Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tervetuloa Kontulaan

Uusi asukas kohtaa paikalliset.
Tervetuloa Kontulaan

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +821 (1365 ääntä)
   Kuka hullu haluaa muuttaa Itä-Suomesta Helsinkiin?

   Lainaa

  2. Luomuteurastaja 1.3.2016 1:32
   Tulos: +981 (991 ääntä)
   Riitta vaan ymmärsi oman yskänsä ja eropaperit lähti ihan suosiolla.

   Lainaa

  3. Luomuteurastaja 1.3.2016 1:32
   Tulos: +477 (623 ääntä)
   hiijohoi: Kuka hullu haluaa muuttaa Itä-Suomesta Helsinkiin?
   Varsinkaan Itä-Helsinkiin

   Lainaa

  4. Tulos: +357 (433 ääntä)
   Sehän eskaloitui nopeasti

   Lainaa

  5. Raaka-Arska 1.3.2016 1:44
   Tulos: +305 (485 ääntä)
   Kontula on lähinnä ihmiskaatopaikka, kuten näkyy

   Lainaa

  6. Tulos: +545 (569 ääntä)
   Aikamoista legendaa sitä on Kontulasta kuullu, mutta tässäpä oiva esimerkki ilmielävänä!

   Lainaa

  7. Tulos: +328 (340 ääntä)
   Tämä veti kyllä sanattomaksi.

   Lainaa

  8. Tulos: +1334 (1340 ääntä)
   Olenko ainoa, jota jäi ihmetyttämään myös Riitan halu lainata tyttöään?

   Lainaa

  9. Tulos: +651 (659 ääntä)
   Naapuri: Olenko ainoa, jota jäi ihmetyttämään myös Riitan halu lainata tyttöään?
   Melkein heitän villin arvauksen, että "tyttö" on koira. Jostain syystä jotkut ihmiset oikeasti harrastavat sitä, että koiraa lainataan muille/muilta, koska se on lenkin kannalta jotenkin äärimmäisen tärkeä. Silti, vähän alkoi käydä Saria sääliksi. Yksi kyselee hyväntahtoisesti että mihin voisi lahjoittaa vaatteita (varmaan muuton yhteydessä löytyneitä sopimattomia) ja vastaus on "AI SÄ HALUUT DYYKATA? Älä viitti hei, tää on tällasta kaikki-auttaa-kaikkia-heimoelämää, kyllä mä tiiän että sä haluut oikeesti dyykata, kyl mä tiiän! Painun sitten veke kun oot tollane!" -tason elämäm_koulua. Itselläni ei ole mitään kokemuksia Kontulasta, ja se on näköjään ihan vain hyvä.

   Lainaa

  10. Tulos: +170 (202 ääntä)
   Kun muuttaa uudelle paikkakkunnalle, on tärkeää löytää uudet aktiviteetit ja dyykkauspaikat? Laitetaan muistiin.

   Lainaa

  11. Radikaali kaali 1.3.2016 4:54
   Tulos: -96 (340 ääntä)
   Täydellinen esimerkki, miksi kartan Etelä-Suomea kuin ruttoa. Sinne ei mennä, vaikka ainokainen vaatis.

   Lainaa

  12. Tulos: +75 (95 ääntä)
   Itse kuulisin mielelläni dyykkauspaikoista, mut kyllä yleensä on tapana udella niitä ihan suoraan. Ja koska Riitta, ei ikinä Kontulaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +218 (318 ääntä)
   Radikaali kaali: Täydellinen esimerkki, miksi kartan Etelä-Suomea kuin ruttoa. Sinne ei mennä, vaikka ainokainen vaatis.
   Ymmärrän. Riitta on selvästi tässä yhtä kuin eteläinen Suomi. Onneksi siellä sinun suunnallasi ollaan näköjään oltu hereillä kun on aivoja jaettu.

   Lainaa

  14. Asennevamma 1.3.2016 8:48
   Tulos: +165 (185 ääntä)
   Hölskä: Melkein heitän villin arvauksen, että “tyttö” on koira. Jostain syystä jotkut ihmiset oikeasti harrastavat sitä, että koiraa lainataan muille/muilta, koska se on lenkin kannalta jotenkin äärimmäisen tärkeä.
   Pakko näin koirattomana koirarakkaana sanoa että koiran kanssa lenkkeily on jostain syystä mukavampaa ja mielekkäämpää (ainakin välillä) kuin yksin ympäriinsä hortoilu. Oli minulla sellainen vakiolainakoirakin, ja esimerkiksi kesällä nämä tutut lainaajat olivat ihan mielissään, kun saivat jäädä välillä puutarhaan hieman pidemmäksi aikaa puuhastelemaan samalla kun minä hiihtelin menemään lujaa ja pitkälle koiran kanssa. Tietysti itsekin nauttivat ulkoilusta koiran kanssa ja ulkoiluttavat sitä silloinkin kun huvittaisi tehdä jotain muuta, mutta sehän on kaikille vain win-win -tilanne kun joskus minä vien koiran ulos. Koirakin vaikuttaa ihan tyytyväiseltä. Tunsin nyt vain jotenkin tarpeelliseksi avata tätä kun olen koirattomuudesta kärsinyt koko elämäni, ymmärrän silti että kaikki eivät kaipaa nelijalkaista lenkkiseuraa itselleen. :)

   Lainaa

  15. Tulos: -20 (42 ääntä)
   Luomuteurastaja: Varsinkaan Itä-Helsinkiin
   Koulutettu nainen

   Lainaa

  16. Tulos: -74 (136 ääntä)
   Asennevamma: Pakko näin koirattomana koirarakkaana sanoa että koiran kanssa lenkkeily on jostain syystä mukavampaa ja mielekkäämpää (ainakin välillä) kuin yksin ympäriinsä hortoilu. Oli minulla sellainen vakiolainakoirakin, ja esimerkiksi kesällä nämä tutut lainaajat olivat ihan mielissään, kun saivat jäädä välillä puutarhaan hieman pidemmäksi aikaa puuhastelemaan samalla kun minä hiihtelin menemään lujaa ja pitkälle koiran kanssa. Tietysti itsekin nauttivat ulkoilusta koiran kanssa ja ulkoiluttavat sitä silloinkin kun huvittaisi tehdä jotain muuta, mutta sehän on kaikille vain win-win -tilanne kun joskus minä vien koiran ulos. Koirakin vaikuttaa ihan tyytyväiseltä. Tunsin nyt vain jotenkin tarpeelliseksi avata tätä kun olen koirattomuudesta kärsinyt koko elämäni, ymmärrän silti että kaikki eivät kaipaa nelijalkaista lenkkiseuraa itselleen.
   Koiran kanssa kävelyssä on jotain järkeä ja mieltä toisin kuin esim. dementiahiihdossa (sauvakävely).

   Lainaa

  17. Tulos: -39 (103 ääntä)
   Raaka-Arska: Kontula on lähinnä ihmiskaatopaikka, kuten näkyy
   Kirjoituksesi perusteella voisi samaa väittää feissarimokista, mutta en lähde väittämään koska tunnen sen verran tieteellistä metodologiaa ja etiikkaa, ettei yksittäistapauksen perusteella voi yleistää mitään. Se ei ole reliaabelia eikä validia.

   Lainaa

  18. Tulos: +22 (44 ääntä)
   Kyllähän sitä itsekkin uudelle paikkakunnalle muuttaessa ensin selvittää mahdolliset lenkkipolut ja dyykkauspaikat.

   Lainaa

  19. Einaripierijapani 1.3.2016 9:27
   Tulos: +61 (119 ääntä)
   Luomuteurastaja: Varsinkaan Itä-Helsinkiin
   :D :D Siinä on Savolais-Karjalainen mieli koetuksella kun naapurissa ei asukkaan Antikainen, Tossavainen, Jääskeläinen ja Hämäläinen vaan Grönblom, Zyskowicz, Lillbacka ja Muhammed.

   Lainaa

  20. Tulos: +103 (107 ääntä)
   Asennevamma: Tunsin nyt vain jotenkin tarpeelliseksi avata tätä kun olen koirattomuudesta kärsinyt koko elämäni, ymmärrän silti että kaikki eivät kaipaa nelijalkaista lenkkiseuraa itselleen.
   Aivan samaa mieltä, itselläni on tosin kissoja mutta meillä käy lomaillessamme kissavahti joka kovasti haluaisi kissan muttei voi hankkia kun puoliso on allerginen. Vahti saa kissafixinsä, me pystymme joskus menemäänkin jonnekin, kaikki voittavat. Koirien kanssa aika samanlaista; teininä olisin halunnut sellaisen mutta vanhemmat eivät antaneet, käytin sitten kaikkien naapurien koirat ulkona. Naapurit saivat joskus nukkua aamuseitsemää pidemmälle, koirat pääsivät ulos, sain hengailla koiran kanssa. En kyllä ymmärrä miten UFFin laatikko olisi joku dyykkausspotti; vien itse niihin vanhat mekkoni enkä ymmärrä miten niihin voisi päästä sisään, tai jos pääsisikin, miten pääsisi ulos?

   Lainaa

  21. Tulos: +52 (192 ääntä)
   Ja Helsinki-viha taas alkakoon. Miten kaikilla on aina käsitys että helsinkiläiset voi haukkua maanrakoon ja kaikki on aina helsinkiläisten vika? En ole koskaan kuullut että helsinkiläinen haukkuisi vaikka kuusamolaista asuinpaikkansa takia, mutta lähes viikottain kuulen olevani aivoton, kusipää ja ties mitä muuta ihan vain koska olen Helsingistä. Tuli tästä vain mieleen vaikka ei nyt varsinaisesti kenellekkään tässä ollut osoitettu. Kiitos ja kuitti, alkoi ärsyttämään.

   Lainaa

  22. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Meni vähän ohi noi Riitan kommentit

   Lainaa

  23. älyhoiäläjätä 1.3.2016 11:41
   Tulos: +54 (66 ääntä)
   Oon ite käyny Kontulassa monesti ja no joo siellä on paljon juoppoja ja narkkareita. Mutta on siellä myös opiskelijoita HOAS:sin asunnoissa, et mä en oikee niitä nää "roskana"... Ja no olen mäkin Koivukylässä(Vantaa) dyykannu roskiksesta itelleni peilin...

   Lainaa

  24. muukalainen 1.3.2016 13:20
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Asennevamma: Pakko näin koirattomana koirarakkaana sanoa että koiran kanssa lenkkeily on jostain syystä mukavampaa ja mielekkäämpää (ainakin välillä) kuin yksin ympäriinsä hortoilu. Oli minulla sellainen vakiolainakoirakin, ja esimerkiksi kesällä nämä tutut lainaajat olivat ihan mielissään, kun saivat jäädä välillä puutarhaan hieman pidemmäksi aikaa puuhastelemaan samalla kun minä hiihtelin menemään lujaa ja pitkälle koiran kanssa. Tietysti itsekin nauttivat ulkoilusta koiran kanssa ja ulkoiluttavat sitä silloinkin kun huvittaisi tehdä jotain muuta, mutta sehän on kaikille vain win-win -tilanne kun joskus minä vien koiran ulos. Koirakin vaikuttaa ihan tyytyväiseltä. Tunsin nyt vain jotenkin tarpeelliseksi avata tätä kun olen koirattomuudesta kärsinyt koko elämäni, ymmärrän silti että kaikki eivät kaipaa nelijalkaista lenkkiseuraa itselleen.
   itse lainaan aina serkun tytöille koiraa. koira saa lenkin, tytöt saa seuraa ja itse kerkeää tehdä muuta sillä aikaa. siis tämä n. kerran kuussa. tietysti ite lenkitetään muuten :) ja vaikka oltais ite tultu just lenkiltä, koiraa ei haittaa mennä uudestaan :)

   Lainaa

  25. Tulos: +3 (7 ääntä)
   WTF.

   Lainaa

  26. Tulos: +72 (72 ääntä)
   Mitähän ihmettä tuossa oikein tapahtui???? Minä putosin kontulalaisesta kärrystä Riitan ensikommentin aikana...

   Lainaa

  27. King Arthur 1.3.2016 15:05
   Tulos: +121 (147 ääntä)
   Burgeri: Ja Helsinki-viha taas alkakoon. Miten kaikilla on aina käsitys että helsinkiläiset voi haukkua maanrakoon ja kaikki on aina helsinkiläisten vika? En ole koskaan kuullut että helsinkiläinen haukkuisi vaikka kuusamolaista asuinpaikkansa takia, mutta lähes viikottain kuulen olevani aivoton, kusipää ja ties mitä muuta ihan vain koska olen Helsingistä. Tuli tästä vain mieleen vaikka ei nyt varsinaisesti kenellekkään tässä ollut osoitettu. Kiitos ja kuitti, alkoi ärsyttämään.
   Tule tänne Turkuun oppimaan miten herjat otetaan vastaan. Kyllä se siitä, tarjoan tuopin ja tutustutan Aurajoki-zenin saloihin. *läps läps*

   Lainaa

  28. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Myönnän, etten tajunnut mitä tuossa oikein tapahtui.

   Lainaa

  29. Mikko Laine 1.3.2016 16:35
   Tulos: +39 (51 ääntä)
   King Arthur: Tule tänne Turkuun oppimaan miten herjat otetaan vastaan. Kyllä se siitä, tarjoan tuopin ja tutustutan Aurajoki-zenin saloihin. *läps läps*
   Turkua kun haukutaan, niin se on vaan läppää hei. Kun turkulainen sitten vastaakin jotain, niin älä nyt ota noin tosissaan.

   Lainaa

  30. Tulos: +26 (52 ääntä)
   Burgeri: Ja Helsinki-viha taas alkakoon. Miten kaikilla on aina käsitys että helsinkiläiset voi haukkua maanrakoon ja kaikki on aina helsinkiläisten vika? En ole koskaan kuullut että helsinkiläinen haukkuisi vaikka kuusamolaista asuinpaikkansa takia, mutta lähes viikottain kuulen olevani aivoton, kusipää ja ties mitä muuta ihan vain koska olen Helsingistä. Tuli tästä vain mieleen vaikka ei nyt varsinaisesti kenellekkään tässä ollut osoitettu. Kiitos ja kuitti, alkoi ärsyttämään.
   Jos helsinkiläinen muuttaa Kuusamoon, kyllä se jossain vaiheessa avautuu niistä kuusamolaisista luonteenpiirteistä ... Ei kannata ottaa henkilökohtaisesti. Paitsi jos ne haukkuu henkilökohtaisesti.

   Lainaa

  31. Tulos: +36 (104 ääntä)
   Mutta kyllä se on ihan totta, että tuntuu olevan hyväksyttävämpää haukkua helsinkiläisiä kuin muista kaupungista tulevia. Jos helsinkiläisiä haukutaan, on se hauskaa ja hyväksyttävää, ja jos helsinkiläinen siitä huomauttaa, on tiukkapipo ja idiootti. Jos (helsinkiläisenä) haukkuu jonkun muun kaupungin asukasta, on suvaitsematon pääkaupunkilainen, joka ei osaa arvostaa muuta kuin omaa kaupunkiaan ja ei ymmärrä, että tämän maan pohja on rakennettu Kehä kolmosen ulkopuolella ja että siellä asuu ne oikeasti avoimet, ahkerat, työtä pelkäämättömän ihmiset. Ja turha kai edes aloittaa keskustelua siitä, miten on sympaattista ja suositeltavaa ylläpitää omaa murrettaan, kun muuttaa muualle. Jos taas puhut helsinkiä Etelä-Suomen ulkopuolella, olet leuhka stadilainen, jonka on vain pakko päästä osoittamaan joka paikassa, että mistä onkaan kotoisin. Kaiken tämän olen kokenut enkä ymmärrä, miten vielä tänäpäivänä voi olla tällaista.

   Lainaa

  32. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Noh.... huhhuh... Riitta ny oli vähän seko.

   Lainaa

  33. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Missä nää kaikki hullut oli, kun mä asuin Kontulassa! Olisin kaivannut tällaista huumoria.

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (31 ääntä)
   asta: Mutta kyllä se on ihan totta, että tuntuu olevan hyväksyttävämpää haukkua helsinkiläisiä kuin muista kaupungista tulevia. Jos helsinkiläisiä haukutaan, on se hauskaa ja hyväksyttävää, ja jos helsinkiläinen siitä huomauttaa, on tiukkapipo ja idiootti. Jos (helsinkiläisenä) haukkuu jonkun muun kaupungin asukasta, on suvaitsematon pääkaupunkilainen, joka ei osaa arvostaa muuta kuin omaa kaupunkiaan ja ei ymmärrä, että tämän maan pohja on rakennettu Kehä kolmosen ulkopuolella ja että siellä asuu ne oikeasti avoimet, ahkerat, työtä pelkäämättömän ihmiset. Ja turha kai edes aloittaa keskustelua siitä, miten on sympaattista ja suositeltavaa ylläpitää omaa murrettaan, kun muuttaa muualle. Jos taas puhut helsinkiä Etelä-Suomen ulkopuolella, olet leuhka stadilainen, jonka on vain pakko päästä osoittamaan joka paikassa, että mistä onkaan kotoisin. Kaiken tämän olen kokenut enkä ymmärrä, miten vielä tänäpäivänä voi olla tällaista.
   Joo, meillä maalaisilla on ehkä pieni alemmuuskompleksi Helsinkiläisiä kohtaan... Ei ehkä niinkään näillä tosi pienillä paikkakunnilla mut vähän isommilla. Toki oon sitä mieltä että just oma kotipitäjä on parempi ku muut. :-))

   Lainaa

  35. King Arthur 1.3.2016 22:27
   Tulos: +45 (59 ääntä)
   Haukutaanko jotakuta oikeasti kusipääksi viikoittain koska on Helsingistä? Vaihtaisin seuraa tai katsoisin peiliin. Turkulaisvitseille hymyilen *aina*. Siinä on jotain niin suomalaista että toistellaan juttuja vaikkei olis mitään henk. koht. traumoja. Itärajan takaa tuleva propaganda kiertää täällä vaikka vuosisadan, niin kerkeitä ollaan toisiamme haukkumaan. :) (Jos ette tienneet Turku-mollauksen alkuperää.)

   Lainaa

  36. Tulos: -68 (74 ääntä)
   King Arthur teeppä palvelus ja hyppää sinne Aurajokeesi :D Sen verran hölmöä tekstiä.

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (24 ääntä)
   Taas yksi syy hävetä sitä faktaa että oon koko ikäni asunut kontulassa

   Lainaa

  38. Piilevä kyky 1.3.2016 23:19
   Tulos: +43 (53 ääntä)
   Olen aikoinaan Itä-Suomesta muuttanut Helsinkiin ja sellainen hullu sinne muuttaa, joka haluaa töitä tehdä. Kummassakin paikassa on etunsa. Täällä etelässä kaipaan Itä-Suomen kaunista puhdassta luontoa ja ihania vesistöjä sekä tietysti sukulaisia. Kotiseudulla oleskellessa taas kaipaan ystäviäni. Oli tosi yllätys että Helsingistä löytyi vuodessa paljon enemmän hyviä kavereita kuin Kuopiosta 10 vuodessa (saldo tasan 1). Ystäväpiiriini kuuluu sekä paljasjalkaisia että junan tuomia. Savossa pitää hankkia ystävät hiekkalaatikolla, sen jälkeen menee kiintiö kiinni. Ystävyyttä hoidetaan niin että on käytävä sen toisen kanssa samat koulut vähintään lukion loppuun ja asuttava aina samalla paikkakunnalla, muuten tulee ystävyyssuhteelle stoppi. Ennen harmitti paljonkin että perheemme muutti niin usein ollessani kouluikäinen.

   Lainaa

  39. Kalastaja Uffe 2.3.2016 1:29
   Tulos: 0 (16 ääntä)
   Banaani: Ymmärrän. Riitta on selvästi tässä yhtä kuin eteläinen Suomi. Onneksi siellä sinun suunnallasi ollaan näköjään oltu hereillä kun on aivoja jaettu.
   No, mut sehän on vähän niinkuin John Bull on Englanti ja Marianne on Ranska. Eli dyykkari-Riitta edustaa Etelä-Suomea ja Bodari-Jone on yhtä kuin Pohjois-Suomi.

   Lainaa

  40. Tulos: +32 (50 ääntä)
   asta: Mutta kyllä se on ihan totta, että tuntuu olevan hyväksyttävämpää haukkua helsinkiläisiä kuin muista kaupungista tulevia. Jos helsinkiläisiä haukutaan, on se hauskaa ja hyväksyttävää, ja jos helsinkiläinen siitä huomauttaa, on tiukkapipo ja idiootti. Jos (helsinkiläisenä) haukkuu jonkun muun kaupungin asukasta, on suvaitsematon pääkaupunkilainen, joka ei osaa arvostaa muuta kuin omaa kaupunkiaan ja ei ymmärrä, että tämän maan pohja on rakennettu Kehä kolmosen ulkopuolella ja että siellä asuu ne oikeasti avoimet, ahkerat, työtä pelkäämättömän ihmiset. Ja turha kai edes aloittaa keskustelua siitä, miten on sympaattista ja suositeltavaa ylläpitää omaa murrettaan, kun muuttaa muualle. Jos taas puhut helsinkiä Etelä-Suomen ulkopuolella, olet leuhka stadilainen, jonka on vain pakko päästä osoittamaan joka paikassa, että mistä onkaan kotoisin. Kaiken tämän olen kokenut enkä ymmärrä, miten vielä tänäpäivänä voi olla tällaista.
   Tämä. Muiden ihmisen murteet on kivoja, mutta auta armias jos puhut vähääkään stadin slangia niin hyi helvetti onko pakko puhua noin :D Kaikki auto-onnettomuudet johtuvat myös siitä että helsinkiläiset eivät osaa ajaa autoa ja jos onnettomuus sattuu tapahtumaan pohjoisessa niin helsinkiläiset siellä vaan lomalla. En mä noita nyt niin hirveen henkilökohtasesti ota, mutta kyllä mä myönnän että se pistää vähän ärsyttämään jos menet toiseen kaupunkiin ja ihmisillä on susta ennakkoluuloja vaan siksi että äitisi päätti kasvattaa sut Helsingissä.

   Lainaa

  41. Tulos: -10 (42 ääntä)
   En iltaisin suosittele lenkkeilyä yksin jos olet nainen.

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Luomuteurastaja: Varsinkaan Itä-Helsinkiin
   Niinpä, ei yksikään selväjärkinen.

   Lainaa

  43. Tulos: +17 (47 ääntä)
   M: Kirjoituksesi perusteella voisi samaa väittää feissarimokista, mutta en lähde väittämään koska tunnen sen verran tieteellistä metodologiaa ja etiikkaa, ettei yksittäistapauksen perusteella voi yleistää mitään. Se ei ole reliaabelia eikä validia.
   Luuletko, että kuulostat fiksulta viljellessäsi sivistyssanoja peräkkäin? Noloa, oikeasti.

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (32 ääntä)
   "asta: Mutta kyllä se on ihan totta, että tuntuu olevan hyväksyttävämpää haukkua helsinkiläisiä kuin muista kaupungista tulevia" Jaa-a, helsinkiläisillä on tapana haukkua espoolaisia junteiksi maalaisiksi. Se on erittäin yleistä, naurattihan se pari kertaa.

   Lainaa

  45. Tulos: +13 (13 ääntä)
   y.ö.h: Meni vähän ohi noi Riitan kommentit
   Niin tais mennä Riitalta itseltäänki ja olisko eronnu siks kun tajus miten idiootti oli.. Eihän kukaan eroa jos tietää olevansa oikeassa..?

   Lainaa

  46. Suomalainen 3.3.2016 13:16
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Harmi etten tiedä Helsingistä sopivaa hoitopaikkaa Riitalle :(

   Lainaa

  47. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Itse en ole ollut koskaan mikään lenkkeilijä, mutta vauvan vaunujen kanssa onkin yllättääen tullut käveltyä pitkiäkin lenkkejä ja se on jopa mukavaa. Siinä saattaa olla mukana psykologinen tekijä, että lenkki on hyväksi vauvallekin, samoin kuin tuossa koira-ajatuksessa. Ja saahan siinä tehokasta treeniä, kun työntää n. 20 kg edellään nuoskalumessa.

   Lainaa

  48. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Luu: Tämä veti kyllä sanattomaksi.
   Mikä on kommenttisi lisäarvo?

   Lainaa

  49. Täällä pysyn 4.3.2016 16:04
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Eri puolilla Itä-Helsinkiä olen koko elämäni viettänyt enkä vaihtais <3 Ei ihan kaikkia puheita kannata mistään alueesta uskoa, ei me kaikki täällä mihinkään huumerinkeihin kuuluta :) Enkä sano, etteikö muut kaupunginosat saatikin koko muu Suomi olisi kiva paikka asua. Mutta tää on mun paikka, se turvallisimman tuntuinen kaikista!

   Lainaa

  50. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Olikohan Riitta vetänyt muutakin kuin pulkkaa.

   Lainaa

  51. Stadilainen 12.3.2016 11:06
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Mikko Laine: Turkua kun haukutaan, niin se on vaan läppää hei. Kun turkulainen sitten vastaakin jotain, niin älä nyt ota noin tosissaan.
   Jep jep. Olin taannoin Turussa käymässä. Jonoteltiin ystäväni kanssa kapakkaan, tutustuttiin pariin mukavaan turkulaiseen tyttöseen. Sitten he kysäisivät mistä ollaan tultu. Kun vastasin että "Helsingistä", ei helvetti että he suuttuivat minulle, alkoivat haukkumaan minua sekä kaupunkia josta olen kotoisin, vaikka en tosiaankaan ollut mitään pahaa heidän kauniista kotikaupungistaan sanonut. Kummathan he ennakkoluuloisempia sitten ovatkaan?

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Luomuteurastaja: Varsinkaan Itä-Helsinkiin
   Itä-Helsinki on lähempänä ku Länsi-. :P

   Lainaa

  53. Valittajille 26.8.2016 15:34
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Rakastan Kontulaa ja olen asunut siellä suurimman osan elämästäni. Tv ylempi korkeakoulututkinto

   Lainaa

  54. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kukaanhan ei koskaan tarvitse UFF:n lahjoituskonttia mihinkään muuhun kuin dyykkaamiseen. UFF:kin laittaa ne varta vasten paikoilleen täynnä vaatteita jotta ihmiset voisivat dyykata sieltä vaatteita.

   Lainaa

  55. pikkukylästä 26.8.2016 16:47
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Täällä pysyn: Eri puolilla Itä-Helsinkiä olen koko elämäni viettänyt enkä vaihtais Ei ihan kaikkia puheita kannata mistään alueesta uskoa, ei me kaikki täällä mihinkään huumerinkeihin kuuluta Enkä sano, etteikö muut kaupunginosat saatikin koko muu Suomi olisi kiva paikka asua. Mutta tää on mun paikka, se turvallisimman tuntuinen kaikista!
   Ei me kaikki. Huumerinkeihin. Kuuluta. Ite olisin ihan housut kusessa jos asuisin kaupungissa, jossa tiedetään olevan kokonainen huumeRINKI :'D Terpat Pohjanmaalta!

   Lainaa

  56. Maalaisnainen 5.11.2018 6:15
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Tohon keskusteluun voisi tulla hieman järkeä jos sana dyykata voisi tarkoittaa myös asumista roskien tonkimisen sijaan. Missä vaan voi asua; myös siis Kontulassa.

   Lainaa

  57. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Itte Länsi- Helsinkiläisenä inhoan Lassilaa, Tikkurilaa, Leppävaaraa, Kiloa ja Rastiloita enemmän kun Kontulaa. Listalla on Vantaata ja Espoota ennenkun joku alkaa niistä märisemään.

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Voihan homo city

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (0 ääntä)
   amap: Missä nää kaikki hullut oli, kun mä asuin Kontulassa! Olisin kaivannut tällaista huumoria.
   Jos luulet ettet tavannut sellaisia, todennäköisesti itse olit se hullu.

   Lainaa

  60. Tulos: -1 (1 ääni)
   Valittajille: Rakastan Kontulaa ja olen asunut siellä suurimman osan elämästäni. Tv ylempi korkeakoulututkinto
   Missä? Elämän koulussa?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Kontula, UFF, dyykkaaminen, dyykata, roskis, kierrätys, kierrättää