Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naapurin tytöt

Lesboja, lesboja kaikki!
Naapurin tytöt

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +375 (565 ääntä)
   Haluan satasella sitä, mitä Martti on vetänyt!

   Lainaa

  2. Tulos: +1129 (1195 ääntä)
   Joo no pakko sanoa, että noi kyttäävät naapuripapat ei oikeasti ole mitenkään hauskoja tai sympaattisia, vaikka Martti itse esittää toimintansa kovin keveän humoristisessa valossa. On aika saatanan ahdistavaa ja täyttää helposti jopa seksuaalisen ahdistelun kriteerit. Surullisinta on se, että häkellyttävän suuri osa miehistä näkee aidosti itsensä charmanttina ja nuorekkaana viikarina eikä limaisena setänä kun he ahdistelevat katsein/valitettavan usein myös sanoin itseään puolta nuorempia naisia. t. 20-vuotias nainen jonka ~55-vuotias naapuri nautti saadessaan esitellä masturbointiaan "vahingossa" ottaessani parvekkeellani aurinkoa. Kyseinen roikkoperse myös näki itsensä potentiaalisena treffikumppanina minulle ja jankutti asiasta muuttopäivään asti.

   Lainaa

  3. Tulos: +424 (478 ääntä)
   Arrr, this be pleasin' to me eye!

   Lainaa

  4. Tulos: +426 (462 ääntä)
   Mulle jäi yhä epäselväksi mitä sillä kusella oli tekemistä asian kanssa. :D

   Lainaa

  5. Tulos: +648 (698 ääntä)
   Miksiköhän Martti luulee, että homot jotenkin uhkaavat hänen heterouttaan?

   Lainaa

  6. Tulos: +589 (623 ääntä)
   Aaa, siis tällä oli logiikkana että jos joku on homo, niin ite ei saa olla hetero. ...siis mitä?

   Lainaa

  7. Kielimiehiä 7.6.2016 2:01
   Tulos: +235 (263 ääntä)
   Lespous kuulostaa latinalle.

   Lainaa

  8. Perspillu ja hyvät vitut 7.6.2016 2:15
   Tulos: +477 (495 ääntä)
   Tämä lienee juuri niitä postauksia, jotka jättävät ilmaan enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

   Lainaa

  9. Tulos: -221 (299 ääntä)
   Hiton takatuupparit

   Lainaa

  10. joulupukki 7.6.2016 4:01
   Tulos: +457 (465 ääntä)
   Miksi Martti kertoo asiasta Teron seinällä? Ei vaikuta siltä että Teroa kiinnostaa / että olisivat kavereita :D

   Lainaa

  11. Tulos: -383 (435 ääntä)
   Yök: Joo no pakko sanoa, että noi kyttäävät naapuripapat ei oikeasti ole mitenkään hauskoja tai sympaattisia, vaikka Martti itse esittää toimintansa kovin keveän humoristisessa valossa. On aika saatanan ahdistavaa ja täyttää helposti jopa seksuaalisen ahdistelun kriteerit. Surullisinta on se, että häkellyttävän suuri osa miehistä näkee aidosti itsensä charmanttina ja nuorekkaana viikarina eikä limaisena setänä kun he ahdistelevat katsein/valitettavan usein myös sanoin itseään puolta nuorempia naisia. t. 20-vuotias nainen jonka ~55-vuotias naapuri nautti saadessaan esitellä masturbointiaan “vahingossa” ottaessani parvekkeellani aurinkoa. Kyseinen roikkoperse myös näki itsensä potentiaalisena treffikumppanina minulle ja jankutti asiasta muuttopäivään asti.
   Katsominen = laitonta ahdistelua Lol!

   Lainaa

  12. King Arthur 7.6.2016 5:54
   Tulos: +482 (516 ääntä)
   "Joku puolustaa homoja niin en saa olla hetero!" "Joku puolustaa tummaihoisia niin en saa olla valkoinen!" "Joku puolustaa naisia niin en saa olla mies!" Tämän maailman Marttyyri-Martit.

   Lainaa

  13. Tulos: +274 (302 ääntä)
   Erittäin hämärää argumentointia Martilta mutta haluan uskoa että hän loppupeleissä tarkoitti sitä, että häntä harmittaa homojen ja heterojen välinen erottelu ja se kitka, mikä syntyy jos joku mainitsee jotain vähänkin kannanottavaa homoudesta. Tai sitten yritän vain ymmärtää liika ja todellisuudessa Martti on yhtä taledontti kuin antaa tekstillään ymmärtää.

   Lainaa

  14. Tulos: -163 (187 ääntä)
   Hah, yli nelikymppiset muumiot taas vauhdissa...

   Lainaa

  15. Tulos: +45 (113 ääntä)
   Herbuls: Miksiköhän Martti luulee, että homot jotenkin uhkaavat hänen heterouttaan?
   No homoushan on tarttuva tauti.

   Lainaa

  16. Tulos: -187 (411 ääntä)
   Yök: Joo no pakko sanoa, että noi kyttäävät naapuripapat ei oikeasti ole mitenkään hauskoja tai sympaattisia, vaikka Martti itse esittää toimintansa kovin keveän humoristisessa valossa. On aika saatanan ahdistavaa ja täyttää helposti jopa seksuaalisen ahdistelun kriteerit. Surullisinta on se, että häkellyttävän suuri osa miehistä näkee aidosti itsensä charmanttina ja nuorekkaana viikarina eikä limaisena setänä kun he ahdistelevat katsein/valitettavan usein myös sanoin itseään puolta nuorempia naisia. t. 20-vuotias nainen jonka ~55-vuotias naapuri nautti saadessaan esitellä masturbointiaan “vahingossa” ottaessani parvekkeellani aurinkoa. Kyseinen roikkoperse myös näki itsensä potentiaalisena treffikumppanina minulle ja jankutti asiasta muuttopäivään asti.
   Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.

   Lainaa

  17. Tulos: -81 (95 ääntä)
   Herbuls: Miksiköhän Martti luulee, että homot jotenkin uhkaavat hänen heterouttaan?
   Miksiköhän joku luulee että Martissa olisi heteroutta jäljellä homojen uhattavaksi ...

   Lainaa

  18. Tulos: +334 (354 ääntä)
   "Mä kyttäsin kirpunkokosta ihanaa naapurintyttöä tosissani." Niin teit mitä? Ja miksi?

   Lainaa

  19. Tulos: +355 (379 ääntä)
   Tulee mieleen oma naapuri: n. 65-vuotias, kahtakymmentä vuotta itseään vanhemmalta näyttävä, korkkitautia poteva pappa, joka ikävä kyllä "rakastui minuun". Tuo oli siis hänen tapansa ilmaista asia, mutta tosiasiassa tässä "rakastumisessa" oli kyse siitä, että hän tykkäsi katsella peppuani. Laukoi suustaan kaikennäköisiä asioita melko estoitta. Minulla on rumat hiukset jotka ovat hienot, minun pitäisi lopettaa opiskelu ja mennä ryyppäämään ja lopettaa ryyppäys ja mennä opiskelemaan, jos hän olisi 40 vuotta nuorempi niin menisi kanssani naimisiin ja minulta ei edes kysyttäisi asiaa... Hän hoki koko ajan samankaltaisia asioita, kuin tämä Martti, "Saanko olla olemassa? Anteeksi, että olen olemassa", ja hokeminen jatkui vaikka kuinka ystävällisesti yritin aina häntä kohtaan käyttäytyä ja sanoa, että kyllä hän saa olemassa olla. Sitten hän rupesi häiriköimään minua seksuaalisesti, ja kun pyysin lopettamaan, niin hän soitti minusta poliisille. Minulla heräsi tällaisesta kummallisesta ja epäsoveliaasta käytöksestä sellainen huoli, että olen nyt menossa sosiaalitoimistoon juttelemaan tästä kaverista. Muistisairaudethan voivat oirehtia epämiellyttävänä käytöksenä, eli jos muistisairauden mahdollisuutta ei ole vielä tutkittu, niin nyt viimeistään tutkitaan. Toivottavasti tällä Martilla olisi kyse vain jostain muusta kommunikaatioon vaikuttavasta ongelmasta, esim. humalatilasta. PS. Se sekaan lorahtava pissi ei muuten minun käsittääkseni lorahda minkään sukupolven synnyttäjältä, vaan siittäjältä.

   Lainaa

  20. Niknaknok 7.6.2016 9:22
   Tulos: +289 (307 ääntä)
   Yök: Joo no pakko sanoa, että noi kyttäävät naapuripapat ei oikeasti ole mitenkään hauskoja tai sympaattisia, vaikka Martti itse esittää toimintansa kovin keveän humoristisessa valossa. On aika saatanan ahdistavaa ja täyttää helposti jopa seksuaalisen ahdistelun kriteerit. Surullisinta on se, että häkellyttävän suuri osa miehistä näkee aidosti itsensä charmanttina ja nuorekkaana viikarina eikä limaisena setänä kun he ahdistelevat katsein/valitettavan usein myös sanoin itseään puolta nuorempia naisia. t. 20-vuotias nainen jonka ~55-vuotias naapuri nautti saadessaan esitellä masturbointiaan “vahingossa” ottaessani parvekkeellani aurinkoa. Kyseinen roikkoperse myös näki itsensä potentiaalisena treffikumppanina minulle ja jankutti asiasta muuttopäivään asti.
   Se on joku keski-ikäisten miesten itserakkauden vääristymä kuvitella, että Juuri Hän on se charmantti mies, joka on aivan vissisti nuorten naisten mieleen, eikä Juuri Hänen häiriköintinsä ole häiriköintiä vaan ihan vaan viatonta ja kaunista seksuaalista vapautuneisuutta. Ei sillä, kylläpä noista pubiruusuistakin löytyy semmosia jotka haaveilevat olevansa puumia kaikesta todistusaineiston puutteesta huolimatta. Ne vielä arvelee tähän maailman aikaan että puuma saa käydä nuoriin miehiin käsiksi kutsumatta.

   Lainaa

  21. Tulos: -80 (120 ääntä)
   Tero vaikuttaa idiootilta.

   Lainaa

  22. Tulos: +35 (69 ääntä)
   Kielimiehiä: Lespous kuulostaa latinalle.
   Ihan pikkusen ehkä ranskalle.

   Lainaa

  23. Tulos: -85 (243 ääntä)
   Noille kommentoijille, jotka kertoo omia kokemuksiaan ällöistä naapurinsedistä: Martti-setähän selitti tuossa, että kyse ei välttämättä ole mistään nuoresta naisesta. Itseasiassa puhuu seitsemänkymmentävuotta vanhasta naisesta. Joten sinänsä Martti-setähän on ollut ihan omassa liigassaan asialla, ja teidän kokemukset vanhoista sedistä ei sinällään liity tähän juttuun milläänlailla. Ikäviä ovat ja niillekin on oma fooruminsa ja asiat kannattaa tuoda julki jne. mutta nyt ei ollut oikea paikka.

   Lainaa

  24. purppurakruunu 7.6.2016 11:13
   Tulos: +182 (224 ääntä)
   piipis: Noille kommentoijille, jotka kertoo omia kokemuksiaan ällöistä naapurinsedistä: Martti-setähän selitti tuossa, että kyse ei välttämättä ole mistään nuoresta naisesta. Itseasiassa puhuu seitsemänkymmentävuotta vanhasta naisesta. Joten sinänsä Martti-setähän on ollut ihan omassa liigassaan asialla, ja teidän kokemukset vanhoista sedistä ei sinällään liity tähän juttuun milläänlailla. Ikäviä ovat ja niillekin on oma fooruminsa ja asiat kannattaa tuoda julki jne. mutta nyt ei ollut oikea paikka.
   Sanoi, että kaikista alle seitsenkymppisistä puhuu tuolla tavalla, varmaan, ettei kukaan ymmärrä "kirpunkokoista" esimerkiksi lapsena. Lisäsi uskovansa, että joku hänen sukupolvensa edustaja on tehnyt virheen, kun tuloksena on naista rakastava nainen. Eli on siinä ainakin kahdenkymmenen vuoden väli, voi olla enemmänkin. Eli joo, tarinat liittyy asiaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +378 (414 ääntä)
   Tylsimys: Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   Sinuna en käyttäisi sanaa "kohteliaasti" jos puhuttelet tuolla tavalla naapureitasi "pikkupilluina". On se surullista että miehillä ahdistaa se että naiset suhtautuu epäileväisesti, naisilla ahdistaakin sit vähän toisen tason jutut niin kuin tämän kommenttikentänkin tarinoista voi päätellä.

   Lainaa

  26. Tulos: +95 (153 ääntä)
   Siis kyllä mä ymmärsin tän niin, että naapuri on nyt samaa ikäluokkaa Martin kanssa, koska neljässä eri kohdassa Martti viittaa naapurin ikään, joka näiden tietojen perusteella on noin 70v. Kyseessä ei siis ole mikään nuori likka, ja sen takia ihastuskin tähän naapuriin on täysin ymmärrettävissä. Nämä vielä ovat keskenään ilmeisesti jonkun verran jo tutustuneetkin, koska naapuri on nähnyt aiheelliseksi esitellä uuden kumppaninsa Martille. Ja nimenomaan sen takia, kun naapurin mummo on samaa ikäluokkaa Martin kanssa ja näillä on ilmeisesti juttukin luistanut, Martilla menee pasmat sekaisin siitä kun mummo onkin naisiin päin ja löytänyt itselleen kumppanin.

   Lainaa

  27. Tulos: +385 (415 ääntä)
   Tylsimys: että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   Jos käytät nuorista naisista sanaa "pikkupillu", suhtaudut heihin jo oletuksena kuin seksuaalisiin objekteihin ja heidän epäluuloisuutensa sinua kohtaan on täysin oikeutettu.

   Lainaa

  28. Tulos: +109 (117 ääntä)
   Marttia vituttaa homous ja oma heterous?

   Lainaa

  29. hldldjslsb 7.6.2016 13:20
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   E: Ihan pikkusen ehkä ranskalle.
   Tai kreikalle.

   Lainaa

  30. Tulos: -107 (201 ääntä)
   Wicca: Sinuna en käyttäisi sanaa “kohteliaasti” jos puhuttelet tuolla tavalla naapureitasi “pikkupilluina”. On se surullista että miehillä ahdistaa se että naiset suhtautuu epäileväisesti, naisilla ahdistaakin sit vähän toisen tason jutut niin kuin tämän kommenttikentänkin tarinoista voi päätellä.
   Niin jotta on olemassa siis sellainen ihmisryhmä jonka voit yleistää samaan muottiin ihan huoletta; miehet? Unohdetaan yksilöt ja suhtaudutaan lähtökohtaisesti epäluuloisesti kaikkiin? Ja alkuperäistä kommentoijaa ei saa haitata se että naapurin tytön tarinoissa ja kaveripiirissä hänestä voidaan puhua vaikka millä "limanen ahdisteleva pervo"-nimikkeellä vaikka ei ole tehnyt mitään väärin? Ja jos sellaisia huhuja alkaa liikkua niin varsinkin pienellä paikkakunnalla nekin voivat saavuttaa vaikka millaiset mittasuhteet. Halusin tällä vain sanoa sitä että ei ole oikein vähätellä "miesten ahdistusta" ja korostaa "naisten ahdistusta" - molemmat ovat korjaamisen arvoisia ongelmia, kumpaakaan ei ratkaista vastakkainasettelulla. Pikkupillu-nimitys oli asiaton ja mauton, siitä olen samaa mieltä.

   Lainaa

  31. Tulos: +266 (314 ääntä)
   Tylsimys: Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   Oho, aika äkkiä tänne karauttikin yksi pahaa niceguysyndroomaa pätevä pahan feminismin myrkyttämän maailman raatelykynsissä kamppaileva alistettu misogynisti. Ei ole mitään niin pientä rakoa, ei mitään niin merkitsemätöntä asiaa, ettei tämä kaltoinkohdeltu laji löydä tilaisuutta kääntää tilannetta itseensä ja osoittaa miten todellisuudessa hän on se uhri ja kaltoinkohdeltu tässä tilanteessa. Juujuu, ongelmahan onkin tuo, olet liian hyvin käyttäytyvä ja liian hyvin kasvatettu tähän maailmaan. Kannattaa ehdottomasti pelätä ja ahdistua siitä rationaalisesta ja ei lainkaan absurdista tilanteesta, että ihmiset suhtautuvat kohteliaaseen käytökseesi syytöksillä seksuaalisesta ahdistelusta. Tässä pieni vinkki, jos et ole sitä jo omassa elämässäsi todennut: ovien avaamisesta (jota itse harrastan naisena muille ihan sukupuoleen katsomatta) tai normaalista, kohteliaasta käytöksestä ei koidu minkäännäköisiä seurauksia, paitsi hyvää mieltä. Jos kykenet alkeelliseen kommunikaatioon ja omaat edes alkeelliset käytöstavat, kykenet varmaan näkemään, miten toinen ihminen reagoi sinun käyttäytymiseesi. Nyrkkisääntönä voisit pitää vaikka sellaista mullistavaa ohjenuoraa, että naisiin pätee samat kohteliaisuussäännöt kuin mieheen. Eli voit miettiä miten mies suhtautuu käytökseesi ja soveltaa sitä naisiin (pohdiskella esim. tuleeko "päivää"-toivotuksesta nyrkkiä silmään vai toivotus takaisin tms sosiaalisia tilanteita). Toisin sanoen, voisit suhtautua vieraisiin naisiin ihmisinä. Martille oltiin tultu ihan ovikelloa soittamaan, koska hänen "tosissaan kyttäämisensä" oli niin häiritsevää. "Yök"-nimimerkki on varmasti antanut palasen mielestään miltä hänestä tuntuu nähdä vanhan sedän masturbointia tai treffikutsuahdistelua (ja jos ei ole, niin varmasti ollut silminnähden ahdistunut). Olet varmaan osannut analysoida, onko vastaavaa palautetta sattunut omalle kohdallesi. Pidän melko kummallisena, ettet ole tähän menessä elämässäsi huomannut miten ovien avaamisesta ei syytetä seksuaalisesta ahdistelusta. JOS kuitenkin asia on niin, että pyyntöjä jättää rauhaan ja uhkailua poliisilta pukkaa, niin rakas ihminen, syynä ei ole kohteliaat käytöstapasi. Vanhanaikainen kasvatus voi olla kyllä syynä, sillä vielä viisikymmentä vuotta sitten oli ihan fine, että pomo vähän puristeli harjoittelijaa pepusta. Se oli ennen kuin keksittiin suojata naisten oikeuksia omaan kehoonsa lailla ja muita vastaavia feminismihömpötyksiä. Aika häkellyttävää, että sinunkaltaisellasi hyvin kasvatetulla herrasmiehellä (joka nimittelee nuoria naisia pikkupilluiksi) on noin suuria vaikeuksia lukea ihmisten tunnetiloja tai hahmottaa normaalia kanssakäymistä. Mutta lämpimästi tsemppiä siihen tulevaisuudessa, ehkä viestini auttoi avaamaan tätä nykymaailman hämmentävää, mutkikasta ja haastaavaa käyttäytymismaailmaa, missä naisilla on ihmisarvo ja oikeus päättää omasta kehostaan. Toki sinun ongelmasi oli aito ja varmasti hyvin kuluttava (koska let´s face it, syytteet seksuaalisesta ahdistelusta oven avaamisen takia ovat arkipäivää, mies ei voi koskaan olla liian varovainen) ja toivon sinulle valtavasti voimia asian käsittelyyn. Toki joku saattaa kokea nillityksesi loukkaavana seksuaalisen ahdistelun oikeille uhreille. Esim. taksikuskina työskentelevä 25-vuotias kaverini, jonka paikkoja on kopeloitu humalaisten keski-ikäisten naisasikkaiden toimesta työaikana, mutta hänen yrittäessä puhua asiasta homma käännetään vitsiksi tai kyseenalaistetaan hänen seksuaalista suuntautumistaan. Miesten seksuaalista ahdistelua vastaan kamppailu olisi varmasti hedelmällisempi ja runsaasti työsarkaa vaativa kohde, mutta keskitä sinä fiksuna poikana energiasi murehtimaan, lukeeko joku silmistäsi salattuja viestejä vai ei.

   Lainaa

  32. Mies asia mies 7.6.2016 13:53
   Tulos: +291 (303 ääntä)
   Jestas: Jos käytät nuorista naisista sanaa “pikkupillu”, suhtaudut heihin jo oletuksena kuin seksuaalisiin objekteihin ja heidän epäluuloisuutensa sinua kohtaan on täysin oikeutettu.
   Huomatkaa lisäksi miten tämä katkera valitusvirsi on kirjoitettu parikymppiselle tytölle jonka naapuri tulee näkyvästi masturboimaan kun hän ottaa aurinkoa, eikä suostu lopettamaan jankkaamista treffeistä kun toinen sanoo ei. Tämä uhriutuva miesarkkityyppi on niin perus. Olen itse kerran puhunut siitä miten ahdistavaa oli 18-vuotiaana kun (luonnollisesti minua iäkkäämpi) pomo soitteli iltaisin kännipuheluita joissa muun muassa avautui siitä miten ei saa silmiään irti sääristäni - ja vastauksena oli loukkaantunut monologi siitä miten naisille ei voi enää sanoa mitään ilman että ne heti luulevat että siinä on seksuaalisia motiiveja.

   Lainaa

  33. Tulos: +203 (217 ääntä)
   Tylsimys: Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   Mutta et ole kohtelias. Kohteliaisuuden tarkoitus on saada toiset ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi tai huomioon otetuksi, ei korostaa omaa erinomaisuuttaan. Itse pidän tapanani moikata naapureita, mutta jos joltakin tulee vastaukseksi sellainen tuijotus josta selvästi huomaa että kokee ahdistavaksi sanoa mitään ihmisille, niin sitten jätän moikkaamatta -yritän vain olla ystävällinen, joten jos on ystävällisintä toisen kannalta olla hiljaa, niin teen niin. Se että vaatii saada tehdä mitä haluaa, vähät siitä jos muiden olo käy siitä epämukavaksi, on kohteliaisuuden täydellinen vastakohta. Yrität mestaroida mistä toisten pitäisi pitää, ja sitten nimittelet heitä "pikkupilluiksi" kun he eivät moisesta ilahdu.

   Lainaa

  34. Tulos: +152 (162 ääntä)
   Entinen naapurin 56 -vuotias mies "flirttaili" ikäiselleen tyypilliseen tapaan kehumalla aina persettä ja tissejä sekä tuijottamalla niitä ruumiinosiani estoitta. Hän myös ihaili hampaitani, sillä monilla vanhemmilla naisillahan on huonokuntoiset hampaat, tekarit tai muuten puuttuu esim. etuhammas. Yritin olla ystävällinen ja toppuutella hänen sanomisiaan. Se nimittäin pahentaa vain jos nauraa kikattaa. Valistinkin monesti, ettei nuorille naisille sovi puhua noin. Emme me nuoret naiset ole pelkkää tissiä ja persettä. Tavallaan ymmärrän, että kun nuoruus kiehtoo jokaista ikäluokkaa, muttei ihan kaikkia ajatuksiaan tarvitse sanoa ääneen.

   Lainaa

  35. Tulos: -66 (128 ääntä)
   Minä ymmärsin jutun niin, että Martti (66-v.) on yrittänyt tutustua naapurissa asuvaan, itseään vanhempaan naiseen, mutta tämä onkin ollut lesbo. Martti ymmärrettävästi purkaa vähän pettymystään, mutta ei missään vaiheessa sano mitään loukkaavaa homoista, ainoastaan toistaa naisen kertoman kommentin. Missä muka on ongelma? Eikö hetero saa pettyä, kun kiinnostuksen kohde onkin homo?

   Lainaa

  36. Tulos: +143 (151 ääntä)
   Tylsimys: Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   No eihän tässä mistään ovien avaamisesta puhuttukaan. Ihme uhriutumista taas.

   Lainaa

  37. vagina + koko muu kroppa 7.6.2016 19:29
   Tulos: +211 (217 ääntä)
   Tylsimys: Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   Huoli pois! Oven avaaminen ja silmiin katsominen on ok. Masturboiminen toisen nähden sen sijaan ei. Pärjäätkö näillä ohjeilla vai tarvitsetko vielä lisää? Toisaalta kertoo aika paljon sun suhtautumisestasi parikymppisiin naisiin että nimität heitä pikkupilluiksi.

   Lainaa

  38. Tulos: +183 (187 ääntä)
   Tylsimys: Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   No jos vedät käteen samalla kun avaat sen oven niin kyllä se tulkitaan seksuaaliseksi ahdisteluksi.

   Lainaa

  39. Tulos: +17 (71 ääntä)
   Mun mielestä toi Martin vastaus: "Vituttaa homot ja oma heterouteni, ois mahtavaa olla ystäviä vaan" oli aivan loistava, minkä takia sitä rautalankaa viel senkin jälkeen tarvittiin? Et päästäis porukalla todistamaan Martin mahdollinen homofoobikkous ja sitten tärkeilemään ja pätemään aiheesta? Vaikutti vähän tarkoitushakuiselta toiminnalta.. Ja ettei ny jää epäselväks ni mulle on yhdentekevää onko joku homo, hetero tai talitintti.

   Lainaa

  40. Tulos: +71 (93 ääntä)
   Minäkin ymmärsin niin, että Martin noin 70-vuotias naapuri oli tullut esittelemään naisystäväänsä. Ja Martti oli tämän naisen isän jälkeen ensimmäinen ihminen joka sai tietää naisen lesboudesta. Martti oli asiasta hämmentynyt ja harmissaan, mutta toisaalta myös otettu, kun oli saanut tällaisen uskoutumisen osakseen. Kusikommenttia ja "enkö saa olla hetero" -kohtia en aivan tajunnut.

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Meow: Arrr, this be pleasin’ to me eye!
   Sama pisti silmään! Mistä toi oikeen tonne tulee?

   Lainaa

  42. Tulos: +27 (37 ääntä)
   RouvaP: Sama pisti silmään! Mistä toi oikeen tonne tulee?
   Valitsee kieleksi piraattienglannin. Ihan hauskaa vaihtelua. Arrr.

   Lainaa

  43. slurpsista 8.6.2016 22:27
   Tulos: -90 (104 ääntä)
   Jestas: Jos käytät nuorista naisista sanaa “pikkupillu”, suhtaudut heihin jo oletuksena kuin seksuaalisiin objekteihin ja heidän epäluuloisuutensa sinua kohtaan on täysin oikeutettu.
   Ja sittenkö tilanne on eri kun 2v toista vanhempi "nainen" kutsuu toista pikkupilluksi? Kuten niin usein nykyään näyttää olevan tapana...

   Lainaa

  44. Nyt nyt.... 9.6.2016 0:31
   Tulos: -22 (36 ääntä)
   Martti on ainakin vilpitön, ei siinä mitään väärää ole. :)

   Lainaa

  45. Kannaa kaliaa 9.6.2016 11:14
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Jooh: Haluan satasella sitä, mitä Martti on vetänyt!
   Sillähän saakin neljä keissiä kaljaa.

   Lainaa

  46. talitintti 9.6.2016 13:13
   Tulos: +13 (25 ääntä)
   Kielimiehiä: Lespous kuulostaa latinalle.
   Uusi eläinlaji Homo Lespous

   Lainaa

  47. Tulos: +65 (75 ääntä)
   slurpsista: Ja sittenkö tilanne on eri kun 2v toista vanhempi “nainen” kutsuu toista pikkupilluksi? Kuten niin usein nykyään näyttää olevan tapana…
   Tilanne on sikäli eri, että ko. kielenkäyttö silloin kumpuaa internalisoidusta misogyniasta, joka on sen tavallisen misogynian tapaan kulttuurissamme kukoistava ilmiö. Yhtä tuomittavaa se on joka tapauksessa, tuollaisia halventavia termejä ei kenelläkään ole mitään oikeutta käyttää kenestäkään muusta kuin itsestään.

   Lainaa

  48. Notunderstanding 10.6.2016 11:01
   Tulos: -14 (58 ääntä)
   "Mä olin saatanan onnellinen että ihminen uskalsi seittemänkymppisenä tunnistaa oman ittensä". Ainoa missä näkyy homofobiaa on tämän jutun kommentoijissa. Lukekaa ja ymmärtäkää. Selkokielisenä: Martti oli kiinnostunut naapurin naisesta, joka oli hänen ikätoverinsa. Naapuri tuli esittäytymään ja esitteli naisystävänsä. Martista se oli ihan ok. Hän oli myös ylpeä siitä, että naapuri oli hänelle kehdannut kertoa asiasta. Naapurin isä oli herjannut tytärtään, koska tytär oli lesbo. Meneekö perille? Ei joka kommentti aina a) käsittele homoutta b) käsittele homoutta negatiivisesti c) koske sinua.

   Lainaa

  49. Laiska opiskelija 10.6.2016 17:26
   Tulos: -44 (62 ääntä)
   Jestas: Tilanne on sikäli eri, että ko. kielenkäyttö silloin kumpuaa internalisoidusta misogyniasta, joka on sen tavallisen misogynian tapaan kulttuurissamme kukoistava ilmiö. Yhtä tuomittavaa se on joka tapauksessa, tuollaisia halventavia termejä ei kenelläkään ole mitään oikeutta käyttää kenestäkään muusta kuin itsestään.
   Voihan internalisoitu misogynia! Eikö nainen voi olla pitämättä toisesta naisesta muista kuin sukupuolisyistä? Ja ovatko naiset niin tyhmiä, että he eivät kyseenalaistaisi misogynisiä ajatuksia, joita heille "syötetään"? Kivoja implikaatioita poika.

   Lainaa

  50. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Teoria: Martti ei ole oikeasti (ainakaan kauheen) homofoobinen, vaan on tässä tilanteessa vain hieman tunteikas. Tää kirpunkokonen ihana naapurintyttö kun vähän niinku mursi sen syrämen, ja nyt Martti on angst, että "miksi hän nyt onkin lespo, eikä voi minun kanssa olla?". Vat du juu tink? Is mai teoria truu or not?

   Lainaa

  51. Tulos: +20 (26 ääntä)
   hldldjslsb: Tai kreikalle.
   Sanan "lesbo" alkuperä on kreikkalainen saari nimeltä Lesbos. The more you know!

   Lainaa

  52. Tulos: -36 (46 ääntä)
   Tylsimys: Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   Juurikin näin! Tämä helvetin "kaapista rohkeesti ulos vaan"- mysteeri on saanut aikaan sen, että peruskohteliaisuus lasketaan ahdisteluksi! Tämä taas saa aikaan sen, että helvettiin vaan kaikki homolasbot. Perkele!

   Lainaa

  53. Elli Honkamäki 25.7.2016 20:16
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Kielimiehiä: Lespous kuulostaa latinalle.
   Latinalta, ja toisekseen minusta se kuulostaa enemmän ranskalta...

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Kyllä siinä on hieno mies tuo Martti! Oikein älykäs yksilö...

   Lainaa

  55. NaisetvsMiehet 19.9.2016 0:04
   Tulos: -31 (45 ääntä)
   Kyllä se nykypäivänä on niin, että miehet eivät saa mitään kiitosta naisten nousseesta tasa-arvosta ja mies saa todellakin varoa omaa käytöstään. Nainen kykenee tekemään miehestä seksuaalisen mörön vain laittamalla tälle tekstiviestin jossa sen enempää selittelemättä kertoo kuinka miehen käytös alkoi häntä ahdistamaan. Tämän jälkeen yhteyttä ei tarvitse naisen enää pitää. Miehelle jää epäselvyys koko hommasta ja pelko siitä, että nainen levittelee tällaisia juttuja. Kumpaa uskotaan esimerkiksi työporukassa? Miehellä on joka tapauksessa todistustaakka. Kaikenlainen ahdistelu on väärin mutta kyllä nykymies saa olla tarkkana kun nainen saa viestiä vapaasti milloin mitäkin ja miehen täytyy aina osata tulkita oikein. Muutamaan kertaan naisen aloitteesta leikkiin lähtenyt ja joutunut pistämään yhteydet poikki kun toista onkin alkanut ahdistamaan. Myös miehillä on tunteet ja miehetkin ahdistuvat kun syytetään perättömästi tai edes vihjataan aiheettomasti ahdisteluun. Terveestä miehestä ahdistelu on väärin ja terve nainen osaa sanoa suoraan saman tien jos jokin häiritsee.

   Lainaa

  56. Nti. Näpsä 18.11.2016 0:58
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Tylsimys: Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   Jos nyt aloittaisit vaikka siitä ettet mene runkkailemaan sen naapurin nirppanokan näköpiiriin kun se ottaa partsilla aurinkoa. Niin kuin sua edeltävälle kirjoittajalle oli tehty. Kukaan tuskin on juoksemassa poliisille ja ilmiantamassa sua seksuaalisesta ahdistelusta jos käyttäydyt normaalisti. Tai jos se niin tekee, niin silloin ko. henkilö ite luultavasti on jotenkin häiriintynyt. Asiat voi toki ymmärtää tahallaan väärin, tai sitten voit yrittää olla iso poika ja ymmärtää ne niin kuin ne oli tarkoitettu ymmärrettäväksi.

   Lainaa

  57. MGTO-videoita katsellut nainen 19.3.2017 18:29
   Tulos: -10 (22 ääntä)
   NaisetvsMiehet: Muutamaan kertaan naisen aloitteesta leikkiin lähtenyt ja joutunut pistämään yhteydet poikki kun toista onkin alkanut ahdistamaan. Myös miehillä on tunteet ja miehetkin ahdistuvat kun syytetään perättömästi tai edes vihjataan aiheettomasti ahdisteluun. Terveestä miehestä ahdistelu on väärin ja terve nainen osaa sanoa suoraan saman tien jos jokin häiritsee. Komppaan 100%. Ongelmahan on tietenkin siinä, ettei kaikki ongelmat, etenkään psyykkiset, traumaperäiset jne. näy heti kättelyssä. Jolloin tutustumistilanteessa ei saa todellista kuvaa siitä, millainen toinen on sitten arjessa. Miesten turvallisuus tulisi ottaa yhteiskunnassamme yhtä vakavasti kuin naisten. Syytetasolle on Suomessa onneksi suhteellisen vaikea viedä asioita ilman todisteita, mutta sosiaalinen haitta voi olla yhtä tuhoisa esim. tulevaisuuden työllistymisen ja ystäväpiirin kannalta. Täydellisessä maailmassa kenenkään sukupuolesta riippumatta ei tarvitsisi pelätä fyysistä eikä psyykkistä väkivaltaa.

   Lainaa

  58. Tulos: -4 (20 ääntä)
   Tylsimys: Miten erottaa koska ahdistelen katsein ja koska katson vain normaalisti? Miehenä ahdistaa se että voin käyttäytyä normaalisti ja kohteliaasti kaikkia muita naapureita kohtaan mutta se 22v nirppanokka minun täytyy ignoorata huomaavaisesti. En osaa. En vittu pysty olemaan avaamatta sille ovea kuten avaan sekä hänen äidilleen, isoäidilleen ja molempien miesystäville. Ja se pikkupillu luulee että oven avaukseen ja silmiin katsomiseen liittyy salattu viesti. Ei liity, on vain vanhanaikaisen kasvatuksen tulos.
   Ei naisista kiinnostuminen, ihailu tai katselu sinänsä ole mitenkään tuomittavaa. Nimimerkki Yök kertoi että 55-vuotias mies on näkyvästi masturboinut hänen nähtensä. Se menee jo ahdistelun puolelle. Muuten viestisi oli kyllä järkevä ja olen samaa mieltä sen kanssa mutten usko että naiset haluavat että heitä nimitellään "pikkupilluiksi".

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: homot, lesbot, heterot, naapuri

 • Uusimmat

 • Kategoriat