Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 69

Kaikki alennukset kuuluvat minulle!
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 69

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +428 (494 ääntä)
   Sillä lailla!

   Lainaa

  2. Tulos: -338 (742 ääntä)
   Mä en voi olla ainut jonka mielestä tää stoori oli turhan vaikeesti selitetty...?

   Lainaa

  3. Pulutossu 9.6.2016 1:12
   Tulos: +1241 (1333 ääntä)
   Meniköhän nyt ihan näin?

   Lainaa

  4. Tulos: -201 (599 ääntä)
   Nyt minä kyllä niin mieleni pahoitin! Ne on riisipiirakoita, ei karjalanpiirakoita. Karjalanpiirakoiden teollinen valmistaminen vähänkään isommassa mittakaavassa ei onnistu, eikä taatusti varsinkaan raakapakasteena paistopisteelle! Ei kaikki kuohuviini ole samppanjaa! T. Mielensäpahoittaja.

   Lainaa

  5. Tulos: +97 (251 ääntä)
   Näitä avohoidon yleistymisen ihania seurauksia...

   Lainaa

  6. Tulos: +675 (789 ääntä)
   Sarjassamme asioita joita ei koskaan tapahtunut.

   Lainaa

  7. Tulos: +499 (577 ääntä)
   Joskus itsellänikin on vilkas mielikuvitus ja mietin kaupassa mitä joku voisi tehdä.. En kuitenkaan kerro sitä totena myöhemmin.

   Lainaa

  8. Tulos: +224 (272 ääntä)
   Pulutossu: Meniköhän nyt ihan näin?
   Monet aivosairaudet oireilevat kovin värikkäillä tarinoilla, jotka ovat suurimmaksi osaksi mielikuvituksen tuotetta. Ja melkoisen harva kaupassa kulkee mopokypärä päässä; siinä tulee hemmetin kuuma ja piirakoita voi olla äärettömän vaikea nähdä kypärän alaosan estäessä näkyvyyden alas.

   Lainaa

  9. Puolikiero_savolainen 9.6.2016 8:00
   Tulos: +177 (297 ääntä)
   Tosiasiassa Jimi kimitti mummolle, että kyllä hänenkin pitää saada edes kaksi piirakkaa.. Mummo otti muutaman uhkaavan askeleen Jimiä kohti ja yhtä aikaa kuului hätääntyneen pojan suunnalta kimakka pieru ja Jimin kiljaisu "yksi!! Edes yksi!" Silloin mummu läimäisi oikeallaan ja Jimi lenteli pitkin leipähyllyjä. Pojan herättää mummo oli jo maksanut piirakat ja mennyt kotiaan.

   Lainaa

  10. Tulos: -80 (172 ääntä)
   kypärä päässä kaupassa ja sekopäitä mummeleita. only in pääkaupunkiseutu. hyi vittu.

   Lainaa

  11. Asiantuntia 9.6.2016 9:52
   Tulos: +165 (183 ääntä)
   Titityy: Mä en voi olla ainut jonka mielestä tää stoori oli turhan vaikeesti selitetty…?
   Keksityt tarinat ovat usein epäloogisia.-

   Lainaa

  12. Tulos: +25 (73 ääntä)
   fhdhfhd: kypärä päässä kaupassa ja sekopäitä mummeleita. only in pääkaupunkiseutu. hyi vittu.
   Jep, tämä on yksi hullujenhuone koko mesta. Voi kun voisikin muuttaa rauhalliselle maaseudulle.

   Lainaa

  13. Tulos: +143 (221 ääntä)
   "Ilmoitan kertovani henkilökunnalle että hän on kerännyt paistot ennen määräaikaa" BURN mikä KOVIS! Toivottavasti kerto äidillekin että tuhma täti kiusas.

   Lainaa

  14. Tulos: +295 (317 ääntä)
   Plausible: mopoteinit todellakin kulkevat kaupassa kypärä päässä Busted: jos mopoteini headbuttaisi tanttaa kaupassa, olisi tarina päättynyt siihen että henkilökunta olisi soittanut poliisit ja poliisi sosiaaliviranomaiset. Lopputuloksena vanhemmilta kännykkä- ja läppäriarestia pari kuukautta, joten tilapäivitys olisi jäänyt tekemättä.

   Lainaa

  15. Tulos: +31 (225 ääntä)
   Mä en ymmärrä, miksi aina täytyy alkaa pohtimaan, oliko tarina nyt varmasti aito vai ei. Tai siis, mitä te pohtijat siitä hyödytte, että onko tarina nyt varmasti toteutunut vai ei. Jos ihan oikeassa elämässä, niinku tietokoneen ruudun toisella puolen, joku kertoo jotain uskomatonta, onko teidän ensimmäinen reaktio vaan "Nyt kyllä huijaat, ei voinu tapahtua noin, koska mullekaan ei tapahtunut noin." Jos nyt keskitytään vaan siihen, onko tarina hauska vai ei. Näitä kommentteja on niin tylsä lukea jos ensimmäiset 20kpl on pohdintoja siitä, kuinka tätä EI TODELLAKAAN voinut tapahtua oikeasti.

   Lainaa

  16. Tulos: +55 (95 ääntä)
   Titityy: Mä en voi olla ainut jonka mielestä tää stoori oli turhan vaikeesti selitetty…?
   Olisi varmaan pitänyt olla tavuviivat?

   Lainaa

  17. Tulos: +60 (96 ääntä)
   Muks: Monet aivosairaudet oireilevat kovin värikkäillä tarinoilla, jotka ovat suurimmaksi osaksi mielikuvituksen tuotetta. Ja melkoisen harva kaupassa kulkee mopokypärä päässä; siinä tulee hemmetin kuuma ja piirakoita voi olla äärettömän vaikea nähdä kypärän alaosan estäessä näkyvyyden alas.
   Meillä päin ainakin kuljettiin mopokypärä päässä kun oltiin niitä 15-16 kesäsiä. Tosin yleensä nostettiin pään päälle silleen että se kypärä oli ns. niinku hattu. Tietenkään jos oli aikomus olla vaan minuutti tai pari niin ei otettu kypärää pois, avattiin vaan luukku. Ja asun ihan Keski-Suomessa ettei ole pääkaupunkiseudun juttuja niinkuin joku mainitsi. Ihan hyvin voi olla tapahtunu, en ymmärrä miks pitää aina miettiä mikä on tosi ja mikä ei. Paljon hauskempia silloin kun ajattelee niiden olevan totta :D

   Lainaa

  18. Tulos: +123 (169 ääntä)
   Eli siis pahoinpitelit ihmisen ja kehuskelet sillä FB:ssä?

   Lainaa

  19. Tulos: +118 (138 ääntä)
   Pakko viilata pilkkua: Järvenpää ei ole pääkaupunkiseutua.

   Lainaa

  20. Tulos: +82 (94 ääntä)
   fhdhfhd: kypärä päässä kaupassa ja sekopäitä mummeleita. only in pääkaupunkiseutu. hyi vittu.
   Järvenpäätä ei lasketa pääkaupunkiseuduksi. Pääkaupunkiseudulla (lyhenne PK-seutu) tarkoitetaan Suomessa Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunkien muodostamaa aluetta (wikipedia).

   Lainaa

  21. Ei ymmärrä 9.6.2016 11:45
   Tulos: -18 (32 ääntä)
   Randoms: Nyt minä kyllä niin mieleni pahoitin! Ne on riisipiirakoita, ei karjalanpiirakoita. Karjalanpiirakoiden teollinen valmistaminen vähänkään isommassa mittakaavassa ei onnistu, eikä taatusti varsinkaan raakapakasteena paistopisteelle! Ei kaikki kuohuviini ole samppanjaa! T. Mielensäpahoittaja.
   Mitenniiiin ei onnistu isommassa mittakaavassa? Mitähän sä nyt selität...

   Lainaa

  22. Tulos: +64 (86 ääntä)
   Leinokki: Mä en ymmärrä, miksi aina täytyy alkaa pohtimaan, oliko tarina nyt varmasti aito vai ei. Tai siis, mitä te pohtijat siitä hyödytte, että onko tarina nyt varmasti toteutunut vai ei. Jos ihan oikeassa elämässä, niinku tietokoneen ruudun toisella puolen, joku kertoo jotain uskomatonta, onko teidän ensimmäinen reaktio vaan “Nyt kyllä huijaat, ei voinu tapahtua noin, koska mullekaan ei tapahtunut noin.” Jos nyt keskitytään vaan siihen, onko tarina hauska vai ei. Näitä kommentteja on niin tylsä lukea jos ensimmäiset 20kpl on pohdintoja siitä, kuinka tätä EI TODELLAKAAN voinut tapahtua oikeasti.
   Tää vaan oli niin surkean selvästi keksitty, ettei edes naurata. Oikeastaan koko vitsi on siinä, että joku viitsii keksiä tämmöistä ja postata.

   Lainaa

  23. Tulos: -23 (31 ääntä)
   Muks: Monet aivosairaudet oireilevat kovin värikkäillä tarinoilla, jotka ovat suurimmaksi osaksi mielikuvituksen tuotetta. Ja melkoisen harva kaupassa kulkee mopokypärä päässä; siinä tulee hemmetin kuuma ja piirakoita voi olla äärettömän vaikea nähdä kypärän alaosan estäessä näkyvyyden alas.
   Lisäksi todennäköisesti se alepan kassa olisi pyytänyt noin iltasaikaan poistamaan sen kypärän pois päästä.

   Lainaa

  24. Tulos: +50 (58 ääntä)
   Asdf: Lisäksi todennäköisesti se alepan kassa olisi pyytänyt noin iltasaikaan poistamaan sen kypärän pois päästä.
   Miksi olisi? T. Kaupan kassa, joka mielessään nauraa räkäisesti mopopojille, jotka eivät viitsi ottaa kypärää päästään.

   Lainaa

  25. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Randoms: Nyt minä kyllä niin mieleni pahoitin! Ne on riisipiirakoita, ei karjalanpiirakoita. Karjalanpiirakoiden teollinen valmistaminen vähänkään isommassa mittakaavassa ei onnistu, eikä taatusti varsinkaan raakapakasteena paistopisteelle! Ei kaikki kuohuviini ole samppanjaa! T. Mielensäpahoittaja.
   No höpöhöpö, pohjoiskarjalaisen kotikenttä-oikeudella julistan riisipiirakka-nimityksen nipotukseksi, tosin siitä nyt voi aina olla yhtä mieltä, että kotipaistoinen on aina parempaa. :)

   Lainaa

  26. Tulos: -5 (41 ääntä)
   Leinokki: Mä en ymmärrä, miksi aina täytyy alkaa pohtimaan, oliko tarina nyt varmasti aito vai ei. Tai siis, mitä te pohtijat siitä hyödytte, että onko tarina nyt varmasti toteutunut vai ei. Jos ihan oikeassa elämässä, niinku tietokoneen ruudun toisella puolen, joku kertoo jotain uskomatonta, onko teidän ensimmäinen reaktio vaan “Nyt kyllä huijaat, ei voinu tapahtua noin, koska mullekaan ei tapahtunut noin.” Jos nyt keskitytään vaan siihen, onko tarina hauska vai ei. Näitä kommentteja on niin tylsä lukea jos ensimmäiset 20kpl on pohdintoja siitä, kuinka tätä EI TODELLAKAAN voinut tapahtua oikeasti.
   Oletan että oot tyyppiä, joka hassunhauskoja tarinoita tehtailee? Kiitos selvennyksestä, miksi.

   Lainaa

  27. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Öitä: No höpöhöpö, pohjoiskarjalaisen kotikenttä-oikeudella julistan riisipiirakka-nimityksen nipotukseksi, tosin siitä nyt voi aina olla yhtä mieltä, että kotipaistoinen on aina parempaa.
   <3<3<3<3<3<3<3<3

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (27 ääntä)
   Järvenpään alepassa olen monesti käynyt ysin pintaan ja myöhemminkin (menee 23:00:lta kiinni), eikä ole näkynyt kypäräjimiä siellä, eikä munkkeja heittelevää mummoa.

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (55 ääntä)
   Leinokki: Mä en ymmärrä, miksi aina täytyy alkaa pohtimaan, oliko tarina nyt varmasti aito vai ei. Tai siis, mitä te pohtijat siitä hyödytte, että onko tarina nyt varmasti toteutunut vai ei. Jos ihan oikeassa elämässä, niinku tietokoneen ruudun toisella puolen, joku kertoo jotain uskomatonta, onko teidän ensimmäinen reaktio vaan “Nyt kyllä huijaat, ei voinu tapahtua noin, koska mullekaan ei tapahtunut noin.” (snip)
   Kyllä noita riittää myös elävässä elämässä, ja se johtuu siitä että jollei paljoakaan seikkaile oman kotipihansa ulkopuolelle, niin ei ole mitään käsitystä siitä millaista muumia tuolla on liikkeellä. Päädyin joskus televisioon koska olin ihan normaalissa uudenvuoden ilotulituksessa jonkun isomman kaupungin (eikä siis minkään New Yorkin) keskusaukiolla katsomassa keskiyön ilotulituksia, ja eri maiden uusista vuosista oli joku human interest-kooste. Opiskelijatoverini sen nähtyään ihmetteli että kylläpä vietän villiä, vaarallista ja jännittävää elämää, kuin jokin elokuvatähti. Koska osaan säästää kesätyörahoistani, ostaa lentolipun, varata hostellihuoneen, suunnistaa kaupungin keskustaan, ja satun pitämään ilotulituksista sekä joutumaan yleisöä kuvaavan linssin tielle, olen elokuvatähti? Just joo. Mutta tietysti porukka jonka mielestä tämä on "villiä ja jännittävää" ei voi uskoa mitään oikeasti omituista mitä voi sattua, ja sattuu, jos viitsii vähän oman ulko-ovensa ulkopuolelle, joten valehtelijan/ kerskailijan leimaa välttääkseen on paras olla kertomatta mitään. Pitäisin mokana sitä että joutuu jonkun tädin kanssa riitaan parin karjalanpiirakan takia, käy jonkun kimppuun, ja sitten vielä julkisesti retostelee sillä, ihmisiä, avohoitopotilaitakaan, kun ei saa lyödä. Silti jo tätä palstaa lukemallakin, ei tarvitse edes lähteä ulos, käy selväksi että niinkin idioottimaisia ihmisiä varmasti on.

   Lainaa

  30. Härkäruoska 10.6.2016 1:28
   Tulos: -49 (79 ääntä)
   Euroopan omistajaa leikkivä ämmä sai ihan mitä ansaitsikin. "Ei ketään saa lyödä" ja "keksitty juttu" -vinkujat pitävät turpansa tukossa. Hyvä vaan, jos tuollainen egomaanikko saa nokkansa kipeäksi ja ehkä jopa oppii siinä sivussa olemaan ihmisiksi.

   Lainaa

  31. Tulos: +61 (83 ääntä)
   Että löi vanhempaa naisihmistä päähän niin kovaa että se kaatui maahan, ja kertoo tapahtunutta hauskana juttuna...

   Lainaa

  32. Tulos: +3 (55 ääntä)
   Kyllä nykysuomesta löytyy jos jonkinlaista tätiä ja setää jolla ei ole kaikki inkkarit kanootissa. Turha kritisoida mopopojan käämien palamista kun ensin ollut aikansa itse päällekäynnin kohteena. Missähän kommentoijien raja menee, milloin itse vastaa tuleen tulella. Ymmärsin tästä että poju oli hyvän tovin katsellut Kahelin tädin hyökkäystä ennen kuin itse vastasi samalla mitalla. Väkivalta lopettaa vittuilun - vanha viidakon sanonta.

   Lainaa

  33. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Muks: Monet aivosairaudet oireilevat kovin värikkäillä tarinoilla, jotka ovat suurimmaksi osaksi mielikuvituksen tuotetta. Ja melkoisen harva kaupassa kulkee mopokypärä päässä; siinä tulee hemmetin kuuma ja piirakoita voi olla äärettömän vaikea nähdä kypärän alaosan estäessä näkyvyyden alas.
   Koska kypäriä on vain yhdenlaisia.

   Lainaa

  34. Tulos: -16 (52 ääntä)
   "Keksitty juttu"-kommentit ovat vaan se paras tapa näille sosiaalioikeustaistelijoille osoittaa omaa ylivoimaista älyään ja päättelykykyään netin keskustelupalstojen viidakoissa. "Hyppäsin ulos autosta ja-"... "Hei, sä keksit ton, ei autosta voi hypätä ulos, koko juttu on keksitty. Valehtelija, valehtelija!"

   Lainaa

  35. Tulos: +41 (55 ääntä)
   Sensei: Kyllä nykysuomesta löytyy jos jonkinlaista tätiä ja setää jolla ei ole kaikki inkkarit kanootissa. Turha kritisoida mopopojan käämien palamista kun ensin ollut aikansa itse päällekäynnin kohteena. Missähän kommentoijien raja menee, milloin itse vastaa tuleen tulella. Ymmärsin tästä että poju oli hyvän tovin katsellut Kahelin tädin hyökkäystä ennen kuin itse vastasi samalla mitalla. Väkivalta lopettaa vittuilun – vanha viidakon sanonta.
   Kukaan normaali ihinen ei katselisi "tuollaista käytöstä hyvää tovia" ja päättäisi sitten antaa hieman kurinpalautusta parin karjalanpiirakan tähden. Normaali ihminen poistuu paikalta ja ilmoittaa vaikka kassalle että täällä on nyt vähän erikoisempi tapaus. Minulle tuli lähinnä mieleen että tämä on feissarimokissa juuri sen takia, että on täysin keksitty tarina, hieman teiniuhoa tuntuu olevan pelissä...

   Lainaa

  36. Tulos: -19 (61 ääntä)
   En minä oikein ymmärrä miksi täällä päivitellään, että Jimi antoi tanttaralle hedarin. Siis sekö sitten oli täysin ok, että tantta läpsii ja tönii Jimiä vai? Tai nyt yleensä vetää hepulin karjalanpiirakoista?

   Lainaa

  37. King Arthur 11.6.2016 7:35
   Tulos: +24 (44 ääntä)
   Vanhemmilla ihmisillä todennäköisyys erilaisiin muistisairauksiin on suurempi. Itse tiedän omasta suvusta tapauksia jotka ovat ikänsä olleet "normaaleja" mutta sairaus on tehnyt pakkomielteiseksi ja jopa erittäin aggressiiviseksi. Ei tule mieleen vetää turpiin vanhaa ihmistä joka ei käyttäydy ihan normaalisti, tämän tarinan naisen käytös oli niin ylilyövää että olisin itse ilmoittanut henkilökunnalle viimeistään siinä vaiheessa kun töniminen alkoi. Tosin oikeastihan juttu meni niin että piirakoita ei ollut jäljellä kuin muutama, random mummeli vei ne ja Jimille tuli paha mieli kun ei saanut mitä halusi. Helpottihan se keksiä tarina faceen siitä miten kaamea hullu super villain kahmi piirakoita ja heitteli munkeilla vaikka sankari-Jimi pelasti päivänsä kylmänviileällä väkivallalla ja asenteella. Maistuikohan se Saarioisten roiskeläppä sitten vähemmän katkeralta?

   Lainaa

  38. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Randoms: Nyt minä kyllä niin mieleni pahoitin! Ne on riisipiirakoita, ei karjalanpiirakoita. Karjalanpiirakoiden teollinen valmistaminen vähänkään isommassa mittakaavassa ei onnistu, eikä taatusti varsinkaan raakapakasteena paistopisteelle! Ei kaikki kuohuviini ole samppanjaa! T. Mielensäpahoittaja.
   Mahtavaa, ärsyttävää, kun asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä. https://www.youtube.com/watch?v=Da0huNi7nLo

   Lainaa

  39. TapioRautaWaara 17.6.2016 21:40
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Mä kertan hakkasin yhen papan ku nappas mun nenän eestä kondooripaketin. Tai sitten en :(

   Lainaa

  40. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Voi jessus, miten typeriä kommentteja tässäkin mokassa. Öhö öhö, olen Jami 12-v eikä minua noin vain huijata anonyymeillä tarinoilla netissä. (Nyt sitten joku kommentoi tähän, että yksi typerä kommentti lisää :).

   Lainaa

  41. Jeesuskristus 6.7.2016 0:55
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Dengorma: En minä oikein ymmärrä miksi täällä päivitellään, että Jimi antoi tanttaralle hedarin. Siis sekö sitten oli täysin ok, että tantta läpsii ja tönii Jimiä vai? Tai nyt yleensä vetää hepulin karjalanpiirakoista?
   Taitaa ihmiset päivitellä ylipäätänsä sitä että jonku mielestä on ok antaa muille ihmisille 'hedareita'.

   Lainaa

  42. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Hei. Olen ollut jo kolme vuotta Haarajoen (eli Järvenpään) Alepassa töissä. Jatkuva asiakkaiden tarinointi täsä tapaukdesta sai minut viimeinkin vilkaisemaan tätä sivua, että mistä ihmeestä on kyse. Voin kyseisen kaupan työntekijänä kertoa, että kyseistä tapausta ei ole ikinä edes tapahtunut. Kukaan kollegoistani ei ole kuullut kyseisestä tapahtumasta. Jimi on kyllä tuttu asiakas kaupassamme, liikkuu crossipyörällään kavereidensa kanssa alueella varsin paljon ja kuuluu niihin nuoriin, joita täytyy jatkuvasti käskemään pois peliautomaatilta, sillä ikää pelata ei ole. - Jessi, Jpään Alepasta

   Lainaa

  43. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Härkäruoska: Euroopan omistajaa leikkivä ämmä sai ihan mitä ansaitsikin. “Ei ketään saa lyödä” ja “keksitty juttu” -vinkujat pitävät turpansa tukossa. Hyvä vaan, jos tuollainen egomaanikko saa nokkansa kipeäksi ja ehkä jopa oppii siinä sivussa olemaan ihmisiksi.
   Mitä hyvää siinä on jos keksityssä jutussa mummoa vedetään pataan?

   Lainaa

  44. Petäjävaara 14.7.2018 13:32
   Tulos: -13 (13 ääntä)
   Olisit tehnyt rikosilmoituksen. Ei tuollaista tarvitse sietää toisilta. Eikä tantta opi, ellei tule riittäviä seuraamuksia. Olisit voinut hyvin tienata kipurahat tuosta.

   Lainaa

  45. Loitto päärynä 27.8.2020 4:47
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   EI näin, Jimi. Mitähän jäi kertomatta? Plus että pahoinpitelit tantan. Syytteen olisit ansainnut.

   Lainaa

  46. Loitto päärynä 27.8.2020 4:48
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   Jessi: Hei. Olen ollut jo kolme vuotta Haarajoen (eli Järvenpään) Alepassa töissä. Jatkuva asiakkaiden tarinointi täsä tapaukdesta sai minut viimeinkin vilkaisemaan tätä sivua, että mistä ihmeestä on kyse. Voin kyseisen kaupan työntekijänä kertoa, että kyseistä tapausta ei ole ikinä edes tapahtunut. [...]
   Erittäin epäuskottavaa, Jessi. Mene sinä muille vittuilemaan kun et mistään mitään tiedä, nainen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaupassa, kauppa, Alepa, alennus, karjalanpiirakat, Järvenpää