Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuka pelkää mustaa miestä?

Selvästi liian moni.
Kuka pelkää mustaa miestä?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +707 (929 ääntä)
   No ainakin joltakulta lähtee kohta henki pois, jos Kala joutuu vielä tällaista lantaa lukemaan... Hävetkää, pökköpäät.

   Lainaa

  2. Tulos: +1741 (1799 ääntä)
   Ties vaikka musta mies menisi kotiinsa ja alkaisi kasvattaamaan kukkia! Kuvitelkaa, varmaan niillä yrittää sitten naisia vikitellä, mihin muuhun se niitä kukkia käyttäisi?

   Lainaa

  3. arvon otus 26.4.2016 0:36
   Tulos: +278 (338 ääntä)
   No nyt oli kyllä jo taas aivan niin juu älykästä että enhän saa edes sitä tähän viisaampana kuvailtua että mitä ajattelen. Hämmästelen, hämmästelen vaan..

   Lainaa

  4. Tulos: +712 (794 ääntä)
   Ihan uskomatonta... Miten ihmisestä edes tulee tuollainen hirviö?

   Lainaa

  5. Tulos: -870 (1014 ääntä)
   Odotan innolla suvakkien kommentteja.

   Lainaa

  6. Tulos: +955 (999 ääntä)
   Nyt äkkiä ilmoitus poliisille, on tosi kyseessä! Musta mies osti kukkakeppejä! Aikoo varmasti tökkiä viattomia kantasuomalaisia silmiin tai kasvattaa huumeita, poliisit vauhdilla perään. Joo, jospa rasismin sijaan yritettäisiin kehittää järjenkäyttöä.

   Lainaa

  7. purppurakruunu 26.4.2016 0:42
   Tulos: +878 (898 ääntä)
   Ippu: Ties vaikka musta mies menisi kotiinsa ja alkaisi kasvattaamaan kukkia! Kuvitelkaa, varmaan niillä yrittää sitten naisia vikitellä, mihin muuhun se niitä kukkia käyttäisi?
   Puutarhuriksi rupeaa, niin vie meidän työt JA naiset samalla kertaa! Aseistettuna vielä!

   Lainaa

  8. Tulos: -244 (398 ääntä)
   Kala: No ainakin joltakulta lähtee kohta henki pois, jos Kala joutuu vielä tällaista lantaa lukemaan… Hävetkää, pökköpäät.
   Miksi puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa? Kuulostaa aivan pirun typerältä.

   Lainaa

  9. Tulos: +561 (579 ääntä)
   Joo. Tummat ihmiset voivat käyttää kukkakeppejä ainoastaan huumeiden viljelyyn ja viattomien valkoisten ihmisten tappamiseen. Eivät ymmärrä kukkapenkkien konseptia ylipäänsä.

   Lainaa

  10. Tulos: +270 (282 ääntä)
   Ettei olis Tanja vaan isis hakenut niitä aseiksi?

   Lainaa

  11. Tulos: +542 (622 ääntä)
   Tälläisiä älynväläytyksiä lukieassani alan väkisinkin kannustamaan maahanmuuttoa, tekisi pieni geeniperimän lisäys hyvää tälle paikoin sisäsiittöiselle kansalle.

   Lainaa

  12. Tulos: +168 (186 ääntä)
   Oho. Ah,tulee näistä aina niin hyvä fiilis miten "fiksua" porukkaa maamme kantaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +264 (286 ääntä)
   "En oo mikää rasisti, mutta..."

   Lainaa

  14. Tulos: +247 (259 ääntä)
   Ekan kommentin jälkeen vielä luulin, että Jalmari on tarinan sarkastinen sankari. Menetin toivoni toisen kommentin kohdalla.

   Lainaa

  15. Tulos: +358 (362 ääntä)
   Kyllä minä luulen, että on menossa vampyyreita tappamaan. Siinä saakin olla varuillaan jos omaa kovin kalvakamman ihonvärin.

   Lainaa

  16. Tulos: +168 (178 ääntä)
   No nyt on foliohatut tiukalla. Ei perhana.

   Lainaa

  17. Tulos: +254 (282 ääntä)
   <span class="wp-smiley emoji emoji-wink" title=";)">;)</span> : Odotan innolla suvakkien kommentteja.
   Ei tarvitse olla mitenkään erityisen suvakki tajutakseen että noilta tyypeiltä on jo aikoja sitten kadonnut punainen lanka. Lapsellisen sinisilmäisiä juttuja kavereilla. tuntuu olevan netissä aikaa keksiä kaikkia lapsellisia juttuja toisista ihmisistä. Vähän vähemmän sitä mv-lehtee.

   Lainaa

  18. Puolikiero_savolainen 26.4.2016 7:43
   Tulos: +195 (231 ääntä)
   <span class="wp-smiley emoji emoji-wink" title=";)">;)</span> : Odotan innolla suvakkien kommentteja.
   No ainakin ensimmäinen vajakki tuli jo sieltä! Tanja, mitäs SINÄ meinasit tehdä niillä kepeillä ajatteli varmaan musta mies? "Meinaako se seivästää mut tuolla kun noi pahasti katsoo?" Kävikö sulla rasismin sokaisema mielessä, että tummemmalla miehellä olisi vaimo kotona ja käskenyt ostamaan niitä? Entäs jos musta mies tienasi paremmin kuin sinä ja maksaa enemmän veroja Suomelle kuin sinä? Hyi sinua Tanja, hyi.

   Lainaa

  19. Tulos: +154 (174 ääntä)
   Häpeä: Tälläisiä älynväläytyksiä lukieassani alan väkisinkin kannustamaan maahanmuuttoa, tekisi pieni geeniperimän lisäys hyvää tälle paikoin sisäsiittöiselle kansalle.
   Mä kannatan MAASTAmuuttoa tietyille ihmisille. Voisi tehdä ihan hyvää vähän nähdä maailmaa ja avartaa omaa maailmankuvaansa. Esim afrikan mantereella lukuisia kertoja käyneenä voin kertoa että kyllä niillä tummilla ihmisillä on pääsääntöisesti enemmän puutarhoja kuin meillä kalvakoilla täällä suomessa...

   Lainaa

  20. Turvallista 26.4.2016 8:18
   Tulos: -78 (110 ääntä)
   Kala: No ainakin joltakulta lähtee kohta henki pois, jos Kala joutuu vielä tällaista lantaa lukemaan… Hävetkää, pökköpäät.
   Suht selkee uhkaus :P Tappajat täälläki huutelee

   Lainaa

  21. Infotätyli 26.4.2016 8:27
   Tulos: +171 (183 ääntä)
   purppurakruunu: Puutarhuriksi rupeaa, niin vie meidän työt JA naiset samalla kertaa! Aseistettuna vielä!
   Ja mieti, jos kasvattaa vielä hyötykasveja tai vihanneksia. Vie meidän ruuatkin kaiken lisäksi! (maasta puhumattakaan, mihin aikoo mitään kasvattaa)

   Lainaa

  22. Voi huhhuh, taas 26.4.2016 8:36
   Tulos: +214 (232 ääntä)
   "Olin siellä kukkakeppien luona ja siihen tuli viereen yksi tyyppi. Suunnittelin, miten työntäisin terävän kukkakepin sen tyypin silmään. Mitäköhän se meinaa nillä tehdä?!" Miksiköhän mua pelottaa enemmän Tanja, joka kukkakeppi kädessään suunnittelee sen työntämistä ihmisen silmään, kun henkilö, joka kävelee kukkakeppejä myyvässä kaupassa niiden luo, ottaa mukaansa ja menee kassalle maksamaan ilman että pysähtyy paikalle pohdiskelemaan toisen ihmisen pahoinpitelyä/tappamista? Olen itse ollut ostamassa pelkkiä kukkakeppejä siinä vaiheessa, kun kotona oleva peikonlehti on kasvanut niin isoksi, ettei enää pysynyt pystyssä ilman tukea.

   Lainaa

  23. Tulos: +113 (125 ääntä)
   Toi koko ryhmä on kyllä yksinään jo feissarimokat-tavaraa. Ei kannata käydä lukemassa jollei halua pilata päiväänsä idioottien jutuilla. Ja ei, en ole mikään suvakki, mutta noi ihmiset on oikeasti taukkeja tuolla.

   Lainaa

  24. Tulos: +144 (152 ääntä)
   Kävin kerran ostamassa kaupasta pelkän puukon. Peljätkää!

   Lainaa

  25. Luonnonlaki 26.4.2016 8:57
   Tulos: -13 (55 ääntä)
   Olisi kiva kuulla että joku, joka vaivautui ilmoittamaan tuon ketjun feissarimokiin, ilmoitti sen myös poliisin nettivinkkiin. Selvästä rasismistahan tuossa on kyse ynnä typeryydestä, jonka pitäisi myös olla sanktioitu rikoslaissa. Minun on turha ilmoittaa kun en tiedä alkuperäistä lähdettä ja nimetkin on muutettu.

   Lainaa

  26. Tulos: +34 (88 ääntä)
   Voi huhhuh, taas: “Olin siellä kukkakeppien luona ja siihen tuli viereen yksi tyyppi. Suunnittelin, miten työntäisin terävän kukkakepin sen tyypin silmään. Mitäköhän se meinaa nillä tehdä?!” Miksiköhän mua pelottaa enemmän Tanja, joka kukkakeppi kädessään suunnittelee sen työntämistä ihmisen silmään, kun henkilö, joka kävelee kukkakeppejä myyvässä kaupassa niiden luo, ottaa mukaansa ja menee kassalle maksamaan ilman että pysähtyy paikalle pohdiskelemaan toisen ihmisen pahoinpitelyä/tappamista? Olen itse ollut ostamassa pelkkiä kukkakeppejä siinä vaiheessa, kun kotona oleva peikonlehti on kasvanut niin isoksi, ettei enää pysynyt pystyssä ilman tukea.
   Sinänsä samaa mieltä sun kanssa, ja yhtään Tanjaa puolustelematta pakko todeta että luit hiukan väärin - hän ei kirjoittanut että tuikkaisi itse kepillä silmään vaan oletti heti, että musta mies aikoo tökätä häntä silmään. Koska mihin muuhunkaan niitä olisi tarvinnut. Kyllä olikin epäilyttävää toimintaa. Onneksi musta mies pelästyi Tanjan läskejä ja jätti selvästi suunnittelemansa hyökkäyksen toteuttamatta! Huh.

   Lainaa

  27. Tulos: -1 (53 ääntä)
   Turvallista: Suht selkee uhkaus :P Tappajat täälläki huutelee
   Kyllä, arvasit aivan oikein, ihan nappiveto ja vieläpä ensimmäisellä arvauksella. Miten onkaan mahdollista, että tällainen tavallinen kansalainen pääsee törmäämään noin älykkäisiin yksilöihin. Olet varmasti joku savant tai kellotettu kyborgi, ei tavallinen tallaaja noin täsmällisiä johtopäätöksiä pysty noin nopeasti vetämään. Että varokaa vaan kaikki, saatan tulla sohimaan kukkakepillä. Paitsi tietysti nimimerkki Turvallista, hän on uusi esikuvani ja jumalhahmoni, sillä tappajatkin nöyrtyvät noin ylimaallisen päättelykyvyn edessä. Hän on turvassa minulta ja puolustan Hänen turvallisuuttaan henkeen ja vereen.

   Lainaa

  28. Tulos: +54 (80 ääntä)
   Tollaseks ne keski-ikäiset muuttuu kun ei muuta miettimistä ole elämässä. Kaukaisin lomakohde on Viro.

   Lainaa

  29. Tulos: +85 (91 ääntä)
   Mahtavat nuo salamavalolla kuvatut kaupan kukkakepit - kuin nämä kuvat todistaisivat vääjäämättä jotain.

   Lainaa

  30. Mörökölli 26.4.2016 9:24
   Tulos: -46 (82 ääntä)
   piupau: Ihan uskomatonta… Miten ihmisestä edes tulee tuollainen hirviö?
   Millä perusteella mokan henkilöt ovat hirviöitä? Tietämättömiä, ennakkoluuloisia ja naiiveja kylläkin. Hirviöitä en saa heistä tekemälläkään.

   Lainaa

  31. Tulos: +51 (69 ääntä)
   No nyt ne vie meidän kukkakepitkin! Perhanan n***rit!!

   Lainaa

  32. Tulos: -80 (104 ääntä)
   Minä tutkin rikostilastoja, ne prosentit kertovat jotakin.

   Lainaa

  33. Vääränvärinen 26.4.2016 10:19
   Tulos: +174 (182 ääntä)
   Ennen sitä riitti, että tämännäköisenä suomalaisena varoi laittamasta käsiä taskuun kaupassa, jotta ei heti joku syytä varkaaksi. Nyt pitää näköjään jo varoa mitä käy ostamassa. Sanokaas Rajat Kiinni -porukka jätättekö rauhaan jos joka kauppareissulla ostan paketin pekonia ja kannan puolimetristä krusifiksia kaulassa?

   Lainaa

  34. Tulos: +88 (94 ääntä)
   Musta mies osti kukkakeppejä kepeiksi kukille. Kuvien kukkakepit eivät ole bambua vaan koivua. Kukkakeppi ei ole ampuma-ase. Terävyys ei ole materiaalin vaan esineen ominaisuus. Tanja ei ole alipainoinen.

   Lainaa

  35. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Saakohan samalta osastolta foliohattuja....

   Lainaa

  36. Tulos: +70 (88 ääntä)
   Ajatelkaa, näilläkin ihmisillä on äänioikeus.

   Lainaa

  37. Voittaja-Niilo 26.4.2016 13:14
   Tulos: +28 (40 ääntä)
   Luonnonlaki: Olisi kiva kuulla että joku, joka vaivautui ilmoittamaan tuon ketjun feissarimokiin, ilmoitti sen myös poliisin nettivinkkiin. Selvästä rasismistahan tuossa on kyse ynnä typeryydestä, jonka pitäisi myös olla sanktioitu rikoslaissa. Minun on turha ilmoittaa kun en tiedä alkuperäistä lähdettä ja nimetkin on muutettu.
   Siitä vaan Facebookin Rajat kiinni -ryhmään. Siinä ei vaan muuta ehdi tehdä kuin nettivinkkailla, koska noilla ihmisperseillä pitää aika kiirettä.

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (43 ääntä)
   Ippu: Ties vaikka musta mies menisi kotiinsa ja alkaisi kasvattaamaan kukkia! Kuvitelkaa, varmaan niillä yrittää sitten naisia vikitellä, mihin muuhun se niitä kukkia käyttäisi?
   Ja vielä meidän naisia!! MEIDÄN!

   Lainaa

  39. Tulos: -85 (101 ääntä)
   Hyvää ulinaa vajakeilta, anteeksi siis suvakeilta.

   Lainaa

  40. Insinörtti 26.4.2016 14:49
   Tulos: -65 (119 ääntä)
   Vaikka ei kumpikaan ratkaisumalli ihan ideaalinen ole, niin siitä huolimatta rajat kiinni - politiikka on pitkässä juoksussa järkevämpi suunta kun sinisilmäinen ja naiivi avonaisten ovien malli mitä asiaan ja faktoihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa. Ei tarvitse olla kovin montaa toimivaa aivosolua että osaa yhdistää viivat vastuuttoman maahanmuuton ja maan olosuhteiden heikkenemisen välillä. Ja ennenkuin alatte vaahtoamaan "rasismista", seuratkaapa hetki mitä läntisessä naapurimaassa parhaillaan tapahtuu. Jos ette näe ruotsin nykytilassa mitään ongelmaa, olet itse osa ongelmaa.

   Lainaa

  41. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Kyllähän noilla hengen saa pois varmasti. Se että kuka vittu oikeasti käyttäisi noita aseena ellei ole hengenvaarassa ja itsepuolustuksena tuikkaa hyökkääjää... Muista teksteistä en sano mitään, ei psyyke kestä.

   Lainaa

  42. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Nyt kyllä naurattaa! Missä tuossa kuvassa bambua?? Yöunethan tässä menee kun tuollaisia tappoaseita näytetään!

   Lainaa

  43. Tulos: +35 (43 ääntä)
   MINÄKIN OSTIN!!! Tollassii kepukoita nimittäin, kaks pakettia oli enää jäljellä. EN käytä niitä puutarhassa, ENKÄ myöskään aseena! Siinäpä pähkäilyä päivittäjälle... Enkä kerro edes kasvojeni sävyä!

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Oh, humanity

   Lainaa

  45. Tulos: -10 (34 ääntä)
   Insinörtti: Vaikka ei kumpikaan ratkaisumalli ihan ideaalinen ole, niin siitä huolimatta rajat kiinni – politiikka on pitkässä juoksussa järkevämpi suunta kun sinisilmäinen ja naiivi avonaisten ovien malli mitä asiaan ja faktoihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa. Ei tarvitse olla kovin montaa toimivaa aivosolua että osaa yhdistää viivat vastuuttoman maahanmuuton ja maan olosuhteiden heikkenemisen välillä. Ja ennenkuin alatte vaahtoamaan “rasismista”, seuratkaapa hetki mitä läntisessä naapurimaassa parhaillaan tapahtuu. Jos ette näe ruotsin nykytilassa mitään ongelmaa, olet itse osa ongelmaa.
   No nythän olet sitten rasisti.

   Lainaa

  46. Tulos: +64 (84 ääntä)
   Insinörtti: Vaikka ei kumpikaan ratkaisumalli ihan ideaalinen ole, niin siitä huolimatta rajat kiinni – politiikka on pitkässä juoksussa järkevämpi suunta kun sinisilmäinen ja naiivi avonaisten ovien malli mitä asiaan ja faktoihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa. Ei tarvitse olla kovin montaa toimivaa aivosolua että osaa yhdistää viivat vastuuttoman maahanmuuton ja maan olosuhteiden heikkenemisen välillä. Ja ennenkuin alatte vaahtoamaan “rasismista”, seuratkaapa hetki mitä läntisessä naapurimaassa parhaillaan tapahtuu. Jos ette näe ruotsin nykytilassa mitään ongelmaa, olet itse osa ongelmaa.
   Kerro nyt vielä että mitä siellä sitten tapahtuu, viimeksi kun tarkistin niin Ruotsi on erittäin hyvinvoiva ja jokseenkin vauras maa. Jos tarkoitat pahamaineisten lähiöiden tapahtumia, niin sellaisessa kasvaneena voin kertoa että jo lapsuudessani hilluivat pitkin juopot, pikkutyttöjen häiritsijät ja itsensäpaljastelijat, ja nuoriso tappeli kännipäissään ostarilla viikonloppuiltoina. Ja olen niin vanha etten ollut edes nähnyt tummaihoista ihmistä ennen kuin 14-vuotiaana. Noiden betonikasojen epämiellyttävyyttä eivät maahanmuuttajat aiheuttaneet, vaan surkea sosiaalipolitiikka jota hallituksemme nyt surkeuttaa entisestään.

   Lainaa

  47. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Mitähän siitä tulisi jos rupean ilmoittelemaan kaikkien itseäni suurempipigmenttisten ostokset. Tämä valkeus kun toimii jo suojavärinä seiniä vasten...

   Lainaa

  48. Tulos: +28 (42 ääntä)
   Insinörtti: Vaikka ei kumpikaan ratkaisumalli ihan ideaalinen ole, niin siitä huolimatta rajat kiinni – politiikka on pitkässä juoksussa järkevämpi suunta kun sinisilmäinen ja naiivi avonaisten ovien malli mitä asiaan ja faktoihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa. Ei tarvitse olla kovin montaa toimivaa aivosolua että osaa yhdistää viivat vastuuttoman maahanmuuton ja maan olosuhteiden heikkenemisen välillä. Ja ennenkuin alatte vaahtoamaan “rasismista”, seuratkaapa hetki mitä läntisessä naapurimaassa parhaillaan tapahtuu. Jos ette näe ruotsin nykytilassa mitään ongelmaa, olet itse osa ongelmaa.
   "Mitä asioihin perehtymättömät kotiäititantat täällä nyt kilpaa toitottaa." No huoh. En todellakaan ole sillä kannalla että kaikki tänne vaan, tottakai maahanmuotto tuo helvetisti ongelmia tähänkin maahan. Kummankin äärilaidan sakki on mielestäni uunoa. Suurimmat myötähäpeän tunteet aiheuttavat silti 6-0 nämä Rajat kiinni-Tanjat...

   Lainaa

  49. Tulos: +67 (73 ääntä)
   Ja Tanja olettaa, että tämä herra ei käynyt hänen kimppuunsa ainoastaan siitä syystä, että oli kevyempi kuin Tanja. Muutenhan olisi varmasti käynyt päälle. Jäin myös miettimään, että mikäli kukkakepit ovat niin vaarallisia, niin mitähän laitonta Tanja meinasi itse niillä tehdä?

   Lainaa

  50. King Arthur 26.4.2016 18:49
   Tulos: +82 (82 ääntä)
   Ai kauheeta. Just eilen neuvoin ruokakaupassa ei-kalvakkaa nuortamiestä kinkkupussien ostamisessa sillä hänen kielitaitonsa ei riittänyt pakkausten tulkitsemiseen. Kaikkihan me tiedetään että ei se nyt kinkkua niihin pusseihin laita, mitähän lie suunnitellut? Sillä oli myös karjalanpiirakoita kädessä! Ulkomaalaisella! Miksi oi miksi en älynnyt ottaa yhteyttä viranomaisiin?

   Lainaa

  51. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Puutarhanhoito on vielä kevyttä kamaa. Ajatelkaas jos Tanja olisi nähnyt mustan miehen käsityöliikkeessä. Semmoisissahan myydään saksia, lankaa jolla voi kuristaa, metallisia neulepuikkoja ja neuloja joilla voi tökkiä ihmisiä. Joissakin on jopa pakkakaupalla naamioitumis- ja burkhamateriaalia. Kannattaa Tanjan tästälähin pysyä vaan lähipubissa harrastamassa turvallista oluenjuontia kevyistä muovituopeista.

   Lainaa

  52. Tulos: -57 (71 ääntä)
   nauroin, mut myönnän itse pelkääväni tummii henkilöit ja tän takii kannan pientä paperi veitseä mukanani xD

   Lainaa

  53. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Voi herrajumala... onhan mullakin noita mielipiteitä mutta toi on jo aika mielenvikaista. Kyl ne muutkin ko suomalaiset pitää esim parvekekukkia yms.

   Lainaa

  54. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Variseva: MINÄKIN OSTIN!!! Tollassii kepukoita nimittäin, kaks pakettia oli enää jäljellä. EN käytä niitä puutarhassa, ENKÄ myöskään aseena! Siinäpä pähkäilyä päivittäjälle… Enkä kerro edes kasvojeni sävyä!
   Mua ei niinkään tää sävyasia kiinnosta, mutta kerro nyt herranjestas mitä sä niillä teet? Käytät grillivartaina? Hiustikkuna? Pätkit ne ja rakennat pienoislinnakkeen? Syömäpuikkoina? Tää mysteeri tulee vielä valvottamaan mua.

   Lainaa

  55. kettukettunen 26.4.2016 23:27
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Onpa ärsyttävää nähdä oma nimi jonkun idioottirasistin kantamana. :( Mietin tässä yks päivä miten ihmisten nimet on vähän niin kuin pakollinen viivakoodi, joka ei välttämättä mitenkään sovi kantajalleen, mutta on iso osa henkilön identiteettiä ja antaa tietynlaisen ennakko odotuksen ihmisestä perustuen aiempiin kokemuksiin muista saman nimisistä. No tää oli nyt vähän off-topic.

   Lainaa

  56. Muumi (kopio) 27.4.2016 5:11
   Tulos: -71 (85 ääntä)
   Ihme suvakkeja koko palsta täynnä. Olette olleet "Refugees Welcome"-kylttien kanssa kannustamassa 30-v alaikäisiä pakolaisia tulemaan Suomeen? Samoja idiootteja #unelma-porukan kanssa.

   Lainaa

  57. VaniljaKukkanen 27.4.2016 10:00
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Luettuna mokan, halusin epätoivoisesti uskoa sen olevan jotain surkeeta läppää vaikka tiedänkin kyseisen ryhmän kun on uutisissa ollut. Mutta sitten luin täältä pari kommenttia. Voiko älykkyyden alhaisuus ja tunnevammaisuus olla todellakin noin syvällä...? Aika sama kun alettais kytätä toisiamme kauppareissuilla: "Mitähän se tuokin tuossa suunnittelee, ihan varmasti on joku murhaaja tai raiskaaja kun sillä on sininen paita päällä! Ja kato nyt Matti noita kenkiäki, ihan varmasti varastetut kun niin on prammeen näköset! Varmasti narkkarihi ku tuolla tavalla kävelee eteen päin, ihme tyyppi!"

   Lainaa

  58. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Muumi (kopio): Ihme suvakkeja koko palsta täynnä. Olette olleet “Refugees Welcome”-kylttien kanssa kannustamassa 30-v alaikäisiä pakolaisia tulemaan Suomeen? Samoja idiootteja #unelma-porukan kanssa.
   Mistäs sinä nyt keksit tempaista pakolaiset tähän keskuteluun mukaan? Kaikki tummaihoiset ovat pakolaisia? Varsinkin ne puutarhavälineitä ostavat?

   Lainaa

  59. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Juuri tämän takia muutin Suomesta ulkomaille

   Lainaa

  60. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Muumi (kopio): Ihme suvakkeja koko palsta täynnä. Olette olleet “Refugees Welcome”-kylttien kanssa kannustamassa 30-v alaikäisiä pakolaisia tulemaan Suomeen? Samoja idiootteja #unelma-porukan kanssa.
   Varo vaan tai tuun kukkakeppi kädessä vastaan :P

   Lainaa

  61. Tulos: +67 (69 ääntä)
   Muumi (kopio): Ihme suvakkeja koko palsta täynnä. Olette olleet “Refugees Welcome”-kylttien kanssa kannustamassa 30-v alaikäisiä pakolaisia tulemaan Suomeen? Samoja idiootteja #unelma-porukan kanssa.
   Niin, miksiköhän koko palsta on täynnä "ihme suvakkeja"? Herää nyt jo! Se johtuu siitä, että suurin osa suomalaisista ei ole rasisteja. Rasistit kuvittelevat edustavansa suomalaisten enemmistöä, mutta oikeasti teitä on vain pieni vähemmistö. Sitä ei ehkä huomaa, jos yleensä pyörii vain MV-lehden sivuilla tai näissä rajat kiinni-ryhmissä. Ja uskokaa rasistit nyt jo sekin, että sellaisia suvakkeja, jotka toivottavat kaikki turvapaikanhakijat tervetulleiksi riippumatta siitä, onko heillä turvapaikan saamiselle edellytyksiä, ei ole. Kaikki tietävät, että meillä ei ole rajattomasti rahaa, mutta jos ei ole rasisti ja tunnustaa kaikkien ihmisten oikeuden ihmisarvoiseen elämään, hyväksyy sen, että kun maailmalla on sotia, suomalaistenkin täytyy tehdä oma osansa pakolaisten auttamikseksi. Ei siinä sen kummempaa! Ihan normaalista inhimillisyydestä tässä vain on kyse, ei mistään suvaitsevaisuudesta.

   Lainaa

  62. Tulos: -52 (58 ääntä)
   Miten ne suvakit tännekkin ehtivät. Luulisi että kiirettä pitää viattomien ihmisten murhaamiseksi. Eikö Pariisin ja Brysselin uhrit jo riittäisi teille?

   Lainaa

  63. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Jalmari: Miten ne suvakit tännekkin ehtivät. Luulisi että kiirettä pitää viattomien ihmisten murhaamiseksi. Eikö Pariisin ja Brysselin uhrit jo riittäisi teille?
   Nyt ovat kyllä jo epätoivoisia nämä olkinuket. Meinaatko, että räjäyttävät eduskuntatalon niillä kukkakepeillä? :D

   Lainaa

  64. Suomalainen 28.4.2016 8:17
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Häpeä: Tälläisiä älynväläytyksiä lukieassani alan väkisinkin kannustamaan maahanmuuttoa, tekisi pieni geeniperimän lisäys hyvää tälle paikoin sisäsiittöiselle kansalle.
   Sisäsiittö on kyllä paha (mikä se sitten onkaan) Mutta kieltämättä ajattelemin alkaa olla ikävä kyllä sukupuuttoon kuolemassa oleva harrastus :/

   Lainaa

  65. Tulos: +25 (31 ääntä)
   piupau: Ihan uskomatonta… Miten ihmisestä edes tulee tuollainen hirviö?
   Lukemalla MV-lehteä ja äänestämällä persuja, arvelisin.

   Lainaa

  66. Tulos: +14 (18 ääntä)
   "Normaali kalpea ihonvärini." Noniin sitten.

   Lainaa

  67. Muumi (kopio) 1.5.2016 1:51
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Muumi: Mistäs sinä nyt keksit tempaista pakolaiset tähän keskuteluun mukaan? Kaikki tummaihoiset ovat pakolaisia? Varsinkin ne puutarhavälineitä ostavat?
   Sinä olet SE alkuperäinen Muumi?

   Lainaa

  68. Tulos: +22 (22 ääntä)
   En taidakaan laittaa aviopuolisoani hakemaan grillivartaita tänään, ties missä poliisikuulusteluissa on sen jälkeen. Ei sen väliä että on syntynyt suomessa, hänen isänsä ja äitinsä ovat syntyneet suomessa, ei.

   Lainaa

  69. Tulos: -28 (34 ääntä)
   Kommenteissa: suvakkien ulinaa

   Lainaa

  70. Ihmettelen vaan 2.5.2016 22:53
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Häpeä: Tälläisiä älynväläytyksiä lukieassani alan väkisinkin kannustamaan maahanmuuttoa, tekisi pieni geeniperimän lisäys hyvää tälle paikoin sisäsiittöiselle kansalle.
   James: Mahtavat nuo salamavalolla kuvatut kaupan kukkakepit – kuin nämä kuvat todistaisivat vääjäämättä jotain.
   Saako Suomessa kuvata laillisesti myymalassa tuotteita ilman ettei tule syytetta liikesalaisuuden loukkaamisesta

   Lainaa

  71. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Ihmettelen vaan: Saako Suomessa kuvata laillisesti myymalassa tuotteita ilman ettei tule syytetta liikesalaisuuden loukkaamisesta
   Miksei saisi? Ei valmis, myytävänä oleva tuote ole liikesalaisuus. Sinun logiikallasi edes kotonaan ei saisi kuvata omia huonekalujaan ettei tule rikkoneeksi huonekalujen valmistajan liikesalaisuutta.

   Lainaa

  72. ApinaKapina 19.1.2022 19:22
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ihmeen harva ihminen kiinnittää huomiota siihen ilmeisimpään asiaa: mitä hittoa Tanja itse tekee katselemassa kukkakeppejä? 😃😅

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kukkakeppi, kukkakepit, kauppa, kaupassa, rajat kiinni, mamut, maahanmuuttajat, tummaihoinen, ase, huumeet, ulkomaalaiset, ulkomaalainen, maahanmuutto

 • Uusimmat

 • Kategoriat