Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Stalkkerin uhri

Elisan myyjä käy hieman liian tuttavalliseksi...
Stalkkerin uhri

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 60 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Jaro Pissi 18.8.2016 1:07
      Tulos: +840 (858 ääntä)
      Jouni, kaikkien miesten sankari, unelmavävy, naisten päiväuni ja yleispäällikkö! Elisan vastausta odotellessa.

      Lainaa

    2. Raakakauppa 18.8.2016 1:15
      Tulos: +809 (865 ääntä)
      Eiköhän tuosta kannattaisi jo ilmoittaa poliisille, ja pistää Elisalle tyypin numero eteenpäin.

      Lainaa

    3. Tulos: +479 (501 ääntä)
      Ja nämä turhat julkkikset varmaan selaa seiskon kommentteja josko rakkaus löytyisi sieltä... Tai no en epäilis yhtään.

      Lainaa

    4. Tulos: +497 (505 ääntä)
      Jouni, kannattaa ottaa ensin ero omasta emännästä. Ja tuo Elisan touhu kuulostaa hieman oudolta, ehkä jopa laittomalta.

      Lainaa

    5. Tulos: +393 (409 ääntä)
      MoniQ: Jouni, kannattaa ottaa ensin ero omasta emännästä. Ja tuo Elisan touhu kuulostaa hieman oudolta, ehkä jopa laittomalta.
      Jos ei täysin laitonta niin ainakin firman käytäntöjen vastaista. Kyllä tollasesta kenkää jo saa, vähintään. Saatttaapi rapsahtaa sakot päälle ja jos jatkaa tuota painostamista niin lähestymiskielto ja sen jälkeen sakkoa/vankeutta jos sitäkin vielä alkaa rikkomaan.

      Lainaa

    6. Tulos: +333 (355 ääntä)
      Apua tunnen useammankin niistä Citycenterin pisteen pojista, toivottavasti ei oo kukaan mun tutuista tollanen creep :D

      Lainaa

    7. Tulos: +334 (342 ääntä)
      Voi Jouni miten nolo. Olisi kiinnostavaa tietää mitä Elisalta vastattii. Todella ahdistava tyyppi, on väärässä jos luulee tuolla tavalla saavansa treffiseuraa. Ja tuskin tämä tyttö oli ensimmäinen ja ainoa ketä ahdistelee.

      Lainaa

    8. Tulos: +171 (181 ääntä)
      Jaro Pissi: Elisan vastausta odotellessa.
      Ei löytynyt Elisan seinältä tuota enää. Eli vastaus jäänee arvoitukseksi. Vai ehtikö joku nähdä mitä siihen oli kommentoitu?

      Lainaa

    9. Tulos: +182 (190 ääntä)
      Toi Elisan myyjä kuulostaa samalta, kun yks entinen duunikaveri. Selvitti mun numeron ja alko lähetellä viestejä (en koskaan vastannut) ja jankkas että ei lopeta ennenkuin alan seurustelemaan sen kanssa. Juu, en alkanut. (Kyllä se onneksi lopetti, vaikka sai sitä jonkin aikaa odotella. Lähetti niitä viestejään vielä silloinkin kun ei enää työskennellyt tuolla.) Samaten mua on yks taksikuski pyytänyt ulos. Ei taida mennä ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. :o

      Lainaa

    10. Tulos: +254 (336 ääntä)
      mitä 'suloista' on siinä että ylimeikattu eukko paljastelee paidassa josta näkyy tissit läpi?

      Lainaa

    11. Totuuden_torvi 18.8.2016 9:02
      Tulos: -66 (106 ääntä)
      V: Apua tunnen useammankin niistä Citycenterin pisteen pojista, toivottavasti ei oo kukaan mun tutuista tollanen creep
      Tai niin ne haluaa sinun luulevan. Onhan leluillakin oma elämä, kun et ole näkemässä - ja nyt myös lemmikeillä.

      Lainaa

    12. muistuttaa aspergeria 18.8.2016 9:14
      Tulos: -250 (348 ääntä)
      Tuo Elisan tyyppi kuulostaa jotenkin tosi osuvasti aspergerilta. Etenkin toi "no ku ootki tuollanen blondi" ja heti perään iloisen positiivinen "tuut vielä rakastamaan mua". En halua mollata ihmisiä, joilla on asperger. Vaan muiden ymmärtävän, että juuri tällaiset sosiaalisten tilanteiden hienovaraiset rajat ja sanavalintojen vivahde-erot eivät hahmotu aspergereille. Toki pitäisi henkilönkin aspergerista huolimattakin tietää, ettei asiakastietoja saa käyttää muuhun kuin työtarkoituksiin. Eli oli siinä muutakin pielessä kuin sosiaalinen tasapainoilu.

      Lainaa

    13. Tulos: +300 (312 ääntä)
      Elisan vastaus: "Elisa No jopas on ollut tapahtumaa kerrakseen! :O Kuulostaa todella ikävältä. Todella suuret pahoittelut sinulle Jecaterina tapahtuneesta. Laitan asiasta palautteen oikeaan osoitteeseen ja käymme asian läpi myyjämme kanssa, jotta tämä ei pääse toistumaan. Jos voitto kuitenkin osuu kohdalle niin pyydän toki toista henkilöä olemaan sinuun yhteydessä. Mukavaa alkavaa syksyä ja toivottavasti jatkossa saat meistä parempia kokemuksia! :) Matias / Palstatiimi http://elisa.fi/palsta"

      Lainaa

    14. Puolikiero_savolainen 18.8.2016 10:02
      Tulos: +51 (101 ääntä)
      Jouni, älä anna ryntäiden hämätä! Maisa on rintavata naista ja sinä kiimoissasi siitä vaimoa olit jo tekemässä, vaikka todellisuudessa halusit päästä vaan rummuttamaan tissejä. Näe märkiä päiväunia Maisasta, mutta älä lähden sen pidemmälle.. Elisan stalkkeri kuulostaa just sellaiselta pikku narsistilta, jonka kuvitteellinen ego on paisunut pullataikinan lailla naurettaviin mittoihin. Veikkaan että kyseinen pätkä pena on helppoheikki ja huono myyjäkin kaiken lisäksi. Elisan tulisi ottaa tuo vakavasti ja jos ei ota ja stalkkaus jatkuu, niin naisena laittaisin vierailijat käymään selvittämässä tilanteen tai sitten poliisi kautta, kyllä virkavalta ottaa vakavasti nämä tilanteet yleensä.

      Lainaa

    15. Tulos: +360 (366 ääntä)
      muistuttaa aspergeria: Tuo Elisan tyyppi kuulostaa jotenkin tosi osuvasti aspergerilta. Etenkin toi “no ku ootki tuollanen blondi” ja heti perään iloisen positiivinen “tuut vielä rakastamaan mua”. En halua mollata ihmisiä, joilla on asperger. Vaan muiden ymmärtävän, että juuri tällaiset sosiaalisten tilanteiden hienovaraiset rajat ja sanavalintojen vivahde-erot eivät hahmotu aspergereille. Toki pitäisi henkilönkin aspergerista huolimattakin tietää, ettei asiakastietoja saa käyttää muuhun kuin työtarkoituksiin. Eli oli siinä muutakin pielessä kuin sosiaalinen tasapainoilu.
      Kuulostaa kyllä ihan vaan tavalliselta kusipäältä. Ei aina tarvitse lyödä hatusta nykäistyä diagnoosia törkeään käytökseen, fakta vaan on että maailmassa on ihmisiä joiden on vaikea ymmärtää että joku sanoisi heille ei.

      Lainaa

    16. Tulos: +130 (138 ääntä)
      Onpa kyllä aika mielenkiintoista käytöstä työntekijältä. Toivottavasti saa kenkää.

      Lainaa

    17. Tulos: -104 (130 ääntä)
      Itse kyllä koen että kyseinen stalkkeri on enemmänkin hieman sosiaalisesti kyvyten, joka koki asiakkaan normaalin iskuyrityksen ihan muuna - sillä uskoisin että jos kyseessä olisi ollut yli-itsevarma kusipää-tyyppi niin hän olisi pyytänyt asiakkaalta numeroa jo aiemmin eikä penkonut sitä stalkkerimaisesti.

      Lainaa

    18. Tulos: +44 (74 ääntä)
      Ertsu: Itse kyllä koen että kyseinen stalkkeri on enemmänkin hieman sosiaalisesti kyvyten, joka koki asiakkaan normaalin iskuyrityksen ihan muuna – sillä uskoisin että jos kyseessä olisi ollut yli-itsevarma kusipää-tyyppi niin hän olisi pyytänyt asiakkaalta numeroa jo aiemmin eikä penkonut sitä stalkkerimaisesti.
      En osaa kirjoittaa - eli koki normaalin kohteliaisuuden iskuyrityksenä

      Lainaa

    19. Aspergerin hommaa? 18.8.2016 12:32
      Tulos: +203 (211 ääntä)
      Jotenkin olisi vaikea kuvitella, että henkilö, jolla olisi sen verran vaikea asperger, että tuolla tavalla alkaa treffejä ehdotella, olisi alun alkaenkaan päätynyt tuollaiseen työhön! Käsittääkseni näiden feissarikauppiaiden pitää olla aika sanavalmiita ja rohkeita juttelemaan vieraille. Kuten joku jo sanoikin, kusipäisyyteen ei aina tarvita diagnoosia.

      Lainaa

    20. Tulos: +76 (80 ääntä)
      Ertsu: En osaa kirjoittaa – eli koki normaalin kohteliaisuuden iskuyrityksenä
      "Asiakkaan normaalin iskuyrityksen", LOL. =)

      Lainaa

    21. Tulos: +81 (113 ääntä)
      foo: Miehet…
      Naiset... Mun perässä on kohta vuoden verran roikkunut naimisissa oleva äiti. Milloin enemmän tai vähemmän suorasti ehdottelee, lähettelee jatkuvasti kuvia, viestejä joissa kertoo päivästään jne. Mitään näistä en ole pyytänyt enkä halunnut. Kerran sanoin, ettei tätä voi jatkua niin hän alkoi itkemään ja sekoilemaan niin pahasti, että oma suhde kärsi siitä. Kun olen suoraan sanonut, ettei ole mitään tulossa, alkaa tivaaminen ja kysely miksei sekä vakuuttelut siitä miten kyllä vielä opin välittämään.

      Lainaa

    22. Tulos: +96 (102 ääntä)
      Mari: Samaten mua on yks taksikuski pyytänyt ulos. Ei taida mennä ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.
      Juu ei todellakaan mennyt. T. Taksikuski.

      Lainaa

    23. Tulos: +107 (177 ääntä)
      Vaivi: Elisan vastaus: “Elisa No jopas on ollut tapahtumaa kerrakseen! Kuulostaa todella ikävältä. Todella suuret pahoittelut sinulle Jecaterina tapahtuneesta. Laitan asiasta palautteen oikeaan osoitteeseen ja käymme asian läpi myyjämme kanssa, jotta tämä ei pääse toistumaan. Jos voitto kuitenkin osuu kohdalle niin pyydän toki toista henkilöä olemaan sinuun yhteydessä. Mukavaa alkavaa syksyä ja toivottavasti jatkossa saat meistä parempia kokemuksia! Matias / Palstatiimi http://elisa.fi/palsta
      Jos tämä oli oikeasti Elisan vastaus niin aika huonoa menettelyä yritykseltä. Elisan olisi pitänyt enemmän alleviivata sitä, miten epäammattimaista ja törkeää työntekijän käytös oli ja että yritys ei tällaista suvaitse. Potkut tai jonkinlainen rangaistus työntekijälle, ei vain puhuttelu. Tästä vastauksesta tulee enemmän sellainen fiilis, että pahoitellaan nyt kun täytyy koska teksti on julkinen, mutta oikeasti päästetään häiritsijä kuin koira veräjästä. Laitetaan loppuun vielä syksytoivottelut ja iloinen hymiö niin eiköhän se siitä.

      Lainaa

    24. Tulos: +9 (13 ääntä)
      ON se siellä edelleen. Kirjoitettu6 elokuuta.
      RouvaP: Ei löytynyt Elisan seinältä tuota enää. Eli vastaus jäänee arvoitukseksi. Vai ehtikö joku nähdä mitä siihen oli kommentoitu?

      Lainaa

    25. Tulos: -49 (61 ääntä)
      Joko: A) Jouni röllää B) Jounilla on diagnoosi. (Tosin lääkitys vielä hieman hakee paikkaansa.)

      Lainaa

    26. Tulos: +91 (127 ääntä)
      Vaivi: Elisan vastaus: “Elisa No jopas on ollut tapahtumaa kerrakseen! Kuulostaa todella ikävältä. Todella suuret pahoittelut sinulle Jecaterina tapahtuneesta. Laitan asiasta palautteen oikeaan osoitteeseen ja käymme asian läpi myyjämme kanssa, jotta tämä ei pääse toistumaan. Jos voitto kuitenkin osuu kohdalle niin pyydän toki toista henkilöä olemaan sinuun yhteydessä. Mukavaa alkavaa syksyä ja toivottavasti jatkossa saat meistä parempia kokemuksia! Matias / Palstatiimi http://elisa.fi/palsta
      Musta on tosi hämmentävää, että Elisalla ei aiota edes irtisanoa tuollaista tyyppiä, joka ihan suoraan väärinkäyttää työpaikkaa ja asiakkaiden tietoja JA ahdistelee asiakasta? Laski Elisan pisteet mun silmissä, todella huonosti hoidettu keissi.

      Lainaa

    27. Tulos: +94 (94 ääntä)
      Todellinen _feissari_moka tällä kertaa :D

      Lainaa

    28. Tulos: +110 (114 ääntä)
      Aamukahvi: Olisi kiinnostavaa tietää mitä Elisalta vastattii. Todella ahdistava tyyppi, on väärässä jos luulee tuolla tavalla saavansa treffiseuraa. Ja tuskin tämä tyttö oli ensimmäinen ja ainoa ketä ahdistelee.
      Tuosta "luulin, että olisit erilainen" -repliikistä päätellen ei ole ensimmäinen ahdisteltava ei. Aika jäätävää käytöstä.

      Lainaa

    29. Tulos: +55 (57 ääntä)
      Menestynyt: Naiset… Mun perässä on kohta vuoden verran roikkunut naimisissa oleva äiti. Milloin enemmän tai vähemmän suorasti ehdottelee, lähettelee jatkuvasti kuvia, viestejä joissa kertoo päivästään jne. Mitään näistä en ole pyytänyt enkä halunnut. Kerran sanoin, ettei tätä voi jatkua niin hän alkoi itkemään ja sekoilemaan niin pahasti, että oma suhde kärsi siitä. Kun olen suoraan sanonut, ettei ole mitään tulossa, alkaa tivaaminen ja kysely miksei sekä vakuuttelut siitä miten kyllä vielä opin välittämään.
      Loppuisikohan tuo, jos voisit tän epätoivoisen eukon miehen kaljalle? :P

      Lainaa

    30. muistuttaa aspergeria 18.8.2016 18:08
      Tulos: +26 (26 ääntä)
      Pikkels: Kuulostaa kyllä ihan vaan tavalliselta kusipäältä. Ei aina tarvitse lyödä hatusta nykäistyä diagnoosia törkeään käytökseen, fakta vaan on että maailmassa on ihmisiä joiden on vaikea ymmärtää että joku sanoisi heille ei.
      No näinkin :)

      Lainaa

    31. Vääränvärinen 18.8.2016 18:09
      Tulos: +169 (169 ääntä)
      Boo: Musta on tosi hämmentävää, että Elisalla ei aiota edes irtisanoa tuollaista tyyppiä, joka ihan suoraan väärinkäyttää työpaikkaa ja asiakkaiden tietoja JA ahdistelee asiakasta? Laski Elisan pisteet mun silmissä, todella huonosti hoidettu keissi.
      Someaspan työntekijät ei voi luvata mitään erottamisia. Voivat antaa vain tuon perus "anteeksi kauheasti, teemme asialle jotakin" PR-vastauksen. Voi hyvinkin olla, että työntekijän esimies antaa monoa, jos kyseinen rike on lain mukaan pätevä syy potkaista kaveri pellolle.

      Lainaa

    32. Tulos: +84 (100 ääntä)
      Toivottavasti Jecaterina ei laittanut arpalippuun osoitetietojaan puhelinnumeron lisäksi. Todella karmivaa. Maailmalla on monia satoja tapauksia, joissa juuri tälläinen ego-creep joka ei ymmärrä sanaa "ei" on päätynyt lopulta tappamaan kohteensa. Tämä ei ole liiottelua, se on valitettavan yleistä.

      Lainaa

    33. Tulos: -107 (129 ääntä)
      Omppu: Toivottavasti Jecaterina ei laittanut arpalippuun osoitetietojaan puhelinnumeron lisäksi. Todella karmivaa. Maailmalla on monia satoja tapauksia, joissa juuri tälläinen ego-creep joka ei ymmärrä sanaa “ei” on päätynyt lopulta tappamaan kohteensa. Tämä ei ole liiottelua, se on valitettavan yleistä.
      Niin kyllä Jecaterina on ihan varmasti kuollut jo. Vitun foliohattuilija :D

      Lainaa

    34. Nainen itsekin 18.8.2016 21:24
      Tulos: +51 (55 ääntä)
      Menestynyt: Naiset… Mun perässä on kohta vuoden verran roikkunut naimisissa oleva äiti. Milloin enemmän tai vähemmän suorasti ehdottelee, lähettelee jatkuvasti kuvia, viestejä joissa kertoo päivästään jne. Mitään näistä en ole pyytänyt enkä halunnut. Kerran sanoin, ettei tätä voi jatkua niin hän alkoi itkemään ja sekoilemaan niin pahasti, että oma suhde kärsi siitä. Kun olen suoraan sanonut, ettei ole mitään tulossa, alkaa tivaaminen ja kysely miksei sekä vakuuttelut siitä miten kyllä vielä opin välittämään.
      Ootkohan sä mun kaverin vaimon "uus mies"... Sen verran sekavaa settiä siltä naiselta aina tulee, etten yllättyis, vaikka miehen käsitys tilanteesta ois hyvin eri kuin tän äiti-vaimon. Oli sitten sama nainen tai ei, niin varmuuden vuoksi vinkki: Juokse ja kovaa!!!

      Lainaa

    35. muumi (kopion kopio) 18.8.2016 22:22
      Tulos: -14 (18 ääntä)
      tässä on se paita mitä tarkotan: http://hintaseuranta.fi/tuote/miesten-paidat-puserot-ja-neuleet/urban-classics-korkeakauluksinen-pitkahihainen-paita-pitkahihainen-paita/2247265 näyttää edestä ihan hupparilta. (joo, tiiän, mulla on liikaa aikaa :D)

      Lainaa

    36. muumi (kopion kopio) 18.8.2016 22:24
      Tulos: +2 (14 ääntä)
      oho meni väärään mokaan ^^

      Lainaa

    37. suvatsematon 18.8.2016 23:28
      Tulos: +76 (80 ääntä)
      "tuut vielä rakastamaan mua" Kuulostaa niin terveeltä :D

      Lainaa

    38. Tulos: +92 (92 ääntä)
      Vääränvärinen: Someaspan työntekijät ei voi luvata mitään erottamisia. Voivat antaa vain tuon perus “anteeksi kauheasti, teemme asialle jotakin” PR-vastauksen. Voi hyvinkin olla, että työntekijän esimies antaa monoa, jos kyseinen rike on lain mukaan pätevä syy potkaista kaveri pellolle.
      Ajattelin myös samaa. Mietin heti, että apua jos olisin itse asiakaspalvelussa ja saisin tuollaisen viestin käsittelyyn. Hetken saisi miettiä vastausta vaikka tekisi varmasti monen asiakaspalvelussa työskentelevän sanoa moniinkin palautteisiin vaikka mitä suoraa tekstiä. Asiakaspalvelijat eivät voi luvata potkuilla tai alkaa haukkumaan muita "olipas kyllä kusipää" -tyylillä.

      Lainaa

    39. King Arthur 19.8.2016 1:19
      Tulos: +73 (79 ääntä)
      muistuttaa aspergeria: Tuo Elisan tyyppi kuulostaa jotenkin tosi osuvasti aspergerilta. Etenkin toi “no ku ootki tuollanen blondi” ja heti perään iloisen positiivinen “tuut vielä rakastamaan mua”. En halua mollata ihmisiä, joilla on asperger. Vaan muiden ymmärtävän, että juuri tällaiset sosiaalisten tilanteiden hienovaraiset rajat ja sanavalintojen vivahde-erot eivät hahmotu aspergereille. Toki pitäisi henkilönkin aspergerista huolimattakin tietää, ettei asiakastietoja saa käyttää muuhun kuin työtarkoituksiin. Eli oli siinä muutakin pielessä kuin sosiaalinen tasapainoilu.
      Elisan tyyppi kuulostaa narsistiselta pölvästiltä. Yksikään tuntemani asperger ei käytä henkistä väkivaltaa kanssaihmisiin.

      Lainaa

    40. King Arthur 19.8.2016 1:27
      Tulos: +100 (104 ääntä)
      Ertsu: Itse kyllä koen että kyseinen stalkkeri on enemmänkin hieman sosiaalisesti kyvyten, joka koki asiakkaan normaalin iskuyrityksen ihan muuna – sillä uskoisin että jos kyseessä olisi ollut yli-itsevarma kusipää-tyyppi niin hän olisi pyytänyt asiakkaalta numeroa jo aiemmin eikä penkonut sitä stalkkerimaisesti.
      Mies selvästi halusi ottaa naiselta kaiken päätäntävallan pois. Kysyminen on näet kohteliasta ja antaa toiselle mahdollisuuden kieltäytyä. Jecaterina oli jo aiemmin ilmaissut ettei kiinnosta joten myyjä tiesi ettei numeroa pyytämällä tipu. Liero otti sen siis "väkisin". Luuletko että kyseessä on joku reilu mutta kömpelö jätkä kun rupeaa toista haukkumaan heti kun tulee pakit? Ihan tavallista narsistin käytöstä. "Läheks treffeille? Oot niin jumalaisen kaunis ja ihana!" "Ei kiitos" "Ruma h*ora!"

      Lainaa

    41. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Kuka hitto on Maisa torppa ja miks sen yövasteselfiet? On uutisten aihe?

      Lainaa

    42. TapioRautaWaara 19.8.2016 10:21
      Tulos: -16 (20 ääntä)
      Viimenen paskapuhetta. Mutta uskon :)

      Lainaa

    43. Tulos: +104 (104 ääntä)
      muistuttaa aspergeria: Tuo Elisan tyyppi kuulostaa jotenkin tosi osuvasti aspergerilta. Etenkin toi “no ku ootki tuollanen blondi” ja heti perään iloisen positiivinen “tuut vielä rakastamaan mua”. En halua mollata ihmisiä, joilla on asperger. Vaan muiden ymmärtävän, että juuri tällaiset sosiaalisten tilanteiden hienovaraiset rajat ja sanavalintojen vivahde-erot eivät hahmotu aspergereille. Toki pitäisi henkilönkin aspergerista huolimattakin tietää, ettei asiakastietoja saa käyttää muuhun kuin työtarkoituksiin. Eli oli siinä muutakin pielessä kuin sosiaalinen tasapainoilu.
      Ei kyllä kuulosta yhtään aspergerilta, eikä tuossa ollut kyse mistään _hienovaraisista_ rajoista tai _vivahde-eroista_. Vaikuttaa siltä, että olet ymmärtänyt ko oireyhtymän ihan väärin. t. parikin aspergeria läheisesti tunteva

      Lainaa

    44. Tulos: -4 (34 ääntä)
      Mut rekryttiin Planin lahjoittajaksi ja päällepäätteksi nuorehko, ikäiseni mies"myyjä" kysyi vielä, saisiko halata mua. Eipä mulla mitään sitä vastaankaan ollut (oli nimittäin niin järjettömän komea mies), mutta jälkikäteen tuli mieleen, että onko ok tai edes tavallista halailla asiakkaita, vaikka edes luvalla.

      Lainaa

    45. Tulos: +89 (89 ääntä)
      : Ei kyllä kuulosta yhtään aspergerilta, eikä tuossa ollut kyse mistään _hienovaraisista_ rajoista tai _vivahde-eroista_. Vaikuttaa siltä, että olet ymmärtänyt ko oireyhtymän ihan väärin. t. parikin aspergeria läheisesti tunteva
      Olen itse asperger (ainakin lievästi) ja minun mielestäni tuo myyjä oli vain täysi kusipää. Ei asperger olisi edes uskaltanut käyttäytyä noin.

      Lainaa

    46. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Jufo: Joko: A) Jouni röllää B) Jounilla on diagnoosi. (Tosin lääkitys vielä hieman hakee paikkaansa.)
      tai sitten C) Jounilla oli jäänyt fb auki lähtiessään syömään ja reilu työkaveri päätti tehdä pikku källin fasessa työajalla roikkuvalle kolleegalleen.

      Lainaa

    47. Vääränvärinen 19.8.2016 15:06
      Tulos: +56 (56 ääntä)
      Kiti: Ajattelin myös samaa. Mietin heti, että apua jos olisin itse asiakaspalvelussa ja saisin tuollaisen viestin käsittelyyn. Hetken saisi miettiä vastausta vaikka tekisi varmasti monen asiakaspalvelussa työskentelevän sanoa moniinkin palautteisiin vaikka mitä suoraa tekstiä. Asiakaspalvelijat eivät voi luvata potkuilla tai alkaa haukkumaan muita “olipas kyllä kusipää” -tyylillä.
      Yritykseni tekee somemarkkinointia, joten olen päässyt tuota hommaa tekemään aina silloin tällöin. Koska et ole millään tavalla päättävässä asemassa asiakaspalvelijana, voit vaan suoltaa tuota perus mitäänsanomatonta höttöä ja välittää tärkeimmät palautteet eteenpäin. Pienempien asiakkaiden kanssa voi olla suoraan johtajiin yhteydessä ja ratkaista asian ennen vastausta, muttei samaa pysty tekemään jos työskentelee Elisan kaltaisissa korporaatioissa.

      Lainaa

    48. Tulos: +93 (95 ääntä)
      mulla on tosi huonoja kokemuksia Citycenterin hepuista. Yksi asettui seisomaan eteeni, etten päässyt jatkamaan matkaani, minkä koin hyvin aggressiiviseksi. Suomalaiseen palvelukulttuuriin ei kuulu noin raivoisa kaupustelu, alkaa vaan vituttamaan.

      Lainaa

    49. Henkisesti köyhät 19.8.2016 19:44
      Tulos: -59 (63 ääntä)
      Raakakauppa: Eiköhän tuosta kannattaisi jo ilmoittaa poliisille, ja pistää Elisalle tyypin numero eteenpäin.
      Mikä numero? Kyse oli feissarista, face-to-face-markkinoijasta. Onko niillä nykyään numerolaput rinnassa kuin urheilijoilla?

      Lainaa

    50. Tulos: +14 (16 ääntä)
      http://www.mtv.fi/viihde/seurapiirit/artikkeli/maisa-torppa-vahvisti-suhteensa-rallitahti-latvalaan-herkalla-kuvalla-rakastan-sinua/6036242 Jouni, ei onnistu.

      Lainaa

    51. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Henkisesti köyhät: Mikä numero? Kyse oli feissarista, face-to-face-markkinoijasta. Onko niillä nykyään numerolaput rinnassa kuin urheilijoilla?
      Puhelinnumero. On tosin tietty mahdollista, että miehellä on työnantajalleen ilmoittamansa numeron lisäksi toinen, jokin prepaid, numero noihin stalkkaus-hommiin...

      Lainaa

    52. Tulos: +114 (114 ääntä)
      Asperger-ihmisenä ottaa päähän, että nykykeittiöpsykologiassa aspergeria käytetään suorana synonyyminä kusipäälle. Möh. Minäkin oon kiva, hyvän ensivaikutelman antaminen on minulle vain vaikeaa kun en osaa small talkia enkä pysty ottamaan katsekontaktia.

      Lainaa

    53. Bangtsikitsiki 22.8.2016 23:40
      Tulos: +38 (40 ääntä)
      Kuulostaa tutulta Elisa-myyjältä.. Monet kerrat kävellyt ohi ja kerran ystävän kanssa jäätiin kuuntelemaan myyntispiikki jonka jälkeen kieltäydyttiin tarjouksesta ja hyväntuulisesti kehuttiin spiikkiä. Tähän myyjä tuhahti kuin 5-vuotias "Ei sitte!" ja kääntyi pois. Upeaa asiakaspalvelua!

      Lainaa

    54. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Bangtsikitsiki: Kuulostaa tutulta Elisa-myyjältä.. Monet kerrat kävellyt ohi ja kerran ystävän kanssa jäätiin kuuntelemaan myyntispiikki jonka jälkeen kieltäydyttiin tarjouksesta ja hyväntuulisesti kehuttiin spiikkiä. Tähän myyjä tuhahti kuin 5-vuotias “Ei sitte!” ja kääntyi pois. Upeaa asiakaspalvelua!
      No tuo on sentään paljon lievempää kuin henkilökohtaisesti alkaa vikitellä ja iskeä asiakkaita. Ja vielä työtehtävissä.

      Lainaa

    55. Tulos: +4 (6 ääntä)
      RouvaP: Ei löytynyt Elisan seinältä tuota enää. Eli vastaus jäänee arvoitukseksi. Vai ehtikö joku nähdä mitä siihen oli kommentoitu?
      Oli se siellä, vierailijoiden päivityksissä. Pahoiteltiin kovasti ja luvattiin ottaa selvää, että ei tapahdu enää.

      Lainaa

    56. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Ei helvetti...en tajuu miks mut ku luin tota jounin tekstii, nii ääni mun päässä oli se haamu muumeist

      Lainaa

    57. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Mitä kaunista piirretyissä kulmakarvoissa muka on?

      Lainaa

    58. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Menestynyt: Naiset… Mun perässä on kohta vuoden verran roikkunut naimisissa oleva äiti. Milloin enemmän tai vähemmän suorasti ehdottelee, lähettelee jatkuvasti kuvia, viestejä joissa kertoo päivästään jne. Mitään näistä en ole pyytänyt enkä halunnut. Kerran sanoin, ettei tätä voi jatkua niin hän alkoi itkemään ja sekoilemaan niin [...]
      Ettei hän vaan ole naimisissa ja hankkinut lapsia nimenomaan SINUN kanssasi? Silloin tuo on ihan yleinen ongelma, joka pitää vaan yrittää kestää, ja yrittää ylläpitää niitä muita suhteita kaikesta huolimatta.

      Lainaa

    59. Ränsistynyt tohtori 19.2.2023 23:37
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Bangtsikitsiki: Kuulostaa tutulta Elisa-myyjältä.. Monet kerrat kävellyt ohi ja kerran ystävän kanssa jäätiin kuuntelemaan myyntispiikki jonka jälkeen kieltäydyttiin tarjouksesta ja hyväntuulisesti kehuttiin spiikkiä. Tähän myyjä tuhahti kuin 5-vuotias "Ei sitte!" ja kääntyi pois. Upeaa asiakaspalvelua!
      No mitenkä ois pitäny vastata? 😅
      Alkaa varmasti työpäivän aikana rasahtaa rusinat kun 100 ihmiset kuuntelee spiikin, kehuu ja kieltäytyy. 

      Lainaa

    60. Tyytymätön hauki 4.1.2024 3:35
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Ränsistynyt tohtori: No mitenkä ois pitäny vastata? 😅 Alkaa varmasti työpäivän aikana rasahtaa rusinat kun 100 ihmiset kuuntelee spiikin, kehuu ja kieltäytyy. 
      No puhelinmyyjänäkin ois tehny mieli aukoo päätä asiakkaille, mutta ei kuulu työnkuvaan, joten hakkasin päätä seinään sen jälkeen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Elisa, liittymä, Maisa Torppa, stalkkeri