Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 252

Kyykkypissan ABC.
Sekalaisia, osa 252

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Luomuteurastaja 16.6.2016 2:02
   Tulos: +792 (828 ääntä)
   Katin tapauksessa olisi kyllä kuumottanut. Itelläkin lukiessa kädet hikosi.

   Lainaa

  2. Tulos: +389 (413 ääntä)
   Itse onnistuin lapsena istahtamaan kusimurkkujen pesään tarpeilleni, vaan tuo olis kyllä astetta pahempi.

   Lainaa

  3. Luomuteurastaja 16.6.2016 2:05
   Tulos: -455 (625 ääntä)
   Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.

   Lainaa

  4. Tulos: +212 (256 ääntä)
   Ai niin, ja minua kyllä purivat murkut strategisiinkin paikkoihin tämän episodin sattuessa :D Melkein yhtä kultainen lapsuusmuisto kun se kun hakkasin vahingossa itseäni kirveellä jalkaan. Olin hömppä lapsi.

   Lainaa

  5. Tulos: +329 (339 ääntä)
   Ite olen joskys kyykännyt vahingossa nokkosiin.. Kyllä muuten kirveli :D

   Lainaa

  6. spamminorsu 16.6.2016 2:09
   Tulos: +590 (604 ääntä)
   Mitä vittua Jyri? Voiko joku todella olla niin yksinkertainen, että unohtaa viestin tarkoituksen 15 sekunnin päästä?

   Lainaa

  7. Mr. Ällön sielunveli 16.6.2016 2:14
   Tulos: -185 (283 ääntä)
   Katin kertomus oli oudolla tavalla kiihottava.

   Lainaa

  8. Tulos: -204 (380 ääntä)
   Luomuteurastaja: Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.
   Femakko.

   Lainaa

  9. töttöröö 16.6.2016 3:31
   Tulos: +199 (267 ääntä)
   Luomuteurastaja: Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.
   Ei ihan sata varmasti muuten ole 98% :DDD ei ei ei niinku millään. Isompi osa miesten aiheuttamia on kyllä, mutta on se prosenttiosuus nyt ehkä hieman pienempi :D haluisin nähdä lähteen tähän "tutkimustulokseen" ;D

   Lainaa

  10. purppurakruunu 16.6.2016 5:32
   Tulos: +81 (137 ääntä)
   Kallella varmaan helppo elämä, kun ei kerta ole eläissään vetänyt ruokaa väärään kurkkuun.

   Lainaa

  11. totuudensana 16.6.2016 6:06
   Tulos: -50 (114 ääntä)
   Hyi helvetti toi Katin päivitys. Oon elämäni aikana kattonu enemmän ku paljon kauhuelokuvia + muita väkivaltasia videoita ilman painajaisia, mutta nyt sitte.. Rip yöunet

   Lainaa

  12. Tulos: +228 (238 ääntä)
   Anoppi kyykistyi kuselle ja sai elämänsä sydärin kun kyyn pää nousi maasta.

   Lainaa

  13. Tulos: +223 (235 ääntä)
   Jyri kirjoitti sitten treffi-ilmoituksen.

   Lainaa

  14. Tulos: -47 (129 ääntä)
   Minä harrastan turvapissimistä seisaaltaan :) Ei siihen pippeliä tarvitse, jos hallitsee neljän sormen taktiikan.

   Lainaa

  15. Ei tiettävästi henkilövahinkoja 16.6.2016 7:48
   Tulos: +118 (130 ääntä)
   Hupsis: Ite olen joskys kyykännyt vahingossa nokkosiin.. Kyllä muuten kirveli
   Tuli hakematta mieleen tilausjunamatka Viipurista Svetogorskiin. Venäläiseen tyyliin junan vessat eivät olleet käytössä asemalla, vaan ne lukittiin (siitä huolimatta ihmeen paljon liukumiinoja Viipurin aseman kohdallakin raiteilla). Kun junallinen kohmeloista väkeä herää linnunlauluun Svetogorskin urbaanissa asemaympäristössä, vessat ovat lukossa ja asemakin ollut avoinna viimeksi v. 1956, on vessafasiliteetit pakko etsiä maastosta. Ei kun miehet aseman vasemmalle, naiset sen oikealle puolelle pusikkoon. Kyykistyessä varokaa aikaisempien vessa-asiakkaiden tuotoksia ja heidän katkomiaan puuntaimia, joiden kannot törröttävät maasta kuin bambukeihäät kaakkois-aasialaisessa ansakuopassa.

   Lainaa

  16. Tulos: +15 (31 ääntä)
   Voi sua Jonna.. Joskus ei vaan onnistu. :)

   Lainaa

  17. Käyttäjä 16.6.2016 8:51
   Tulos: +234 (236 ääntä)
   spamminorsu: Mitä vittua Jyri? Voiko joku todella olla niin yksinkertainen, että unohtaa viestin tarkoituksen 15 sekunnin päästä?
   Ei kun se on se yleinen tauti: ei jakseta lukea mihin ollaan osallistumassa. Lähdetään mukaan tämmöisiin, tai kommentoidaan innokkaasti keskustelupalstoilla/uutissivustoilla/facebookissa, vaikkei ole kunnolla luettu edes mistä on kyse. Tästä syntyy suurin osa nettitappeluistakin. Inhoan sitä, kun yrittää keskustelupalstalla kysyä neuvoja, ja aina saa vastaukset ihan asian vierestä, kun selvästi ei ole edes luettu koko juttua. Mikä siinä kommentoinnissa on niin autuaaksitekevää, että on pakko päästä kommentoimaan vaikkei ehdi eikä kiinnosta lukea itse asiaa?

   Lainaa

  18. Käyttäjä 16.6.2016 8:53
   Tulos: +126 (148 ääntä)
   Luomuteurastaja: Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.
   Eihän yritä, älä huoli:) Sanonta "ei pysty kävelemään ja jauhamaan purkkaa yhtaikaa" ei ole millään tavalla sukupuolisidonnainen:)

   Lainaa

  19. Tulos: +325 (331 ääntä)
   "Vanha kunno karjalanpaisti perunamuusi kera" -emojia odotellessa.

   Lainaa

  20. Tulos: +129 (157 ääntä)
   Norriska: Ai niin, ja minua kyllä purivat murkut strategisiinkin paikkoihin tämän episodin sattuessa Melkein yhtä kultainen lapsuusmuisto kun se kun hakkasin vahingossa itseäni kirveellä jalkaan. Olin hömppä lapsi.
   Hakkasit, eli varmuuden vuoksi löit sitten useampaan kertaan?

   Lainaa

  21. Ennustajakurkku 16.6.2016 11:53
   Tulos: -46 (84 ääntä)
   purppurakruunu: Kallella varmaan helppo elämä, kun ei kerta ole eläissään vetänyt ruokaa väärään kurkkuun.
   Onko se muka jokin oletus, että jokainen vetää vähintään kerran eläessään jotain väärään kurkkuun? :D Toisaalta, olenkin vasta 27, joten on kai tässä vielä aikaa.

   Lainaa

  22. Tulos: +17 (49 ääntä)
   "Yht mont kertaa epäonnistut kun yrität Miks sun Jyri pitää aina tyriä? Päiväst toiseen Sanokaa Jyrille et menee pois, hei Jyri Jyri Älä taas tyri Jyri Jyri Älä taas tyri"

   Lainaa

  23. Tulos: +64 (134 ääntä)
   Luomuteurastaja: Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.
   Voi jumalauta, löydätkö sä jotain mussuttamisen aihetta aina, kun mies sanoo jotain "ikävää" naiselle? Kyllä tollanen leikkimielinen naljailu on ihan ok, ja jos tosta rupee vetään jotain sukupuolisyrjinnän merkkejä esille, niin sillon on kyllä päässä vain ja ainoastaan itellä vikaa.

   Lainaa

  24. Tulos: +40 (62 ääntä)
   Luomuteurastaja: Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.
   Mistä tähän vedit autolla ajamisen? Stereotypia kyllä, blondivitseistä tuttu, ei mitään tekemistä autolla ajon kanssa, ja luultavasti vitsillä heitetty... Huumorintaju kannattaa pitää mukana kun tulee Feissarimokia lukemaan :)

   Lainaa

  25. Tulos: -50 (70 ääntä)
   Kaiken lisäksi kumpikaan Jyrin käyttämistä hymiöistä ei ollut emoji :)

   Lainaa

  26. Tulos: +47 (67 ääntä)
   Nyt kun oikein rupesin lukemaan Jyrin vastauksia ja ne on jotenkin niin persoonattomia, kun vaan voi olla. Ihan kuin se ois vastannu, että mitä eläimiä/värejä/ruokia tulee ensimmäisenä mieleen. Lempiväri: keltainen, lempiruoka: karjalanpaisti, lempieläin: kissa ja koira, ammatti: kokki.

   Lainaa

  27. Tulos: +120 (120 ääntä)
   Ennustajakurkku: Onko se muka jokin oletus, että jokainen vetää vähintään kerran eläessään jotain väärään kurkkuun? Toisaalta, olenkin vasta 27, joten on kai tässä vielä aikaa.
   Sanoisin että on :D Ihan totta, etkö oo koskaan vetänyt edes vettä väärään kurkkuun?

   Lainaa

  28. Tulos: -52 (72 ääntä)
   Norriska: Ai niin, ja minua kyllä purivat murkut strategisiinkin paikkoihin tämän episodin sattuessa Melkein yhtä kultainen lapsuusmuisto kun se kun hakkasin vahingossa itseäni kirveellä jalkaan. Olin hömppä lapsi.
   Älä huoli, monet cityvihreät tekevät tuota aikuisenakin. Olen todistanut tämän, ei kannata antaa niille kirvestä.

   Lainaa

  29. Tulos: +15 (39 ääntä)
   Käyttäjä: Eihän yritä, älä huoli:) Sanonta “ei pysty kävelemään ja jauhamaan purkkaa yhtaikaa” ei ole millään tavalla sukupuolisidonnainen:)
   Mä olen kuullut miehistä vitsailtavan tuohon tapaan, liittyen kai jotenkin putkiaivo-stereotypiaan. Mutta tässä mies sanoo noin naisesta, joten tiedä sitten kenen tässä pitäisi loukkaantua?

   Lainaa

  30. Tulos: -15 (27 ääntä)
   Dom: Anoppi kyykistyi kuselle ja sai elämänsä sydärin kun kyyn pää nousi maasta.
   Näitkö? Vai miten osasit olla nauramatta kun kuulit asiasta?

   Lainaa

  31. Tulos: +51 (67 ääntä)
   Luomuteurastaja: Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.
   kerrotko vielä aasinsillan näitten asiotten välille? minäkin voin kommentoida: olin tänään ruokakaupassa ja ostin perunan.

   Lainaa

  32. Tulos: +54 (60 ääntä)
   PIN: Hakkasit, eli varmuuden vuoksi löit sitten useampaan kertaan?
   jos ei ekalla lyönnillä vielä jalka irronnu niin varmuuden vuoks useemmin sitten :).

   Lainaa

  33. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Dom: Anoppi kyykistyi kuselle ja sai elämänsä sydärin kun kyyn pää nousi maasta.
   Se onhan joviaali hirviö.

   Lainaa

  34. TapioRautaWaara 17.6.2016 1:12
   Tulos: -27 (31 ääntä)
   Dom: Anoppi kyykistyi kuselle ja sai elämänsä sydärin kun kyyn pää nousi maasta.
   Menikö kyy "tupatarkastukselle?"

   Lainaa

  35. TapioRautaWaara 17.6.2016 1:14
   Tulos: -19 (45 ääntä)
   Kala: Minä harrastan turvapissimistä seisaaltaan Ei siihen pippeliä tarvitse, jos hallitsee neljän sormen taktiikan.
   "Kuva ois kiva" :)

   Lainaa

  36. TapioRautaWaara 17.6.2016 1:17
   Tulos: -19 (31 ääntä)
   PIN: Hakkasit, eli varmuuden vuoksi löit sitten useampaan kertaan?
   Ai hitto et oli hyvä kommentti :D tänks! :D

   Lainaa

  37. Tulos: +56 (56 ääntä)
   Hmm: Kaiken lisäksi kumpikaan Jyrin käyttämistä hymiöistä ei ollut emoji
   Miten niin eivät? Minulla on ollut sellainen käsitys että kaikkia noita tekstin sekaan laitettavia pikkukuvia sanotaan emojeiksi.

   Lainaa

  38. Tulos: +48 (56 ääntä)
   Luomuteurastaja: Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.
   Sun on oltava trolli. Miksi sä teet terveelle feminismille näin? Mustamaalaatko huvikses feministejä, jotta kaikki luulis niiden olevan sun kaltaisia eikä kukaan ottais naisten oikeuksia enää vakavasti? Idiootti.

   Lainaa

  39. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Vuohi: Miten niin eivät? Minulla on ollut sellainen käsitys että kaikkia noita tekstin sekaan laitettavia pikkukuvia sanotaan emojeiksi.
   Tää on totta. Vaikka noi pyörylät ei oiskaan älyluurien standardiemojeja vaan facebookissa hymiöstä muuttuvia, emojeja ne on yhtä kaikki.

   Lainaa

  40. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Norriska: Ai niin, ja minua kyllä purivat murkut strategisiinkin paikkoihin tämän episodin sattuessa Melkein yhtä kultainen lapsuusmuisto kun se kun hakkasin vahingossa itseäni kirveellä jalkaan. Olin hömppä lapsi.
   Auuu, nyt jäi kyllä kiinnostamaan että kuinka pahasti kävi? Sairaalareissu vai pikku naarmu tai mustelma (jos löit tylpällä/ei terän puolella)?

   Lainaa

  41. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Kala: Minä harrastan turvapissimistä seisaaltaan Ei siihen pippeliä tarvitse, jos hallitsee neljän sormen taktiikan.
   Nyt kyllä naisena (ja huonona puskapissaajana) hämmennyin kovasti. Voisitko vähän valaista tätä taktiikkaa? :D

   Lainaa

  42. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Tuli tarve jaksaa nyt oman puskapissa tarina, joka tuskin naurattaa ketään muuta, kun itseäni. Joskus olin teininä juomassa kaljaa ja grillailemassa vuosaaren uutelassa. Kello oli jo yli puolenyön ja siinä kaljoittelun lomassa tuli tietenkin tarve päästä pissalle. Ajattelin, että kun kello on jo niin paljon, ettei tietenkään mitää lenkkeilijöitä menee siihen aikaan, joten reteesti housut vaan nilkkoihin lenkkipolun vieressä. No sieltä sit kuitenkin tuli lenkkeilijöitä ja housut kintuissa hyppään taaksepäin suoraan nokkospuskaan. Yritin siinä nykiä samalla housuja ylös ja esitin hätäpäissäni, että etsin marjoja

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Näemmä osa tekstistä hävisi ja kirjoitusvirheitä 666, mutta asian ydin vissiin tuli selväksi

   Lainaa

  44. Tulos: +57 (63 ääntä)
   The Muumi: Nyt kyllä naisena (ja huonona puskapissaajana) hämmennyin kovasti. Voisitko vähän valaista tätä taktiikkaa? :D
   Voin, jos viestiäni ei nipsaista. Toivottavasti niin ei käy, jos käytän taktiikan anatomisista ilmaisuista nerokkaita salasanoja. Vaihe 1. Ensin levitä ulommat häppäsdäppäskäppärit auki käyttäen kummastakin kädestäsi yhtä sormea. Käytä etusormia, keskisormia tai nimettömiä. Haluat saada pissillesi esteettömän pääsyn ulkoilmaan :) Vaihe 2. Kun olet onnistunut vaiheessa 1, paina kaksi muuta sormeasi klipatiituksesi molemmin puolin. Käytä tähänkin etusormiasi, keskisormiasi tai nimettömiäsi, mutta huomioi, ettet voi käyttää samoja sormia, joita päätit käyttää jo vaiheessa 1. Vaihe 3. Pissi. Voit hallita suihkun suuntaa niillä sormilla, joita päätit käyttää vaiheessa 2. Suihku kääntyy aina siihen suuntaan, minne päin kiristät ihoasi. Vaihe 4. Ole erityisen varovainen loppuvaiheessa, kun paine alkaa pienentyä. Kiristä ihoa hiljalleen ylöspäin, ettei suihku lorpahda alas vaatteillesi. Voit lopettaa pissimisen myös kesken, jos sinua huolestuttaa se, minne viimeiset tipat lentäisivät. En suosittele pissimisen ennenaikaista lopettamista henkilöille, jotka kärsivät jonkinnäköisistä virtsaamisongelmista (esim. karkailusta tai tulehduksista). Muista harjoitella hyvin kotona ennen, kuin käytät taktiikkaa tositilanteessa.

   Lainaa

  45. King Arthur 19.6.2016 19:03
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   murri: Sun on oltava trolli. Miksi sä teet terveelle feminismille näin? Mustamaalaatko huvikses feministejä, jotta kaikki luulis niiden olevan sun kaltaisia eikä kukaan ottais naisten oikeuksia enää vakavasti? Idiootti.
   Tämä kommentoija on aiemminkin täällä nillittänyt naisista joten trollaus ei ollut yllätys. Eikä sekään miten moni kyseiseen trolliin meni, ottaen huomioon miten nillittäjien määrä on räjähtänyt käsiin. Eli juuri se lienee ollut tarkoitusperä.

   Lainaa

  46. Tulos: -24 (30 ääntä)
   Luomuteurastaja: Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.
   No niin kai kun naiset kolaroi jo siellä parkkipaikalla, niin ei ne pääse sinne liikenteen sekaan aiheuttaan isoja kolareita. ;-P

   Lainaa

  47. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Luomuteurastaja: Ihan niinkuin Kalle yrittäisi viitata johonkin stereotyyppiin, joka on naislähtöinen. Vastaheittona Kallelle: Tiesitkö, että 98% kaikista vaarallisista tilanteista liikenteessä on miesten aiheuttamia? Tästä voi päätellä tasan yhden asian. Ne loput kaksi prosenttia on pirun-nais-kuskit.
   Pitää kyllä olla aika vinksahtanut mielenmaailma jos Kallen jutusta ensimmäisenä tulee mieleen tuollaista...

   Lainaa

  48. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Norriska: Ai niin, ja minua kyllä purivat murkut strategisiinkin paikkoihin tämän episodin sattuessa Melkein yhtä kultainen lapsuusmuisto kun se kun hakkasin vahingossa itseäni kirveellä jalkaan. Olin hömppä lapsi.
   Oletko minä?

   Lainaa

  49. Internetfossiili 20.6.2016 13:30
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   murri: Tää on totta. Vaikka noi pyörylät ei oiskaan älyluurien standardiemojeja vaan facebookissa hymiöstä muuttuvia, emojeja ne on yhtä kaikki.
   Muistan ajan, kun ne olivat ihan vain hymiöitä.

   Lainaa

  50. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Naisten seisallaanpissaamiseen on myös apuväline peepal. Esim tuppervaaralla on sellaisia :D Kyllä kuulit oikein. Semmoinen hieno muovihärpätin jonka avulla voi helposti pissiä seisten ilman että sotkee itsensä. Suosittelen jos harrastaa metsäretkiä enempikin.

   Lainaa

  51. Tulos: +15 (15 ääntä)
   PIN: Hakkasit, eli varmuuden vuoksi löit sitten useampaan kertaan?
   Tottahan toki :D No ei, nyt taisi iskeä kommentointikäteen suomenruotsalainen lipsahdus/väsymys/muu höpöys. Kerta kirveellä koipeen riitti hyvin!

   Lainaa

  52. Tulos: +19 (19 ääntä)
   The Muumi: Auuu, nyt jäi kyllä kiinnostamaan että kuinka pahasti kävi? Sairaalareissu vai pikku naarmu tai mustelma (jos löit tylpällä/ei terän puolella)?
   Ei onneksi käynyt pahasti, haava kyllä tuli mutta sairaalaan ei tarvinnut lähteä. Muistoksi jäi arpi ja vanhempien tähän päivään asti jatkuva epäluulo päästää meikäläinen lähelle kirveitä :D

   Lainaa

  53. Tulos: +11 (11 ääntä)
   molen: Oletko minä?
   Vain jos persoonani on tietämättäni jakautunut kahteen :D

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Lähden hoitamaan kaverin hamsteria muutamaks päiväks,

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: emojit, kiertoviesti, hamsteri, ranskalaiset, mausteet, suola, tukehtua, ampiaiset