Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Häähirviöt, osa 2

  Nyt kyytiä saavat täydellisen morsiamen kateelliset kaasot.
  Suurenna näkymä
  Häähirviöt, osa 2

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +634 (676 ääntä)
   Jotkut perusteluiden perusteella (?) Ehkä katariinaa kadehtii, mutta kyllä toi on oman navan valelua kun pitää facebookissa kailottaa. Lisää huomioo vain eikö niin katariina?

   Lainaa

  2. purppurakruunu 14.1.2016 1:40
   Tulos: +1154 (1170 ääntä)
   Mitä opin tästä: Katariina on itsekeskeinen ja mahdollinen alemmuuskompleksityypin narsisti, parisuhde on epätasapuolinen (harvoin ystävä huutaen hääajatuksia kieltää, ellei kyse ole parisuhdeväkivallasta tms.), ja sillä on överiksi vedetty häämekko. Ei hitto mä melkein haluan näihin häihin, kunhan saa tuoda popparisaavin. Ja videokameran.

   Lainaa

  3. KaroliinaCZ 14.1.2016 1:41
   Tulos: +308 (330 ääntä)
   Katariinan parhaat ystävyydet kuulostaa oikein vaikuttavilta..

   Lainaa

  4. joulupukki 14.1.2016 1:55
   Tulos: +765 (769 ääntä)
   Katarina on kaunis, älykäs, rikas, näyttävä jnejnejne mutta ystäviä hänellä ei taida olla. Mutta ei hätää! Feissarimokista löytyy samanhenkinen Justiina ja viimemokien bestmania kauhistellut häähirviö, nyt vaan porukka pystyyn ja katsotaan tuletteko itse kaltaistenne kanssa toimeen!

   Lainaa

  5. Tulos: +258 (298 ääntä)
   Kuulostaa Johanna Tukiaiselta

   Lainaa

  6. joulupukki 14.1.2016 2:05
   Tulos: +209 (227 ääntä)
   Hilarious: Kuulostaa Johanna Tukiaiselta
   Totta! Johannakin saisi viimein tasoistaan glamour seuraa joten samaan kaveriporukkaan vain!

   Lainaa

  7. tekuilatikka 14.1.2016 2:32
   Tulos: -88 (126 ääntä)
   Katarinan kaunis kaaso kaasutteli kadillakilla kuusikkoon, Katarina kaakatti kauhuissaan. Mistä helv tuo kaaso-nimitys tulee..kvg

   Lainaa

  8. Tulos: +491 (503 ääntä)
   "Oli outoja tekosyitä" sanoo Katarina... no niin varmasti, kun ei tuolle uskalla sanoa päin näköä että "Ei kiitos, kun satut olemaan narsistinen, hemmoteltu, ärsyttävä snobi joka varmasti ajaisi kaasonsa hulluuden partaalle."

   Lainaa

  9. Tulos: +285 (291 ääntä)
   Tässä on selkeesti ihminen jolle ei kannata kertoa mitään tai kohta se löytyy sen kateuslistasta facebookissa

   Lainaa

  10. Tulos: +134 (188 ääntä)
   Kateellisuus on olemassaoleva asia; jätin yhden tuttavani kutsumatta häihini koska hän tosiaan on sairaalloisen kateellinen, ja oli juuri ottanut eron. Kutsu olisi hänelle ollut "hahaa, minä porskutan eteenpäin, sinä et", vaikka en sitä olisi tarkoittanut. Toisaalta, jos ei yhtään "ystäviä" löydy jotka eivät vilpittömästi iloitsisi toisen onnesta, niin kannattaisi varmaankin katsoa aika huolella peiliin. Ja miettiä vähän vähemmän ulkomailla asumista ja hienoa mekkoa, ja enemmän sitä mikä on mennyt vikaan, kun edes ns. parhaat ystävät eivät kannusta.

   Lainaa

  11. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Tuksu tuli täälläkin oitis mieleen!

   Lainaa

  12. Tulos: +279 (287 ääntä)
   Katarina, kukaan ei halua olla kaasosi, koska et ole mukava ihminen. Vika on sinussa, katso peiliin.

   Lainaa

  13. Tulos: +173 (177 ääntä)
   Näistä häistä tulee vielä merkittävät ja oudot. Haluaisin olla kärpäsenä katossa, en vieraana.

   Lainaa

  14. Tulos: -107 (187 ääntä)
   Onneksi en ole nainen. Elämä olisi helvetin hankalaa ilmeisesti.

   Lainaa

  15. Tulos: +170 (196 ääntä)
   Mä oon aina pelännyt, että mua pyydetään kaasoksi. Mitä on tuttavia kattonut, niin morsian vain valittaa ja stressaa olemattomista, ja kaaso järjestää käytännössä koko häät. Jos jotain menee vikaan, kaason syytä kaikki. Itse haluaisin kaasojen olevan rakkaita ystäviäni vielä hääpäivänkin jälkeen.

   Lainaa

  16. Turnipsitonttu 14.1.2016 8:30
   Tulos: +250 (254 ääntä)
   Ei siinä paljon vuoden psykologian opiskelut auta kun merkit viittaa siihen, että muutaman vuoden terapiat olis tarpeen arvon morsmaikulle.

   Lainaa

  17. Tulos: +157 (165 ääntä)
   Tästä ei selvinnyt missä häät pidetään. Asuu ulkomailla, onko häät siellä ja kaasoilla ei varaa/mahdollisuutta matkustaa? Turha siinä on vaativan heittäytyä keittiöpsykologiksi!

   Lainaa

  18. Tulos: +64 (74 ääntä)
   Linda on selvästi kateellinen.

   Lainaa

  19. Tulos: +139 (163 ääntä)
   "Mä asun ulkomailla, niin oon silleen menestynyt ja parempi kun mun kaverit!". Ajatteleeko joku oikeasti noin? "Mä annoin kato ulkkikselle, niin oon silleen paljon kansainvälisempi ja trendikkäämpi.". Ihmisten idioottimaisuus saa minut huonolle tuulelle.

   Lainaa

  20. Käyttäjä 14.1.2016 9:57
   Tulos: +199 (209 ääntä)
   Kateuskortti on jotain niin vanhaa ja väsynyttä, että nykyään en usko enää mihinkään kateusväitteisiin (vaikka ehkä joskus olisi syytäkin, ehkä prosentti tapauksista). Koulukiusaajat eivät ole kateellisia, he vain tykkäävät kiusata. Jos saan kritiikkiä toiminnastani, todennäköisemmin vika on toiminnassani kuin toisten kateudessa. Jos ystävä käyttäytyy oudosti tai tuntuu välttelevältä, siihen voi olla miljoona eri syytä ja aivan viattomiakin (kiirettä elämässä tms). Jos neljä ystävää ei halua kaasoksi, ei voi jokaisen kohdalla johtua kateudesta! Ja vaikka joku olisikin menestynyt ja onnellinen ja kaunis jnejne, niin aiiivan pieni vähemmistö kadehtii sitä niin että antaa sen jotenkin vaikuttaa väleihin. Normaalit ihmiset keskittyvät enimmäkseen omaan elämäänsä. Ja yleensä ne parhaat ja onnistuneimmat ihmiset eivät pidä melua miten minä olen kauniimpi ja parempi ja menestyneempi ja asun ulkomailla ja järjestän parhaat juhlat jne...

   Lainaa

  21. Käyttäjä 14.1.2016 10:11
   Tulos: +174 (176 ääntä)
   Hassuinta tässä on tuo 4. kaason "Pröystäili omilla urasaavutuksillaan". Koko pitkä teksti on silkkaa omaa pröystäilyä, mutta sekö onkin ihan ok? Ja vielä noista kaasojen "ilkeyksistä": "Ehdotti pukuni yksinkertaistamista - jotta se ei olisi niin kaunis" "Ehdotti että menisimme kahdestaan vaikka Italiassa naimisiin - meidän vihkiminen ja onnen päivä varmaan muistuttaa hänen omasta epäonnistumisestaan" Juuh. Jos kaikki ajatellaan ja tulkitaan juuri pahoin päin, on kyllä ystävyyssuhteet vaikeita. Elämä on paljon mukavampaa, kun ottaa asiat juuri kuten ne sanotaan ilman mitään omassa päässä kehiteltyjä sivumerkityksiä. Tai sitten jopa ajattelee kaikki parhain päin. Silloinkin kun ei ole ihan varma mitä toinen tarkoitti, on ihan hyödyllinen ajatus "Eihän hän varmasti mitään pahaa tarkoittanut". Olkoonkin naiivia, mutta onnellisempaa kaikille. Sivuvaikutuksena mahdolliset tahalliset loukkauksetkaan eivät tehoa, eikös se ole juuri tavoiteltavaa:)

   Lainaa

  22. Tulos: +102 (112 ääntä)
   Jos se "kaksimetrinen porkkana" ei pääse bestmaniksi niiden aiempien häänviettäjien tilaisuuteen, niin pääsisiköhän lohdutukseksi kaasoksi tänne Katarinan juhliin? :)

   Lainaa

  23. Tulos: +158 (160 ääntä)
   Asuu ulkomailla? Siis onko asuminen missä tahansa muualla kuin suomessa kahdehtimisen aihe? Siperia, grönlanti? Asun itse ulkomailla, mutta en ensinnäkään ymmärrä mikä kadehtimisen aihe se on ja toiseksi hieman laaja käsite.

   Lainaa

  24. Tulos: +72 (84 ääntä)
   Eikö Katarinalla ole siellä "ulkomailla" yhtäkään ystävää, joka voisi alkaa kaasoksi? He eivät varmaan ole kateellisia siitä, että Katarina asuu samassa maassa kuin he. Ja tuli mieleen, Katarina ei kuulosta täysin suomalaiselta nimeltä - jos asuu Virossa tai Venäjällä? Niin kaaaaaukana ja eksoottisessa paikassa, että kaikki kadehtii.

   Lainaa

  25. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Onpa kyllä karseeta, että joku pystyy oikeesti parhaista ystävistään tällä tavalla kirjoittamaan - vieläpä julkisesti... Itse en pystyisi, vaikka haluaisin. Huh, neuvoisin vielä miestä harkitsemaan toiseen kertaan... Lapsia odotellessa..!

   Lainaa

  26. Tulos: -37 (61 ääntä)
   Jeejee: Onneksi en ole nainen. Elämä olisi helvetin hankalaa ilmeisesti.
   Juuh. Ihan luontaisesti tulee noita hankaluuksia mitä kuuluu naiseuteen, ja sitten vielä siihen päälle näitä mielenterveysongelmia. Miehenä pääsee helpommalla. Ei tarvi stressata niin paljon turhista asioista.

   Lainaa

  27. Käyttäjä 14.1.2016 12:19
   Tulos: +92 (98 ääntä)
   Z: Asuu ulkomailla? Siis onko asuminen missä tahansa muualla kuin suomessa kahdehtimisen aihe? Siperia, grönlanti? Asun itse ulkomailla, mutta en ensinnäkään ymmärrä mikä kadehtimisen aihe se on ja toiseksi hieman laaja käsite.
   Mutta jospa hän asuukin ESPANJASSA, niin sittenhän se on ihan ymmärrettävää... http://www.feissarimokat.com/2012/08/terveisia-espanjasta/

   Lainaa

  28. Tulos: +65 (79 ääntä)
   Kateuskortista on tullut uusi rasistikortti, sitä voi heilutella missä yhteydessä vain.

   Lainaa

  29. Tulos: +59 (63 ääntä)
   Ja tässä, rakkaat ystävät, näette aivan tyypillisen Bridezillan luonnollisessa ympäristössään.

   Lainaa

  30. Tulos: +82 (90 ääntä)
   Hulvatonta, että nykyäänkin kuvitellaan, että ulkomailla asuminen olisi jotenkin kateuden aihe. Jos halukkuutta löytyy, niin Euroopan sisällä muuttaminen on melkoisen helppoa kelle tahansa. Ja arki se ulkomaillakin on, usein jopa vielä ärsyttävämpää kuin Suomessa, kun mikään ei ota toimiakseen yhtä helposti. Terveisin Lontoossa hermojaan paikoin menettävä :D

   Lainaa

  31. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Kyllä on kusi noussut päähän

   Lainaa

  32. yli opisto hörho 14.1.2016 16:27
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Onpa paljon kateellisia taas kommentoimassa *winkwink*

   Lainaa

  33. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Jos yksi ihminen tuntuu vittumaiselta, hän on vittumainen syystä tai toisesta. Jos kaikki ihmiset tuntuu vittumaiselta, olet itse vain vittumainen.

   Lainaa

  34. Tulos: +19 (39 ääntä)
   Älkää kertoko Katarinalle, mutta minulla ja hänen miehellään on ollut salainen seksisuhde jo jonkin aikaa. Häitä ei valitettavasti tule, koska karkaamme yhdessä heidän "häämatkalleen".

   Lainaa

  35. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Ei helv... Miten noin pinnallisilla ihmisillä voi olla edes kavereita kaasoehdokkaiksi. Hyi. Tyhmä akka.

   Lainaa

  36. Tulos: +44 (44 ääntä)
   Hyvä itsetunto jos pitää listata mikä kavereiden elämässä on pielessä.

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (40 ääntä)
   Tsm: “Mä asun ulkomailla, niin oon silleen menestynyt ja parempi kun mun kaverit!”. Ajatteleeko joku oikeasti noin? “Mä annoin kato ulkkikselle, niin oon silleen paljon kansainvälisempi ja trendikkäämpi.”. Ihmisten idioottimaisuus saa minut huonolle tuulelle.
   Mistä päättelit, että antoi ulkkikselle? Ulkomaille voi muuttaa muistakin syistä, eikä siellä välttämättä pariuduta just ulkomaalaisten kanssa...ja mitä väliä, jos pariutuukin? Natsi much? Ihmisten junttius jaksaa aina yllättää. nimim. Suomesta joskus poistunut.

   Lainaa

  38. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Muistakaa: elämä on kilpailu!

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Katarina The Suuren miehelle terveisiä: OTA RAHAT JA JUOKSE!!!

   Lainaa

  40. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Hilarious: Kuulostaa Johanna Tukiaiselta
   Olet oikeassa, kirjoitustyyli muistuttaa pelottavasti Johannan tapaa. Itsensä uhriuttaminen ja muiden lyttääminen muka asialliseen sävyyn, sekä tietysti mystinen KATEUS, jota tihkuu joka puolelta ihan lähipiiristäkin. Tuli kylmät väreet lukiessa, miten joku voi kirjoittaa ystävistään noin?! Vastenmielistä.

   Lainaa

  41. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Herne: Hulvatonta, että nykyäänkin kuvitellaan, että ulkomailla asuminen olisi jotenkin kateuden aihe. Jos halukkuutta löytyy, niin Euroopan sisällä muuttaminen on melkoisen helppoa kelle tahansa. Ja arki se ulkomaillakin on, usein jopa vielä ärsyttävämpää kuin Suomessa, kun mikään ei ota toimiakseen yhtä helposti. Terveisin Lontoossa hermojaan paikoin menettävä
   Ihan tyypillinen ajattelutapa niille, jotka ovat matkustaneet vain lomakohteisiin, joissa kaikki on luonnollisestikin upeaa, siistiä ja helppoa ja joissa paikalliset ovat mielettömän ystävällisiä turisteille koko ajan. Jos he harrastaisivat edes oikeaa kotimaanmatkailua, he huomaisivat, että laskut on maksettava, ruokakaupassa käytävä ja matot tampattava niin Turussa, Kajaanissa kuin Bahamallakin.

   Lainaa

  42. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Hilarious: Kuulostaa Johanna Tukiaiselta
   Liian vähän kirjoitusvirheitä ja muutenkin aivan liian tolkullista tekstiä ollakseen tuksun käsialaa.

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Oli kysynyt neljältä (nyt jo entiseltä) parhaalta ystävältä...

   Lainaa

  44. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Ainakaan Katarinan kirjoitustaidoissa ei ole mitään kadehdittavaa.

   Lainaa

  45. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Sannni: Kateellisuus on olemassaoleva asia; jätin yhden tuttavani kutsumatta häihini koska hän tosiaan on sairaalloisen kateellinen, ja oli juuri ottanut eron. Kutsu olisi hänelle ollut “hahaa, minä porskutan eteenpäin, sinä et”, vaikka en sitä olisi tarkoittanut.
   Tota, mä vaan jäin miettiin.. Oon itsekin melkein sairaalloisen kateellinen/mustasukkanen ihminen. Yks niistä monista huonoista puolista. Yritän peittää sitä - tottakai, eihän turhan vihan lietsominen ympärilleen ole mitenkään hyödyllistä. Siitäkin huolimatta ja tuollaisen tilanteen ollessa kyseessä, ottaisin enemmän itseeni hääkutsua vaille jättämisestä, kuin siitä, että sen saisin. Olkoonkin, että sekin varmaan pahalta tuntuisi. Eikä sekään tarkota sitä, ettei vois olla aidosti ilonen muiden puolesta vaikka kateellinen oliskin. Sanottakoot nyt vielä,en tosiaan tiedä kyseistä henkilöä, joten en voi hänen puolestaan puhua, omasta puolestani vain. Ehkä toimit ihan oikein.

   Lainaa

  46. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Mä olen niin iloinen noiden neljän naisen puolesta, jotka ovat sanoneet ei. Morsiamesta huokuu luetun perusteella niin valtava itseriittoisuus, että olen iloinen myös siitä etten itse tunne tätä ihmistä. Viisi kurssia psykologiaa lukeneena ajattelin myös vähän pohtia tätä asiaa, ja saattaisipa olla niinkin ettei se Katarinan elo välttämättä niin auvoista ja kiiltävää ole. Teksti on ilmeisesti jostain hääryhmästä, ja siellähän sitä on hyvä kohottaa itsensä jalustalle, korostaa paremmuuttaan (sentään ulkomailla asuu ja kuusi vuotta ihan joutui kumppania etsimään), sekä haukkua muut kateellisiksi. Eiköhän noihin ryhmiin löydä aina tiensä ne, joilla on ne paskimmat kaasot, laiskin mies, karmein anoppi tai väärimmänväriset kaitaliinat (tai bestman).

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Mä en ala kaasoksi edes hyvälle ystävälle ja syy on siinä että on kerran kokeiltu. Olin rekenä ja kelkkana ja ilmasta työvoimaa. Haluan juhlia ystäväni juhlia ilman velvotteita.

   Lainaa

  48. Deal with it. 27.1.2016 20:33
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Jeejee: Onneksi en ole nainen. Elämä olisi helvetin hankalaa ilmeisesti.
   Elämä on sellaista millaiseksi sen tekee. Naisellakin.

   Lainaa

  49. Deal with it. 27.1.2016 20:40
   Tulos: +1 (11 ääntä)
   Vihapulla: Siitäkin huolimatta ja tuollaisen tilanteen ollessa kyseessä, ottaisin enemmän itseeni hääkutsua vaille jättämisestä, kuin siitä, että sen saisin. Olkoonkin, että sekin varmaan pahalta tuntuisi. Eikä sekään tarkota sitä, ettei vois olla aidosti ilonen muiden puolesta vaikka kateellinen oliskin.
   Niinpä. On luonnollista olla kateellinen jostain mitä toisella on. Se on perustarpeitamme turvaava tunne. Epäitsekkyyden joutuu jokainen opettelemaan, mutta silloinkin jokaisella häivähtää jossain vaiheessa edes pieni "entä jos mullakin"-ajatus. Siitä vain oppii olemaan välittämättä. Ja elämässä vain moni asia tuntuu pahalta. Se ei ole kivaa mutta kyllä sen aikuinen ihminen kestää. Ja toisaalta samalla päivä on iloinen ja liikuttava kokemus ystävän onnen kautta. Olisi ikävää jos päivän hyvätkin puolet jäisi kokematta huonojen tunteiden vuoksi.

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lindalta tuli asiallista tekstiä.

   Lainaa

  51. Tulos: +1 (1 ääni)
   Tuohan on melkein kuin Paavo Väyrysen suusta

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: morsian, häät, kaasot, kateus, kateellinen, avioliitto, hääpuku