Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

MV-lehden lukija avautuu

MV-lehti on luotettava lähde kaikista näistä syistä.
MV-lehden lukija avautuu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 138 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +887 (1249 ääntä)
   "MV-lehdessä voi olla myös luotettavaa tietoa" MV-lehdessä lukee tasan se mitä ihmiset haluaa lukea. Sieltä ei voi löytää luotettavaa tietoa.

   Lainaa

  2. Tulos: +485 (601 ääntä)
   "Mutta siellä voi olla" niimpäniin.

   Lainaa

  3. Tulos: +797 (983 ääntä)
   Aina joskus sitä valehtelee itselleen, ettei kukaan ole niin asennevammainen, medialukutaidoton tyhjäpää, että luottais MV-lehden uutisointiin. Mutta niin se vaan todellisuus aina yllättää.

   Lainaa

  4. Tulos: +129 (223 ääntä)
   Joo joo voi toki olla,mutta mistä sen totuuden sitten sieltä muun kuran seasta tietää totuudeksi.Eli koska sielä voi olla niin sittenhän se on ihan asiallinen julkaisukö? Nyt olen kyllä sitä mieltä että olisi parempi kun Jonsku mv lehteä lukisi ollenkaan,jos sitä nyt kenelleen voi suositella.q

   Lainaa

  5. All Hope Is Gone 3.12.2015 1:13
   Tulos: +411 (595 ääntä)
   Nää MV-lehden juttuihin uskovat on varmaan niitä, jonka takia neuvoloissa tarvitaan tupakka- ja alkoholivalistusta...

   Lainaa

  6. #ei kiinnosta 3.12.2015 1:16
   Tulos: +58 (156 ääntä)
   Ei kiinnosta, veronpalautukset tuli!

   Lainaa

  7. Itkukyynel 3.12.2015 1:18
   Tulos: +390 (438 ääntä)
   Ja hallitus on ajamassa koulutusta vieläkin alemmas. Jos osa nykyisistäkään kansalaisista ei osaa lukea/kirjoittaa, saatikka ymmärtää luettua, niin mikä meitä odottaakaan?

   Lainaa

  8. Tulos: -61 (337 ääntä)
   Ei se, että mv-huumorijulkaisu kirjoittaa aiheesta, tee totuudesta valhetta ja propagandaa. Lähtökohtaisesti minkä tahansa julkaisun oikeellisuutta kannattaa epäillä.

   Lainaa

  9. Tulos: +303 (421 ääntä)
   Tämä kertookin kaiken lehden lukijakunnasta.

   Lainaa

  10. ihmettelija 3.12.2015 1:23
   Tulos: +355 (455 ääntä)
   Mää en ole koskaan ymmärtänyt että miten nää mv-lehden jotkut lukijat voi puolustaa sivustoaan niin hanakasti, jos sen sivun ylläpitäjä on itse sanonut suoraan että sivu julkaisee keksittyjä ja propagandajuttuja?

   Lainaa

  11. Tulos: +83 (141 ääntä)
   No ei... Ei siellä oikeastaan voi

   Lainaa

  12. Tulos: +89 (283 ääntä)
   Nooh, mvlehteä välillä lukevana luotan niihin uutisiin, joihin on merkitty jokin viisas, esimerkiksi jonkun suomalaisen paikkakunnan paikallislehti lähteeksi, edellyttäen että lehden sivuilta löytyy myös kyseinen uutinen. Mutta jos lähteenä on esimerkiks lukija, magneettimedia, hommafoorumi, sivuston oma foorumi yms. tai kokonaan lähteetön niin veikkanpa uutisen olevan höpöhöpöä..

   Lainaa

  13. Tulos: +16 (630 ääntä)
   Olen tässä viime viikkoina alkanut itsekin lukea MV-lehteä. Pitkän aikaa ajattelin että "rasistien lehti, elämän koulun luuserit lukee vaan" mutta löytyy sieltä hyviäkin juttuja! Hienoa, että on olemassa ainakin yksi lehti, joka ei asioita kaunistele. Esimerkiksi muut uutiset kertoo jonkun saaneen tuomion raiskauksesta, mutta MV-Lehdessä kyseisestä hepusta on esillä niin nimi kuin kuvakin. Hyvä homma vain, esimerkiksi työnantajat voi tulevaisuudessa googletella että minkälainen tyyppi täältä on töihin hakemassa. Pätee niin ulkomaalaisiin kuin suomalaisiinkin. Jos jotain hyviä asioita lehdestä mainitaan, niin esimerkiksi eräs turvapaikanhakija joutui juuri sotaoikeuteen koska poseerasi fb kuvissaan irrotetun pään kanssa. Muissa kuvissa poseerasi Suomen kaupungeissa hengailemassa. MV-lehti teki tästä jutun ja poliisit nosti syytteen. Rikollinen sai rangaistuksensa. MV-lehti kertoi myös nimien kera Järvenpään kissan kidutuksesta. Kuvatkin olivat näkyvillä ja jopa video oli otettu talteen näkyville. Mielestäni näistä tulisi uutisoida jatkossakin kuvien ja nimien kanssa, ihan jokaisessa lehdessä ja niin suomalaisista kuin ulkomaalaisistakin. Ulkomaalaiset on pääosin mukavaa ja rentoa porukkaa, itsekin tunnen useita. Olen silti vastaan tätä holtitonta turvapaikanhakijoiden maahan ottamista. Ainakin näin maalaisjärvellä ajateltuna. Lama-kautena harvoin on tapana ottaa vastaan lisämenetyksiä useita satoja miljoonia jotta voidaan holhota turvapaikanhakijoita, joista suurin osa tulee turvallisista maista. Tämän halusin nyt kuitenkin tuoda esille, ennenkuin suvaitsevaiset suvakit leimaavat minutkin rasistiksi niinkuin nykypäivänä on tapana. Olet joko suvakki tai rasisti. Kahtia jaottelua niinkuin pahimpina aikana Suomen sisällissodassa, rikkaat ja köyhät. Älkää olko mustavalkoisia. Vielä tähän loppuun todettakoon että tottakai siellä seassa on myös ihan roskajulkaisuja. Näin eräänkin uutisen jonka lähteenä oli Suomi24 keskustelupalstan viesti. Siinämielessä siis roskalehti, mutta ainakin kertoo asiat suoraan ja medialukutaidolla pystyy kyllä erottamaan helposti toden tarusta. Aikaa kun minulta kuitenkin löytyy, niin samapa tuo on lukea samat uutiset useammalta sivulta eikä luottaa pelkästään yhteen. Ainiin! Vielä tuli mieleen että tässä tänä aamuna Iltalehti uutisoi miten turvapaikanhakijat terrorisoivat läheisiä kesämökkejä, paskantavat pihoille, rikkovat ikkunoita, varastavat ja käyttävät ihmisten veneitä ilman lupaa. Uutinen kuitenkin poistettiin pian, mutta MV-lehti sen julkaisi. Tämä on juuri sitä sensuuria jonka takia joudun käymään MV-roskalehden sivuilla lukemassa että mikä se olikaan ja kuka teki mitä. Aamen

   Lainaa

  14. Tulos: -39 (53 ääntä)
   Koira itkee

   Lainaa

  15. hattufolio 3.12.2015 1:41
   Tulos: +81 (181 ääntä)
   Kiinnostais kauheasti tietää minkä tyyppiset ihmiset oikeasti lukee kyseistä "lehteä"... enkä tiedä onko se surullista vai pelottavaa että jotkut ottaa täysin todesta nuo jutut

   Lainaa

  16. Tulos: +90 (136 ääntä)
   Oletan että kyseisen naisen mielestä sekin on ennakkoluuloista jos kyseistän kirjoitusmuodot "ennako luuloja" ja "ennakko luulosuus" ...nyt kun kerran logiikka on muutenkin vähän kadoksissa.

   Lainaa

  17. Tulos: +140 (214 ääntä)
   Ei vaadita, kuin alkeellinen medialukutaito, Jonsku hyvä, että tietää MV-lehden olevan kuraa. Ennakkoluuloista sen verran, että pidän yhdyssanoja väkisin erikseen kirjoittavia hieman yksinkertaisina tapauksina.

   Lainaa

  18. Tulos: +98 (156 ääntä)
   Taneli_K: Olet joko suvakki tai rasisti.
   Mielestäni kumpaa vain näistä ääripäistä edustava henkilö on täydellinen idioottien esikuva ja lyhytnäköisyyden spesiaali.

   Lainaa

  19. karvanaama 3.12.2015 3:03
   Tulos: -215 (395 ääntä)
   MVlehti on tällä hetkellä ainoa media Suomessa, josta voi lukea totuuden.

   Lainaa

  20. karvanaama 3.12.2015 3:08
   Tulos: -156 (280 ääntä)
   hattufolio: Kiinnostais kauheasti tietää minkä tyyppiset ihmiset oikeasti lukee kyseistä “lehteä”… enkä tiedä onko se surullista vai pelottavaa että jotkut ottaa täysin todesta nuo jutut
   Minä luen kyseistä julkaisua. Olen ammatillisesti koulutettu (Datanomi) ja olen keskipalkkaisessa työssä käyvä rehellinen normaali Suomalainen. Suuri osa lähipiiristäni, joka on suurimmaksi osaksi samanlaista kansaa kuin minäkin, lukee myös tätä lehteä.

   Lainaa

  21. Tulos: +106 (136 ääntä)
   Timon: Ei vaadita, kuin alkeellinen medialukutaito, Jonsku hyvä, että tietää MV-lehden olevan kuraa. Ennakkoluuloista sen verran, että pidän yhdyssanoja väkisin erikseen kirjoittavia hieman yksinkertaisina tapauksina.
   Jonskun kirjoituksessa oli vähän muutakin pielessä kuin vain yhdyssanat... Ei millään pahalla, mutta selvästi näkee että kyseessä on aika yksinkertainen ihminen... jolle tietenkin menee kaikki MV-lehden jutut läpi ja kaikki on vaan mielipiteitä eikä todisteilla ole mitään merkitystä koska "Mun Oma Mieli_pide!"

   Lainaa

  22. Tulos: +264 (292 ääntä)
   Kannattaa syödä paskaa, sillä siellä seassa voi olla suklaata.

   Lainaa

  23. Patriotic voice 3.12.2015 7:42
   Tulos: -223 (397 ääntä)
   MV-lehti on luotettavampi kuin yksikään Suomen valtamedioista. Jutut ovat suurimmilta osin totta (samaa ei voi sanoa valtamediasta). Suomen valtamedioiden toimittajista n.80 % äänestää joko Vihreitä tai Vasemmistoa, jutut ovatkin sitten sen mukaisia. Pahimpia ovat Yle ja Hesari, asioista valehdellaan suoraan, kierrellään ja jätetään konkreettisia asioita kertomatta. En yhtään ihmettele, että suomalaisten luotto valtamediaan on todellakin pohjalla!

   Lainaa

  24. Patriotic voice 3.12.2015 7:44
   Tulos: -177 (321 ääntä)
   Mistä voit niin päätellä? MV-lehti on monesti uutisoinut asioista jopa 3 kk ennen Suomen valtamediaa. Valtramedia uutisoi vasta sitten, kun jutut ovat jo niin hyvin levinneet julkisuuteen, että on pakko uutisoida. MV-lehti on luotettavin media Suomessa tällä hetkellä!
   Timon: Ei vaadita, kuin alkeellinen medialukutaito, Jonsku hyvä, että tietää MV-lehden olevan kuraa. Ennakkoluuloista sen verran, että pidän yhdyssanoja väkisin erikseen kirjoittavia hieman yksinkertaisina tapauksina.

   Lainaa

  25. Patriotic voice 3.12.2015 7:45
   Tulos: -139 (293 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää, että miten voit olla niin tyhmä, jos uskot Suomen valtamedian ''riippumattomaan'' uutisointiin?
   hattufolio: Kiinnostais kauheasti tietää minkä tyyppiset ihmiset oikeasti lukee kyseistä “lehteä”… enkä tiedä onko se surullista vai pelottavaa että jotkut ottaa täysin todesta nuo jutut

   Lainaa

  26. Tulos: -115 (269 ääntä)
   MV-lehdestä voi lukea asioista joista valtamedia ei saa/uskalla kirjoittaa

   Lainaa

  27. Tulos: -89 (197 ääntä)
   yhtä totta ja yhtä puolueellisia ja yhtä johdattelevia ne jutut on kuin esim hesarissa. Tosin suunta on eri.

   Lainaa

  28. Tulos: -34 (246 ääntä)
   Täällä moni kommentoija ja peukuttaja on joko aatteensa sokaisema tai vähän tyhmä. Voin tulla selittämään teille miten asia on, vaikka te tytöt ja akat loukkaannutte ja alapeukutatte. MV-lehden materiaalista suurin osa on väärää, usein tarkoituksella vääristeltyä. Joukossa on myös todellista tietoa ja aitoja tapahtumia. Samaa näkee muissakin medioissa, mutta usein keksityn ja vääristellyn asia on paljon pienempi. Kaikkea MV-lehdessä ei voi kuitenkaan teilata vääräksi. En ole MV-lehden lukija, mutta suututtaa yksinkertaiset ihmiset jotka väittävät asiaa valheeksi vain sillä perusteella, että se on MV-lehdessä ja usein luetaan muita medioita ilman mitään epäilystä mistään.

   Lainaa

  29. Muumi (kopio) 3.12.2015 8:44
   Tulos: -97 (259 ääntä)
   MV on ollut tämän pakolaisktiisin aikana ainoa lehti joka on kertonut totuuden pakolaisten rikoksista. Kaikki muut piilottelevat niitä.

   Lainaa

  30. Tulos: +147 (231 ääntä)
   Taneli_K: Hienoa, että on olemassa ainakin yksi lehti, joka ei asioita kaunistele. Esimerkiksi muut uutiset kertoo jonkun saaneen tuomion raiskauksesta, mutta MV-Lehdessä kyseisestä hepusta on esillä niin nimi kuin kuvakin. Hyvä homma vain, esimerkiksi työnantajat voi tulevaisuudessa googletella että minkälainen tyyppi täältä on töihin hakemassa. Pätee niin ulkomaalaisiin kuin suomalaisiinkin.
   Tästä jo käy ilmi ettet ymmärrä lainkaan mitä roskaa MV-lehti kirjoittaa. En usko, että MV-lehdestä löytyy yhtään tuomiota, josta muuallakin ei olisi kerrottu. Tuomitun nimi, hänen rikos sekä tuomittu rangaistus ovat AINA julkisia tietoja. Sekoitat asian nyt siihen, että MV-lehti julkaisee tiedot jo epäillyistä ja näin tuomitsee syylliseksi ennen oikeudenkäyntiä. Muistathan jo perustuslaista löytyvän periaatteen "syytön kunnes toisin todistetaan".

   Lainaa

  31. Puolikiero_savolainen 3.12.2015 9:12
   Tulos: +164 (242 ääntä)
   Patriotic voice: Kiinnostaisi tietää, että miten voit olla niin tyhmä, jos uskot Suomen valtamedian ”riippumattomaan” uutisointiin?
   Tuo teikäläisten logiikka se huvittaa aina yhtä paljon: eli kun ei usko näihin teidän sekoiluihin ja todistetusti valehtelevaan raamattuunne, niin automaattisesti uskoo johonkin "Suomen valtamediaan"? Tuo on aika yksinkertaista käytöstä, tiesitkö? Mutta en ihmettele yhtään, sillä MV-lehden jutut uskovat yleensä kouluttautumattomat, ignorantit ja herkkäuskoiset nuoret miehet, ja sitten toitotetaan kovaan ääneen totuuksina tuon Iljan keksimiä juttuja, samalla kun myötähäpeät puskee kavereissa päälle ja vahvasti. MV-lehden "aivot" Ilja on myöntänyt julkisesti Facessa, että suomalaiset ovat tyhmiä kun uskovat hänen juttujaan ja rahaa vaan tulee kävijämäärien ansiosta. Kuitenkin MV-lehden jutut on todistettu monet monituiset kerrat valheeksi ja silti lampaina uskotaan sitä. Mikä v***u ihmisiä vaivaa?

   Lainaa

  32. Tulos: -148 (234 ääntä)
   Mitäs hauskaa tossa muka on? MV on ainoa sivu joka kertoo asiat niin kuin ne on kaunistelematta tai mitään salaamatta.

   Lainaa

  33. Puolikiero_savolainen 3.12.2015 9:14
   Tulos: +137 (207 ääntä)
   partaaaa: Täällä moni kommentoija ja peukuttaja on joko aatteensa sokaisema tai vähän tyhmä. Voin tulla selittämään teille miten asia on, vaikka te tytöt ja akat loukkaannutte ja alapeukutatte. MV-lehden materiaalista suurin osa on väärää, usein tarkoituksella vääristeltyä. Joukossa on myös todellista tietoa ja aitoja tapahtumia. Samaa näkee muissakin medioissa, mutta usein keksityn ja vääristellyn asia on paljon pienempi. Kaikkea MV-lehdessä ei voi kuitenkaan teilata vääräksi. En ole MV-lehden lukija, mutta suututtaa yksinkertaiset ihmiset jotka väittävät asiaa valheeksi vain sillä perusteella, että se on MV-lehdessä ja usein luetaan muita medioita ilman mitään epäilystä mistään.
   Asia ei ole noin yksinkertainen. Vakavasti otettava media tarkistaa aina lähteensä ja sen luotettavuuden, MV-lehti ei tee sellaista. Sen taito ei riitä tunnistamaan uutisankkaa toisin kuin länsimedialla yleensä. MV-lehti on p*skaa ja se on todistettu jo liian monta kertaa. Uskoa saa toki vaikka spagettihirviöön.

   Lainaa

  34. lukija 5683 3.12.2015 9:22
   Tulos: +27 (107 ääntä)
   Äänestän vihreitä, luen mv-lehteä ja esim. Halla-ahon blogia. Luen myös YLEä, iltapäivälehtiä, Savon ja uudenmaan paikallislehtiä, vihreää lankaa (ullatus), maaseudun tulevaisuuta, talous sanomia, kauppalehteä ja jos maailmalla sattuu jotain niin BBC ja CNN ovat myös heti auki. MV-lehden plussana ja miinuksena on kriitikittömyys, vastuuttomuus ja täydellinen itsesensuurin puute. Jos tapahtuu rikos niin valtamedian lehdet copypasteavat poliisi.fi tiedotteita ja lisäävät niihin puhelimitse saatuja poliisin ja silminnäköijöiden kommentteja. MV-lehti copypastee valtamedian tiedot sekä lisälee mukaan some/ylilauta/murha.info/hommaforum huhut ja pohdinnat. MV-lehti myös esim. Joutsenon murhan yhteydessä julkaisi Alibin keksimät jutut uhrin iästä yms, mutta siinä tapauksessa MV-lehti viittasi ihan oikeaoppisesti Alibiin, muutenkin moni huhun ja spekulaation julkaisu menisi sellaisenaan myös valtamediassa koska ne ovat usein viittauksia. Otsikointi vain saattaa antaa jutuista sellaisen kuvan että huhuun viittaus olisi varmistettu fakta. Huonot otsikot ovat kyllä maantapa enemmänkin kuin vaihtoehtomedian juttu. Tulipas paljon jaarittelua. Kommentin pointti oli vain siinä että vihervassari jolla on korkeakoulututkinto (ja paljon yhdys-Sana virheitä) lukee myös MV-lehteä.

   Lainaa

  35. Tulos: +108 (132 ääntä)
   KAlle: “MV-lehdessä voi olla myös luotettavaa tietoa” MV-lehdessä lukee tasan se mitä ihmiset haluaa lukea. Sieltä ei voi löytää luotettavaa tietoa.
   Jonsku ja moni muu luulee "tiedon" tarkoittavan sitä mitä haluaa uskoa. Sananmukaisesti "tieto" on kuitenkin toditettavissa olevaa, mitattavaa, laskettavaa tai muuten todennettavaa faktaa, joka perustuu tutkimukseen, tieteelliseen analyysiin tai todistajalausuntoihin tai muuhun todennettavissa olevaan reaaliseen asiaan tai ilmiöön. Mutu-fiiliksiä ei faktaksi muuta vaikka miten moni niin haluaisi.

   Lainaa

  36. Tulos: -32 (148 ääntä)
   KAlle: “MV-lehdessä voi olla myös luotettavaa tietoa” MV-lehdessä lukee tasan se mitä ihmiset haluaa lukea. Sieltä ei voi löytää luotettavaa tietoa.
   Paljastivat tosin sen kissaa rääkänneen pakolaisen, joten en haukkuisi ihan turhaksi. Jopa IS julkaisi uutisen MV:n jälkeen, muuten se olisi jäänyt unholaan. Jos uskot sokeasti yleä ja päivälehtiä, mutta haukut MV-lehteä niin ei mene hyvin.

   Lainaa

  37. Tulos: -48 (152 ääntä)
   hattufolio: Kiinnostais kauheasti tietää minkä tyyppiset ihmiset oikeasti lukee kyseistä “lehteä”… enkä tiedä onko se surullista vai pelottavaa että jotkut ottaa täysin todesta nuo jutut
   Sama koskee hesarin lukijoita.

   Lainaa

  38. Tulos: -67 (141 ääntä)
   Ja nämä MV-lehteä haukkuvat usein luottavat kaikkeen esim iltalehdessä julkaistuun tietoon... En itsekään MV-lehteä lue, mutta samaa kuraa kaikki vastaavat mediat.

   Lainaa

  39. Tulos: +108 (148 ääntä)
   karvanaama: MVlehti on tällä hetkellä ainoa media Suomessa, josta voi lukea totuuden.
   Nih, totuus tarjoillaan ilman lähteitä, tuntemattomien kirjoittajien sanoin, alatyylistä kieltä käyttäen. Totuus kun valitettavasti ei ole aina sitä, mihin haluaa uskoa.

   Lainaa

  40. rasisti anarkomarko neonatsi 3.12.2015 10:23
   Tulos: +106 (146 ääntä)
   Uskooko joku tosiaan Iltalehteen, Helsingin Sanomiin, Kalevaan, MV -lehteen, ylipäätänsä mihinkään uutissivustoon sokeasti kyseenalaistamatta uutisointien todenperäisyyttä? Media on aina ja tulee aina vääntelemään totuutta omaan agendaan sopivaksi.

   Lainaa

  41. Pim pili pom 3.12.2015 10:24
   Tulos: +55 (111 ääntä)
   MV-lehti on venäläismielisen entisen prätkäjengiläisen omistama. MV-lehdin lukejat siis voisivat vähän miettiä millaiselle jengille syytävät niitä mainosrahojaan, niillä varmasti ei rahoiteta mitään epäilyttävää. Tosin eivät hyödylliset idiootit koskaan ajattele.

   Lainaa

  42. Tulos: +119 (145 ääntä)
   Taneli_K: Olen tässä viime viikkoina alkanut itsekin lukea MV-lehteä. Pitkän aikaa ajattelin että “rasistien lehti, elämän koulun luuserit lukee vaan” mutta löytyy sieltä hyviäkin juttuja!
   Tähänhän koko mv-lehden toiminta perustuu. Se julkaisee 10 juttua, joista 9 on täyttä puppua ja yksi totta. Lopputulos: löytyyhän sieltä asiaakin. Seuraus: kukaan ei tiedä mitkä 9 on puppua, vaan suuri osa luulee että niistäkin vähintään osa on totta. Toinen ongelma on mv-lehden tulkinta. Se saattaa linkata ihan asiatietoon, mutta asiatietoa käsitellään äärettömän selektiivisesti. Poimitaan lause sieltä, toinen täältä, irroitetaan ne asiayhteydestään ja muutetaan painotuksia, ja voila, sanoma on muuttunut.

   Lainaa

  43. Tulos: +116 (154 ääntä)
   Köhöm..: Paljastivat tosin sen kissaa rääkänneen pakolaisen, joten en haukkuisi ihan turhaksi. Jopa IS julkaisi uutisen MV:n jälkeen, muuten se olisi jäänyt unholaan. Jos uskot sokeasti yleä ja päivälehtiä, mutta haukut MV-lehteä niin ei mene hyvin.
   IS julkaisi jutun sen jälkeen, koska kunnollisella medialla menee hetki todenperäisyyden tarkistamiseen. mv-lehti taas suoltaa mitä tahansa materiaalia välittämättä siitä että suuri osa on keksittyä. Tottakai sinne silloin ilmestyy myös pieni osa todellisista tapauksista ennen muita sivustoja jotka vaivautuvat selvittämään taustat.

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (75 ääntä)
   Taneli_K: Olen tässä viime viikkoina alkanut itsekin lukea MV-lehteä. Pitkän aikaa ajattelin että “rasistien lehti, elämän koulun luuserit lukee vaan” mutta löytyy sieltä hyviäkin juttuja! Hienoa, että on olemassa ainakin yksi lehti, joka ei asioita kaunistele. Esimerkiksi muut uutiset kertoo jonkun saaneen tuomion raiskauksesta, mutta MV-Lehdessä kyseisestä hepusta on esillä niin nimi kuin kuvakin. Hyvä homma vain, esimerkiksi työnantajat voi tulevaisuudessa googletella että minkälainen tyyppi täältä on töihin hakemassa. Pätee niin ulkomaalaisiin kuin suomalaisiinkin. Jos jotain hyviä asioita lehdestä mainitaan, niin esimerkiksi eräs turvapaikanhakija joutui juuri sotaoikeuteen koska poseerasi fb kuvissaan irrotetun pään kanssa. Muissa kuvissa poseerasi Suomen kaupungeissa hengailemassa. MV-lehti teki tästä jutun ja poliisit nosti syytteen. Rikollinen sai rangaistuksensa. MV-lehti kertoi myös nimien kera Järvenpään kissan kidutuksesta. Kuvatkin olivat näkyvillä ja jopa video oli otettu talteen näkyville. Mielestäni näistä tulisi uutisoida jatkossakin kuvien ja nimien kanssa, ihan jokaisessa lehdessä ja niin suomalaisista kuin ulkomaalaisistakin. Ulkomaalaiset on pääosin mukavaa ja rentoa porukkaa, itsekin tunnen useita. Olen silti vastaan tätä holtitonta turvapaikanhakijoiden maahan ottamista. Ainakin näin maalaisjärvellä ajateltuna. Lama-kautena harvoin on tapana ottaa vastaan lisämenetyksiä useita satoja miljoonia jotta voidaan holhota turvapaikanhakijoita, joista suurin osa tulee turvallisista maista. Tämän halusin nyt kuitenkin tuoda esille, ennenkuin suvaitsevaiset suvakit leimaavat minutkin rasistiksi niinkuin nykypäivänä on tapana. Olet joko suvakki tai rasisti. Kahtia jaottelua niinkuin pahimpina aikana Suomen sisällissodassa, rikkaat ja köyhät. Älkää olko mustavalkoisia. Vielä tähän loppuun todettakoon että tottakai siellä seassa on myös ihan roskajulkaisuja. Näin eräänkin uutisen jonka lähteenä oli Suomi24 keskustelupalstan viesti. Siinämielessä siis roskalehti, mutta ainakin kertoo asiat suoraan ja medialukutaidolla pystyy kyllä erottamaan helposti toden tarusta. Aikaa kun minulta kuitenkin löytyy, niin samapa tuo on lukea samat uutiset useammalta sivulta eikä luottaa pelkästään yhteen. Ainiin! Vielä tuli mieleen että tässä tänä aamuna Iltalehti uutisoi miten turvapaikanhakijat terrorisoivat läheisiä kesämökkejä, paskantavat pihoille, rikkovat ikkunoita, varastavat ja käyttävät ihmisten veneitä ilman lupaa. Uutinen kuitenkin poistettiin pian, mutta MV-lehti sen julkaisi. Tämä on juuri sitä sensuuria jonka takia joudun käymään MV-roskalehden sivuilla lukemassa että mikä se olikaan ja kuka teki mitä. Aamen
   Hienosti on sisäistetty kirjoitusohjeet, bravo. Esimerkkitapaukset huippuluokkaa. Tyylillisesti lähellä "käytin kaksi viikkoa ja laihduin 3 nroa" mainontaa ja muistettu tottakai mainita noin ohimennen että on muka ulkomaalaisia kavereina.

   Lainaa

  45. Tulos: +61 (79 ääntä)
   MV-lehti on ajantasainen testi jolla mitataan suomalaisten medianlukutaitoa ja tietolähteiden arviointia. Linkkien jakajat = "totta koska kirjoitettu sana"

   Lainaa

  46. Tulos: +89 (107 ääntä)
   Lähdekritiikki. Pieni sana, joka vaikuttaa olevan liian haastava ymmärtää. Sitä tulee käyttää aina uutisia lukiessa, riippumatta siitä onko kyseessä YLE, Suomen kuvalehti, hesari, Aku Ankka, Huvustad Bladet, magneettimedia, mv, Iltalehti, BBC tai CNN. Erona on se, että osa tarkistaa tietoja paremmin, osa spekuloi, jotkin mediat ovat luotettavampia kuin toiset. Hyväksi lähteeksi voidaan jokin media mielestäni lukea, jos näkökulma on puolueeton ja uutisessa käsitellään kaikki tunnetut ja merkitykselliset faktat (jotka ovat tarkistettuja useasta luotettavasta lähteestä). Tottakai jokaisessa tehdään virheitä, mutta virhe korjataan, ja ehdottomasti suurin osa jutuista on totta. Tämä määritelmä sulkee esim. Mv-lehden ulos, koska jonskun sanoin, "siellä voi olla olla luotettavaa tietoa". "Joskus" ei vain valitettavasti riitä.

   Lainaa

  47. Tulos: +23 (47 ääntä)
   Mokassa mainittiin sana luotettava. Höpsismi on paljon luotettavampi kuin MV-lehti.

   Lainaa

  48. Jurgen von slurgen 3.12.2015 12:18
   Tulos: +16 (106 ääntä)
   Surullisinta on että nykyään helsingin sanomat on yhtä luotettava kuin mv-lehti. Esim eilisessä uutisoinnissa poliisin tiedotustilaisuudessa koskien puskaraiskauksia, Poliisi sanoi että 14:sta raiskaustapauksesta epäilty oli turvapaikahakija 3:ssa tapauksessa ja jolloin hyysärin toimittaja kysyi, ovatko loput kantasuomalaisia, ja poliisin vastaus ei vaan ulkomaalaistaustaisia. Uutisessa luki sitten hienosti valehdeltuna "Lopuissa tapauksita tekijä oli kantasuomalainen"

   Lainaa

  49. Tulos: -70 (122 ääntä)
   Totaaaa.... MV-Lehdessä on paljon asioita jotka pitää paikkaansa,toki joitain asioita on liioteltu,mutta sen takia että jotkin suvakit vois ehkä avata silmät myös. Jos jaksaa itse etsiä itsenäisenä journalistina asioita netistä,niitä löytyy. Monet uskoo sokeasti vain suomen valtamediaan,IL&IS mtv3 jne... Surullista. Monet täällläkin vaan sanoo niitä ihmisiä tyhmiksi jotka ei sokeana lampaana usko kaikkea paskaa mitä telkkarista suolletaan,mutta se on teidän asia se :) Toivon että ihmiset nostas päänsä sieltä perseestä ja perehtyy asioihin enempi,ku se et uskotaan kaikki mitä telkussa sanotaan! :)

   Lainaa

  50. Tulos: +18 (84 ääntä)
   Siis kyllähän MV lehden uutisista paistaa läpi lehden maahanmuuttovastainen asenne ja uutiset ovat liioiteltuja. Toisaalta myös esim Helsingin Sanomissa uutiset ovat joiltain osin "kukkahattuilua" ja annetaan väkisinkin positiivinen kuva negatiivisesta aiheesta jos se koskettaa negatiivisesti vihreiden tai vasemmiston aatetta. MV lehdessä on myös ollut muutamissa jutuissa tilastoselvitystä aiheista, joita muut lehdet eivät halua käsitellä. Tilastot ovat olleet julkisia eivätkä MV lehden omia. Tällaisissa tapauksissa MV lehti on nostanut mielestäni hyvin esille myös sellaisia näkökulmia joita muut lehdet eivät ole halunneet tarkastella. Kaikkea ei pidä kuitenkaan suoraan uskoa. Itse en usko yhteenkään lehteen 100%:sti ja tuskin kukaan muukaan voi niin väittää. Medialukutaito pitää olla ja pitää mielessä lehden taustavaikuttajat.

   Lainaa

  51. Tulos: -2 (60 ääntä)
   Jurgen von slurgen: Surullisinta on että nykyään helsingin sanomat on yhtä luotettava kuin mv-lehti. Esim eilisessä uutisoinnissa poliisin tiedotustilaisuudessa koskien puskaraiskauksia, Poliisi sanoi että 14:sta raiskaustapauksesta epäilty oli turvapaikahakija 3:ssa tapauksessa ja jolloin hyysärin toimittaja kysyi, ovatko loput kantasuomalaisia, ja poliisin vastaus ei vaan ulkomaalaistaustaisia. Uutisessa luki sitten hienosti valehdeltuna “Lopuissa tapauksita tekijä oli kantasuomalainen”
   Niin, tämähän on tätä asioiden perustavanlaatuista vääristelyä. Poliisi sanoi ulkomaalaistaustainen, joka tarkoittaa että tekijä on nykyään Suomalainen, mutta tullut ulkomailta. HS:n toimittaja toteaa tietenkin siis että Suomalainen.

   Lainaa

  52. Tulos: -11 (51 ääntä)
   En odota yhtään tuon älyllisempää mielipidettä ihmiseltä, jonka nimi on "Jonsku". White trash <3

   Lainaa

  53. Tulos: +16 (94 ääntä)
   Jurgen von slurgen: Surullisinta on että nykyään helsingin sanomat on yhtä luotettava kuin mv-lehti. Esim eilisessä uutisoinnissa poliisin tiedotustilaisuudessa koskien puskaraiskauksia, Poliisi sanoi että 14:sta raiskaustapauksesta epäilty oli turvapaikahakija 3:ssa tapauksessa ja jolloin hyysärin toimittaja kysyi, ovatko loput kantasuomalaisia, ja poliisin vastaus ei vaan ulkomaalaistaustaisia. Uutisessa luki sitten hienosti valehdeltuna “Lopuissa tapauksita tekijä oli kantasuomalainen”
   Kantasuomalaiset ovatkin taitavampia raiskaamaan siten, että heitä on vaikeampi saada kiinni. Menee vain ravintolaan, juottaa naisen känniin, suuntaa yhdessä naisen asunnolle ja raiskaa naisen siellä. Ei kai kukaan kantasuomalainen ryhdykään puskaraiskaamaan, kun raiskauksen voi tehdä pienemmilläkin riskeillä. Ei tuo ovelamman raiskaustavan valinta kuitenkaan tarkoita, että raiskaus olisi yhtään hyväksyttävämpää tai harvinaisempaa, se vain jää näkymättömämmäksi, ja siitä harvemmin tehdään rikosilmoitusta. Ihan yhtä paljon suomalaismiehetkin raiskaavat, he vain ovat ovelampia ja tuntevat maan tavat niin hyvin etteivät jää kiinni.

   Lainaa

  54. Yliopiskelija 3.12.2015 14:48
   Tulos: +26 (48 ääntä)
   Kuvitelkaa miltä näyttäisi Jonskun kandi tai gradu. Tuon tason argumentoinnilla tulisi varmasti huippuarvosanat!

   Lainaa

  55. Tulos: +56 (90 ääntä)
   1) "Musta MV-lehti on ihan luotettava" 2) "Jokainen uskoo mitä haluaa" Jes! Just näin! Valkoroskalle faktat ja todellisuus ovat mielipidekysymyksiä ja uskonasioita. Anteeksi, kirjoitin väärin, piti olla "mieli pide kysymyksiä" ja "uskon asijoita".

   Lainaa

  56. Esa Lindqvist 3.12.2015 15:16
   Tulos: +47 (81 ääntä)
   MV-Lehdestä voi löytyä luotettavaa tietoa, samaan tapaan kuin hirven paskasta voi löytyä marjoja.

   Lainaa

  57. Haudankaivaja 3.12.2015 15:51
   Tulos: +14 (68 ääntä)
   Ne jotka uskovat MV-lehden jutut kritiikittä, ovat hölmöjä. Hölmöjä ovat myös ne, jotka väittävät MV-lehden olevan pelkkää valetta ja paskaa. Totuus on siellä välissä. Tuo lehti on erinomainen julkaisu sen takia, että lähdekritiikkiä ja mm. Googlea hyödyntämällä oppii nopeasti seulomaan totuudet niiden uutisten takaa. Joka ei sitä tee, ei saa ylipäätään todellista kuvaa yhtään mistään. Ihmiset kun lukevat "virallisen median" juttuja sokeasti, luottaen siihen että kaikki mitä Hesari tai Yle julkaisee, on aina totta. Lähdekritiikkiä ja tervettä järkeä ei juuri käytetä. Jokainen fiksu tajuaa tämän MV-lehden kohdalla, mutta harvempi valtamedian kohdalla. On tietysti harmi että MV julkaisee asian seassa kauheaa paskaa, mutta erittäin surullista on se, ettei edes Ylen sisältöä voi oikeasti lukea ilman tätä samaa lähteiden metsästystä ja googlailua. Tämä sama muuten pätee Hommafoorumiin, Scriptaan, Vihreään lankaan, Takkuun yms yms. Kaikkea mahdollista kannattaa lukea mahdollisimman paljon jotta saa kuvan siitä, miten eri tavalla ihmiset ajattelevat ja näkevät asioita. Typerää on tuomita ihmiset ja sisältö tutustumatta lainkaan.

   Lainaa

  58. Tulos: +11 (27 ääntä)
   Yliopiskelija: gradu
   "Jonskun kandi tai gradu" Ahhhahahahahha! :D :D :D :D :D Ei ole pelkoa.

   Lainaa

  59. mä tiään 3.12.2015 16:04
   Tulos: +53 (75 ääntä)
   hattufolio: Kiinnostais kauheasti tietää minkä tyyppiset ihmiset oikeasti lukee kyseistä “lehteä”… enkä tiedä onko se surullista vai pelottavaa että jotkut ottaa täysin todesta nuo jutut
   Melkeen häpeän sanoa tämän ääneen, mutta mun veli lukee ja myös uskoo silmät kirkkaina. Ikääkin sillä on jo reilusti päälle parinkympin. Mutta millainen ihminen mun veli sitten on? Ainakin se on ihan äärettömän medialukutaidoton ja lukutaidoton näin ylipäänsä. Suomen kieli tuottaa suuria hankaluuksia siis. Itselläni on keskivaikea lukihäiriö ja voin sanoa, että jos mun veli edustais keskitasoa verbaalisista lahjoiltaan, niin mä olisin joku Runebergin suomenkielinen versio. (Elämän koululaisille tiedoksi, että ko. miehen äidinkieli tosiaan oli ruotsi.) Mutta turha tästä(kään) MV-lehden luotettavuudesta mun on veljeni kanssa vääntään, koska sen luonteessa on jo niin perustavanlaatuinen vika, että kritiikkiä ei voi antaa pelkäämättä, että jokin esine hajoaa tai lentää mua päin. Mun veli on aina oikeassa ja suunnilleen maailman valtias. Suuruusharhat on niin massiivisia, että voisin kirjoittaa niistä koko päivän. No mut googlaa sana "narsismi" ja kuvittele nää piirteet sellaselle hieman keskimääräistä heikkolahjaisemmalle yksilölle, joka rimaa hipoen on saanut peruskoulun päätökseensä ja hoidettua asiansa muutenkin vahvasti tuettuna äidin taholta, niin saan mun viestini pysymään hieman lyhyempänä. (Huomioithan, että muita MV-lukijoiksi paljastuneita en onneksi tunne.)

   Lainaa

  60. Sakari Timonen 3.12.2015 16:06
   Tulos: -34 (84 ääntä)
   Suunnilleen yhtä luotettava kuin muutkin julkaisut. Heidän propagandansa ei vaan miellytä kaikkia. Itseäni ei miellytä valtamedian propaganda, johon muuten lukeutuu myös MV julkaisun pilkkaaminen.

   Lainaa

  61. Tulos: +20 (64 ääntä)
   Muumi: Kantasuomalaiset ovatkin taitavampia raiskaamaan siten, että heitä on vaikeampi saada kiinni. Menee vain ravintolaan, juottaa naisen känniin, suuntaa yhdessä naisen asunnolle ja raiskaa naisen siellä. Ei kai kukaan kantasuomalainen ryhdykään puskaraiskaamaan, kun raiskauksen voi tehdä pienemmilläkin riskeillä. Ei tuo ovelamman raiskaustavan valinta kuitenkaan tarkoita, että raiskaus olisi yhtään hyväksyttävämpää tai harvinaisempaa, se vain jää näkymättömämmäksi, ja siitä harvemmin tehdään rikosilmoitusta. Ihan yhtä paljon suomalaismiehetkin raiskaavat, he vain ovat ovelampia ja tuntevat maan tavat niin hyvin etteivät jää kiinni.
   Höhöhöhö. Eli olet sitä mieltä että ulkomaalaistaustaiset eivät mitenkään voisi raiskata sisätiloissa? Ihan kuten heidän aviopuolisotkaan eivät joudu kotiväkivallan uhreiksi?? Kummasti maahanmuuttaja naiset ovat tilastojen mukaan suurimmassa vaarassa joutua kotiväkivallan uhriksi... ilmeisesti kantasuomalaiset käyvät hakkaamassa heitä kotonaan? Tapanilan joukkoraiskaajat olivat muuten kantasuomalaisia... siis tilastoissa, oikeudenkäynnissä tosin tarvittiin somaliankielen tulkkia.

   Lainaa

  62. Tulos: +61 (77 ääntä)
   Köhöm..: Paljastivat tosin sen kissaa rääkänneen pakolaisen, joten en haukkuisi ihan turhaksi. Jopa IS julkaisi uutisen MV:n jälkeen, muuten se olisi jäänyt unholaan. Jos uskot sokeasti yleä ja päivälehtiä, mutta haukut MV-lehteä niin ei mene hyvin.
   Wat. Kissan omistaja epäillyn ihan itse julkisesti FB:ssä paljasti, siis kirjaimellisesti linkitti henkilön FB-sivun julkiseen postaukseensa. Se että MV-lehti kopioi asian ensimmäisenä blogiinsa ei tee siitä ubermasterpaljastajaa. Olennaisen eron tekee myös nimenomaan tuo jo mainittu syyttömyysolettama josta MV viis veisaa klikkausten perässä.

   Lainaa

  63. Tulos: +11 (29 ääntä)
   rasisti anarkomarko neonatsi: Uskooko joku tosiaan Iltalehteen, Helsingin Sanomiin, Kalevaan, MV -lehteen, ylipäätänsä mihinkään uutissivustoon sokeasti kyseenalaistamatta uutisointien todenperäisyyttä? Media on aina ja tulee aina vääntelemään totuutta omaan agendaan sopivaksi.
   Juuri näin.

   Lainaa

  64. Tulos: +2 (38 ääntä)
   Jokainen julkaisu valitsee oman näkökulmansa ja manipuloi lukijoitaan. Mv-lehti on valinnut vihamielisen ja maahanmuuttovastaisen näkökannan, hesari ja Aamulehti suvaitsevan ja mamujen rikoksia piilottelevan kannan. Samalla myös todella mielipiteitä muokkaavan ja jotenkin sinisilmäisen lähestymistavan. Ip-lehdet ovat nyt alkaneet kertoa maahanmuuttajien tekemistä rikoksista. Olisiko lupa hellinnyt ylhäältä tai yleisön painostuksesta, vaikea sanoa. Lähdekritiikkiä tarvitaan joka tapauksessa.

   Lainaa

  65. Tulos: +17 (37 ääntä)
   Itseäni kiinnostaisi tietää minkä ikäinen tämä Jonsku on? Jotenkin pystyisin ymmärtämään tämän vielä joltakin teini-ikäiseltä, mutta jos oikeasti aikuinen ihminen voi uskoa kyseisen sivuston juttuihin ja perustella kantansa asiaan vielä tuolla tavalla, ei hän voi olla ihan "normaali veronmaksaja". Eihän tavalliset aikuiset ihmiset vaan VOI olla näin älyllisesti jälkeenjääneitä? Eihän?

   Lainaa

  66. Tulos: -13 (59 ääntä)
   Jännä miten näitä rasistijuttuja tulee täällä harvasen päivä, mutta yhteenkään äärisuvaitsevaiseen mokaan en ole vielä törmännyt, vaikka niitäkin on (esim. hetki sitten sattunut Pirjo Pönni -tapaus). Ahdistaa, kun Feissarimokatkaan ei ole puolueeton some. Ja harmittaa, kun tännekään ei pääse pakoon tätä rasistit vs suvakit -sotaa. Terveisin suvaitsevainen maahanmuuttokriitikko, joka tuomitsee rasistit, mutta on nykyistä pakolaispolitiikkaa vastaan (eli toisin sanoen rasisti, eikö niin?)

   Lainaa

  67. Vinoutunut 4.12.2015 0:23
   Tulos: -11 (61 ääntä)
   KAlle: “MV-lehdessä voi olla myös luotettavaa tietoa” MV-lehdessä lukee tasan se mitä ihmiset haluaa lukea. Sieltä ei voi löytää luotettavaa tietoa.
   Kesällä MV uutisoi Ruotsissa tapahtuneesta raiskauksesta, jossa kaksi miestä raiskasi saman naisen peräjälkeen. Kaikki muut mediat pitivät sitä höpöhöpönä, kunnes joulukuun alussa asiasta tuli oikeuden päätökset ja juttu kummasti kelpasikin valtamedian lehtiin.

   Lainaa

  68. Tulos: +61 (71 ääntä)
   Taneli_K "Esimerkiksi muut uutiset kertoo jonkun saaneen tuomion raiskauksesta, mutta MV-Lehdessä kyseisestä hepusta on esillä niin nimi kuin kuvakin." Jos ko lehti odottaisi tuomiota ja tiedon julkistamista, tämä olisi ihan ok. Lehdellä on kuitenkin tapana ilmoittaa tekijä kuvineen ja nimineen välittömästi - ennen kuin syyllisyys on todettu, ennen kuin asiaa on edes tutkittu! Mistä lähtien tämä on ollut Suomessa ok? Se, että joku väittää henkilön olevan syyllinen ei tee hänestä syyllistä. En käsitä miten tästä on tullut yhtäkkiä sosiaalisesti hyväksyttävää.

   Lainaa

  69. pylly-esko 4.12.2015 1:14
   Tulos: +56 (76 ääntä)
   Patriotic voice: MV-lehti on luotettavampi kuin yksikään Suomen valtamedioista. Jutut ovat suurimmilta osin totta (samaa ei voi sanoa valtamediasta). Suomen valtamedioiden toimittajista n.80 % äänestää joko Vihreitä tai Vasemmistoa, jutut ovatkin sitten sen mukaisia. Pahimpia ovat Yle ja Hesari, asioista valehdellaan suoraan, kierrellään ja jätetään konkreettisia asioita kertomatta. En yhtään ihmettele, että suomalaisten luotto valtamediaan on todellakin pohjalla!
   Tässä on hyvä esimerkki mv-fanista. Heitetään lukuja hatusta, jotta kuulostettaisiin vähän vakuuttavammalta. Missä tutkimuksessa on mitattu journalistien äänestyskäyttäytymistä, ja saatu em. tulos?

   Lainaa

  70. Tulos: +38 (58 ääntä)
   Ei siinä jos joku on maahanmuuttokriittinen, mutta tää skeida menee liian mauttomaksi. MV-lehti julkaisee uutisen tummaihoisen henkilön kuolemasta liikenneonnettomuudessa, jakaa sen facebookissa ja heti sadat juntit juhlivat tapahtunutta julkaisun kommenteissa. Olen myöskin kuullut, että kyseisen lehden pääjehu ei edes asu Suomessa, koska on saanut syytteen lapsipornonhallussapidosta. MV-lehden tyylisesti voisi vaikka mennä esittämään tätä kuulemaani huhua faktana.

   Lainaa

  71. Tulos: +31 (63 ääntä)
   Ugh, MV-lehti pitäisi minusta tuhota. Mun isä ja veli lukee sitä ja niiden ajatukset on aika vihamielisiä ulkomaalaisia kohtaan nykyään. Se on ärsyttävää ja siksi minä vihaan tuota MV-lehteä. Minusta se aivopesee ihmisiä paskajutuillaan vihaamaan vaikka ei ne kaikki ulkomaalaiset mitään raiskaajia ja rikollisia ole. Tuo lehti antaa ymmärtää, että ne kaikki tuli tänne hajottamaan paikkoja ja raiskaamaan naisia. Ja kiusaamaan eläimiä. Minä en oikeasti usko että asia on niin. En todellakaan.

   Lainaa

  72. Tulos: +7 (41 ääntä)
   Pahimmat paskanpuhujat löytyy meidän ministeriöstä! Siihen verrattuna MV lehti on pulmunen.

   Lainaa

  73. Tuskaa Paatissa 4.12.2015 9:00
   Tulos: -12 (24 ääntä)
   Musa: Jösses miten te hommalaiset jaksatte jokatuuttiin tulla selittelemään lahkonne perseilyä
   Jösses miten te hommalaiset jaksatte jokatuuttiin tulla selittelemään lahkonne perseilyä

   Lainaa

  74. Tulos: -36 (68 ääntä)
   MV-lehti on laadukkain media mitä Suomessa tällä hetkellä on. Ja tämä ei ole kehu vaan kuvaa rumasti sitä tasoa, jolla journalistinen rima tällä hetkellä Suomessa on. Kaiken median seuraaminen vaatii tietynlaista medialukutaitoa, eikä MV-lehti ole poikkeus. MV-lehden karkea tyyli ja mukana oleva kura tekee medialukutaidon vaatimuksen vain kovin selvästi näkyväksi. Pidän tätä selvästi rehellisempänä kuin agendan ajamista piilossa. Kaikissa lehdissä on poliittinen agenda mukana, eikä tilanne siitä muutu, että lehden tekijät väittävät, että ei ole. Erityisen herkullista on vertailla MV-lehden ja esim. hesarin uutisia samasta tapauksesta.

   Lainaa

  75. Tuskaa Paatissa 4.12.2015 9:01
   Tulos: -8 (26 ääntä)
   Jepulis: Jokainen julkaisu valitsee oman näkökulmansa ja manipuloi lukijoitaan. Mv-lehti on valinnut vihamielisen ja maahanmuuttovastaisen näkökannan, hesari ja Aamulehti suvaitsevan ja mamujen rikoksia piilottelevan kannan. Samalla myös todella mielipiteitä muokkaavan ja jotenkin sinisilmäisen lähestymistavan. Ip-lehdet ovat nyt alkaneet kertoa maahanmuuttajien tekemistä rikoksista. Olisiko lupa hellinnyt ylhäältä tai yleisön painostuksesta, vaikea sanoa. Lähdekritiikkiä tarvitaan joka tapauksessa.
   Jösses miten te hommalaiset jaksatte jokatuuttiin tulla selittelemään lahkonne perseilyä

   Lainaa

  76. Tuskaa Paatissa 4.12.2015 9:06
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Patriotic voice: MV-lehti on luotettavampi kuin yksikään Suomen valtamedioista. Jutut ovat suurimmilta osin totta (samaa ei voi sanoa valtamediasta). Suomen valtamedioiden toimittajista n.80 % äänestää joko Vihreitä tai Vasemmistoa, jutut ovatkin sitten sen mukaisia. Pahimpia ovat Yle ja Hesari, asioista valehdellaan suoraan, kierrellään ja jätetään konkreettisia asioita kertomatta. En yhtään ihmettele, että suomalaisten luotto valtamediaan on todellakin pohjalla!
   Jösses miten te hommalaiset jaksatte jokatuuttiin tulla selittelemään lahkonne perseilyä

   Lainaa

  77. Tuskaa Paatissa 4.12.2015 9:07
   Tulos: -8 (22 ääntä)
   Kerubi: MV-lehti on laadukkain media mitä Suomessa tällä hetkellä on. Ja tämä ei ole kehu vaan kuvaa rumasti sitä tasoa, jolla journalistinen rima tällä hetkellä Suomessa on. Kaiken median seuraaminen vaatii tietynlaista medialukutaitoa, eikä MV-lehti ole poikkeus. MV-lehden karkea tyyli ja mukana oleva kura tekee medialukutaidon vaatimuksen vain kovin selvästi näkyväksi. Pidän tätä selvästi rehellisempänä kuin agendan ajamista piilossa. Kaikissa lehdissä on poliittinen agenda mukana, eikä tilanne siitä muutu, että lehden tekijät väittävät, että ei ole. Erityisen herkullista on vertailla MV-lehden ja esim. hesarin uutisia samasta tapauksesta.
   Jösses miten te hommalaiset jaksatte jokatuuttiin tulla selittelemään lahkonne perseilyä

   Lainaa

  78. Tuskaa Paatissa 4.12.2015 9:10
   Tulos: -10 (30 ääntä)
   Nora: Jännä miten näitä rasistijuttuja tulee täällä harvasen päivä, mutta yhteenkään äärisuvaitsevaiseen mokaan en ole vielä törmännyt, vaikka niitäkin on (esim. hetki sitten sattunut Pirjo Pönni -tapaus). Ahdistaa, kun Feissarimokatkaan ei ole puolueeton some. Ja harmittaa, kun tännekään ei pääse pakoon tätä rasistit vs suvakit -sotaa. Terveisin suvaitsevainen maahanmuuttokriitikko, joka tuomitsee rasistit, mutta on nykyistä pakolaispolitiikkaa vastaan (eli toisin sanoen rasisti, eikö niin?)
   Ahdistaa kun joku uskaltaa kyseenalaistaa teidän totuuskäsityksenne. Kannataisikohan hakea apua siihen ahdistukseen...

   Lainaa

  79. Prööt sanoi aivopieru 4.12.2015 11:48
   Tulos: -18 (54 ääntä)
   "MV-lehden jutut on todistettu monet monituiset kerrat valheeksi" Onko johonkin koottu noita vääräksi todistettuja MV-lehden "uutisia" niin että virheet olisi selkeästi osoitettu? Itse en ole vielä törmännyt kirjoitukseen jossa juttua olisi ruodittu ja valehtelu tuotu seikkaperäisesti ilmi.

   Lainaa

  80. Tulos: +7 (43 ääntä)
   MV-lehden jutuista ne ovat ainakin totta, joissa on lähteenä linnki jollekin asialliselle sivustolle. Usein nämä sivut ovat ulkomaalaisia uutissivustoja ja uutisia, joista Yle pysyy hiljaa.

   Lainaa

  81. Tulos: +26 (46 ääntä)
   Kyllä ne MV:n jutut täytyy tosia olla kun ne on kerran Magneettimediassakin. Juutalaisten maailmanlaajuinen salaliitto ja keksitty holokausti. Rokotteet on saatanasta. Autopesulan kuitti, Kajaanin pahoinpitely. Keksityt Facebook profiilit joihin kuvat on etsitty netin paritussivuilta.

   Lainaa

  82. Kahden tuulen välissä 4.12.2015 15:39
   Tulos: -2 (40 ääntä)
   Selailin hetken näitä kommentteja eikä voi muuta sanoa, että molempien ääripäiden kannattajat ovat aivan yhtä pahasta. Kuten edellisissä kommenteissakin kävi jo selväksi, valtamedia tukee monikulturismia ja MV pakolaisvastaista. Itse molempia sivustoja vähän väliä käyttäneenä voin sanoa kummankin manipuloivan otsikkoja ja niiden sisältä yhtä paljon. Valtamedia osalta lähteiden todenperäisyys on tarkastettu, mutta artikkeliin on silloin tällöin jätetty maahanmuuttajamyönteinen näkökulma ja muutenkin koko asiaa on saatettu käsitellä vain yhdestä näkökulmasta. Tämä ei tietenkään koske kaikkia artikkeleita. Esimerkkinä avasin juuri nyt ilta-sanomat sivuston ja valitsin otsikon "1100 turvapaikanhakijaa perui hakemuksensa marraskuussa – ”Määrä on merkittävä” Artikkeli ei kerro kuinka monta kyseisenä aikana sai turvapaikan ja jäi suomeen. MV- lehden osalta mieleeni tulee esimerkiksi mamu-vastainen video joka oli alunperin julkaistu jo vuonna 2012, mutta sitä esitettiin tuoreen uutisen liitteenä. Joudenkin muiden artikkelien osalta jutusta on väkisin yritetty kaivaa ulos mamuvastaisuutta eikä kaikissa tarvi olla minkäänlaista lähdemerkintää. Valtamediasta sekä mv:stä molemmista löytyy yhtä paljon kuraa, mutta se ei tarkoita ettei kummassakaan olisi jotain todenperäisyyttä, se on vain löydettävä. Sokeasti valtamediaan luottava ja mv:tä haukkuva on aivan yhtä naiivi kuin mv:tä sokeasti palvova. Medialukutaitoa myös valtamediaa käyttäville ketkä edellisissä kommenteissa rähisevät kiiitos )>^.^)> P.S Onko Suomessa oikeasti näin paljon valtamedia versus Mv vihaa joissain keskustelufoorumeilla?

   Lainaa

  83. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Kahden tuulen välissä: Selailin hetken näitä kommentteja eikä voi muuta sanoa, että molempien ääripäiden kannattajat ovat aivan yhtä pahasta. Kuten edellisissä kommenteissakin kävi jo selväksi, valtamedia tukee monikulturismia ja MV pakolaisvastaista. Itse molempia sivustoja vähän väliä käyttäneenä voin sanoa kummankin manipuloivan otsikkoja ja niiden sisältä yhtä paljon. Valtamedia osalta lähteiden todenperäisyys on tarkastettu, mutta artikkeliin on silloin tällöin jätetty maahanmuuttajamyönteinen näkökulma ja muutenkin koko asiaa on saatettu käsitellä vain yhdestä näkökulmasta. Tämä ei tietenkään koske kaikkia artikkeleita. Esimerkkinä avasin juuri nyt ilta-sanomat sivuston ja valitsin otsikon “1100 turvapaikanhakijaa perui hakemuksensa marraskuussa – ”Määrä on merkittävä” Artikkeli ei kerro kuinka monta kyseisenä aikana sai turvapaikan ja jäi suomeen. MV- lehden osalta mieleeni tulee esimerkiksi mamu-vastainen video joka oli alunperin julkaistu jo vuonna 2012, mutta sitä esitettiin tuoreen uutisen liitteenä. Joudenkin muiden artikkelien osalta jutusta on väkisin yritetty kaivaa ulos mamuvastaisuutta eikä kaikissa tarvi olla minkäänlaista lähdemerkintää. Valtamediasta sekä mv:stä molemmista löytyy yhtä paljon kuraa, mutta se ei tarkoita ettei kummassakaan olisi jotain todenperäisyyttä, se on vain löydettävä. Sokeasti valtamediaan luottava ja mv:tä haukkuva on aivan yhtä naiivi kuin mv:tä sokeasti palvova. Medialukutaitoa myös valtamediaa käyttäville ketkä edellisissä kommenteissa rähisevät kiiitos )>↑.↑)> P.S Onko Suomessa oikeasti näin paljon valtamedia versus Mv vihaa joissain keskustelufoorumeilla?
   On. Ja tärkeintä on saada kansa tappelemaan keskenään, että voidaan tehdä rahaa kaiken tämän takana.

   Lainaa

  84. ehkä tässä kuitenkin piti lukee jotain muuta 4.12.2015 21:17
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   mä tiään: Melkeen häpeän sanoa tämän ääneen, mutta mun veli lukee ja myös uskoo silmät kirkkaina. Ikääkin sillä on jo reilusti päälle parinkympin. Mutta millainen ihminen mun veli sitten on? Ainakin se on ihan äärettömän medialukutaidoton ja lukutaidoton näin ylipäänsä. Suomen kieli tuottaa suuria hankaluuksia siis. Itselläni on keskivaikea lukihäiriö ja voin sanoa, että jos mun veli edustais keskitasoa verbaalisista lahjoiltaan, niin mä olisin joku Runebergin suomenkielinen versio. (Elämän koululaisille tiedoksi, että ko. miehen äidinkieli tosiaan oli ruotsi.) Mutta turha tästä(kään) MV-lehden luotettavuudesta mun on veljeni kanssa vääntään, koska sen luonteessa on jo niin perustavanlaatuinen vika, että kritiikkiä ei voi antaa pelkäämättä, että jokin esine hajoaa tai lentää mua päin. Mun veli on aina oikeassa ja suunnilleen maailman valtias. Suuruusharhat on niin massiivisia, että voisin kirjoittaa niistä koko päivän. No mut googlaa sana “narsismi” ja kuvittele nää piirteet sellaselle hieman keskimääräistä heikkolahjaisemmalle yksilölle, joka rimaa hipoen on saanut peruskoulun päätökseensä ja hoidettua asiansa muutenkin vahvasti tuettuna äidin taholta, niin saan mun viestini pysymään hieman lyhyempänä. (Huomioithan, että muita MV-lukijoiksi paljastuneita en onneksi tunne.)
   Oivoi...juuri kun sitä kuvitteli kattoneensa oikein huolella, että kirjoitusvirheitä ei olisi, jokin suuremman luokan ajatuskatkos tapahtuikin niin yksinkertaisen jutun kuin nimimerkin kohdalla :D Mutta hei mä tiään: Tää vois olla semmonen muka tarkoituksellisesti tehty sanaväännös, joka uskomattoman älykkäällä tavalla tiivistää symbolisin keinoin mun viestini pääteesin. Tai sitten ei.

   Lainaa

  85. Tulos: -16 (28 ääntä)
   Tuskaa Paatissa: Ahdistaa kun joku uskaltaa kyseenalaistaa teidän totuuskäsityksenne. Kannataisikohan hakea apua siihen ahdistukseen…
   Siis mitä? Tätä "totuuttahan" Suomen valtamediat on tässä puoli vuotta toitottaneet. Voi teitä lampaita.

   Lainaa

  86. Tulos: -34 (54 ääntä)
   Miltä tuntuu kun olen yliopistokoulutettu ja luen MV lehteä ja uskon sen uutisiin ?

   Lainaa

  87. Tulos: +35 (63 ääntä)
   hmmhmmhmm: Mielestäni kumpaa vain näistä ääripäistä edustava henkilö on täydellinen idioottien esikuva ja lyhytnäköisyyden spesiaali.
   En käsitä. Mistä lähtien suvaitsevainen on tarkoittanut jotain negatiivista? Eihän suvaitsevuus (tietenkään!) tarkoita esimerkiksi rikosten tai muuten väärän käytöksen yms. hyväksymistä vaan ihan normaalia erilaisten asioiden ja kulttuurien kunnioittamista.

   Lainaa

  88. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Taneli_K: Jos jotain hyviä asioita lehdestä mainitaan, niin esimerkiksi eräs turvapaikanhakija joutui juuri sotaoikeuteen koska poseerasi fb kuvissaan irrotetun pään kanssa. Muissa kuvissa poseerasi Suomen kaupungeissa hengailemassa. MV-lehti teki tästä jutun ja poliisit nosti syytteen. Rikollinen sai rangaistuksensa. MV-lehti kertoi myös nimien kera Järvenpään kissan kidutuksesta. Kuvatkin olivat näkyvillä ja jopa video oli otettu talteen näkyville. Mielestäni näistä tulisi uutisoida jatkossakin kuvien ja nimien kanssa, ihan jokaisessa lehdessä ja niin suomalaisista kuin ulkomaalaisistakin.
   Minä uskon, että syy miksei muut lehdet niitä julkaise on ihan pelko lakiin kirjoitetun tekstin takia. Siellä nimittäin jos lakia riittävän pilkkua viilaten tarkastelee, niin rikollinen voisi haastaa lehden oikeuteen hänen kuvansa ja nimensä julkaisemisesta.

   Lainaa

  89. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Taneli_K: Olen tässä viime viikkoina alkanut itsekin lukea MV-lehteä. Pitkän aikaa ajattelin että “rasistien lehti, elämän koulun luuserit lukee vaan” mutta löytyy sieltä hyviäkin juttuja! Jos jotain hyviä asioita lehdestä mainitaan, niin esimerkiksi eräs turvapaikanhakija joutui juuri sotaoikeuteen koska poseerasi fb kuvissaan irrotetun pään kanssa. Muissa kuvissa poseerasi Suomen kaupungeissa hengailemassa. MV-lehti teki tästä jutun ja poliisit nosti syytteen. Rikollinen sai rangaistuksensa.
   Joutui sotaoikeuteen missä? Poliisit ei myöskään nosta syytteitä.

   Lainaa

  90. Pröööt sanoi aivopieru 6.12.2015 1:07
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Muumi: Kantasuomalaiset ovatkin taitavampia raiskaamaan siten, että heitä on vaikeampi saada kiinni. Menee vain ravintolaan, juottaa naisen känniin, suuntaa yhdessä naisen asunnolle ja raiskaa naisen siellä. Ei kai kukaan kantasuomalainen ryhdykään puskaraiskaamaan, kun raiskauksen voi tehdä pienemmilläkin riskeillä. Ei tuo ovelamman raiskaustavan valinta kuitenkaan tarkoita, että raiskaus olisi yhtään hyväksyttävämpää tai harvinaisempaa, se vain jää näkymättömämmäksi, ja siitä harvemmin tehdään rikosilmoitusta. Ihan yhtä paljon suomalaismiehetkin raiskaavat, he vain ovat ovelampia ja tuntevat maan tavat niin hyvin etteivät jää kiinni.
   En oikein usko siihen, että mamut vain ja ainoastaan puskaraiskaavat ja kantasuomalaiset puolestaan lähinnä parisuhderaiskaavat. Jotenkin uskottavammalta tuntuisi se, että jos jonkun estot raiskaamiseen ovat niin olemattomat että hän puskaraiskaa, hänen kynnyksensä parisuhderaiskaukseen tai daterapeen on vielä pienempi. Sitten voidaankin miettiä sitä, kenen kynnys raiskauksesta ilmoittamiseen on suurempi. Länsimaisessa kulttuurissa kasvaneen, vaiko esim. lähi-idästä tulleen maahanmuuttajanaisen.

   Lainaa

  91. Tulos: -15 (49 ääntä)
   Late: En käsitä. Mistä lähtien suvaitsevainen on tarkoittanut jotain negatiivista? Eihän suvaitsevuus (tietenkään!) tarkoita esimerkiksi rikosten tai muuten väärän käytöksen yms. hyväksymistä vaan ihan normaalia erilaisten asioiden ja kulttuurien kunnioittamista.
   Suurinpiirtein siitä lähtien kun ns. suvaitsevaiset ovat alkaneet olla kovin suvaitsemattomia muiden mielipiteitä ja ihan aiheellisiakin kysymyksiä kohtaan....

   Lainaa

  92. Tulos: +35 (49 ääntä)
   Iljan ilmeinen tarkoitusperä on vai kärjistää suomensisäisiä ristiriitoja ja saada oma kansa jakautumaan. Hyvin on onnistunut! Onhan hän itsekin naureskellut hyvinkin avoimesti hyväuskoisille lukijoilleen. Mutta eihän se hänen kannattajiaan (MV:n kannattajia) haittaa. Pääasia että sitä "totuutta" paasataan ja mädätetään aivot. Kaikista naurettavinta tässä touhussa on, että MV-lehden lukijat kokevat itsensä "kriittiseksi". Kriittiseksi valtamediaa ja maahanmuuttoa kohtaan. Ei nyt ihan heti tule mieleen kriitittömämpää sakkia. Kaikki menee läpi kuin seulasta ilman mitään kritiikkiä. Huijaatte itseänne.

   Lainaa

  93. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Hommafoorumilla on kommenttien määrästä päätellen innostuttu mv"lehdestä". No mistäpä hörhöilystä ne sekopäät eivät innostuisi, kunhan on sana "maahanmuuttajaraiskaaja" mainittu lisättynä riittävän rasistisin äänenpainoin.

   Lainaa

  94. Tulos: +13 (27 ääntä)
   Late: En käsitä. Mistä lähtien suvaitsevainen on tarkoittanut jotain negatiivista? Eihän suvaitsevuus (tietenkään!) tarkoita esimerkiksi rikosten tai muuten väärän käytöksen yms. hyväksymistä vaan ihan normaalia erilaisten asioiden ja kulttuurien kunnioittamista.
   Eihän se näille kelpaa, koska totuus ei mätsää heidän vastenmielisten ennakkoluulojensa kanssa.

   Lainaa

  95. triplaviiva 6.12.2015 21:46
   Tulos: -35 (53 ääntä)
   MV kirjoittaa sen, mitä valtamedia ei uskalla. Totuuden. PS. Lähteetkin on MV:n julkaisuissa mainittu. Mutta eihän sitä tiedä, jos ei osaa lukea ;)

   Lainaa

  96. Tulos: -20 (28 ääntä)
   Pim pili pom: MV-lehti on venäläismielisen entisen prätkäjengiläisen omistama. MV-lehdin lukejat siis voisivat vähän miettiä millaiselle jengille syytävät niitä mainosrahojaan, niillä varmasti ei rahoiteta mitään epäilyttävää. Tosin eivät hyödylliset idiootit koskaan ajattele.
   Taidatpa olla lukennut itsekin mv-lehteä koska käytit käsitettä hyödylliset idiootit. Kerro meille vielä se sana arabiaksi.

   Lainaa

  97. Tulos: +26 (36 ääntä)
   triplaviiva: MV kirjoittaa sen, mitä valtamedia ei uskalla. Totuuden. PS. Lähteetkin on MV:n julkaisuissa mainittu. Mutta eihän sitä tiedä, jos ei osaa lukea
   Lähteet kyllä mainitaan, mutta tiedätkö mitä tarkoittaa lähdekritiikki? Rautalankaa: jos minä kertoisin keksityn tarinan, joka sopii MV:n agendaan, eli olisi rasistinen. Niin kuin ollaan nähty, ei sen tarvitsisi olla edes uskottava (kuten sanottua, MV:n lukijoille uppoaa mikä vain). Se sopisi MV:n "uutisiin" oikein mainiosti. Minä olisin se lähde. Olisihan se omituista että näihin uutisiin ei eksyisi yhtään tosijuttuja, mutta ei se tästä roskajulkaisusta yhtään sen parempaa tai uskottavampaa tee.

   Lainaa

  98. Sissisussu 7.12.2015 9:12
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   tyyppi: Joo joo voi toki olla,mutta mistä sen totuuden sitten sieltä muun kuran seasta tietää totuudeksi.Eli koska sielä voi olla niin sittenhän se on ihan asiallinen julkaisukö? Nyt olen kyllä sitä mieltä että olisi parempi kun Jonsku mv lehteä lukisi ollenkaan,jos sitä nyt kenelleen voi suositella.q
   Niin ja hei, hei. Mitä on totuus?

   Lainaa

  99. Sissisussu 7.12.2015 9:16
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Alfa: Miltä tuntuu kun olen yliopistokoulutettu ja luen MV lehteä ja uskon sen uutisiin ?
   Että onhan se nyt ennenkin nähty, että yliopistoon päästäkseen pitää olla hyvä omaksumaan kirjoitettua tekstiä. :D

   Lainaa

  100. Sissisussu 7.12.2015 9:20
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Vinoutunut: Kesällä MV uutisoi Ruotsissa tapahtuneesta raiskauksesta, jossa kaksi miestä raiskasi saman naisen peräjälkeen. Kaikki muut mediat pitivät sitä höpöhöpönä, kunnes joulukuun alussa asiasta tuli oikeuden päätökset ja juttu kummasti kelpasikin valtamedian lehtiin.
   Ja mikä tässä meni väärin? Niin sen juuri pitääkin mennä, että odotetaan tuomio ja sitten vasta nakellaan ne kivat kivet.

   Lainaa

  101. Tulos: +13 (19 ääntä)
   joop: Niin, tämähän on tätä asioiden perustavanlaatuista vääristelyä. Poliisi sanoi ulkomaalaistaustainen, joka tarkoittaa että tekijä on nykyään Suomalainen, mutta tullut ulkomailta. HS:n toimittaja toteaa tietenkin siis että Suomalainen.
   En ole lukenut kyseistä uutista, mutta jos toimittja kirjoitti Suomalainen se ei varsinaisesti valehdellut, mutta ei kertonut koko totuuttakaan. Jos se kirjoitti kantasuomalainen, se valehteli.

   Lainaa

  102. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Sissisussu: Ja mikä tässä meni väärin? Niin sen juuri pitääkin mennä, että odotetaan tuomio ja sitten vasta nakellaan ne kivat kivet.
   Aivan. Oikeusvaltion perusperiaatteita on, että syytetty on syytön kunnes toisin todistetaan. Tämähän ei näille kelpaa vaan tuomita pitää koko mediassa heti. Paitsi tietenkin siinä kohtaa jos vaikka itse joutuisi joskus syytetyksi syyttä. Kyllä sitten alkaisi tippumaan ymmärrystä tälle meidän systeemille. Eihän medialla muuhun aika menisikään kuin väärien tietojen ja huhujen korjaamiseen, jos he toimisivat MV:n tavalla. MV:n tapoihinhan moinen turhanpäiväinen toiminta ei kuulu.

   Lainaa

  103. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Eiköhän tässä ollut aika laatuesimerkki, millaiseen yleisöön mv-"lehti" uppoaa. Halusin repiä silmäni irti ton ennakko_luuloisuuden viljelystä. Ei jumalauta, miten ei edes minimivaatimuksia omasta äidinkielestä hanskata! Ja kyllä, mulla on ennakko_luuloja lehteä kohtaan jossa mainostettiin 10 000€ sille joka kykenee todistamaan holo_kaustin. Laatua, ei voi muuta sanoa. Todella pelottavaa, että nää elämämkoululaiset ei oikeasti medialukutaidollaan hahmottamaan edes hieman minkälaista sontaa heille syötetään.

   Lainaa

  104. Elämän_kallu 8.12.2015 0:48
   Tulos: -13 (45 ääntä)
   ARGH: Eiköhän tässä ollut aika laatuesimerkki, millaiseen yleisöön mv-”lehti” uppoaa. Halusin repiä silmäni irti ton ennakko_luuloisuuden viljelystä. Ei jumalauta, miten ei edes minimivaatimuksia omasta äidinkielestä hanskata! Ja kyllä, mulla on ennakko_luuloja lehteä kohtaan jossa mainostettiin 10 000€ sille joka kykenee todistamaan holo_kaustin. Laatua, ei voi muuta sanoa. Todella pelottavaa, että nää elämämkoululaiset ei oikeasti medialukutaidollaan hahmottamaan edes hieman minkälaista sontaa heille syötetään.
   Aina teidän suvakkien pitää rypeä omassa erinomaisuudessa. Kaikki jotka ovat eri mieltä, eivätkä omaa teidän kieroutunutta hoivaviettiä, ovat elämäm_koluja ja rasisteja. Jos ei vielä herran vuonna 2015 näe mitä islamisaatio tekee Euroopassa, on oikeasti surullinen tapaus. Ihan sama ARGH pääsee minultakin kun eksyn lukemaan jotain rasmuksen tai (haisevien) takkulaisten juttuja. Kuinka pihalla voi ihminen olla, ajattelen. En puolusta nyt MV:tä, mutta sanonpahan vain että tälle on selvä tilaus. Jos mädättäjämedia olisi ollut rehellinen, ei MV-lehteä olisi.

   Lainaa

  105. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Köhöm..: Paljastivat tosin sen kissaa rääkänneen pakolaisen, joten en haukkuisi ihan turhaksi. Jopa IS julkaisi uutisen MV:n jälkeen, muuten se olisi jäänyt unholaan. Jos uskot sokeasti yleä ja päivälehtiä, mutta haukut MV-lehteä niin ei mene hyvin.
   Kirjoittiko IS muuten: "asiasta uutisoi ensimmäisenä MV-lehti" :D Enivei, olipa kyseessä MV, IS, IL, HS tai YLE kaikki ne ovat jonkun intressin agendaa edistävää propagandaa, yksi vaan ui vastavirtaan.

   Lainaa

  106. Tulos: -19 (31 ääntä)
   pylly-esko: Tässä on hyvä esimerkki mv-fanista. Heitetään lukuja hatusta, jotta kuulostettaisiin vähän vakuuttavammalta. Missä tutkimuksessa on mitattu journalistien äänestyskäyttäytymistä, ja saatu em. tulos?
   Tässä tyypillinen esimerkki valtamediafanista, kuka ei osaa edes googlea käyttää. Myönnettäköön se, että suomalaisten toimittajien äänestyskäyttäytymistä ei ole laadullisesti tutkittu, mutta esim. Ruotsissa on. Ja elämääsi helpottaakseni, googleta "Toimittajat elävät punavihreässä kuplassa"

   Lainaa

  107. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Elämän_kallu: Aina teidän suvakkien pitää rypeä omassa erinomaisuudessa. Kaikki jotka ovat eri mieltä, eivätkä omaa teidän kieroutunutta hoivaviettiä, ovat elämäm_koluja ja rasisteja. Jos ei vielä herran vuonna 2015 näe mitä islamisaatio tekee Euroopassa, on oikeasti surullinen tapaus. Ihan sama ARGH pääsee minultakin kun eksyn lukemaan jotain rasmuksen tai (haisevien) takkulaisten juttuja. Kuinka pihalla voi ihminen olla, ajattelen. En puolusta nyt MV:tä, mutta sanonpahan vain että tälle on selvä tilaus. Jos mädättäjämedia olisi ollut rehellinen, ei MV-lehteä olisi.
   Sieltähän se trendisana jälleen lensi! Kun ei muuta keksitä niin on suvakki. Mä olen mielelläni suvakki, jos sen vaihtoehto on olla tämän sonnan puolustaja. Jos kritisoi MV:tä, niin hyväksyy automaattisesti islamin ilman mitään kritiikkiä? Sinä taidat olla vähän pihalla. Mun mielestä uskonnonvapaus on hyvä asia, mutta kritisoin mielelläni islamia/muslimeja niin kuin tarvittaessa muitakin uskontoja. Se ei tee MV:stä yhtään parempaa julkaisua eikä hyväksyttävämpää. MV:lle oli varmasti tilaus ja Iljan näki sen. Syy tilaukselle ei ole mätä valtamedia, vaan ennakkoluuloiset (älkää ottako itseenne, olen itsekin) ja mediakriitittömät suomalaiset.

   Lainaa

  108. kommenttia eveliinalle 8.12.2015 9:27
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   KAlle: “MV-lehdessä voi olla myös luotettavaa tietoa” MV-lehdessä lukee tasan se mitä ihmiset haluaa lukea. Sieltä ei voi löytää luotettavaa tietoa.
   Lehden sisältö päätetään huutoäänestyksellä, niinkun luotettavuuskin.

   Lainaa

  109. Tulos: +18 (26 ääntä)
   MV-"lehti" on vähän ku pysähtynyt seinäkello. Sekin näyttää kaks kertaa päivässä oikeeta aikaa mut ei se siitä silti toimivaa tee.

   Lainaa

  110. Tyä-äijä 8.12.2015 14:30
   Tulos: -12 (22 ääntä)
   No ainakin ilta-paskoja todempaa tietoa kyseinen julkaisu tuottaa.

   Lainaa

  111. Raakakauppa 8.12.2015 17:29
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Taneli_K: ennenkuin suvaitsevaiset suvakit leimaavat minutkin rasistiksi niinkuin nykypäivänä on tapana.
   Harrastit juuri itsekin polarisaatiota, näin by the way.

   Lainaa

  112. Hahah feissarimokat 8.12.2015 19:35
   Tulos: -16 (30 ääntä)
   Nyt kaadetaan kunnolla lokaa ihan hyvän lehden päälle? Ainakaan MV ei piilottele asioita tms ja ompa se suomessakin oleskelevia terroristejä paljastanut. Kyllä, suomessa on terroristejä vaikka suvakit eivät sitä myöntää halua.

   Lainaa

  113. Elämän_kolu 9.12.2015 1:07
   Tulos: +6 (42 ääntä)
   Jalmari: Sieltähän se trendisana jälleen lensi! Kun ei muuta keksitä niin on suvakki. Mä olen mielelläni suvakki, jos sen vaihtoehto on olla tämän sonnan puolustaja. Jos kritisoi MV:tä, niin hyväksyy automaattisesti islamin ilman mitään kritiikkiä? Sinä taidat olla vähän pihalla. Mun mielestä uskonnonvapaus on hyvä asia, mutta kritisoin mielelläni islamia/muslimeja niin kuin tarvittaessa muitakin uskontoja. Se ei tee MV:stä yhtään parempaa julkaisua eikä hyväksyttävämpää. MV:lle oli varmasti tilaus ja Iljan näki sen. Syy tilaukselle ei ole mätä valtamedia, vaan ennakkoluuloiset (älkää ottako itseenne, olen itsekin) ja mediakriitittömät suomalaiset.
   Suvakki nyt sattuu olemaan kuvaava sana näille maailmaa syleileville typeryksille. Kaikki kulttuurit eivät ole yhtä hyviä, ainakaan jos niitä tarkastelee meidän arvomaailman pohjalta. En ilmeisesti edes vastannut sinulle, mutta kaipa se olisit voinut olla sinäkin. En tiedä suvakkiuden tasoasi, mutta hyvä kuulla että pystyt kriittiseen ajatteluun. MV on kotikutoinen roskalehti, mutta samalla se on niitä harvoja soraääniä tälle armottomalle mokutukselle. Sen ansiosta valtamediankin on pakko ruotia aatteidensa vastaisia asioista, kun eivät halua menettää kaikkia lukioitaan MV-lehdelle. Viimeksi torstaina HS:n toimittaja tulkitsi omalla vapaalla tavallaan Helsingin Poliisin tiedotustilaisuudessa ilmi tullutta faktaa puskaraiskauksista. Poliisi kertoi että tämän vuoden 14:sta selvitetystä puskaraiskauksesta Helsingissä, tekijänä kolmessa oli pakolainen. Toimittaja itse kysyi täsmentävästi "keitä ne loput ovat?" Poliisi että ulkomaalaistaustaisia. Hesarin hessu kirjoittaa hetken päästä, että loput olivat KANTASUOMALAISIA. Tämä väärä tieto sai olla useita tunteja nettijulkaisussa. Varmaan ihan viaton vahinko kuten muukin paskapuhe... Painetussa versiossa ne sitten korjataan sinne keskisivun alanurkkaan stidiaskin kokoisena, mutta eiköhän 95% saanut jo iskostettua HS:n totuuden. Eilen HS kutsui 612-kulkuetta äärioikeiston mielenosoituksesksi, ja väkivaltaisia mellakoitsijoita vastamielenosaittajiksi. Soihtuja takavarikoitiin 30 ja 130 pidätettiin. Eivät viitsineet täsmentää että kyse oli takku-anarkisteista. Soihdut antavat ilman tätä tietoa kivasti kuvan että kyse oli soihtukulkueen soihduista, eikä hätäsoihduista, jotka ovat vaarallisia aseita. Haluaisin nähdä kun sinä kritisoit julkisesti islamia. Haluaisin myös nähdä kun Tervon Jarppa tallaa televisiossa koraania (tallasi raamattua). Jonkinlaisena vahtikoirana MV:llä on tilaus. Enpä ole nähnyt niitä satoja vääriä uutisia paljoa debunkattavan, poislukien jotain sooda saattaa parantaa syöpää -juttua, joka oli muutenkin folioissa.

   Lainaa

  114. Elämän_kolu 9.12.2015 4:29
   Tulos: -10 (22 ääntä)
   ARGH: Eiköhän tässä ollut aika laatuesimerkki, millaiseen yleisöön mv-”lehti” uppoaa. Halusin repiä silmäni irti ton ennakko_luuloisuuden viljelystä. Ei jumalauta, miten ei edes minimivaatimuksia omasta äidinkielestä hanskata! Ja kyllä, mulla on ennakko_luuloja lehteä kohtaan jossa mainostettiin 10 000€ sille joka kykenee todistamaan holo_kaustin. Laatua, ei voi muuta sanoa. Todella pelottavaa, että nää elämämkoululaiset ei oikeasti medialukutaidollaan hahmottamaan edes hieman minkälaista sontaa heille syötetään.
   Ja kun elämänkouluista mainitsit, Korkeakoulutetut äänestävät enemmän Persuja, kuin esimerkiksi Vasemmistoa: Jos Persuja äänestää 18% suomalaisista ja heidän äänestäjistään 20% on korkea_kolutettuja ja vastaavasti Vasemmistoa äänestää 8% kansasta ja heidän äänestäjistään 50% on korkeakoulutettuja, korkeakoulutetut äänestävät siis useimmin Persuja. Näinhän asiaa ei tietenkään koskaan mediassa ilmaista, sillä se olisi paha, paha juttu. Persut olivat vaaleissa ns. maahanmuuttovastainen (eli kriittinen) puolue. Lainasin tämän hienon oivalluksen anonyymiltä arkipäivän sankarilta.

   Lainaa

  115. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Elämän_kolu: Ja kun elämänkouluista mainitsit, Korkeakoulutetut äänestävät enemmän Persuja, kuin esimerkiksi Vasemmistoa: Jos Persuja äänestää 18% suomalaisista ja heidän äänestäjistään 20% on korkea_kolutettuja ja vastaavasti Vasemmistoa äänestää 8% kansasta ja heidän äänestäjistään 50% on korkeakoulutettuja, korkeakoulutetut äänestävät siis useimmin Persuja. Näinhän asiaa ei tietenkään koskaan mediassa ilmaista, sillä se olisi paha, paha juttu. Persut olivat vaaleissa ns. maahanmuuttovastainen (eli kriittinen) puolue. Lainasin tämän hienon oivalluksen anonyymiltä arkipäivän sankarilta.
   Elämän_kolu: Suvakki nyt sattuu olemaan kuvaava sana näille maailmaa syleileville typeryksille. Kaikki kulttuurit eivät ole yhtä hyviä, ainakaan jos niitä tarkastelee meidän arvomaailman pohjalta. En ilmeisesti edes vastannut sinulle, mutta kaipa se olisit voinut olla sinäkin. En tiedä suvakkiuden tasoasi, mutta hyvä kuulla että pystyt kriittiseen ajatteluun. MV on kotikutoinen roskalehti, mutta samalla se on niitä harvoja soraääniä tälle armottomalle mokutukselle. Sen ansiosta valtamediankin on pakko ruotia aatteidensa vastaisia asioista, kun eivät halua menettää kaikkia lukioitaan MV-lehdelle. Viimeksi torstaina HS:n toimittaja tulkitsi omalla vapaalla tavallaan Helsingin Poliisin tiedotustilaisuudessa ilmi tullutta faktaa puskaraiskauksista. Poliisi kertoi että tämän vuoden 14:sta selvitetystä puskaraiskauksesta Helsingissä, tekijänä kolmessa oli pakolainen. Toimittaja itse kysyi täsmentävästi “keitä ne loput ovat?” Poliisi että ulkomaalaistaustaisia. Hesarin hessu kirjoittaa hetken päästä, että loput olivat KANTASUOMALAISIA. Tämä väärä tieto sai olla useita tunteja nettijulkaisussa. Varmaan ihan viaton vahinko kuten muukin paskapuhe… Painetussa versiossa ne sitten korjataan sinne keskisivun alanurkkaan stidiaskin kokoisena, mutta eiköhän 95% saanut jo iskostettua HS:n totuuden. Eilen HS kutsui 612-kulkuetta äärioikeiston mielenosoituksesksi, ja väkivaltaisia mellakoitsijoita vastamielenosaittajiksi. Soihtuja takavarikoitiin 30 ja 130 pidätettiin. Eivät viitsineet täsmentää että kyse oli takku-anarkisteista. Soihdut antavat ilman tätä tietoa kivasti kuvan että kyse oli soihtukulkueen soihduista, eikä hätäsoihduista, jotka ovat vaarallisia aseita. Haluaisin nähdä kun sinä kritisoit julkisesti islamia. Haluaisin myös nähdä kun Tervon Jarppa tallaa televisiossa koraania (tallasi raamattua). Jonkinlaisena vahtikoirana MV:llä on tilaus. Enpä ole nähnyt niitä satoja vääriä uutisia paljoa debunkattavan, poislukien jotain sooda saattaa parantaa syöpää -juttua, joka oli muutenkin folioissa.
   Hyväksyn kyllä valtamedian kritiikin. Itse harrastan sitä jatkuvasti. Lähinnä siis ystävien kesken, puolisolle avaudun jne. Edustan todennäköisesti tätä hiljaista osaa kansaa joka esim. sinun kirjoissasi hyväksyy mukamas kaiken mitä valtamedia kertoo. En hyväksy, en vaan viitsi huudella, niin kuin en viitsi muutenkaan omia ns. totuuksiani paasata. Mutta valtamedia mätäisyydestään huolimatta on moninverroin luotettavampi kuin MV. Tiedän että olet eri mieltä, se on ihan ok. MV-kritiikkini koskee nimenomaan tätä samaa asiaa mitä sinäkin kritisoit. Jengi uskoo _kaiken_ mitä siellä sanotaan. Se on aivan sama jos Hesari kirjoittaa jotain sontaa. Se ei vie pois näitä muita tosiasioita, joita en voi hyväksyä. Ja kun se puetaan kansaakiihottavaan muotoon, ei hyvä heilu. Niin kuin sanoinkin, Ilja on hyvin onnistunut kansan kahtiajaossa.

   Lainaa

  116. Pölyhuisku 9.12.2015 9:28
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   TheOnlyOne: Totaaaa…. MV-Lehdessä on paljon asioita jotka pitää paikkaansa,toki joitain asioita on liioteltu,mutta sen takia että jotkin suvakit vois ehkä avata silmät myös. Jos jaksaa itse etsiä itsenäisenä journalistina asioita netistä,niitä löytyy. Monet uskoo sokeasti vain suomen valtamediaan,IL&IS mtv3 jne… Surullista. Monet täällläkin vaan sanoo niitä ihmisiä tyhmiksi jotka ei sokeana lampaana usko kaikkea paskaa mitä telkkarista suolletaan,mutta se on teidän asia se Toivon että ihmiset nostas päänsä sieltä perseestä ja perehtyy asioihin enempi,ku se et uskotaan kaikki mitä telkussa sanotaan!
   Kerrohan mulle millä logiikalla asioiden vääristely ja liioittelu saa ketään omilla aivoillaan ajatteluun ja lähdekritiikkiin kykenevää "avaamaan silmät"? Jos se jotain tekee niin saa vielä tehokkaammin puristamaan silmiä kiinni. I call bullshit

   Lainaa

  117. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Alfa: Miltä tuntuu kun olen yliopistokoulutettu ja luen MV lehteä ja uskon sen uutisiin ?
   No myönnetään että vähän huolestuttaa ettei yliopistossa ole opetettu ettei kysymysmerkkiä käytetä välilyönnin kanssa...

   Lainaa

  118. Elämän_kolu 9.12.2015 21:49
   Tulos: -11 (21 ääntä)
   Pölyhuisku: Kerrohan mulle millä logiikalla asioiden vääristely ja liioittelu saa ketään omilla aivoillaan ajatteluun ja lähdekritiikkiin kykenevää “avaamaan silmät”? Jos se jotain tekee niin saa vielä tehokkaammin puristamaan silmiä kiinni. I call bullshit
   Näinhän se jos olisi näin. Asioita ei mielestäni edes liioitella, sillä tarvetta siihen ei ole. Asiat ovat juuri niin pöyristyttävää paskaa, kuin MV kirjoittaakin. Ilmaisutapa on vain kärkäs. Huhujen julkaisu on toki ongelmallista huolimatta huhu-maininnasta, koska joku voi joutua muilutetuksi. Näin on käynyt ilman MV:täkin mm. Jammun näköiselle papalle. Lainaamasi kirjoittaja ei oikein osannut pukea ajatuksiaan sanoiksi. Luultavasti hän vain myötäili liioitteluväitettä. Viitaten edelliseen Jalmariin. Vastakkainasettelu ei johdu MV-lehdestä, vaan siitä ettei suurin osa suomalaisista hyväksy nykyistä tilannetta. Totta hitossa kansa jakautuu jos toinen puoli, se äänekäs vähemmistö, kannattaa yhteiskuntamme hyvinvointia ja vapautta tuhoavaa politiikkaa. Hebdon jälkeen kriittiset äänet ovat vähentyneet, koska rauhanuskonto. Kriitikot kirjoittavat nykyään nimimerkin takaa, sillä kukaan ei halua allahu snackbaria kotiovelleen. Onko tämä sananvapautta? Helppoa olla mokuttaja, kunhan ei kohtaa tosiasioita.

   Lainaa

  119. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Elämän_kolu: Viitaten edelliseen Jalmariin. Vastakkainasettelu ei johdu MV-lehdestä, vaan siitä ettei suurin osa suomalaisista hyväksy nykyistä tilannetta. Totta hitossa kansa jakautuu jos toinen puoli, se äänekäs vähemmistö, kannattaa yhteiskuntamme hyvinvointia ja vapautta tuhoavaa politiikkaa. Hebdon jälkeen kriittiset äänet ovat vähentyneet, koska rauhanuskonto. Kriitikot kirjoittavat nykyään nimimerkin takaa, sillä kukaan ei halua allahu snackbaria kotiovelleen. Onko tämä sananvapautta? Helppoa olla mokuttaja, kunhan ei kohtaa tosiasioita.
   Kyllä MV on selvästi boostannut tätä vihaa joka nyt roihuaa valtoimenaan. Tähän on edeltänyt tietenkin Perussuomalaisten perseilyt ja hiljainen hyväksyntä rasismille puolueen johtoa myöten. Jos ei tätä yhteyttä huomaa niin sitten ei. "Äänekäs vähemmistö"? Puhut nyt varmaan rasisteista? Vai ei kai sulla ole sellainen tunto suurin osa suomalaisista hyväksyy MV:n, ja sen linjan? Siksi susta varmaan tuntuu että olette enemmistö koska olette niin helvetin äänekkäitä. Ääri-islamistit ovat todellinen ongelma, vastenmielistä ja sitä vastaan pitää taistella. En minä näitä kiistä. Mutta ei näillä ole mitään tekemistä tavan maahanmuuttajan kanssa. Sananvapautta voi käyttää monella tapaa, jos sitä käytetään MV:n tavoin, on se sananvapauden merkityksen halventamista. Onko se sitten tätä vapautta jota ajatte, että ihmiset jotka auttavat vapaaehtoisesti pakolaisia, ovat lukemattomat joutuneet uhkauksien kohteeksi? Tai se, että kun pastori menee kadulle YKSIN julistamaan rakkauden sanomaa, ajaa poliisi hänet pois koska hän on turvallisuusriski (koska mamukriitikoilla menee tunteisiin)? Tai jos blogaaja kritisoi MV:tä ja on rasismia vastaan, joukko MV-lehden lukijoita toivoo että hänen vaimonsa joukkoraiskataan maahanmuuttajien toimesta? Osa kansasta on päästään sekaisin. Ja toivon että käyvät hakemassa apua ennen kuin päässä napsuu. Pistäkää tietokone kiinni ja menkää lenkille.

   Lainaa

  120. Elämän_kolu 10.12.2015 18:42
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Jalmari: Kyllä MV on selvästi boostannut tätä vihaa joka nyt roihuaa valtoimenaan. Tähän on edeltänyt tietenkin Perussuomalaisten perseilyt ja hiljainen hyväksyntä rasismille puolueen johtoa myöten. Jos ei tätä yhteyttä huomaa niin sitten ei. “Äänekäs vähemmistö”? Puhut nyt varmaan rasisteista? Vai ei kai sulla ole sellainen tunto suurin osa suomalaisista hyväksyy MV:n, ja sen linjan? Siksi susta varmaan tuntuu että olette enemmistö koska olette niin helvetin äänekkäitä. Ääri-islamistit ovat todellinen ongelma, vastenmielistä ja sitä vastaan pitää taistella. En minä näitä kiistä. Mutta ei näillä ole mitään tekemistä tavan maahanmuuttajan kanssa. Sananvapautta voi käyttää monella tapaa, jos sitä käytetään MV:n tavoin, on se sananvapauden merkityksen halventamista. Onko se sitten tätä vapautta jota ajatte, että ihmiset jotka auttavat vapaaehtoisesti pakolaisia, ovat lukemattomat joutuneet uhkauksien kohteeksi? Tai se, että kun pastori menee kadulle YKSIN julistamaan rakkauden sanomaa, ajaa poliisi hänet pois koska hän on turvallisuusriski (koska mamukriitikoilla menee tunteisiin)? Tai jos blogaaja kritisoi MV:tä ja on rasismia vastaan, joukko MV-lehden lukijoita toivoo että hänen vaimonsa joukkoraiskataan maahanmuuttajien toimesta? Osa kansasta on päästään sekaisin. Ja toivon että käyvät hakemassa apua ennen kuin päässä napsuu. Pistäkää tietokone kiinni ja menkää lenkille.
   Puhuin yleisemmällä tasolla vastakkainasettelusta ja matutulvasta. Mutta on boostannut. Kyllä valtaosa vastustaa tätä touhua, mutta pieni seonnut vähemmistö ei ole saanut vieläkään tarpeekseen. Sosiaali- ja terveysministerin mukaan tulvan jatkuessa, puhumme rahassa "miljardeista". Asia pitää ratkaista nyt. Suomen Afganistanin-suurlähettiläs taas sanoi että sieltä tulevat ovat "elintasopakolaisia". Pätee varmaan 95% muistakin maista tulijoihin. Suomen poliisijärjestöjen liiton puheenjohtaja ennustaa armeijaa kaduille. Poliisin resusrssit eivät pian riitä. Suomi alkaa olla ainoa maa joka enää edes puhuu pakolaisista. Siinä ei jonkun papin poistaminen kulkuetta häiritsemästä paljoa paina. Äärivasurit sun muut rentut ne siihen väkivaltaan ovat muutenkin taipuvaisempia.

   Lainaa

  121. Joulutonttu 11.12.2015 7:02
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Timon: Ei vaadita, kuin alkeellinen medialukutaito, Jonsku hyvä, että tietää MV-lehden olevan kuraa. Ennakkoluuloista sen verran, että pidän yhdyssanoja väkisin erikseen kirjoittavia hieman yksinkertaisina tapauksina.
   Jos on lukihäiriö onko silloin automaatyisesti yksinkertainen?

   Lainaa

  122. Sauna on lämmin 11.12.2015 21:17
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Joulutonttu: Jos on lukihäiriö onko silloin automaatyisesti yksinkertainen?
   Joo ei pitäisi haukkua jos lauserakenne on itselläkin noin vammainen. On kuitenkin totta, että jo kielikorvalla kuultavat yhdyssanat pitäisi saada oikein.

   Lainaa

  123. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Korkeakoulutetut äänestävät enemmän Persuja, kuin esimerkiksi Vasemmistoa: Jos Persuja äänestää 18% suomalaisista ja heidän äänestäjistään 20% on korkea_kolutettuja ja vastaavasti Vasemmistoa äänestää 8% kansasta ja heidän äänestäjistään 50% on korkeakoulutettuja, korkeakoulutetut äänestävät siis useimmin Persuja.
   Ei pidä paikkaansa. Jos persuja äänestää, niin kuin sanot, 18% suomalaisista, ja heidän äänestäjistään 20% on korkeakoulutettuja, niin silloin 3,6% suomalaisista äänestää persuja. Vastaavasti, jos vasemmistoa äänestää 8% suomalaisista, ja heidän äänestäjistään 50% on korkeakoulutettuja, niin silloin 4% suomalaisista äänestää vasemmistoa. Eli antamiesi lukujen perusteella suomalaisista korkeakoulutetuista useampi äänestää vasemmistoa kuin persuja. En voi uskoa olevani ensimmäinen, joka tarttuu tähän! :)

   Lainaa

  124. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Edelliseen: piti siis olla "3,6% suomalaisista KORKEAKOULUTETUISTA äänestää persuja" sekä "4% suomalaisista KORKEAKOULUTETUISTA äänestää vasemmistoa". Tällaista se on, kun yöllä kirjoittelee.

   Lainaa

  125. (TheReal)Tove_Jansson 13.12.2015 15:14
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Huh, johan se näistäkin kommenteista näkyy miten pihalla jengi on. Vain se, että joku internetsivusto kutsuu itseään "lehdeksi" ei tee siitä varteenotettavaa uutisjulkaisua. Niin pitkään kun kirjoittajat on anonyymeja ja lähteet olemattomia kannattaa tämä jättää suosiolla toiseen arvoon. Koko touhuhan lähti vitsinä ja itsekin muistan joskus naurahtaneeni jollekin alkupään läpälle. Sitten jossain vaiheessa tuli täytenä yllätyksenä kun jengi rupesi näitä uutisia totena toistamaan. Tätä ylläpitäjä luonnollisesti käyttää oman taloudellisen etunsa hyödyntämiseen. Eihän kukaan nyt postaa vaikkapa lehtilehti.fi -satiiria totena. Sitten täällä on nämä perinteisen median kritisoijat virittämässä omia foliohattujaan. Meno vaikuttaa pian samalta kuin jenkeissä, jossa äärioikeistossa laitetaan kaikki faktapohjainen tieto liberaalipropagandaksi. Lähtien ilmastonmuutoksesta, evoluutiosta ja maapallon pyöreydestä. Valtamedian tehtävä on suorittaa pitää huoli siitä että julkaisunsa pitää paikkansa. Lähteeksi ei kelpaa yksittäinen facebook päivitys tai mikään mukaan varmistamaton tieto. Tämä on hyvin oleellista kun tehdään julkaisua lähdekriittisesti. Uutisen kirjoittajan omat mielipiteet eivät myöskään saa tulla läpi. Tähän välillä näkee jonkun sortuvan, mutta silloin kritiikki onkin aiheellista. Poliittinen tausta, tai muukaan maailmankatsomus ei ole uutisten paikka. Pahin asia mitä tälle valtiolle voi käydä on sivistyksen ja koulutuksen alasajo. Se aiheuttaa ääripään liikkeitä kun ihmiset eivät kykene rationaaliseen ajatteluun. Eivät ymmärrä mistä omat tuntemukset ja ajatukset ovat peräisin, eikä kykene suodattamaan disinformaatiota ja tulevat eri liikkeiden indoktrinaation kohteeksi. Tämä on juuri samainen alusta, jossa vaikkapa lähi-idässä moni valtio muuttui lyhyessä ajassa tieteen edellä kävijöistä takapajulaksi, jossa uskonnon varjolla aivopestään ihmisiä tekemään järjettömyyksiä. Ja tämä MV-propaganda näkyy jo kaikessa polttopullomentaliteetissä ja idiotismissa jota täällä säännöllisesti harrastetaan.

   Lainaa

  126. Mitävittua 14.12.2015 9:26
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   hmmhmmhmm: Mielestäni kumpaa vain näistä ääripäistä edustava henkilö on täydellinen idioottien esikuva ja lyhytnäköisyyden spesiaali.
   Olen samaa mieltä, mutta jostain syystä mediassa annetaan huomiota vain näille kahdelle äärilaidalle, mistä syystä asiasta ei voi edes keskustella järkevästi. On vain hyvät ihmiset, jotka haluavat auttaa pakolaisia hinnasta viis ja heitä vastassa on pahat ihmiset, jotka haluavat estää pakolaisten pääsyn suomeen ja terrorisoivat vastaanottokeskuksia. Luulen kuitenkin että suurin osa ihmisistä pitää tätä pakolaisvirtaa järjettömänä, mutta eivät vaivaudu nostamaan siitä meteliä. Kun olen kysynyt tutuiltani hieman huumorilla ovatko he "suvakkeja" vai "rasisteja" kaikki ovat toistaiseksi sanoneet olevansa "suvakkeja" ja nauraneet kun olen itse sanonut olevani "rasisti". Kun sitten asiasta on keskusteltu enemmän niin eivät nämä suvakkituttavanikaan niitä pakolaisia haluaisi tänne vaan ovat enemmänkin olleet "ei minulla mitään ihmisiä vastaan ole, mutta ei tästä mitään hyvää seuraa".

   Lainaa

  127. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Minulla on ennakkoluuloja ihmisistä, jotka kirjoittavat sanan ennakkoluulo erikseen.

   Lainaa

  128. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Mitä vittua -lehti.

   Lainaa

  129. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Huolestuttava ilmiö on se, että kansa on jakautumassa kahtia: on suvakit ja on rasistit. Olit mitä mieltä tahansa, sinut leimataan jommaksi kummaksi, etkä edusta mielipiteinesi vain itseäsi vaan jompaa kumpaa osapuolta. Tämä nyt ei sinänsä ole uusi ilmiö, mutta se on kärjistymässä entisestään tämän pakolaiskriisin myötä. Jos kritisoit turvapaikanhakijoiden tekemiä rikoksia ilmiönä, sinut helposti leimataan rasistiksi joka hyväksyy polttopulloiskut ja muut vihamieliset rikokset ulkomaalaisia kohtaan. Jos taas kritisoit ihmisten rasistisia kirjoituksia ja tekoja, sinut leimataan suvakiksi joka hyväksyy ulkomaalaisten tekemät raiskaukset ja muut rikokset. Järkevää keskustelua ei saada aikaseksi, vaan molemmat ääripäät löytävät toistensa kirjoituksista olkinuket ja käyttävät niitä aseina toisiaan vastaan. Kyseinen tilanne on kuin kaksi paviaanilaumaa tappelisi keskenään ja se joka erehtyy menemään väliin, joutuu myös itse osalliseksi. Tämä ilmiö ei esiinny vain Suomessa vaan laajalti Euroopassa. Tiedämme historiasta, että kansojen jakautuminen ääripäihin ei ole koskaan ollut hyvä asia. Ja nyt kun meillä on uhkana vielä Isis, niin se ei ainakaan ole omiaan lisäämään turvallisuuttamme. Tämä onkin varmasti Isisin yksi tavoitteista: aiheuttaa sekasortoa Euroopassa, sillä on nimittäin huomattavasti helpompaa tehdä iskuja jo valmiiksi maihin, joissa kansat ovat jakautuneet eivätkä yhtenäiset. Mahdollisten iskujen jälkeen, jakautuneet kansat lähtevät helposti syyttämään toisiaan niistä, jolloin jakautumista ja kärjistymistä tapahtuu vielä entistä enemmän, ja näin tekemällä he pelaavat pallot Isisin pussiin.

   Lainaa

  130. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Pröööt sanoi aivopieru: En oikein usko siihen, että mamut vain ja ainoastaan puskaraiskaavat ja kantasuomalaiset puolestaan lähinnä parisuhderaiskaavat. Jotenkin uskottavammalta tuntuisi se, että jos jonkun estot raiskaamiseen ovat niin olemattomat että hän puskaraiskaa, hänen kynnyksensä parisuhderaiskaukseen tai daterapeen on vielä pienempi. Sitten voidaankin miettiä sitä, kenen kynnys raiskauksesta ilmoittamiseen on suurempi. Länsimaisessa kulttuurissa kasvaneen, vaiko esim. lähi-idästä tulleen maahanmuuttajanaisen.
   Riippuu todella paljon siitä, miten läheinen henkilö raiskaaja on. Omaa aviomiestä, poikaystävää tai eksää ei välttämättä pysty niin helposti ilmoittamaan poliisille, kuin tuntematonta "puskaraiskaajaa". (Joko koston pelossa, siinä pelossa ettei rikosilmoitusta uskota - tai ihan vain siksi, että emotionaalisesti ilmoituksen tekeminen tuntuu liian raskaalta.) Suurin osa raiskaajista on edelleenkin uhrien tuntemia henkilöitä. (Jos haluaa tilastoja, voi käyttää googlea.)

   Lainaa

  131. Heimo Hämähäkki 13.1.2016 19:37
   Tulos: -6 (18 ääntä)
   Uskomatonta että valtamediat on näin paniikissa moisesta julkaisusta. Joku jo kirjoittikin, että valtamedian toimittajista valtaosa on vihervasemmistolaisen avaran ja suvaitsevaisen katsonnan omaavia ihmisiä. Ja se todellakin näkyy jutuissa mitä julkaistaan. MV-lehteä lukiessa todellakin pitää olla osata hyvä medialukutaito. En ihan allekirjoittaisi väitettä lehden juttujen ja aiheiden vääristelemisestä. Näistä huijauksista näkisin mielelläni esimerkkejä??? Kalastuslehti kertoo kalastuksesta ja Vauhdinmaailma moottoriurheilusta. MV:n agenda on tuoda totuus hallitsemattoman maahanmuuttokatastrofin seurauksista meille kaikille. Juuri niistä mistä julkinen media ei kirjoita tai vääristelee niitä tapansa mukaisesti. Itselleni MV-lehti on tiedonlähde siinä missä muutkin, mutta medialukutaitoa tarvitaan, ihan samoin kuin muidenkin julkaisujen kohdalla. Voin jopa todeta että tämä tekee todella hyvää sananvapaudelle Suomessa. Onnittelut päätoimittaja Iljalle läpimurrosta!

   Lainaa

  132. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Jonsku on ehkä 15v. Eli ei ihan medialukutaito oo kohillaan. Mutta juu, se että paskatynnyriin kaataa lasillisen viiniä ei muuta koko sisältöä viiniksi...

   Lainaa

  133. EasternLite 6.2.2016 17:44
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Sauna on lämmin: Joo ei pitäisi haukkua jos lauserakenne on itselläkin noin vammainen. On kuitenkin totta, että jo kielikorvalla kuultavat yhdyssanat pitäisi saada oikein.
   Höpö höpö. Meidän proffa sano et suurin osa opiskelijoistakin silkkaa piittaamattomuuttaan kirjoittelee yhdyssanoja erikseen esim opettajalle lähettämissään sähköpostiviesteissä, mutta tenteissä sujuu täydellisesti. Somessa ei kuulukaan vaatia kirjakielen orjallista noudattamista, vastaahan se tekstilajina enemmän puhekieltä. Olen siis suomen ja kirjallisuuden yliopisto-opiskelija. Sitten lukihäiriöstä ja sen suhteesta älyyn tai luokkaan mainittavana kaksi lekseemiä: Richard Branson.

   Lainaa

  134. EasternLite 6.2.2016 17:48
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   "Minusta se Mv-lehden koirajuttu oli luotettava koska se oli suomalaisen koira." =D sitä mä mietin et miks kukaa ei oo täs viel tarttunu tuohon pettämättömään argumenttiin.

   Lainaa

  135. Tulos: +5 (7 ääntä)
   TheOnlyOne: Totaaaa…. MV-Lehdessä on paljon asioita jotka pitää paikkaansa,toki joitain asioita on liioteltu,mutta sen takia että jotkin suvakit vois ehkä avata silmät myös. Jos jaksaa itse etsiä itsenäisenä journalistina asioita netistä,niitä löytyy. Monet uskoo sokeasti vain suomen valtamediaan,IL&IS mtv3 jne… Surullista. Monet täällläkin vaan sanoo niitä ihmisiä tyhmiksi jotka ei sokeana lampaana usko kaikkea paskaa mitä telkkarista suolletaan,mutta se on teidän asia se Toivon että ihmiset nostas päänsä sieltä perseestä ja perehtyy asioihin enempi,ku se et uskotaan kaikki mitä telkussa sanotaan!
   Se, että "etsii itse itsenäisenä journalistina" ns. tietoa netistä ei vielä mitenkään takaa sitä, että löytäisi faktaa. Tai että olisi journalisti. (Varsinkaan jos tunnustautuu tuolle linjalle.) Ei kai kukaan tosissaan kuvittele, että esim. MV-lehden kaltaiset tuohtumisgeneraattorit tai umpiurporasistien loputtomat nettimöyhäämiset olisivat vain Suomessa esiintyvä välttämätön märkäpaise? Ihan samalla tavalla vähemmänkin kaistapäiset lööppilehdet halki maailman generoivat kuohuttavia ja pelottavia klikkiotsikoita, koska tavoitteena on tahkota rahaa. Ja mölymystö tahtoo päteä ja keuhkota ja ääriaatteet hamuta itselleen valtaa uskontojen yms. varjolla, oli kieli taikka maa mikä tahansa.

   Lainaa

  136. Kirjava puuma 19.12.2021 22:57
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   "Mutta kun tärkeää ei ole se mikä on totta, vaan se miltä musta tuntuu!"

   Lainaa

  137. Kirjava puuma 19.12.2021 22:58
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Heimo Hämähäkki: Uskomatonta että valtamediat on näin paniikissa moisesta julkaisusta. Joku jo kirjoittikin, että valtamedian toimittajista valtaosa on vihervasemmistolaisen avaran ja suvaitsevaisen katsonnan omaavia ihmisiä. Ja se todellakin näkyy jutuissa mitä julkaistaan. MV-lehteä lukiessa todellakin pitää olla [...]
   nyt heimo pää pois perseestä.

   Lainaa

  138. Gabriel DJ 5.2.2023 13:21
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Qwert: "Mutta siellä voi olla" niimpäniin.
   Sielä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: MV-lehti, luotettava, luotettavuus, journalismi, propaganda, lehti, verkkolehti, sanomalehti, uutiset