Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Koiran kanssa lenkillä, osa 2

  Suurenna näkymä

  64 kommenttia

  1. Raumalainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +752 (814 ääntä)

   Kuka helvetti poimii kikkareita koirapuistosta

     Lainaa

  2. Zew kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +486 (516 ääntä)

   Koira saanu kiskoo aika kovaa että housujen persuskin ehti kulua.

     Lainaa

  3. r.r. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +627 (691 ääntä)

   Taitaa Annulla olla pari numeroa liian iso koira, jos se noin vie perässään. Ei mulla mitään koiria vastaan ole, kun itselläkin niitä pari kappaletta mutta kovin kiva olisi, ettei toisen koiran tai sen omistajan tarvisi juosta kirkuen karkuun, kun Annu ei omaa hurttaa hallintaan saa.

     Lainaa

  4. Satunnainen randomi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +180 (194 ääntä)

   Zew:
   Koira saanu kiskoo aika kovaa että housujen persuskin ehti kulua.

   Tädilläni oli parikymmentä vuotta sitten tosi arka (eritoten ukkospelkoinen ja tosi vahva) koira. Täti ulkoilutti koiraa siinä pihalla ja siihen naapurin pihaanhan sitten kajahti ukonvasama lähes kuivalta taivaalta. Siinä meni muutamasta talosta sähkövehkeitä sekä naapurin pihapuu halki. Koiraa vietiin ja niin vietiin tätiäkin, pihan perältä kuistille asti, kun ei se ymmärtänyt päästää irti. Koirahan pyrki terassin alle piiloon, vakiopaikkaan, ei sen pidemmälle. Housuista meni polvet ja takista kyynärpäät puhki, kämmensyrjät verillä ja vähän maakontaktia otti leukakin.

     Lainaa

  5. Koiranpuolustaja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -181 (395 ääntä)

   Minkä takia sitä koirulia pitää haukkua? :’( Ei se sen vika ole, jossei neiti nirppanokalla ole tarpeeksi papua lapasessa pitää koira sekä ittensä pystyssä. Ihan oikein housujen repeäminen.

     Lainaa

  6. Fok kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +202 (294 ääntä)

   Mun mielestä ihan hyvä et keräsi ne kikkareet ku kerta luuli niitä myrkyks. Jos ois ollut oikeassa ois voinu pelastaa jonkun koiran teollaan. En kuitenkaan usko et hirveen moni Suomessa myrkyttää, instead täällä missä mä vakituisesti asun, aika usein tollaista tapahtuu :/

     Lainaa

  7. MoniQ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +123 (137 ääntä)

   Käsissä pyöritetty kakka on parasta. Onneksi oli kuivaa.

     Lainaa

  8. jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -123 (139 ääntä)

   No ei todellakaan ole mitään paskaa tuo kun on täysin pyöreää jöötiä.

     Lainaa

  9. Timo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -88 (150 ääntä)

   Annun tarina on selkeästi keksitty. Joillakin toi juksaamisen taso jää sinne pienen lapsen tasolle.

     Lainaa

  10. Sortsa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -61 (247 ääntä)

   Minusta on aivan epäreilua, että Annu haukkuu ja läksyttää koiraansa, vaikka hänessä itsessään taitaa olla viat. Ensinnäkin onno koira liian vaativa vai huonosti koulutettu, kun ryntäilee miten sattuu? Voisi myös kysyä onko ulkoiluttajalla on ollut asialliset vehkeet päällä tai miksi kulkee jäisiä kohtia pitkin, jos tietäää että koira ei ole hallinnassa. Ja sitten vielä läksyttää koiraa, eihän se sitä ymmärrä! Koiraa pitää käskeä selkeästi, eikä mitään läksytyksiä. Se on kumminkin koira, ei ihminen. Että ois vaan itteensä haukkunut syyttömän sijasta.

     Lainaa

  11. Omena oo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +78 (130 ääntä)

   ei varmaan kannatta koiraa ostaessa miettiä minkä kokoinen on isona? eikä et jaksaako ulkoiluttaa koiraanvai meneekö niin päin että koira ulkoilutaa omistajaa pitkin ojia jne. :D ja tietysti pentuna aloitetusta hihna yms. tapakoulutuksesta ei varmasti ole hyötyä!! :D

     Lainaa

  12. piupali kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -98 (146 ääntä)

   Fok:
   Mun mielestä ihan hyvä et keräsi ne kikkareet ku kerta luuli niitä myrkyks. Jos ois ollut oikeassa ois voinu pelastaa jonkun koiran teollaan. En kuitenkaan usko et hirveen moni Suomessa myrkyttää, instead täällä missä mä vakituisesti asun, aika usein tollaista tapahtuu

   Annoin miinuksen tuosta pätemisestä.

     Lainaa

  13. skörä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +227 (241 ääntä)

   Kyllä kahdeksankiloinen pentukin saa jäisellä tiellä kiskaistua taluttajan nurin, jos säikähtää läheisen talon pihasta kuuluvaa haukkua ja taluttaja ei ole valmistautunut yllättävään nykäisyyn. Kokeiltu on.

     Lainaa

  14. Mother of Vile Excrement kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +28 (80 ääntä)

   Sortsa:
   Minusta on aivan epäreilua, että Annu haukkuu ja läksyttää koiraansa, vaikka hänessä itsessään taitaa olla viat. Ensinnäkin onko koira liian vaativa vai huonosti koulutettu, kun ryntäilee miten sattuu?
   -
   Ja sitten vielä läksyttää koiraa, eihän se sitä ymmärrä! Koiraa pitää käskeä selkeästi, eikä mitään läksytyksiä. Se on kumminkin koira, ei ihminen. Että ois vaan itteensä haukkunut syyttömän sijasta.

   Nimenomaan. Sille koiralle on ihan turha huutaa jälkikäteen, ei se tajua yhtään että mitä siinä möykkäät ja minkä takia, eikä se tajua ihmisten kieltä, ihan sama vaikka jauhaisit sille swahilia. Koiran työmuisti on muutama sekunti, eli ihan turha mölytä kun tilanne on ohi, koira vaan oppii että omistaja on epätasapainoinen ja arvaamaton. Kielletään/estetään ei-toivottu käytös ja palkitaan toivotusta, mutta välittömästi, ei se oppi muuten perille mene. Suosittelen esim. Tuire Kaimion kirjaa Pennun kasvatus.

     Lainaa

  15. Koirasta uneksiva kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +25 (123 ääntä)

   Sortsa:
   Minusta on aivan epäreilua, että Annu haukkuu ja läksyttää koiraansa, vaikka hänessä itsessään taitaa olla viat. Ensinnäkin onno koira liian vaativa vai huonosti koulutettu, kun ryntäilee miten sattuu? Voisi myös kysyä onko ulkoiluttajalla on ollut asialliset vehkeet päällä tai miksi kulkee jäisiä kohtia pitkin, jos tietäää että koira ei ole hallinnassa. Ja sitten vielä läksyttää koiraa, eihän se sitä ymmärrä! Koiraa pitää käskeä selkeästi, eikä mitään läksytyksiä. Se on kumminkin koira, ei ihminen. Että ois vaan itteensä haukkunut syyttömän sijasta.

   Miksi tämä kommentti on saanut miinusta? Itseäkin alkoi vähän ärsyttämään, miten “koira on idiootti” vaikka tilanteen tasalla oleva omistaja olisi välttänyt tuollaiset tilanteet mallikkaasti. Ehkä se kultakala on parempi vaihtoehto, jos koira ei ole mitenkään päin hallinnassa.
   Ymmärrän että koulutus voi olla kesken, mutta silloin pitää yrittää olla valppaana eikä esimerkiksi seisoskella siinä jäällä, vaikka kuivaa asfalttia selkeästi on siinä ihan vieressä. Toisen koirakon lisäksi tässä vaarannettiin myös oma sekä oman koiran turvallisuus.

     Lainaa

  16. Halojatahaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -9 (27 ääntä)

   Löysin omalta nurmelta, sulaneen lumen alta samanlaisia kokkareita, eikä meillä ole koiraa. Yksi putosi ammutun uudenvuoden raketin “hylsyn” sisältä roskia siivotessani…

     Lainaa

  17. Jeps kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +118 (132 ääntä)

   Jos koiran hankkii, se pitäisi myös kouluttaa. Se, että jollakulla on ilmeisesti aika iso, toisten koirien päälle ryntäilevä koira, joka ei tottele omistajaa, voi olla vaarallista.

     Lainaa

  18. Nezzi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +153 (179 ääntä)

   Ihme tiukkapipoja liikenteessä. Kyllä jäällä saa spanielikin kiskastua omistajan perään tai alamäessä riittää liukas nurmikkokin, aika armeijakuri saa koiralla olla ettei mistään innostu niin että hihna kiristyy.

     Lainaa

  19. Heihei kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +134 (152 ääntä)

   Sortsa:
   Minusta on aivan epäreilua, että Annu haukkuu ja läksyttää koiraansa, vaikka hänessä itsessään taitaa olla viat. Ensinnäkin onno koira liian vaativa vai huonosti koulutettu, kun ryntäilee miten sattuu? Voisi myös kysyä onko ulkoiluttajalla on ollut asialliset vehkeet päällä tai miksi kulkee jäisiä kohtia pitkin, jos tietäää että koira ei ole hallinnassa. Ja sitten vielä läksyttää koiraa, eihän se sitä ymmärrä! Koiraa pitää käskeä selkeästi, eikä mitään läksytyksiä. Se on kumminkin koira, ei ihminen. Että ois vaan itteensä haukkunut syyttömän sijasta.

   Ehkä tarkoitti läksyttämisellä kouluttamista – kouluttaminen kun ei kuulosta niin kivalta sanalta Facebook-päivityksessä. Ja todennäköisesti koiraansa läpällä haukkui idiootiksi. Itsekin heitän kyllä läppää siitä kuinka tyhmä koirani on (jos esim. vetää), vaikka täysin tiedostan, että vika on aina omistajassa, ei koirassa.

     Lainaa

  20. Nono kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (41 ääntä)

   Raumalainen:
   Kuka helvetti poimii kikkareita koirapuistosta

   Ilmeisesti koiranomistaja, joka ei koskaan kerää koirankakkaa talteen.

     Lainaa

  21. Vieras kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +99 (101 ääntä)

   Hyvä päivästä toiseen aukoa kukkahatuista täälä, mutta sitte sama revohka kahta kauhiammin kukkahatut silimillä ku tyyppi liukastuu.

     Lainaa

  22. Mitä? kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -27 (55 ääntä)

   Kouluta piskisi paremmin.

     Lainaa

  23. Mitä? kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +53 (87 ääntä)

   Koiranpuolustaja:
   Minkä takia sitä koirulia pitää haukkua? Ei se sen vika ole, jossei neiti nirppanokalla ole tarpeeksi papua lapasessa pitää koira sekä ittensä pystyssä. Ihan oikein housujen repeäminen.

   No voi kamalaa, se varmaan pahoitti mielensä nyt.

     Lainaa

  24. hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -13 (39 ääntä)

   Koiranpuolustaja:
   Minkä takia sitä koirulia pitää haukkua?

   Koska koirulit haukkuu ensin. ;)

   jukkapalmu:
   No ei todellakaan ole mitään paskaa tuo kun on täysin pyöreää jöötiä.

   Laurahan toki sanoi pyöritelleensä niitä käsissään. Joten voihan se muoto johtua myös siittäkin.

   Koirasta uneksiva: Miksi tämä kommentti on saanut miinusta?

   Miksi oletat KOMMENTIN saaneen ne miinukset?
   On se huomattu niin monta kertaa sekä FM:ssä että, Kysypois sivustolla, että kyllä niitä plussia ja miinuksia painetaan vaikka mistä syystä.

     Lainaa

  25. Manni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +55 (77 ääntä)

   Koiranpuolustaja:
   Minkä takia sitä koirulia pitää haukkua? Ei se sen vika ole, jossei neiti nirppanokalla ole tarpeeksi papua lapasessa pitää koira sekä ittensä pystyssä. Ihan oikein housujen repeäminen.

   Koiruli?! Voisit lukea tuon jutun uudelleen, sillain huumorilla. Ei se vihaa “koiruliaan”, vaan ennemminkin lässyttää. Mistä näitä mielensäpahoittajia sikiää? Tai no, tuo koiran kutsuminen koiruliksi selittää kyllä suurelta osin minkälainen ihminen kyseessä. Eliolkoon, turhaa tää on.

     Lainaa

  26. mikä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +122 (128 ääntä)

   Mikä näitä ihmisiä nyt niin ahdistaa tässä Annun tarinassa. Jokainen koira ihminen tietää että vaikka kuinka olisi koiransa kouluttanut, niin näitä sattuu paremmissakin piireissä :D mä olen myös hirveä ihminen sitten kun mun koirien hellittely nimet on idiootti ja paskan paimen :D ja kyllä, 17kg painava koirani on kiskaissut mut nurin. Näin voi käydä, kun on pirun liukasta ;)

     Lainaa

  27. esa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +36 (38 ääntä)

   jukkapalmu:
   No ei todellakaan ole mitään paskaa tuo kun on täysin pyöreää jöötiä.

   No ihan tasan on. katkennut pökäle, kyllähän se voi jäädä just tuon näköiseksi.

     Lainaa

  28. esa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +93 (95 ääntä)

   mikä:
   Mikä näitä ihmisiä nyt niin ahdistaa tässä Annun tarinassa. Jokainen koira ihminen tietää että vaikka kuinka olisi koiransa kouluttanut, niin näitä sattuu paremmissakin piireissä mä olen myös hirveä ihminen sitten kun mun koirien hellittely nimet on idiootti ja paskan paimen ja kyllä, 17kg painava koirani on kiskaissut mut nurin. Näin voi käydä, kun on pirun liukasta

   No niinpä! Minäkin raavas miäs olen heittänyt pötkölleni kun kaksi miniriikkistä rajatilapaimenta koittivat kissan perään. sattuuha noita.

     Lainaa

  29. DeLeon kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (23 ääntä)

   Ilotulitusrakettien täyteainetta eikä mitään ‘luukakkaa’.

     Lainaa

  30. Raino kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -79 (89 ääntä)

   kaikki koirat pitäs ampua sukupuuttoon

     Lainaa

  31. Diginaali kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -37 (59 ääntä)

   Syyttää koiraa kun koulutus on surkea. Kato peiliin.

     Lainaa

  32. mikä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +72 (78 ääntä)

   Diginaali:
   Syyttää koiraa kun koulutus on surkea. Kato peiliin.

   Hohhoijaa :D tais mennä naapurinki Herbert nokkaan? Huumoria tämä teksti, ei tarvitse revetä henkseleistä ;)

     Lainaa

  33. mikä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +93 (97 ääntä)

   Herneet oli tarkoitus kirjoittaa :D ei Herbert

     Lainaa

  34. sirjooo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +25 (31 ääntä)

   Fok:
   Mun mielestä ihan hyvä et keräsi ne kikkareet ku kerta luuli niitä myrkyks. Jos ois ollut oikeassa ois voinu pelastaa jonkun koiran teollaan. En kuitenkaan usko et hirveen moni Suomessa myrkyttää, instead täällä missä mä vakituisesti asun, aika usein tollaista tapahtuu

   Kyllä ne täällä Suomessa näin keväisin aktivoituu nämä myrkyttäjät kummasti.

     Lainaa

  35. Thunder kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +70 (76 ääntä)

   Kyllä se niin vain on, että koira on aina koira. Elävä olento joka liikkuu ja ajattelee itse. Koiran jos hankkii, se on koulutettava, mutta vaikka kuinka hyvin kouluttaisi, niin se EI ole kone! Mitä vain voi sattua kun lemmikki saa jotain yllättävää päähänsä, ja kaikki jotka ovat oikeasti eläinten kanssa tekemisissä, tietävät tämän varsin hyvin! Meillä on aina ollut koiria, ja niin hyvin koulutettu että niitä voi missävain pitää ilman remmiä, eli koulutustaidot on hanskassa. Tällä hetkellä toinen koira on tosin niin pässi, ettei vain opi, eli se on pidettävä hihnassa kaikkialla. Ystävällinen kuin mikä, mutta jos keksii jtn jännää nii meni jo. Eli lopettakaa marmattaminen ja hankkikaa elämä!

     Lainaa

  36. hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +63 (69 ääntä)

   mikä:
   Herneet oli tarkoitus kirjoittaa ei Herbert

   jotkut taitaa kyllä tunkea sinne nenuunsa Herbertitkin. Päätellen siittä määrästä mikä loukkaannutaan.

     Lainaa

  37. ghfd kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +59 (61 ääntä)

   mun mielestä ihan hauska tuo ensimmäinen. vaikka se noin kovakouraisesti sanoja käyttääkin, ei se varmasti kovakouraisesti käyttäytynyt.
   koiralla on todellakin huono muisti eikä se enää kohta tiedä mitä se äsken teki, eli munkin läksyttäminen tuollaisen tapahtuman jälkeen olisi lähinnä pari kirosanaa hiljaa mielessäni ja kyykyyn koiran eteen, syvä huokaus ja hiljasta puhelua että “mitäs helvettiä sinä nyt taas menit tekemään. onko nyt hyvä fiilis?” ja pari pusua, se koira vaan luulee että jee paijauksia.
   määkin sanon mun koiraa idiootiksi. rakkaalla lapsella on monta nimeä.
   ihme kukkahattutäteilyä täällä taas.

     Lainaa

  38. urponen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (29 ääntä)

   “Vika on aina omistajassa…” Paskat. Ei se koira voi sille mitään, jos se on vähän tyhmä joskus, muttei se ole mitenkään omistajan vika. Musta Timon kommentti on keksitty…

     Lainaa

  39. Hilleri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (34 ääntä)

   Ei tartte olla iso koira, että kenkä alkaa suttaa jos yhtäkkiä puskasta tulee haukkuva pikku koira ja oma 13kg koira menee siitä hämilleen ja nykäsee hihnasta. Taustalla vielä haukku toinen koira ja oma koira reagoi toisiin koiriin herkästi vetämällä (jatkuvan koulutuksen alla tämä käytös). Ja vaikka olisi kuinka hyvin koulutettu iso koira, tässä tapauksessa poliisikoira, joka ei pidä toisista koirista niin aika äkkiä sitä otetaan maakontaktia jos koiralla ja ulkoiluttajalla on vain 10 kiloa painoeroa…

     Lainaa

  40. Höhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +36 (42 ääntä)

   Koirasta uneksiva: Miksi tämä kommentti on saanut miinusta? Itseäkin alkoi vähän ärsyttämään, miten “koira on idiootti” vaikka tilanteen tasalla oleva omistaja olisi välttänyt tuollaiset tilanteet mallikkaasti. Ehkä se kultakala on parempi vaihtoehto, jos koira ei ole mitenkään päin hallinnassa.
   Ymmärrän että koulutus voi olla kesken, mutta silloin pitää yrittää olla valppaana eikä esimerkiksi seisoskella siinä jäällä, vaikka kuivaa asfalttia selkeästi on siinä ihan vieressä. Toisen koirakon lisäksi tässä vaarannettiin myös oma sekä oman koiran turvallisuus.

   Mitä jos ajorata on kuivaa asfalttia mutta tienreuna on vielä jäässä? Pitäisikö koiranomistajan siis kävellä vain siinä ajokaistalla ja autoilijoiden väistää/pujotella jalankulkijoiden välistä?

   Näitäkin sankareita löytyy, joiden mielestä se ajokaista on kevyen liikenteen kulkupaikka, jos reunassa jäätä eikä siitä tarvitse autoja väistää tai kulkea reunassa.

   Ps. Älkää huoliko. Ei se koira ymmärrä ihmisen puhetta ja tuskin loukkaantuu siitä, että sitä idiootiksi on kutsuttu.

     Lainaa

  41. Herne kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +54 (56 ääntä)

   Minäpä liukastelen ihan ilman koiraakin, eli tuskin siinä tarvitsee kovin suuri elikko olla käsissä, että lentäisin persiilleni, jos se vähän riuhtaisisi.

     Lainaa

  42. Litton kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (13 ääntä)

   Zew:
   Koira saanu kiskoo aika kovaa että housujen persuskin ehti kulua.

   No en nyt tiiä jos on oikeen soranen tie nii kyllä se aika huolellisesti kuluttaa farkutki jalasta:
   https://youtu.be/ODzdlPybj3g?t=3m9s

     Lainaa

  43. mikäseolise kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (19 ääntä)

   Hauskat mokat, mutta jatkan tätä koulutuskeskustelua:

   Kyllä se vaan ärsyttää joka kerta, kun koiraa syytetään tyhmäksi tai “luonteeltaan niin mahottoman uteliaaksi”, ja sitten hyökkii toisten koirien päälle ja autojen alle. Kyllä ne meijän lapsetki ois vaan niin saamarin tyhmiä jos niille ei mitään opetettas – siinäpä sitten haukut sitä.

     Lainaa

  44. kipale kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +24 (28 ääntä)

   Raumalainen:
   Kuka helvetti poimii kikkareita koirapuistosta

   No, vaikka esimerkiksi KAIKKIEN jotka koirapuistoa käyttää, pitäisi ne “kikkareet” sieltä poimia, oli ne sitten luupaskaa tai sitä toista versiota. Vai luuletko että puistot on koiran paskapaikoiksi tehty?? Ja eiköhän kaikki epäilyttäväkin sieltä kannata poimia.

     Lainaa

  45. kipale kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (13 ääntä)

   Fok:
   Mun mielestä ihan hyvä et keräsi ne kikkareet ku kerta luuli niitä myrkyks. Jos ois ollut oikeassa ois voinu pelastaa jonkun koiran teollaan. En kuitenkaan usko et hirveen moni Suomessa myrkyttää, instead täällä missä mä vakituisesti asun, aika usein tollaista tapahtuu

   Kyllä niitä vaan Suomessakin on ihan tarpeeksi. Jatkuvasti näitä tulee ilmi facen koiraryhmissä. Kuvien kanssa. Täällä läheisestä koirapuistostakin nyt lähipäivinä löytynyt.

     Lainaa

  46. Namnam kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -2 (10 ääntä)

   “Ei haise.” Janniina, maista niitä. Kerro sitten miltä maistui.

     Lainaa

  47. Aura kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (12 ääntä)

   Hilleri: n koiriin herkästi vetämällä (jatkuvan koulutuksen alla tämä käytös). Ja vaikka olisi kuinka hyvin koulutettu iso koira, tässä tapauksessa poliisikoira, joka ei pidä toisista koirista niin aika äkkiä sitä otetaan maakontaktia jos koiralla ja ulkoiluttajalla on vain 10 kiloa painoeroa…

   Hyvin koulutettu koira, varsinkaan “poliisikoira”, ei lähde vetämään ilman lupaa. On lukemattomia koiria, joilla kärsivällisellä työllä se yksi ainoa “sivulle” kestää koko lenkin ja kotiin asti.

   Toisekseen vahinkoja sattuu, ei sillä. Jos kuitenkin tietää jo valmiiksi, että varsinkin isolla koiralla on hyökkäilytaipumusta, sen kanssa ollaan valppaana ja keskitytään asiaan. Koira ei opi tavasta pois kirveelläkään, jos omistajaa ei kiinnosta olla tilanteen tasalla ja reagoida jo ennen koiraa. Siinä tapauksessa turvat on tosiaan aivan ansaitut.

     Lainaa

  48. skeptikör kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (8 ääntä)

   Annun tarinassa kusetuksen maku..

     Lainaa

  49. qaqa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (8 ääntä)

   Muumio-paskaa

     Lainaa

  50. ei nyt oikiasti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (19 ääntä)

   aaaaaaaa en kestä teitä :DDDDDDDD ei se nyt varmaa raivonnu keskellä katua et “OOT SINÄ TAAS KYLLÄ IHAN SAATANAN PERSEESTÄ SAATANAN KOIRA MIKSET YMMÄRRÄ MISTÄÄN MITÄÄN” alkaa jo oikeesti pikkuhiljaa itkettää tää ihmisten typeryys

     Lainaa

  51. mikä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (11 ääntä)

   Aura: Hyvin koulutettu koira, varsinkaan “poliisikoira”, ei lähde vetämään ilman lupaa. On lukemattomia koiria, joilla kärsivällisellä työllä se yksi ainoa “sivulle” kestää koko lenkin ja kotiin asti.

   Toisekseen vahinkoja sattuu, ei sillä. Jos kuitenkin tietää jo valmiiksi, että varsinkin isolla koiralla on hyökkäilytaipumusta, sen kanssa ollaan valppaana ja keskitytään asiaan. Koira ei opi tavasta pois kirveelläkään, jos omistajaa ei kiinnosta olla tilanteen tasalla ja reagoida jo ennen koiraa. Siinä tapauksessa turvat on tosiaan aivan ansaitut.

   En nyt lähtis poliisikoiriin annun koiraa vertaamaan. Ja toisekseen poliisikoira sais potkut jos olis koira vihaaja. Ei siitä työstä tulis mitään. Ja kyllä hyvinkin koulutuksen saanut koira voi herpaantua. Se on kuitenkin vaistot ja vietti omaava eläin..

     Lainaa

  52. römppö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (21 ääntä)

   mikä:
   Herneet oli tarkoitus kirjoittaa ei Herbert

   Mä nauroin Herbertille ja lujaa. Mainio ilmaisu!;)

     Lainaa

  53. Jorma kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (33 ääntä)

   Kyllä ne hyvinkin koulutetut koirat saattavat joskus yllättäen nykäistä sen omistajan kumoon varsinkin liukkaalla kelillä.

   Eräällä tutullani on suhteellisen isokokoinen koira, joka on maan parhaimmistoa vesipelastuksessa ja toimii myös “kaverikoirana” vanhuksille jne. Lisäksi on selkeästi hyvin koulutettu ihan noin yleisesti ottaen. Oli kuitenkin kerran lenkillä bongannut rusakon tai jonkun vastaavan lähtevän karkuun pusikosta ja nykäissyt sen verran että omistaja siinä irtohiekalla meni kumoon ja teloi polvensa.

   Se on aina niin helppoa sanoa kuinka “vika on omistajassa” ja jonkin tuollaisen kömmähdyksen tapahtuessa syyttää sitä omistajaa huonoksi koirankouluttajaksi jne. Totuus kuitenkin on että siitä koulutuksesta huolimatta koirat ovat eläimiä, joilla on eläimen vaistot ja parhaastakin koulutuksesta huolimatta ne saattavat joskus toimia ei-toivotulla tavalla.

     Lainaa

  54. keliakia kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (8 ääntä)

   Fok:
   Mun mielestä ihan hyvä et keräsi ne kikkareet ku kerta luuli niitä myrkyks. Jos ois ollut oikeassa ois voinu pelastaa jonkun koiran teollaan. En kuitenkaan usko et hirveen moni Suomessa myrkyttää, instead täällä missä mä vakituisesti asun, aika usein tollaista tapahtuu

   nimenomaan täällä ainakin jotkut kusipäät yrittää myrkyttää koiria. pihoille heitetään makkaroita jotka sisältää jotain myrkkyä tai nastoja. mun koira joskus löys lenkillä jonkun makkaran otti sen suuhun, ja pudotti hyvin nopeesti pois (mitä tää koira EI koskaan tee) siitä tajusin että ei vissiin ollu mikään perusmakkara. koiralle ei siinä kuitenkaan käyny mitään.

     Lainaa

  55. Aura kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -2 (6 ääntä)

   mikä: En nyt lähtis poliisikoiriin annun koiraa vertaamaan. Ja toisekseen poliisikoira sais potkut jos olis koira vihaaja. Ei siitä työstä tulis mitään. Ja kyllä hyvinkin koulutuksen saanut koira voi herpaantua. Se on kuitenkin vaistot ja vietti omaava eläin..

   Hilleri puhui poliisikoirasta, ilmeisesti omistaa sakun. Mokan koiraa en tiedä eikä siitä ollut puhekaan. Saksanpaimenpiireihin kurkistaneena, sieltä tosiaan löytyy niitäkin jotka eivät edes ilman hihnaa lähde laukalle ilman lupaa. Se kun on ihan tiedostettavissa oleva asia ja yleinen ongelmakohta, johon voidaan koulutuksella puuttua. Tärkeämpi pointti tosin oli, että kun tällainen ongelma tiedostetaan, siihen nykäisyyn varaudutaan ja koiran kanssa ollaan valppaana.

   Tästä tulee varmaan nillitystä, mutta kuitenkin: Olen ulkoiluttanut useampaa isoa koiraa newfoundlandeista sakuihin ja pyreneittenkoiriin. Useimmilla on ollut hyökkäilytaipumusta, kohteena autot, jänikset, sorsat, siilit, fasaanit, lenkkeilijät.. Jos hommaan ei keskity, olisin löytänyt itseni lukemattomia kertoja ojasta tai autokaistalta, varsinkin kun koira painaa enemmän kuin minä. Sanon edelleen, että kun tietää ongelman, ulos lähdetään valmiiksi sillä mentaliteetilla että jotain voi tapahtua. Vahinkoja sattuu kaikille eikä niistä voi ketään syyttää. “Lol omg mun koira jolla on hyökkäilytaipumusta reagoi johonki ja kaaduin ku en keskittyny” ei ole vahinko. En syytä tällä ketään, mutta noin esimerkiksi Annun tilanteessa optimi on, että omistaja huomaa nuo tiedossa olevat ongelmat (toinen koira) ennen koiraa tai viimeistään yhtä aikaa.

     Lainaa

  56. Hilleri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (8 ääntä)

   Aura: Hyvin koulutettu koira, varsinkaan “poliisikoira”, ei lähde vetämään ilman lupaa. On lukemattomia koiria, joilla kärsivällisellä työllä se yksi ainoa “sivulle” kestää koko lenkin ja kotiin asti.

   Toisekseen vahinkoja sattuu, ei sillä. Jos kuitenkin tietää jo valmiiksi, että varsinkin isolla koiralla on hyökkäilytaipumusta, sen kanssa ollaan valppaana ja keskitytään asiaan. Koira ei opi tavasta pois kirveelläkään, jos omistajaa ei kiinnosta olla tilanteen tasalla ja reagoida jo ennen koiraa. Siinä tapauksessa turvat on tosiaan aivan ansaitut.

   Tämä poliisikoira oli hoitokoira, jota ulkoilutin ja sen koiran jalkoihin ei saanut edes omistaja koskea tai tuli hammasta. En tiedä koiran taustoista mitään, ulkoilutin sitä vain sen viikon kun oli hoidossa ja kerran pääsi nykäisemään hihnassa alamäessa vaikka olin varuilla koko ajan. Plus sillä oli fleksi, joista en tykkää yhtään. Erikseen kiellettiin “kouluttamasta” hoidossa olevia virkakoiria tai muitakaan hoitokoira.

     Lainaa

  57. Hilleri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (5 ääntä)

   mikä: En nyt lähtis poliisikoiriin annun koiraa vertaamaan. Ja toisekseen poliisikoira sais potkut jos olis koira vihaaja. Ei siitä työstä tulis mitään. Ja kyllä hyvinkin koulutuksen saanut koira voi herpaantua. Se on kuitenkin vaistot ja vietti omaava eläin..

   Kaikki poliisikoirat/virkakoirat joita olen tavannut on ollut todella vihaisia muille koirille. Siis niin vihaisia, että nappaa kaltereiden läpi kiinni jos voi. Joitakin kymmeniä virkakoira olen tavannut, joten en yleistä että kaikki virkakoirat on vihaisia toisille koirille, mutta ne joita olen tavannut ovat olleet. Ihan työssä olevia koiria ovat olleet.

     Lainaa

  58. Hilleri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (3 ääntä)

   Aura: Hilleri puhui poliisikoirasta, ilmeisesti omistaa sakun.

   Itse omistan pienen koiran, länsigöötanmaanpystykorvan. Isoja koiria/virkakoiria olen ulkoiluttanut opiskelupaikassa.

     Lainaa

  59. -- kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +10 (14 ääntä)

   No voi lässynlässyn, että on taas kommentoijilla rankkaa :D

   Sattuu menemään se juttu niin, että parhaitenkin koulutettu koira on edelleen eläin, viettiensä varassa toimiva sellainen. Ja sen koulutetun (ja siis yleensä toimivan) koiran kanssa helpoiten saattaa sattua ja tapahtuakin silloin, kun sattuu, koska siihen ei ole varautunut.

   Jos sun möllerös normaalisti on kuin herran enkeli, niin et sä sitä pidä esim. nenäpannalla kurissa ja nuhteessa, koska ei tarvitse, siis noin yleensä. Mutta kun vietti iskee, niin se voi iskeä. Elämä on siitä vähän pöljä tila, että se ei aina mene ihan käsikirjoituksen mukaan.

   Eikä se koira tajua, mitä sille puhutaan. Tai vaikka tajuaisikin, niin se ei ehkä sisäistä sanoja samansisältöisinä kuin ihminen. Eipä noi munkaan kusiluippa, ääliö ja mölö ole loukkaantunut nimityksistään, tossa ne löhöää vieressä. On niillä toki ne ihan oikeatkin nimet, mutta ei järin usein käytössä.

     Lainaa

  60. Tyyppi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (19 ääntä)

   Nyt ihan rauhassa, mulla on kolmekiloinen kissa jota ulkoilutan valjaissa ja sekin vetää välillä niin kovaa kun bongaa jonkun linnun että jos sattuisin seisomaan jäällä niin ihan varmasti vetäisi mut nurin : D

     Lainaa

  61. Koigo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (5 ääntä)

   Kikkareet lienee betonia, josta maakaira mennyt läpi.

   Puistoalueet yms. monesti pilaantuneiden tai mahdollisesti pilaantuneen maaperän päällä esim. alue täytetty rakennusjätteellä tms. ja sieltä sitten käydään joskus ottamassa about tuollaisen halkaisijan kairalla maanäytteitä ja välillä kaira menee maassa olleen betonikappaleen läpi ja välillä kairaputkesta tulee ulos maa-aineksen lisäksi tuon näköisiä betonikikkareita.

     Lainaa

  62. Mm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (3 ääntä)

   Annun koira on sakun ja dobberin sekoitus. Suht rauhallinen mummo iässä oleva koira joten tuollainen hyökkäily on todellakin yllätys. Hänellä myös nuori saksanpaimen joka kyseisessä tilanteessa oli pysynyt rauhallisena ja poissa tästä rähinästä joten koulutksessa ei luulisi vian olevan

     Lainaa

  63. Wiltsu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (3 ääntä)

   Zew:
   Koira saanu kiskoo aika kovaa että housujen persuskin ehti kulua.

   Tai huonot housut.. Kuten nykyään on tapana.

     Lainaa

  64. Wiltsu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (3 ääntä)

   Koigo:
   Kikkareet lienee betonia, josta maakaira mennyt läpi.

   Puistoalueet yms. monesti pilaantuneiden tai mahdollisesti pilaantuneen maaperän päällä esim. alue täytetty rakennusjätteellä tms. ja sieltä sitten käydään joskus ottamassa about tuollaisen halkaisijan kairalla maanäytteitä ja välillä kaira menee maassa olleen betonikappaleen läpi ja välillä kairaputkesta tulee ulos maa-aineksen lisäksi tuon näköisiä betonikikkareita.

   Eiköhän ne ole sitä koiranpaskaa kuitenki :D

     Lainaa

  65. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , ,