Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 149

Mahdoton vaatimus käytetylle sängylle?
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 149
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Raumalainen 19.4.2016 0:47
   Tulos: +771 (817 ääntä)
   Lauri... Voit yrittää kusettaa meitä, mutta et itseäsi

   Lainaa

  2. halalalalal 19.4.2016 1:03
   Tulos: +246 (296 ääntä)
   Ei taida löytää Sanna seksitöntä sänkyä

   Lainaa

  3. Rouva Pervo 19.4.2016 1:15
   Tulos: +439 (465 ääntä)
   Sanna haluaa päästä makaamaan neitseellisen sängyn.

   Lainaa

  4. Karmis Partenkirher 19.4.2016 1:43
   Tulos: +206 (306 ääntä)
   Ei semmosta käytettyä sänkyä olekkaan, jossai ei oltaisi vähän seksiä tehty. No hormonaalisesti ylikierroksilla käyvien teinipoikien sängyissä ei ehkä, mutta niissä on sitten onanoitu niin ettei naaman finnitkään riitä kertojen laskemiseen.

   Lainaa

  5. Tulos: +92 (186 ääntä)
   Kuvottaa ajatuskin kirpparin sängystä. Ei ikinä !

   Lainaa

  6. totuudensana 19.4.2016 1:52
   Tulos: -131 (287 ääntä)
   Etsitään tyttöystävää joka ei ole harrastanut koskaan seksiä =) Lisätietoja : Ei saa olla ruma Ei saa olla lihava Ei saa olla valkoroska/elämämkoulu Ei saa olla alaikäinen

   Lainaa

  7. King Arthur 19.4.2016 5:06
   Tulos: +141 (197 ääntä)
   totuudensana: Etsitään tyttöystävää joka ei ole harrastanut koskaan seksiä =) Lisätietoja : Ei saa olla ruma Ei saa olla lihava Ei saa olla valkoroska/elämämkoulu Ei saa olla alaikäinen
   Oletkos epävarma kyvyistäsi vai miksi haluat kokemattoman? Billy Connollykin ihmetteli että mitä ne itsemurhapommittajat tekee jollain neitsytlaumalla siellä paratiisissa. "Give me two fire-breathing whores!"

   Lainaa

  8. Tulos: +284 (340 ääntä)
   Minulla on ollut sama sänky useamman vuoden, eikä siinä ole koskaan harrastettu seksiä. Ei edes masturboitu. Enkä ole teinipoika, vaan 23-vuotias perusnätti nainen. Aseksuaalisuus. (y) (Tietysti häviävän pieni mahdollisuus on, että joku kaveri on siinä runkannut sillä välin kun olen itse käynyt esim. vessassa, mutta uskallan toivoa toisin. :D)

   Lainaa

  9. Tulos: -254 (386 ääntä)
   Aseksuaalisuus on vähän niinku kasvissyönti, harrastajat aina kertoo tekemisestään kovaan ääneen.

   Lainaa

  10. Tulos: +315 (379 ääntä)
   Pena: Aseksuaalisuus on vähän niinku kasvissyönti, harrastajat aina kertoo tekemisestään kovaan ääneen.
   En ole eläessäni törmännyt kasvissyöjään tai aseksuaaliin, joka olisi jotenkin aiheeseen liittymättömästi kertonut näistä asioista. Sen sijaan teitä tästä nillittäjiä putkahtelee kuin sieniä sateella. Vaikuttaa vähän siltä, että "paremmat ihmiset jotka hiljaa elävät elämäänsä kuten haluavat" muistavat kyllä kertoa, jos joku muu heidän mielestään nostaa itseään liiaksi jalustalle. Siis sillä tavalla, jota nämä kyseiset nillittäjät eivät koskaan tee.

   Lainaa

  11. Tulos: +62 (76 ääntä)
   Ssara: Kuvottaa ajatuskin kirpparin sängystä. Ei ikinä !
   Ei kai itse rungossa mitään kun saa oman patjan mutta runkopatjaa ei kyllä koskaan käytettynä! Edes kaverilta.

   Lainaa

  12. Tulos: +129 (145 ääntä)
   Wiltsu: Ei kai itse rungossa mitään kun saa oman patjan mutta runkopatjaa ei kyllä koskaan käytettynä! Edes kaverilta.
   Aivan, metallisen rungon olen ottanut käytettynä, pesin sen parvekkeella kiehuvalla vedellä ja puhdistusalkoholilla, en luule että mikään lutikka olisi voinut siitä selvitä. Mutta esineitä joita ei voi perusteellisesti desinfioida, kuten patjoja, ei kannata ottaa, koska DDT'n ollessa kiellettyä, jos joku hyönteinen pääsee sisään niin siinä sitä sitten ollaan. Seksi tosin ei aiheuta tuholaisia tai muitakaan infestaatioita, ei ainakaan sängylle... Enkä kauheasti nillittäisi siitä jos joku mainitsee olevansa aseksuaali -koko loppuyhteiskunta meuhkaa kaiken aikaa siitä kuka nai ketä ja miten, ja sen täytyy olla heille aika tylsää, kun seksinharrastajaakin alkaa ärsyttää joka tuutista tuputus.

   Lainaa

  13. Tulos: +116 (118 ääntä)
   lasten sängyissä ei yleensä ole harrastettu seksiä. siitä vain metsästämään.

   Lainaa

  14. Tulos: -53 (77 ääntä)
   King Arthur: Oletkos epävarma kyvyistäsi vai miksi haluat kokemattoman? Billy Connollykin ihmetteli että mitä ne itsemurhapommittajat tekee jollain neitsytlaumalla siellä paratiisissa. “Give me two fire-breathing whores!”
   Sä voisit vaihtaa nimimerkkis "White knight Arthuriks"

   Lainaa

  15. Tulos: +193 (203 ääntä)
   Ssara: Kuvottaa ajatuskin kirpparin sängystä. Ei ikinä !
   et varmaan koskaan oleile seuraavissa paikoissa: hotelli opiskelija-asuntola vuokramökki risteilylaivan hytti kaverin sohva

   Lainaa

  16. Tulos: +2 (58 ääntä)
   totuudensana: Etsitään tyttöystävää joka ei ole harrastanut koskaan seksiä =) Lisätietoja : Ei saa olla ruma Ei saa olla lihava Ei saa olla valkoroska/elämämkoulu Ei saa olla alaikäinen
   Tältä sivustolta et tule tuollaista löytämään :D:D:D

   Lainaa

  17. It's a deal 19.4.2016 10:53
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   halalalalal: Ei taida löytää Sanna seksitöntä sänkyä
   Silti Internet on paras paikka sellaista etsiä.

   Lainaa

  18. Tulos: -43 (137 ääntä)
   Mies: Tältä sivustolta et tule tuollaista löytämään :D:D:D
   ...Tai mistään muualtakaan. Jos joku on neitsyt varttuneemmalla iällä, niin syy on yleensä se että joko kenellekään ei kelpaa, tai mikään ei kelpaa. Aviomieheni sanoi suoraan että piti eksieni lukumäärää (suurehko) yhtenä syynä kosia; jos kumppanille pitää olla uskollinen ja itse haluaa seksiä, niin on toivottavaa että kyseinen ajanviete kiinnostaa myös puolisoa. Arvostan loogista ajattelua.

   Lainaa

  19. Tulos: +139 (145 ääntä)
   Ajatelkaapas sitä kun Sanna tajua, että seksiä voi harrastaa muuallakin kuin sängyssä.

   Lainaa

  20. Mörökölli 19.4.2016 11:50
   Tulos: -108 (120 ääntä)
   King Arthur: Oletkos epävarma kyvyistäsi vai miksi haluat kokemattoman? Billy Connollykin ihmetteli että mitä ne itsemurhapommittajat tekee jollain neitsytlaumalla siellä paratiisissa. “Give me two fire-breathing whores!”
   Ketä nyt käytettyä reikää haluais? Neitsyttä haaremiin ja kohti avioliittoa. Ei käytetyistä ole kuin kertapanoiksi.

   Lainaa

  21. Mörökölli 19.4.2016 11:52
   Tulos: +30 (64 ääntä)
   Sannni: …Tai mistään muualtakaan. Jos joku on neitsyt varttuneemmalla iällä, niin syy on yleensä se että joko kenellekään ei kelpaa, tai mikään ei kelpaa. Aviomieheni sanoi suoraan että piti eksieni lukumäärää (suurehko) yhtenä syynä kosia; jos kumppanille pitää olla uskollinen ja itse haluaa seksiä, niin on toivottavaa että kyseinen ajanviete kiinnostaa myös puolisoa. Arvostan loogista ajattelua.
   Tai mites ois uskonnolliset syyt myöskin yhtenä osasyynä? Tulikos mieleen. Vähänhän niitä on mutta onpahan ny kuitenki.

   Lainaa

  22. Tulos: -8 (38 ääntä)
   Mörökölli: nnn
   Toki, jos ne näkee hyväksi, mutta käsittääkseni sitten mennään aikaisemmin naimisiin. Uskovaiset ystäväni menivät myöhäisteineinä, itse odotin koska erilaiset odotukset.

   Lainaa

  23. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Toimiston tietokone? ...mjoo voi sekin olla kaukaa haettu.

   Lainaa

  24. Tulos: +158 (160 ääntä)
   Mörökölli: Ketä nyt käytettyä reikää haluais? Neitsyttä haaremiin ja kohti avioliittoa. Ei käytetyistä ole kuin kertapanoiksi.
   Kai tajuat, ettei niistä neitsyistäkään tuolla logiikalla ole kuin kertapanoiksi. Ovat katsos käytettyjä sen yhden kerran jälkeen.

   Lainaa

  25. Arkkienkeli 19.4.2016 13:51
   Tulos: +77 (83 ääntä)
   Mörökölli: Ketä nyt käytettyä reikää haluais? Neitsyttä haaremiin ja kohti avioliittoa. Ei käytetyistä ole kuin kertapanoiksi.
   Katso peiliin ja mieti sanomaasi.

   Lainaa

  26. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Harri Moisionko kanssa Sanna haluaa sänkyyn?

   Lainaa

  27. Tulos: +81 (81 ääntä)
   Vadelma: Minulla on ollut sama sänky useamman vuoden, eikä siinä ole koskaan harrastettu seksiä. Ei edes masturboitu. Enkä ole teinipoika, vaan 23-vuotias perusnätti nainen. Aseksuaalisuus. (y) (Tietysti häviävän pieni mahdollisuus on, että joku kaveri on siinä runkannut sillä välin kun olen itse käynyt esim. vessassa, mutta uskallan toivoa toisin. :D)
   Täälä kans olis aseksuaalin sänky :D Ei se nyt täysin mahdoton tehtävä oo löytää Sannalle sopiva sänkyä siis.

   Lainaa

  28. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Sannni: Toki, jos ne näkee hyväksi, mutta käsittääkseni sitten mennään aikaisemmin naimisiin. Uskovaiset ystäväni menivät myöhäisteineinä, itse odotin koska erilaiset odotukset.
   Nooooo eipähän kaikki mene erityisen nuorena. Minä menin, mutta mulla on ystäviä ja sisaruksia, jotka on olleet lähellä kolmeakymppiä eli ihan normaalissa avioitumisiässä. Ja silti ihan kokemattomia. Kun ei se seksi ole kaikki kaikessa, elää voi ilmankin. Vaikka se useimpien mielestä ratkihauskaa onkin. ;)

   Lainaa

  29. Tulos: +86 (94 ääntä)
   Sannni: …Tai mistään muualtakaan. Jos joku on neitsyt varttuneemmalla iällä, niin syy on yleensä se että joko kenellekään ei kelpaa, tai mikään ei kelpaa. Aviomieheni sanoi suoraan että piti eksieni lukumäärää (suurehko) yhtenä syynä kosia; jos kumppanille pitää olla uskollinen ja itse haluaa seksiä, niin on toivottavaa että kyseinen ajanviete kiinnostaa myös puolisoa. Arvostan loogista ajattelua.
   Eihän se eksien lukumäärä kerro mitään siitä kiinnostaako seksi vai ei... Paitsi jos eksillä tarkoitetaan yhden yön juttuja.

   Lainaa

  30. Vadelmankukka 19.4.2016 18:30
   Tulos: +80 (98 ääntä)
   Pena: Aseksuaalisuus on vähän niinku kasvissyönti, harrastajat aina kertoo tekemisestään kovaan ääneen.
   Mistä näitä idiootteja sikiää. Sille, joka on "normi"hetero (tai"homo") voi olla mahdoton ymmärtää, että aseksualisuus on ominaisuus siinä missä punainen tukka tai vasenkätisyyskin. On tietysti ÄÄRIMMÄISEN VAIKEAA tajuta tässä läpiseksualisoituneessa yhteiskunnassa ja kulttuurissa, että paneminen ei todella kiinnosta kaikkia.

   Lainaa

  31. Tulos: +44 (46 ääntä)
   gerard: et varmaan koskaan oleile seuraavissa paikoissa: hotelli opiskelija-asuntola vuokramökki risteilylaivan hytti kaverin sohva
   Olisin halunnu nostaa peukkua sata kertaa :D !

   Lainaa

  32. julma elämä 19.4.2016 20:03
   Tulos: +34 (44 ääntä)
   No anteeksi nyt vaan, mutta kyllä minä ainakin olen kerran antanut, juurikin 120 senttisen, seksittömän sängyn eteenpäin. Se mulle ostettiin kun menin yläasteelle, ja lukioikäisenä se meni kiertoon. Eikä siinä ollut kukaan ketään hässinyt (jollei omaa kivaa lasketa).

   Lainaa

  33. totuudensana 19.4.2016 20:15
   Tulos: -10 (16 ääntä)
   King Arthur: Oletkos epävarma kyvyistäsi vai miksi haluat kokemattoman? Billy Connollykin ihmetteli että mitä ne itsemurhapommittajat tekee jollain neitsytlaumalla siellä paratiisissa. “Give me two fire-breathing whores!”
   Mies: Tältä sivustolta et tule tuollaista löytämään :D:D:D
   Miksen muka ?? Veli sano et seki on löytäny kerran. Ei se huijais mua.

   Lainaa

  34. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Aseksuaalina ei olisi pitänyt lähteä seikkailemaan kommentteihin. Tulipa todella validi olo.

   Lainaa

  35. Tulos: +89 (99 ääntä)
   Sannni: …Tai mistään muualtakaan. Jos joku on neitsyt varttuneemmalla iällä, niin syy on yleensä se että joko kenellekään ei kelpaa, tai mikään ei kelpaa. Aviomieheni sanoi suoraan että piti eksieni lukumäärää (suurehko) yhtenä syynä kosia; jos kumppanille pitää olla uskollinen ja itse haluaa seksiä, niin on toivottavaa että kyseinen ajanviete kiinnostaa myös puolisoa. Arvostan loogista ajattelua.
   Jos on ollut yhdessä toisen kanssa sen verran pitkään että on valmis menemään naimisiin, eiköhän silloin yleensä olla perillä kumppanin seksihaluista, vaikka tällä ei olisikaan kokemusta aikaisemmista suhteista? Ei siihen tarvita lukuisia edellisiä suhteita todistamaan asiaa. Halut voi vähentyä ajan, iän ja tilanteen myötä, ja se koskee myös niitä joilla eksiä ja irtosuhteita riittää. Ps. aika karua sanoa aikuisen neitsyyden syyksi "ei kelpaa kellekään"

   Lainaa

  36. Tulos: -54 (64 ääntä)
   Vadelmankukka: Mistä näitä idiootteja sikiää. Sille, joka on “normi”hetero (tai”homo”) voi olla mahdoton ymmärtää, että aseksualisuus on ominaisuus siinä missä punainen tukka tai vasenkätisyyskin. On tietysti ÄÄRIMMÄISEN VAIKEAA tajuta tässä läpiseksualisoituneessa yhteiskunnassa ja kulttuurissa, että paneminen ei todella kiinnosta kaikkia.
   nykyää keksitään kaikkia haistapaska termejä jonkun jykylänyliopistonhumanistilinjan-tyylisissä 0-tutkimuskeskuksissa. aseksi,yms. paska unohtuu aika nopeasti,ja pienenpiirin höpinäksi. ps.napsii ne lakto,kala,liha vegaanitkin välillä kiellettyähedelmää :)

   Lainaa

  37. Tulos: -33 (43 ääntä)
   fhdhfhd: nykyää keksitään kaikkia haistapaska termejä jonkun jykylänyliopistonhumanistilinjan-tyylisissä 0-tutkimuskeskuksissa. aseksi,yms. paska unohtuu aika nopeasti,ja pienenpiirin höpinäksi. ps.napsii ne lakto,kala,liha vegaanitkin välillä kiellettyähedelmää
   lisään vielä,että muistaako kukaan metroseksuaalisuutta?

   Lainaa

  38. Tulos: -15 (31 ääntä)
   Vadelmankukka: Mistä näitä idiootteja sikiää. Sille, joka on “normi”hetero (tai”homo”) voi olla mahdoton ymmärtää, että aseksualisuus on ominaisuus siinä missä punainen tukka tai vasenkätisyyskin. On tietysti ÄÄRIMMÄISEN VAIKEAA tajuta tässä läpiseksualisoituneessa yhteiskunnassa ja kulttuurissa, että paneminen ei todella kiinnosta kaikkia.
   Taisi kuitenkin kommentin: "Aseksuaalisuus on vähän niinku kasvissyönti, harrastajat aina kertoo tekemisestään kovaan ääneen. " pointi olla joku aivan muu kuin mistä itse sait herneen nenääsi.

   Lainaa

  39. Ruudun takaa 20.4.2016 14:05
   Tulos: +63 (63 ääntä)
   Parhaita mokia alkavat nykyään olla nämä Feissarimokien keskustelut.

   Lainaa

  40. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Mulla olis seksitön sänky enkä ole aseksuaali

   Lainaa

  41. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Luen aina noi mokat ku ne tulee ja sit palaan myöhemmin lukee kommentit, nää nii on osa tätä viihdettä :DD

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Pena: Aseksuaalisuus on vähän niinku kasvissyönti, harrastajat aina kertoo tekemisestään kovaan ääneen.
   Tekemättömyydestään.

   Lainaa

  43. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Pena: Aseksuaalisuus on vähän niinku kasvissyönti, harrastajat aina kertoo tekemisestään kovaan ääneen.
   Niin joo, onneksi me normiseksuaalit emme koskaan puhu seksistä, varsinkaan "kovaan ääneen" esim. televisiossa, elokuvissa, radiossa, mainoksissa, netissä tai ihan muuten vaan vaikka kaveriporukassa. Minä en ainakaan ole ikinä nähnyt mitään seksiin viittaavaakaan missään mediassa, mutta ne aseksuaalit, perkele, niitä pursuaa joka tuutista!

   Lainaa

  44. Tulos: -4 (10 ääntä)
   mulla olis myynnissä umpirunkattu sohva :D :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, PlayStation, pleikkari, pelit, pelikonsoli, sänky