Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajien aatelia

Meidän koira on juonut pullollisen kaljaa!
Koiranomistajien aatelia

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1030 (1126 ääntä)
   Sannista ilmoitus eläinten suojeluun! Rikusta samalla. Ihan hirveetä miten tollaset ihmiset saa eläimiä...

   Lainaa

  2. Tulos: +744 (804 ääntä)
   Sanni, sä oot saastaa. Mene hoitoon.

   Lainaa

  3. Tulos: +128 (214 ääntä)
   Liekö sama Sanna kuin siellä psykiatrisella... Vois kyllä olla ihan paikallaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +853 (863 ääntä)
   "Onkin orava"

   Lainaa

  5. totuudensana 11.8.2016 1:33
   Tulos: -161 (199 ääntä)
   Tunteeks kukaan täältä Virpi Oravaa Kokkolasta? :D

   Lainaa

  6. Tulos: +26 (282 ääntä)
   Sanni, voisitko hirtää itsesi, sairas paska.

   Lainaa

  7. Tulos: +338 (380 ääntä)
   Suvi takas kouluun sieltä! Aattelin ensin että hän mietti jotain "koirien ikää", mutta jouduin järkyttyä että joku on oikeasti noin tyhmä. :s Ja Sanni mitä helvettiä..

   Lainaa

  8. Tulos: +288 (332 ääntä)
   Kai Sanni on ilmoitettu eläinsuojeluvalvojalle???????? >:(

   Lainaa

  9. Olen ythmö (tyhmä) 11.8.2016 3:17
   Tulos: +97 (139 ääntä)
   Eräs Pasi juotti koirallensa kaljaa ja luuli että se kuoli onnellisena vanhuuteen.

   Lainaa

  10. King Arthur 11.8.2016 4:01
   Tulos: +372 (398 ääntä)
   Voisiko Sanneille ja Rikuille opettaa että koiran maksa ei käsittele alkoholia samalla tavalla kuin ihmisten? Hyi, tulee mieleen se hullu nainen joka antoi koiralleen huumeita. Koiran alkoholinjuonti ei ole mikään hassu läppä! Ne voi kuolla pienestäkin määrästä kun elimistö vaan sanoo heippa. Siinä sitten hassunhauskat päivitykset someen kun meidän Musti oli niin kännissä. :) :) :) Itse tunnen metsästäjän joka juottaa ajokoiralleen lonkeroa. Omistaja on itse aina kännissä ja kerran sanoin sille että NYT koiran juottaminen seis, meinasi tulla turpareissu. Ai saakeli että korpeaa. Meinasi antaa munkin koiralle kuppiin kaljaa mutta kaadoin lavuaarista alas. Syytteli mua kaljan tuhlaamisesta. Ja kyllä, ilmo on tehty. Ei kauheasti ole liikuttanut.

   Lainaa

  11. Tulos: -114 (162 ääntä)
   Olen ythmö (tyhmä): Eräs Pasi juotti koirallensa kaljaa ja luuli että se kuoli onnellisena vanhuuteen.
   Idiootti. Se koira oltiin viemässä lopetukseen, ja sen viimeinen ateria sisälsi yhden tölkin olutta.

   Lainaa

  12. Muumi (kopio) 11.8.2016 5:50
   Tulos: -301 (347 ääntä)
   Kyllä koira muutaman kaljan kestää. Ja onhan lasillinen päivässä terveellistäkin.

   Lainaa

  13. Koiraihmiset ja elämäm_koulu 11.8.2016 7:46
   Tulos: -221 (283 ääntä)
   Koiriin liittyen, tietääkö joku, miksi esim räikeät kampaukset, lävistykset, tatuoinnit ja jos jonkinmoiset karvaturrit (monesti kaikki nämä yhdessä) ovat ihmisille niin pyhiä lehmiä, joita arvostellessa leimautuu automaattisesti tyyliin "pskaksi ihmiseksi jonka tulisi painua vttuun ja tappaa itsensä"? Olen huomannut netissä ja tosielämässä että valitettavan moni, joilla jokin näistä on, manaa sinut alimpaan hlvettiin jos vahingossakaan kommentoit näitä "persoonallisia ominaisuuksia" mitenkään. Lisäksi olen huomannut että em. "ominaisuuksia" omaavilla on monesti myös tätä elämäm koulu-taustaa. Miksi?

   Lainaa

  14. nollatoleranssi 11.8.2016 8:01
   Tulos: +135 (161 ääntä)
   Sanni, olet todella alhainen! Aivan varmasti tekisin tuosta eläinsuojeluilmoituksen minäkin jos tietäisin sukunimesi! Vihaksi pistää tuollainen koirankohtelu!

   Lainaa

  15. VaniljaKukkanen 11.8.2016 8:04
   Tulos: +137 (169 ääntä)
   Jaha. Tää oli taas niitä postauksia joista tulee vaan ihan helvetin vihaiseksi. Ei jumalauta! Mitäs jos vaikka pienille lapsille juotettais pirtua seuraavaks ja tuikattais heroiiniruisku peppuun...?! Ei saatana mitä sekopäitä.

   Lainaa

  16. Tulos: +76 (114 ääntä)
   Suvi: Kyllä, olet vaan helvetin tyhmä. Mutta miten kukaan voi sekottaa koiran oravaan? Ei hemmetti.

   Lainaa

  17. Tulos: +101 (107 ääntä)
   Jermu: Sannista ilmoitus eläinten suojeluun! Rikusta samalla. Ihan hirveetä miten tollaset ihmiset saa eläimiä…
   Ihmisen persoonallisuutta ja älyä ei testata ennen eläimen hankintaa tai ajokortin myöntämistä. Siksi eläimiä ja ajokortteja on sosiopaateilla, joilta puuttuu empatian kyky ja vastuuntunto. Ja ajatelkaas: nämä ihmiset voivat lisääntyäkin kenenkään estämättä. Koirat kuulemma tykkäävät oluen mausta, mutta alkoholi on pienelle eläimelle pahempi myrkky kuin vuosikymmeniä ryypänneelle densolle. Jos eläin on hankittu huvin vuoksi, sille voisi tietenkin opettaa vaikka agility-temppuja sen sijaan että kouluttaa sen alkoholistiksi ja samalla myrkyttää sen.

   Lainaa

  18. Tulos: -62 (124 ääntä)
   pylynalle: Suvi takas kouluun sieltä! Aattelin ensin että hän mietti jotain “koirien ikää”, mutta jouduin järkyttyä että joku on oikeasti noin tyhmä. :s Ja Sanni mitä helvettiä..
   Ei kaikki tiedä että ensimmäisen vuoden ajan lasketaan viikoissa.. ei se ole tyhmyyttä jos ei tiedä, mutta se on että nimittelet.

   Lainaa

  19. Tulos: -10 (34 ääntä)
   Suvi,olet kyllä todella tyhmä...

   Lainaa

  20. Tulos: -98 (136 ääntä)
   Lasketaaks toi aika niinq viikoittain vai mitä? En ihmettele yhtään, että esim, tietojärjestelmäprojektien johtajiksi ei oteta pösilöitä. Siksi olettekin parturikampaajia ja sairaanhoitajia.

   Lainaa

  21. Tulos: +184 (188 ääntä)
   Jermu: Sannista ilmoitus eläinten suojeluun! Rikusta samalla. Ihan hirveetä miten tollaset ihmiset saa eläimiä…
   Itse tulkitsin Rikun kommentin Sannille huomautuksena tapauksesta, jossa koira joi alkoholia ja kuoli. Riku ei missään vaiheessa sano itse juottaneensa Baileysiä koiralleen, voi olla että joku muu teki sen/ pullo kaatunut ja koira juonut lattialta/ tjms.

   Lainaa

  22. Tulos: +44 (66 ääntä)
   Koiran ikä lasketaan ihan normaalisti vuosissa. Jos on kovin nuori pentu, ikä ILMOITETAAN tietysti viikkoina, kun ei vuosia (eikä monia kuukausiakaan) vielä ole takana. Ja sitten on vielä erikseen ne fiksut, jotka ovat keksineet, että 'koiran vuosi vastaa seitsemää ihmisen vuotta'.

   Lainaa

  23. Tulos: +68 (106 ääntä)
   Tämä nyt ei ole koirasta, vaan kissasta, mutta tiesinpä kerran sellaisen "eläinrakkaan" ihmisen, jonka kissa sairastui oletettavasti syöpään ja menetti sen seurauksena pidätyskykynsä. Tämä sankari-isäntä katsoi, että mirri perhana ruvennut pissimään kalliille parketille, eli mikä oli ratkaisu tilanteeseen? No tietysti kissa pahvilaatikkoon ja haulikolla päälle, "koska meidän parkettejahan ei muuten pilata". Eihän yhteiskunta toimi tällä tavalla, mutta joskus olisi siitä huolimatta kiva laittaa nämä pönttöpäät kokemaan oma julmuutensa. Sannille voisin käydä tarjoamassa jotain tosi hyvän makuista suuhunpantavaa, ja syömisen jälkeen kertoa, että sepä sisälsikin myrkkyä. Että nyt sitten katsotaan, miten vahva mimmi Sanni on, selviääkö hengissä vai ei :) Sama tälle minun tietämälleni pönttöläiselle, laatikkoon vaan ja pari laukausta kaveriksi. Voisi eläimenkiduttajilla olla näkemisen arvoiset ilmeet.

   Lainaa

  24. Tulos: +40 (60 ääntä)
   Mä itsekin mietin miten toi ikä pennulla katsotaan. Rokotukset menee viikoissa, mutta ikä näyttelyihin kuukausissa :D mikä on ihan loogista, mutta viikkojen laskemisen jälkeen kuukausiin siirtyminen on yllättävän haastavaa :'D

   Lainaa

  25. Tulos: +54 (68 ääntä)
   Iän laskeminen on kieltämättä aika haastavaa. Siinä kun on niitä erilaisia aikayksiköitä; minuutteja, tunteja, päiviä, viikkoja, kuukausia ja mitä vielä, ja yksikään niistä ei ole kymmenellä jaollinen niin kuin muuten ja normaalisti ollaan laskutoimituksissa totuttu.

   Lainaa

  26. Tulos: +88 (112 ääntä)
   aslk: Lasketaaks toi aika niinq viikoittain vai mitä? En ihmettele yhtään, että esim, tietojärjestelmäprojektien johtajiksi ei oteta pösilöitä. Siksi olettekin parturikampaajia ja sairaanhoitajia.
   Sairaanhoitajilla on kuule 3,5v koulutus ammattikorkeessa, kampaajista en tiedä kun että on toisen asteen opintoja. Pikku ero mutta yhtään tyhmää en kummastakaan ammattikunnasta tiedä. Molemmat on jok tap asiakaspalvelutyötä ja vaatii ihmissuhdetaitoja ja käytöstapoja, sen lisäksi että hoitoalalla hoidetaan ihmisiä mikä vaatii myös "vähän" muutakin kun tietokoneen käsittelytaitoja..

   Lainaa

  27. Tulos: +65 (77 ääntä)
   Koiraihmiset ja elämäm_koulu: Koiriin liittyen, tietääkö joku, miksi esim räikeät kampaukset, lävistykset, tatuoinnit ja jos jonkinmoiset karvaturrit (monesti kaikki nämä yhdessä) ovat ihmisille niin pyhiä lehmiä, joita arvostellessa leimautuu automaattisesti tyyliin “pskaksi ihmiseksi jonka tulisi painua vttuun ja tappaa itsensä”? Olen huomannut netissä ja tosielämässä että valitettavan moni, joilla jokin näistä on, manaa sinut alimpaan hlvettiin jos vahingossakaan kommentoit näitä “persoonallisia ominaisuuksia” mitenkään. Lisäksi olen huomannut että em. “ominaisuuksia” omaavilla on monesti myös tätä elämäm koulu-taustaa. Miksi?
   Meneekö vähän nyt yleistyksen puolelle? Mun siskollani on shokkivärjätty tukka, lävistyksiä ja pari tatuointiakin ja hän hoitaa kissojaan kuin kukkia kämmenellään. Kun taas naapurin koira, joka asuu keskituloisessa perheessä, on kuin heitteille jätetty. Elsuun tehty ilmotus toissa päivänä, kun koira näytti niin riutuneelta.

   Lainaa

  28. Tulos: +32 (68 ääntä)
   Justjoo.: Ei kaikki tiedä että ensimmäisen vuoden ajan lasketaan viikoissa.. ei se ole tyhmyyttä jos ei tiedä, mutta se on että nimittelet.
   Se on tyhmyyttä jos luulee että kuukausi= 4 viikkoa.

   Lainaa

  29. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Jermu: Sannista ilmoitus eläinten suojeluun! Rikusta samalla. Ihan hirveetä miten tollaset ihmiset saa eläimiä…
   Mulla tuli Rikun kommentista mieleen että se joko vitsaili tai sitte sen koira on päässy vahingos alkoholiapajille joskus minkä johdosta kuollu ja Riku nyt sitte yritti valaista vähä Sannia seuraamuksista omien kokemusten pohjalta.

   Lainaa

  30. Tulos: +15 (39 ääntä)
   Sannin koira taisi kuolla. Ei ne oikein kestä sitä alkoholia. Jostain luin että se olisi aika pitkälti sama kuin juottaisi puhdasta etanolia. Saisi tappaa itsensä.

   Lainaa

  31. Tulos: +85 (101 ääntä)
   Koiraihmiset ja elämäm_koulu: Koiriin liittyen, tietääkö joku, miksi esim räikeät kampaukset, lävistykset, tatuoinnit ja jos jonkinmoiset karvaturrit (monesti kaikki nämä yhdessä) ovat ihmisille niin pyhiä lehmiä, joita arvostellessa leimautuu automaattisesti tyyliin “pskaksi ihmiseksi jonka tulisi painua vttuun ja tappaa itsensä”? Olen huomannut netissä ja tosielämässä että valitettavan moni, joilla jokin näistä on, manaa sinut alimpaan hlvettiin jos vahingossakaan kommentoit näitä “persoonallisia ominaisuuksia” mitenkään. Lisäksi olen huomannut että em. “ominaisuuksia” omaavilla on monesti myös tätä elämäm koulu-taustaa. Miksi?
   Kommenttisi kertoo sinusta itsestäsi enemmän kuin uskotkaan. Onpa tosiaan kummaa että ihmiset suhtautuu vihamielisesti jos menet arvostelemaan niiden ulkonäköä, mistäköhän johtuisi? Hyvin jännä asia. Itse taas olen huomannut että suurinosa kuvaamillasi ns. "ominaisuuksilla" varustetuista henkilöistä on hyvin toimeentulevia ihmisiä, kun taas suurin osa niistä jotka kovasti muita arvostelevat, ovat yleensä surkeampia ihmisraunioita kuin arvostelun kohteet.

   Lainaa

  32. Suolahammas 11.8.2016 12:08
   Tulos: +68 (80 ääntä)
   Niin alkoholihan on siis myrkyllistä koirille!! Koira ei ole "kännissä" vaan voi ihan älyttömän huonosti, ei niille mitään kivaa pientä nousuhumalaa siitä bissestä tule!!!

   Lainaa

  33. Tulos: -18 (46 ääntä)
   Olisi kiva jos näillä hulluilla ei olisi sama nimi kuin itselläni. Ei, en koskaan ole antanut eläimelle alkoholia enkä tule antamaan. Yksi sai kerran juotua teekupista kun en tajunnut vahtia, sekään ei tule tapahtumaan uudestaan.

   Lainaa

  34. Tulos: +38 (50 ääntä)
   Saisiko ilmoituksen eläinsujeluviranomaisille, kiitos. Ei hauskaa.

   Lainaa

  35. Tulos: +70 (88 ääntä)
   Koiraihmiset ja elämäm_koulu: räikeät kampaukset, lävistykset, tatuoinnit ja jos jonkinmoiset karvaturrit (monesti kaikki nämä yhdessä) ovat ihmisille niin pyhiä lehmiä, joita arvostellessa leimautuu automaattisesti tyyliin “pskaksi ihmiseksi jonka tulisi painua vttuun ja tappaa itsensä”? Olen huomannut
   Itse olen useamman koiran (tatuoitu) omistaja. Olen myös lukion ja korkeakoulututkinnon suorittanut toimihenkilö. Koska minulla on itsetunto, joka ei ole liitoksissa setämiesten limaisiin kommentteihin tai yleensäkään vieraiden ihmisten hyväksyntään, en yleensä ottaen jaksa innostua heidän "kommenteistaan". En ilmesty töihin tai kauppaan arvosteltavaksi, oli se sitten kauhistelua tai ihailua.

   Lainaa

  36. Tulos: -11 (27 ääntä)
   Epe: Iän laskeminen on kieltämättä aika haastavaa. Siinä kun on niitä erilaisia aikayksiköitä; minuutteja, tunteja, päiviä, viikkoja, kuukausia ja mitä vielä, ja yksikään niistä ei ole kymmenellä jaollinen niin kuin muuten ja normaalisti ollaan laskutoimituksissa totuttu.
   Kymmenesosa tunnista on kuusi minuuttia ja kymmenesosa minuutista on kuusi sekuntia. =)

   Lainaa

  37. Tulos: +63 (65 ääntä)
   En nyt ihan tän mokan perusteella tekis Rikusta eläinsuojeluilmoitusta. Tästähän ei selviä onko kyseessä ollut vahinko vai onko koiralle juotettu alkoholia.

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (35 ääntä)
   Koiraihmiset ja elämäm_koulu: Koiriin liittyen, tietääkö joku, miksi esim räikeät kampaukset, lävistykset, tatuoinnit ja jos jonkinmoiset karvaturrit (monesti kaikki nämä yhdessä) ovat ihmisille niin pyhiä lehmiä, joita arvostellessa leimautuu automaattisesti tyyliin “pskaksi ihmiseksi jonka tulisi painua vttuun ja tappaa itsensä”? Olen huomannut netissä ja tosielämässä että valitettavan moni, joilla jokin näistä on, manaa sinut alimpaan hlvettiin jos vahingossakaan kommentoit näitä “persoonallisia ominaisuuksia” mitenkään. Lisäksi olen huomannut että em. “ominaisuuksia” omaavilla on monesti myös tätä elämäm koulu-taustaa. Miksi?
   Hähä, tämä oli hauska. Itselläni on rastat, tatuointi, lävistysreiät navassa, huulessa ja aika monta korvissa, vaikken niissä koruja tällä hetkellä käytäkään, sekä maailman ihanimmat kissa ja koira tässä vierellä. Elämänkoulumaista taustaakin kai jonkun mielestä on, mutta en koe olevani kovinkaan paska ihminen. Orava-moka hymyilytti, edeltävät sai misantropia-minän kiehahtamaan. Raukkautta kaikille. <3

   Lainaa

  39. Tulos: +72 (80 ääntä)
   Repesin totaallisesti tuolle oravalle. :D "Pieni koira" - on todellakin helvetin pieni koira kyseessä tai kulmakunnan lihavin kurre. :D

   Lainaa

  40. Mother of Vile Excrement 11.8.2016 14:54
   Tulos: -77 (99 ääntä)
   JoJo: Itse olen useamman koiran (tatuoitu) omistaja. Olen myös lukion ja korkeakoulututkinnon suorittanut toimihenkilö. Koska minulla on itsetunto, joka ei ole liitoksissa setämiesten limaisiin kommentteihin tai yleensäkään vieraiden ihmisten hyväksyntään, en yleensä ottaen jaksa innostua heidän “kommenteistaan”. En ilmesty töihin tai kauppaan arvosteltavaksi, oli se sitten kauhistelua tai ihailua.
   Jaa että oikein lukio ja kaikki. Oikeasti hyväitsetuntoiset ihmiset ei yleensä kehuskele "tutkinnoillaan". Varsinkin kun suurimmalla osalla ihmisistä se "korkeakoulututkinto" on jostain ammattikorkeasta, mikä ei ole korkeakoulua nähnytkään...

   Lainaa

  41. Tulos: +52 (60 ääntä)
   Heh heh, onpas hassunhauskaa kun myrkytän koiraani. Ei helvetti mikä ihmisperse.

   Lainaa

  42. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Mun koira syntyi 31.1. Eikö se täytä kuukausia esim. helmi- ja huhtikuussa?

   Lainaa

  43. TapioRautaWaara 11.8.2016 20:52
   Tulos: +6 (16 ääntä)
   totuudensana: Tunteeks kukaan täältä Virpi Oravaa Kokkolasta?
   Ei

   Lainaa

  44. TapioRautaWaara 11.8.2016 20:57
   Tulos: -1 (13 ääntä)
   Voihan Canna... :/

   Lainaa

  45. Brunette, ei lävistyksiä, ei tatuointeja 11.8.2016 21:17
   Tulos: +50 (58 ääntä)
   Koiraihmiset ja elämäm_koulu: Koiriin liittyen, tietääkö joku, miksi esim räikeät kampaukset, lävistykset, tatuoinnit ja jos jonkinmoiset karvaturrit (monesti kaikki nämä yhdessä) ovat ihmisille niin pyhiä lehmiä, joita arvostellessa leimautuu automaattisesti tyyliin “pskaksi ihmiseksi jonka tulisi painua vttuun ja tappaa itsensä”? Olen huomannut netissä ja tosielämässä että valitettavan moni, joilla jokin näistä on, manaa sinut alimpaan hlvettiin jos vahingossakaan kommentoit näitä “persoonallisia ominaisuuksia” mitenkään. Lisäksi olen huomannut että em. “ominaisuuksia” omaavilla on monesti myös tätä elämäm koulu-taustaa. Miksi?
   Hiukset, lävistykset ja tatuoinnit ovat oma kategoriansa. Ethän kommentoisi esim. toisen ihonväriä tai painoa? Jos kommentoisit, kannattaisi ehkä vähän miettiä omaa asennetta. Yleensä ei ole kohteliasta kritisoida toisten ulkonäköä. Lemmikit taas ovat useille verrattavissa perheenjäseniin. Tuskin haukkuisit toisen lasta tai siskoa. Rakkaat ovat herkkä paikka, oli sitten karvainen tai ei. Ja olisiko että huomioit kyseisiä ominaisuuksia vain arvostellessasi jonkun älykkyyttä? Nykyään erikoiset hiusvärit, lävistykset ja tatuoinnit ovat niin yleisiä, että menet vaikka mihin kouluun tahansa, lukio, amis, yliopisto, nuorilla on niitä. Kaikenlaisilla nuorilla. Nykyään niitä on jo aikuisillakin, kaikenlaisilla työpaikoilla. Firman TJ:llä voi aivan hyvin olla käsivarret täynnä tatuointeja. Kommentistasi paistaa läpi vanhentunut ajattelumalli ja pinnallisuus.

   Lainaa

  46. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Sannilta koira pois (jos on enää edes hengissä).

   Lainaa

  47. MediaBuddha 12.8.2016 1:07
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Koiraihmiset ja elämäm_koulu: Koiriin liittyen, tietääkö joku, miksi esim räikeät kampaukset, lävistykset, tatuoinnit ja jos jonkinmoiset karvaturrit (monesti kaikki nämä yhdessä) ovat ihmisille niin pyhiä lehmiä, joita arvostellessa leimautuu automaattisesti tyyliin “pskaksi ihmiseksi jonka tulisi painua vttuun ja tappaa itsensä”? Olen huomannut netissä ja tosielämässä että valitettavan moni, joilla jokin näistä on, manaa sinut alimpaan hlvettiin jos vahingossakaan kommentoit näitä “persoonallisia ominaisuuksia” mitenkään. Lisäksi olen huomannut että em. “ominaisuuksia” omaavilla on monesti myös tätä elämäm koulu-taustaa. Miksi?
   Itselläni on näistä vain tatuointi, enkä kyllä miellä itseäni elämäm koululaiseksi sitten yhtään. Mietin ja suunnittelin tatuointini ottamista useamman vuoden, en siis todellakaan hetken mielijohteesta. Koen sen osaksi identiteettiäni, joten jos siitä minulta kysellään ja kysyjän asenne on selkeästi loukkaava, tuomitseva tai muuten vain provosoiva niin totta kai sellainen ärsyttää. Tyyliini ei kuitenkaan kuulu kuvailemasi haistattelu, vaan pyrkisin tällaisellekin kysyjälle vastaamaan neutraalisti, koska voi myös olla, että tulkitsin kysyjän asenteen väärin! Kaikilla tämä ajatusketju ei toimi, vaan jos kommentti koetaan vähänkin hyökkäykseksi, totta kai myös puolustaudutaan eikä aina ajatella mitä tuli möläytettyä. Näin varsinkin, jos tyylistään on saanut menneisyydessä kuulla negatiivisia kommentteja. Kokeile seuraavalla kerralla positiivista lähestymistapaa, vaikka et pitäisikään toisen tyylistä ja jos koet tarvetta kommentoida "erikoisia ominaisuuksia". Positiivinen kommentti, neutraalisti esitetyt kysymykset (Kysy seuraavaksi vaikka mistä tatuointivärit on tehty. En tiedä itsekään tähän vastausta, mutta se on hyvä keskustelunavaaja.) ja tietysti alkuun: "anteeksi, saanko häiritä? tai muuta vähemmän uhkaavaa". Ihmiset ovat usein ajatuksissaan ja jos valmiiksi ajatukset ovat huolissa ja murheissa niin sitten siihen vielä joku random joka kommentoi out-of-nowhere jotain josta en nyt ole varma, että oliko loukkaus vai ei. Oletetaan toisistamme vähemmän ja muistetaan käytöstavat puolin ja toisin niin ehkäpä turha meuhkaaminen joskus loppuu?

   Lainaa

  48. Tulos: +15 (55 ääntä)
   Kala: Tämä nyt ei ole koirasta, vaan kissasta, mutta tiesinpä kerran sellaisen “eläinrakkaan” ihmisen, jonka kissa sairastui oletettavasti syöpään ja menetti sen seurauksena pidätyskykynsä. Tämä sankari-isäntä katsoi, että mirri perhana ruvennut pissimään kalliille parketille, eli mikä oli ratkaisu tilanteeseen? No tietysti kissa pahvilaatikkoon ja haulikolla päälle, “koska meidän parkettejahan ei muuten pilata."
   Mikäs vika siinä sitten oli että syöpää sairastaneen kissan lopetti? Ok, tapa voi olla vähän brutaali vähän suojatumpaa elämää eläneen mielestä, mutta erittäin tehokas ja humaani (eipä ehdi kissa huomata mikä osui ennen kuin on kuollut). Eläinlääkäri kuitenkin veloittaa piikistä aika paljon enemmän kuin mitä yksi haulikon patruuna maksaa, eikä se kissa ihan oikeasti siitä sen enempää kärsi. Eikä kaikilla ole varaa tai halua maksaa eläimen syöpäleikkauksesta satoja/tuhansia euroja ihan vaan siksi että vanha eläin saisi ehkä vuoden lisäaikaa.

   Lainaa

  49. Tulos: -58 (68 ääntä)
   Kala: Tämä nyt ei ole koirasta, vaan kissasta, mutta tiesinpä kerran sellaisen “eläinrakkaan” ihmisen, jonka kissa sairastui oletettavasti syöpään ja menetti sen seurauksena pidätyskykynsä. Tämä sankari-isäntä katsoi, että mirri perhana ruvennut pissimään kalliille parketille, eli mikä oli ratkaisu tilanteeseen? No tietysti kissa pahvilaatikkoon ja haulikolla päälle, “koska meidän parkettejahan ei muuten pilata”. Eihän yhteiskunta toimi tällä tavalla, mutta joskus olisi siitä huolimatta kiva laittaa nämä pönttöpäät kokemaan oma julmuutensa. Sannille voisin käydä tarjoamassa jotain tosi hyvän makuista suuhunpantavaa, ja syömisen jälkeen kertoa, että sepä sisälsikin myrkkyä. Että nyt sitten katsotaan, miten vahva mimmi Sanni on, selviääkö hengissä vai ei Sama tälle minun tietämälleni pönttöläiselle, laatikkoon vaan ja pari laukausta kaveriksi. Voisi eläimenkiduttajilla olla näkemisen arvoiset ilmeet.
   Kyllä on sanoinkuvaamatonta tyhmyyttä jos alkaa hoitamaan jonkun kissan syöpää. Ja haulikolla kuolee saman tien eli se on ihan pätevä lopetuskeino. Mutta joo on sitä muutaman kerran tullut kännissä annettua koirille alkoholia, energiajuomaa ja nuuskaa XDD

   Lainaa

  50. King Arthur 12.8.2016 2:27
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Koiraihmiset ja elämäm_koulu: Koiriin liittyen, tietääkö joku, miksi esim räikeät kampaukset, lävistykset, tatuoinnit ja jos jonkinmoiset karvaturrit (monesti kaikki nämä yhdessä) ovat ihmisille niin pyhiä lehmiä, joita arvostellessa leimautuu automaattisesti tyyliin “pskaksi ihmiseksi jonka tulisi painua vttuun ja tappaa itsensä”? Olen huomannut netissä ja tosielämässä että valitettavan moni, joilla jokin näistä on, manaa sinut alimpaan hlvettiin jos vahingossakaan kommentoit näitä “persoonallisia ominaisuuksia” mitenkään. Lisäksi olen huomannut että em. “ominaisuuksia” omaavilla on monesti myös tätä elämäm koulu-taustaa. Miksi?
   Tuttavapiirin saa valita ihan itse. Jospa sinä kertoisit miksi kohdallesi sattuu ihmisiä jotka manaavat sinut alimpaan helvettiin. Ei sillä että lävistyksissä tai tatuoinneissa olisi yhtään mitään vikaa (täytyykö niitä nykyään enää edes puolustella? kehonmuokkaus on aika normijuttu), mutta kaikki tuntemani koiranomistajat ovat pääasiassa tavallisia sinkkunaisia tai perheenäitejä. Jos niin tavallisia asioita kuin lemmikit ja tatuoinnit joutuu sinulle puolustelemaan siihen pisteeseen että ne tuntuvat sinusta "pyhiltä lehmiltä", luulen että kannattaisi miettiä uudestaan missä on vikapää.

   Lainaa

  51. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Ihmisen ulkonäkö ei kerro yksilön persoonasta juuri mitään. Ihmisyydestä sen sijaan kertoo paljonkin se, jos ylipäätään mistään, ulkoisesta tai sisäisestä ominaisuudesta toista arvostelee ääneen. Toki kuuluu ihmisyyteen, ja on tietyssä määrin ihan tervettäkin arvioida jotakuta mielessään, mutta kun näitä alkaa ääneen, pahimmassa tapauksessa päin naamaa laukomaan... Voi miettiä, oisko siellä peilikuvassa jotain vialla, joka laittaa itseään korottamaan osoittelemalla toista.

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Elsu Sannista menemään heti. Ei ole vastuullista eläintenpitoa tuollainen. Itsellä on ollut yksi olutsieppo, ja aina sai pitää kaksin käsin putelista kiinni, ettei herra kaatanut ja litkinyt sitä ennen kuin ehtii EItä karjaista.

   Lainaa

  53. Partamuumi 16.8.2016 8:08
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Sannni: Olisi kiva jos näillä hulluilla ei olisi sama nimi kuin itselläni. Ei, en koskaan ole antanut eläimelle alkoholia enkä tule antamaan. Yksi sai kerran juotua teekupista kun en tajunnut vahtia, sekään ei tule tapahtumaan uudestaan.
   Chill, ei kukaan sellaista väittänytkään. :D

   Lainaa

  54. Muumi (kopio) 16.8.2016 8:36
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Partamuumi: Chill, ei kukaan sellaista väittänytkään.
   OT mutta kuinkahan monta muumia tällä palstalla kommentoi??? On se yksi aito ja sitten me wanna-be:t. :)

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Noh, tutkimusten mukaanhan koiraihmiset ovat paljon tyhmempiä kuin kissaihmiset.

   Lainaa

  56. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Toisen tutkimuksen mukaan tyhmimpiä ovat tutkimuksia sokeasti uskovat ihmiset.

   Lainaa

  57. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Kala: Tämä nyt ei ole koirasta, vaan kissasta, mutta tiesinpä kerran sellaisen “eläinrakkaan” ihmisen, jonka kissa sairastui oletettavasti syöpään ja menetti sen seurauksena pidätyskykynsä. Tämä sankari-isäntä katsoi, että mirri perhana ruvennut pissimään kalliille parketille, eli mikä oli ratkaisu tilanteeseen? No tietysti kissa pahvilaatikkoon ja haulikolla päälle, “koska meidän parkettejahan ei muuten pilata”. Eihän yhteiskunta toimi tällä tavalla, mutta joskus olisi siitä huolimatta kiva laittaa nämä pönttöpäät kokemaan oma julmuutensa. Sannille voisin käydä tarjoamassa jotain tosi hyvän makuista suuhunpantavaa, ja syömisen jälkeen kertoa, että sepä sisälsikin myrkkyä. Että nyt sitten katsotaan, miten vahva mimmi Sanni on, selviääkö hengissä vai ei Sama tälle minun tietämälleni pönttöläiselle, laatikkoon vaan ja pari laukausta kaveriksi. Voisi eläimenkiduttajilla olla näkemisen arvoiset ilmeet.
   Jos kissalla on syöpä, niin eiköhän se inhimillisin ratkaisu nimenomaan ole lopettaa se kissa.

   Lainaa

  58. Tulos: -3 (5 ääntä)
   King Arthur: Voisiko Sanneille ja Rikuille opettaa että koiran maksa ei käsittele alkoholia samalla tavalla kuin ihmisten? Hyi, tulee mieleen se hullu nainen joka antoi koiralleen huumeita. Koiran alkoholinjuonti ei ole mikään hassu läppä! Ne voi kuolla pienestäkin määrästä kun elimistö vaan sanoo heippa. Siinä sitten hassunhauskat päivitykset someen kun meidän Musti oli niin kännissä. Itse tunnen metsästäjän joka juottaa ajokoiralleen lonkeroa. Omistaja on itse aina kännissä ja kerran sanoin sille että NYT koiran juottaminen seis, meinasi tulla turpareissu. Ai saakeli että korpeaa. Meinasi antaa munkin koiralle kuppiin kaljaa mutta kaadoin lavuaarista alas. Syytteli mua kaljan tuhlaamisesta. Ja kyllä, ilmo on tehty. Ei kauheasti ole liikuttanut.
   Asu naapurissa tää nainen.. :| Hankin häädön asunnosta ja autoin sen hetkisen koiran pelastamisessa...

   Lainaa

  59. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Että pistää vihaksi nää vajakit, jotka ei lemmikkejään asiallisesti pysty hoitamaan. Vaikka itekin oon kai just tätä kategoriaa elämäm koulussa taustaa niin ei tulis mieleenkään eläimille päihteitä antaa. Kyllä tuolle omalle laumalle toimii juomana ihan vaan vesi ja jos jotain kivaa haluaa niin se on sitte aktivointia, rapsuttelua tai joku kuivaherkku. En oo koskaan tajunnu, että mitä hauskaa on lemmikkien laiminlyönnissä tai kuten tässä tapauksessa niin myrkyttämisessä. Jos ei oo halua tai jaksamista lemmikkejään hoitaa niin parempi ettiä uusi koti. Ja ihan jo ennen sen lemmikin hankkimista voisi tietty pysähtyä miettimään, että jaksaako opiskella lajin ja huolehtia sen lemmikkinsä kunnolla lajityypilliset tarpeet huomioiden (koskee myös ruokavaliota eikä pitäisi olla turhan vaikea tehtävä miettiä, että kuuluuko alkoholijuomat lajin luonnollisiin tarpeisiin). Jos ei jaksa lajiin tutustua eikä sitä asiallisesti hoitaa niin ehkä pehmolelu toimis paremmin. Ja on muuten edullinen ylläpitääkin!

   Lainaa

  60. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Kyllä taas eläin ihmiset suuttu ku vähän oli eläimistä juttua. Hei haloo! Nyt se järki käteen.

   Lainaa

  61. Snadi menninkäinen 25.1.2022 20:06
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jermu: Sannista ilmoitus eläinten suojeluun! Rikusta samalla. Ihan hirveetä miten tollaset ihmiset saa eläimiä...
   suvilta ja virpiltä kans. eläimet kuuluu luontoon.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, ikä, kuukausi, vuosi, viikot, viikko, kännissä