Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Outo kysymys käärmeistä

Vain naisille.
Suurenna näkymä
Outo kysymys käärmeistä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1127 (1175 ääntä)
   Luin kysymyksen hämmentyneenä luullen, että käärmeellä tarkoitetaan jotain ihan muuta.

   Lainaa

  2. Tulos: -66 (150 ääntä)
   Käärme mainittu Herppiharrastajissa tavataan! :D

   Lainaa

  3. Tulos: +368 (396 ääntä)
   :D En ole pitkiin aikoihin näin outoja juttuja lukenut, ja luulin että käärmeellä aluksi meinattiin muuta ja ajatukseni oli: "Miten käärmeenne reagoi menkkoihin? Halusitko sittenkin että miehet vastaavat tähän?"

   Lainaa

  4. Tulos: -31 (215 ääntä)
   Käärmeistä ainoastaan yksi laji on kiinnostunut ihmisestä parittelumielessä. Kyseessä on harvinainen Kieromus perverssimus, jonka luontaiseen käytökseen kuuluvat naisten nuuskuttelut, sekä nettisurffaukset hakusanoilla"käärmetanssi", "nainen ja käärme" ja vastaavat. Ihmisillä vastaavaa käytöstä edustavat keski-ikäiset, mahakkaat sinkku-Arskat, kehoitamme varomaan molempia lajeja. Etenkin täysikuun aikaan.

   Lainaa

  5. purppurakruunu 17.3.2016 6:32
   Tulos: +181 (221 ääntä)
   Jotenkin vasta nyt tajusin, että puoli eläinmaailmaa osaa haistaa, jos on menkat. Tällä tiedolla ei tee mitään, se ei vaikuta mihinkään, mutta voi olla, että on vaikeaa katsoa naapurin koiraa samalla tavalla seuraavan kierron aikana. Thänks Feissarimokat.

   Lainaa

  6. Tulos: +287 (305 ääntä)
   "Yrittääkö käärme nylkyttää minua jos on menkat?" on kieltämättä kyllä melkoinen kysymys. Ei mitenkään erityisen fiksu tai hyvä kysymys, mutta... onhan se kysymys. Ehdottomasti se on kysymys. Tuo "kuten koiratkin" -sivuhuomautus ei ainakaan yhtään auta asiaa.

   Lainaa

  7. Tulos: -37 (67 ääntä)
   Oli ihan asiallinen kysymys käärme aloittelijalle.. kuin myös selvisi muutakin mielenkiintoista käärmeiden käytöksestä.. Myös iguoitten ym käytös selvitettiin ja olihan asiallista tekstiä.. ei todellakaan moka

   Lainaa

  8. Tulos: -129 (237 ääntä)
   Päiville (ja muillekin) muistutuksena, että on myös miehiä joilla on kuukautiset. Ihan yhtälailla kun on naisiakin joilla niitä ei syistä tai toisista tule. Kyseessä ei siis ole pelkästään "naisten vaivat" ja asioista voisi opetella puhumaan niiden oikeilla nimillä, eli tässä tapauksessa ihan suoraan kuukautisista. Kiitos!

   Lainaa

  9. Tulos: +88 (98 ääntä)
   Yritän tässä tajuta Päivin ajattelumallia, että näin viattomasti kysyy näin outoja kysymyksiä.. En keksinyt kuin sen, että Päivi on aina ollut paljon koirien kanssa ja ymmärtää niiden laumakäyttäytymistä ja sielunelämää. Vetänyt sitten samat johtopäätökset käärmeisiin, kuin ne olisivat jollain tapaa kiinnostuneita siitä miltä tuoksut haarainvälistä - toisin kuin koirat. Käärmeillä on erittäin hyvä hajuaisti, että sinänsä käärmeiden "veren haistaminen" ei ehkä olekaan niin kaukaa haettua kuin ensimmäisenä ajattelisi. Mutta että reagoi menkkoihin? Ja vielä suurempi kysymys: Miksi edes mietin tätä? :D Kiitos Päivi.

   Lainaa

  10. Tulos: +12 (76 ääntä)
   Tiedättehän sen vanhan sanonnan: "Ei ole tyhmiä kysymyksiä"? No, MYTH BUSTED!

   Lainaa

  11. Tulos: -14 (66 ääntä)
   V: Päiville (ja muillekin) muistutuksena, että on myös miehiä joilla on kuukautiset. Ihan yhtälailla kun on naisiakin joilla niitä ei syistä tai toisista tule. Kyseessä ei siis ole pelkästään “naisten vaivat” ja asioista voisi opetella puhumaan niiden oikeilla nimillä, eli tässä tapauksessa ihan suoraan kuukautisista. Kiitos!
   Kyse on naisten vaivoista siinäkin tapauksessa kun miehellä on kuukautiset. Miehellä kun on kuukautiset vain jos miehellä on myös naisen sukupuolielimistöä jäänteenä elämän alkuvaiheesta. PMS-oireita voi tietysti olla muutenkin mutta veren maku käärmeen suuhun tulee sieltä feminiiniseltä puolelta. Joten mies voi kärsiä naisten vaivoista tälläkin tavalla eikä vain pelkäämällä.

   Lainaa

  12. Tulos: -14 (42 ääntä)
   Itseasiassa erittäin hyvä kysymys. . Tabu,jota monikaan ei uskalla ääneen kysyä.. Onneksi meitä on rohkeitakin,jotta minäkin sain vastauksen. En siis iguja enää harkitse. Tuli paljon kommentteja ja tykkäyksiä. Kiitos Päivi rohkeudesta.

   Lainaa

  13. Tulos: +105 (113 ääntä)
   mielikuva jalkaa nylkyttävästä käärmeestä :D

   Lainaa

  14. Tulos: +19 (83 ääntä)
   V: Päiville (ja muillekin) muistutuksena, että on myös miehiä joilla on kuukautiset. Ihan yhtälailla kun on naisiakin joilla niitä ei syistä tai toisista tule. Kyseessä ei siis ole pelkästään “naisten vaivat” ja asioista voisi opetella puhumaan niiden oikeilla nimillä, eli tässä tapauksessa ihan suoraan kuukautisista. Kiitos!
   Mitä?

   Lainaa

  15. menkkahaukka 17.3.2016 11:25
   Tulos: +6 (92 ääntä)
   Juuri näin. Ihan naurettavaa puhua normaaleista asioista epämääräisillä ja rajoittavilla kiertoilmauksilla. Kuukautiset tulee noin puolelle väestöstä, sukupuolesta riippumatta.
   V: Päiville (ja muillekin) muistutuksena, että on myös miehiä joilla on kuukautiset. Ihan yhtälailla kun on naisiakin joilla niitä ei syistä tai toisista tule. Kyseessä ei siis ole pelkästään “naisten vaivat” ja asioista voisi opetella puhumaan niiden oikeilla nimillä, eli tässä tapauksessa ihan suoraan kuukautisista. Kiitos!

   Lainaa

  16. Tulos: -23 (99 ääntä)
   V: Päiville (ja muillekin) muistutuksena, että on myös miehiä joilla on kuukautiset. Ihan yhtälailla kun on naisiakin joilla niitä ei syistä tai toisista tule. Kyseessä ei siis ole pelkästään “naisten vaivat” ja asioista voisi opetella puhumaan niiden oikeilla nimillä, eli tässä tapauksessa ihan suoraan kuukautisista. Kiitos!
   Miehillä ei ole kuukautisia. Menepäs nyt siitä.

   Lainaa

  17. Tulos: +20 (32 ääntä)
   menkkahaukka: Juuri näin. Ihan naurettavaa puhua normaaleista asioista epämääräisillä ja rajoittavilla kiertoilmauksilla. Kuukautiset tulee noin puolelle väestöstä, sukupuolesta riippumatta.
   :D

   Lainaa

  18. Tulos: -13 (129 ääntä)
   Kiva kommenttiosio, jossa vain kaksi ihmistä on ilmeisesti koskaan kuullu transsukupuolisten ihmisten olemassaolosta. <3

   Lainaa

  19. King Arthur 17.3.2016 13:20
   Tulos: +55 (77 ääntä)
   No ei mun koira ainakaan nylpytä ketään menkkojen aikana. Tosin haju sitä kiinnostaa. Se on sellainen kuukautis-ilmaisin, ei meinaan muuten lykkää kuonoa kenenkään haaruksiin ellei kyseisellä henkilöllä ole akuutisti menkat. Mielikuva käärmeestä työntämässä päätään haaruksiini saa kyllä adrenaliinin virtaamaan.

   Lainaa

  20. menkkahaukka 17.3.2016 13:21
   Tulos: +28 (110 ääntä)
   Kerropa tuo poikaystäväni kohdulle joka puskee ulos verta kerran kuussa ¯\_(ツ)_/¯
   y.ö.h: Miehillä ei ole kuukautisia. Menepäs nyt siitä.

   Lainaa

  21. menkkahaukka 17.3.2016 13:23
   Tulos: +43 (93 ääntä)
   Ja intersukupuolisten ❤
   Ihkuu: Kiva kommenttiosio, jossa vain kaksi ihmistä on ilmeisesti koskaan kuullu transsukupuolisten ihmisten olemassaolosta.

   Lainaa

  22. Tulos: -17 (19 ääntä)
   Matami: Käärmeistä ainoastaan yksi laji on kiinnostunut ihmisestä parittelumielessä. Kyseessä on harvinainen Kieromus perverssimus, jonka luontaiseen käytökseen kuuluvat naisten nuuskuttelut, sekä nettisurffaukset hakusanoilla”käärmetanssi”, “nainen ja käärme” ja vastaavat. Ihmisillä vastaavaa käytöstä edustavat keski-ikäiset, mahakkaat sinkku-Arskat, kehoitamme varomaan molempia lajeja. Etenkin täysikuun aikaan.
   Tämähän oli hauska, ennen viimeistä kappaletta.

   Lainaa

  23. Käärmettäkerrakseen 17.3.2016 17:04
   Tulos: +6 (16 ääntä)
   Matami: Käärmeistä ainoastaan yksi laji on kiinnostunut ihmisestä parittelumielessä. Kyseessä on harvinainen Kieromus perverssimus, jonka luontaiseen käytökseen kuuluvat naisten nuuskuttelut, sekä nettisurffaukset hakusanoilla”käärmetanssi”, “nainen ja käärme” ja vastaavat. Ihmisillä vastaavaa käytöstä edustavat keski-ikäiset, mahakkaat sinkku-Arskat, kehoitamme varomaan molempia lajeja. Etenkin täysikuun aikaan.
   Kotoisalta nimeltään Vällykäärme.

   Lainaa

  24. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Mitä tarkoittaa että "miehiLLÄ ei kiinnosta"?

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (21 ääntä)
   jeejee: Luin kysymyksen hämmentyneenä luullen, että käärmeellä tarkoitetaan jotain ihan muuta.
   He(r)ppiharrastajia..?

   Lainaa

  26. Tulos: +13 (45 ääntä)
   Tylsimys: Kyse on naisten vaivoista siinäkin tapauksessa kun miehellä on kuukautiset. Miehellä kun on kuukautiset vain jos miehellä on myös naisen sukupuolielimistöä jäänteenä elämän alkuvaiheesta.
   KIITOS. ja onhan se toki hirveen helppo puhua suoraan kuukautisista kun se on monelle lapsesta asti ollut paha ja hävettävä sana ja asia. Kun niistä puhuttaessa opettajat ja äitikin on häpeilleet, tai niistä ei oo puhuttu kotona ollenkaan. Kun ekan kerran on uskaltanut puhua omista kuukautisistaan vapaaehtoisesti sen jälkeen kun on niistä kärsinyt yli 10 vuotta. Toki hirveen hyvä jos näin ei ole, mut jotkut on kasvaneet vähemmän avoimissa ympäristöissä

   Lainaa

  27. Tulos: +42 (42 ääntä)
   King Arthur: No ei mun koira ainakaan nylpytä ketään menkkojen aikana. Tosin haju sitä kiinnostaa. Se on sellainen kuukautis-ilmaisin, ei meinaan muuten lykkää kuonoa kenenkään haaruksiin ellei kyseisellä henkilöllä ole akuutisti menkat. Mielikuva käärmeestä työntämässä päätään haaruksiini saa kyllä adrenaliinin virtaamaan.
   Minua on aina kiinnostanut, että mistä tämän väitteen toistelijat tietävät naisella olevan kuukautiset? Vieläpä näköjään akuutit sellaiset, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Kysyttekö aina naisilta? Minun haaruksiani ovat ainakin haistelleet koirat ilmankin menkkoja.

   Lainaa

  28. Tulos: +60 (60 ääntä)
   Miksi käärme yhdistäisi veren hajun paritteluun? Käärmenaaraat eivät vuoda verta paritteluaikana. Eivät koiratkaan yritä paritella verta vuotavia eläimiä tai ihmisiä tai nylkyttää niitä. Se, että narttu vuotaa kimassa, ei saa koiraa parittelemaan, kyse on feromoneista ja hormoneista. Ihminen ei ole kiimassa kuukautisten aikaan, eikä esim hamsterin kiima saa koiraa parittelemaan hamsterin kanssa, sillä hamsterin kiimahajut eivät viesti koiralle mitään. Sepä oliskin jotain, että koira yrittäisi paritella jokaista veristä hiirtä, minkä kadulta löytää, saati käärme. Haikin varmaan lähtee salamana veren hajun perään ihan panomielessä....

   Lainaa

  29. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Luulin ensin että tuossa tarkoitettiin, että reagoiko käärme veren tuoksuun jotenkin saalistusmielessä. Ei tullut mieleenkään "nylkyttämis jutut", ennen kuin Päivi sen lopuksi sanoi. :D

   Lainaa

  30. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Jos tuo kyseinen neiti meinaa käärmeen lemmikiksi hommata ja kyselee mm. nylkyttääkö käärme, niin toivon hartaasti ihan sen tulevan lemmikin hyvinvointia ajattelen että kyselyn asteelle jää sen hommaaminen....

   Lainaa

  31. Menkkahaukka 22.3.2016 14:13
   Tulos: -7 (25 ääntä)
   Miehiä ja muunsukupuolisia pitää sanoa naisiksi, koska sua nolottaa sanoa "kuukautiset"? Aukoton logiikka, 11/10. Kasvapa aikuiseksi.
   Mau: KIITOS. ja onhan se toki hirveen helppo puhua suoraan kuukautisista kun se on monelle lapsesta asti ollut paha ja hävettävä sana ja asia. Kun niistä puhuttaessa opettajat ja äitikin on häpeilleet, tai niistä ei oo puhuttu kotona ollenkaan. Kun ekan kerran on uskaltanut puhua omista kuukautisistaan vapaaehtoisesti sen jälkeen kun on niistä kärsinyt yli 10 vuotta. Toki hirveen hyvä jos näin ei ole, mut jotkut on kasvaneet vähemmän avoimissa ympäristöissä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: käärmeet, menkat, veri, herppi, herpit

 • Uusimmat

 • Kategoriat