Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 8

Koiranomistaja kyseenalaistaa eläinlääkärin pätevyyden.
Kurkistus koiraryhmään, osa 8

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1361 (1379 ääntä)
   Toivottavasti kukaan Marjan kaveri ei laita lapsensa kuvaa naamakirjaan...

   Lainaa

  2. Tulos: +572 (584 ääntä)
   Marjalla pahemman asteen koirakuume

   Lainaa

  3. Tulos: +473 (509 ääntä)
   Marja. Lääkkeet!

   Lainaa

  4. Tulos: +369 (407 ääntä)
   Ihan jo eläinten hyvinvoinnin takia toivon että Marjalla ei ole kauheasti ylimääräistä rahaa. Se ku on äärettömän huono yhdistelmä "kaikki on myynnissä ku tarpeeks maksaa"-asenteen omaavaan eläinrakkaan ihmisen kanssa.

   Lainaa

  5. Tulos: +272 (328 ääntä)
   Tulkitsinko ihan päin persettä, kun käsitin että Helena tässä otti vähän turhan tosissaan ja Marjan vika kommentti oli pelkkä läppä Helenan kustannuksella? Huom, Marja ei sanonut tuota "jos hinnasta sovitaan".

   Lainaa

  6. Tulos: -167 (401 ääntä)
   Zdeno: Toivottavasti kukaan Marjan kaveri ei laita lapsensa kuvaa naamakirjaan…
   En kyllä ymmärrä miten ne lasten kuvat liittyy mitenkään mihinkään.Ei toisten kakarat aiheuta kenellekkään "voi että suloinen" "Haluan tuollaisen" tuntemuksia.

   Lainaa

  7. Tulos: +419 (433 ääntä)
   Vai ottaa Anne Murrensa painon arvioinnin henkilökohtaisena loukkauksena :D Jos automekaanikon omassa kiesissä on vikaa, ei hän ilmeisesti voi Annen mielestä rukata muiden kaaroja. Eiköhän satakiloinen ell. itsekin tiedosta painonsa riskitekijät. Pitäisikö hänen sen vuoksi laiminlyödä eläinlääkärin velvollisuutensa? Ärsyttää yleisemminkin tällainen ylipainoisten vähättely - jos laihduttaminen olisi helppoa, ei ylipainoisia olisi. Lisäksi ei voi päällepäin tietää, onko jonkun ylipaino "itseaiheutettua" vai esim. sairaudesta tai välttämättömästä lääkityksestä johtuvaa. Mitä ylipainoisten terveyskustannuksiin tulee, nekin kompensoitunevat vähentyneinä eläkkeenmaksuvuosina.

   Lainaa

  8. Tulos: +121 (133 ääntä)
   Zdeno: Toivottavasti kukaan Marjan kaveri ei laita lapsensa kuvaa naamakirjaan…
   Tai kihlasormuksen... "Mulle tuo, tulen heti hakemaan!"

   Lainaa

  9. Tulos: +149 (151 ääntä)
   Eihän sitä enää uskalla kuvata mitään fb:hen kun meinaavat ostaa kaiken mitä ei edes myydä.

   Lainaa

  10. Juukelispuukelis 21.1.2016 6:05
   Tulos: +197 (219 ääntä)
   Marjan kaltaiset ihmiset ovat ilmeisesti juuri niitä, jotka vievät koiria kauppojen edustoilta sillä välin kun omistaja on ostoksilla.

   Lainaa

  11. Mother of Vile Excrement 21.1.2016 7:37
   Tulos: +88 (88 ääntä)
   MoniQ: Eihän sitä enää uskalla kuvata mitään fb:hen kun meinaavat ostaa kaiken mitä ei edes myydä.
   Entä selfiet? Jokainen on myytävänä?

   Lainaa

  12. Tulos: +193 (197 ääntä)
   Marja todella laittoi yvtä... :D

   Lainaa

  13. Tulos: +164 (166 ääntä)
   Hurma: Vai ottaa Anne Murrensa painon arvioinnin henkilökohtaisena loukkauksena Jos automekaanikon omassa kiesissä on vikaa, ei hän ilmeisesti voi Annen mielestä rukata muiden kaaroja.
   Tää on melko huvittava (tai ärsyttävä) jokapäiväisyys eläinporukoissa. Mitään neuvoa, ohjetta tai viimeisintä faktatietoa yhtään mistään asiasta ei saa sanoa ääneen, koska se automaattisesti tarkoittaa että yrität nostaa itsesi jalustalle muita parempana ja joku loukkaantuu. Lieköhän mammaryhmissä samanlaista? Tekee kyllä pahaa näiden puolesta, eläinten liikalihavuus on meilläkin nykyään iso ongelma jota moni vähättelee. Jotkut ääliöt vielä ajattelevat että ylipainoinen eläin on jotain söpöä ja hauskaa.

   Lainaa

  14. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Zdeno: Toivottavasti kukaan Marjan kaveri ei laita lapsensa kuvaa naamakirjaan…
   "jumalauta että ON UPEE!!!!...."

   Lainaa

  15. Tulos: -90 (110 ääntä)
   Hurma: Ärsyttää yleisemminkin tällainen ylipainoisten vähättely – jos laihduttaminen olisi helppoa, ei ylipainoisia olisi. Lisäksi ei voi päällepäin tietää, onko jonkun ylipaino “itseaiheutettua” vai esim. sairaudesta tai välttämättömästä lääkityksestä johtuvaa. Mitä ylipainoisten terveyskustannuksiin tulee, nekin kompensoitunevat vähentyneinä eläkkeenmaksuvuosina.
   Fat logic in the wild!

   Lainaa

  16. Tulos: -10 (46 ääntä)
   Huomaa, että en ole koiraihminen.

   Lainaa

  17. Tulos: +3 (35 ääntä)
   Zdeno: Toivottavasti kukaan Marjan kaveri ei laita lapsensa kuvaa naamakirjaan…
   Kaikki on myytävänä, kun hinnasta sovitaan. Myös Marja itse ilmeisesti, jos naama jossain näkyy.

   Lainaa

  18. Tulos: -17 (29 ääntä)
   Ihan kuin vikan mokan kommentit olisivat väärässä järjestyksessä. fb taas temppuillut (mulla ainakin kännykän fb-sovellus välillä sekoittaa kommentit ihan ihmeellisesti).

   Lainaa

  19. Tulos: +113 (117 ääntä)
   Jasmin: Marja todella laittoi yvtä…
   Miten tää homma jatku? Pikkusen jäi kiinnostaa! xD

   Lainaa

  20. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Miau: Tulkitsinko ihan päin persettä, kun käsitin että Helena tässä otti vähän turhan tosissaan ja Marjan vika kommentti oli pelkkä läppä Helenan kustannuksella? Huom, Marja ei sanonut tuota “jos hinnasta sovitaan”.
   Näin mäkin tämän käsitin, vaikka se viimenen kommentti kyllä pisti miettimääne että mitenköhän päin tämä nyt taas meni...

   Lainaa

  21. Tulos: -34 (166 ääntä)
   No ohhoh ja voi vautsivau, siis koira oli ihan itse kiivennyt n. 30 cm korkealle pöydälle, ajatella! Meanwhile in kissatalous...

   Lainaa

  22. Tulos: +55 (67 ääntä)
   Anne on "hieman" yksinkertainen tapaus. Oli meilläkin tosin aikoinaan reippaasti ylipainoinen terkkari joka kritisoi lähes kaikkia ylipainoisiksi, mutta se onkin eri asia.

   Lainaa

  23. Tulos: +13 (43 ääntä)
   Rotu on valkoinen paimenkoira, sukua saksan paimenkoiralle.

   Lainaa

  24. Tulos: +138 (140 ääntä)
   Unni: No ohhoh ja voi vautsivau, siis koira oli ihan itse kiivennyt n. 30 cm korkealle pöydälle, ajatella! Meanwhile in kissatalous…
   Yhdistäpä kissa- ja koiratalous, niin ne katit opettava koiralle miten päästään pöydälle ja jopa korkeammillekin tasoille... Näin kävi meillä, koira katsoi tarkkaavaisesti miten kissat kulkivat välillä matalempien tasojen kautta korkeammille ja pian rupesi tekemään perässä. Lopulta istui pöydällä tai hyllyllä häntää heiluttaen "Kato mitä mä oon oppinu!".

   Lainaa

  25. Tulos: +127 (129 ääntä)
   Anne, oliskohan vaikka laillistetun eläinlääkärin talentilla?

   Lainaa

  26. Tulos: +95 (99 ääntä)
   Keskustelut, joissa vastapuolen mielestä rakentava kritiikki tarkoittaa aina samaa kuin haukkuminen/tuomitseminen/ylimielisyys ovat hemmetin rasittavia.

   Lainaa

  27. Tulos: +133 (135 ääntä)
   Joo kyllä eläinlääkärin täytyy tietää mistä puhuu. En itsekään missään nimessä antanut 60-vuotiaan naispuolisen eläinlääkärin leikata nuoria poikakissojani - mitä sellanen vaihdevuotinen muka olisi 6-kuukautisten kollikissojen kiveksistä, sukupuolivietistä tai ylipäätään terveydestä tiennyt...

   Lainaa

  28. triplaviiva 21.1.2016 19:52
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Annen koirahan on 50 kilonen. Labradorinnoutaja..... Keskipaino rodulla siinä 25-38 kg välillä.....

   Lainaa

  29. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Unni: No ohhoh ja voi vautsivau, siis koira oli ihan itse kiivennyt n. 30 cm korkealle pöydälle, ajatella! Meanwhile in kissatalous…
   Mun koiralle toi olis vaikuttavaa. Se ei saa edes takajalkojaan ilmaan hypätessään.

   Lainaa

  30. Tulos: -30 (42 ääntä)
   Onhan se aina parempi, jos ihmiset elää niinkuin puhuu. Vaikka olis pakkokin viran puolesta puhua jotain. Tekee puheet vakuuttavammiksi.

   Lainaa

  31. Haudankaivaja 22.1.2016 6:31
   Tulos: -17 (33 ääntä)
   Yks tuttu ukko sai löytöeläinkodissa melkoiset mäkätykset ja silmien muljauttelut osakseen, kun meni aikuisen saksanpaimenkoiransa kanssa käymään ja kysyi, voiko siellä vaihtaa narttukoiran samanrotuiseen urokseen... niinku vaihtoautotyyliin :D Eivät vaihtaneet :)

   Lainaa

  32. King Arthur 22.1.2016 15:56
   Tulos: +52 (76 ääntä)
   Unni: No ohhoh ja voi vautsivau, siis koira oli ihan itse kiivennyt n. 30 cm korkealle pöydälle, ajatella! Meanwhile in kissatalous…
   Ottaa silmän käteen ja katsoo. Pöytä on tavallisen ruokapöydän korkuinen. Sellaisen ei-japanilaisen ruokapöydän. Koira on taitavakin kiipeilijä mutta tasaiselta lattialta ykskaks tasaiselle ruokapöydälle ei ole sen fysiikalle ihan se helpoin temppu. Mutta taisitkin tulla tänne vain kertomaan että sulla on kissatalous.

   Lainaa

  33. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Annen argumentti on suora tu quoque -argumentointivirhe.

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Zdeno: Toivottavasti kukaan Marjan kaveri ei laita lapsensa kuvaa naamakirjaan…

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Kuka saatana pitää kotona tuollaisia loisteputkivalaisimia.

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (31 ääntä)
   Banaani: Keskustelut, joissa vastapuolen mielestä rakentava kritiikki tarkoittaa aina samaa kuin haukkuminen/tuomitseminen/ylimielisyys ovat hemmetin rasittavia.
   Keskustelut, joissa omasta mielestään annettu haukkuminen/tuomitseminen/ylimielisyys on aina 'rakentavaa kritiikkiä' ovat hemmetin rasittavia.

   Lainaa

  37. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Nipo: Tai kihlasormuksen… “Mulle tuo, tulen heti hakemaan!”
   Tai miehen.. :D

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (35 ääntä)
   Tai sitten Marja ihan vaan vitsaili... Itse ainakin käsitin mokan niin, että Marjan mielestä koira oli niin ihana, että olisi voinut vaikka ostaa sen jos olisi myynnissä, ja sanoi vitsillä että joo mulle tää. Varsinkin kun jatkoi juttua ihan hyvällä meiningillä hymiöiden kanssa senkin jälkeen kun sai kuulla ettei koira ole myynnissä... Missä ihmisten huumorintaju?

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Lonestar: Keskustelut, joissa omasta mielestään annettu haukkuminen/tuomitseminen/ylimielisyys on aina ‘rakentavaa kritiikkiä’ ovat hemmetin rasittavia.
   Toki. Mutta miten sellaiset keskustelut liittyivät aiheeseen?

   Lainaa

  40. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Lääkäri: "Tolla on 100 kiloa ylipainoa ja edessä lyhyt elämä, mut koska olen itsekin pullukka, en taida sanoa mitään."

   Lainaa

  41. käsisuuntakehä 26.1.2016 13:35
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Unni: No ohhoh ja voi vautsivau, siis koira oli ihan itse kiivennyt n. 30 cm korkealle pöydälle, ajatella! Meanwhile in kissatalous…
   Mietin samaa. Minulla ei koiria ole, mutta ei kai tuon kokoisen koiran luulisi olevan kovin vaikeaa tuolle pöydälle päästä? Kyllähän koiratkin aika hyvin hyppii.

   Lainaa

  42. Tulos: +9 (11 ääntä)
   jeppis: Kuka saatana pitää kotona tuollaisia loisteputkivalaisimia.
   Ledinauhat tuolla katonrajassa on, ei loisteputkia.. on niin vaan kovin kirkkaat että näyttää siltä.

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (17 ääntä)
   käsisuuntakehä: Mietin samaa. Minulla ei koiria ole, mutta ei kai tuon kokoisen koiran luulisi olevan kovin vaikeaa tuolle pöydälle päästä? Kyllähän koiratkin aika hyvin hyppii.
   Mun mielestä siinä on jo se pieni taidonnäyte että siirtää pöydässä kiinni olleet tuolit niin että pääsee kipuamaan pöydälle. :D

   Lainaa

  44. Tulos: +3 (7 ääntä)
   On kyllä suloinen haukku tossa kuvassa :3 Hetken aikaa mietin, että mikä kumma tää rotu on, kun niin tutulta vaikuttaa ja sitten muistin valkkarin/valkoisenpaimenkoiran :D

   Lainaa

  45. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Valaat painavat yleensä 90-120 kiloa.

   Lainaa

  46. Vierailija 4.2.2016 11:06
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Miten olisi: "Olen lihava ja koitan neuvoa teitä ettette tekin lihoisi tällaiseksi kuin minä"? Eikö voi toimia varoittavana esimerkkinä? Anne, otapa vinkistä vaari..

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (3 ääntä)
   King Arthur: Koira on taitavakin kiipeilijä mutta tasaiselta lattialta ykskaks tasaiselle ruokapöydälle ei ole sen fysiikalle ihan se helpoin temppu.
   Riippuu kyllä koirastakin. Mun paimenkoira pelkää korkeita paikkoja, sillä alkaa polvet tutisemaan jos yhtään normaalia korkeammalla on :D

   Lainaa

  48. Tulos: +8 (10 ääntä)
   J: Yhdistäpä kissa- ja koiratalous, niin ne katit opettava koiralle miten päästään pöydälle ja jopa korkeammillekin tasoille… Näin kävi meillä, koira katsoi tarkkaavaisesti miten kissat kulkivat välillä matalempien tasojen kautta korkeammille ja pian rupesi tekemään perässä. Lopulta istui pöydällä tai hyllyllä häntää heiluttaen “Kato mitä mä oon oppinu!”.
   Meillä kävi ihan samoin XDD samalla tavalla kiipes koiranpentu lahjetta pitkin ku kissat oli menny opettamaa :D

   Lainaa

  49. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Zdeno: Toivottavasti kukaan Marjan kaveri ei laita lapsensa kuvaa naamakirjaan...
   Kuka hemmetti nyt niitä haluis?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, koira, ostaa, eläinlääkäri, lihava, läski, ylipaino