Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 175

Äijäkirppiksellä on kyllästytty kirpputorimeininkiin.
Kirpputorin löytöjä, osa 175

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -205 (527 ääntä)
   Älysin vasta Marikan kommentista että jotain oli pielessä. Ilmeisesti Afrikan eläimissä on havaittavissa sama ilmiö kuin itse mantereessa - Ihan sama suomalaiselle onks kyseessä Etiopia vai Kenia, kun kumminkin siellä on vaan aavikkoa ja olkimajoja :P

   Lainaa

  2. Tulos: +112 (162 ääntä)
   Komppaan Ristoa.

   Lainaa

  3. Tulos: +152 (272 ääntä)
   Mäkin huomasin vasta kommentista kyseessä olevan väärä elukka. :) Levyjen ostaja ilmeisesti kuvittelee kaikilla olevan puhelimessa netti. Ei ole. Vaikka nykyään taitaa suurella osalla kyllä ollakin. Itselläkin vain pöytäkone.

   Lainaa

  4. Tulos: +531 (541 ääntä)
   Vaikka olisikin puhelimessa netti, niin eihän sitä kaikki jouda koko ajan olemaan tavoiteltavissa ja vastaamassa välittömästi.

   Lainaa

  5. Tulos: +73 (121 ääntä)
   Jyrki olis tarvinut noi levyt heti. Eikö tuo viimeisin ole nähty täällä jo sata kertaa?

   Lainaa

  6. Tulos: -27 (165 ääntä)
   Jyrki ja Jarno antoivat vahvaa todistetta miesten menkoista.

   Lainaa

  7. Tulos: +237 (241 ääntä)
   Henna: Vaikka olisikin puhelimessa netti, niin eihän sitä kaikki jouda koko ajan olemaan tavoiteltavissa ja vastaamassa välittömästi.
   Aivan, jotkut saattaa olla jopa töissä...

   Lainaa

  8. Tulos: +155 (169 ääntä)
   Ei nuo verhot kyllä mitään pimennä. Kuvastakin näkee kun auringon perkele porottaa suoraan läpi. Yritä siinä sitten nukkua.

   Lainaa

  9. Tulos: -17 (127 ääntä)
   Kiva tietää, etten ole ainoa, joka aina huolimattomuuksissaan sekoittaa kirahvin ja seepran. Kyllä minä eläimet toisistaan erotan, mutta sanat vain menevät sekaisin. Sama homma ikkunan ja oven kanssa, pitää aina olla tosi tarkkana sen suhteen, mitä sanoo.

   Lainaa

  10. Tulos: -42 (88 ääntä)
   Esigd: Jyrki ja Jarno antoivat vahvaa todistetta miesten menkoista.
   Niin että jos nainen ostaa tai myy niin sitä sitten vetkutellaan hamaan tulevaisuuteen saakka ja se on okei ?

   Lainaa

  11. Niin se vain on 29.9.2016 11:08
   Tulos: +84 (138 ääntä)
   Esigd: Jyrki ja Jarno antoivat vahvaa todistetta miesten menkoista.
   HEI!! Ei noin saa sanoa! Ainoastaan naiset ovat hankalia ja suuttuvat pikkuasioista. Miehet ovat täydellisiä pikku enkeleitä.

   Lainaa

  12. Tulos: +78 (112 ääntä)
   Jozz: Älysin vasta Marikan kommentista että jotain oli pielessä. Ilmeisesti Afrikan eläimissä on havaittavissa sama ilmiö kuin itse mantereessa – Ihan sama suomalaiselle onks kyseessä Etiopia vai Kenia, kun kumminkin siellä on vaan aavikkoa ja olkimajoja
   Ehkä sulle. Ei suomalaisille yleensä. Jos sä et tiedä, älä oleta ettei muutkaan tietäisi.

   Lainaa

  13. Tulos: -37 (75 ääntä)
   Mä pidän pimennysverhoina jätesäkkejä. Suodattaa oikeastaan valoa paremmin kuin mitkään verhot. Mitä vitun järkeä on ostaa monta kymppiä maksavia pimennysverhoja kun jätesäkkirullan saa kahdella eurolla.

   Lainaa

  14. Tulos: +79 (87 ääntä)
   "Tarvin 5 nippua kipsilevyä, ja tarvin ne nyt heti. Katsonpa ekana fesestä."

   Lainaa

  15. julma elämä 29.9.2016 16:59
   Tulos: +40 (90 ääntä)
   'yv':hän tarkoittaa siis ihan vaan yksityisvietiä mikä ei esim tekstiviestistä eroa mitenkään muuten kuin että se laitetaan fb:n välityksellä. 'av' eli alustava varaus on käytössä kirpputoreilla joilla on niin paljon käyttäjiä että tuotteet varataan alle sekunnissa, joten jos myynnissä on vaikka sohva saattaa ostaja joutua mittaamaan jonkun tilan johon sohva olisi tarkoitus mahduttaa, ja siinä ajassa kaluste olisi mennyt jo viiteen kertaan muuten. Alustavalla varauksella tuodaan myös autottomia muiden kanssa samalla viivalle jotta he ehtisivät selvittää saavatko kuljetuksen järkättyä. Muutenhan joutuisi sanomaan "otan", jolloin myyjä poistaisi tuotteen myynnistä ja sitten jos ei ostaja saisikaan kuljetusta tulisi mielepahaa kun kauppa peruuntui. Ei sitä tuotetta päiväkausia tarvitse alustavassa varauksessa pitää, jollei varannut vastaa niin sitten vaan jonossa seuraavalle.

   Lainaa

  16. Tulos: +79 (87 ääntä)
   Raino: Mä pidän pimennysverhoina jätesäkkejä. Suodattaa oikeastaan valoa paremmin kuin mitkään verhot. Mitä vitun järkeä on ostaa monta kymppiä maksavia pimennysverhoja kun jätesäkkirullan saa kahdella eurolla.
   Jätesäkki pimennysverhona on ruma kuin mikä. Usein ihmiset kuitenki haluavat kotinsa olevan edes jokseenkin viihtyisä. Siitä voi maksaa sen muutaman kympin ekstraa.

   Lainaa

  17. TapioRautaWaara 30.9.2016 0:04
   Tulos: -6 (20 ääntä)
   Nettikirput <3 ♡

   Lainaa

  18. King Arthur 30.9.2016 3:53
   Tulos: +69 (89 ääntä)
   julma elämä: ‘yv’:hän tarkoittaa siis ihan vaan yksityisvietiä mikä ei esim tekstiviestistä eroa mitenkään muuten kuin että se laitetaan fb:n välityksellä. ‘av’ eli alustava varaus on käytössä kirpputoreilla joilla on niin paljon käyttäjiä että tuotteet varataan alle sekunnissa, joten jos myynnissä on vaikka sohva saattaa ostaja joutua mittaamaan jonkun tilan johon sohva olisi tarkoitus mahduttaa, ja siinä ajassa kaluste olisi mennyt jo viiteen kertaan muuten. Alustavalla varauksella tuodaan myös autottomia muiden kanssa samalla viivalle jotta he ehtisivät selvittää saavatko kuljetuksen järkättyä. Muutenhan joutuisi sanomaan “otan”, jolloin myyjä poistaisi tuotteen myynnistä ja sitten jos ei ostaja saisikaan kuljetusta tulisi mielepahaa kun kauppa peruuntui. Ei sitä tuotetta päiväkausia tarvitse alustavassa varauksessa pitää, jollei varannut vastaa niin sitten vaan jonossa seuraavalle.
   Juuri näin. Mutta onhan se nyt hemmetin monimutkaista käyttää järkeä, se ei olis kato äijää. Oonko ainoa jonka mielestä tää "No nyt oli asiallinen ilmoitus koska miehet" -läppä on väsynyt?

   Lainaa

  19. Paremmin tietäjä 30.9.2016 5:18
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Viimeisestä tuli mieleen mun pomo, jolla saattaa kestää viikonkin vastata sähköposteihin. Mutta auta armias, jos hän kysyy jotain, eikä vastata tunnin sisällä...

   Lainaa

  20. Tulos: -33 (55 ääntä)
   Mistähän se muuten johtuu, että vähiten eläimistä tuntuvat tietävän vihreät? Monesti ihmetellyt ja naureskellut, eräs vihreä ei edes erottanut leijonaa gebardista!

   Lainaa

  21. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Elukka ku elukka juu. En minä ainakaan haluaisi kirahviverhoja, mutta seeprat voisin kelpuuttaakin.

   Lainaa

  22. Tulos: -12 (36 ääntä)
   Voih: Mistähän se muuten johtuu, että vähiten eläimistä tuntuvat tietävän vihreät? Monesti ihmetellyt ja naureskellut, eräs vihreä ei edes erottanut leijonaa gebardista!
   Jep ja eläinten ystävät julistavat mantraa, että eläin tappaa vain syödäkseen. Totuus valkenisi, kun katsoisi joskus pari luonto-ohjelmaa. Eläin tappaa myös puolustaeessaan reviiriä, tappaa poikasia saadakseen naaraita ja ihan vain huvikseenkin. Eläin myös kiduttaa saalistaan julmasti. Tässä nyt vain jäävuoren huippu.

   Lainaa

  23. Kakkeli-kille 3.10.2016 1:46
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Ymmärrän kyllä Jyrkiä vähän, se on aivan saatanan ärsyttävää jos nimenomaan heti haluaa jotain ja on vaikka kiirekki ja odottaa eikä toine meinaa vastata, nii kyl siin vaihees on et no iha vitu sama. Mut on toi Jyrkin kommentointi kyl aika lapsellista silti :D vai onko jyrki 12-vee jonne joka ostaa kipsaria? Tuskinpa

   Lainaa

  24. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Jozz: Älysin vasta Marikan kommentista että jotain oli pielessä. Ilmeisesti Afrikan eläimissä on havaittavissa sama ilmiö kuin itse mantereessa – Ihan sama suomalaiselle onks kyseessä Etiopia vai Kenia, kun kumminkin siellä on vaan aavikkoa ja olkimajoja
   Hyvin yleistät.

   Lainaa

  25. Jalopuutoukka 4.10.2016 20:57
   Tulos: +1 (19 ääntä)
   Käy joskus Afrikassa UrPO. Käy jossain turistirysän ulkopuolella. Käyttökelvotonta maastoa, roskaa ja erittäin heiveröisiä taloja, joiden katto pysyy paikallaan auton renkailla. Algeria, Kamerun, Marokko, Etelä-Afrikka, Zimbabwe ovat kaikki ihan samanlaista paskaa. Seeproja tai kirahveja ei näe varmuudella edes safarikierroksella. Enkä ihmettele yhtään, sillä Afrikan maaseutu näyttää olevan loputonta kaatopaikkaa. Ei sen roskapaskan joukossa eläimet suostu olemaan, mitä ihmiset levittää maaseudulla ympärilleen.

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Väittäisin että ei ole kovin pimentävät verhot jos selvästi näkyy auringonvalo läpi :D Oli siinä sitten kirahvi tai seepra.

   Lainaa

  27. Köydetön apina 25.4.2021 12:37
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Juunas: "Tarvin 5 nippua kipsilevyä, ja tarvin ne nyt heti. Katsonpa ekana fesestä."
   Tai jopa facesta!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, seepra, kirahvi, verhot, eläin, kipsilevyt, polttoöljy