Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 10

Kun tiibetinspanielit hallitsevat elämääsi.
Kurkistus koiraryhmään, osa 10

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1103 (1257 ääntä)
   Ylläpito onkin näköjään ylennetty jo hallitukseksi! Tärkeää hommaa selvästi.. :D

   Lainaa

  2. Tulos: +795 (937 ääntä)
   Ei sais nauraa, mutta joku mainitsee viiden vuoden takaisesta ikävästä ja toinen vetää kuolema korttia peliin.. En voi tulla töihinin tänään, ai mikset.. Faija kuoli viis vuotta sitten.. Eiku..

   Lainaa

  3. Raaka-Arska 10.3.2016 2:48
   Tulos: -607 (795 ääntä)
   Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!

   Lainaa

  4. Tulos: +819 (833 ääntä)
   johtuukohan se kellonajasta vai miksen tajunnut yhtään mitään ton alimmaisen ilmotuksen pointista? jos joku henkilö x on henkilökohtaisesta syystä estänyt henkilön y esto pitää ottaa pois koska koiraryhmä? mitäs vittua

   Lainaa

  5. Tulos: +879 (931 ääntä)
   Voi hitsi, mä oon Facessa estänyt mua useita vuosia pahoinpidelleen ex-mieheni, mutta nyt on kyllä pakko poistaa esto tai en muuten pääse kirjoittamaan Tiibetinspanielit-sivulle!

   Lainaa

  6. Tulos: +400 (408 ääntä)
   Kunpa tuo ylimmän kuvan koira pääsis käymään Tiibetinspanielit Ry:n ruokakaapilla.

   Lainaa

  7. Tulos: +181 (213 ääntä)
   Tiedän, että jotkut koirat osaavat olla varsin ovelia, mutta eikö sitä muonasäkkiä voi laittaa jonnekkin minne koira ei yllä? Varmasti kooltaan iso joo, mutta voihan sitä vaikka jonkun purkin täyttää siitä ensin josta antaa nappuloita ja jonka sitten aina täyttää. Jollei sitten mieluummin siivoa tota sotkua joka päivä. Ja jo on tiibetinspanieli keskustelut tärkeitä jos kerran pitää oikein säännöissä puuttua ihmisten omiin käyttäjäestoihin. Siihen on ihan syy miksei ryhmien ylläpito niitä näe, ne on yksityistä tietoa. Kukaan ei voi määritellä kenet kukakin saa estää. Pistää vaan miettimään että miten pienet ja dramaattiset piirit ryhmän jäsenillä on,jos ihan oikeasti nii usein on joku käynyt itkemässä että on pirkkoliisan estetyissä eikä näe mitä se kirjoittaa ( ämmä kuitenkin haukkuu mua), että pitää tämmöset hienot muka säännöt vääntää.

   Lainaa

  8. Diibadaaba 10.3.2016 5:15
   Tulos: +67 (81 ääntä)
   Miksi Tiibetinspanielit Ry:n Facebook-ryhmän hallituksesta tulee ihan mieleen taannoinen herrasmies joka ylläpiti Kokkola-ryhmää...

   Lainaa

  9. Tulos: +171 (225 ääntä)
   Queen A: Ylläpito onkin näköjään ylennetty jo hallitukseksi! Tärkeää hommaa selvästi..
   Yhdistyksillä yleensä on hallitus, Sherlock.

   Lainaa

  10. Murmurmurmeli 10.3.2016 6:59
   Tulos: +93 (115 ääntä)
   Queen A: Ylläpito onkin näköjään ylennetty jo hallitukseksi! Tärkeää hommaa selvästi..
   Taitaa olla ihan vaan kyseisen yhdistyksen hallituksen tiedotteesta kyse, jonka hallitus on "allekirjoittanut".

   Lainaa

  11. Tulos: +72 (92 ääntä)
   Queen A: Ylläpito onkin näköjään ylennetty jo hallitukseksi! Tärkeää hommaa selvästi..
   Yhdistyksen hallituksesta varmaan kyse, ei facebookista.

   Lainaa

  12. Tulos: +154 (176 ääntä)
   Jaa että pitää olla estoton, jos mielii tiibetinspanielien seuraan. Selvä. Onneksi meillä on kissa, saan pitää estoni.

   Lainaa

  13. Tulos: +216 (242 ääntä)
   En ymmärrä miks aina pitää vetää kuolemakortti kehiin, jos joku ihmettelee kirjoituksesi sisältöä. "Mun kummin kaiman koiran veljen tytär on kuollu, ei saa sanoa ku positiivisia asioita nyt mulle..."

   Lainaa

  14. Tulos: +163 (169 ääntä)
   Queen A: Ylläpito onkin näköjään ylennetty jo hallitukseksi! Tärkeää hommaa selvästi..
   Rekisteröidyillä yhdistyksillä on hallitus. Viittaa varmaan heihin. Tämä ei ole moitintapalsta, vein pulloja kauppaan viime lauantaina.

   Lainaa

  15. kansankynttilä 10.3.2016 8:45
   Tulos: +135 (167 ääntä)
   Fb-ryhmissä toisen ryhmän jäsenen estäminen aiheuttaa ongelmia. Esim. estetty ei näe lainkaan kuva-albumia johon estäjä on laittanut yhden kuvan. Hankalaa tollasessa tiedonjakoryhmässä. Ex-miehen saa siis estää (jos hän ei ole ryhmässä) mutta naapuripitäjän kasvattajaa ei. Vaikka hän olisikin saanut palkitummat pennut tms raivostuttavaa.

   Lainaa

  16. Tulos: -4 (40 ääntä)
   Tiibetinspanielitapauksessa yllä pito ei kutsu ylläpitoa hallitukseksi, vaan kyseessä näyttäisi olevan yhdistys, joissa hallitus tosiaan tekee somen käyttöä koskevat asiat. Kyseessä on siis hallituksen päätös

   Lainaa

  17. Luetunymmärtys 10.3.2016 9:22
   Tulos: +8 (30 ääntä)
   Queen A: Ylläpito onkin näköjään ylennetty jo hallitukseksi! Tärkeää hommaa selvästi..
   Viitannee siihen, että kyseessä on rekisteröidyn yhdistyksen facebook-sivu (ryhmä?) jolla lain mukaan pitää olla hallitus.

   Lainaa

  18. Tulos: +35 (69 ääntä)
   Queen A: Ylläpito onkin näköjään ylennetty jo hallitukseksi! Tärkeää hommaa selvästi..
   Rekisteröidyillä yhdistyksillä yleensä on hallitus. Tämä on ilmeisesti hallituksen tiedote Facebookissa. En keksi mikä tuon viimeisen jutun moka tai hauskuus edes on. Normaali tiedote. Toki säännöt on heillä aika tiukat ja hankalat valvoa, mutta ei se nyt kovin hulvattomalta vielä vaikuta.

   Lainaa

  19. Tulos: -144 (200 ääntä)
   Raaka-Arska kirjoitti "Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!" Minkä ihmeen takia hänelle on laitettu kauheasti miinuksia?!? Eikös tuo ollut ihan asiallisen kuiva toteamus ääliöstä koiraihmisestä? Vai onko Lotta jonkun mielestä opettanut koiransa hienosti? :o

   Lainaa

  20. Hööpölööpö 10.3.2016 9:53
   Tulos: +25 (35 ääntä)
   Queen A: Ylläpito onkin näköjään ylennetty jo hallitukseksi! Tärkeää hommaa selvästi..
   Kyllähän tuosta nyt pitäisi pystyä ymmärtämään, että kyseessä on Ry:n hallituksen viesti.

   Lainaa

  21. Tulos: +125 (155 ääntä)
   DeLeon: Raaka-Arska kirjoitti “Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!” Minkä ihmeen takia hänelle on laitettu kauheasti miinuksia?!? Eikös tuo ollut ihan asiallisen kuiva toteamus ääliöstä koiraihmisestä? Vai onko Lotta jonkun mielestä opettanut koiransa hienosti?
   Katsos kun jotkut koirat on persompia ruualle, kuin toiset ja menee vaikka oven läpi sinne, missä sitä on. Siihen ei kamalasti muu kuin kettingit ja rautaovet auta. Oikea ongelma on jos koira on perso ruualle ja tykkää ongelmanratkaisusta kategoriassa ovien availu.

   Lainaa

  22. Tulos: -61 (111 ääntä)
   Toisinsanoen, aktivoinnin puute kun sitä aktivointia haetaan itse.
   Tiiviste: Katsos kun jotkut koirat on persompia ruualle, kuin toiset ja menee vaikka oven läpi sinne, missä sitä on. Siihen ei kamalasti muu kuin kettingit ja rautaovet auta. Oikea ongelma on jos koira on perso ruualle ja tykkää ongelmanratkaisusta kategoriassa ovien availu.

   Lainaa

  23. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Andre: Kunpa tuo ylimmän kuvan koira pääsis käymään Tiibetinspanielit Ry:n ruokakaapilla.
   Hajosin :'D

   Lainaa

  24. Tulos: +150 (172 ääntä)
   Raaka-Arska: Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!
   DeLeon: Raaka-Arska kirjoitti “Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!” Minkä ihmeen takia hänelle on laitettu kauheasti miinuksia?!? Eikös tuo ollut ihan asiallisen kuiva toteamus ääliöstä koiraihmisestä? Vai onko Lotta jonkun mielestä opettanut koiransa hienosti?
   Ite annoin miinusta, koska mua ärsyttää aivan suunnattomasti nämä ketkä kuvittelee itse olevansa täydellisiä koiranomistajia ja kokee olevansa oikeutettuja haukkumaan muut kasvattajat maanrakoon. Voiko oikeasti haukkua toisen noin pahasti yhden kuvan perusteella? Eri asia jos koiraa vaikka pahoinpideltäisiin tai kohdeltaisiin muuten huonosti. Tässäkin on kuitenkin ollut yritystä estää koiran pääsy kaapille.

   Lainaa

  25. Tulos: +131 (139 ääntä)
   DeLeon: Raaka-Arska kirjoitti “Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!” Minkä ihmeen takia hänelle on laitettu kauheasti miinuksia?!? Eikös tuo ollut ihan asiallisen kuiva toteamus ääliöstä koiraihmisestä? Vai onko Lotta jonkun mielestä opettanut koiransa hienosti?
   Entä jos koira on vielä pentu ja Lotta vasta kouluttaa sitä?

   Lainaa

  26. Tulos: +14 (50 ääntä)
   Mikä siinä on että noissa elukkayhdistyksissä tuppaa olemaan noita powertrippailevia (pääosin) tätejä. Nämä kehittelee uskomattomia sääntöjä ja pahimmillaan rikkovat lakeja, tai ainakin touhu on ainakin tosi lakien rajamailla. Mm. Hesyn ja Kennelliiton tyypit on ollut lähivuosina ihan julkisuudessakin tempauksillaan.

   Lainaa

  27. Miten meni omasta mielestä? 10.3.2016 12:40
   Tulos: +23 (43 ääntä)
   Raaka-Arska: Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!
   Luulisin että ylläolevan kaltaisten koiraihmisten takia Anneli vetää kaikki mahdolliset kortit esiin heti kättelyssä jos vaikka joku tajuaisi keskittyä ihan vaan siihen koiran jäljittämiseen. Ensimmäisen vastauksen perusteella arvaan että Rocky jää löytymättä ellei jopa itse asia käsittelemättä ja Anneli haukutaan pystyyn. Kunnon koiraihmiset pelottelevat kaikki puolikuoliaaksi eikä kukaan uskalla kysyä keneltäkään mitään. Ongelmat, jotka saattaisivat ratketa ystävällisellä neuvolla, saattavat jäädä ratkomatta järkevästi ja viime kädessä siitä kärsii koira. Mikä järki....

   Lainaa

  28. Tulos: -43 (65 ääntä)
   myyra: Ei sais nauraa, mutta joku mainitsee viiden vuoden takaisesta ikävästä ja toinen vetää kuolema korttia peliin.. En voi tulla töihinin tänään, ai mikset.. Faija kuoli viis vuotta sitten.. Eiku..
   Mä en mee koko vuonna töihin,koska äiti kuoli kaksi vuotta sitten.
   Raaka-Arska: Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!
   KOira kuin koira "pysyy hallinnassa" eli lepää levollisesti kotona yksin ollessaan, jos sen kanssa puuhataan riittävästi lajityypillistä aktiviteettia muina aikoina. Jos koira jätetään yksin viikoksi, se syö kaiken mikä irti lähtee, eikä ole mikään "hallintaongelma" vaan omistajan elämänhallintaongelma.

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (27 ääntä)
   Itte asiassa toi on todennäkösesti ihan hyvästä syystä: joku estää jonkun näkemästä omia kommenttejaan ja sitten hyppii ympäri ämpäri nettiä levittelemässä omia juttujaan tästä tyypistä... Sitä tapahtuu :D
   Unirytmi: Mikä siinä on että noissa elukkayhdistyksissä tuppaa olemaan noita powertrippailevia (pääosin) tätejä. Nämä kehittelee uskomattomia sääntöjä ja pahimmillaan rikkovat lakeja, tai ainakin touhu on ainakin tosi lakien rajamailla. Mm. Hesyn ja Kennelliiton tyypit on ollut lähivuosina ihan julkisuudessakin tempauksillaan.

   Lainaa

  30. mammojen yp 10.3.2016 15:04
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   CC: Rekisteröidyillä yhdistyksillä yleensä on hallitus. Tämä on ilmeisesti hallituksen tiedote Facebookissa. En keksi mikä tuon viimeisen jutun moka tai hauskuus edes on. Normaali tiedote. Toki säännöt on heillä aika tiukat ja hankalat valvoa, mutta ei se nyt kovin hulvattomalta vielä vaikuta.
   Joskus joutuu tiukkoja sääntöjä laittamaan, kun käyttäjissä on idiootteja. Minäkin erään mammasivuston yp ja voi jestas niitä äitejä. :D

   Lainaa

  31. Ääliö koiraihminen 10.3.2016 15:09
   Tulos: +85 (95 ääntä)
   DeLeon: Raaka-Arska kirjoitti “Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!” Minkä ihmeen takia hänelle on laitettu kauheasti miinuksia?!? Eikös tuo ollut ihan asiallisen kuiva toteamus ääliöstä koiraihmisestä? Vai onko Lotta jonkun mielestä opettanut koiransa hienosti?
   Me emme tiedä mitään Lotasta, hänen kasvatusmetodeistaan tai hänen koirastaan, joten sinä ja Arska annatte todella kapeakatseisen kuvan itsestänne. Meille on tullut pari kuukautta sitten rescuekoira joka on vielä kodinvaihtaja. Koira on ihmeen säyseä ja hyväntapainen taustastaan huolimatta, mutta menneisyys on jättänyt siihen jälkensä. Voi kestää vuosia ennen kuin saamme kaiken häiriökäyttäytymisen loppumaan, jotkut mallit eivät ehkä häviä koskaan. Nälkää nähnyt koira on usein ahne. Naapurillamme on koira joka on todella aggressiivinen ja tottelematon, vaikka emäntä hoitaa sitä paremmin kuin kukaan tuntemani ihminen. Heillä kyse on ihan tavallisesta, ostetusta rotukoirasta joka kärsi hapenpuutteesta synnytyksessä ja sai ilmeisesti aivovaurion. Totta kai on mahdollista että Lotta on vain kouluttanut koiransa huonosti, mutta kannattaa pitää mielessä muut mahdollisuudet ennen kuin antaa noin ehdottomia lausuntoja.

   Lainaa

  32. Tulos: +69 (71 ääntä)
   tyttö: Yhdistyksillä yleensä on hallitus, Sherlock.
   Murmurmurmeli: Taitaa olla ihan vaan kyseisen yhdistyksen hallituksen tiedotteesta kyse, jonka hallitus on “allekirjoittanut”.
   Boo: Yhdistyksen hallituksesta varmaan kyse, ei facebookista.
   kekkula: Rekisteröidyillä yhdistyksillä on hallitus. Viittaa varmaan heihin. Tämä ei ole moitintapalsta, vein pulloja kauppaan viime lauantaina.
   Zen: Tiibetinspanielitapauksessa yllä pito ei kutsu ylläpitoa hallitukseksi, vaan kyseessä näyttäisi olevan yhdistys, joissa hallitus tosiaan tekee somen käyttöä koskevat asiat. Kyseessä on siis hallituksen päätös
   Luetunymmärtys: Viitannee siihen, että kyseessä on rekisteröidyn yhdistyksen facebook-sivu (ryhmä?) jolla lain mukaan pitää olla hallitus.
   CC: Rekisteröidyillä yhdistyksillä yleensä on hallitus. Tämä on ilmeisesti hallituksen tiedote Facebookissa. En keksi mikä tuon viimeisen jutun moka tai hauskuus edes on. Normaali tiedote. Toki säännöt on heillä aika tiukat ja hankalat valvoa, mutta ei se nyt kovin hulvattomalta vielä vaikuta.
   Hööpölööpö: Kyllähän tuosta nyt pitäisi pystyä ymmärtämään, että kyseessä on Ry:n hallituksen viesti.
   Jokohan tää tuli selväksi? :D

   Lainaa

  33. Tulos: +16 (34 ääntä)
   myyra: Ei sais nauraa, mutta joku mainitsee viiden vuoden takaisesta ikävästä ja toinen vetää kuolema korttia peliin.. En voi tulla töihinin tänään, ai mikset.. Faija kuoli viis vuotta sitten.. Eiku..
   Mä ajattelen tuon kuolemakortin vähän eri näkökulmasta. Että jos joku moittii mua hajapäisyydestä niin voisin vedota traagisiin tapahtumiin ts. sori, olen vähän ulapalla kun leguaani kuoli. En ilmoittaisi kuolemasta saadakseni sääliä vaan selittääkseni pölhöilyjäni.

   Lainaa

  34. Satunnainen randomi 10.3.2016 22:52
   Tulos: +18 (32 ääntä)
   Ääliö koiraihminen: kyse on ihan tavallisesta, ostetusta rotukoirasta joka kärsi hapenpuutteesta synnytyksessä ja sai ilmeisesti aivovaurion.
   Naapuriasi moittimatta... Ymmärrän kyllä jotenkin että ihmistä pidetään hengissä ja hoidetaan vastaavassa tilanteessa niin kauan kuin henki kulkee edes persreiästä... mutta jos mulla olisi koira jolle syntyy pentu joka saa tuolla tapaa aivovaurion ja jää iäkseen ongelmakoiraksi sen takia, veisin sen kyllä lääkäriin. Melko selvää että hyvästä hoidosta huolimatta koira kärsii myös, eikä vain ympäristö.

   Lainaa

  35. King Arthur 10.3.2016 23:52
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Ai kauhea, tuli flashback oman koiran pentuikään. Meillä oli roskiskaappi sidottu naruilla ja jopa teipattu mutta otus jyrsi niistä läpi ja koristeli lattiat roskilla. Niin tarkkaan kun katsoin etten edes päästä oppimaan yhtään huonoa tapaa... Onneksi niille tulee järki päähän iän kanssa, nyt ei uskoisi samaksi koiraksi.

   Lainaa

  36. tiibetinspanielin omistaja 11.3.2016 12:59
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Tuttava laittoi vinkkiä tästä sivustosta ja kyseisestä jutusta kun meillä tiibetinspanieli on. Ihan tavallinen riviharrastajaperhe ollaan. Kuitenkin nettiä tulee seurattua melko tiiviisti ja kyseisen yhdistyksen facebook-sivujakin. Näin myös tämän sääntöjulkaisun ja mielestäni ei siinä edes ole mitään "moka"-sivun ainesta. Kiinnostuin yhdistyksen toiminnasta jopa siinä määrin että lähdettiin vuosikokoukseen pari viikkoa sitten. Sehän olikin melkoinen näytös ja ihan muulta väeltä kuin tuossa "syytetyltä" hallitukselta. Ketään toimihenkilöitä en tunne, joten ihan puolueettomana ja omien näkemysteni ja kokemukseni mukaan tätä nyt kirjoitan. Demokratian mukaan kokous eteni ja tämä pikkupiiri ei tullut valituksi toimihenkilöpaikoille vaikka ehdolle asettuivat. Nyt varmaan on sitten jonkinlainen mustamaalaus-yritys menossa. Sain kuulla että yhdistyksessä on ollut hallituksessa ja sinne pyrkimässäkin ihmisiä, joilla ei edes ole kyseisen rotuista koiraa. Mikähän on tällöin motivaattorina? Ei kai vaan oma napa? =) Kovasti luulen että tuon sääntö-tekstin tänne lähettänyt löytyy juurikin tästä joukosta. Aika surullista, että elämä on tuossa mallissa. Toivottavasti elämään löytyisi jotain sisältöä kuitenkin. Eli toivotan koko tipsuperheemme puolesta voimia.

   Lainaa

  37. Dogedogedoge 11.3.2016 13:52
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Koira kuin koira “pysyy hallinnassa” eli lepää levollisesti kotona yksin ollessaan, jos sen kanssa puuhataan riittävästi lajityypillistä aktiviteettia muina aikoina. Jos koira jätetään yksin viikoksi, se syö kaiken mikä irti lähtee, eikä ole mikään “hallintaongelma” vaan omistajan elämänhallintaongelma. Haha, ootko koskaan ollut tekemisissä labradorien kanssa? Aktiviteeteistä huolimatta entinen risteytykseni haki säkin vartin poissaoloni aikana sidotusta yläkaapista. Aktivointi kyllä auttaa moniin ongelmiin, mutta joskus mikään ei riitä. Ainakaan jos on ruuasta kyse.

   Lainaa

  38. Tulos: +24 (26 ääntä)
   meillä koira opetteli herkkuja etsiessään avaamaan tiskikoneen luukun ja roskikaapin vasta vanhalla iällään. kun se 17-vuotiaana nojaili roskikseen ja pureskeli lihanesteistä talouspaperia, en oikein tiennyt kehuako uusista taidoista, vaiko torua sitä. :D torumisen puolelle meni, ja voin sanoa, että vanha koira oikeasti oppii vielä uusia temppuja. ainakin sen, että toista kertaa ei kannata roskia syödä tai likaisia lautasia nuolla, jos emäntä on kotona. yksin ollessa asia on tietenkin toinen...

   Lainaa

  39. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Blut: En ymmärrä miks aina pitää vetää kuolemakortti kehiin, jos joku ihmettelee kirjoituksesi sisältöä. “Mun kummin kaiman koiran veljen tytär on kuollu, ei saa sanoa ku positiivisia asioita nyt mulle…”
   No tuohan on voinut toimia esim. isänsä omaishoitajana ja alunperin sen takia luopunut koirasta. Jos tekee niin raskasta hommaa, ei välttämättä tule ennen sen loppumista mieleen kysellä koiran perään. Tai ei vaan jaksa.

   Lainaa

  40. Tulos: -5 (31 ääntä)
   voijee... vai ei saa estää käyttäjiä joista ei pidä.. noh itse häivyn world of warcraft suomi ryhmästä kun siellä päätettiin että kukaan joka siellä on ei saa vaihtaa profiilikuvaansa mihinkään muuhun kuin omakuvaan tai saa varoituksen/lentää ryhmästä. eihän siinä kun välillä saatan pitää jotain huumorikuvaa oletuskuvana koska miksi ei.. joillakin on pipo ihan liian kireällä.

   Lainaa

  41. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Ohan se ikävää jos oma elämä on niin köyhää et pitää pätee jossain yhistyksessä vaikkei oikeesti sen koheryhmään kuulukkaan. Ja sitte kun ei nallekarkit meekkään halutusti niin pitää mustamaalata niitä jotka tekee. Näitä tyyppejähän on. Mut onhan noita harrastuksii joihin ei tartte yhistystä. Vaikka käsityöt tai punttisali tai tai tai :D Ja joo en mäkään tosta tekstistä mitään mokaa kyllä löytänyt. Sääntöjä joutuu joskus tekeen ettei tyhmät hillu silmille :D

   Lainaa

  42. Tulos: -4 (18 ääntä)
   elli: No tuohan on voinut toimia esim. isänsä omaishoitajana ja alunperin sen takia luopunut koirasta. Jos tekee niin raskasta hommaa, ei välttämättä tule ennen sen loppumista mieleen kysellä koiran perään. Tai ei vaan jaksa.
   Niiiiin? En oo tässä moittinut, kyseenalsistin vaan tämän kuolemakortin vetämisen. Aika moni nimittäin sitä käyttää. Saadaksee sääliä? Kerätäkseen huomiota? Syytä en tiedä, mutta typerää se on.

   Lainaa

  43. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Minullekaan ei saa antaa kritiikkiä töissä kun hautasin vanhemman tammikuussa. Pitääpä selvittää se johtoportaalle jos joku projekteista pissii alleen. Kuolemakortti rokkaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Ei tartte olla kovinkaan kummoinen sherlokki kun erään fb-kaverin kirjoituksia lukee ja oivaltaa kenen karkit on syöty ja siitä johtuen mieli pahoittunu ja sääntöteksti on feissarimoka. :D Tervesiä ja voimia Poriin.

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Kyllä minä niin isäni hautasin.

   Lainaa

  46. tämä ei ole sarkasmia 14.3.2016 21:36
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Queen A: Ylläpito onkin näköjään ylennetty jo hallitukseksi! Tärkeää hommaa selvästi..
   Se on selkeästi yhdistys, tämä yhdistyksen fb-ryhmä. Yhdistyksillä on hallitukset. en tajua mikä tässä oli mukamas hauskaa

   Lainaa

  47. Niinpä niin 15.3.2016 11:59
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Raaka-Arska: Lotalla hienosti koulutettu koira. Jännä että pitää vielä johonkin koira-ryhmään lähettää kuva omasta typeryydestä. Sinuna hommaisin pehmolelukoiran, se ehkä pysyisi hallinnassa. Tsemppiä vaan!
   Lotan koirahan on tosiaan varsin ruuanhimoinen saksanpaimenkoiran pentu. Koulutus vielä täysin kesken. :)

   Lainaa

  48. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Isän hautaaminen liittyi juttuun.. miten?

   Lainaa

  49. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Blut: En ymmärrä miks aina pitää vetää kuolemakortti kehiin, jos joku ihmettelee kirjoituksesi sisältöä. “Mun kummin kaiman koiran veljen tytär on kuollu, ei saa sanoa ku positiivisia asioita nyt mulle…”
   En mäkään, mutta se oli kuitenkin kyseisen naisen isä, joka oli kuollut. Joillakin ihmisillä suru voi olla aika voimakkaasti vaikuttava tekijä, eikä välttämättä helpota loogisesti toimimista.

   Lainaa

  50. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Ymmärrän kyllä periaatteessa tuon viimeisen "mokan" pointin. Facebookkihan toimii siinä mielessä typerällä logiikalla, että jos minä estän jonkun ja tämän jälkeen kirjoitan julkiseen ryhmään, niin tämä estetty henkilö ei näe minun kirjoituksiani. Yleensä estot erinäisillä keskustelufoorumeilla toimivat nimenomaan toisinpäin, eli että minä voin halutessani piilottaa näkyvistä tämän toisen henkilön kirjoitukset tai sitten suunnata kirjoittelemaan johonkin suljettuun ryhmään, jossa tämä henkilö ei ole mukana. Tämä Facebookin tapa estää näkymä yksittäisiltä henkilöiltä aiheuttaa monesti sitten sekaannusta kun jos esimerkiksi parilla henkilöllä on paljon porukkaa estettynä ja he käyvät keskustelua jonkun "kolmannen osapuolen" kanssa, joka ei ole estänyt ketään / ole itse estettynä. Tällöin keskustelussa näkyy ainoastaan vastauksia, mutta ei sitten sitä alkuperäistä kommenttia johon on vastattu ja tämä luonnollisesti hankaloittaa keskustelun seuraamista. Facebookista kun puuttuu vieläpä kätevä lainaus-ominaisuus, jollainen täältä feissarimokistakin löytyy.

   Lainaa

  51. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Rotukoiraharrastushan on sitä, että harrastetaan usein luonnonoikuiksi "jalostettuja" ja toisinaan silvottuja eläimiä, joihin on vielä puhdasrotuisuuden ja jalosukuisuuden ihannoinnin nimissä kerätty nippu erilaisia perinnöllisiä sairauksia. Tiibetinspanielit ovat rotuna pahimmasta päästä, nehän ovat koiria, joiden kallo on rotua muokattaessa pakotettu niin lyhyeksi, että aivot eivät aina mahdu sisään, mistä koiralle aiheutuu hirvittävää kärsimystä. Sanomattakin on selvää, että ihmisiltä, jotka nauttivat tällaisesta, voi odottaa mitä tahansa.

   Lainaa

  52. joo aika säälittävää on 20.3.2016 11:29
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   minä: Ei tartte olla kovinkaan kummoinen sherlokki kun erään fb-kaverin kirjoituksia lukee ja oivaltaa kenen karkit on syöty ja siitä johtuen mieli pahoittunu ja sääntöteksti on feissarimoka. Tervesiä ja voimia Poriin.
   :D :D Meillä taitaa olla yhteinen kaveri. Kovasti tuntuu mieli pahoittuneen, edelleenkin jaksaa inistä. :D :D

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (6 ääntä)
   tiibetinspanielin omistaja: Tuttava laittoi vinkkiä tästä sivustosta ja kyseisestä jutusta kun meillä tiibetinspanieli on. Ihan tavallinen riviharrastajaperhe ollaan. Kuitenkin nettiä tulee seurattua melko tiiviisti ja kyseisen yhdistyksen facebook-sivujakin. Näin myös tämän sääntöjulkaisun ja mielestäni ei siinä edes ole mitään “moka”-sivun ainesta. Kiinnostuin yhdistyksen toiminnasta jopa siinä määrin että lähdettiin vuosikokoukseen pari viikkoa sitten. Sehän olikin melkoinen näytös ja ihan muulta väeltä kuin tuossa “syytetyltä” hallitukselta. Ketään toimihenkilöitä en tunne, joten ihan puolueettomana ja omien näkemysteni ja kokemukseni mukaan tätä nyt kirjoitan. Demokratian mukaan kokous eteni ja tämä pikkupiiri ei tullut valituksi toimihenkilöpaikoille vaikka ehdolle asettuivat. Nyt varmaan on sitten jonkinlainen mustamaalaus-yritys menossa. Sain kuulla että yhdistyksessä on ollut hallituksessa ja sinne pyrkimässäkin ihmisiä, joilla ei edes ole kyseisen rotuista koiraa. Mikähän on tällöin motivaattorina? Ei kai vaan oma napa? =) Kovasti luulen että tuon sääntö-tekstin tänne lähettänyt löytyy juurikin tästä joukosta. Aika surullista, että elämä on tuossa mallissa. Toivottavasti elämään löytyisi jotain sisältöä kuitenkin. Eli toivotan koko tipsuperheemme puolesta voimia.
   Varmaan juuri näiden mustamaalaajien toiminnan takia nyt ei kukaan jäsen saa olla estänyt muita ryhmän jäseniä. Tai roskapostittajien tai muun häiriköinnin varalta. Ihan normisettiä monissa ryhmissä, että ylläpitoa ei saa estää. Yhdistyksen omassa ryhmässä hallituksen jäsenet on usein myös ylläpitäjiä. Koiramaailmassa ollaan kyllä joskus niin raadollisia, jonkun pitää pystyä valvomaan, mitä propagandaa ryhmään postaillaan kenestäkin.

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Jootaas: Rotukoiraharrastushan on sitä, että harrastetaan usein luonnonoikuiksi “jalostettuja” ja toisinaan silvottuja eläimiä, joihin on vielä puhdasrotuisuuden ja jalosukuisuuden ihannoinnin nimissä kerätty nippu erilaisia perinnöllisiä sairauksia. Tiibetinspanielit ovat rotuna pahimmasta päästä, nehän ovat koiria, joiden kallo on rotua muokattaessa pakotettu niin lyhyeksi, että aivot eivät aina mahdu sisään, mistä koiralle aiheutuu hirvittävää kärsimystä. Sanomattakin on selvää, että ihmisiltä, jotka nauttivat tällaisesta, voi odottaa mitä tahansa.
   Eikös se ollut cavalier kingcharlesin spanieli eikä tibsu?

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Varpu: Eikös se ollut cavalier kingcharlesin spanieli eikä tibsu?
   Joo cavalierihan se.

   Lainaa

  56. Loitto päärynä 30.8.2020 7:00
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Hattu: Voi hitsi, mä oon Facessa estänyt mua useita vuosia pahoinpidelleen ex-mieheni, mutta nyt on kyllä pakko poistaa esto tai en muuten pääse kirjoittamaan Tiibetinspanielit-sivulle!
   Ja tämä oli pakko kertoa minkä takia? Säälistä?

   Lainaa

  57. Innokas Vegaani 2.7.2023 23:56
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tiiviste: Katsos kun jotkut koirat on persompia ruualle, kuin toiset ja menee vaikka oven läpi sinne, missä sitä on. Siihen ei kamalasti muu kuin kettingit ja rautaovet auta. Oikea ongelma on jos koira on perso ruualle ja tykkää ongelmanratkaisusta kategoriassa ovien availu.
   Eli et siis osaa kouluttaa koiraasi.

   Lainaa

  58. Suhiseva Kaislaviidakko 2.7.2023 23:57
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Julle: Ite annoin miinusta, koska mua ärsyttää aivan suunnattomasti nämä ketkä kuvittelee itse olevansa täydellisiä koiranomistajia ja kokee olevansa oikeutettuja haukkumaan muut kasvattajat maanrakoon. Voiko oikeasti haukkua toisen noin pahasti yhden kuvan perusteella? Eri asia jos koiraa vaikka pahoinpideltäisiin tai [...]
   Voi. Toivottavasti et itse ikinä hanki koiraa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, ruoka, säännöt, tiibetinspanielit, esto