Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuinka monta pinniä on liikaa?

Perkeleen pinnit! Nyt joku tolkku.
Liika pinnejä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 64 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +767 (803 ääntä)
      Raflaava puhevuoro, joka pitää paikkaansa.. Itse tulee näitä leviteltyjä pinnejä keräiltyä sievästi yhteen kippoon kylppäriin. Kuitenkin emäntä kerkeää niillä nopeammin miinoittamaan asunnon.. Kuin varustauduttaisiin suureen pinni-katoon levittämällä pinnit mahdolmisimman moneen paikkaan, jotta kaikki ei tuhoudu maailmanlopun iskiessä :D

      Lainaa

    2. Tulos: +1174 (1190 ääntä)
      No hitto, sinne ne mun pinnit on karannu kun ei koskaan löydy ensimmäistäkään kun olis tarvis. Pitänee tsekata grilli ja kiuas kun seuraavan kerran tulee tukka silmille.

      Lainaa

    3. Tulos: -180 (316 ääntä)
      Miksi n. puolet ihmisistä jaksavat valittaa pinneistä? Miksi jäljellejäävä n. puolikas kansasta ei halua pitää pinnejään siististi yhdessä tai kahdessa paikassa?

      Lainaa

    4. Tulos: +289 (353 ääntä)
      Hankkikaa kalju nainen. Tai vähintään siilitukkainen.

      Lainaa

    5. Tulos: +86 (276 ääntä)
      Siis pitkästä aikaa oikeesti semmonen juttu feissarimokissa joka naurattaa

      Lainaa

    6. Tulos: +631 (669 ääntä)
      Ei niitä kukaan meistä naisistakaan toivo niiden leviämistä koko asuntoon, mutta vaikka niitä olis vuoren kokoinen kasa käyttämättä viikko kausia tallessa laatikossa, vaikuttaa siltä, että ne ottavat jalat alle ja piiloutuvat tai sitten vain muuttuvat naisille näkymättömiksi olioiksi:DD

      Lainaa

    7. Raakakauppa 7.1.2016 3:41
      Tulos: +395 (401 ääntä)
      Sama ongelma on plektrojen ja hiuslenkkien kanssa .__. Muuttaessani löysin toistakymmentä plektraa ympäri makkaria, mm. sängyn jalan alta.

      Lainaa

    8. Tulos: -69 (185 ääntä)
      Se tunne kun et käytä pinnejä ollenkaan koska lyhyt tukka ja kämppä on siksi niistä täysin vapaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +143 (163 ääntä)
      Saataiskohan tästä matskua seuraavalle kätilöiden levylle?

      Lainaa

    10. Tulos: +467 (489 ääntä)
      Toi on oikeesti niin mysteeri näin pinnejä käyttävälle naisellekin! Vaikka niitä tulee aina ostettua kerralla se iso pakkaus, ei niitä koskaan silloin löydy mistään kun tarviis. Ja voi että miten mukava fiilis se on, kun sattumalta löytyy jostain kukkaruukusta pinni, joka on vielä täysin ehjä, eli jossa on se pään pallura vielä tallella! Voi sitä iloa ja riemua! :)

      Lainaa

    11. naamapalmu 7.1.2016 6:56
      Tulos: +189 (195 ääntä)
      Mulla on sama homma hiuslenkkien, huulirasvojen, koirankynsisaksien ja muiden vastaavien kanssa. Ainoa vaan, että mä olen se "toinen osapuoli" yhden hengen taloudessa, joka ne kaikki kadottaa ja ei koskaan enää löydä.

      Lainaa

    12. Tulos: +59 (83 ääntä)
      Meillä on sama juttu ponnarien kans, niitä on ihan joka helekutin paikka täynnä! Ei vaan pysty käsittämään, miksei niitä laiteta oikiaan paikkaan?!?

      Lainaa

    13. Pimeyden morsian 7.1.2016 7:18
      Tulos: +12 (34 ääntä)
      Hehheh, mullekin on muutama kerta pinneistä lavuaarissa huomauteltu.

      Lainaa

    14. Pimeyden morsian 7.1.2016 7:19
      Tulos: +71 (81 ääntä)
      Pimeyden morsian: Hehheh, mullekin on muutama kerta pinneistä lavuaarissa huomauteltu.
      Mutta pitipähän sanomani, että kun äijällä on pitkä tukka, niin niitä ponnareitakin löytyy vähän mistä sattuu... ;)

      Lainaa

    15. Mother of Vile Excrement 7.1.2016 7:34
      Tulos: -132 (210 ääntä)
      Pimeyden morsian: Mutta pitipähän sanomani, että kun äijällä on pitkä tukka, niin niitä ponnareitakin löytyy vähän mistä sattuu…
      Siis irtoileeko teillä kokonaiset poninhännät??!! Ehkä kannattaisi kokeilla vahvistavaa shampoota...

      Lainaa

    16. marttatäti 7.1.2016 9:16
      Tulos: +105 (119 ääntä)
      Olispa mullakin näin. Mä sen sijaan ostan kuukausittain useita pinnejä koska missään ei koskaan ole ainuttakaan.

      Lainaa

    17. eriparisukka 7.1.2016 9:20
      Tulos: +50 (62 ääntä)
      Mies varmaan allekirjoittaisi tämän, tulee välillä sen verran palautetta :D

      Lainaa

    18. ratkaisu ongelmaan 7.1.2016 9:41
      Tulos: -110 (168 ääntä)
      Opettakaa naisenne huolehtimaan niistä pinneistä! Heti, jos pinnejä löytyy jostain paikasta, jossa niitä ei pitäisi olla, niin sanktiota kehiin. Siis muuta kuin sanallista. Esimerkiksi naisen laittaminen nurkkaan häpeämään tai piiskan antaminen on toimivaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +70 (80 ääntä)
      Kala: Miksi n. puolet ihmisistä jaksavat valittaa pinneistä? Miksi jäljellejäävä n. puolikas kansasta ei halua pitää pinnejään siististi yhdessä tai kahdessa paikassa?
      Pinni on ilmeisen hyvä myyntiartikkeli. Sen kun tukkaasi tökkäät, se saman tien karisee grilliin tai "löpökkääseen" (mikä lie?) ja joudut hankkimaan uusia. Marisijoille tiedoksi, että voisi se pinni yhtä hyvin olla vaikka partaterä tai nuppineula, jotta suhteellisen vähällä pääsette.

      Lainaa

    20. Tulos: +31 (59 ääntä)
      Kiti: Hankkikaa kalju nainen. Tai vähintään siilitukkainen.
      Täällä ilmoittautuu yksi siilitukkainen !

      Lainaa

    21. Tulos: +115 (121 ääntä)
      Tästä tulikin mieleen että pitää käydä ostamassa uusia pinnejä kun vanhat on kadonneet.

      Lainaa

    22. Tulos: +250 (254 ääntä)
      Pinnit elävät rinnakkaistodellisuuksissa, joista ensimmäisessä ne oleskelevat siinä, missä naiset ostaa ne kaupasta ja käyttää kerran. Kun pinni irrotetaan tukasta se siirtyy toiseen todellisuuteen, jossa vain miehet voivat löytää ja nähdä ne.

      Lainaa

    23. Tulos: +40 (52 ääntä)
      Arska: Meillä on sama juttu ponnarien kans, niitä on ihan joka helekutin paikka täynnä! Ei vaan pysty käsittämään, miksei niitä laiteta oikiaan paikkaan?!?
      Mikäs on sitten se virallinen ponnarien säilytyspaikka?

      Lainaa

    24. Tulos: +96 (106 ääntä)
      Soon jännä - joka jätkän kämppä on täynnä niitä, mutta ootappa ku yrität kotua ettiä edes yhtä, että saa peikkotukkansa silmien eestä pois, nii ei varmana löydy edes puolikasta. Sitten ostat niitä taas 10 pakettia, että riittäis etes joksiki aikaa. Mutta ootappas pari viikkoa, taaskin ne on johonki hävinny.

      Lainaa

    25. Tulos: +96 (102 ääntä)
      Mulla kans pinnit tippuu välillä itekseen hiuksista, joten niitä löytyy jokapaikasta. Ei niiden tippumista yleensä edes huomaa, eli ei oo mitään tehtävissä. Oma mies ei onneks valita niistä. Välillä siivouksen jälkeen saattaa neutraaliin sävyyn kertoa, että "löyty taas muutama (tai kakskymmentä) hiuspinniä, nostin ne kirjahyllyn päälle."

      Lainaa

    26. Hairysteed 7.1.2016 13:38
      Tulos: +103 (105 ääntä)
      Pinnejä on kyllä sitten mukava löytää ydintuhon jälkeen, jotta saa avattua ovia. Pullonkorkkeja myös!

      Lainaa

    27. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Seuraava Turmion Kätilöiden biisi vissiin kertoo pinneistä?

      Lainaa

    28. Tulos: +71 (79 ääntä)
      Kas kummallista, meiltä ei löydy yhtäkään pinniä. Ei kaikki naiset niitä sentään käytä, varsinkaan pitkähiuksiset.

      Lainaa

    29. Tulos: +53 (59 ääntä)
      Mulla on on tasan 10 pinniä ja kaikki on nätisti tallessa vessassa paketissaan ^^

      Lainaa

    30. Tulos: +93 (99 ääntä)
      Sytkäri-syndrooma. Pinnejä, sytkäreitä yms. voi käyttää korkeintaan kerran tai pari ennen kuin ne muuttuvat omistajalleen näkymättömiksi.

      Lainaa

    31. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Jos ei ne pinnit vaan pysy päässä ja putoilee sitte kaikkialle sinne missä on itte käyny? :D Ite en ainakaa voi niitä käyttää ku ne jossainvaihees aina katoaa päästä. Samoin tekee pannat, pampulat ja useimmat hatut.

      Lainaa

    32. Tulos: +62 (78 ääntä)
      Ostin glitteristä muovirasian, missä on kolmenlaisia pinnejä ja halvalla lähti. Kätevästi voi sujauttaa takaisin rasiaan omaan lokeroon, kun kampausta purkaa. Suosittelen, nyt on pinnit aina tallessa oikeassa paikassa, vielä kun sen rasian sijoittaa sellaiseen paikkaan, mistä sen itse löytää. Ja miehet - jos ette ole vielä ymmärtäneet, niin tässä ollaan samoilla jäljillä kuin parittomien sukkien kanssa. Pinneillä merkataan reviiriä.

      Lainaa

    33. Tulos: +108 (108 ääntä)
      Apina: Pinnit elävät rinnakkaistodellisuuksissa, joista ensimmäisessä ne oleskelevat siinä, missä naiset ostaa ne kaupasta ja käyttää kerran. Kun pinni irrotetaan tukasta se siirtyy toiseen todellisuuteen, jossa vain miehet voivat löytää ja nähdä ne.
      Tää on ensimmäinen vakuuttava perustelu tälle ilmiölle, minkä olen kuullut!

      Lainaa

    34. Tulos: +85 (85 ääntä)
      Ostin joskus sellaisen muoviläpyskän, jossa oli iso määrä pinnejä kiinni. En taida olla kertaakaan käyttänyt yhtäkään niistä. Muutama niistä on silti salaperäisesti hävinnyt. Miksikö edes ostin pinnejä? Koska ajattelin että kaikki naiset tarvitsevat sellaisia. Olen silti ihan varma että jos annan ne pois, välittömästi niille tulee tarve.

      Lainaa

    35. King Arthur 7.1.2016 18:41
      Tulos: +146 (148 ääntä)
      Suoritin edellisellä pinni- ja ponnarierällä tieteellisen kokeen. Varmistin ettei tukka-asioita tehdä silleen autopilotilla vaan tarkkaillen sekä harkitusti. Joka päivä laitoin pinnit takaisin kiinni yhteen pahviläpyskään ja laskin ne. ponnarin laitoin pieneen laatikkoon jossa ei ole mitään muuta kuin ponnareita. Aluksi sujui varsin hyvin. Pinnejä oli aamulla sama määrä ainakin 3 viikkoa ja ponnarilaatikko näytti täydeltä. Luulin kesyttäneeni ainakin tämän osuuden ilmiöstä 'häviävät käyttöpiipertimet'. Seuraavaksi ottaisin projektiin mukaan sytkärit. Itsetyytyväisyys loppui samaan aikaan kun löysin ponnarilenkin sohvan alta. Sen jälkeen niitä alkoi löytyä milloin mistäkin ja taas olin siinä pisteessä että sadan metrin mittainen lentävä tukka pitäisi saada aisoihin mutta pompuloita ei ole missään. Nyt kokeesta on yli 7kk ja pinnejä on 3. Aion ostaa seuraavan erän yhteydessä tallentavan videovalvontajärjestelmän.

      Lainaa

    36. Tulos: -12 (76 ääntä)
      En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka hukkailevat ponnareita ja pinnejä. Käytän kumpiakin päivittäin, ja ne kestävät minulla vuosia. Tulee kyllä friikki olo näitä kommentteja lukiessa :(

      Lainaa

    37. Ihan kivat ilmaiset pinnit 7.1.2016 19:18
      Tulos: +11 (47 ääntä)
      Tarviin joskus harvoin pinnejä, mutta en oo koskaan joutunu ostamaan sellasia ku aina joku kylässä käynyt kaveri on varistanut muutaman johonkin pöydännurkalle ja lähtenyt matkoihinsa. En ymmärrä miten voi ihminen olla niin välinpitämätön omaisuudestaan, mutta en sinänsä valita.

      Lainaa

    38. Tulos: +97 (103 ääntä)
      Ihan kivat ilmaiset pinnit: en oo koskaan joutunu ostamaan sellasia ku aina joku kylässä käynyt kaveri on varistanut muutaman johonkin pöydännurkalle ja lähtenyt matkoihinsa
      Nauratti tää mielikuva. Kaveri lennähtää ikkunasta sisään, istahtaa pöydänkulmalle, ravistelee vähän itseään ja samalla pinnejä sinkoilee pitkin pöytää. Sitten se suoristaa tukkansa ja pyrähtää takaisin ulkoilmaan ikkunasta.

      Lainaa

    39. Tulos: +37 (43 ääntä)
      Olen varma, että pinnit ja ponnarit liikkuvat itsekseen ympäri kämppää. En tajua, miten niiden on aina mahdollista kadota johonkin täysin omituiseen paikkaan, josta sitten ehkä joku miespuolinen henkilö voi sen löytää. :D

      Lainaa

    40. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Pinnit! Menevät samaan kategoriaan kuin hiuslenkit, sukat ja hanskat. Ostan joka vuosi niitä kohtuullisen kasan ja ensi vuonna laatikon pohjalta/hyllyn päältä/laukun sivutaskusta löytyy enää kaksi ( ja nekin eri paria jos sukista tai hanskoista on kyse) Ehkä ne kaikki päätyvät MC Raaka Peen kotiin?

      Lainaa

    41. Ponnariplikka 7.1.2016 22:01
      Tulos: +24 (28 ääntä)
      tyttö: Mikäs on sitten se virallinen ponnarien säilytyspaikka?
      Meillä on kylpyhuoneen peilikaapin oven sisäpuolelle kiinnitettynä koukku, jossa ne pompulat asustaa. Siinä peilin edessä niitä tarvitaan ja siinä ne otetaan päästä pois. Ajan myötä katoavat toki johonkin mustaan aukkoon, mutta eivätpähän pyöri sillä välin pitkin asuntoa.

      Lainaa

    42. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Koska Turmion Kätilöt :p

      Lainaa

    43. hyvin jännä 8.1.2016 4:13
      Tulos: +53 (53 ääntä)
      Alkuperäisen tekstin n. puolivälissä sana "pinni" alkoi kuulostaa vähän hassulta ja kommentit luettuani se ei kuulosta sanalta enää ollenkaan. Hämmentää. Toisto on jännä.

      Lainaa

    44. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Ah niin ihanat ja niin mysteeriset pinnit, jotka ovat aina kateissa. Itse inhoan yli kaiken muuttamista, mutta pinnien suhteen se on yleensä tuottoisaa hommaa, sillä tavaroita pakatessa löytyy yleensä parin vuoden pinnivarasto :D Pitäisiköhän muuten kouluttaa meidän kissat etsimään pinnejä vainukoiran tapaan? Mies ei niitä koskaan löydä, joten hänestä ei ole mitään hyötyä.

      Lainaa

    45. Tulos: +47 (47 ääntä)
      Meillä päinvastoin, itse pidän hiukseni kiinni isoin klipsein joita ei helposti hukkaa, mutta mies, myöskin pitkähiuksinen, kylvää ohuita hiuslenkkejä pitkin asuntoa. Kerään ne siivousten yhteydessä ja tungen kylppärin peilikaappiin, mutta aina niitä riittää, sohvan alla, tyynyn alla, pöydän alla, kirjahyllyn alla. Ainut poikkeus se aika kun mies tulee suihkusta ja haluaa tietää missä olisi hiuslenkki -ei ainakaan siellä peilikaapissa missä pitäisi. Kuulakärkikynien ja sytkärien suhteen olen kuitenkin kehittänyt strategian: niitä ei koskaan pidä ostaa, ja siten niitä aina löytyy jostain. Ne ovat ilmeisesti kuten kissat ja tulevat syliin, tai taskuun, jos arvelevat ettei henkilö pidä niistä.

      Lainaa

    46. Tulos: -21 (45 ääntä)
      Nainen, hanki mies, niin pinnisi eivät ole enää koskaan hukassa. Kätevää! MUtta eikö kenenkään muun mielestä tuo juttu ollu kirjotettu t o d e l l a ärsyttävästi ja ihan liian pitkästi? Tulin suorastaan huonolle tuulelle.

      Lainaa

    47. Pinnit ojennuksessa 8.1.2016 16:14
      Tulos: -28 (62 ääntä)
      Öö ensinnäkin, mulla on pitkät ja paksut hiukset, enkä käytä pinnejä kuin ehkä kerran parissa kuukaudessa jos teen jonkun erikoisemman kampauksen. Ja toiseksi, en todellakaan kylvä pinnejä ympäri kämppää, ne on meikkipussissa omassa lappusessaan kiinni. Sieltä niitä tarvittaessa otan ja sinne palautan. Mitä helvettiä muut naiset :'D

      Lainaa

    48. Tulos: +33 (47 ääntä)
      Pinnit ojennuksessa: Mitä helvettiä muut naiset :’D
      Tämän takia saat miinusta.

      Lainaa

    49. Tulos: -8 (18 ääntä)
      turha jätkä

      Lainaa

    50. Tulos: +39 (39 ääntä)
      Ku viimeks muutettiin ja tultiin uuteen asuntoon, oli se muuten tyhjä, mutta arvaatte varmaan mitä sieltä löytyi monta kappaletta, eri huoneista, jopa parvekkeelta ;D

      Lainaa

    51. Tulos: +8 (28 ääntä)
      Kuinka iso osa naisista muka käyttää jatkuvasti noita pinnejä?!? Itse en ole sellaista koskaan päähäni edes kokeillut ja pitkä tukka on ollut aina. Olen äimistynyt. Mustaa lenkkipompulaa käytän töissä ja juhlissa ehkä klipsiä.

      Lainaa

    52. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Pinnit, ponnarit, sytkärit, plektrat, sukat, kynät... Minne ne oikein menee? Koskaan niitä ei löydä kun tarvitsisi. Menee varmaan samaan paikkaan kuin kaukosäädin!

      Lainaa

    53. Tulos: -5 (17 ääntä)
      Jaan niin tämän postauksen. Pinni-sanan voisi korvata myös sanalla ponkus. Taloudessa neljä naista ja noita pinnejä ja ponksuja on joka paikassa.

      Lainaa

    54. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Huomattavasti enemmän löytyy pinnejä nurkista kuin Siwan PINS-tililtä. Kohta perustan pinnikaupan ja rikastun.

      Lainaa

    55. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Mulla oli valmiiks sisustettu vuokrakämppä :) Ekana päivänä siellä asuessa löysin niitä pinnejä missä on helmet päässä. Sekä kissanlelun. Niitä pinnejä oli sängyn alla ja patjan välissä. Ja omat pinnit taas on karkuteillä aina.

      Lainaa

    56. pinnillinen 12.1.2016 21:53
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      VIP: Ostin joskus sellaisen muoviläpyskän, jossa oli iso määrä pinnejä kiinni. En taida olla kertaakaan käyttänyt yhtäkään niistä. Muutama niistä on silti salaperäisesti hävinnyt. Miksikö edes ostin pinnejä? Koska ajattelin että kaikki naiset tarvitsevat sellaisia. Olen silti ihan varma että jos annan ne pois, välittömästi niille tulee tarve.
      Sama! Tai no paria uskalsin joskus käyttää, kun aattelin että jotain ne varmasti ulkonäölle tekee kun kaikki niitä käyttää. Tämä kyseinen pari on kadonnut teille tietämättömille, ja loput kahdeksan ovat majailleet puolisen vuotta turvallisesti ostopakkauksessaan. Isompia "painavia" pinnejä joskus käytän kun haluan muuttaa tukan tyyliä. Ne onneksi kilahtavat tippuessaan ja siksi eivät ikinä huku. Niitä suojelenkin kuin leijonaemo pentujaan, koska sen mallisia en ole mistään marketista löytänyt.

      Lainaa

    57. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Pinnit ojennuksessa: Öö ensinnäkin, mulla on pitkät ja paksut hiukset, enkä käytä pinnejä kuin ehkä kerran parissa kuukaudessa jos teen jonkun erikoisemman kampauksen. Ja toiseksi, en todellakaan kylvä pinnejä ympäri kämppää, ne on meikkipussissa omassa lappusessaan kiinni. Sieltä niitä tarvittaessa otan ja sinne palautan. Mitä helvettiä muut naiset :’D
      No varmaan toimii pinnittömyys jos on täysin suorat hiukset. Villisti joka suuntaan sojottavat luonnonkiharani ovat ainakin aina vaatineet hiuspinnejä pysyäkseen edes jotenkuten ojennuksessa.

      Lainaa

    58. Tulos: +12 (12 ääntä)
      oon kans miettiny että elääkö mun pinnit omaa elämäänsä ja tahallaan kettuilee mulle sillä että ainakun niitä tarttis nii löydän pitkän etsimisen jälkeen hikiset kaksi pinniä, mutta mies kiroo mulle joka viikko siitä kun näitä pinnejä tulee jokapaikassa vastaan? ja kyllä, olen hommannut niille ihan oman kipon mutta jostakin kumman syystä niitä alkaa silti katoilemaan :D

      Lainaa

    59. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Pinnit kuuluu samaan mystiseen kategoriaan, ku ponnarit, sukat, huulirasvat ja sytkärit. Niitä on jokapaikassa, paitsi sillon kun niitä tarvii. Ne osaa myös sen tempun, että katoaa tyhjyyteen ja ku ostaa uudet tilalle, ne tupsahtaa takas esiin moninkertasina määrinä.

      Lainaa

    60. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Siili: Täällä ilmoittautuu yksi siilitukkainen !
      Ja täälä kalju!

      Lainaa

    61. VaniljaKukkanen 27.1.2016 10:22
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Nyt on pakko, ihan pakko sanoa että en ole ikinä koskaan vielä onnistunu nauraa yhellekkään Feissarimokat-jutulle näin paljoa. XD

      Lainaa

    62. VaniljaKukkanen 27.1.2016 10:32
      Tulos: +3 (13 ääntä)
      ratkaisu ongelmaan: Opettakaa naisenne huolehtimaan niistä pinneistä! Heti, jos pinnejä löytyy jostain paikasta, jossa niitä ei pitäisi olla, niin sanktiota kehiin. Siis muuta kuin sanallista. Esimerkiksi naisen laittaminen nurkkaan häpeämään tai piiskan antaminen on toimivaa.
      Tää oli vitsi, olihan? Ja jos oli niin kai itsekkin tajuat miten helvetin huono se on?

      Lainaa

    63. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Se on muuten tosiasia, ettei ne pinnit ole koskaan siellä missä niitä tarvittais. Niitä katoilee uskomattomat määrät paikkoihin ja minne lie. Vähintään yhtä moni myös venähtää käyttökelvottomaksi. Ja jännällä tavalla ne käyttökelvottomat löysät pinnit on sitten aina siellä purkissa ja ne loput on sitten kadoksissa jossain. Sitten niitä joutuu ostamaan lisää. Ja sitten nekin katoaa jäljettömiin. Ihmeellisiä tyyppejä on pinnit.

      Lainaa

    64. Lisensoitu ananas 9.1.2021 17:16
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      Kiti: Hankkikaa kalju nainen. Tai vähintään siilitukkainen.
      Hyi hemmetti!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pinnit, avautuminen