Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuka pelkää mustaa miestä?

Selvästi liian moni.
Kuka pelkää mustaa miestä?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 72 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +708 (932 ääntä)
      No ainakin joltakulta lähtee kohta henki pois, jos Kala joutuu vielä tällaista lantaa lukemaan... Hävetkää, pökköpäät.

      Lainaa

    2. Tulos: +1750 (1808 ääntä)
      Ties vaikka musta mies menisi kotiinsa ja alkaisi kasvattaamaan kukkia! Kuvitelkaa, varmaan niillä yrittää sitten naisia vikitellä, mihin muuhun se niitä kukkia käyttäisi?

      Lainaa

    3. arvon otus 26.4.2016 0:36
      Tulos: +279 (339 ääntä)
      No nyt oli kyllä jo taas aivan niin juu älykästä että enhän saa edes sitä tähän viisaampana kuvailtua että mitä ajattelen. Hämmästelen, hämmästelen vaan..

      Lainaa

    4. Tulos: +716 (798 ääntä)
      Ihan uskomatonta... Miten ihmisestä edes tulee tuollainen hirviö?

      Lainaa

    5. Tulos: -875 (1019 ääntä)
      Odotan innolla suvakkien kommentteja.

      Lainaa

    6. Tulos: +961 (1005 ääntä)
      Nyt äkkiä ilmoitus poliisille, on tosi kyseessä! Musta mies osti kukkakeppejä! Aikoo varmasti tökkiä viattomia kantasuomalaisia silmiin tai kasvattaa huumeita, poliisit vauhdilla perään. Joo, jospa rasismin sijaan yritettäisiin kehittää järjenkäyttöä.

      Lainaa

    7. purppurakruunu 26.4.2016 0:42
      Tulos: +882 (902 ääntä)
      Ippu: Ties vaikka musta mies menisi kotiinsa ja alkaisi kasvattaamaan kukkia! Kuvitelkaa, varmaan niillä yrittää sitten naisia vikitellä, mihin muuhun se niitä kukkia käyttäisi?
      Puutarhuriksi rupeaa, niin vie meidän työt JA naiset samalla kertaa! Aseistettuna vielä!

      Lainaa

    8. Tulos: -246 (400 ääntä)
      Kala: No ainakin joltakulta lähtee kohta henki pois, jos Kala joutuu vielä tällaista lantaa lukemaan… Hävetkää, pökköpäät.
      Miksi puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa? Kuulostaa aivan pirun typerältä.

      Lainaa

    9. Tulos: +564 (582 ääntä)
      Joo. Tummat ihmiset voivat käyttää kukkakeppejä ainoastaan huumeiden viljelyyn ja viattomien valkoisten ihmisten tappamiseen. Eivät ymmärrä kukkapenkkien konseptia ylipäänsä.

      Lainaa

    10. Tulos: +271 (283 ääntä)
      Ettei olis Tanja vaan isis hakenut niitä aseiksi?

      Lainaa

    11. Tulos: +545 (625 ääntä)
      Tälläisiä älynväläytyksiä lukieassani alan väkisinkin kannustamaan maahanmuuttoa, tekisi pieni geeniperimän lisäys hyvää tälle paikoin sisäsiittöiselle kansalle.

      Lainaa

    12. Tulos: +169 (187 ääntä)
      Oho. Ah,tulee näistä aina niin hyvä fiilis miten "fiksua" porukkaa maamme kantaa.

      Lainaa

    13. Tulos: +265 (287 ääntä)
      "En oo mikää rasisti, mutta..."

      Lainaa

    14. Tulos: +248 (260 ääntä)
      Ekan kommentin jälkeen vielä luulin, että Jalmari on tarinan sarkastinen sankari. Menetin toivoni toisen kommentin kohdalla.

      Lainaa

    15. Tulos: +360 (364 ääntä)
      Kyllä minä luulen, että on menossa vampyyreita tappamaan. Siinä saakin olla varuillaan jos omaa kovin kalvakamman ihonvärin.

      Lainaa

    16. Tulos: +168 (178 ääntä)
      No nyt on foliohatut tiukalla. Ei perhana.

      Lainaa

    17. Tulos: +255 (283 ääntä)
      <span class="wp-smiley emoji emoji-wink" title=";)">;)</span> : Odotan innolla suvakkien kommentteja.
      Ei tarvitse olla mitenkään erityisen suvakki tajutakseen että noilta tyypeiltä on jo aikoja sitten kadonnut punainen lanka. Lapsellisen sinisilmäisiä juttuja kavereilla. tuntuu olevan netissä aikaa keksiä kaikkia lapsellisia juttuja toisista ihmisistä. Vähän vähemmän sitä mv-lehtee.

      Lainaa

    18. Puolikiero_savolainen 26.4.2016 7:43
      Tulos: +197 (233 ääntä)
      <span class="wp-smiley emoji emoji-wink" title=";)">;)</span> : Odotan innolla suvakkien kommentteja.
      No ainakin ensimmäinen vajakki tuli jo sieltä! Tanja, mitäs SINÄ meinasit tehdä niillä kepeillä ajatteli varmaan musta mies? "Meinaako se seivästää mut tuolla kun noi pahasti katsoo?" Kävikö sulla rasismin sokaisema mielessä, että tummemmalla miehellä olisi vaimo kotona ja käskenyt ostamaan niitä? Entäs jos musta mies tienasi paremmin kuin sinä ja maksaa enemmän veroja Suomelle kuin sinä? Hyi sinua Tanja, hyi.

      Lainaa

    19. Tulos: +156 (176 ääntä)
      Häpeä: Tälläisiä älynväläytyksiä lukieassani alan väkisinkin kannustamaan maahanmuuttoa, tekisi pieni geeniperimän lisäys hyvää tälle paikoin sisäsiittöiselle kansalle.
      Mä kannatan MAASTAmuuttoa tietyille ihmisille. Voisi tehdä ihan hyvää vähän nähdä maailmaa ja avartaa omaa maailmankuvaansa. Esim afrikan mantereella lukuisia kertoja käyneenä voin kertoa että kyllä niillä tummilla ihmisillä on pääsääntöisesti enemmän puutarhoja kuin meillä kalvakoilla täällä suomessa...

      Lainaa

    20. Turvallista 26.4.2016 8:18
      Tulos: -79 (111 ääntä)
      Kala: No ainakin joltakulta lähtee kohta henki pois, jos Kala joutuu vielä tällaista lantaa lukemaan… Hävetkää, pökköpäät.
      Suht selkee uhkaus :P Tappajat täälläki huutelee

      Lainaa

    21. Infotätyli 26.4.2016 8:27
      Tulos: +173 (185 ääntä)
      purppurakruunu: Puutarhuriksi rupeaa, niin vie meidän työt JA naiset samalla kertaa! Aseistettuna vielä!
      Ja mieti, jos kasvattaa vielä hyötykasveja tai vihanneksia. Vie meidän ruuatkin kaiken lisäksi! (maasta puhumattakaan, mihin aikoo mitään kasvattaa)

      Lainaa

    22. Voi huhhuh, taas 26.4.2016 8:36
      Tulos: +216 (234 ääntä)
      "Olin siellä kukkakeppien luona ja siihen tuli viereen yksi tyyppi. Suunnittelin, miten työntäisin terävän kukkakepin sen tyypin silmään. Mitäköhän se meinaa nillä tehdä?!" Miksiköhän mua pelottaa enemmän Tanja, joka kukkakeppi kädessään suunnittelee sen työntämistä ihmisen silmään, kun henkilö, joka kävelee kukkakeppejä myyvässä kaupassa niiden luo, ottaa mukaansa ja menee kassalle maksamaan ilman että pysähtyy paikalle pohdiskelemaan toisen ihmisen pahoinpitelyä/tappamista? Olen itse ollut ostamassa pelkkiä kukkakeppejä siinä vaiheessa, kun kotona oleva peikonlehti on kasvanut niin isoksi, ettei enää pysynyt pystyssä ilman tukea.

      Lainaa

    23. Tulos: +114 (126 ääntä)
      Toi koko ryhmä on kyllä yksinään jo feissarimokat-tavaraa. Ei kannata käydä lukemassa jollei halua pilata päiväänsä idioottien jutuilla. Ja ei, en ole mikään suvakki, mutta noi ihmiset on oikeasti taukkeja tuolla.

      Lainaa

    24. Tulos: +145 (153 ääntä)
      Kävin kerran ostamassa kaupasta pelkän puukon. Peljätkää!

      Lainaa

    25. Luonnonlaki 26.4.2016 8:57
      Tulos: -12 (56 ääntä)
      Olisi kiva kuulla että joku, joka vaivautui ilmoittamaan tuon ketjun feissarimokiin, ilmoitti sen myös poliisin nettivinkkiin. Selvästä rasismistahan tuossa on kyse ynnä typeryydestä, jonka pitäisi myös olla sanktioitu rikoslaissa. Minun on turha ilmoittaa kun en tiedä alkuperäistä lähdettä ja nimetkin on muutettu.

      Lainaa

    26. Tulos: +33 (89 ääntä)
      Voi huhhuh, taas: “Olin siellä kukkakeppien luona ja siihen tuli viereen yksi tyyppi. Suunnittelin, miten työntäisin terävän kukkakepin sen tyypin silmään. Mitäköhän se meinaa nillä tehdä?!” Miksiköhän mua pelottaa enemmän Tanja, joka kukkakeppi kädessään suunnittelee sen työntämistä ihmisen silmään, kun henkilö, joka kävelee kukkakeppejä myyvässä kaupassa niiden luo, ottaa mukaansa ja menee kassalle maksamaan ilman että pysähtyy paikalle pohdiskelemaan toisen ihmisen pahoinpitelyä/tappamista? Olen itse ollut ostamassa pelkkiä kukkakeppejä siinä vaiheessa, kun kotona oleva peikonlehti on kasvanut niin isoksi, ettei enää pysynyt pystyssä ilman tukea.
      Sinänsä samaa mieltä sun kanssa, ja yhtään Tanjaa puolustelematta pakko todeta että luit hiukan väärin - hän ei kirjoittanut että tuikkaisi itse kepillä silmään vaan oletti heti, että musta mies aikoo tökätä häntä silmään. Koska mihin muuhunkaan niitä olisi tarvinnut. Kyllä olikin epäilyttävää toimintaa. Onneksi musta mies pelästyi Tanjan läskejä ja jätti selvästi suunnittelemansa hyökkäyksen toteuttamatta! Huh.

      Lainaa

    27. Tulos: -1 (53 ääntä)
      Turvallista: Suht selkee uhkaus :P Tappajat täälläki huutelee
      Kyllä, arvasit aivan oikein, ihan nappiveto ja vieläpä ensimmäisellä arvauksella. Miten onkaan mahdollista, että tällainen tavallinen kansalainen pääsee törmäämään noin älykkäisiin yksilöihin. Olet varmasti joku savant tai kellotettu kyborgi, ei tavallinen tallaaja noin täsmällisiä johtopäätöksiä pysty noin nopeasti vetämään. Että varokaa vaan kaikki, saatan tulla sohimaan kukkakepillä. Paitsi tietysti nimimerkki Turvallista, hän on uusi esikuvani ja jumalhahmoni, sillä tappajatkin nöyrtyvät noin ylimaallisen päättelykyvyn edessä. Hän on turvassa minulta ja puolustan Hänen turvallisuuttaan henkeen ja vereen.

      Lainaa

    28. Tulos: +55 (81 ääntä)
      Tollaseks ne keski-ikäiset muuttuu kun ei muuta miettimistä ole elämässä. Kaukaisin lomakohde on Viro.

      Lainaa

    29. Tulos: +86 (92 ääntä)
      Mahtavat nuo salamavalolla kuvatut kaupan kukkakepit - kuin nämä kuvat todistaisivat vääjäämättä jotain.

      Lainaa

    30. Mörökölli 26.4.2016 9:24
      Tulos: -47 (83 ääntä)
      piupau: Ihan uskomatonta… Miten ihmisestä edes tulee tuollainen hirviö?
      Millä perusteella mokan henkilöt ovat hirviöitä? Tietämättömiä, ennakkoluuloisia ja naiiveja kylläkin. Hirviöitä en saa heistä tekemälläkään.

      Lainaa

    31. Tulos: +51 (69 ääntä)
      No nyt ne vie meidän kukkakepitkin! Perhanan n***rit!!

      Lainaa

    32. Tulos: -81 (105 ääntä)
      Minä tutkin rikostilastoja, ne prosentit kertovat jotakin.

      Lainaa

    33. Vääränvärinen 26.4.2016 10:19
      Tulos: +175 (183 ääntä)
      Ennen sitä riitti, että tämännäköisenä suomalaisena varoi laittamasta käsiä taskuun kaupassa, jotta ei heti joku syytä varkaaksi. Nyt pitää näköjään jo varoa mitä käy ostamassa. Sanokaas Rajat Kiinni -porukka jätättekö rauhaan jos joka kauppareissulla ostan paketin pekonia ja kannan puolimetristä krusifiksia kaulassa?

      Lainaa

    34. Tulos: +89 (95 ääntä)
      Musta mies osti kukkakeppejä kepeiksi kukille. Kuvien kukkakepit eivät ole bambua vaan koivua. Kukkakeppi ei ole ampuma-ase. Terävyys ei ole materiaalin vaan esineen ominaisuus. Tanja ei ole alipainoinen.

      Lainaa

    35. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Saakohan samalta osastolta foliohattuja....

      Lainaa

    36. Tulos: +70 (88 ääntä)
      Ajatelkaa, näilläkin ihmisillä on äänioikeus.

      Lainaa

    37. Voittaja-Niilo 26.4.2016 13:14
      Tulos: +28 (40 ääntä)
      Luonnonlaki: Olisi kiva kuulla että joku, joka vaivautui ilmoittamaan tuon ketjun feissarimokiin, ilmoitti sen myös poliisin nettivinkkiin. Selvästä rasismistahan tuossa on kyse ynnä typeryydestä, jonka pitäisi myös olla sanktioitu rikoslaissa. Minun on turha ilmoittaa kun en tiedä alkuperäistä lähdettä ja nimetkin on muutettu.
      Siitä vaan Facebookin Rajat kiinni -ryhmään. Siinä ei vaan muuta ehdi tehdä kuin nettivinkkailla, koska noilla ihmisperseillä pitää aika kiirettä.

      Lainaa

    38. Tulos: +34 (44 ääntä)
      Ippu: Ties vaikka musta mies menisi kotiinsa ja alkaisi kasvattaamaan kukkia! Kuvitelkaa, varmaan niillä yrittää sitten naisia vikitellä, mihin muuhun se niitä kukkia käyttäisi?
      Ja vielä meidän naisia!! MEIDÄN!

      Lainaa

    39. Tulos: -86 (102 ääntä)
      Hyvää ulinaa vajakeilta, anteeksi siis suvakeilta.

      Lainaa

    40. Insinörtti 26.4.2016 14:49
      Tulos: -66 (120 ääntä)
      Vaikka ei kumpikaan ratkaisumalli ihan ideaalinen ole, niin siitä huolimatta rajat kiinni - politiikka on pitkässä juoksussa järkevämpi suunta kun sinisilmäinen ja naiivi avonaisten ovien malli mitä asiaan ja faktoihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa. Ei tarvitse olla kovin montaa toimivaa aivosolua että osaa yhdistää viivat vastuuttoman maahanmuuton ja maan olosuhteiden heikkenemisen välillä. Ja ennenkuin alatte vaahtoamaan "rasismista", seuratkaapa hetki mitä läntisessä naapurimaassa parhaillaan tapahtuu. Jos ette näe ruotsin nykytilassa mitään ongelmaa, olet itse osa ongelmaa.

      Lainaa

    41. Tulos: +11 (23 ääntä)
      Kyllähän noilla hengen saa pois varmasti. Se että kuka vittu oikeasti käyttäisi noita aseena ellei ole hengenvaarassa ja itsepuolustuksena tuikkaa hyökkääjää... Muista teksteistä en sano mitään, ei psyyke kestä.

      Lainaa

    42. Tulos: +23 (29 ääntä)
      Nyt kyllä naurattaa! Missä tuossa kuvassa bambua?? Yöunethan tässä menee kun tuollaisia tappoaseita näytetään!

      Lainaa

    43. Tulos: +35 (43 ääntä)
      MINÄKIN OSTIN!!! Tollassii kepukoita nimittäin, kaks pakettia oli enää jäljellä. EN käytä niitä puutarhassa, ENKÄ myöskään aseena! Siinäpä pähkäilyä päivittäjälle... Enkä kerro edes kasvojeni sävyä!

      Lainaa

    44. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Oh, humanity

      Lainaa

    45. Tulos: -11 (35 ääntä)
      Insinörtti: Vaikka ei kumpikaan ratkaisumalli ihan ideaalinen ole, niin siitä huolimatta rajat kiinni – politiikka on pitkässä juoksussa järkevämpi suunta kun sinisilmäinen ja naiivi avonaisten ovien malli mitä asiaan ja faktoihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa. Ei tarvitse olla kovin montaa toimivaa aivosolua että osaa yhdistää viivat vastuuttoman maahanmuuton ja maan olosuhteiden heikkenemisen välillä. Ja ennenkuin alatte vaahtoamaan “rasismista”, seuratkaapa hetki mitä läntisessä naapurimaassa parhaillaan tapahtuu. Jos ette näe ruotsin nykytilassa mitään ongelmaa, olet itse osa ongelmaa.
      No nythän olet sitten rasisti.

      Lainaa

    46. Tulos: +65 (85 ääntä)
      Insinörtti: Vaikka ei kumpikaan ratkaisumalli ihan ideaalinen ole, niin siitä huolimatta rajat kiinni – politiikka on pitkässä juoksussa järkevämpi suunta kun sinisilmäinen ja naiivi avonaisten ovien malli mitä asiaan ja faktoihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa. Ei tarvitse olla kovin montaa toimivaa aivosolua että osaa yhdistää viivat vastuuttoman maahanmuuton ja maan olosuhteiden heikkenemisen välillä. Ja ennenkuin alatte vaahtoamaan “rasismista”, seuratkaapa hetki mitä läntisessä naapurimaassa parhaillaan tapahtuu. Jos ette näe ruotsin nykytilassa mitään ongelmaa, olet itse osa ongelmaa.
      Kerro nyt vielä että mitä siellä sitten tapahtuu, viimeksi kun tarkistin niin Ruotsi on erittäin hyvinvoiva ja jokseenkin vauras maa. Jos tarkoitat pahamaineisten lähiöiden tapahtumia, niin sellaisessa kasvaneena voin kertoa että jo lapsuudessani hilluivat pitkin juopot, pikkutyttöjen häiritsijät ja itsensäpaljastelijat, ja nuoriso tappeli kännipäissään ostarilla viikonloppuiltoina. Ja olen niin vanha etten ollut edes nähnyt tummaihoista ihmistä ennen kuin 14-vuotiaana. Noiden betonikasojen epämiellyttävyyttä eivät maahanmuuttajat aiheuttaneet, vaan surkea sosiaalipolitiikka jota hallituksemme nyt surkeuttaa entisestään.

      Lainaa

    47. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Mitähän siitä tulisi jos rupean ilmoittelemaan kaikkien itseäni suurempipigmenttisten ostokset. Tämä valkeus kun toimii jo suojavärinä seiniä vasten...

      Lainaa

    48. Tulos: +28 (42 ääntä)
      Insinörtti: Vaikka ei kumpikaan ratkaisumalli ihan ideaalinen ole, niin siitä huolimatta rajat kiinni – politiikka on pitkässä juoksussa järkevämpi suunta kun sinisilmäinen ja naiivi avonaisten ovien malli mitä asiaan ja faktoihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa. Ei tarvitse olla kovin montaa toimivaa aivosolua että osaa yhdistää viivat vastuuttoman maahanmuuton ja maan olosuhteiden heikkenemisen välillä. Ja ennenkuin alatte vaahtoamaan “rasismista”, seuratkaapa hetki mitä läntisessä naapurimaassa parhaillaan tapahtuu. Jos ette näe ruotsin nykytilassa mitään ongelmaa, olet itse osa ongelmaa.
      "Mitä asioihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa." No huoh. En todellakaan ole sillä kannalla että kaikki tänne vaan, tottakai maahanmuotto tuo helvetisti ongelmia tähänkin maahan. Kummankin äärilaidan sakki on mielestäni uunoa. Suurimmat myötähäpeän tunteet aiheuttavat silti 6-0 nämä Rajat kiinni-Tanjat...

      Lainaa

    49. Tulos: +68 (74 ääntä)
      Ja Tanja olettaa, että tämä herra ei käynyt hänen kimppuunsa ainoastaan siitä syystä, että oli kevyempi kuin Tanja. Muutenhan olisi varmasti käynyt päälle. Jäin myös miettimään, että mikäli kukkakepit ovat niin vaarallisia, niin mitähän laitonta Tanja meinasi itse niillä tehdä?

      Lainaa

    50. King Arthur 26.4.2016 18:49
      Tulos: +82 (82 ääntä)
      Ai kauheeta. Just eilen neuvoin ruokakaupassa ei-kalvakkaa nuortamiestä kinkkupussien ostamisessa sillä hänen kielitaitonsa ei riittänyt pakkausten tulkitsemiseen. Kaikkihan me tiedetään että ei se nyt kinkkua niihin pusseihin laita, mitähän lie suunnitellut? Sillä oli myös karjalanpiirakoita kädessä! Ulkomaalaisella! Miksi oi miksi en älynnyt ottaa yhteyttä viranomaisiin?

      Lainaa

    51. Tulos: +59 (59 ääntä)
      Puutarhanhoito on vielä kevyttä kamaa. Ajatelkaas jos Tanja olisi nähnyt mustan miehen käsityöliikkeessä. Semmoisissahan myydään saksia, lankaa jolla voi kuristaa, metallisia neulepuikkoja ja neuloja joilla voi tökkiä ihmisiä. Joissakin on jopa pakkakaupalla naamioitumis- ja burkhamateriaalia. Kannattaa Tanjan tästälähin pysyä vaan lähipubissa harrastamassa turvallista oluenjuontia kevyistä muovituopeista.

      Lainaa

    52. Tulos: -58 (72 ääntä)
      nauroin, mut myönnän itse pelkääväni tummii henkilöit ja tän takii kannan pientä paperi veitseä mukanani xD

      Lainaa

    53. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Voi herrajumala... onhan mullakin noita mielipiteitä mutta toi on jo aika mielenvikaista. Kyl ne muutkin ko suomalaiset pitää esim parvekekukkia yms.

      Lainaa

    54. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Variseva: MINÄKIN OSTIN!!! Tollassii kepukoita nimittäin, kaks pakettia oli enää jäljellä. EN käytä niitä puutarhassa, ENKÄ myöskään aseena! Siinäpä pähkäilyä päivittäjälle… Enkä kerro edes kasvojeni sävyä!
      Mua ei niinkään tää sävyasia kiinnosta, mutta kerro nyt herranjestas mitä sä niillä teet? Käytät grillivartaina? Hiustikkuna? Pätkit ne ja rakennat pienoislinnakkeen? Syömäpuikkoina? Tää mysteeri tulee vielä valvottamaan mua.

      Lainaa

    55. kettukettunen 26.4.2016 23:27
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      Onpa ärsyttävää nähdä oma nimi jonkun idioottirasistin kantamana. :( Mietin tässä yks päivä miten ihmisten nimet on vähän niin kuin pakollinen viivakoodi, joka ei välttämättä mitenkään sovi kantajalleen, mutta on iso osa henkilön identiteettiä ja antaa tietynlaisen ennakko odotuksen ihmisestä perustuen aiempiin kokemuksiin muista saman nimisistä. No tää oli nyt vähän off-topic.

      Lainaa

    56. Muumi (kopio) 27.4.2016 5:11
      Tulos: -72 (86 ääntä)
      Ihme suvakkeja koko palsta täynnä. Olette olleet "Refugees Welcome"-kylttien kanssa kannustamassa 30-v alaikäisiä pakolaisia tulemaan Suomeen? Samoja idiootteja #unelma-porukan kanssa.

      Lainaa

    57. VaniljaKukkanen 27.4.2016 10:00
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Luettuna mokan, halusin epätoivoisesti uskoa sen olevan jotain surkeeta läppää vaikka tiedänkin kyseisen ryhmän kun on uutisissa ollut. Mutta sitten luin täältä pari kommenttia. Voiko älykkyyden alhaisuus ja tunnevammaisuus olla todellakin noin syvällä...? Aika sama kun alettais kytätä toisiamme kauppareissuilla: "Mitähän se tuokin tuossa suunnittelee, ihan varmasti on joku murhaaja tai raiskaaja kun sillä on sininen paita päällä! Ja kato nyt Matti noita kenkiäki, ihan varmasti varastetut kun niin on prammeen näköset! Varmasti narkkarihi ku tuolla tavalla kävelee eteen päin, ihme tyyppi!"

      Lainaa

    58. Tulos: +58 (62 ääntä)
      Muumi (kopio): Ihme suvakkeja koko palsta täynnä. Olette olleet “Refugees Welcome”-kylttien kanssa kannustamassa 30-v alaikäisiä pakolaisia tulemaan Suomeen? Samoja idiootteja #unelma-porukan kanssa.
      Mistäs sinä nyt keksit tempaista pakolaiset tähän keskuteluun mukaan? Kaikki tummaihoiset ovat pakolaisia? Varsinkin ne puutarhavälineitä ostavat?

      Lainaa

    59. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Juuri tämän takia muutin Suomesta ulkomaille

      Lainaa

    60. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Muumi (kopio): Ihme suvakkeja koko palsta täynnä. Olette olleet “Refugees Welcome”-kylttien kanssa kannustamassa 30-v alaikäisiä pakolaisia tulemaan Suomeen? Samoja idiootteja #unelma-porukan kanssa.
      Varo vaan tai tuun kukkakeppi kädessä vastaan :P

      Lainaa

    61. Tulos: +68 (70 ääntä)
      Muumi (kopio): Ihme suvakkeja koko palsta täynnä. Olette olleet “Refugees Welcome”-kylttien kanssa kannustamassa 30-v alaikäisiä pakolaisia tulemaan Suomeen? Samoja idiootteja #unelma-porukan kanssa.
      Niin, miksiköhän koko palsta on täynnä "ihme suvakkeja"? Herää nyt jo! Se johtuu siitä, että suurin osa suomalaisista ei ole rasisteja. Rasistit kuvittelevat edustavansa suomalaisten enemmistöä, mutta oikeasti teitä on vain pieni vähemmistö. Sitä ei ehkä huomaa, jos yleensä pyörii vain MV-lehden sivuilla tai näissä rajat kiinni-ryhmissä. Ja uskokaa rasistit nyt jo sekin, että sellaisia suvakkeja, jotka toivottavat kaikki turvapaikanhakijat tervetulleiksi riippumatta siitä, onko heillä turvapaikan saamiselle edellytyksiä, ei ole. Kaikki tietävät, että meillä ei ole rajattomasti rahaa, mutta jos ei ole rasisti ja tunnustaa kaikkien ihmisten oikeuden ihmisarvoiseen elämään, hyväksyy sen, että kun maailmalla on sotia, suomalaistenkin täytyy tehdä oma osansa pakolaisten auttamikseksi. Ei siinä sen kummempaa! Ihan normaalista inhimillisyydestä tässä vain on kyse, ei mistään suvaitsevaisuudesta.

      Lainaa

    62. Tulos: -53 (59 ääntä)
      Miten ne suvakit tännekkin ehtivät. Luulisi että kiirettä pitää viattomien ihmisten murhaamiseksi. Eikö Pariisin ja Brysselin uhrit jo riittäisi teille?

      Lainaa

    63. Tulos: +47 (53 ääntä)
      Jalmari: Miten ne suvakit tännekkin ehtivät. Luulisi että kiirettä pitää viattomien ihmisten murhaamiseksi. Eikö Pariisin ja Brysselin uhrit jo riittäisi teille?
      Nyt ovat kyllä jo epätoivoisia nämä olkinuket. Meinaatko, että räjäyttävät eduskuntatalon niillä kukkakepeillä? :D

      Lainaa

    64. Suomalainen 28.4.2016 8:17
      Tulos: -7 (11 ääntä)
      Häpeä: Tälläisiä älynväläytyksiä lukieassani alan väkisinkin kannustamaan maahanmuuttoa, tekisi pieni geeniperimän lisäys hyvää tälle paikoin sisäsiittöiselle kansalle.
      Sisäsiittö on kyllä paha (mikä se sitten onkaan) Mutta kieltämättä ajattelemin alkaa olla ikävä kyllä sukupuuttoon kuolemassa oleva harrastus :/

      Lainaa

    65. Tulos: +25 (31 ääntä)
      piupau: Ihan uskomatonta… Miten ihmisestä edes tulee tuollainen hirviö?
      Lukemalla MV-lehteä ja äänestämällä persuja, arvelisin.

      Lainaa

    66. Tulos: +14 (18 ääntä)
      "Normaali kalpea ihonvärini." Noniin sitten.

      Lainaa

    67. Muumi (kopio) 1.5.2016 1:51
      Tulos: -9 (13 ääntä)
      Muumi: Mistäs sinä nyt keksit tempaista pakolaiset tähän keskuteluun mukaan? Kaikki tummaihoiset ovat pakolaisia? Varsinkin ne puutarhavälineitä ostavat?
      Sinä olet SE alkuperäinen Muumi?

      Lainaa

    68. Tulos: +22 (22 ääntä)
      En taidakaan laittaa aviopuolisoani hakemaan grillivartaita tänään, ties missä poliisikuulusteluissa on sen jälkeen. Ei sen väliä että on syntynyt suomessa, hänen isänsä ja äitinsä ovat syntyneet suomessa, ei.

      Lainaa

    69. Tulos: -28 (34 ääntä)
      Kommenteissa: suvakkien ulinaa

      Lainaa

    70. Ihmettelen vaan 2.5.2016 22:53
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      Häpeä: Tälläisiä älynväläytyksiä lukieassani alan väkisinkin kannustamaan maahanmuuttoa, tekisi pieni geeniperimän lisäys hyvää tälle paikoin sisäsiittöiselle kansalle.
      James: Mahtavat nuo salamavalolla kuvatut kaupan kukkakepit – kuin nämä kuvat todistaisivat vääjäämättä jotain.
      Saako Suomessa kuvata laillisesti myymalassa tuotteita ilman ettei tule syytetta liikesalaisuuden loukkaamisesta

      Lainaa

    71. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Ihmettelen vaan: Saako Suomessa kuvata laillisesti myymalassa tuotteita ilman ettei tule syytetta liikesalaisuuden loukkaamisesta
      Miksei saisi? Ei valmis, myytävänä oleva tuote ole liikesalaisuus. Sinun logiikallasi edes kotonaan ei saisi kuvata omia huonekalujaan ettei tule rikkoneeksi huonekalujen valmistajan liikesalaisuutta.

      Lainaa

    72. ApinaKapina 19.1.2022 19:22
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Ihmeen harva ihminen kiinnittää huomiota siihen ilmeisimpään asiaa: mitä hittoa Tanja itse tekee katselemassa kukkakeppejä? 😃😅

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, kukkakeppi, kukkakepit, kauppa, kaupassa, rajat kiinni, mamut, maahanmuuttajat, tummaihoinen, ase, huumeet, ulkomaalaiset, ulkomaalainen, maahanmuutto