Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 34

Niin paha haju, että kohta teen sanonko mitä!
Suurenna näkymä
Rakkaat naapurit, osa 34

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. purppurakruunu 12.5.2016 3:26
   Tulos: -131 (361 ääntä)
   Kerran ainakin elämässä pitäisi petipuuhat päätyä polille, että tulee varmasti testattua omat rajat, opasti mua kerran isonen riparileirillä... En tiennyt, että jotkut tätä kokeilee...

   Lainaa

  2. Tulos: +403 (497 ääntä)
   Ei lamppu syttynyt nooralla, liian vaikeaa laskea 1+1.

   Lainaa

  3. Tulos: +180 (226 ääntä)
   Eikä näköjään purppurakruunullakaan..

   Lainaa

  4. Tulos: +419 (453 ääntä)
   Aluksi vähä mietin et ketkä käy laittamassa noita kissa kakka pissa -lappuja, mutta asian selitti ilmotustaulussa lukeva "Pori"

   Lainaa

  5. Tulos: +878 (892 ääntä)
   Kaikki voihkinta ei ole nautintoperäistä.

   Lainaa

  6. Tulos: -287 (361 ääntä)
   Repesin pelastusauton kohdalla. Onko joku kerrostalon asukkaista ollut niin ihanan viaton yksilö, että luullut sekstaavan naisen olevan hädässä tai saamassa pahaa astmakohtausta?

   Lainaa

  7. Tulos: +184 (252 ääntä)
   Onpas Villellä ruma käsiala.

   Lainaa

  8. Lillukanvarsi 12.5.2016 6:56
   Tulos: +373 (381 ääntä)
   "Onko joku kerrostalon asukkaista ollut niin ihanan viaton yksilö, että luullut sekstaavan naisen olevan hädässä tai saamassa pahaa astmakohtausta?" Kyllä. Kerran kesäyönä, avoimien ikkunoiden aikaan, alakerrasta alkoi kuulua sellaista naisen valitusta, että itsekin heräsin. Olin jo soittaa sairasauton, kunnes aloin kuunnella tarkemmin. Sitten erotin myös partnerin äänet ja tajusin irrottaa otteen puhelimest sekä mennä takaisin tutimaan. Muutaman minuutin kuluttua alkoi alakerrassa suihkukin kohista. Se, että valittaa nautinnosta, on ihan kivaa. Mutta ulkopuoliselle ääni voi kuulostaa kivun ja hädän ääneltä.

   Lainaa

  9. Paremmin tietäjä 12.5.2016 6:58
   Tulos: +204 (232 ääntä)
   Ems: Repesin pelastusauton kohdalla. Onko joku kerrostalon asukkaista ollut niin ihanan viaton yksilö, että luullut sekstaavan naisen olevan hädässä tai saamassa pahaa astmakohtausta?
   Eikä lopeta, vaikka ambulanssi on paikalla? Oliko tuo sarkasmia (huonoa) vai eikö ole valot vielä päällä kommentoijalla?

   Lainaa

  10. Tulos: -20 (126 ääntä)
   Siellä lanssikuski antaa hoitoa...

   Lainaa

  11. Muurahainen 12.5.2016 7:50
   Tulos: +246 (324 ääntä)
   MoniQ: Kaikki voihkinta ei ole nautintoperäistä.
   Sitä ei aina mies tajua.

   Lainaa

  12. Tulos: -47 (111 ääntä)
   Lol: Onpas Villellä ruma käsiala.
   Epäluotettava linnavenkula. Käsialan lisäksi siihen viittaa yllytyshulluus.

   Lainaa

  13. Tulos: +212 (256 ääntä)
   Tainnut tuo kyseinen akti tapahtua 9kk aiemmin ja nyt "kerättiin satoa"

   Lainaa

  14. Raakakauppa 12.5.2016 8:51
   Tulos: +132 (152 ääntä)
   Muurahainen: Sitä ei aina mies tajua.
   Toisaalta, olipa kerran eräs nainen joka sanoi "au", myös silloin kun koki nautintoa. Helvatan pelottavaa kun pelkäsi että nyt sattuu. :D

   Lainaa

  15. Tulos: +75 (119 ääntä)
   Lillukanvarsi: “Onko joku kerrostalon asukkaista ollut niin ihanan viaton yksilö, että luullut sekstaavan naisen olevan hädässä tai saamassa pahaa astmakohtausta?” Kyllä. Kerran kesäyönä, avoimien ikkunoiden aikaan, alakerrasta alkoi kuulua sellaista naisen valitusta, että itsekin heräsin. Olin jo soittaa sairasauton, kunnes aloin kuunnella tarkemmin. Sitten erotin myös partnerin äänet ja tajusin irrottaa otteen puhelimest sekä mennä takaisin tutimaan. Muutaman minuutin kuluttua alkoi alakerrassa suihkukin kohista. Se, että valittaa nautinnosta, on ihan kivaa. Mutta ulkopuoliselle ääni voi kuulostaa kivun ja hädän ääneltä.
   Minä olisin soittanut siitä huolimatta. Muistavatpahan seuraavalla kerralla äännellä vähemmän kivuliaan kuuloisesti.

   Lainaa

  16. Tulos: +107 (125 ääntä)
   Muurahainen: Sitä ei aina mies tajua.
   Kuvasta päätellen ei myöskään nainen.

   Lainaa

  17. Tulos: -15 (59 ääntä)
   Vähän petyin, kun ilmoitustaululla lukikin "talonne huoltaa" eikä "Jonne huoltaa". Pilasi mielikuvat täysin.

   Lainaa

  18. Rappukäytävän Noora 12.5.2016 15:40
   Tulos: +224 (252 ääntä)
   Rappukäytävän rakastavaisten älämölöstä kärsinyt Noora tässä! Mokasta jäi puuttumaan myöhemmin päivällä kaverien kanssa käyty keskustelu, jossa kerroin voihkinnan loppuneen ja SAMAN TIEN nuori (parikymppinen) pelastuslaitoksen jannu poistui rakennuksesta ja ajoi pois ilman että kyytiin olisi noussut muita... ; D Aamuviideltä ei naurattanut mutta nyt naurattaa!

   Lainaa

  19. Tulos: +21 (45 ääntä)
   Lillukanvarsi: “Onko joku kerrostalon asukkaista ollut niin ihanan viaton yksilö, että luullut sekstaavan naisen olevan hädässä tai saamassa pahaa astmakohtausta?” Kyllä. Kerran kesäyönä, avoimien ikkunoiden aikaan, alakerrasta alkoi kuulua sellaista naisen valitusta, että itsekin heräsin. Olin jo soittaa sairasauton, kunnes aloin kuunnella tarkemmin. Sitten erotin myös partnerin äänet ja tajusin irrottaa otteen puhelimest sekä mennä takaisin tutimaan. Muutaman minuutin kuluttua alkoi alakerrassa suihkukin kohista. Se, että valittaa nautinnosta, on ihan kivaa. Mutta ulkopuoliselle ääni voi kuulostaa kivun ja hädän ääneltä.
   Tuliki tosta mieleen kui pienenä kaverin vanhemmat tuli aina valittaan jos leikittiin liian kovaäänisesti ulkona "ettei naapurit hätäänny" :D Ite ihmettelin sitä aina koska eka asia mikä mulla tulee lasten kirkumisesta mieleen on aina se että niillä on hauskaa :D Ei kävis mielessäkää lähtee soitteleen mitään poliiseja paikalle heti ihan kakat housuissa.

   Lainaa

  20. Tulos: +53 (75 ääntä)
   Tuo "se tunne kun..."/"se fiilis kun..." -fraasi on raivostustuttavan ylikäytetty. Vanha vitsi, joka ei naurata enää.

   Lainaa

  21. Haudankaivaja 12.5.2016 20:05
   Tulos: +30 (150 ääntä)
   Jos mun muija alkais seksin aikana pitää niin kovaa kiljuntaa että naapuriin asti kuuluis, niin lähtisin luultavasti karkuun tai soittaisin hätäkeskukseen. Apua, tyttöystäväni on kuolemassa tai jotain! :( En nimittäin ymmärrä miksi seksin aikana täytyy kiljua ja karjua kuin hukkuva, kun ei se nyt ihan oikeesti NIIN hyvältä tunnu. S/M jutuissa sen tietty tajuaa jos tungetaan kaktusta vaginaan tai lyödään naulaa kiveksen läpi, mutta ne nyt on ihan liberaalien juttuja ne. Pimeässä, peiton alla lähetyssaarnaajassa ja ihan hiljaa, niin ne on suomalaiset tähänkin asti tehty.

   Lainaa

  22. Uliuliuliuli 12.5.2016 20:41
   Tulos: +43 (75 ääntä)
   Haudankaivaja: Jos mun muija alkais seksin aikana pitää niin kovaa kiljuntaa että naapuriin asti kuuluis, niin lähtisin luultavasti karkuun tai soittaisin hätäkeskukseen. Apua, tyttöystäväni on kuolemassa tai jotain! En nimittäin ymmärrä miksi seksin aikana täytyy kiljua ja karjua kuin hukkuva, kun ei se nyt ihan oikeesti NIIN hyvältä tunnu. S/M jutuissa sen tietty tajuaa jos tungetaan kaktusta vaginaan tai lyödään naulaa kiveksen läpi, mutta ne nyt on ihan liberaalien juttuja ne. Pimeässä, peiton alla lähetyssaarnaajassa ja ihan hiljaa, niin ne on suomalaiset tähänkin asti tehty.
   No katos... mitä huonompaa se on, sitä enemmän täytyy näytellä. Tai ei täydy, mutta liian monet, varsinkin nuoret naiset, tuntuu niin tekevän.

   Lainaa

  23. Tulos: +68 (72 ääntä)
   MoniQ: Kaikki voihkinta ei ole nautintoperäistä.
   Aikoinaan talkkarina mummo soitti ja pyys tarkistamaan naapuriasunnon asukkaan kuntoa, hän kun hengitti niin raskaasti ... että kuului naapuriin. no sieltä asunnosta kuului niin elämäniloista nainnin loisketta, etten hennonnut keskeyttää. Vaan voi se olla toki toisin päinkin, kukin arvioi oman elämän kokemuksen perusteella. Mummolle tuli mieleen sairauskohtaus ja nuorelle viriilille henkilölle ihan jotain muuuta

   Lainaa

  24. Tulos: +17 (33 ääntä)
   J.: Tuo “se tunne kun…”/”se fiilis kun…” -fraasi on raivostustuttavan ylikäytetty. Vanha vitsi, joka ei naurata enää.
   Entäs tahallinen väärinymmärrys, piruilu ja sitten kiljaisu: Sarkasmia!!!

   Lainaa

  25. Kyseinen Ville 12.5.2016 23:58
   Tulos: +72 (82 ääntä)
   Ruma Elsa: Epäluotettava linnavenkula. Käsialan lisäksi siihen viittaa yllytyshulluus.
   Yllytyshullu kyllä mutta en ainakaan vielä linnavenkula :) joo myönnän käsiala huono...

   Lainaa

  26. Vesa ei vaan tajuu 13.5.2016 0:43
   Tulos: +53 (61 ääntä)
   Vääntäkää tyhmälle rautalangasta, että mitä siellä rappukäytävässä nyt oikein tapahtui ja miten ambulanssi liittyi asiaan?

   Lainaa

  27. Tulos: -7 (61 ääntä)
   Rappukäytävän Noora: Rappukäytävän rakastavaisten älämölöstä kärsinyt Noora tässä! Mokasta jäi puuttumaan myöhemmin päivällä kaverien kanssa käyty keskustelu, jossa kerroin voihkinnan loppuneen ja SAMAN TIEN nuori (parikymppinen) pelastuslaitoksen jannu poistui rakennuksesta ja ajoi pois ilman että kyytiin olisi noussut muita… ; D Aamuviideltä ei naurattanut mutta nyt naurattaa!
   Nooralle (tai mahdolliselle trollille) tiedoksi ettei tämä "pelastuslaitoksen jannu" poistunut yksin puhalta. Kyseessä on kuitenkin turun aktiivisin ambulanssi eikä sen henkilökunnalla ole näillä keikkamäärillä aikaa hoitaa sosiaalisia suhteita työaikana.

   Lainaa

  28. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Vesa ei vaan tajuu: Vääntäkää tyhmälle rautalangasta, että mitä siellä rappukäytävässä nyt oikein tapahtui ja miten ambulanssi liittyi asiaan?
   Väki nussi. Joku soitti ambulanssin paikalle. Ambulanssi poistui.

   Lainaa

  29. Tulos: -39 (105 ääntä)
   Haudankaivaja: Jos mun muija alkais seksin aikana pitää niin kovaa kiljuntaa että naapuriin asti kuuluis, niin lähtisin luultavasti karkuun tai soittaisin hätäkeskukseen. Apua, tyttöystäväni on kuolemassa tai jotain! En nimittäin ymmärrä miksi seksin aikana täytyy kiljua ja karjua kuin hukkuva, kun ei se nyt ihan oikeesti NIIN hyvältä tunnu. S/M jutuissa sen tietty tajuaa jos tungetaan kaktusta vaginaan tai lyödään naulaa kiveksen läpi, mutta ne nyt on ihan liberaalien juttuja ne. Pimeässä, peiton alla lähetyssaarnaajassa ja ihan hiljaa, niin ne on suomalaiset tähänkin asti tehty.
   Jos sun kanssa olleet naiset eivät ole kunnolla voihkineet nautinnosta, niin tuliko mieleen, että se voi johtua sun taidoista? ;) Kyllä useimmilla kunnon orgasmissa pääsee aika kovakin ääni, ellei pure tyynyä :D

   Lainaa

  30. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Kun ekan kerran kuulin naapurin seksiäänet, niin luulin sitä lapsen itkuksi. Kun meni hetki tovi ja tarkemmin kuuntelin, niin se olikin seksin ääniä. Ääni toki muuttui siinä sitten selkeämmäksi. On toki ollut ihan ilo seurata naapureiden seksielämää, kun heillä on seksiä kerran viikossa aina 12-01 välillä. Onpa ainakin säännöllistä :)

   Lainaa

  31. kolme pientä porsasta 13.5.2016 23:23
   Tulos: +16 (42 ääntä)
   Kouluttaja: Jos sun kanssa olleet naiset eivät ole kunnolla voihkineet nautinnosta, niin tuliko mieleen, että se voi johtua sun taidoista? Kyllä useimmilla kunnon orgasmissa pääsee aika kovakin ääni, ellei pure tyynyä
   joo sori naapurit :O ei oo tarvinnu kertaakaan esittää kovaäänistä :D enimmäkseen toisin päin, joskus on pitäny olla hiljempaa ku mitä oikeesti siinä oisin muuten ollu.

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Ruma Elsa: Epäluotettava linnavenkula. Käsialan lisäksi siihen viittaa yllytyshulluus.
   Mitä vittua?

   Lainaa

  33. Tulos: -14 (32 ääntä)
   Haudankaivaja: Jos mun muija alkais seksin aikana pitää niin kovaa kiljuntaa että naapuriin asti kuuluis, niin lähtisin luultavasti karkuun tai soittaisin hätäkeskukseen. Apua, tyttöystäväni on kuolemassa tai jotain! En nimittäin ymmärrä miksi seksin aikana täytyy kiljua ja karjua kuin hukkuva, kun ei se nyt ihan oikeesti NIIN hyvältä tunnu. S/M jutuissa sen tietty tajuaa jos tungetaan kaktusta vaginaan tai lyödään naulaa kiveksen läpi, mutta ne nyt on ihan liberaalien juttuja ne. Pimeässä, peiton alla lähetyssaarnaajassa ja ihan hiljaa, niin ne on suomalaiset tähänkin asti tehty.
   Ööh on munkin ääni kuulunut naapuriin eikä mitään esittämistä ole ollut... Mitä suurempi penis ja kovempaa kyytiä, sitä isommat äänet.. :'D

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Vaadimme jatkoa Villen tapauksesta

   Lainaa

  35. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Ems: Onko joku kerrostalon asukkaista ollut niin ihanan viaton yksilö, että luullut sekstaavan naisen olevan hädässä tai saamassa pahaa astmakohtausta?
   On muuten ihana tunne, kun oot kattonu todella hyvää kauhuelokuvaa ja oot siinä menossa nukkumaan noin yhdeltä yöllä. Sitten alat kuulla kaukaista vaikerointia, etkä väsyneillä aivoillasi pysty ajattelemaan mitään muuta, kuin että jossakin tapahtuu murha. :)

   Lainaa

  36. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Eki: Väki nussi. Joku soitti ambulanssin paikalle. Ambulanssi poistui.

   Lainaa

  37. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Mitä jos se on oikeesti ollut kivuissaan ja huutanut siksi ja joku on ihan aiheellisesti soittanut ambulanssit paikalle?

   Lainaa

  38. Kulmaton kalkkuna 24.11.2020 7:06
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Epo: Mitä jos se on oikeesti ollut kivuissaan ja huutanut siksi ja joku on ihan aiheellisesti soittanut ambulanssit paikalle?
   Jep, välillä kivuissa huutaminen/vaikerointi voi kuulostaa petipuuhilta. Ja sitten jotkut netissä naureskelee asialle, kun eivät sitä ymmärtä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, rappu, ambulanssi, lappu, viesti, ilmoitustaulu, naapurit, haju, kissat