Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 114

Mitä yhteistä on Kekkosella ja vatsalihaksilla?
Kuvakooste, osa 114

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +723 (859 ääntä)
   Mut eihän se ollut Eijan mukaan monen sadan kilometrin korkeudessa vaan niin monen kilometrin päässä. Markukselleko tässä kuitenkin pitäis nauraa?

   Lainaa

  2. Tulos: +810 (820 ääntä)
   Hyvä Stella. Näytit miten nykyajan "aikuiset" matkustaa.

   Lainaa

  3. Tulos: -62 (202 ääntä)
   Kovia lentsikoita kun tuhansien kilometrien korkeudella lentelevät

   Lainaa

  4. Tulos: +240 (260 ääntä)
   Varmaan. Enpä ihmettele ettei Eija oo itekään varma mitä tarkoittaa, mulla oli ainaki vaikeuksia seurata ajatuksen liitoa postauksessa.

   Lainaa

  5. KaroliinaCZ 9.6.2016 2:46
   Tulos: +546 (552 ääntä)
   Keneltäköhän on lapsi oppinut olla koko aika nenäkiinni masiinois...

   Lainaa

  6. Tulos: +571 (583 ääntä)
   Jos oma lapsi on liikaa ruudun ääressä niin itseään siitä saa syyttää. Mutta älkää nyt jumalauta käyttäkö sitä laitetta AJON AIKANA, varsinkaan lapsi kyydissä. Oma ja toisten henki pelissä.

   Lainaa

  7. Tulos: +218 (238 ääntä)
   Aika pahasti erkaantuneet vatsalihakset Markilla...

   Lainaa

  8. jukkapalmu 9.6.2016 3:19
   Tulos: +58 (118 ääntä)
   A: Mut eihän se ollut Eijan mukaan monen sadan kilometrin korkeudessa vaan niin monen kilometrin päässä. Markukselleko tässä kuitenkin pitäis nauraa?
   Ehkä sille että tyttö luuli että kone nousee kun vaan sattui tulemaan suoraan yli.

   Lainaa

  9. Tulos: +466 (474 ääntä)
   Oonko mä ainoa joka näkee tossa mahassa Fingerporin kaupunginjohtajan?

   Lainaa

  10. Tulos: -68 (260 ääntä)
   Stellan kuva on klassinen esimerkki siitä miten naiset ottaa kuvia asioista. Aina pitää saada itsensä kuvaan myös. http://m.imgur.com/Ya3Tv7d

   Lainaa

  11. Tulos: +97 (103 ääntä)
   Geek: Oonko mä ainoa joka näkee tossa mahassa Fingerporin kaupunginjohtajan?
   Ehdit ensin. Minulla tuli ainakin heti mieleen.

   Lainaa

  12. Tulos: +29 (45 ääntä)
   A: Mut eihän se ollut Eijan mukaan monen sadan kilometrin korkeudessa vaan niin monen kilometrin päässä. Markukselleko tässä kuitenkin pitäis nauraa?
   Kummallekin, add.

   Lainaa

  13. Tataariukko 9.6.2016 9:04
   Tulos: +68 (128 ääntä)
   Pena: Stellan kuva on klassinen esimerkki siitä miten naiset ottaa kuvia asioista. Aina pitää saada itsensä kuvaan myös.
   Ja voi vain kuvitella kuinka itseä on ehostettu taustapeilin avulla ennen kuvan ottamista.

   Lainaa

  14. Tulos: +67 (181 ääntä)
   Pena: Stellan kuva on klassinen esimerkki siitä miten naiset ottaa kuvia asioista. Aina pitää saada itsensä kuvaan myös. http://m.imgur.com/Ya3Tv7d
   Äidit ottavat lapsistaan kuvia joka tilanteessa, väsymiseen asti - isät filmaavat enemmän itseään ja autoaan. Niin että Pena-ystäväiseni, tämä on aika miehekäs otos. ps. Miksi tietynlaiset miehet lietsovat sotaa naisia vastaan aina kun näkevät pienenkin tilaisuuden?

   Lainaa

  15. Tulos: +24 (50 ääntä)
   A: Mut eihän se ollut Eijan mukaan monen sadan kilometrin korkeudessa vaan niin monen kilometrin päässä. Markukselleko tässä kuitenkin pitäis nauraa?
   Kiti: Hyvä Stella. Näytit miten nykyajan “aikuiset” matkustaa.
   Niin, siis nämä selfie-aikuiset, fiksut ihmiset eivät ota niitä missään.

   Lainaa

  16. Tulos: +148 (180 ääntä)
   Pena: Stellan kuva on klassinen esimerkki siitä miten naiset ottaa kuvia asioista. Aina pitää saada itsensä kuvaan myös. http://m.imgur.com/Ya3Tv7d
   Mies A: Naiset aina tekee asian X tavalla Y! Mies B tulee paikalle, tekee asian X tavalla Y. Mies A katsoo muualle.

   Lainaa

  17. Tulos: +59 (63 ääntä)
   Geek: Oonko mä ainoa joka näkee tossa mahassa Fingerporin kaupunginjohtajan?
   Et. Ilmiselvä Homelius siinä on.

   Lainaa

  18. Tulos: +2 (16 ääntä)
   Onko Eijan kuvissa hävittäjän "Missing Man"-lentoliike? Muuten en viitsi kommentoida, kun on niin osuvia kommentteja.

   Lainaa

  19. Tulos: +33 (35 ääntä)
   100km on likimain avaruuden raja. ihan vaan tiedoks

   Lainaa

  20. Tulos: +52 (64 ääntä)
   "Nenä kii masiinoissa" "ei koneella istumista liikaa" Mutta TV:tä saa katsoa niin paljon kuin haluaa ja aikuiset tekevet ihan samaa.

   Lainaa

  21. Tulos: -42 (68 ääntä)
   A: Mut eihän se ollut Eijan mukaan monen sadan kilometrin korkeudessa vaan niin monen kilometrin päässä. Markukselleko tässä kuitenkin pitäis nauraa?
   koitappas lukea uudelleen kyseinen moka. ihan vaikka siittä kohtaa missä Eija sanoo sen "sadan".

   Lainaa

  22. Tulos: +131 (133 ääntä)
   Eipähän Mark ainakaan koita kehuja keräillä tuolla "tekemättömyys alkaa näkyä"....

   Lainaa

  23. Tulos: -173 (189 ääntä)
   Kuva on otettu pihatiellä juuri ennen pihaan saapumista. Mikä käy keskutelusta ilmi joka on jätetty tahallaan pois. Koska kuva on tunnistettavissa ja nimen kera julkastu on tästä tehty rikosilmoitus kunnianloukkauksena et en suositte kommentoimaa kuvaa yhtää enempää.

   Lainaa

  24. Tulos: +191 (193 ääntä)
   yksvaa: Kuva on otettu pihatiellä juuri ennen pihaan saapumista. Mikä käy keskutelusta ilmi joka on jätetty tahallaan pois. Koska kuva on tunnistettavissa ja nimen kera julkastu on tästä tehty rikosilmoitus kunnianloukkauksena et en suositte kommentoimaa kuvaa yhtää enempää.
   Ei tästä kuvasta tunnista ihmisiä. Äläkä nyt hassuttele, ettäkö pihatiellä otettu? Melkoinen vauhti kotipolulla, kun noita koivuja katsoo.

   Lainaa

  25. Tulos: +158 (166 ääntä)
   yksvaa: Kuva on otettu pihatiellä juuri ennen pihaan saapumista. Mikä käy keskutelusta ilmi joka on jätetty tahallaan pois. Koska kuva on tunnistettavissa ja nimen kera julkastu on tästä tehty rikosilmoitus kunnianloukkauksena et en suositte kommentoimaa kuvaa yhtää enempää.
   Hetkonen. Nainen on itse ottanut kuvan itsestään. Julkaissut sen facebookissa itse, ja samalla luopunut oikeuksistaan ko. kuvaan. Ja nyt nostaa kunnianloukkaussyytettä, koska hänen itse julkaisemansa kuva on julkinen? ... does not compute ...

   Lainaa

  26. joulupukki 9.6.2016 16:20
   Tulos: +170 (172 ääntä)
   yksvaa: Kuva on otettu pihatiellä juuri ennen pihaan saapumista. Mikä käy keskutelusta ilmi joka on jätetty tahallaan pois. Koska kuva on tunnistettavissa ja nimen kera julkastu on tästä tehty rikosilmoitus kunnianloukkauksena et en suositte kommentoimaa kuvaa yhtää enempää.
   Hyvähän se on tehdä rikosilmoitus ja ilmiantaa itsensä puhelimen käytöstä ajon aikana :D Ja ihan itse kuvan laitoit nettiin. Eikö ihmisillä ole enää maalaisjärkeä?

   Lainaa

  27. Tulos: +131 (133 ääntä)
   yksvaa: Kuva on otettu pihatiellä juuri ennen pihaan saapumista. Mikä käy keskutelusta ilmi joka on jätetty tahallaan pois. Koska kuva on tunnistettavissa ja nimen kera julkastu on tästä tehty rikosilmoitus kunnianloukkauksena et en suositte kommentoimaa kuvaa yhtää enempää.
   Toivottavasti et nyt oikeasti ole mennyt haaskaamaan poliisin aikaa ja rajallisia resursseja tuollaiseen turhaan ilmoitukseen. Huhhuh.

   Lainaa

  28. Tulos: +55 (79 ääntä)
   En voi lopettaa nauramista noitten vatsalihasten takia. Ovat muuten harvinaisen rumat...

   Lainaa

  29. Tulos: +133 (135 ääntä)
   yksvaa: Kuva on otettu pihatiellä juuri ennen pihaan saapumista. Mikä käy keskutelusta ilmi joka on jätetty tahallaan pois. Koska kuva on tunnistettavissa ja nimen kera julkastu on tästä tehty rikosilmoitus kunnianloukkauksena et en suositte kommentoimaa kuvaa yhtää enempää.
   Oot kyllä harvinaisen hölmö nainen. Eka vaarannat oman, lapsesi ja muiden tienkäyttäjien hengen ottamalla selfieitä siitä, kuinka lapsesi on kiinni masiinassaan. Mistähän lie moisen oppinut? Sen jälkeen lisäät kuvan facebookiin, josta lukemattomat henkilöt sen näkevät. Kun kuva päätyy sensuroituna feissarimokiin, teet rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. Kukahan kunniaasi on loukannut?

   Lainaa

  30. matemaatikko 9.6.2016 17:43
   Tulos: -14 (58 ääntä)
   Eija on loistava esimerkki siihen loputtomaan sarjaan esimerkkejä, joiden takia matematiikan, fysiikan ja kemian opetusmäärät peruskouluissa pitäisi moninkertaistaa. Lisäksi tulisi varmistaa, ettei peruskoulua voi läpäistä, jos ei saavuta näistä aineista tiettyä vähimmäistasoa.

   Lainaa

  31. Tulos: -33 (63 ääntä)
   Ruma Elsa: Äidit ottavat lapsistaan kuvia joka tilanteessa, väsymiseen asti - isät filmaavat enemmän itseään ja autoaan. Niin että Pena-ystäväiseni, tämä on aika miehekäs otos. ps. Miksi tietynlaiset miehet lietsovat sotaa naisia vastaan aina kun näkevät pienenkin tilaisuuden?
   Tämä taisi olla vitsi, minusta hauska sellainen. :D T. Nainen. Löysää hattuas.

   Lainaa

  32. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Geek: Oonko mä ainoa joka näkee tossa mahassa Fingerporin kaupunginjohtajan?
   Homeliushan se siinä xD

   Lainaa

  33. Tulos: +48 (66 ääntä)
   Ruma Elsa: Äidit ottavat lapsistaan kuvia joka tilanteessa, väsymiseen asti - isät filmaavat enemmän itseään ja autoaan. Niin että Pena-ystäväiseni, tämä on aika miehekäs otos. ps. Miksi tietynlaiset miehet lietsovat sotaa naisia vastaan aina kun näkevät pienenkin tilaisuuden?
   Huonon itsetunnon ja surkean kotikasvatuksen vuoksi. He eivät kykene hyväksymään itsessään feminiinistä puolta ja projisoivat sen naisiin kohdistuvana vihana. (Kaikissa ihmisissä on sekä feminiini/maskuliini-puoli). Kotona suhde äitiin ja isään on vääristynyt, jolloin heillä on mitä ihmeellisempiä uskomuksia, joita jotkut jopa pitävät totena. Tällainen ihminen puhuu aina itsestään(!) Se kannattaa muistaa, eikä sen vuoksi kannata provosoitua, sillä oikeastaan tämä ihminen on oman ajattelunsa uhri.

   Lainaa

  34. Tulos: +127 (129 ääntä)
   yksvaa: Kuva on otettu pihatiellä juuri ennen pihaan saapumista. Mikä käy keskutelusta ilmi joka on jätetty tahallaan pois. Koska kuva on tunnistettavissa ja nimen kera julkastu on tästä tehty rikosilmoitus kunnianloukkauksena et en suositte kommentoimaa kuvaa yhtää enempää.
   Kunnianloukkausta et sensuroidusta kuvasta saa millään aikaiseksi. Sen sijaan yritä niellä lapsellinen ylpeytesi ja paina mieleesi, että tuossa kuvassa vaarannat lapsesi hengen. Vaikka ajaisitkin tuttua ajoreittiä 20km/h, et havainnoi yhtään ympäristöäsi. Jos joku kaahari posauttaisi keulaan tai kylkeen, se tapahtuu sekunneissa. Moni on täältä vaihtanut hiippakuntaa ajon aikana otettujen selfieiden vuoksi. Koita sinä ottaa opiksesi nyt kun vielä voit. Ja kasvata lapsiasi. Kasvatukseen kuuluu mm. mallin antaminen. Lopeta niiden älylaitteiden rävellys ja opeta ehdottomasti lapsellesi, että ajon aikana keskitytään liikenteeseen - eikä mihinkään muuhun. Oli paikka tai ajonopeus mikä hyvänsä. Tieliikenne pätee AINA ja JOKA PAIKASSA, kun ajoneuvosta kytketään moottori päälle. Meidän jokaisen turvallisuuden takaamiseksi.

   Lainaa

  35. Tulos: -31 (63 ääntä)
   Ruma Elsa: Äidit ottavat lapsistaan kuvia joka tilanteessa, väsymiseen asti - isät filmaavat enemmän itseään ja autoaan. Niin että Pena-ystäväiseni, tämä on aika miehekäs otos. ps. Miksi tietynlaiset miehet lietsovat sotaa naisia vastaan aina kun näkevät pienenkin tilaisuuden?
   asutaanko me ihan samalla planeetalla? siellä planeetalla missä minä asun, nimenomaan naiset ottaa itsestään kuvia. mies kuvaa sitten just autoja, tietokoneita, moottoreita, moottoripyöriä ja kaikkea mitä en edes tiedä. t. nainen joka ottaa enemmän kuvia itsestään kuin mieheni.

   Lainaa

  36. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Norriska: Toivottavasti et nyt oikeasti ole mennyt haaskaamaan poliisin aikaa ja rajallisia resursseja tuollaiseen turhaan ilmoitukseen. Huhhuh.
   eihän se oo turha. puhelimen käyttö ajaessa on liikenteen vaarantamista. sakot ainakin saa tosta :D mutta että on niin idiootti että ilmiantaa ite itsensä ni ei järki paljon päätä pakota.

   Lainaa

  37. Tulos: +54 (68 ääntä)
   Nonnu: Tämä taisi olla vitsi, minusta hauska sellainen. T. Nainen. Löysää hattuas.
   Vitsit saavat mielestäni olla vaikka miten törkeitä, mutta ne saisivat olla uusia ja omaperäisiä. Kun joka ainut kerta kun tänne eksyn niin joku kommentoi "aina naiset tekevät xyz typerää!" niin se oli ehkä hauskaa, ehkä ei, ensimmäiset pari tusinaa kertaa, huumorintajusta riippuen. Mutta mikään vitsi ei ole hauska kerrottuna samanlaisena useamman sata kertaa. Se potkaisee pienet jalkansa ilmaan, se kuolee. Se on poissa.

   Lainaa

  38. Tulos: +61 (81 ääntä)
   ananas: asutaanko me ihan samalla planeetalla? siellä planeetalla missä minä asun, nimenomaan naiset ottaa itsestään kuvia. mies kuvaa sitten just autoja, tietokoneita, moottoreita, moottoripyöriä ja kaikkea mitä en edes tiedä. t. nainen joka ottaa enemmän kuvia itsestään kuin mieheni.
   Onpa taas stereotyyppejä vilisevä kommentti! Itse valkoisena heteromiehenä en ole eläessäni ottanut kuvaa autosta tai moottoripyörästä tms. Itse harvoin mutta välillä sorrun myös ottamaan itsestäni kuvia. Että taidat tosiaan elää jollain ihan omalla stereotypiaplaneetalla.

   Lainaa

  39. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Sixpack on niin last season, nyt pitää olla Kekkospack.

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (38 ääntä)
   sfdsdaf: 100km on likimain avaruuden raja. ihan vaan tiedoks
   Jep, mutta 10km korkeudessa ja 100km päässä maata pitkin oleva esine on noin 100,5 km etäisyydellä katsojasta. Eihän sitä Eija näe, mutta avaruuden rajalla ei tuossa tapauksessa ole paskan väliä.

   Lainaa

  41. Vierailija 11.6.2016 7:17
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   ananas: eihän se oo turha. puhelimen käyttö ajaessa on liikenteen vaarantamista. sakot ainakin saa tosta mutta että on niin idiootti että ilmiantaa ite itsensä ni ei järki paljon päätä pakota.
   Aikoinaan kotikaupungissa oli yksi vähän mieleltään hassahtanut mies. Tykkäsi kytätä lähimmäisiään ja tehtaili rikosilmoituksia kun mielestään joku rikkoi lakia. Kerran sitten ajoi mielestään ylinopeutta ajavan auton perässä ja kiihdytti oman vauhtinsa samaan vauhtiin ja otti kuvan edessä ajavan auton rekkarista ja omasta nopeusmittaristaan ja vei kuvan poliisilaitokselle. Kukahan siitä sai sakot? Aivan. Mies itse. Tämä tarina on tosi, tiesin miehen ja kuulin hänen tempauksistaan.

   Lainaa

  42. King Arthur 11.6.2016 7:47
   Tulos: +24 (40 ääntä)
   ananas: asutaanko me ihan samalla planeetalla? siellä planeetalla missä minä asun, nimenomaan naiset ottaa itsestään kuvia. mies kuvaa sitten just autoja, tietokoneita, moottoreita, moottoripyöriä ja kaikkea mitä en edes tiedä. t. nainen joka ottaa enemmän kuvia itsestään kuin mieheni.
   Olisi kiva kuulla asuinplaneettasi nimi ja sijainti. Ihan vain että voin vältellä sitä kuin ruttoa.

   Lainaa

  43. Tulos: -23 (33 ääntä)
   Tutut saattaa kyllä pojan tunnistaa tuosta autokuvasta vaatteiden ja äidin nimen perusteella. Ärsyttävää, jos lasta aletaan kiusata sen takia, että sen äiti on urpoillut ja päätynyt feissarimokiin.

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (5 ääntä)
   urponen: Jep, mutta 10km korkeudessa ja 100km päässä maata pitkin oleva esine on noin 100,5 km etäisyydellä katsojasta. Eihän sitä Eija näe, mutta avaruuden rajalla ei tuossa tapauksessa ole paskan väliä.
   Mutta Eija sanoi että kone lensi yli toiselle puolelle. Tuskin oli yläpuolella sadan kilometrin päässä.

   Lainaa

  45. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Jpea: Huonon itsetunnon ja surkean kotikasvatuksen vuoksi. He eivät kykene hyväksymään itsessään feminiinistä puolta ja projisoivat sen naisiin kohdistuvana vihana. (Kaikissa ihmisissä on sekä feminiini/maskuliini-puoli). Kotona suhde äitiin ja isään on vääristynyt, jolloin heillä on mitä ihmeellisempiä uskomuksia, joita jotkut jopa pitävät totena. Tällainen ihminen puhuu aina itsestään(!) Se kannattaa muistaa, eikä sen vuoksi kannata provosoitua, sillä oikeastaan tämä ihminen on oman ajattelunsa uhri.
   Hmm. Viittasin huumorimielessä vain vanhaan "meemi"-kuvaan. En tarkoittanut mitään pahaa eikä ajatuksena ollut mikään mies/nais sota. Pyydän anteeksi koska kommenttini sekvästi loukkasi teitä, poistaisin sen jos se olisi täällä mahdollista. Kotikasvatukseen ja omaan femiiniin puoleen en koe järkeväksi sanoa mitään, koska viestini on anteeksipyyntö.

   Lainaa

  46. TapioRautaWaara 17.6.2016 21:45
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kekkonen, kekkonen, kekkonen, kekkonen, keklonen, kekkonen, kekkonen, kekkonen.......

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Noin pienen lapsen pitäisi vielä kaiken lisäksi istua korokkeella takapenkillä.

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (1 ääni)
   Geek: Oonko mä ainoa joka näkee tossa mahassa Fingerporin kaupunginjohtajan?
   Et todella! :D http://hs10.snstatic.fi/webkuva/sarjis/560/1305858112970?ts=1060

   Lainaa

  49. bananaforscale 29.11.2019 17:09
   Tulos: -7 (7 ääntä)
   A: Mut eihän se ollut Eijan mukaan monen sadan kilometrin korkeudessa vaan niin monen kilometrin päässä. Markukselleko tässä kuitenkin pitäis nauraa?
   Jos se menee satojen kilsojen päästä se ei mee yli. Jos se menee satojen kilometrien päästä *ja yli* korkeutta on satoja kilometrejä. Vai sanoks sä että lentokone menee yli jos se on toisella puolella maata?

   Lainaa

  50. Noheva apina 26.11.2020 21:37
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Toivottavasti Stella sai sakot.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, ajaa, kuski, selfie, lapsi, äiti, auto, Kekkonen, vatsalihakset, lentokone, hävittäjä, presidentti