Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rautalanka loppuu kesken

Joidenkin kanssa keskusteleminen on vain yhtä tyhjän kanssa.
Rautalanka loppuu kesken

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -944 (1294 ääntä)
   Jos nyt on niin tärkeää Timon saada käytännön kokemuksia niin heittää se helvetin isomaksaruohonsa pakastimeen ja kokeilee. Mikä siinä nyt on niin vaikeaa ettei edes järkevät vastaukset kelpaa? Ihan asiaahan tuo Kauko kertoi ja yritti auttaa tumpeloa. Tässä moka oli kyllä mun mielestä Timon. Jos aiot kysyä ryhmässä jotain niin luulisi että kaikki vastaukset ovat tervetulleita. Pakko vielä vittuilla toiselle vaikka itse ei osaa päättää pakastaako yrttejä vaiko ei.

   Lainaa

  2. Tulos: +448 (484 ääntä)
   No jo nyt on tiukassa kun ei mee jakeluun :D rautalangasta ja ratakiskosta kokeiltu vääntää, mikä voisi olla seuraavana vuorossa?

   Lainaa

  3. Muumi (kopio) 19.4.2016 1:09
   Tulos: +461 (475 ääntä)
   No säilyttääkö se mehukkuutensa vai ei?

   Lainaa

  4. KaroliinaCZ 19.4.2016 1:18
   Tulos: +299 (315 ääntä)
   Toi kuulostaa melkein jo vittuilulta.

   Lainaa

  5. Tulos: +205 (213 ääntä)
   Kyllä kauko tietää .

   Lainaa

  6. Saara_anna 19.4.2016 1:52
   Tulos: +483 (523 ääntä)
   -- : Kaikki ei ehkä halua oppia asioita kantapään kautta, tai kokeilla jokaista vaihtoehtoa. Mulla menis totaalisesti hermot tommosiin Kaukon muka fiksuihin kommentteihin.

   Lainaa

  7. totuudensana 19.4.2016 2:10
   Tulos: -180 (266 ääntä)
   Mitä vittua? :D Oonko vähä kujalla vähä ku en oo koskaan kuullukkaan mistään isomaksaruohosta :D No en kyl viittis edes maistaa. Sehä on varmaan vielä terveellistäki (=pahaa).

   Lainaa

  8. eriparisukka 19.4.2016 3:14
   Tulos: -307 (517 ääntä)
   Kukaan ei vielä kiinnittänyt siihen huomiota että tosiaan se oli kaksi miestä jotka keskusteli jostain isomaksaruohon säilytyskeinoista. Oikeasti?

   Lainaa

  9. Bodari-jonne 19.4.2016 4:06
   Tulos: -270 (346 ääntä)
   "yrttien kimmoisuus"... I dont wanna sound queer or nothing..

   Lainaa

  10. King Arthur 19.4.2016 5:20
   Tulos: +648 (676 ääntä)
   Isäni ja molemmat isoisät olivat kyllä sellaisia "miehisiä miehiä" ja kaikki viljeltiin ja kasvatettiin itse mökeillä ja kaupungissa takapihoilla. Ei sitä vaivaa viitsi hukkaan heittää, mitä säilömiseen tulee. On se kummallista että omavaraisuuden vaaliminen on joillekin täällä joku "hyi yök tyttöjen ja homojen juttu". Sitäpaitsi mitäs vikaa on tytöissä ja homoissa?

   Lainaa

  11. Tulos: +211 (227 ääntä)
   eriparisukka: Kukaan ei vielä kiinnittänyt siihen huomiota että tosiaan se oli kaksi miestä jotka keskusteli jostain isomaksaruohon säilytyskeinoista. Oikeasti?
   Eräily, jota myös villiyrttien kerääminenkin on, kuuluu urbaanien miesten harrastuksiin.

   Lainaa

  12. Luonnonlaki 19.4.2016 7:16
   Tulos: -84 (102 ääntä)
   Dea: No jo nyt on tiukassa kun ei mee jakeluun rautalangasta ja ratakiskosta kokeiltu vääntää, mikä voisi olla seuraavana vuorossa?
   Esijännitetty teräsbetonipalkki? Hei haloo, miksikä se isomaksaruoho menee talvella lumen alla, ei miksikään. Ikivihantana sieltä lähtee kasvamaan taas, kun lumi ja jää päältä sulaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Miltä se isomaksaruoho edes maistuu? En tiennyt että sitä voi syödä.

   Lainaa

  14. Saatan olla väärässäkin. 19.4.2016 7:33
   Tulos: +185 (223 ääntä)
   King Arthur: Isäni ja molemmat isoisät olivat kyllä sellaisia “miehisiä miehiä” ja kaikki viljeltiin ja kasvatettiin itse mökeillä ja kaupungissa takapihoilla. Ei sitä vaivaa viitsi hukkaan heittää, mitä säilömiseen tulee. On se kummallista että omavaraisuuden vaaliminen on joillekin täällä joku “hyi yök tyttöjen ja homojen juttu”. Sitäpaitsi mitäs vikaa on tytöissä ja homoissa?
   Itte tulkitsin eriparisukan kommentin "akkamaisen" toiminnan ihmettelyn sijaan viittaukseksi siihen, kun usein turhasta vääntämisestä tulee kommentiksi "Huoh naiset!" tmv. Eli nyt kun vääntäjinä kaksi miestä, ei koetakaan tarpeelliseksi nostaa esille sukupuolta? Emt lol.

   Lainaa

  15. Tulos: +89 (93 ääntä)
   Oma isoisäni on "mettämies" henkeen ja vereen. Kalastaa, metsästää, marjastaa, sienestää ja niin edelleen.. Ja voin kertoa et jos jonkun niin isoisän puoleen käännyn kun tulee tarve kysellä säilönnästä tms. Se ihan itse käsittelee kaiken ja säilöö kaiken että niksejä löytyy varmasti vielä enemmän kuin tähän asti.
   eriparisukka: Kukaan ei vielä kiinnittänyt siihen huomiota että tosiaan se oli kaksi miestä jotka keskusteli jostain isomaksaruohon säilytyskeinoista. Oikeasti?

   Lainaa

  16. Tulos: +197 (213 ääntä)
   On muuten todella ärsyttävää, kun yrittää varta vasten kirjoittaa kysymykseen tuollaisia Timon selityksiä, "tiedän kyllä miten pakastaminen toimii, haluaisin vain kuulla vähän tietoa asiasta ennen kuin rupean kokeilemaan", ja sitten tulee joku Kauko vastaamaan kaikkeen siihen, mitä en kysynyt. Sitten kun sanon, että voisi vastata kysymykseenkin, niin aletaan itkeä siitä, kun ei minulle vastaukset kelpaa.

   Lainaa

  17. Tulos: -63 (65 ääntä)
   : Jos nyt on niin tärkeää Timon saada käytännön kokemuksia niin heittää se helvetin isomaksaruohonsa pakastimeen ja kokeilee. Mikä siinä nyt on niin vaikeaa ettei edes järkevät vastaukset kelpaa? Ihan asiaahan tuo Kauko kertoi ja yritti auttaa tumpeloa. Tässä moka oli kyllä mun mielestä Timon. Jos aiot kysyä ryhmässä jotain niin luulisi että kaikki vastaukset ovat tervetulleita. Pakko vielä vittuilla toiselle vaikka itse ei osaa päättää pakastaako yrttejä vaiko ei.

   Lainaa

  18. Tulos: +89 (131 ääntä)
   Kala: On muuten todella ärsyttävää, kun yrittää varta vasten kirjoittaa kysymykseen tuollaisia Timon selityksiä, “tiedän kyllä miten pakastaminen toimii, haluaisin vain kuulla vähän tietoa asiasta ennen kuin rupean kokeilemaan”, ja sitten tulee joku Kauko vastaamaan kaikkeen siihen, mitä en kysynyt. Sitten kun sanon, että voisi vastata kysymykseenkin, niin aletaan itkeä siitä, kun ei minulle vastaukset kelpaa.
   Tosiasiahan on että jotkut kasvit menevät pakastettaessa lötköksi ja käyttökelvottomiksi, ja jotkut taas eivät. En tiedä mitään siitä miten isomaksaruoho käyttäytyy, joten en lähtisi neuvomaan... En myöskään oikein ymmärrä miksei miesten pitäisi säilöä yrttejä, koska naisille yleensä kelpaa mies joka ymmärtää ruoasta ja sen laittamisesta. Kukaan ei varsinaisesti toivo elämänikäistä keittiöorjuutta, joten jos toivoo kiinnostavansa naisia niin isomaksaruohosta meuhkaaminen ei ole huonoin idea. Sitä paitsi hyvää ruokaa on hauskempi syödä kuin pahaa, oli sitten kiinnostunut kenestä tahansa tai ei kenestäkään.

   Lainaa

  19. Tulos: -135 (151 ääntä)
   King Arthur: Isäni ja molemmat isoisät olivat kyllä sellaisia “miehisiä miehiä” ja kaikki viljeltiin ja kasvatettiin itse mökeillä ja kaupungissa takapihoilla. Ei sitä vaivaa viitsi hukkaan heittää, mitä säilömiseen tulee. On se kummallista että omavaraisuuden vaaliminen on joillekin täällä joku “hyi yök tyttöjen ja homojen juttu”. Sitäpaitsi mitäs vikaa on tytöissä ja homoissa?
   White knight spotted!!

   Lainaa

  20. Tulos: +91 (97 ääntä)
   Luulen että Kauko on joko savolainen tai poliitikko.

   Lainaa

  21. Tulos: +52 (66 ääntä)
   Sannni: Tosiasiahan on että jotkut kasvit menevät pakastettaessa lötköksi ja käyttökelvottomiksi, ja jotkut taas eivät. En tiedä mitään siitä miten isomaksaruoho käyttäytyy, joten en lähtisi neuvomaan… En myöskään oikein ymmärrä miksei miesten pitäisi säilöä yrttejä, koska naisille yleensä kelpaa mies joka ymmärtää ruoasta ja sen laittamisesta. Kukaan ei varsinaisesti toivo elämänikäistä keittiöorjuutta, joten jos toivoo kiinnostavansa naisia niin isomaksaruohosta meuhkaaminen ei ole huonoin idea. Sitä paitsi hyvää ruokaa on hauskempi syödä kuin pahaa, oli sitten kiinnostunut kenestä tahansa tai ei kenestäkään.
   Niin just. Villi yrttimies saa naista niin pihassa kuin puutarhassa.

   Lainaa

  22. Tulos: +81 (115 ääntä)
   Marja: White knight spotted!!
   Teen nyt tulkinnan: olet 15, pahasti aknessa, ja turhautunut. Ja nimi ei ole Marja. "White knight" tosiaankin... Vie lautameemisi muualle.

   Lainaa

  23. Tulos: +75 (81 ääntä)
   King Arthur: Isäni ja molemmat isoisät olivat kyllä sellaisia “miehisiä miehiä” ja kaikki viljeltiin ja kasvatettiin itse mökeillä ja kaupungissa takapihoilla. Ei sitä vaivaa viitsi hukkaan heittää, mitä säilömiseen tulee. On se kummallista että omavaraisuuden vaaliminen on joillekin täällä joku “hyi yök tyttöjen ja homojen juttu”. Sitäpaitsi mitäs vikaa on tytöissä ja homoissa?
   Tosimehet syö pelkkää makkaraa ja puhuu vaan jääkiekosta. Ainakin 15v näkökulmasta.

   Lainaa

  24. Tulos: +37 (39 ääntä)
   eriparisukka: Kukaan ei vielä kiinnittänyt siihen huomiota että tosiaan se oli kaksi miestä jotka keskusteli jostain isomaksaruohon säilytyskeinoista. Oikeasti?
   Ei ne kaikki aina puhu pelkästä seksistä vaikka niin leveilevätki.

   Lainaa

  25. Tulos: +71 (77 ääntä)
   Ei olis mulla riittänyt Timon kärsivällisyys hokea ilmeisen turhaan joka kommentissa hakevansa käytännön kokemusta omaavien vastauksia. Kauko se vaan jatkaa neuvomista vaikkei sitä kokemusta ole... Ja tuo kaukon viimeinen kommentti - no älä, ihanko tosi? Mitähän tässä koko ajan yritettiin?!

   Lainaa

  26. julma elämä 19.4.2016 20:08
   Tulos: +27 (41 ääntä)
   eriparisukka: Kukaan ei vielä kiinnittänyt siihen huomiota että tosiaan se oli kaksi miestä jotka keskusteli jostain isomaksaruohon säilytyskeinoista. Oikeasti?
   Me ei katos kaikki olla yhtä pikkumaisia kuin sinä.

   Lainaa

  27. Muumi (kopio) 19.4.2016 22:32
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Muumi (kopio): No säilyttääkö se mehukkuutensa vai ei?
   Nyt en saa unta kun edelleen mietin mikä on vastaus.

   Lainaa

  28. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Ihana Timo ku jakso kohteliaasti vastata :)

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (34 ääntä)
   Miehet.....

   Lainaa

  30. King Arthur 20.4.2016 12:29
   Tulos: +45 (49 ääntä)
   Marja: White knight spotted!!
   Miten tämänkin loukkauksen nyt oikein kestää?

   Lainaa

  31. Vierailija 21.4.2016 0:45
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Muumi (kopio): No säilyttääkö se mehukkuutensa vai ei?
   Mä luin et "miehuutensa" - siis mitähän .... XD

   Lainaa

  32. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Kauko on taas näitä ihmisiä, joiden on pakko vastata, vaikkei ymmärtänyt kysymystä.

   Lainaa

  33. Tulos: -9 (23 ääntä)
   Muumi (kopio): Nyt en saa unta kun edelleen mietin mikä on vastaus.
   Ei. Ihan yleistietoa, että ko. kasvi on parhaimmillaan tuoreena salaattina, ja ei sovellu säilömiseen.

   Lainaa

  34. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Mulla kävi kerran sama, kun yritin tiedustella missä on lähin ruokakauppa Tukholmassa Siljan terminaalin lähellä. Yks urpo nauroi miksi mä haluan sieltä ruokaa tuoda (en ollut tuomassa, se ilmeni jo mun kysymyksestä) ja yks kirjoitti että eiköhän sieltä joku kauppa löydy kun kiertelee. Niin, kun olin nimenomaan kysynyt sitä siksi ettei tarvitse pienten muksujen kanssa kierrellä etsimässä, vaan ois joku osoite mihin heti suuntaisi. Eikä auttanut vaikka siitä useamman kerran sanoin...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pakastus, pakastaa, pakastin, pakastaminen, yrtit, isomaksaruoho, vinkki