Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 39

Joku on nyt tainnut nousta väärällä jalalla vuodesohvalta.
Roskalavalla rapisee, osa 39

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1154 (1184 ääntä)
   Voi kunpa olisi siellä päänkin sisällä kokoa

   Lainaa

  2. Tulos: +893 (915 ääntä)
   matleena: Voi kunpa olisi siellä päänkin sisällä kokoa
   Tai edes joku kotona.

   Lainaa

  3. Tulos: +575 (623 ääntä)
   Ahistus mikä white trash

   Lainaa

  4. Tulos: -30 (138 ääntä)
   No se sänky ei tainnut mennä Jennille...

   Lainaa

  5. Tulos: +566 (578 ääntä)
   "Tuntuu että tehnyt oharit"? Eli todisteita ei ole mutta silti syytetään ja kun asiasta mainitaan, suututaan. Kypsää menoa

   Lainaa

  6. yks nainen vaan 7.6.2016 2:09
   Tulos: +340 (364 ääntä)
   Sepäs eskaloitui nopeasti. Kokoakin on.

   Lainaa

  7. Perspillu ja hyvät vitut 7.6.2016 2:19
   Tulos: +204 (244 ääntä)
   elämäm koululasiet taas vauhdissa.

   Lainaa

  8. Tulos: +130 (138 ääntä)
   Kyllä, olen idiootti. Jennihän ei sitä sänkyä kysellyt... (viittaan tässä edelliseen aivopieruuni tuolla korkeammalla.)

   Lainaa

  9. Tulos: +381 (443 ääntä)
   Kertoo jotain suvakki-sanaa käyttävien älykkyydestä tämä.

   Lainaa

  10. rottanpää 7.6.2016 3:39
   Tulos: +316 (322 ääntä)
   Kertoo jo aika paljon se et suvakki-sanaa edes käyttää noin tuossa yhteydessä. :D

   Lainaa

  11. Tulos: +188 (198 ääntä)
   Kokoakin on! Paino on voimaa, ylipaino on ylivoimaa!!

   Lainaa

  12. Tulos: -38 (220 ääntä)
   Myin jokunen vuosi sitten vanhan autoni romanimiehelle, myynnin aikaan mittarissa oli 340tkm, kun bongasin auton nettiautossa kk-pari myöhemmin se oli taas myynnissä ja mittarissa olikin vain 270tkm... En tekisi enää itsekään mustalaisten kanssa kauppoja, en ostajana enkä myyjänä.

   Lainaa

  13. Tulos: +30 (134 ääntä)
   zzz: Myin jokunen vuosi sitten vanhan autoni romanimiehelle, myynnin aikaan mittarissa oli 340tkm, kun bongasin auton nettiautossa kk-pari myöhemmin se oli taas myynnissä ja mittarissa olikin vain 270tkm… En tekisi enää itsekään mustalaisten kanssa kauppoja, en ostajana enkä myyjänä.
   Mustalaiset on 'tee se itse' -väkeä. Helposti syntyy vanhasta uutta ja vieraasta omaa.

   Lainaa

  14. Käyttäjä 7.6.2016 8:48
   Tulos: +279 (283 ääntä)
   "Kuulkaahan nyt suvakit; kyse on noista sohvista/sängyistä!!" ...vaikkakaan yksikään Jennin kommenteista ei liity sänkyihin ja sohviin mitenkään...

   Lainaa

  15. Tulos: -7 (39 ääntä)
   Mitähän vittua taas

   Lainaa

  16. Rampe&Naukkis 7.6.2016 9:41
   Tulos: -80 (88 ääntä)
   Ei menny Jennin huomiot putkeen. Maiskuiskohan hänelle musta tikkari? Ei oo salmiakkia.

   Lainaa

  17. Tyhmä kysymys 7.6.2016 9:45
   Tulos: -49 (145 ääntä)
   Mitä väliä vaikka olis romani? On sillä paljonkin väliä jos aiot kauppaa tehdä.

   Lainaa

  18. Tyhmä kysymys 7.6.2016 9:47
   Tulos: -252 (322 ääntä)
   texmex: Kertoo jotain suvakki-sanaa käyttävien älykkyydestä tämä.
   Suvakki on suvaitsevaisen ja vajaaälyisen (vajakki) risteytys, en tunne yhtäkään fiksua suvaitsevaista joten ihan fiksu väännös. Natseista huutelijat ovat alinta pohjasakkaa. Ressukat vetäneet niin paljon pillereitä, että näkevät nasseja kaikkialla.

   Lainaa

  19. purppurakruunu 7.6.2016 10:54
   Tulos: +108 (114 ääntä)
   Tyhmä kysymys: Mitä väliä vaikka olis romani? On sillä paljonkin väliä jos aiot kauppaa tehdä.
   Lähetäänkö vaikka siitä, että Jenni ei ollut tekemässä kauppoja, tuli muuten vaan huutelemaan...

   Lainaa

  20. Puolikiero_savolainen 7.6.2016 10:56
   Tulos: +154 (186 ääntä)
   zzz: Myin jokunen vuosi sitten vanhan autoni romanimiehelle, myynnin aikaan mittarissa oli 340tkm, kun bongasin auton nettiautossa kk-pari myöhemmin se oli taas myynnissä ja mittarissa olikin vain 270tkm… En tekisi enää itsekään mustalaisten kanssa kauppoja, en ostajana enkä myyjänä.
   Joo, minäkin myin sinisilmäisenä pojankloppina autoni osamaksulla paikalliselle alamaailman venkulalle (sitä en silloin myydessä toki tiennyt). Käsirahan sain 10 % kauppasummasta, enempää rahaa en koskaan nähnyt. Sen sijaan omaan piikkiin jouduin kolaroidun auton hoitamaan sillan alta pois. Kaveri oli ihan orkkis-suomalainen, joten en enää itse aio tehdä kauppaa lainkaan kantasuomalaisten kanssa. Tietysti yksilön tekemiset heijastavat koko muun kansan tekemisiä, eikun... Näetkö missä kohtaa logiikkasi k*see? Ps. Autokauppa oli tosihomma.

   Lainaa

  21. Puolikiero_savolainen 7.6.2016 11:02
   Tulos: +178 (228 ääntä)
   Tyhmä kysymys: Suvakki on suvaitsevaisen ja vajaaälyisen (vajakki) risteytys, en tunne yhtäkään fiksua suvaitsevaista joten ihan fiksu väännös. Natseista huutelijat ovat alinta pohjasakkaa. Ressukat vetäneet niin paljon pillereitä, että näkevät nasseja kaikkialla.
   Yleensä te rasistit olette ansainneet rasisti-nimen. Suvakki-sanan käyttäjät ovat itseasiassa juuri näitä vajakkeja, kun normaalia empatiakykyä osoittavaa ihmistä aletaan pilkkaamaan. Lähteenä käytätte MV-lehteä ym. roskajulkaisuja, ja kuvittelette "valtamedian" olevan jossain salaliitossa, kun eivät lähdekään teidän rasistisiin juttuihin mukaan. Päihteistä puheen ollen, mun tuntemat/tietämät odinit esim. ovat just näitä ressukoita, jotka ovat ryypänneet aivonsa pilalle ja suurin osa on sossun asiakkaita. On hieman ironista näiden henkilöiden osalta kutsua muita loisiksi.

   Lainaa

  22. vähän fiksumpi 7.6.2016 11:04
   Tulos: +81 (95 ääntä)
   Tyhmä kysymys: Suvakki on suvaitsevaisen ja vajaaälyisen (vajakki) risteytys, en tunne yhtäkään fiksua suvaitsevaista joten ihan fiksu väännös. Natseista huutelijat ovat alinta pohjasakkaa. Ressukat vetäneet niin paljon pillereitä, että näkevät nasseja kaikkialla.
   No se on ihan oma valinta jos liikut vajakkipiireissä.

   Lainaa

  23. Tulos: +71 (89 ääntä)
   "On mulla kokoa", onneksi olkoon että olit ruoka aikaan kotona. Taisit kuitenkin mennä väärään jonoon kun aivoja jaettiin?

   Lainaa

  24. Tulos: -48 (86 ääntä)
   texmex: Kertoo jotain suvakki-sanaa käyttävien älykkyydestä tämä.
   Kovasti ainakin itse tunnut yleistävän ihmisiä samaan nippuu yhden ihmisen kommenteista. Taidat olla aina oikeessa

   Lainaa

  25. Tulos: -60 (100 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Yleensä te rasistit olette ansainneet rasisti-nimen. Suvakki-sanan käyttäjät ovat itseasiassa juuri näitä vajakkeja, kun normaalia empatiakykyä osoittavaa ihmistä aletaan pilkkaamaan. Lähteenä käytätte MV-lehteä ym. roskajulkaisuja, ja kuvittelette “valtamedian” olevan jossain salaliitossa, kun eivät lähdekään teidän rasistisiin juttuihin mukaan. Päihteistä puheen ollen, mun tuntemat/tietämät odinit esim. ovat just näitä ressukoita, jotka ovat ryypänneet aivonsa pilalle ja suurin osa on sossun asiakkaita. On hieman ironista näiden henkilöiden osalta kutsua muita loisiksi.
   Etkö itse huomaa omassa kommentissasi mitää yleistämistä? No ainahan sitä voi omaa päätä silitellä, ku muutki ni mäki. Mutta mielestäni se ei täytä suvaitsevaisuuden merkkejä.

   Lainaa

  26. Tulos: -25 (61 ääntä)
   Läskisyndrooma.. kokoa on ja luuloja että vois jollekki pärjätäkki, ehkä, jos toine osapuoli nukkuu ja tämä pääsee istahtaan naaman pääle. Muuten on aika heikoila jäilä. Sorry.

   Lainaa

  27. TapioRautaWaara 7.6.2016 13:42
   Tulos: -36 (72 ääntä)
   En ottais kyl mannelta sänkyä....

   Lainaa

  28. Tulos: -30 (90 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Kaveri oli ihan orkkis-suomalainen, joten en enää itse aio tehdä kauppaa lainkaan kantasuomalaisten kanssa. Tietysti yksilön tekemiset heijastavat koko muun kansan tekemisiä, eikun… Näetkö missä kohtaa logiikkasi k*see?
   Joo ei pitäisi yleistää, enkä muiden ihmisryhmien kohdalla niin teekään, kuitenkin ihmetyttää esim. se etten ole KOSKAAN nähnyt romania töissä, sen sijaan näistä huijauksista ja varkauksista olen kuullut kohtalaisen paljon ihan omasta tuttavapiiristäkin. Pelkkää sattumaako?

   Lainaa

  29. Tulos: +125 (135 ääntä)
   simba: Etkö itse huomaa omassa kommentissasi mitää yleistämistä? No ainahan sitä voi omaa päätä silitellä, ku muutki ni mäki. Mutta mielestäni se ei täytä suvaitsevaisuuden merkkejä.
   Kuvitellaan aina että jos suvitse jotakin niin se merkitsee että samantien suvaitsee kaikkea mahdollista. En minä itse koe olevani "suvakki" -jos joku haluaa sanoa sellaiseksi koska en automaattisesti oleta että kaikki romanit ovat epärehellisiä (tunnen tasan yhden ja hän ei tietääkseni ole) tai että kaikki muslimimiehet suhtautuvat kantaväestön naisiin huonosti (tunnen puolentusinaa ja he eivät suhtaudu. Yksi kuuluu kokkauskerhooni ja tekee oikein hyvää ruokaa). Mutta jos sattuisin tapaamaan epärehellisen romanin tai seksistisen muslimin niin en tietenkään suvaitsisi sitä, yhtään enempää kuin epärehellistä/ seksististä ketään muutakaan, tai netissä inhottavuuksia huutelijoita, tai pelottavia odinin katupartioita joilla on väkivaltatuomiot. Se että ei inhoa samoja asioita kuin sinä ei tarkoita että on ottanut jonkin valan suvaita kaikkea mahdollista typeryyttä.

   Lainaa

  30. Tulos: -85 (123 ääntä)
   Huomaa kommentoijien keski-iän olevan 12v luokkaa. Kunhan kasvatte aikuisiksi ja pääsette itse asioimaan rakastamienne kansanryhmien kanssa niin muuttuu naiivi maailmankuva nopeaa.

   Lainaa

  31. Kannattiko? 7.6.2016 16:26
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Kyllä kannatti tulla lukemaan kommentit!

   Lainaa

  32. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Nikkeli: “On mulla kokoa”, onneksi olkoon että olit ruoka aikaan kotona. Taisit kuitenkin mennä väärään jonoon kun aivoja jaettiin?
   Noku se oli siellä ruokajonossa! Ei voi olla monessa paikassa yhtaikaa

   Lainaa

  33. älä yleistä urpo 7.6.2016 19:46
   Tulos: +58 (88 ääntä)
   zzz: Joo ei pitäisi yleistää, enkä muiden ihmisryhmien kohdalla niin teekään, kuitenkin ihmetyttää esim. se etten ole KOSKAAN nähnyt romania töissä, sen sijaan näistä huijauksista ja varkauksista olen kuullut kohtalaisen paljon ihan omasta tuttavapiiristäkin. Pelkkää sattumaako?
   Kysytkö sä jokaiselta ihmiseltä jonka näät työskentelevän että onko ne romaneja? Ehkä ne pukee työpuvun päälle ja (iik) tekee töitä niinkuin perus Matti ilman että niiden otsassa lukee "olen romani". Satun tuntemaan useamman ihan omassa tuttavapiirissäkin.

   Lainaa

  34. Puolikiero_savolainen 7.6.2016 20:08
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   zzz: Joo ei pitäisi yleistää, enkä muiden ihmisryhmien kohdalla niin teekään, kuitenkin ihmetyttää esim. se etten ole KOSKAAN nähnyt romania töissä, sen sijaan näistä huijauksista ja varkauksista olen kuullut kohtalaisen paljon ihan omasta tuttavapiiristäkin. Pelkkää sattumaako?
   Todennäköisesti, varsinkin jos asut jossain pienessä pitäjässä ja tiedät pari sukua vaan sieltä. Itse tunnen neljä romania, joista kolme on töissä (raksamies, toinen b2b-myyntipäällikkö ja kolmas pyörittää pizzeriaa) ja yksi työttömänä. Sattumaako?

   Lainaa

  35. Puolikiero_savolainen 7.6.2016 20:11
   Tulos: +55 (73 ääntä)
   Pera: Huomaa kommentoijien keski-iän olevan 12v luokkaa. Kunhan kasvatte aikuisiksi ja pääsette itse asioimaan rakastamienne kansanryhmien kanssa niin muuttuu naiivi maailmankuva nopeaa.
   Kierrä maailmaa, ja näe ja koe enemmän, ehkä pääset noista peloistasi jopa kansoja kohtaan. Naurettavaa, että annat peloillesi tuollaisen vallan!

   Lainaa

  36. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Ara: Ahistus mikä white trash
   Mokaan liittyen tarttee vissiin kysyä, että mistä tiiät onko white?

   Lainaa

  37. Tulos: +8 (26 ääntä)
   yks nainen vaan: Sepäs eskaloitui nopeasti. Kokoakin on.
   Eskaloitui ja kaikki muut lainasanat pitäisi haudata maan alle

   Lainaa

  38. Tulos: -29 (51 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Kierrä maailmaa, ja näe ja koe enemmän, ehkä pääset noista peloistasi jopa kansoja kohtaan. Naurettavaa, että annat peloillesi tuollaisen vallan!
   Onpa tuota maailmaa tullut kierrettyä ja huomattua että samat nuo on ongelmaryhmät joka paikassa missä itse olen käynyt. Jenkeissä ja muslimimaissa (lähi-itä ja afrikka) en ole käynyt koska kumpikaan ei kiinnosta. On muuten melko kulunut tuo pelko-kortti.

   Lainaa

  39. Tulos: -2 (42 ääntä)
   Yhdeksän kymmenestä mustalaisesta pilaa koko porukan maineen.

   Lainaa

  40. Tulos: -8 (42 ääntä)
   Koittakaapas nyt suvaitsevaisuuspäissänne myöntää, että ei se romanien huono maine ihan tyhjästä tule, vaan 400 vuoden sopeutumattomuudesta yhteiskuntaan ja sen sääntöihin.

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Sanoisinko että ämpärihullu

   Lainaa

  42. Tulos: -11 (21 ääntä)
   "Mulla on kyllä kokoakin"=lähiövalas?

   Lainaa

  43. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Örmy: Koittakaapas nyt suvaitsevaisuuspäissänne myöntää, että ei se romanien huono maine ihan tyhjästä tule, vaan 400 vuoden sopeutumattomuudesta yhteiskuntaan ja sen sääntöihin.
   Miksi se on niin vaikeaa ymmärtää, ettei kukaan vastaa kuin omista tekemisistään?

   Lainaa

  44. Arthur Brown 13.6.2016 8:31
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Herbuls: “Tuntuu että tehnyt oharit”? Eli todisteita ei ole mutta silti syytetään ja kun asiasta mainitaan, suututaan. Kypsää menoa
   Tähän perustuu 95 % rasismista. Ennakkoluuloihin ja Tietoon(tm).

   Lainaa

  45. Sensuelli minkki 30.11.2021 4:27
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Etnistä profiliointia

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sänky, sohva, vuodesohva, mustalainen, mustalaiset, romanit, rasismi, rasisti, kuva