulos: +5 (91 ääntä)
      ninjau: Olenko ainoa, jota jäi kaivelemaan tuo Pispalan näkötorni? en mä ainakaan tunne kuin Pispalan haulitornin ja Pyynikin näkötornin.
      Jäihän se vaikka en Turusta olekaan.

      Lainaa

    16. Tulos: -213 (245 ääntä)
      liian pitkä ja väkisin väännetty, ei ees hymyilyttäny.

      Lainaa

    17. Tulos: +108 (108 ääntä)
      Tiiviste: Täällä kun jaetaan fb-kirppiskokemuksia, niin kerran myin itse työpöytää muuton tieltä ehkä viidellä eurolla. Potentiaalinen ostaja ei vaivaudu kirjoittamaan “av” tai mitään, vaan “Mä tarviin tän!” Seuraavaksi väänsin puolitoista päivää kommenteissa että lähettäisi yv:n ja lopulta lähetin itse. Yksityisviestien puolella kysyin, milloin tulee hakemaan ja “ostaja” sanoo puoli yhdeksältä illalla, että “tänään”, mikä ei tietenkään sovi, joten kysyin pääseekö seuraavana päivänä ja kuulemma käy ja mieluisin kellonaika noudolle klo 16. Kertoessani nouto-osoitetta ilmeni, että hän asuu kadulla, joka on vain parin sadan metrin päässä omasta osoitteestani. Puoli viideltä seuraavana päivänä alan viestittelemään, että ollaanko sitä tulossa. Vastaukseksi saan epämääräisiä selityksiä busseista ja jotain taksista kun ei ole omaa autoa. Skipattakoon vähän säätöä ja kerrottakoon, että puoli seitsemältä hän sanoi olevansa pihassa ja kun kävin avaamassa oven, hän ei ollut siellä. Miten voi eksyä enää sen jälkeen kun google maps -reittiohjeet on linkattu? Tuskin tarvitsee sanoa, että “ostaja” ei koskaan tullut.
      Sisareni löysi kerran Huuto.netistä (tai vastaavasta, en muista enää tarkalleen) yöpöydän jonka päätimme käydä ostamassa minulle. Myyjä antoi osoitteensa, puhelinnumeronsa ja sähköpostinsa ja sovittiin aika jolloin käydään maksamassa se ja hakemassa hänen kotoaan. No, sovittuna aikana olimme sitten hänen pihassaan ja soitin ovikelloa. Ei vastausta. Kokeilin vielä uudestaan, ei vastausta. Yritin soittaa hänelle kännykällä, ei vastausta. Lähdimme pois ja kotona lähetin myyjälle sähköpostia että olisimme tulleet hakemaan sitä yöpöytää mutta et ollut kotona. Ei edelleenkään vastausta. Ei tullut yöpöytää mutten onneksi maksanutkaan mitään.

      Lainaa

    18. Tulos: +85 (99 ääntä)
      Miksei ihmiset nykyään käytä esim tori.Fi,tai huuto.Net kaltaisia palveluita? Helpottaisi hiukan, kun facebookin myyntisivut ensinnäkin on niin köpösti suunniteltu, että pelkästään sen takia muodostuu näitä lapsellisia ongelmia.

      Lainaa

    19. Tulos: -2 (56 ääntä)
      Ai tää päätyi tännekin :DD

      Lainaa

    20. Tulos: +156 (184 ääntä)
      Tää oli hauska. :) Ei mitää väkisin väännettyjä muka-hauskoja vertauskuvia ja muuta skeidaa, vaan hyvää textiä maustettuna. Toi 'koiran päällä' nauratti. :) Kirjoittaja selkeesti hieman turhautunut nettikirppiksiin. Mutta tietty kommenttiosiosta löytyy aina se yksi, joka itkee et "liian pitkä, väkisin väännetty, ei ees naurattanu". :P

      Lainaa

    21. Tulos: +89 (91 ääntä)
      Niimpäniin: Sama tarina itsellä. Kerran Myin sohvaa nettikirpparin kautta ja en voinut edes kuvitella kuinka vaikeaa se oli. Puolen kymmentä “otan! Laitan myöhemmin viestiä milloin haen.”(Ei näkynyt eikä kuulunut koommin). Kymmenen näitä “Varaa mulle kuun loppuun/ensi viikolle/kuhan tytär täyttää kahden vuoden päästä 18″. Uskomattomatonta.
      Mulle on käyny samoin kirjahyllyjen kanssa, vaikka oon ollut antamassa ilmaiseksi pois. Enkä edes pyytänyt kahvipakettia. Helvetin rasittavaa.

      Lainaa

    22. Tulos: +65 (65 ääntä)
      Av, saisko kuvaa pinnasta? Onko hinnassa tinkivaraa?

      Lainaa

    23. Tulos: -52 (84 ääntä)
      Missä minä olen lukenut tämän aiemmin? Muistan ihan varmasti lukeneeni tuon bodyn pesuhistoriaa kuvaavan kappaleen jostain, eikä siitä edes ole pitkä aika. En tarkoita mitään samantyylistä tekstiä, vaan ihan tasan samoilla sanavalinnoilla kirjoitettua pätkää. Body pesty 13 kertaa kaikilla pesuaineilla, huuhteluaineena käytetty valkoista pakettia vauvan kuvalla, käytetty kuivausrummussa 11 kertaa. Mistä tämä on?

      Lainaa

    24. TapioRautaWaara 13.9.2016 13:10
      Tulos: -43 (63 ääntä)
      Käykää kaupassa köyhät!

      Lainaa

    25. Tulos: -44 (72 ääntä)
      Kala: Missä minä olen lukenut tämän aiemmin? Muistan ihan varmasti lukeneeni tuon bodyn pesuhistoriaa kuvaavan kappaleen jostain, eikä siitä edes ole pitkä aika. En tarkoita mitään samantyylistä tekstiä, vaan ihan tasan samoilla sanavalinnoilla kirjoitettua pätkää. Body pesty 13 kertaa kaikilla pesuaineilla, huuhteluaineena käytetty valkoista pakettia vauvan kuvalla, käytetty kuivausrummussa 11 kertaa. Mistä tämä on?
      Sitä minäkin. Vuorenvarmasti olen lukenut jossain. Törmäsinkö minä tähän oikeasti Facebookissa vai kierrättääkö Feissarimokat vanhoja juttuja?

      Lainaa

    26. Tulos: +103 (103 ääntä)
      Kun joku ihmettelee, kierrättääkö fm vanhoja mokia.... Tämä juttu on kiertänyt facebookissa joidenkin viihdelehtien kautta. Olisko ainakin Voice.fi tehnyt tästä jo jutun.

      Lainaa

    27. Tosikkokokoko 13.9.2016 14:16
      Tulos: -1 (29 ääntä)
      Eka ikinä joka nauratti ääneen.

      Lainaa

    28. Tulos: +96 (126 ääntä)
      Kääpä: liian pitkä ja väkisin väännetty, ei ees hymyilyttäny.
      Isäs ei hymyilly ku sua teki.

      Lainaa

    29. Tulos: +17 (97 ääntä)
      Just: Jäihän se vaikka en Turusta olekaan.
      En usko, että hyödyttää olla turkulainen tietääkseen Pispalan tai Pyynikin. Sijaitsevat nimittäin Tampereella.

      Lainaa

    30. Tulos: +44 (62 ääntä)
      JK: En usko, että hyödyttää olla turkulainen tietääkseen Pispalan tai Pyynikin. Sijaitsevat nimittäin Tampereella.
      "Just" taisikin olla sarkastinen.

      Lainaa

    31. TapioRautaWaara 13.9.2016 15:03
      Tulos: -16 (64 ääntä)
      Litton: Isäs ei hymyilly ku sua teki.
      Ei. Mutta pippeli hymyili :)

      Lainaa

    32. Tulos: -10 (42 ääntä)
      foo: Sitä minäkin. Vuorenvarmasti olen lukenut jossain. Törmäsinkö minä tähän oikeasti Facebookissa vai kierrättääkö Feissarimokat vanhoja juttuja?
      Minä en edes ole Facebookissa, joten jossain muuallakin se on jo ollut.

      Lainaa

    33. Tulos: +90 (94 ääntä)
      Saisko kuvaa bodysta naapurin rouvan päällä? Tai kuvaa naapurin rouvasta?

      Lainaa

    34. Tulos: +85 (101 ääntä)
      Litton: Isäs ei hymyilly ku sua teki.
      Mikä on todennäköisyys sille, että satunnaisen kommentoijan äitikin osuu palstalle ja jopa tunnistaa anonyymin kommentoijan lapsekseen? Uskomatonta!

      Lainaa

    35. häirikköostajat 13.9.2016 17:52
      Tulos: +46 (50 ääntä)
      Tiiviste: Täällä kun jaetaan fb-kirppiskokemuksia, niin kerran myin itse työpöytää muuton tieltä ehkä viidellä eurolla. Potentiaalinen ostaja ei vaivaudu kirjoittamaan “av” tai mitään, vaan “Mä tarviin tän!” Seuraavaksi väänsin puolitoista päivää kommenteissa että lähettäisi yv:n ja lopulta lähetin itse. Yksityisviestien puolella kysyin, milloin tulee hakemaan ja “ostaja” sanoo puoli yhdeksältä illalla, että “tänään”, mikä ei tietenkään sovi, joten kysyin pääseekö seuraavana päivänä ja kuulemma käy ja mieluisin kellonaika noudolle klo 16. Kertoessani nouto-osoitetta ilmeni, että hän asuu kadulla, joka on vain parin sadan metrin päässä omasta osoitteestani. Puoli viideltä seuraavana päivänä alan viestittelemään, että ollaanko sitä tulossa. Vastaukseksi saan epämääräisiä selityksiä busseista ja jotain taksista kun ei ole omaa autoa. Skipattakoon vähän säätöä ja kerrottakoon, että puoli seitsemältä hän sanoi olevansa pihassa ja kun kävin avaamassa oven, hän ei ollut siellä. Miten voi eksyä enää sen jälkeen kun google maps -reittiohjeet on linkattu? Tuskin tarvitsee sanoa, että “ostaja” ei koskaan tullut.
      Nämä tällaiset menee jo psyykkisen häirinnän puolelle. Kuinka itsekäs voi ihminen olla, että ajattelee toisen odottavan sinua epämääräisen ajan ja olevan valmis vaikka keskellä yötä kauppatavaran luovutukseen? Sekään ei haittaisi, että vain ilmoittaisi, että kauppa nyt peruuntuikin. Mutta kun pitää pitää epätietoisuudessa, roikuttaa varausta. Inhottavaa.

      Lainaa

    36. Tulos: -10 (16 ääntä)
      ninjau: Olenko ainoa, jota jäi kaivelemaan tuo Pispalan näkötorni? en mä ainakaan tunne kuin Pispalan haulitornin ja Pyynikin näkötornin.
      Et taida olla tamperelaisia.

      Lainaa

    37. Tulos: +35 (35 ääntä)
      foo: Sitä minäkin. Vuorenvarmasti olen lukenut jossain. Törmäsinkö minä tähän oikeasti Facebookissa vai kierrättääkö Feissarimokat vanhoja juttuja?
      Oli just viime viikolla joko Iltasanomien tai -lehden nettisivuilla.

      Lainaa

    38. Tulos: -8 (12 ääntä)
      Onneksi luin avainsanat.

      Lainaa

    39. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Kala: Missä minä olen lukenut tämän aiemmin? Muistan ihan varmasti lukeneeni tuon bodyn pesuhistoriaa kuvaavan kappaleen jostain, eikä siitä edes ole pitkä aika. En tarkoita mitään samantyylistä tekstiä, vaan ihan tasan samoilla sanavalinnoilla kirjoitettua pätkää. Body pesty 13 kertaa kaikilla pesuaineilla, huuhteluaineena käytetty valkoista pakettia vauvan kuvalla, käytetty kuivausrummussa 11 kertaa. Mistä tämä on?
      Täähän jaettiin joka puolella facebookia jokin aika sitten. Sen jälkeen se napattiin Voicen (?) sivuille ja sieltä varmaan ties minne. Ei ole ollut Feissarimokissa ennen.

      Lainaa

    40. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Puuttuu toinen lainausmerkki

      Lainaa

    41. Tulos: 0 (14 ääntä)
      Minä olin myymässä jotain turhaa tavaraa x. Eka kerralla toki itse jouduin perumaan, kun lapselle sattui haveri ja täytyi lähteä lääkäriin paikattavaksi. Sovittiin uusi aika, mutta nyt ostajaa ei näy. Seuraavana päivänä viestillä vetoaa kiireisiin ja kertoo antaneen numeron miehelle joka sopii hakuajan. Yksi puhelu

      Lainaa

    42. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Täytyy muistaa että kirppiksillä ei myöskään kelpaa kuin täysin uusi tavara, välttävästi jos laittaa et "lähes uusi" tai "kuin uusi". Ostajat eivät myöskään vaivaudu laittamaan viestiä myyjälle, vaan hänen tulisi hoitaa tämäkin itse.

      Lainaa

    43. Tulos: +58 (58 ääntä)
      Haha, just näin! Muistuipa mieleen kun aikoinaan olin hävittämässä erästä vanhaa laitetta joka oli sinällään täysin toimiva mutta minulle täysin tarpeeton ja vei vain tilaa varaston nurkassa. Eräs kaverini siitä kovasti kiinnostui ja oli innoissaan sitä mukamas ostamassa. No... lopulta kahden vuoden jahkaamisen jälkeen laitoin romun kierrätykseen. Kaverin reaktio kun hän joskus myöhemmin tästä kuuli: "EEEEEEI!!! SINÄKÖ SEN HÄVITIT!?!?!? MINÄ OLISIN SEN OSTANUT!"

      Lainaa

    44. Tulos: +44 (44 ääntä)
      Mie oli pari vuotta sitten antamassa ylimäärästä koirien roinaa omalla facebook-seinällä sille, joka ekana tuleei tte hakemaan. Puolisen kymmentä tuli pyytelyä satojenki kilsojen päästä että voisiko tuoda sinne tai tänne. No ku sanoin jo että ei voi! Annoin kaverille, joka tuli samana iltana kuormaamaan ne omaan autoonsa. Osa fb-tutuistani taitaa vieläkin olla vihaisia.

      Lainaa

    45. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Cggf: Miksei ihmiset nykyään käytä esim tori.Fi,tai huuto.Net kaltaisia palveluita? Helpottaisi hiukan, kun facebookin myyntisivut ensinnäkin on niin köpösti suunniteltu, että pelkästään sen takia muodostuu näitä lapsellisia ongelmia.
      Tori.fi:n toiminta on ainakin nykyään perseestä. Koko tori.fi on nykyään trokkareiden valtakuntaa, ja monet rehelliset myyjät saa varoituksia trokkareiden keksityistä syytteistä. Muutenkin huuto.netin ja tori.fi:n nimettömyys suhteessa toimivaan fb-kaupparyhmään aiheuttaa vaan enemmässä määrin huijareiden tulemisen.

      Lainaa

    46. Tulos: -22 (40 ääntä)
      Kuka urpo vielä nykyäänkin käyttää huuhteluainetta? Se myrkky imeytyy ihon läpi ja haisee hirveältä.

      Lainaa

    47. Tulos: -43 (59 ääntä)
      Eniten häiritsee miksi taloudessa pitää olla jopa kaksi tappelemiseen jalostettua koiraa? Voivoi.

      Lainaa

    48. Tulos: +54 (62 ääntä)
      Voih: Eniten häiritsee miksi taloudessa pitää olla jopa kaksi tappelemiseen jalostettua koiraa? Voivoi.
      Tylsää niiden on yksinään tapella. Ja voivat vetää tag-tiiminä naapurin kukkahattuja vastaan.

      Lainaa

    49. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Zew: Saisko kuvaa naapurin rouvan pyykkinarulla?
      itse haluisin nähä sen koiran päällä. mut oman koiran rotusen ni tiiän sitte että käy mun koiralle.

      Lainaa

    50. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Kääpä: liian pitkä ja väkisin väännetty, ei ees hymyilyttäny.
      anteeksi, painoin vahingossa kommentillesi plussaa. ei ollut tarkoitus. syvä anteeksipyyntöni!

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (13 ääntä)
      JK: En usko, että hyödyttää olla turkulainen tietääkseen Pispalan tai Pyynikin. Sijaitsevat nimittäin Tampereella.
      Piispala on muuten Turussa

      Lainaa

    52. Tulos: +13 (15 ääntä)
      renkeli: Piispala on muuten Turussa
      Kun Varissuo ja Maskukin tuossa mainitaan

      Lainaa

    53. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Pispalassa on ravintola Pizpala, mutta sieltä ei näköjään saa pizzaa. Olen syvästi pettynyt.

      Lainaa

    54. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Niimpäniin: Sama tarina itsellä. Kerran Myin sohvaa nettikirpparin kautta ja en voinut edes kuvitella kuinka vaikeaa se oli. Puolen kymmentä “otan! Laitan myöhemmin viestiä milloin haen.”(Ei näkynyt eikä kuulunut koommin). Kymmenen näitä “Varaa mulle kuun loppuun/ensi viikolle/kuhan tytär täyttää kahden vuoden päästä 18″. Uskomattomatonta.
      Kirppisten sielunelämään sen tarkemmin perehtymättömänä vain takerrun Niimpäniin ja Uskomattomatonta-sanoihin. Sattuu silmiin, eikä millään pahalla, saattuu vain.

      Lainaa

    55. Tulos: +6 (10 ääntä)
      foo: Sisareni löysi kerran Huuto.netistä (tai vastaavasta, en muista enää tarkalleen) yöpöydän jonka päätimme käydä ostamassa minulle. Myyjä antoi osoitteensa, puhelinnumeronsa ja sähköpostinsa ja sovittiin aika jolloin käydään maksamassa se ja hakemassa hänen kotoaan. No, sovittuna aikana olimme sitten hänen pihassaan ja soitin ovikelloa. Ei vastausta. Kokeilin vielä uudestaan, ei vastausta. Yritin soittaa hänelle kännykällä, ei vastausta. Lähdimme pois ja kotona lähetin myyjälle sähköpostia että olisimme tulleet hakemaan sitä yöpöytää mutta et ollut kotona. Ei edelleenkään vastausta. Ei tullut yöpöytää mutten onneksi maksanutkaan mitään.
      Sama käyny, ajoin viä 15km päähän hakeen tuotetta jonka Olin ostamassa.. koira haukku oven takana mut kukaa ei avannu eikä koskaan enää vastannut mun viesteihin..

      Lainaa

    56. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Joo koin itsekkin samanloista kohtaloa kun myin vaatteita,piti olla tiedot miten vaate venyy päälläsi,miten kuvio vääristyy silloin,miten pitkä on matka paidan alaosasta rintaan saakka jne.ihan järjetöntä touhua ja nyt uutena ylläri tulee nää "en halunnutkaan tuotetta saanko rahat takasi".ja jos et palauta rahoja niin ylläpidolle viestii et viallinen rätti ja heitto ulos ryhmästä.jepu jee.en kyl ikinä enää myy missään ryhmissä mitään. Ikinä. Läskien rättienvaihdot ;)

      Lainaa

    57. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Cggf: Miksei ihmiset nykyään käytä esim tori.Fi,tai huuto.Net kaltaisia palveluita? Helpottaisi hiukan, kun facebookin myyntisivut ensinnäkin on niin köpösti suunniteltu, että pelkästään sen takia muodostuu näitä lapsellisia ongelmia.
      Pakko nyt kertoa tähän sitten tori.fi myyntikokemukseni :D Eli siis, olin myymässä korkkareitani kyseisellä sivustolla, ja puolen tunnin sisään tuntematon numero soittaa. Vastaan ja puhelimen toisessa päässä on mies joka kysyy että ovatko kengät vielä myytävänä. Vastasin että ovat ne niin hän rupee ylistämään niitä ihan hirveesti kuinka hienot ne on ja hän oli aivan varma että ne ois menny jo. :D sitte sovittiin siinä että voi tulla hakee mun luota kengät seuraavana päivänä kello 17:00. No, miestä ei näkyny eikä kuulunu seuraavana päivänä (enkä voinut soittaa tai lähettää viestiä kun numero oli asetettu tuntemattomaksi). Mietityttää vieläkin että oliko jollaki nii tylsää että halus pilailla mun kustannuksella, ku eipä mulle ole edes väliä että käyttääkö joku mies korkokenkiä, kuha ois vaa ostanu ne :D

      Lainaa

    58. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Cggf: Miksei ihmiset nykyään käytä esim tori.Fi,tai huuto.Net kaltaisia palveluita? Helpottaisi hiukan, kun facebookin myyntisivut ensinnäkin on niin köpösti suunniteltu, että pelkästään sen takia muodostuu näitä lapsellisia ongelmia.
      Ainakaan lastenvaatteita ei kannata Huuto.netin kautta myydä. Parin vuoden aikana ainoat negat/neutraalit kommentit olivat 1 euron kappalehintaan myydyistä lastenvaatteista, joissa olikin ollut tahra tai pesunukkaa tai mitä lie. Kaikki oli laitettu myyntiin "tyydyttävä" - kuntoisina ja kirjoitettu alkuun, että myydään siinä kunnossa kuin ovat ja kuvailtu mahdolliset puutteet. Vaan ei. Olisi pitänyt käydä ilmeisesti kaupasta ostamassa uusia vaatteita ja myytävä ne sitten eurolla kappale, että porukka olisi tyytyväinen. Ihan sama mitä muuta tavaraa olen myynyt, niin samanlaista vinkunaa ei ole tullut vastaan. Lopputuloksena aloin viemään lastenvaatteet lahjoituksena hihhuliseurakunnan ylläpitämälle kirppikselle tai kylmästi kannoin roskiin poltettavaksi taivaan tuuliin. Ei sitä kyselyjen ja kettuilun määrää jaksa jonkun euron vaatekappaleen takia käydä läpi.

      Lainaa

    59. Tulos: +11 (13 ääntä)
      hmm: Tori.fi:n toiminta on ainakin nykyään perseestä. Koko tori.fi on nykyään trokkareiden valtakuntaa, ja monet rehelliset myyjät saa varoituksia trokkareiden keksityistä syytteistä. Muutenkin huuto.netin ja tori.fi:n nimettömyys suhteessa toimivaan fb-kaupparyhmään aiheuttaa vaan enemmässä määrin huijareiden tulemisen.
      Tori.fi on nimetön. Huuto.net ei. Palautteista näet kenen kanssa siellä kannattaa käydä kauppaa. Torissa ei mokomaa ominaisuutta ole, joten voit käydä tarkistamassa sieltä kaikki sinulta varastetut tavarat (pari polkupyörää tähän mennessä) ja hakea ne takaisin varkaalta kun sovit meneväsi ostamaan omaasi. Tähän mennessä ovat luovuttaneet omaisuuden takaisin alkuperäiselle omistajalle.

      Lainaa

    60. Pulupommi 9.6.2019 6:53
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Onko "reilun kaupan" puuvillaa?

      Lainaa

    61. It's a deal 14.12.2022 12:14
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Joskus kun soittaa jollekin ilmoittajalle ja sanoo "Jos tuote on vielä myynnissä, maksan pyytämäsi hinnan ja noudan sen tänään, jos passaa?" saa vastaukseksi epäuskoista änkytystä. Ymmärrän kyllä miksi.

      Lainaa

    62. Kiihkeä Mandariini 23.7.2023 23:51
      Tulos: -1 (1 ääni)
      TapioRautaWaara: Käykää kaupassa köyhät!
      Tämä. Ei oo niin vaikeeta tilata taksia ja käydä kaupassa ostoksilla.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, avautuminen, ilmoitus, malli, kaava, pohja, prototyyppi, Onneksi aina on aikaa Feissarimokille.