Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mainosmokia, osa 18

  Viisi mainosta, joiden sijoittelu ei mennyt aivan nappiin...
  Suurenna näkymä
  Mainosmokia, osa 18

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 20 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +464 (488 ääntä)
   Mitä ne 11 muuta kikkaa ovat?

   Lainaa

  2. Tulos: -161 (209 ääntä)
   Huolestuttavaa, miten nykynuoret kuluttaa arkensa.

   Lainaa

  3. Tulos: +157 (169 ääntä)
   Ensimmäisestä tulee Stephen Kingin Misery mieleen... :D

   Lainaa

  4. Tulos: +109 (125 ääntä)
   Kirveellä jalkaan niin jalkakin alkaa tykätä.

   Lainaa

  5. Tulos: +255 (257 ääntä)
   Muistaakseni niihin aikoihin, kun muutamat Nokian akut olivat räjähtäneet, niin Jyväskylässä eräällä kännykkäliikkeellä oli mainos RÄJÄHTÄVÄ AKKUTARJOUS!

   Lainaa

  6. Tulos: +107 (121 ääntä)
   Ainakin facebookissa nuo mainokset tulee sen mukaan mitä on itse viimeksi selannut.. ;)

   Lainaa

  7. Tulos: +217 (235 ääntä)
   "Pommi oli istuimen alla" *Katsoo istuimen alle* VOI JUKU, miinus viisikymmentä prosenttia!

   Lainaa

  8. Tulos: +36 (78 ääntä)
   Torski: Ainakin facebookissa nuo mainokset tulee sen mukaan mitä on itse viimeksi selannut..
   Mahtoikohan sulla mennä nyt pointti ohitte? Hmm en tiedä.

   Lainaa

  9. Mörökölli 17.5.2016 9:48
   Tulos: -48 (62 ääntä)
   HUONO!

   Lainaa

  10. Tulos: +171 (175 ääntä)
   Torski: Ainakin facebookissa nuo mainokset tulee sen mukaan mitä on itse viimeksi selannut..
   Jotkut tulee profiilin mukaan. Esim. mulle (30v. nainen) tulee kokoajan lastenvaatemainoksia yms. vaikka ei mulla mitään lasta ole enkä varmana ole niitä selannut, mutta ilmeisesti kuulun kohderyhmään.

   Lainaa

  11. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Paras on mun etusivulla pyörivät hius- ja ripsienpidennysmainokset. Ripsimainoksessa lukee jotain, että "ei enää tarvitse käyttää aikaa ripsiväreihin ja tekoripsiin, jotka vievät aikaa ja saavat epäluonnollisen lopputuloksen, josta tutkimusten mukaan miehet eivät pidä." :D Hiusmainoksessa taas on vertailukuvissa joko eri henkilöt, huonoja kuvia tai selkeät hiustenpidennykset. Mainoksessa kerrotaan ihmeellisestä shampoosta, joka lisää hiustenkasvua nopeasti. Mainoksen kommenteissa on samat ylistävät kommentoijat, joilla kaikilla on (kas kummaa) ulkomaalainen nimi ja ovat kaikki facekavereita keskenään. :D Kerran eräs näistä kommentoijista oli lisännyt mainoksen alle kuvan _itsestään_, ja kun profiilin klikkasi niin profiilikuvassa (ja koko profiilissa) oli täysin eri nainen kuin hänen postaamassaan "omakuvassa".

   Lainaa

  12. Tulos: +119 (129 ääntä)
   MaryBo: Jotkut tulee profiilin mukaan. Esim. mulle (30v. nainen) tulee kokoajan lastenvaatemainoksia yms. vaikka ei mulla mitään lasta ole enkä varmana ole niitä selannut, mutta ilmeisesti kuulun kohderyhmään.
   YouTube on tässä kyllä kaikista pahin. Ei osaa tämmöselle 25-vuotiaalle naiselle mitään muuta mainostaakkaan, kuin raskaustestejä. Ja kovalla volyymilla. "HALUATKO TIETÄÄ HETI, OLETKO RASKAANA???". Tosi hauskaa anoppilassa, kun pahaa aavistamatta yrität katsoa kissavideota. :|

   Lainaa

  13. Tulos: -19 (63 ääntä)
   JoJo: “HALUATKO TIETÄÄ HETI, OLETKO RASKAANA???”. Tosi hauskaa anoppilassa, kun pahaa aavistamatta yrität katsoa kissavideota.
   Joo, onhan se kamalaa jos yhtäkkiä tulee joku ihan random mainos kesken youtube-videon tai televisio-ohjelman, eihän tässä kohta uskalla muiden ihmisten läsnäollessa katsoa mitään. Ne varmaan ajattelee, että toi youtube-video nyt TIETÄÄ jotain mitä me ei tiedetä.

   Lainaa

  14. VaniljaKukkanen 17.5.2016 20:23
   Tulos: +58 (68 ääntä)
   JoJo: YouTube on tässä kyllä kaikista pahin. Ei osaa tämmöselle 25-vuotiaalle naiselle mitään muuta mainostaakkaan, kuin raskaustestejä. Ja kovalla volyymilla. “HALUATKO TIETÄÄ HETI, OLETKO RASKAANA???”. Tosi hauskaa anoppilassa, kun pahaa aavistamatta yrität katsoa kissavideota.
   Samasta syystä vihaan koko YouTubea ylipäänsä. -.- Mulla ei ole mitään anoppila-ongelmaa mutta kyllä se ihan itseäänkin alkaa ärsyttämään kun mitä tahansa videota yrittää katsoa niin 1) Joku taapero alkaa kitisemään, vinkumaan ja rääkymään täysiä tai 2) Joku naikkonen kälättää voluumit katossa kuinka "IHANAA on olla raskaana!!!!!!!" TAI sitten 3) Niitä taaperoita huutaa siellä sen 5 huutokuorossa. Ja yhtäkään mainosta ei saa skipattua sen korvia riipivän 5 sekunnin kuluttua vaan ne pitäisi jaksaa kärsiä kokonaisuudessaan loppuun. Pientä ahdistelua? Joku lisääntymispakote? Okei jos mua noi ärsyttää ja jotakuta vaivaannuttaa niin entäpä jos joku nainen oikeasti haluaisi edes sen yhden lapsen eikä saa sellaista..? Itse en haluaisi lasta koskaan, ikinä. Mutta tuollainen mainostus on jo aika hiton loukkaavaa niitä kohtaan jotka haluaisivat mutta eivät saa.

   Lainaa

  15. Tulos: -13 (47 ääntä)
   VaniljaKukkanen: Okei jos mua noi ärsyttää ja jotakuta vaivaannuttaa niin entäpä jos joku nainen oikeasti haluaisi edes sen yhden lapsen eikä saa sellaista..? Itse en haluaisi lasta koskaan, ikinä. Mutta tuollainen mainostus on jo aika hiton loukkaavaa niitä kohtaan jotka haluaisivat mutta eivät saa.
   Ajatella, miten julmat mainostajat kehtaavat sillä tavalla loukata lapsettomia, lihavia, varattomia, vasta eronneita, kodittomia, sairaita, omaisensa menettäneitä... Jooh... Ymmärrän mitä haet takaa, muistutus siitä mitä ei ole tai ei saa voi tuntua pahalta, mutta että ihan loukkaavaa? Jos on niin herkkänä mistä tahansa mainoksesta, josta tulee mieleen jotain mitä itsellä ei ole, että siitä ihan henkilökohtaisesti loukkaantuu, on parempi painaa virtanappia, pysyä kotona ja kerätä itsensä.

   Lainaa

  16. VaniljaKukkanen 18.5.2016 0:35
   Tulos: +47 (53 ääntä)
   MissK: Ajatella, miten julmat mainostajat kehtaavat sillä tavalla loukata lapsettomia, lihavia, varattomia, vasta eronneita, kodittomia, sairaita, omaisensa menettäneitä… Jooh… Ymmärrän mitä haet takaa, muistutus siitä mitä ei ole tai ei saa voi tuntua pahalta, mutta että ihan loukkaavaa? Jos on niin herkkänä mistä tahansa mainoksesta, josta tulee mieleen jotain mitä itsellä ei ole, että siitä ihan henkilökohtaisesti loukkaantuu, on parempi painaa virtanappia, pysyä kotona ja kerätä itsensä.
   No empä osaa loukkaantua verisesti koska en lasta halua. Ajattelin lähinnä siltä kannalta että miltä se voisi tuntua jonkun sellaisen kannalta joka ehkä niitä lapsia haluaisi muttei saa. Hienoa että noin muuten ymmärsit jutun. Kai tajusit että se muutama lapsi "lapsi rääkyy täysiä"-mainos ei ärsyttäisi mutta se alkaa keittämään että niitä tulee ihan _aina_ kun jotain videota koittaa YouTubesta katsoa? Ja kai tuolla mainonnan kohdentamisellakin on oma pointtinsa tuossa koko jutussa. Pelkästään siksi että olet nainen hedelmäisessä iässä, antaa luvan pakkosyöttää mainoksia äitiydestä joka ikisen videon oheistuotteena. Mitähän muuta me nuoret naiset teemme kuin synnytämme tai suunnittelemme lapsien tekoa?

   Lainaa

  17. Tulos: +58 (62 ääntä)
   MaryBo: Jotkut tulee profiilin mukaan. Esim. mulle (30v. nainen) tulee kokoajan lastenvaatemainoksia yms. vaikka ei mulla mitään lasta ole enkä varmana ole niitä selannut, mutta ilmeisesti kuulun kohderyhmään.
   Niillä on Facessa joku todella outo algoritmi. Kun päivitin parisuhdestatukseni häideni jälkeen, niin se raskauskaiken syöttäminen räjähti aivan silmille -raskausvaatteita, raskausruokaa, raskausjoogaa, raskaus sitä ja vauva tätä. Mutta sen nyt vielä jotenkin ymmärsi, vaikka ärsyttikin, moni kuitenkin haluaa lapsia naimisiin mentyään. Mies sen sijaan hämmentyi täysin kun hänelle Face alkoi tuputtaa venäläisiä/ aasialaisia deittisivustoja ja Ashley Madisonia turbovauhdilla. Eli kun avioliitto solmitaan, niin nainen haluaa heti vauvan ja mies salasuhteen? Sitten asensin adblokin ja maailmasta tuli taas järkevämpi paikka =)

   Lainaa

  18. Tulos: +7 (11 ääntä)
   En ole varma pidänkö enemmän tämän jutun kommenteista vai jutusta itsestään Both are pretty hilarious

   Lainaa

  19. Voiko joku selventää? 5.6.2016 23:22
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Minä en ihan tajunnut kolmosta.

   Lainaa

  20. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Voiko joku selventää?: Minä en ihan tajunnut kolmosta.
   Vaatekauppa mainostaa "Hey,eikö olisi aika hankkia nämä kevään ihanuudet?"mutta kuvassa on raskaustesti,eli ilmeisesti tämän kevään ihanuudet ovat vauvoja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: mainos, mainosmokat, McDonald's, kuva, iltalehti, kirves, kaalimato, nelly.com, pommi, ylipaino, lihava, läski, lapsi, keksintö