Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Stalkkerin uhri

Elisan myyjä käy hieman liian tuttavalliseksi...
Stalkkerin uhri

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jaro Pissi 18.8.2016 1:07
   Tulos: +845 (863 ääntä)
   Jouni, kaikkien miesten sankari, unelmavävy, naisten päiväuni ja yleispäällikkö! Elisan vastausta odotellessa.

   Lainaa

  2. Raakakauppa 18.8.2016 1:15
   Tulos: +811 (867 ääntä)
   Eiköhän tuosta kannattaisi jo ilmoittaa poliisille, ja pistää Elisalle tyypin numero eteenpäin.

   Lainaa

  3. Tulos: +481 (503 ääntä)
   Ja nämä turhat julkkikset varmaan selaa seiskon kommentteja josko rakkaus löytyisi sieltä... Tai no en epäilis yhtään.

   Lainaa

  4. Tulos: +498 (506 ääntä)
   Jouni, kannattaa ottaa ensin ero omasta emännästä. Ja tuo Elisan touhu kuulostaa hieman oudolta, ehkä jopa laittomalta.

   Lainaa

  5. Tulos: +394 (410 ääntä)
   MoniQ: Jouni, kannattaa ottaa ensin ero omasta emännästä. Ja tuo Elisan touhu kuulostaa hieman oudolta, ehkä jopa laittomalta.
   Jos ei täysin laitonta niin ainakin firman käytäntöjen vastaista. Kyllä tollasesta kenkää jo saa, vähintään. Saatttaapi rapsahtaa sakot päälle ja jos jatkaa tuota painostamista niin lähestymiskielto ja sen jälkeen sakkoa/vankeutta jos sitäkin vielä alkaa rikkomaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +335 (357 ääntä)
   Apua tunnen useammankin niistä Citycenterin pisteen pojista, toivottavasti ei oo kukaan mun tutuista tollanen creep :D

   Lainaa

  7. Tulos: +335 (343 ääntä)
   Voi Jouni miten nolo. Olisi kiinnostavaa tietää mitä Elisalta vastattii. Todella ahdistava tyyppi, on väärässä jos luulee tuolla tavalla saavansa treffiseuraa. Ja tuskin tämä tyttö oli ensimmäinen ja ainoa ketä ahdistelee.

   Lainaa

  8. Tulos: +172 (182 ääntä)
   Jaro Pissi: Elisan vastausta odotellessa.
   Ei löytynyt Elisan seinältä tuota enää. Eli vastaus jäänee arvoitukseksi. Vai ehtikö joku nähdä mitä siihen oli kommentoitu?

   Lainaa

  9. Tulos: +183 (191 ääntä)
   Toi Elisan myyjä kuulostaa samalta, kun yks entinen duunikaveri. Selvitti mun numeron ja alko lähetellä viestejä (en koskaan vastannut) ja jankkas että ei lopeta ennenkuin alan seurustelemaan sen kanssa. Juu, en alkanut. (Kyllä se onneksi lopetti, vaikka sai sitä jonkin aikaa odotella. Lähetti niitä viestejään vielä silloinkin kun ei enää työskennellyt tuolla.) Samaten mua on yks taksikuski pyytänyt ulos. Ei taida mennä ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. :o

   Lainaa

  10. Tulos: +255 (339 ääntä)
   mitä 'suloista' on siinä että ylimeikattu eukko paljastelee paidassa josta näkyy tissit läpi?

   Lainaa

  11. Totuuden_torvi 18.8.2016 9:02
   Tulos: -66 (106 ääntä)
   V: Apua tunnen useammankin niistä Citycenterin pisteen pojista, toivottavasti ei oo kukaan mun tutuista tollanen creep
   Tai niin ne haluaa sinun luulevan. Onhan leluillakin oma elämä, kun et ole näkemässä - ja nyt myös lemmikeillä.

   Lainaa

  12. muistuttaa aspergeria 18.8.2016 9:14
   Tulos: -252 (350 ääntä)
   Tuo Elisan tyyppi kuulostaa jotenkin tosi osuvasti aspergerilta. Etenkin toi "no ku ootki tuollanen blondi" ja heti perään iloisen positiivinen "tuut vielä rakastamaan mua". En halua mollata ihmisiä, joilla on asperger. Vaan muiden ymmärtävän, että juuri tällaiset sosiaalisten tilanteiden hienovaraiset rajat ja sanavalintojen vivahde-erot eivät hahmotu aspergereille. Toki pitäisi henkilönkin aspergerista huolimattakin tietää, ettei asiakastietoja saa käyttää muuhun kuin työtarkoituksiin. Eli oli siinä muutakin pielessä kuin sosiaalinen tasapainoilu.

   Lainaa

  13. Tulos: +304 (316 ääntä)
   Elisan vastaus: "Elisa No jopas on ollut tapahtumaa kerrakseen! :O Kuulostaa todella ikävältä. Todella suuret pahoittelut sinulle Jecaterina tapahtuneesta. Laitan asiasta palautteen oikeaan osoitteeseen ja käymme asian läpi myyjämme kanssa, jotta tämä ei pääse toistumaan. Jos voitto kuitenkin osuu kohdalle niin pyydän toki toista henkilöä olemaan sinuun yhteydessä. Mukavaa alkavaa syksyä ja toivottavasti jatkossa saat meistä parempia kokemuksia! :) Matias / Palstatiimi http://elisa.fi/palsta"

   Lainaa

  14. Puolikiero_savolainen 18.8.2016 10:02
   Tulos: +51 (101 ääntä)
   Jouni, älä anna ryntäiden hämätä! Maisa on rintavata naista ja sinä kiimoissasi siitä vaimoa olit jo tekemässä, vaikka todellisuudessa halusit päästä vaan rummuttamaan tissejä. Näe märkiä päiväunia Maisasta, mutta älä lähden sen pidemmälle.. Elisan stalkkeri kuulostaa just sellaiselta pikku narsistilta, jonka kuvitteellinen ego on paisunut pullataikinan lailla naurettaviin mittoihin. Veikkaan että kyseinen pätkä pena on helppoheikki ja huono myyjäkin kaiken lisäksi. Elisan tulisi ottaa tuo vakavasti ja jos ei ota ja stalkkaus jatkuu, niin naisena laittaisin vierailijat käymään selvittämässä tilanteen tai sitten poliisi kautta, kyllä virkavalta ottaa vakavasti nämä tilanteet yleensä.

   Lainaa

  15. Tulos: +363 (369 ääntä)
   muistuttaa aspergeria: Tuo Elisan tyyppi kuulostaa jotenkin tosi osuvasti aspergerilta. Etenkin toi “no ku ootki tuollanen blondi” ja heti perään iloisen positiivinen “tuut vielä rakastamaan mua”. En halua mollata ihmisiä, joilla on asperger. Vaan muiden ymmärtävän, että juuri tällaiset sosiaalisten tilanteiden hienovaraiset rajat ja sanavalintojen vivahde-erot eivät hahmotu aspergereille. Toki pitäisi henkilönkin aspergerista huolimattakin tietää, ettei asiakastietoja saa käyttää muuhun kuin työtarkoituksiin. Eli oli siinä muutakin pielessä kuin sosiaalinen tasapainoilu.
   Kuulostaa kyllä ihan vaan tavalliselta kusipäältä. Ei aina tarvitse lyödä hatusta nykäistyä diagnoosia törkeään käytökseen, fakta vaan on että maailmassa on ihmisiä joiden on vaikea ymmärtää että joku sanoisi heille ei.

   Lainaa

  16. Tulos: +131 (139 ääntä)
   Onpa kyllä aika mielenkiintoista käytöstä työntekijältä. Toivottavasti saa kenkää.

   Lainaa

  17. Tulos: -104 (130 ääntä)
   Itse kyllä koen että kyseinen stalkkeri on enemmänkin hieman sosiaalisesti kyvyten, joka koki asiakkaan normaalin iskuyrityksen ihan muuna - sillä uskoisin että jos kyseessä olisi ollut yli-itsevarma kusipää-tyyppi niin hän olisi pyytänyt asiakkaalta numeroa jo aiemmin eikä penkonut sitä stalkkerimaisesti.

   Lainaa

  18. Tulos: +44 (74 ääntä)
   Ertsu: Itse kyllä koen että kyseinen stalkkeri on enemmänkin hieman sosiaalisesti kyvyten, joka koki asiakkaan normaalin iskuyrityksen ihan muuna – sillä uskoisin että jos kyseessä olisi ollut yli-itsevarma kusipää-tyyppi niin hän olisi pyytänyt asiakkaalta numeroa jo aiemmin eikä penkonut sitä stalkkerimaisesti.
   En osaa kirjoittaa - eli koki normaalin kohteliaisuuden iskuyrityksenä

   Lainaa

  19. Aspergerin hommaa? 18.8.2016 12:32
   Tulos: +205 (213 ääntä)
   Jotenkin olisi vaikea kuvitella, että henkilö, jolla olisi sen verran vaikea asperger, että tuolla tavalla alkaa treffejä ehdotella, olisi alun alkaenkaan päätynyt tuollaiseen työhön! Käsittääkseni näiden feissarikauppiaiden pitää olla aika sanavalmiita ja rohkeita juttelemaan vieraille. Kuten joku jo sanoikin, kusipäisyyteen ei aina tarvita diagnoosia.

   Lainaa

  20. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Ertsu: En osaa kirjoittaa – eli koki normaalin kohteliaisuuden iskuyrityksenä
   "Asiakkaan normaalin iskuyrityksen", LOL. =)

   Lainaa

  21. Tulos: +82 (114 ääntä)
   foo: Miehet…
   Naiset... Mun perässä on kohta vuoden verran roikkunut naimisissa oleva äiti. Milloin enemmän tai vähemmän suorasti ehdottelee, lähettelee jatkuvasti kuvia, viestejä joissa kertoo päivästään jne. Mitään näistä en ole pyytänyt enkä halunnut. Kerran sanoin, ettei tätä voi jatkua niin hän alkoi itkemään ja sekoilemaan niin pahasti, että oma suhde kärsi siitä. Kun olen suoraan sanonut, ettei ole mitään tulossa, alkaa tivaaminen ja kysely miksei sekä vakuuttelut siitä miten kyllä vielä opin välittämään.

   Lainaa

  22. Tulos: +97 (103 ääntä)
   Mari: Samaten mua on yks taksikuski pyytänyt ulos. Ei taida mennä ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.
   Juu ei todellakaan mennyt. T. Taksikuski.

   Lainaa

  23. Tulos: +109 (179 ääntä)
   Vaivi: Elisan vastaus: “Elisa No jopas on ollut tapahtumaa kerrakseen! Kuulostaa todella ikävältä. Todella suuret pahoittelut sinulle Jecaterina tapahtuneesta. Laitan asiasta palautteen oikeaan osoitteeseen ja käymme asian läpi myyjämme kanssa, jotta tämä ei pääse toistumaan. Jos voitto kuitenkin osuu kohdalle niin pyydän toki toista henkilöä olemaan sinuun yhteydessä. Mukavaa alkavaa syksyä ja toivottavasti jatkossa saat meistä parempia kokemuksia! Matias / Palstatiimi http://elisa.fi/palsta
   Jos tämä oli oikeasti Elisan vastaus niin aika huonoa menettelyä yritykseltä. Elisan olisi pitänyt enemmän alleviivata sitä, miten epäammattimaista ja törkeää työntekijän käytös oli ja että yritys ei tällaista suvaitse. Potkut tai jonkinlainen rangaistus työntekijälle, ei vain puhuttelu. Tästä vastauksesta tulee enemmän sellainen fiilis, että pahoitellaan nyt kun täytyy koska teksti on julkinen, mutta oikeasti päästetään häiritsijä kuin koira veräjästä. Laitetaan loppuun vielä syksytoivottelut ja iloinen hymiö niin eiköhän se siitä.

   Lainaa

  24. Tulos: +9 (13 ääntä)
   ON se siellä edelleen. Kirjoitettu6 elokuuta.
   RouvaP: Ei löytynyt Elisan seinältä tuota enää. Eli vastaus jäänee arvoitukseksi. Vai ehtikö joku nähdä mitä siihen oli kommentoitu?

   Lainaa

  25. Tulos: -49 (61 ääntä)
   Joko: A) Jouni röllää B) Jounilla on diagnoosi. (Tosin lääkitys vielä hieman hakee paikkaansa.)

   Lainaa

  26. Tulos: +92 (128 ääntä)
   Vaivi: Elisan vastaus: “Elisa No jopas on ollut tapahtumaa kerrakseen! Kuulostaa todella ikävältä. Todella suuret pahoittelut sinulle Jecaterina tapahtuneesta. Laitan asiasta palautteen oikeaan osoitteeseen ja käymme asian läpi myyjämme kanssa, jotta tämä ei pääse toistumaan. Jos voitto kuitenkin osuu kohdalle niin pyydän toki toista henkilöä olemaan sinuun yhteydessä. Mukavaa alkavaa syksyä ja toivottavasti jatkossa saat meistä parempia kokemuksia! Matias / Palstatiimi http://elisa.fi/palsta
   Musta on tosi hämmentävää, että Elisalla ei aiota edes irtisanoa tuollaista tyyppiä, joka ihan suoraan väärinkäyttää työpaikkaa ja asiakkaiden tietoja JA ahdistelee asiakasta? Laski Elisan pisteet mun silmissä, todella huonosti hoidettu keissi.

   Lainaa

  27. Tulos: +95 (95 ääntä)
   Todellinen _feissari_moka tällä kertaa :D

   Lainaa

  28. Tulos: +111 (115 ääntä)
   Aamukahvi: Olisi kiinnostavaa tietää mitä Elisalta vastattii. Todella ahdistava tyyppi, on väärässä jos luulee tuolla tavalla saavansa treffiseuraa. Ja tuskin tämä tyttö oli ensimmäinen ja ainoa ketä ahdistelee.
   Tuosta "luulin, että olisit erilainen" -repliikistä päätellen ei ole ensimmäinen ahdisteltava ei. Aika jäätävää käytöstä.

   Lainaa

  29. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Menestynyt: Naiset… Mun perässä on kohta vuoden verran roikkunut naimisissa oleva äiti. Milloin enemmän tai vähemmän suorasti ehdottelee, lähettelee jatkuvasti kuvia, viestejä joissa kertoo päivästään jne. Mitään näistä en ole pyytänyt enkä halunnut. Kerran sanoin, ettei tätä voi jatkua niin hän alkoi itkemään ja sekoilemaan niin pahasti, että oma suhde kärsi siitä. Kun olen suoraan sanonut, ettei ole mitään tulossa, alkaa tivaaminen ja kysely miksei sekä vakuuttelut siitä miten kyllä vielä opin välittämään.
   Loppuisikohan tuo, jos voisit tän epätoivoisen eukon miehen kaljalle? :P

   Lainaa

  30. muistuttaa aspergeria 18.8.2016 18:08
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Pikkels: Kuulostaa kyllä ihan vaan tavalliselta kusipäältä. Ei aina tarvitse lyödä hatusta nykäistyä diagnoosia törkeään käytökseen, fakta vaan on että maailmassa on ihmisiä joiden on vaikea ymmärtää että joku sanoisi heille ei.
   No näinkin :)

   Lainaa

  31. Vääränvärinen 18.8.2016 18:09
   Tulos: +171 (171 ääntä)
   Boo: Musta on tosi hämmentävää, että Elisalla ei aiota edes irtisanoa tuollaista tyyppiä, joka ihan suoraan väärinkäyttää työpaikkaa ja asiakkaiden tietoja JA ahdistelee asiakasta? Laski Elisan pisteet mun silmissä, todella huonosti hoidettu keissi.
   Someaspan työntekijät ei voi luvata mitään erottamisia. Voivat antaa vain tuon perus "anteeksi kauheasti, teemme asialle jotakin" PR-vastauksen. Voi hyvinkin olla, että työntekijän esimies antaa monoa, jos kyseinen rike on lain mukaan pätevä syy potkaista kaveri pellolle.

   Lainaa

  32. Tulos: +85 (101 ääntä)
   Toivottavasti Jecaterina ei laittanut arpalippuun osoitetietojaan puhelinnumeron lisäksi. Todella karmivaa. Maailmalla on monia satoja tapauksia, joissa juuri tälläinen ego-creep joka ei ymmärrä sanaa "ei" on päätynyt lopulta tappamaan kohteensa. Tämä ei ole liiottelua, se on valitettavan yleistä.

   Lainaa

  33. Tulos: -107 (129 ääntä)
   Omppu: Toivottavasti Jecaterina ei laittanut arpalippuun osoitetietojaan puhelinnumeron lisäksi. Todella karmivaa. Maailmalla on monia satoja tapauksia, joissa juuri tälläinen ego-creep joka ei ymmärrä sanaa “ei” on päätynyt lopulta tappamaan kohteensa. Tämä ei ole liiottelua, se on valitettavan yleistä.
   Niin kyllä Jecaterina on ihan varmasti kuollut jo. Vitun foliohattuilija :D

   Lainaa

  34. Nainen itsekin 18.8.2016 21:24
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Menestynyt: Naiset… Mun perässä on kohta vuoden verran roikkunut naimisissa oleva äiti. Milloin enemmän tai vähemmän suorasti ehdottelee, lähettelee jatkuvasti kuvia, viestejä joissa kertoo päivästään jne. Mitään näistä en ole pyytänyt enkä halunnut. Kerran sanoin, ettei tätä voi jatkua niin hän alkoi itkemään ja sekoilemaan niin pahasti, että oma suhde kärsi siitä. Kun olen suoraan sanonut, ettei ole mitään tulossa, alkaa tivaaminen ja kysely miksei sekä vakuuttelut siitä miten kyllä vielä opin välittämään.
   Ootkohan sä mun kaverin vaimon "uus mies"... Sen verran sekavaa settiä siltä naiselta aina tulee, etten yllättyis, vaikka miehen käsitys tilanteesta ois hyvin eri kuin tän äiti-vaimon. Oli sitten sama nainen tai ei, niin varmuuden vuoksi vinkki: Juokse ja kovaa!!!

   Lainaa

  35. muumi (kopion kopio) 18.8.2016 22:22
   Tulos: -14 (18 ääntä)
   tässä on se paita mitä tarkotan: http://hintaseuranta.fi/tuote/miesten-paidat-puserot-ja-neuleet/urban-classics-korkeakauluksinen-pitkahihainen-paita-pitkahihainen-paita/2247265 näyttää edestä ihan hupparilta. (joo, tiiän, mulla on liikaa aikaa :D)

   Lainaa

  36. muumi (kopion kopio) 18.8.2016 22:24
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   oho meni väärään mokaan ^^

   Lainaa

  37. suvatsematon 18.8.2016 23:28
   Tulos: +76 (80 ääntä)
   "tuut vielä rakastamaan mua" Kuulostaa niin terveeltä :D

   Lainaa

  38. Tulos: +92 (92 ääntä)
   Vääränvärinen: Someaspan työntekijät ei voi luvata mitään erottamisia. Voivat antaa vain tuon perus “anteeksi kauheasti, teemme asialle jotakin” PR-vastauksen. Voi hyvinkin olla, että työntekijän esimies antaa monoa, jos kyseinen rike on lain mukaan pätevä syy potkaista kaveri pellolle.
   Ajattelin myös samaa. Mietin heti, että apua jos olisin itse asiakaspalvelussa ja saisin tuollaisen viestin käsittelyyn. Hetken saisi miettiä vastausta vaikka tekisi varmasti monen asiakaspalvelussa työskentelevän sanoa moniinkin palautteisiin vaikka mitä suoraa tekstiä. Asiakaspalvelijat eivät voi luvata potkuilla tai alkaa haukkumaan muita "olipas kyllä kusipää" -tyylillä.

   Lainaa

  39. King Arthur 19.8.2016 1:19
   Tulos: +73 (79 ääntä)
   muistuttaa aspergeria: Tuo Elisan tyyppi kuulostaa jotenkin tosi osuvasti aspergerilta. Etenkin toi “no ku ootki tuollanen blondi” ja heti perään iloisen positiivinen “tuut vielä rakastamaan mua”. En halua mollata ihmisiä, joilla on asperger. Vaan muiden ymmärtävän, että juuri tällaiset sosiaalisten tilanteiden hienovaraiset rajat ja sanavalintojen vivahde-erot eivät hahmotu aspergereille. Toki pitäisi henkilönkin aspergerista huolimattakin tietää, ettei asiakastietoja saa käyttää muuhun kuin työtarkoituksiin. Eli oli siinä muutakin pielessä kuin sosiaalinen tasapainoilu.
   Elisan tyyppi kuulostaa narsistiselta pölvästiltä. Yksikään tuntemani asperger ei käytä henkistä väkivaltaa kanssaihmisiin.

   Lainaa

  40. King Arthur 19.8.2016 1:27
   Tulos: +100 (104 ääntä)
   Ertsu: Itse kyllä koen että kyseinen stalkkeri on enemmänkin hieman sosiaalisesti kyvyten, joka koki asiakkaan normaalin iskuyrityksen ihan muuna – sillä uskoisin että jos kyseessä olisi ollut yli-itsevarma kusipää-tyyppi niin hän olisi pyytänyt asiakkaalta numeroa jo aiemmin eikä penkonut sitä stalkkerimaisesti.
   Mies selvästi halusi ottaa naiselta kaiken päätäntävallan pois. Kysyminen on näet kohteliasta ja antaa toiselle mahdollisuuden kieltäytyä. Jecaterina oli jo aiemmin ilmaissut ettei kiinnosta joten myyjä tiesi ettei numeroa pyytämällä tipu. Liero otti sen siis "väkisin". Luuletko että kyseessä on joku reilu mutta kömpelö jätkä kun rupeaa toista haukkumaan heti kun tulee pakit? Ihan tavallista narsistin käytöstä. "Läheks treffeille? Oot niin jumalaisen kaunis ja ihana!" "Ei kiitos" "Ruma h*ora!"

   Lainaa

  41. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Kuka hitto on Maisa torppa ja miks sen yövasteselfiet? On uutisten aihe?

   Lainaa

  42. TapioRautaWaara 19.8.2016 10:21
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Viimenen paskapuhetta. Mutta uskon :)

   Lainaa

  43. Tulos: +106 (106 ääntä)
   muistuttaa aspergeria: Tuo Elisan tyyppi kuulostaa jotenkin tosi osuvasti aspergerilta. Etenkin toi “no ku ootki tuollanen blondi” ja heti perään iloisen positiivinen “tuut vielä rakastamaan mua”. En halua mollata ihmisiä, joilla on asperger. Vaan muiden ymmärtävän, että juuri tällaiset sosiaalisten tilanteiden hienovaraiset rajat ja sanavalintojen vivahde-erot eivät hahmotu aspergereille. Toki pitäisi henkilönkin aspergerista huolimattakin tietää, ettei asiakastietoja saa käyttää muuhun kuin työtarkoituksiin. Eli oli siinä muutakin pielessä kuin sosiaalinen tasapainoilu.
   Ei kyllä kuulosta yhtään aspergerilta, eikä tuossa ollut kyse mistään _hienovaraisista_ rajoista tai _vivahde-eroista_. Vaikuttaa siltä, että olet ymmärtänyt ko oireyhtymän ihan väärin. t. parikin aspergeria läheisesti tunteva

   Lainaa

  44. Tulos: -4 (34 ääntä)
   Mut rekryttiin Planin lahjoittajaksi ja päällepäätteksi nuorehko, ikäiseni mies"myyjä" kysyi vielä, saisiko halata mua. Eipä mulla mitään sitä vastaankaan ollut (oli nimittäin niin järjettömän komea mies), mutta jälkikäteen tuli mieleen, että onko ok tai edes tavallista halailla asiakkaita, vaikka edes luvalla.

   Lainaa

  45. Tulos: +89 (89 ääntä)
   : Ei kyllä kuulosta yhtään aspergerilta, eikä tuossa ollut kyse mistään _hienovaraisista_ rajoista tai _vivahde-eroista_. Vaikuttaa siltä, että olet ymmärtänyt ko oireyhtymän ihan väärin. t. parikin aspergeria läheisesti tunteva
   Olen itse asperger (ainakin lievästi) ja minun mielestäni tuo myyjä oli vain täysi kusipää. Ei asperger olisi edes uskaltanut käyttäytyä noin.

   Lainaa

  46. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Jufo: Joko: A) Jouni röllää B) Jounilla on diagnoosi. (Tosin lääkitys vielä hieman hakee paikkaansa.)
   tai sitten C) Jounilla oli jäänyt fb auki lähtiessään syömään ja reilu työkaveri päätti tehdä pikku källin fasessa työajalla roikkuvalle kolleegalleen.

   Lainaa

  47. Vääränvärinen 19.8.2016 15:06
   Tulos: +56 (56 ääntä)
   Kiti: Ajattelin myös samaa. Mietin heti, että apua jos olisin itse asiakaspalvelussa ja saisin tuollaisen viestin käsittelyyn. Hetken saisi miettiä vastausta vaikka tekisi varmasti monen asiakaspalvelussa työskentelevän sanoa moniinkin palautteisiin vaikka mitä suoraa tekstiä. Asiakaspalvelijat eivät voi luvata potkuilla tai alkaa haukkumaan muita “olipas kyllä kusipää” -tyylillä.
   Yritykseni tekee somemarkkinointia, joten olen päässyt tuota hommaa tekemään aina silloin tällöin. Koska et ole millään tavalla päättävässä asemassa asiakaspalvelijana, voit vaan suoltaa tuota perus mitäänsanomatonta höttöä ja välittää tärkeimmät palautteet eteenpäin. Pienempien asiakkaiden kanssa voi olla suoraan johtajiin yhteydessä ja ratkaista asian ennen vastausta, muttei samaa pysty tekemään jos työskentelee Elisan kaltaisissa korporaatioissa.

   Lainaa

  48. Tulos: +93 (95 ääntä)
   mulla on tosi huonoja kokemuksia Citycenterin hepuista. Yksi asettui seisomaan eteeni, etten päässyt jatkamaan matkaani, minkä koin hyvin aggressiiviseksi. Suomalaiseen palvelukulttuuriin ei kuulu noin raivoisa kaupustelu, alkaa vaan vituttamaan.

   Lainaa

  49. Henkisesti köyhät 19.8.2016 19:44
   Tulos: -59 (63 ääntä)
   Raakakauppa: Eiköhän tuosta kannattaisi jo ilmoittaa poliisille, ja pistää Elisalle tyypin numero eteenpäin.
   Mikä numero? Kyse oli feissarista, face-to-face-markkinoijasta. Onko niillä nykyään numerolaput rinnassa kuin urheilijoilla?

   Lainaa

  50. Tulos: +14 (16 ääntä)
   http://www.mtv.fi/viihde/seurapiirit/artikkeli/maisa-torppa-vahvisti-suhteensa-rallitahti-latvalaan-herkalla-kuvalla-rakastan-sinua/6036242 Jouni, ei onnistu.

   Lainaa

  51. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Henkisesti köyhät: Mikä numero? Kyse oli feissarista, face-to-face-markkinoijasta. Onko niillä nykyään numerolaput rinnassa kuin urheilijoilla?
   Puhelinnumero. On tosin tietty mahdollista, että miehellä on työnantajalleen ilmoittamansa numeron lisäksi toinen, jokin prepaid, numero noihin stalkkaus-hommiin...

   Lainaa

  52. Tulos: +115 (115 ääntä)
   Asperger-ihmisenä ottaa päähän, että nykykeittiöpsykologiassa aspergeria käytetään suorana synonyyminä kusipäälle. Möh. Minäkin oon kiva, hyvän ensivaikutelman antaminen on minulle vain vaikeaa kun en osaa small talkia enkä pysty ottamaan katsekontaktia.

   Lainaa

  53. Bangtsikitsiki 22.8.2016 23:40
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Kuulostaa tutulta Elisa-myyjältä.. Monet kerrat kävellyt ohi ja kerran ystävän kanssa jäätiin kuuntelemaan myyntispiikki jonka jälkeen kieltäydyttiin tarjouksesta ja hyväntuulisesti kehuttiin spiikkiä. Tähän myyjä tuhahti kuin 5-vuotias "Ei sitte!" ja kääntyi pois. Upeaa asiakaspalvelua!

   Lainaa

  54. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Bangtsikitsiki: Kuulostaa tutulta Elisa-myyjältä.. Monet kerrat kävellyt ohi ja kerran ystävän kanssa jäätiin kuuntelemaan myyntispiikki jonka jälkeen kieltäydyttiin tarjouksesta ja hyväntuulisesti kehuttiin spiikkiä. Tähän myyjä tuhahti kuin 5-vuotias “Ei sitte!” ja kääntyi pois. Upeaa asiakaspalvelua!
   No tuo on sentään paljon lievempää kuin henkilökohtaisesti alkaa vikitellä ja iskeä asiakkaita. Ja vielä työtehtävissä.

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (6 ääntä)
   RouvaP: Ei löytynyt Elisan seinältä tuota enää. Eli vastaus jäänee arvoitukseksi. Vai ehtikö joku nähdä mitä siihen oli kommentoitu?
   Oli se siellä, vierailijoiden päivityksissä. Pahoiteltiin kovasti ja luvattiin ottaa selvää, että ei tapahdu enää.

   Lainaa

  56. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Ei helvetti...en tajuu miks mut ku luin tota jounin tekstii, nii ääni mun päässä oli se haamu muumeist

   Lainaa

  57. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Mitä kaunista piirretyissä kulmakarvoissa muka on?

   Lainaa

  58. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Menestynyt: Naiset… Mun perässä on kohta vuoden verran roikkunut naimisissa oleva äiti. Milloin enemmän tai vähemmän suorasti ehdottelee, lähettelee jatkuvasti kuvia, viestejä joissa kertoo päivästään jne. Mitään näistä en ole pyytänyt enkä halunnut. Kerran sanoin, ettei tätä voi jatkua niin hän alkoi itkemään ja sekoilemaan niin [...]
   Ettei hän vaan ole naimisissa ja hankkinut lapsia nimenomaan SINUN kanssasi? Silloin tuo on ihan yleinen ongelma, joka pitää vaan yrittää kestää, ja yrittää ylläpitää niitä muita suhteita kaikesta huolimatta.

   Lainaa

  59. Ränsistynyt tohtori 19.2.2023 23:37
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Bangtsikitsiki: Kuulostaa tutulta Elisa-myyjältä.. Monet kerrat kävellyt ohi ja kerran ystävän kanssa jäätiin kuuntelemaan myyntispiikki jonka jälkeen kieltäydyttiin tarjouksesta ja hyväntuulisesti kehuttiin spiikkiä. Tähän myyjä tuhahti kuin 5-vuotias "Ei sitte!" ja kääntyi pois. Upeaa asiakaspalvelua!
   No mitenkä ois pitäny vastata? 😅
   Alkaa varmasti työpäivän aikana rasahtaa rusinat kun 100 ihmiset kuuntelee spiikin, kehuu ja kieltäytyy. 

   Lainaa

  60. Tyytymätön hauki 4.1.2024 3:35
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ränsistynyt tohtori: No mitenkä ois pitäny vastata? 😅 Alkaa varmasti työpäivän aikana rasahtaa rusinat kun 100 ihmiset kuuntelee spiikin, kehuu ja kieltäytyy. 
   No puhelinmyyjänäkin ois tehny mieli aukoo päätä asiakkaille, mutta ei kuulu työnkuvaan, joten hakkasin päätä seinään sen jälkeen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Elisa, liittymä, Maisa Torppa, stalkkeri