Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Positiivarin päiväkirja

  Elämä on täynnä iloa!
  Suurenna näkymä
  Positiivarin päiväkirja

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +877 (1013 ääntä)
   Tässä näkyy se, mikä ero on asioiden tietämisellä ja tiedostamisella. Salla tietää, että maailmassa on ongelmia, jotka hän haluaa korjata (mikä on hyvä asia), mutta tämä tieto ei ole sisäistettyä, eikä se siis pysy päässä kaikissa tilanteissa. Ongelman tietäminen on kuitenkin ensimmäinen askel ongelman tiedostamiseen, jatka samaa vauhtia Salla :)

   Lainaa

  2. Tulos: +134 (164 ääntä)
   No terve.

   Lainaa

  3. Tulos: +940 (950 ääntä)
   "Muut ei saa valittaa, mutta minä saan"

   Lainaa

  4. Tulos: +370 (422 ääntä)
   Ärsyttää tuo vitun rakki joka kitisee ettei sitä muka sais jättää yksin. On kuule maailmassa vähän isompiakin ongelmia. Tajuatko piski ollenkaan että tälläkin hetkellä maailmassa on miljoonia siis ihan oikeasti miljoonia koiria tms nisäkkäitä joilla ei edes ole ketään kelle valittaa. Että vähän perspektiiviä, pliiz.

   Lainaa

  5. Tulos: +604 (610 ääntä)
   Neljän päivityksen sisältö: turhaa valittamista, turhaa valittamista, turhaa valittamista ja lopuksi turhasta valittamisesta valittamista.

   Lainaa

  6. Ihan vähän huumoria 14.4.2016 1:00
   Tulos: -322 (412 ääntä)
   Kala: Tässä näkyy se, mikä ero on asioiden tietämisellä ja tiedostamisella. Salla tietää, että maailmassa on ongelmia, jotka hän haluaa korjata (mikä on hyvä asia), mutta tämä tieto ei ole sisäistettyä, eikä se siis pysy päässä kaikissa tilanteissa. Ongelman tietäminen on kuitenkin ensimmäinen askel ongelman tiedostamiseen, jatka samaa vauhtia Salla
   Mikäs vitun psykologi sä oot :D

   Lainaa

  7. Tulos: +88 (128 ääntä)
   Oh the hypocrisy...

   Lainaa

  8. Tulos: +104 (112 ääntä)
   Ironista

   Lainaa

  9. Tulos: +323 (379 ääntä)
   Ihan vähän huumoria: Mikäs vitun psykologi sä oot :D
   Vai että vituillekin on nyt psykologeja? :p

   Lainaa

  10. Tulos: +198 (200 ääntä)
   Tekopyhyys huipussaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +44 (66 ääntä)
   Kala: Tässä näkyy se, mikä ero on asioiden tietämisellä ja tiedostamisella. Salla tietää, että maailmassa on ongelmia, jotka hän haluaa korjata (mikä on hyvä asia), mutta tämä tieto ei ole sisäistettyä, eikä se siis pysy päässä kaikissa tilanteissa. Ongelman tietäminen on kuitenkin ensimmäinen askel ongelman tiedostamiseen, jatka samaa vauhtia Salla
   Oivaa ajattelua! Haistata vitut muille jotka koittaa dissaamalla sua rajottaa..

   Lainaa

  12. Tulos: +3 (109 ääntä)
   Jos olisin Sallan työnantaja, tuo kielenkäyttö ei minua ilahduttaisi.

   Lainaa

  13. totuudensana 14.4.2016 4:24
   Tulos: +89 (107 ääntä)
   Aika aggressiivinen tyty :D Pelottaa et jos vahingos tutustuis tollasiin, saattais lähtee pää irti :D

   Lainaa

  14. Tulos: +17 (125 ääntä)
   Suomessa kaikilla kaikki hyvin ja ollaan itsemurhatilastossa ykkösenä? Kodittomia aivan jumalattomasti jne.

   Lainaa

  15. Tulos: +186 (206 ääntä)
   Elämän suurin ongelma kun puhelimesta loppuu akku ja joutuu junassa olemaan ilman nettiä ja musiikkia? Tulee nostalginen olo kun muistelee omaa nuoruutta, ei ollu kännyköitä, vielä harvemmalla oli netti kotona. Lankapuhelimella soitettiin ja junassa istuttiin ja keskusteltiin muiden ihmisten kanssa tai oltiin hiljaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +148 (152 ääntä)
   Salla on oikeassa siinä, että ihmiset valittavat turhasta. Olisipa hän vain itse ollut erilainen.

   Lainaa

  17. Tulos: +110 (130 ääntä)
   Ällöttää ihmiset, jotka sanoo kermaperse tai pikkupillu (tai teinipillu) eikö se parempaa keksi?! Ja tottakai jokaisella on oikeus valittaa, muuten kukaan ei saisi koskaan olla tyytymätön mihinkään! Aina jollain asiat on paskemmin, eikä se ole mikään lohdutusta. Vai onko elämä sittenkin kilpailu, kellä on asiat huonoiten!!!

   Lainaa

  18. Tulos: +46 (66 ääntä)
   Tonzo: Suomessa kaikilla kaikki hyvin ja ollaan itsemurhatilastossa ykkösenä? Kodittomia aivan jumalattomasti jne.
   Eikä ole. Suomi ei edes mahdu tähän listaan http://www.worldatlas.com/articles/countries-with-the-most-suicides-in-the-world.html Ja Wikipedian mukaan Suomi on sijalla 33. Että kaikki on hyvin. Ei saa valittaa, koska jollakin muulla menee aina huonommin.

   Lainaa

  19. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Tai hyvällä tuurilla Salla on jälkeenpäin huomannut itsekin valittavansa turhasta, joten päättänyt muuttaa tapojaan:) okei siinä tapauksessa olisi voinut itsestään puhua eikä alkanut tekopyhäksi..

   Lainaa

  20. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 14.4.2016 8:02
   Tulos: +90 (102 ääntä)
   MoniQ: Elämän suurin ongelma kun puhelimesta loppuu akku ja joutuu junassa olemaan ilman nettiä ja musiikkia? Tulee nostalginen olo kun muistelee omaa nuoruutta, ei ollu kännyköitä, vielä harvemmalla oli netti kotona. Lankapuhelimella soitettiin ja junassa istuttiin ja keskusteltiin muiden ihmisten kanssa tai oltiin hiljaa.
   Eli oltiin hiljaa. Eihän suomalainen vieraiden kanssa jutustele.

   Lainaa

  21. totuudensana 14.4.2016 8:02
   Tulos: +27 (39 ääntä)
   MoniQ: Elämän suurin ongelma kun puhelimesta loppuu akku ja joutuu junassa olemaan ilman nettiä ja musiikkia? Tulee nostalginen olo kun muistelee omaa nuoruutta, ei ollu kännyköitä, vielä harvemmalla oli netti kotona. Lankapuhelimella soitettiin ja junassa istuttiin ja keskusteltiin muiden ihmisten kanssa tai oltiin hiljaa.
   Mmh, onhan se aika huvittavaa kyllä. Mutta se on se juttu kun on tottunut siihen että normaalisti on se netti aina käden ulottuvilla, niin kyllä se sitten ärsyttää kun sitä ei olekaan :D

   Lainaa

  22. Tulos: +71 (83 ääntä)
   Kala: Tässä näkyy se, mikä ero on asioiden tietämisellä ja tiedostamisella. Salla tietää, että maailmassa on ongelmia, jotka hän haluaa korjata (mikä on hyvä asia), mutta tämä tieto ei ole sisäistettyä, eikä se siis pysy päässä kaikissa tilanteissa. Ongelman tietäminen on kuitenkin ensimmäinen askel ongelman tiedostamiseen, jatka samaa vauhtia Salla
   Oho, järkevä ja rauhallinen ote postaukseen. Ja ekana kommenttina! Ja kaikkiahan tota tekee. Siis vaatii muilta ihmisiltä asioita joihin ei itse pysty. Ja harvassa on ne jotka ovat itselleen rehellisiä omista huonoista puolistaan.

   Lainaa

  23. Tulos: -65 (89 ääntä)
   tässähän on kuukautiskierto tekstinä. viimeinen teksti osuu siihen pahimpaan kohtaan :DDD

   Lainaa

  24. King Arthur 14.4.2016 9:11
   Tulos: +39 (49 ääntä)
   Elealar: Vai että vituillekin on nyt psykologeja?
   Sinkkuelämän hyllytetty jakso.

   Lainaa

  25. Tulos: +59 (81 ääntä)
   Ihan vähän huumoria: Mikäs vitun psykologi sä oot
   Kyllä. Olen vitun psykologi. Mistä arvasit? No okei huijasin, oikeasti olen kahvia lipittävä nahjus. Tuhlasit minuutin elämästäsi kommentoidaksesi kahvia lipittävän nahjuksen tapaa kommentoida feissarimokia. Miltä nyt tuntuu? :)

   Lainaa

  26. Tulos: +71 (83 ääntä)
   v*ttujoo: Jos olisin Sallan työnantaja, tuo kielenkäyttö ei minua ilahduttaisi.
   Jos olisin Sallan työnantaja ni seuraisin kyllä pikkasen miten Salla sen työaikansa käyttää. Aika paska luuri saa olla jos se duunissa pöydällä ollessa tyhjentää akun joka on oletettavasti ladattu ennen työpäivää. Tai sitten se työaika kuluu johonki ihan muuhun ku työntekoon...

   Lainaa

  27. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Vau, tosi ihanalta ja lempeämieliseltä vaikuttaa tuo Salla <3

   Lainaa

  28. Totta puhuu 14.4.2016 10:29
   Tulos: -62 (80 ääntä)
   Salla kuulostaa punavihreältä.

   Lainaa

  29. Totta puhuu 14.4.2016 10:30
   Tulos: +33 (57 ääntä)
   fhdhfhd: tässähän on kuukautiskierto tekstinä. viimeinen teksti osuu siihen pahimpaan kohtaan :DDD
   Naisista tulee hulluja, koska mieshormoni nousee tuolloin.

   Lainaa

  30. Tulos: +1 (25 ääntä)
   Nää on taas näitä elämänkouluja käyneitä, huomaa jo kielenkäytöstä...

   Lainaa

  31. Asiantuntia 14.4.2016 10:37
   Tulos: +7 (57 ääntä)
   Viitateen viimeiseen purkautumiseen: Mitä vikaa on pienissä pilluissa? Taitaa olla isolorttoisten kateutta.

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Semmonen naikkonen.

   Lainaa

  33. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Alkuperänen pointti oli kuitenki hyvä. Ottaa päähän ne jotka nostaa kauheen metelin pienimmästäki maitolasin kaatumisesta.

   Lainaa

  34. Tulos: +90 (100 ääntä)
   Sekin ärsyttää että ihmiset tuppaa vertaamaan Suomen asioita joihinkin kehitysmaihin ja sitten ollaan silleen "tämä on todella hyvin menestyvä maa!". Jos katsottaisiin ihan vain tätä maata vertaamatta sitä mihinkään, huomattaisiin että meillä ei ihan oikeasti ole mikään täydellinen ihanneyhteiskunta. Tuloerot kasvaa vuosi vuodelta enemmän, köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu. Syrjäytyminen, masennus, itsemurhat, päihdeongelmat, korruptio, työttömyys ja köyhyys. Muutama mainitakseni. Mutta hei, ei saa valittaa kun afrikassa ihmisiä kuolee nälkään! Tällä mentaliteetillä ei muuteta mitään asioita ennen kuin ollaan ihan samassa tilanteessa.

   Lainaa

  35. Vaniljankukka 14.4.2016 10:55
   Tulos: +126 (126 ääntä)
   Jeesus: Ällöttää ihmiset, jotka sanoo kermaperse tai pikkupillu (tai teinipillu) eikö se parempaa keksi?! Ja tottakai jokaisella on oikeus valittaa, muuten kukaan ei saisi koskaan olla tyytymätön mihinkään! Aina jollain asiat on paskemmin, eikä se ole mikään lohdutusta. Vai onko elämä sittenkin kilpailu, kellä on asiat huonoiten!!!
   Eniten ällöttää lasten, siis oikeesti teini-ikäisten lastwn haukkuminen pikkupilluiksi tai piripilluiksi tms. Ällöttävää kielenkäyttöä kenestä tahansa puhuttaessa mutta teinit nyt vielä kuitenkin on lapsia.

   Lainaa

  36. Tulos: +89 (89 ääntä)
   Läskikoot? Pikkupillut? *kohottaa toista kulmakarvaa, tiedätte varmaan millä ilmeellä*

   Lainaa

  37. Tulos: +70 (100 ääntä)
   Salla tässä moi :D Tää on aika koomista luettavaa, en oo oikeesti tajunnut miten paljon mä vaan avaudun Facessa ihan jokaisesta pikkujutusta. Kävin nyt seinää läpi ja oikeesti vähintään joka toinen päivä hirveet raget jostain turhasta. Ja silti olen kuvitellut olevani aurinkoinen valonpilkku tässä harmaassa maailmassa :D Niin ja huomasin myös kiroilevani liikaa. Siis tuo avautuminen noista liikaa valittavista ihmisistäkin on pelkkää valittamista sekin. :D En kestä. Eiku siis… “kestän oikein hyvin ja saan tästä mukavaa lisäenergiaa jo valmiiksi iloiseen päivääni”. …vitut. :D

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Salla: Salla tässä moi :D Tää on aika koomista luettavaa, en oo oikeesti tajunnut miten paljon mä vaan avaudun Facessa ihan jokaisesta pikkujutusta. Kävin nyt seinää läpi ja oikeesti vähintään joka toinen päivä hirveet raget jostain turhasta. Ja silti olen kuvitellut olevani aurinkoinen valonpilkku tässä harmaassa maailmassa :D Niin ja huomasin myös kiroilevani liikaa. Siis tuo avautuminen noista liikaa valittavista ihmisistäkin on pelkkää valittamista sekin. :D En kestä. Eiku siis… “kestän oikein hyvin ja saan tästä mukavaa lisäenergiaa jo valmiiksi iloiseen päivääni”. …vitut. :D
   Onhan tämäkin tietenkin yksi keino saada perspektiiviä. Nyt vaan täytyisi käyttää kaikki suomalaiset netizenit (keksikää tälle joku hyvä suomennos; "netin käyttäjät" tuntuu kömpelöltä ja "netteilijät" oudolta) feissarimoissa pohtimassa omaa ulosantiaan.

   Lainaa

  39. Tulos: -63 (71 ääntä)
   Salla: Salla tässä moi Tää on aika koomista luettavaa, en oo oikeesti tajunnut miten paljon mä vaan avaudun Facessa ihan jokaisesta pikkujutusta. Kävin nyt seinää läpi ja oikeesti vähintään joka toinen päivä hirveet raget jostain turhasta. Ja silti olen kuvitellut olevani aurinkoinen valonpilkku tässä harmaassa maailmassa Niin ja huomasin myös kiroilevani liikaa. Siis tuo avautuminen noista liikaa valittavista ihmisistäkin on pelkkää valittamista sekin. En kestä. Eiku siis… “kestän oikein hyvin ja saan tästä mukavaa lisäenergiaa jo valmiiksi iloiseen päivääni”. …vitut.
   SALLA: oliks sulla menkat täysin ohi, kun sen viestin kirjotit? ja kivut pahimmillaan siinä alimmassa? vastaa pls, haluan tietää osuiko teoriani sinnepäinkään.

   Lainaa

  40. Tulos: +48 (56 ääntä)
   Ärsyttää kaikki väkisin posiveivaajat joiden mielestä suomalainen ei saa ikinä valittaa mistään, koska jossain keski-afrikassa on joku jolla ei ole tarpeeksi ruokaa.

   Lainaa

  41. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Elealar: Vai että vituillekin on nyt psykologeja?
   No onhan niille hierojatkin nykyään, ni miksei psykologejakin?

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Sallan elämä tuntuisi olevan niin hankalaa että voisi vaan luovuttaa ja syödä ittensä lihavaksi. Ja näin *hop*! Ei tarvitse enää huolehtia kun on palkkapäivänä vain "läskikokoja"!

   Lainaa

  43. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Valittajat elää pitenpään :)

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (12 ääntä)
   "I'm sure we all agree that we ought to love one another, but I know there are people in this world who do not love their fellow human beings. And I HATE PEOPLE LIKE THAT!"

   Lainaa

  45. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Jos ei kuule niitä omia ajatuksiaan, niin suosittelen ottamaan volat pois täysiltä tai vaikka napit pois kokonaan korvilta. En syyttelemään muita.

   Lainaa

  46. Il maestro della Miseria 16.4.2016 17:19
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   y.ö.h: Sekin ärsyttää että ihmiset tuppaa vertaamaan Suomen asioita joihinkin kehitysmaihin ja sitten ollaan silleen “tämä on todella hyvin menestyvä maa!”. Jos katsottaisiin ihan vain tätä maata vertaamatta sitä mihinkään, huomattaisiin että meillä ei ihan oikeasti ole mikään täydellinen ihanneyhteiskunta. Tuloerot kasvaa vuosi vuodelta enemmän, köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu. Syrjäytyminen, masennus, itsemurhat, päihdeongelmat, korruptio, työttömyys ja köyhyys. Muutama mainitakseni. Mutta hei, ei saa valittaa kun afrikassa ihmisiä kuolee nälkään! Tällä mentaliteetillä ei muuteta mitään asioita ennen kuin ollaan ihan samassa tilanteessa.
   Täydellistä yhteiskuntaa ei ole olemassakaan, joten sitä on turha tavoitella. Kurjuutta ja surua on ollut kaikissa maissa ja tulee aina olemaan. Tilannetta voi yrittää parantaa, mutta utopiaa ei tule. Minusta vertailukohtien käyttäminen on hyvä, koska se opettaa meidät arvostamaan sitä mitä meillä on. Ihmiset määrittelevät nykyisin kurjuudeksi jo senkin, ettei pääse vaikkapa ulkomailla käymään taloudellisen tilanteen takia tai joutuu asumaan pakosta kaupungin vuokrakämpässä. Ihminen on luonnostaan ahne ja ei tule koskaan olemaan tyytyväinen. Vertailukohdat näyttävät kuitenkin, miten paljon meillä jo on. Minäkin haluan todella paljon asioita, mutta tiedän, etten saa niitä, vaikka töissä olenkin. En ole hyväpalkkainen. Kuitenkin leivässä pysytty ja katto pään päällä. Toimeentulollakin eletty.

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (8 ääntä)
   kaikkien muitten ongelmat on ihan pieniä, mutta sitten ku tulee omalle kohalle ni maailma räjähtää.

   Lainaa

  48. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Tonzo: Suomessa kaikilla kaikki hyvin ja ollaan itsemurhatilastossa ykkösenä? Kodittomia aivan jumalattomasti jne.
   joku joskus sano: hyvinvointivaltio= valtio voi hyvin, ihmiset ei.

   Lainaa

  49. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Meillä on kuitenkin suomessa kaikilla asiat hyvin!?!? Taitaa tyttö elää kuplassa.

   Lainaa

  50. Tulos: -2 (4 ääntä)
   perkele

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kala: Tässä näkyy se, mikä ero on asioiden tietämisellä ja tiedostamisella. Salla tietää, että maailmassa on ongelmia, jotka hän haluaa korjata (mikä on hyvä asia), mutta tämä tieto ei ole sisäistettyä, eikä se siis pysy päässä kaikissa tilanteissa. Ongelman tietäminen on kuitenkin ensimmäinen askel ongelman tiedostamiseen, jatka samaa vauhtia Salla
   Kognitiivinen dissonanssi

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: positiivinen, valittaa, bussi, akku, vaatteet, koot, asenne