Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uhrini muistolle

Sakoilla selvinneen "mummontappajan" sairaita päivityksiä.
Uhrini muistolle

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 155 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +3509 (3591 ääntä)
      En tiä tekeekö tää kyseinen tapaus mun oloni surulliseksi vai vihaiseksi. Molempia. Mut joka tapauksessa - terveiseni Essille: sä olit just se siittiö, jonka äitis ois pitäny nielasta!

      Lainaa

    2. Tulos: +2528 (2558 ääntä)
      Tämähän päätyi sitten tännekin asti. Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta on ihan oikeus ja kohtuus postata tämän tunnekylmän ämmän päivitykset.

      Lainaa

    3. Tulos: +1432 (1518 ääntä)
      Toivottavasti karma is a bitch ja toi horoskop jää ite auton alle.

      Lainaa

    4. Tulos: +303 (363 ääntä)
      Kitta: Toivottavasti karma is a bitch ja toi horoskop jää ite auton alle.
      DYAC piti sanoo horo!!

      Lainaa

    5. Tulos: +889 (903 ääntä)
      Sairasta

      Lainaa

    6. Tulos: +1900 (1914 ääntä)
      No nyt on päässä pahasti vikaa. Kyseinen tyttö ja kaverit jotka naureskelevat asialle: entäs kun on kyseessä oma mummo, oma äiti, tai ihan sinä itse vanhempana? Nämä ovat niitä hetkiä kun mä toivon koko sydämestäni (joka teiltä näyttää puuttuvan) että karma on olemassa ja todella toimii.

      Lainaa

    7. Tulos: +135 (251 ääntä)
      Sellainen tapaus tällä kertaa. Jätän kommeintoimatta tämän enempää.

      Lainaa

    8. Tulos: +1158 (1170 ääntä)
      Ei naurata, ei vahingossakaan. On lähinnä surullista, että tuollaisia Essin kaltaisia idiootteja on olemassa. Mutta jospa karma tekisi tehtävänsä jossain vaiheessa Essinkin suhteen.

      Lainaa

    9. Tulos: -349 (427 ääntä)
      Nyt on koko nimi näkyvissä, ehkä ei pitäisi...

      Lainaa

    10. Maailmankansalainen 19.11.2015 1:44
      Tulos: -163 (223 ääntä)
      Ihme, ettei ole kommenteissa muunlaisia kannanottoja..

      Lainaa

    11. Tulos: +477 (491 ääntä)
      sami: Nyt on koko nimi näkyvissä, ehkä ei pitäisi…
      Tapausta tuskin on merkittu salassa pidettäväksi, mikä tarkoittaa, että oikeusistunnon paperit ovat kaikkien saatavissa, jos haluaa ne nähdä.

      Lainaa

    12. Tulos: +438 (452 ääntä)
      Onhan tää joku huono vitsi, eikö? Ei kait kukaan oikeesti tossa tilanteessa postaa faceen nuita juttuja

      Lainaa

    13. Tulos: +405 (433 ääntä)
      Eikö tuon Essin profiilin sensurointi ollut vähän turhaa? Eiköhän kaikki internettiä enemmän selaavat tiedä minkänäköinen ja niminen on kyseessä.

      Lainaa

    14. Tulos: +144 (172 ääntä)
      Maailmankansalainen: Ihme, ettei ole kommenteissa muunlaisia kannanottoja..
      Oonko ainoa kenelle tuli tuosta nimimerkistä ensimmäisenä mieleen Canna?

      Lainaa

    15. Tulos: +281 (295 ääntä)
      sami: Nyt on koko nimi näkyvissä, ehkä ei pitäisi…
      Pitäisi. Koska karma.

      Lainaa

    16. oikea autoilja 19.11.2015 1:56
      Tulos: +346 (354 ääntä)
      Essi on täysin edesvastuuton autoilijana ja ihmisenä, todettu täälläkin jo nyt toistamiseen

      Lainaa

    17. Tulos: +551 (589 ääntä)
      Sanattomaks vetää. Ei tuo vissii aattele et hänen tappama 70 -vuotias ihminen oli ehkä jonkun äiti ja jonkun mummo. Varmasti monille rakas ja tärkeä ihminen. Miks nykynuorille ei opeteta kunnioitusta? Kasvatuslaitokseen joutas tommone.

      Lainaa

    18. Tulos: +507 (525 ääntä)
      Sairas ihminen. Ei tuosta pysty mitään edes sanomaan. Yksinkertaisen sairas ihminen. Ei vihastuta, ei vituta. Ainoastaan surullista ja sairasta, miten ihminen voi olla noin paatunut ja tyhjä.

      Lainaa

    19. Tulos: +185 (207 ääntä)
      Mikä tässä on hauskaa? Mautonta.

      Lainaa

    20. Tulos: -387 (527 ääntä)
      Millään tavalla tyttöä puolustelematta huomauttaisin, että olisi fiksua kuitenkin peittää tuo nimi tuolta, ylläpito hoi. Nuori ihminen kyseessä, jota on jo tarpeeksi riepoteltu, olkoon sitten aika paljon omaakin tyhmyyttä, että on noin julkisesti päästään pipi. Tämä nyt joka tapauksessa kannustaa vain internetin harrastelija-vihaajia omankädenoikeuteen ja ties mihin ahdisteluun. Suomen oikeuslaitos on jo puhunut. Jos tuomion lepsuus harmittaa, niin valitusosoite niistä on eri kuin tuomion saaneen osoite.

      Lainaa

    21. Tulos: +287 (295 ääntä)
      Ja mä kun vielä äsken mietin, kumpi kuvottaa enemmän, Jatta vai Sofia...

      Lainaa

    22. palleroinen 19.11.2015 3:06
      Tulos: +144 (150 ääntä)
      Hurma: Ja mä kun vielä äsken mietin, kumpi kuvottaa enemmän, Jatta vai Sofia…
      veit sanat suustani.

      Lainaa

    23. Tulos: -304 (368 ääntä)
      Moni vääntää vitsiä omista traumoistaan, musta huumori auttaa usein. Moka tässä oli mielestäni vain julkaisujen näkyvyysasetukset.

      Lainaa

    24. Tulos: +515 (535 ääntä)
      800 euroa ja ei ajokieltoa? Aika halpa on ihmishenki nyky-Suomessa. Minä voisin noilla hinnoilla ajella ihmisen yli kerran viikossa, joskus kaksikin.

      Lainaa

    25. Tulos: +396 (404 ääntä)
      Ai tästä ne on ihmiset puhuneet. Tämä itseään täynnä oleva naisenalku joka kevyin mielin ajaa joltakin hengen ja sitten vielä nauraa asialle? Suomen toivo todellakin. Kortti vaan pois ja polkupyörällekkin kielto.

      Lainaa

    26. Tulos: +302 (312 ääntä)
      Sairasta! Tämä kuuluu kategoriaan ei naurata yhtään. Ja minä kun hyvin useinkin nauran epäsovinnaisille asioille, mutta nyt alkoi lähinnä oksettamaan.

      Lainaa

    27. Tulos: +267 (273 ääntä)
      Ei tullu tällekkään akalle mieleen, et mitä jos se ois ollu oma äiti, isoäiti tai joku muu läheinen? Sitte naureskellaan kun ei tullu ees ajokieltoa..? En ymmärrä.

      Lainaa

    28. Satunnainen randomi 19.11.2015 5:38
      Tulos: +234 (242 ääntä)
      Ilmeisesti oikeus ei siis todennut suoranaista huolimattomuutta eikä tahallisuutta, kysymys oli lehtijutunkin mukaan kuljettajan kokemattomuudesta ja ajo-oloista. Toisaalta kokemattoman pitäisi ymmärtää mennä rauhallisin ottein. Kaikille meille sattuu ja tapahtuu virheitä elämän aikana, toisinaan kohtalokkaampia. Mutta silti se mummo oli jollekulle rakas ja tärkeä ihminen, tapahtuneesta ja jälkipuinnista rehvastelu on kyllä äärimmäisen makaaberia. Nyt PRKL Essi, tämä tilanne pitäisi sinun ymmärtää vakavana varoituksena. Seuraavalla kertaa et ehkä selviä sakoilla tai edes ajokiellolla, vaikka moka olisi vähäisempi.

      Lainaa

    29. Tulos: +101 (109 ääntä)
      V***tu mikä pälli. O.o

      Lainaa

    30. Tulos: +208 (260 ääntä)
      Yks sairaimmista tyypeistä, mitä on hetkeen tullu vastaan. Toivottavasti joskus tajuaa hävetä ja katua, mutta taitaa olla niitä ihmisiä, jotka ei koskaan aikuistu. Oli niin rasittavan näköinenkin ihminen, mutta koska tissit niin kaikki palvoo,olitpa kuinka paska ihminen tahansa. Toivon hälle karmalain toteutumista, ehkäpä ajaisi vielä itsensä vaikka pyörätuoliin. Olisi vähintäänkin oikeutettua

      Lainaa

    31. entinen nuori 19.11.2015 6:24
      Tulos: +174 (192 ääntä)
      Ann: Miks nykynuorille ei opeteta kunnioitusta? Kasvatuslaitokseen joutas tommone.
      Parikymmentä vuotta sitten kun minä kuuluin kategoriaan nykynuori, ihan yhtä rappiolla me oltiin ainakin sen mukaan mitä leimaamiseen tuli. Todellisuudessa mä olin kiltti ja syrjitty, ja niitä kunnollisia nuoria oli pilvin pimein. Ne eivät vain tehneet itsestään numeroa hillumalla kaduilla arki-iltaisin jne. Aivan samoin kuin nykypäivänäkin. Nykynuoria on aktiivisia urheilulahjakkuuksia, politiikasta kiinnostuneita, eläinten kanssa touhuavia, nuorisotoiminnassa mukana olevia, koulunkäyntiin/opiskeluun panostavia, hiljaisia hissukoita ja/tai muita niin paljon enemmän kuin Essin kaltaisia häpeäpilkkuja.

      Lainaa

    32. Tulos: +219 (239 ääntä)
      TT: Essi Villberg on muijan koko nimi, kun sitä moni varmasti miettii.
      Pikaisen FB haun perusteella, mikäli on sama henkilö, vaikuttaa joltain rikkaan perheen pennulta joka ei ole koskaan kantanut vastuuta mistään. Eikä tule kantamaan, hienoa kasvatustyötä vanhemmilta.

      Lainaa

    33. Tulos: +41 (55 ääntä)
      Kitta: Toivottavasti karma is a bitch ja toi horoskop jää ite auton alle.
      Suosittelen tässäkin tapauksessa enemmän sitä kallioleikkausta.

      Lainaa

    34. Tulos: -89 (133 ääntä)
      Deebolz: Pikaisen FB haun perusteella, mikäli on sama henkilö, vaikuttaa joltain rikkaan perheen pennulta joka ei ole koskaan kantanut vastuuta mistään. Eikä tule kantamaan, hienoa kasvatustyötä vanhemmilta.
      no ei kyllä vaikuta. perus alempaakeskiluokkaa. eikä se tuomio sen vika kaiketi ole,vaan suomen oikeuslaitoksen. sitten jos vertaillaan; kimmo sasi- tuliko mikä tuomio, kun puoliunessa lähti rattiin? eipä isompaa, vaikka väsyneenä ajaminen on tiedetysti riski. eiköhän tuo mummelin yliajo ole ihan vahinko, mitä uusille kuskeille tapahtuu. ei siis mikää tappaja niinku helsingin pyöräilijän lanaaja. tuomio sen mukanen. naureskelu asialle ei tietysti julkisesti ole ok, mutta somehan koostuu typeristä julkaisuista.

      Lainaa

    35. Tulos: +348 (362 ääntä)
      Ton Essin äitimuori kitisee netissä kun tyttöä kiusataan asiasta. Ei meidän Essi ole ansainnut tuollaista. Okei, olen kyllä samaa mieltä ettei ole asiallista vieraiden ihmisten soitella tytölle, toisaalta ei ole asiallista ajaa jonkun päälle niin että toinen kuolee ja vielä naureskella asialla.

      Lainaa

    36. Rampe&Naukkis 19.11.2015 8:22
      Tulos: +59 (69 ääntä)
      Human life. It's a joke.

      Lainaa

    37. Tulos: +166 (180 ääntä)
      Mut se on iha hyvä et tolla muijalla on tosta sen autosta nii paljo kuvii fb:ssä, nii tietää mitä autoo pitää varoo jos sattuu noille suunnille! Kunnon huomiohuora näyttäs muutenki olevan..

      Lainaa

    38. Tulos: +139 (153 ääntä)
      Tässä taas nähdään, miten Suomen oikeuslaitos toimii. Kokematon kuljettaja on näköjään syy saada ihmisen yliajosta vain sakkorangaistus. Olisivat nyt noilla perustein antaneet edes pakollisia ajotunteja lisää, jos autokoulun jälkeen ajetaan miten sattuu. Feissarimokissa joskus aiemmin ollut jäätelömyyjä oli myöskin ajanut mopolla vanhuksen yli ja sitten jälkeenpäin rehvastellut asialla sosiaalisessa mediassa. Mikä näitä nuoria nykyään vaivaa, kun ei kenelläkään tunnu itsetunto kolkuttavan. Vahinkoja sattuu, mutta en voi käsittää tätä asennetta kun kaikki kuitataan vitsillä. Miten tämäkään nuori nainen ei pode millään tapaa tunnontuskia ihmishengen lopettamisesta oman törttöilynsä vuoksi. Toivon hartaasti, että nämä asiat kantautuvat myös omaisten tietoisuuteen, jotta he voivat käyttää tätä valituskanteessa tyttöä vastaan.

      Lainaa

    39. Vielä kortiton 19.11.2015 8:58
      Tulos: +151 (195 ääntä)
      Sitten kun ajan kortin, niin voisinkin "vahingossa" ajaa tuon ämmän päälle. Kokemattomuuden takiaha ei lähde edes kortti. Tullaan sitten tänne naureskelemaan, kun se on kuollut.

      Lainaa

    40. Tulos: +129 (151 ääntä)
      Juomari: 800 euroa ja ei ajokieltoa? Aika halpa on ihmishenki nyky-Suomessa. Minä voisin noilla hinnoilla ajella ihmisen yli kerran viikossa, joskus kaksikin.
      No uutisessa lukee näin: "Kokematon kuljettaja yritti selvitä tilanteesta jarruttamalla voimakkaasti, jolloin auto ajautui suoraan jalankulkijan päälle." Varmaankin siis selvinnyt pelkillä sakoilla sääolojen ja kokemattomuuden takia, mikä olisikin ihan kohtuullinen rangaistus, jos asenne ei olisi tuollainen...

      Lainaa

    41. Tulos: +155 (167 ääntä)
      Kokemattoman kuljettajan ei pitäisi ajaa niin lujaa eikä keskittyä muuhun kuin ajamiseen. Silloin ei joudu tilanteeseen, jossa joutuu tekemään täpöjarrutksen. Tuskin se mummo siihen eteen juoksi.

      Lainaa

    42. Tulos: +173 (181 ääntä)
      Päässä tuolla viiraa, ja pahasti. Samoin noilla kavereilla, joiden mielestä juttu niiiin on hulvattoman hauska.

      Lainaa

    43. Tulos: +138 (156 ääntä)
      kalinka: Tämähän päätyi sitten tännekin asti. Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta on ihan oikeus ja kohtuus postata tämän tunnekylmän ämmän päivitykset.
      Tunnekylmyys on lievä ilmaisu kun oikeasti kyseessä on sosiopatia tai psykopatia.

      Lainaa

    44. Mummoni oli hänen uhri 19.11.2015 9:48
      Tulos: +139 (149 ääntä)
      Tää isin ja äidin pikku prinsessa sai hevosen perkele. varmaan traumoista mikä tuli kun ikä ihmisen yli ajo. Ei hyvää päivää.

      Lainaa

    45. Isäm maatoivo 19.11.2015 9:50
      Tulos: +161 (165 ääntä)
      Tuohon ylimpään julkaisuun joku tämän selfieliman äidin kaveri oli kommentoinut: voi meidän essiä! <3 ja tsemppiä oikeudenkäyntiin. Olettaisin ongelman alkulähteen olevan äitinsä, jolla ei näytä olevan myöskään kaikki inkkarit kanootissa.

      Lainaa

    46. Isäm maatoivo 19.11.2015 9:58
      Tulos: +136 (146 ääntä)
      Kirsi: No nyt on päässä pahasti vikaa. Kyseinen tyttö ja kaverit jotka naureskelevat asialle: entäs kun on kyseessä oma mummo, oma äiti, tai ihan sinä itse vanhempana? Nämä ovat niitä hetkiä kun mä toivon koko sydämestäni (joka teiltä näyttää puuttuvan) että karma on olemassa ja todella toimii.
      Ainiin, tuo se on muuten lähihoitaja. Miten mahtaakaan kohdella hoidokkejaan...

      Lainaa

    47. Tulos: -71 (93 ääntä)
      DeLeon: Kokemattoman kuljettajan ei pitäisi ajaa niin lujaa eikä keskittyä muuhun kuin ajamiseen. Silloin ei joudu tilanteeseen, jossa joutuu tekemään täpöjarrutksen. Tuskin se mummo siihen eteen juoksi.
      ts. kaikkien pitäisi ajaa suljetuilla alueilla, tai ajoneuvoilla, joiden nopeus on rajoitettu, ainakin ensimmäinen vuosi?

      Lainaa

    48. Käyttäjä 19.11.2015 10:04
      Tulos: +146 (150 ääntä)
      Joni Kojo: Moni vääntää vitsiä omista traumoistaan, musta huumori auttaa usein. Moka tässä oli mielestäni vain julkaisujen näkyvyysasetukset.
      Eivät nuo juuri traumatisoituneilta vaikuta...

      Lainaa

    49. Tulos: +82 (90 ääntä)
      Halpa on ihmishenki. Jos tyttö asuu vielä vanhempiensa luonaan tai käytettävä auto vanhempien nimissä, niin auton avaimet pois. Vai voiko noin lapsi elää vielä omatoimisesti ja yksin?

      Lainaa

    50. Tulos: +72 (80 ääntä)
      Mummoni oli hänen uhri: Tää isin ja äidin pikku prinsessa sai hevosen perkele. varmaan traumoista mikä tuli kun ikä ihmisen yli ajo. Ei hyvää päivää.
      MIÄ HEL... tosissaan?

      Lainaa

    51. Tulos: +159 (175 ääntä)
      Toivon Essille kaikkea pahaa elämässä, ei mulla muuta. Jos ei ihmisestä löydy yhtään empatiaa ja katumusta niin hän on paha.

      Lainaa

    52. Tulos: +237 (243 ääntä)
      Tuo essin äiti ite yhessä päivityksessä naureskeli likkansa kaahailulle. "Varokaa orimattilan koululaiset keltasta autoa". Koko perhe on ihan sekasin näköjään.

      Lainaa

    53. Tulos: +89 (113 ääntä)
      Joni Kojo: Moni vääntää vitsiä omista traumoistaan, musta huumori auttaa usein. Moka tässä oli mielestäni vain julkaisujen näkyvyysasetukset.
      Omista traumoista? Kuka niitä traumoja on tälle neidille aiheuttanut? Itsehän se päälle ajoi!

      Lainaa

    54. Tulos: +204 (216 ääntä)
      Lähihoitajana tällainen ihminen? Pelottavaa. Missään mahtaa olla töissä sitten? Jossain vanhainkodissa lempipuuhassaan, mummoja lahtaamassa. Pikaisella FB -profiilin vilkaisulla näyttää muuten syöttävän koirilleen suklaata. Olisikohan myös eläinsuojeluilmoituksen paikka.

      Lainaa

    55. Tulos: +149 (157 ääntä)
      Ei mee enää kyl pelkän empatiakyvyttömyyden piikkiin, epäilen että on sosiopaatti. Tai sitten todella poikkeuksellisen tyhmä.

      Lainaa

    56. Tulos: +136 (140 ääntä)
      Toi ämmähä myöhemmin naureskeli, että meinasi vahingossa ajaa toisenkin ihmisen yli.

      Lainaa

    57. Tulos: +184 (192 ääntä)
      Mä niin toivon että Essin hakiessa töitä mahdolliset työnantajat googlettaa Essin nimen ja löytää nää jutut, jos työnantajalla on yhtään järkee päässä niin ei oo tytöllä tulevaisuutta. Tällanen ihminen ei ansaitse mitään hyvää. Osanotot kaikille uhrin omaisille!

      Lainaa

    58. Tulos: +79 (137 ääntä)
      Laitoin tolle ämmälle priva-viestin Facessa. Ihan kohteliaasti totesin, että a.) toivottavasti sen vanhemmat ovat siitä ylpeitä, b.) toivottavasti karma antaa sen mitä tuo otus ansaitsee ja c.) olis pitänyt saada linnaa. AIVAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ. Jos se olis ollut mun äiti.... mä en edes jatka tuota lausetta....

      Lainaa

    59. tylsäelämä 19.11.2015 11:23
      Tulos: +80 (106 ääntä)
      Miks jäin selaamaan tota profiilia :'D Jäi kyllä häiritsee pahasti noi tissit kun on joka kuvassa ihan uskomattoman tyrkyllä, näyttäs jotenkin että on jotkut super push-upit mitkä on mahdollisesti vielä kokoa liian pienet että vetää rinnat tolleen noin ylös.. Mutta joo, eikö oo empatiakykyä ollenkaan? Vai esittääkö somessa jotenkin kovempaa kun onkaan?

      Lainaa

    60. Tulos: +97 (127 ääntä)
      Tainnu ottaa selfietä, tissietä tai persietä ajaessa eikä o huomannu sitä mummoa. Kortti pois tollasilta vastuuttomilta huomiohoorilta. Just sen näköstä sakkia koko perhe, että kaiken saa kun vaan sormia napsauttaa. Argh!

      Lainaa

    61. Bangtsikitsiki 19.11.2015 11:30
      Tulos: +93 (103 ääntä)
      Ilmeisesti ihmishenki on 800€ euron arvoinen.. no selvispä sekin.

      Lainaa

    62. Tulos: +81 (89 ääntä)
      Öitä: Millään tavalla tyttöä puolustelematta huomauttaisin, että olisi fiksua kuitenkin peittää tuo nimi tuolta, ylläpito hoi. Nuori ihminen kyseessä, jota on jo tarpeeksi riepoteltu, olkoon sitten aika paljon omaakin tyhmyyttä, että on noin julkisesti päästään pipi. Tämä nyt joka tapauksessa kannustaa vain internetin harrastelija-vihaajia omankädenoikeuteen ja ties mihin ahdisteluun. Suomen oikeuslaitos on jo puhunut. Jos tuomion lepsuus harmittaa, niin valitusosoite niistä on eri kuin tuomion saaneen osoite.
      Hyvä vaan, että pipipäät tunnistetaan ja tehdään julkiseksi. Hetken jo säikähdin että tää ois se Seinäjoen teinisurmatyyppi. Mutta ehdottomastin idioottia on retostella omalla tyhmyydellään, ja toivottavasti tämän henkilön läheiset huomaavat tytön olevan mieleltään sairas, ja hommaavat hänelle apua.

      Lainaa

    63. Tulos: +65 (103 ääntä)
      Hyi helvetti mikä ihminen, äitinsä myöskin. Toivottavasti joku ajaa rekalla koko perheen yli ja koira huostaanotetaan.

      Lainaa

    64. yli opisto hörho 19.11.2015 11:45
      Tulos: +109 (119 ääntä)
      Aika mielenkiintoinen henkilö. Tappaa ihmisen ja se on vain hauskaa.

      Lainaa

    65. Vapaamaalari 19.11.2015 12:02
      Tulos: -12 (60 ääntä)
      Olisit voinut samaan hintaan jättää tuonkin kirjoittamatta.
      Petkele: Sellainen tapaus tällä kertaa. Jätän kommeintoimatta tämän enempää.

      Lainaa

    66. Tulos: +140 (146 ääntä)
      Joni Kojo: Moni vääntää vitsiä omista traumoistaan, musta huumori auttaa usein. Moka tässä oli mielestäni vain julkaisujen näkyvyysasetukset.
      Omista traumoistaan, kyllä vain, ja sitä olen täällä aiemmin puolustanutkin. Ei ole tunnekylmää että käyttää mustaa huumoria selviytymiskeinona. *Muiden* ihmisten traumoista sen sijaan vähän eri asia. Siinä että joku menetti henkensä, ja läheiset äitinsä, mumminsa, puolisonsa tai ystävänsä, ei todellakaan ole mitään hauskaa. Essi ei tässä ole se tragedian uhri jolla on oikeus nauraa sille, kaikkea muuta.

      Lainaa

    67. Tulos: +148 (152 ääntä)
      Jos itse ajaisin jonkun päälle olisin varmaan ihan hajalla syyllisyydestä, mutta tämä muija vaan naureskelee... kamalaa! Liikenteessä tapahtuu ja sattuu eikä ne aina ole vain kuskin vika.Silti aivan kamalaa vaan naureskella asiallle.

      Lainaa

    68. Tulos: +124 (144 ääntä)
      Tämä ämmä olisi pitänyt laittaa kappeliin, hautajaisiin ja haudalle näkemään omaisten tuska. Vai voiko olla niin.. en löydä edes sanoja.. EIKÖ YHTÄÄN OMATUNTO KOLKUTA?????????? Essi jos luet näitä, tiedä että olet saastaa. Ihmispaska.

      Lainaa

    69. Tulos: +56 (84 ääntä)
      D: Mut se on iha hyvä et tolla muijalla on tosta sen autosta nii paljo kuvii fb:ssä, nii tietää mitä autoo pitää varoo jos sattuu noille suunnille! Kunnon huomiohuora näyttäs muutenki olevan..
      Tissit tiskillä jokaisessa naamakirjaan lisätyssä kuvassa. Kertoo vähän henkilöstä itsestään tuommonen. Toivon myös että karman laki toteutuu tämän naikkosenkin kohdalla.

      Lainaa

    70. Tulos: +92 (106 ääntä)
      Ei muuta kun porukka rustailee valitusta syyttäjälle ja vaatia että syyttäjä valitta hoviin ja vaatii tuomion korotusta. Pelkästään tän likan kirjotusten perusteella.

      Lainaa

    71. Tulos: +38 (52 ääntä)
      Olen kuullut joskus juttuja et nää orimattilalaiset ois vähän "sisäänpäin lämpenevää" porukkaa. Liekö totta jos tommosia sieltä siunaantuu.

      Lainaa

    72. Tulos: +143 (151 ääntä)
      Jos olisin Orimattilan alueella toimiva liikennepoliisi, niin ottaisin Essin tästälähin ihan henkilökohtaiseen erikoistarkkailuun, kunnes asenne muuttuu. Jokaisesta vilkun käyttämättä jättämisestäkin napsahtaisi heti raskaimman mahdollisen mukaan, jos talvirenkaat eivät ole alla viittä yli puolenyön joulukuun ekana niin auto jää välittömästi siihen, likainen tuulilasi pysähdyttäisiin puhdistamaan heti jne. jne. Ylipäätään ajelisin keltaisen auton perässä ihan piruuttani aina sen nähdessäni, jos ei olisi mitään akuuttia hälytystä päällä.

      Lainaa

    73. Tuskaa Paatissa 19.11.2015 13:40
      Tulos: +155 (163 ääntä)
      Siis jopa on, stalkattuani pikaisesti kyseisen elämäm koululaisen sivut pisti silmään heti joukko meikäläisen ikäisiä (yli 30v ) Setämiehiä kehumassa jokatoisessa kuvassa, klikattuani parin setämiehen profiilia huomasin kavereiden koostuvan lähestulkoon kokonaan nuorista mimmeistä. Aika saatanan hälyyttävää että tuota menoa pidetään normaalina... Ja kuka helvetti kehtaa mun ikäsenä mennä jonku pissiksen profiiliin kertomaan kuinka "on kaunis kuva" "ihana mimmi" jne... Fuck this world...

      Lainaa

    74. Tulos: +110 (116 ääntä)
      Tiedättekö mikä tekee tapauksesta vielä... kuvottavamman? Essi on ammatiltaan lähihoitaja.

      Lainaa

    75. Tulos: -19 (41 ääntä)
      Mitä hauskaa tässä edes on?! Miksi tällaista pskaa on edes mokissa?

      Lainaa

    76. Itsellenauraja 19.11.2015 14:40
      Tulos: +95 (99 ääntä)
      Hölskä: Sairas ihminen. Ei tuosta pysty mitään edes sanomaan. Yksinkertaisen sairas ihminen. Ei vihastuta, ei vituta. Ainoastaan surullista ja sairasta, miten ihminen voi olla noin paatunut ja tyhjä.
      Ei pidä haukkua pelkästään Essiä. Kaveripiiri näkyy olevan samaa tasoa. Huh huh.

      Lainaa

    77. Tulos: +142 (154 ääntä)
      Essi ja lähipiirinsä ovat ehkä sairasta sakkia, mutta jotenkin tulee pikkuisen parempi mieli siitä, että täällä kommenteissa näitä mänttejä tylytetään kunnolla, eli suurimmalla osalla on sentään tunteet vielä tallessa.

      Lainaa

    78. Tulos: +147 (151 ääntä)
      Äitistään vaan ottanut mallia tämä tyty.. tän äitihän oli kans ajanu jonkun mopoilijan päälle ja ainut huolenaihe oli, et voiko sillä autolla vielä ajaa.. ja tytöllä oli niitä auton ratissa otettuja selfieitäkin, että mitä lie duunaillu kun ajanut sen naisen päälle.

      Lainaa

    79. Tulos: +15 (29 ääntä)
      Yritin mennä katsomaan Facebookin sivuja, mutta sisältö on poistettu. Eli onko likka käynyt poistamassa sivunsa?

      Lainaa

    80. Tulos: -35 (181 ääntä)
      Katariina: Laitoin tolle ämmälle priva-viestin Facessa. Ihan kohteliaasti totesin, että a.) toivottavasti sen vanhemmat ovat siitä ylpeitä, b.) toivottavasti karma antaa sen mitä tuo otus ansaitsee ja c.) olis pitänyt saada linnaa. AIVAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ. Jos se olis ollut mun äiti…. mä en edes jatka tuota lausetta….
      Noniin, tässä sitä taas mennään. On vielä eri asia kommentoida asiaa täällä, mutta siinä menee mielestäni jo erittäin jyrkkä raja, että lähetetään vihapostia tuntemattomalle ihmiselle - vaikka kuinka vaikuttaisi typerykseltä. Ja sitten nämä samat ihmiset kauhistelee, kun joku nuori tekee itsemurhan nettikiusaamisen takia. Ihan oikeasti, jos et ihmistä tunne, niin anna olla, tai vajoat harkintakyvyssä samalle tasolle.

      Lainaa

    81. Tulos: +50 (106 ääntä)
      Käykääs kattoo tuon lehmän facesivun kuvia, niin on just niitä "kattokaa mua" -ihmisiä. Tissit on vedetty varmaan jeesusteipillä yhteen, että tissivako ylettää melkeenpä kaulaan asti. Lisäksi tämä on varmaan just niitä, jotka tunkee huulensa pullonkaulaan ja imee, jotta ne näyttäs isommalle. Joka kuvassa duckface-huulet ja tissit tyrkyllä. Siks se varmaan ajoi mummoparan yli kun ei nähnyt hinkkiensä takaa mitään. Oksettavaa.

      Lainaa

    82. Tulos: +77 (85 ääntä)
      Vai että pelkästään 800€ sakkoa? Ja ajolupa sai jäädä? Jo on kummaa meininkiä...

      Lainaa

    83. Tulos: +12 (24 ääntä)
      Ai että kuinka hyvää lapselle tekee kuolema perheessä pitkällä aikavälillä.

      Lainaa

    84. Tulos: +130 (192 ääntä)
      Annoin peukkua melkein kaikille kommenteille, mutta pliis pitäkää ne tissikommentit itsellänne. Misogynian lietsominen ei auta asiaa, eikä henkilön sukupuolella tai rintojen koolla pitäisi olla mitään väliä kun otetaan huomioon, että hän on tappanut toisen ihmisen. Jos tyttö käyttää push uppeja - KÄYTTÄKÖÖN. Ahdistaa tällainen mentaliteetti missä naisen ulkonäkö on muka oleellinen asia vaikka vika on vain ja ainoastaan korvien välissä. Jos tyttö olisi tukehduttanut jonkun rinnoillaan; ok, sitten ymmärtäisin kommentit, mutta jos nyt voitaisiin antaa niiden olla.

      Lainaa

    85. Tulos: +84 (90 ääntä)
      Pepi: Mitä hauskaa tässä edes on?! Miksi tällaista pskaa on edes mokissa?
      Eikö tämä sitten mielestäsi ole Facebook-moka?

      Lainaa

    86. Tulos: +27 (49 ääntä)
      Täysin juopoltahan tuon isäki vaikuttaa fb-kuvien perusteella, miten lie muun perheen laita?

      Lainaa

    87. Tulos: +26 (60 ääntä)
      your mom: Annoin peukkua melkein kaikille kommenteille, mutta pliis pitäkää ne tissikommentit itsellänne. Misogynian lietsominen ei auta asiaa, eikä henkilön sukupuolella tai rintojen koolla pitäisi olla mitään väliä kun otetaan huomioon, että hän on tappanut toisen ihmisen. Jos tyttö käyttää push uppeja – KÄYTTÄKÖÖN. Ahdistaa tällainen mentaliteetti missä naisen ulkonäkö on muka oleellinen asia vaikka vika on vain ja ainoastaan korvien välissä. Jos tyttö olisi tukehduttanut jonkun rinnoillaan; ok, sitten ymmärtäisin kommentit, mutta jos nyt voitaisiin antaa niiden olla.
      Olin samaa mieltä hänen kanssaan. Kunnes löysin Essin facebookista. Painovoiman laki ei päde kaikkialla.

      Lainaa

    88. Tulos: +82 (94 ääntä)
      Jos palkkaa murhaajan listimään jonkun, niin nopean googletuksen mukaan se maksaa keskimäärin 21 000€. Pääseepä paljon vähemmällä, kun vain ajaa autolla haluamansa ihmisen päältä. Samaan hintaan saa vielä lisätä solvauksenkin, jos niin haluaa. Nousee vain nopeasti autosta ja huutaa: "Hahaa, ajoin päällesi", ennen kuin uhri ehtii kuolla. Sitten voi ainakin sanoa, että tein itse ja säästin. 20 000€ nimittäin.

      Lainaa

    89. Tulos: +92 (98 ääntä)
      Seuraava kommenttini ei ole vitsi. Jokunen vuosi sitten opiskelun ohella ajoin viikonloppuisin taksia. Eräänä iltana tuli pari pultsaria kyytiin, jotka tuntuivat olevan rikoksista hyvinkin perillä. Jostakin syystä kertoivat minulle, että jos haluaa jonkun päiviltä ajaa vain autolla päälle ja sanoo oikeudessa"en huomannut, olin nostamassa CD-koteloa lattialta." Kuulemma selviää ehdonalaisella. Pultsarit tuntuivat olevan melkoisen oikeassa.

      Lainaa

    90. Tulos: +35 (55 ääntä)
      Hmm. Toivon, että tyttö ei ole edes sisäistänyt tapahtunutta ja näin huumorilla torjuu epämiellyttäviä tunteita. Terveisin Keittiöpsykologi.

      Lainaa

    91. Jumaleissön 19.11.2015 20:30
      Tulos: +17 (91 ääntä)
      Öitä: Noniin, tässä sitä taas mennään. On vielä eri asia kommentoida asiaa täällä, mutta siinä menee mielestäni jo erittäin jyrkkä raja, että lähetetään vihapostia tuntemattomalle ihmiselle – vaikka kuinka vaikuttaisi typerykseltä. Ja sitten nämä samat ihmiset kauhistelee, kun joku nuori tekee itsemurhan nettikiusaamisen takia. Ihan oikeasti, jos et ihmistä tunne, niin anna olla, tai vajoat harkintakyvyssä samalle tasolle.
      No tuo ämmä joutaakin vetämään itsensä kiikkuun.

      Lainaa

    92. Tulos: +15 (25 ääntä)
      mitä hitsiä ei tollaselle voi nauraa:( ajattele jos itts päälle ajetaa ja täällä aletaa nauraa sulle

      Lainaa

    93. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Vitun hävytöntä

      Lainaa

    94. Tulos: +28 (36 ääntä)
      Harvoin menee sanattomaksi. Nyt on se hetki.

      Lainaa

    95. Tulos: -38 (74 ääntä)
      LittleOne: Olin samaa mieltä hänen kanssaan. Kunnes löysin Essin facebookista. Painovoiman laki ei päde kaikkialla.
      oot vissii siinä iässä ettet oo kuullu rin-ta lii-veis-tä? ne mitä iskäs pillulehdissä ne naiset on rinnat pystyssä,ne on silikonia.

      Lainaa

    96. Tulos: +11 (23 ääntä)
      Öitä: Noniin, tässä sitä taas mennään. On vielä eri asia kommentoida asiaa täällä, mutta siinä menee mielestäni jo erittäin jyrkkä raja, että lähetetään vihapostia tuntemattomalle ihmiselle – vaikka kuinka vaikuttaisi typerykseltä. Ja sitten nämä samat ihmiset kauhistelee, kun joku nuori tekee itsemurhan nettikiusaamisen takia. Ihan oikeasti, jos et ihmistä tunne, niin anna olla, tai vajoat harkintakyvyssä samalle tasolle.
      mitä voit odottaa kun netti on täynnä "tiedostavia" kakaroita, jotka, ylläripylläri, ottaa mallia, vanhemmilta. ts. luodaan ihan omat lait ja käyttäytymisnormit. saaapi nähdä minkälaisia vatipäitä täällä muutaman vuoden päästä elää, kun tää touhu konkretisoituu tosielämään.

      Lainaa

    97. Tulos: +67 (83 ääntä)
      Pistää miettimään, että kuinka sekaisin nykyajan lapset oikein ovat.. 15-vuotiaat listii kylmästi, raa'asti ja harkitusti toisiaan mustasukkaisuuden! takia ja ihmisen tappamisesta voi vitsailla ilman minkäänlaisia tunnontuskia facebookissa. Toivottavasti nämä ovat niitä yksittäistapauksia. Muuten en edes halua kuvitella minkälainen maailma on 50v päästä..

      Lainaa

    98. Tulos: -6 (14 ääntä)
      NYKYNUORISO SYYPÄÄNÄ! https://www.youtube.com/watch?v=aGx6oZRQRcA

      Lainaa

    99. Tulos: +4 (82 ääntä)
      Nimimerkit Öitä ja your mom ovat täysin oikeassa: Essin postaus on vastenmielinen, mutta eipäs vajota samalle tasolle. Ihan kuin rintaliivien koolla tai duckfacella olisi jotain väliä, sillä että tappaa jonkun on. Tissinsä saa kiinnittää vaikka ostarin ilmoitustaululle jos siltä tuntuu. Ja vaikka Essin asenne *tässä* vaikuttaakin todella karsealta, niin se on postaus, ei ihminen. *Postauksen* voi tuomita (pitääkin) ja Feissarimokat ovat mainio paikka siihen - emme kuitenkaan voi tietää jos vaikka Essin äiti laittaa noita posteja sillä aikaa kun tyttö itse itkee syyllisyyttään, joten tämän palstan ulkopuolelle nämä eivät saisi valua.

      Lainaa

    100. Tulos: -87 (109 ääntä)
      Tää ei oo hauska juttu vaan täysin tarpeetonta ihmisen lahtaamista. Tuo tyttö kärsii kyllä teostaan vaikkei siltä näytä, me ei tiedetä miten se esim nukkuu ton jälkeen. Ja se on saanut kyllä loskat niskaansa jo Facebookin puolelta. Älkää lähtekö enää ajojahtiin vaan poistakaa tää juttu. Ansaitkaa kunnioitus kunnioituksella.

      Lainaa

    101. prkl-idiootti 20.11.2015 0:57
      Tulos: +44 (56 ääntä)
      MÄ OON NIIIIIIIIIIIIIN VIHANEN ETTEN TIEDÄ MITÄ TEEN KUN TON IDIOOTIN NÄÄN! T. vanha tuttu

      Lainaa

    102. Tulos: -17 (93 ääntä)
      Kammottava asenne ilman muuta, mutta tänne ilmaantunut lynkkausmieliala on myös pelottavaa ja sairasta. Se on myös aika pahasti tämän palstan tason alle, lisäksi osa viesteistä täyttää luultavasti rikoksen tunnusmerkit. Joku raja. Ylläpitoa kaipailen poistamaan uhkaavat ja yksityisyyttä loukkaavaa tietoa levittävät viestit, mielellään nopeasti.

      Lainaa

    103. Tulos: +55 (57 ääntä)
      Lähihoitaja ammatiltaan.... Pelottavaa

      Lainaa

    104. Tulos: +39 (67 ääntä)
      Yks sana: jälkiabortti.

      Lainaa

    105. Tulos: +14 (46 ääntä)
      Nyt oli niin keskenkasvuisen kusipäisyyttä täynnä että pakko omatkin haukut laittaa: tollanen noita pitäis polttaa roviolla kavereidensa kera. Burn baby burn

      Lainaa

    106. Tulos: -17 (49 ääntä)
      Kävin minäkin sitten hänen profiilia vilkaisemassa. tämä postaus on kyllä hävytön, mutta katsottua hänen kuvia yms pitää kyllä sanoa että ei kovin onnelliselta ihmiseltä vaikuta. Uskon että hän kyllä kärsii, ei vaan uskalla myöntää sitä. Kovin mauton huumori voi olla puolustusmekanismikin. Oikeesti järkyttävä on kuitenkin se lievä tuomio. 800€ ihmishengestä - se on hävytöntä!

      Lainaa

    107. Tulos: -47 (77 ääntä)
      niin ja se vielä teille joka hänen yhteistietoja jakaa: tehkää samaa omien yhteystietojen kanssa, Antakaa ihmisten tuomita teitä julkisten tietojen perusteella. Katsoa teidän kuvia ja kommentoida. Kuinka virheettömiä teidän elämät ovat olleet?

      Lainaa

    108. Tulos: +76 (82 ääntä)
      hmmmm: niin ja se vielä teille joka hänen yhteistietoja jakaa: tehkää samaa omien yhteystietojen kanssa, Antakaa ihmisten tuomita teitä julkisten tietojen perusteella. Katsoa teidän kuvia ja kommentoida. Kuinka virheettömiä teidän elämät ovat olleet?
      Itse en ole yhteystietoja jakanut enkä ota kantaa niiden jakamiseen, mutta minun julkisissa tiedoissani ei ole rikoksia tai varsinkaan tappoja. Joten ainakin sen verran virheetön elämä ollut.

      Lainaa

    109. Tulos: -26 (70 ääntä)
      champignon: Itse en ole yhteystietoja jakanut enkä ota kantaa niiden jakamiseen, mutta minun julkisissa tiedoissani ei ole rikoksia tai varsinkaan tappoja. Joten ainakin sen verran virheetön elämä ollut.
      En nyt jaksa käydä ketjua läpi katsoaaksen mitä kommentteja oot mahdollisesti aikaisemmin kirjoittanut, mutta tämä viesti (joka oli jatkoviesti viestille joka vielä odottaa hyväksyntää) oli reaktiona muutamille viestille jotka on nyt (onneksi!!) poistettu. Mutta tarkoitettu myös muille tässä ketjulle kommentoineille - jotka nyt ehkä ei ole ketään tappanut, mutta muistan lukeneeni sellaisia kommentteja kuten "tappaisi jo itseään", "tuolle pitäisi tehdä jälkiabortti" jne. Veistejä mitkä lietsoo tappaamiseen, tai siihen että tätä Essiä häiriköisi niin pahasti että hän tappaisi itsensä. Kukaan kuitenkaan ei itse uskalla sanoa omaa nimensä ja seistä sanojensa (melkein tappouhkausiensa) takana. Helppoahan se on anonyymina tuomita ja uhkailla. Oikeesti, mulle tuli huono olo kun luin tuon mokan. Mulle tuli vielä pahempi olo, kun luin näitä kommentteja. Yleensä en itse viitsi kommentoida, mutta pakko oli tämä kerta. Tämä ihminen kuuluu saada apua! Hänen taustaa en tiedä, ja veikkaisin että ei kukaan muukaan. "Love me the most when I deserve it the least, because that is when I need it the most" Hän ei näytä myötätuntoa. Opettakaa sitä hänelle!! Tämä ei ole oikea tapa :(

      Lainaa

    110. Tulos: +45 (53 ääntä)
      Essi:olet tahrinut kauniin nimen uskomattoman typerällä, julmalla ja tunteettomalla tavalla. Olet sairas ihminen.

      Lainaa

    111. Tulos: +58 (66 ääntä)
      hmmmm: niin ja se vielä teille joka hänen yhteistietoja jakaa: tehkää samaa omien yhteystietojen kanssa, Antakaa ihmisten tuomita teitä julkisten tietojen perusteella. Katsoa teidän kuvia ja kommentoida. Kuinka virheettömiä teidän elämät ovat olleet?
      En ole levitellyt, mutta koska Suomen oikeuslaitos ei taaskaan toiminut oikein ja tyttö ei näe teossaan yhtään katumisen merkkejä vaan nauraa jutulle. Tästä myös puuttuu se hauska viesti missä varottaa, että lasten kannattaa varoa sitä keltaista autoa. Jos olisi näyttänyt katumisen merkkejä sekä menettänyt ajo-oikeuden ja mahd. saanut 1-2kk vankeutta niin siinä tapauksessa olisi tuo sinun kommentti aiheellinen. Tyttö tarttee opetuksen ja on ansainnut p.... niskaansa.

      Lainaa

    112. Tulos: +6 (6 ääntä)
      http://www.fincrime.net/kotimaa/viikkoa-aiemmin-ajokortin-saanut-ajoi-70-vuotiaan-kuoliaaksi-sakkoja-800-euroa/

      Lainaa

    113. Tulos: +49 (51 ääntä)
      hmmmm: Oikeesti, mulle tuli huono olo kun luin tuon mokan. Mulle tuli vielä pahempi olo, kun luin näitä kommentteja. Yleensä en itse viitsi kommentoida, mutta pakko oli tämä kerta. Tämä ihminen kuuluu saada apua! Hänen taustaa en tiedä, ja veikkaisin että ei kukaan muukaan. “Love me the most when I deserve it the least, because that is when I need it the most” Hän ei näytä myötätuntoa. Opettakaa sitä hänelle!! Tämä ei ole oikea tapa
      Olen samaa mieltä kommenteista mutta tästä viestisi jälkimmäisestä osasta taas en niinkään. En tunne juuri tätä ihmistä mutta yleisesti ottaen jossain kohtaa elämässä joutuu hyväksymään ja ymmärtämään että kaikkia ei vaan voi mitenkään auttaa ja rakastaa terveiksi. Saatat huhuilla just sen palikan perään siellä pääkopassa jota ei kertakaikkiaan ole siellä olemassakaan joten ei ihminen yksinkertaisesti pysty tätä asiaa oppimaan. Ei ole ketään paikalla sillä osastolla. Parhaassa tapauksessa opetat näitä ainoastaan käyttämään hyväksi tuota omaa myötätuntoasi. Ihminen ilman niitä tiettyjä palikoita ei ole tervettä seuraa kenellekään mutta ihan kaikkein vähiten juuri niille jotka kaikista innokkaimmin hyökkää kaikkia parantamaan ja auttamaan ja haluaa uskoa kaikkeen hyvään. Epämukavaa myös muulle yhteiskunnalle kun auttajatyypit hakeutuvat aloille jossa sitten tehtaillaan näitä ymmärtäväisiä "soosoo ei saa" ratkaisuja ja rangaistuksia vaikka kakara ei muuta tee kuin pahaa kaikille kehdosta hautaan, kerta toisensa perään. Mitä tähän tapaukseen tulee niin toivottavasti uhrin omaiset eivät lukisi tämän tytön aivopieruja, mutta lukeehan ne tietenkin. Jos jollekin tässä itse lähtisin myötätuntoa osoittamaan niin se ei olisi kyllä sama taho kuin sinulla. Jotain jo elämästä oppineena pysyn myös todella kaukana kaikesta mikä vaikuttaakaan ihmisenä täysin ongelmajätteeltä. Elämä on liian lyhyt moisten kanssa kikkailuun kun hyvin voi keskittyä niihinkin jotka on terveitä.

      Lainaa

    114. Tulos: +23 (35 ääntä)
      Tuliko porukalle yllätyksenä ettei tämmösille teiniritsoille kenenkään muun kun tuttavapiirin henki oo minkään arvonen? Harvoin toivon kenellekkään mitään pahaa, mutta. Tuo likka ansaitsis kunnon kurmuutuksen. Liikenteeseen on ihan turha lähteä viikon vanhalla tai vaikka vuoden vanhalla kortilla jos ei ole varma että auto pysyy hanskassa.

      Lainaa

    115. Tulos: +19 (21 ääntä)
      norppa: Hmm. Toivon, että tyttö ei ole edes sisäistänyt tapahtunutta ja näin huumorilla torjuu epämiellyttäviä tunteita. Terveisin Keittiöpsykologi.
      Tätä mäkin toivon.

      Lainaa

    116. Tulos: -16 (34 ääntä)
      Juomari: 800 euroa ja ei ajokieltoa? Aika halpa on ihmishenki nyky-Suomessa. Minä voisin noilla hinnoilla ajella ihmisen yli kerran viikossa, joskus kaksikin.
      toivottavasti sulla ei oo korttia!

      Lainaa

    117. Tulos: +55 (61 ääntä)
      Höö: Täysin juopoltahan tuon isäki vaikuttaa fb-kuvien perusteella, miten lie muun perheen laita?
      Kyllä minäkin ryhtyisin alkoholistiksi, jos oma tytär ja vaimo olisivat noin sosiopaatteja.

      Lainaa

    118. Tulos: +3 (3 ääntä)
      -: No uutisessa lukee näin: “Kokematon kuljettaja yritti selvitä tilanteesta jarruttamalla voimakkaasti, jolloin auto ajautui suoraan jalankulkijan päälle.” Varmaankin siis selvinnyt pelkillä sakoilla sääolojen ja kokemattomuuden takia, mikä olisikin ihan kohtuullinen rangaistus, jos asenne ei olisi tuollainen…
      Kuvassa ollut uutinen siis oli Viikkoa aiemmin ajokortin saanut ajoi 70-vuotiaan kuoliaaksi - sakkoja 800 euroa.

      Lainaa

    119. Tulos: +18 (40 ääntä)
      Voi kun tuo tyttö mun rekan alle jäis, kävisin äidilleen 800€ nakkaamassa "korvauksena" SAATANA !

      Lainaa

    120. joopajoopaskapää 21.11.2015 22:11
      Tulos: -42 (54 ääntä)
      Niin mitäköhän hälyyttävää tuossa on? akka on parikymppinen, 10 vuoden ikäero ei ole mitään. Sinunko mielestä kaikki on lapsia johonki nelikymppiseen asti?? Hah. Ihmetyttää miksi kaikki kuvittelee et tuo akka on joku 10 vuotias?
      Tuskaa Paatissa: Siis jopa on, stalkattuani pikaisesti kyseisen elämäm koululaisen sivut pisti silmään heti joukko meikäläisen ikäisiä (yli 30v ) Setämiehiä kehumassa jokatoisessa kuvassa, klikattuani parin setämiehen profiilia huomasin kavereiden koostuvan lähestulkoon kokonaan nuorista mimmeistä. Aika saatanan hälyyttävää että tuota menoa pidetään normaalina… Ja kuka helvetti kehtaa mun ikäsenä mennä jonku pissiksen profiiliin kertomaan kuinka “on kaunis kuva” “ihana mimmi” jne… Fuck this world…

      Lainaa

    121. joopajoopaskapää 21.11.2015 22:13
      Tulos: +22 (46 ääntä)
      jaa lehmän mammakin täällä kommentoimassa
      hmmmm: niin ja se vielä teille joka hänen yhteistietoja jakaa: tehkää samaa omien yhteystietojen kanssa, Antakaa ihmisten tuomita teitä julkisten tietojen perusteella. Katsoa teidän kuvia ja kommentoida. Kuinka virheettömiä teidän elämät ovat olleet?

      Lainaa

    122. sairas olet 21.11.2015 22:16
      Tulos: +32 (46 ääntä)
      itsekin olet sairas? julkisten tietojen perusteella ei tuomittu vaan sen perusteella että murhaa naisen ja naureskelee sille ja pääsee ku koira veräjästä. Toimiiko tällainen missään muussa maassa?
      hmmmm: niin ja se vielä teille joka hänen yhteistietoja jakaa: tehkää samaa omien yhteystietojen kanssa, Antakaa ihmisten tuomita teitä julkisten tietojen perusteella. Katsoa teidän kuvia ja kommentoida. Kuinka virheettömiä teidän elämät ovat olleet?

      Lainaa

    123. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Joni Kojo: Moni vääntää vitsiä omista traumoistaan, musta huumori auttaa usein. Moka tässä oli mielestäni vain julkaisujen näkyvyysasetukset.
      Öh. Mustalla huumorilla ja tosissaan olemisella on aika suuri ero. Omissakin porukoissani puhutaan usein tyyliin mm. "päävammasista" ja "elämäntapaluusereista", kun on mielenterveysongelmia ja päihdeongelmia useammalla ja haetaan yhteenkuuluvuutta ja lohtua toisistamme. Ja muutenkin heitetään joidenkin mielestä todella mautonta läppää. Mutta sitten jos ois tappanu jonkun ja sillä hekottelis ja uhois jatkuvasti, niin itse en ainakaan haluaisi olla missään tekemisissä kyseisen eläjän kanssa. Ja tosiaan, musta huumorikin toimii parhaiten samanmielisten ihmisten kanssa. Ja huumori ylipäätään. Taitolajeja nämäkin.

      Lainaa

    124. Tulos: +22 (28 ääntä)
      entinen nuori: Parikymmentä vuotta sitten kun minä kuuluin kategoriaan nykynuori, ihan yhtä rappiolla me oltiin ainakin sen mukaan mitä leimaamiseen tuli. Todellisuudessa mä olin kiltti ja syrjitty, ja niitä kunnollisia nuoria oli pilvin pimein. Ne eivät vain tehneet itsestään numeroa hillumalla kaduilla arki-iltaisin jne. Aivan samoin kuin nykypäivänäkin. Nykynuoria on aktiivisia urheilulahjakkuuksia, politiikasta kiinnostuneita, eläinten kanssa touhuavia, nuorisotoiminnassa mukana olevia, koulunkäyntiin/opiskeluun panostavia, hiljaisia hissukoita ja/tai muita niin paljon enemmän kuin Essin kaltaisia häpeäpilkkuja.
      Samaa mieltä olen siitä että nuoria varmasti aina leimataan. Mutta sen vaan haluaisin sanoa että jutun eläjällä ja joillain "itsestään numeron tekevillä arki-iltoina kaduilla hilluvilla" saattaa olla semmoinen pieni ero, että toinen on tunnekylmä sosiopaatti ja toisella on muita ongelmia, tai sitten ei vaan kiinnosta olla ns. "hyvien ihmisten" silmissä "kunnon ihminen". Että voi niillä "huonoillakin nuorilla" olla jotain arvoja, joskus paljon, ja tarkoitan paljon, enemmän kuin joillain elämän läpi luistelijoilla. Tunnen vaan niin monia "epäkelpoja", minun silmissäni ns. hyviä ihmisiä, joilla on ollut eri käsikirjoitus elämässä kuin "kilteillä ja ahkerilla tytöillä ja pojilla". Joissain tapauksissa ne on juuri ne "menestyjät", jotka syrjimisellään ja kiusaamisellaan ovat riistäneet monelta hyvältä ystävältäni lapsuuden ja opettajat kääntäneet selkänsä tai syyttäneet kiusattua. Tuloksena elinikäisiä ongelmia ja yhteiskunnasta ulkopuolelle jäämistä. Missä ovat ne näiden tarinoiden hyvät ihmiset? Hymypokaali-lapset ja urheilijanuoret? Osastorundeille juuttuneet masentuneet päihteidenkäyttäjät? Kansamme sivistäjät, opettajat? Vai otetaanko se etuliite "hyvä" pois ja puhutaan yksilöistä, joilla on sekä hyviä että huonoja ominaisuuksia? Oli vaan pakko puuttua tähän että jos jotkut yleistävät nykynuoret, niin itsekin kyllä aika lailla yleistit sen mitä pidät ns. hyvänä nuorena. Itsekin olen ollut syrjitty, rakastan eläimiä, olen kiinnostunut politiikasta ja maailmasta yleensäkin, pääsin yliopistoon, olen varmasti ollut joskus ns. kilttikin. Silti ne "kunnon ihmiset" katsovat kieroon, ne ns. "onnistujat" ja "menestyjät" varmaan näkevät painajaisia ettei niistä tai niiden armaasta jälkikasvusta tule kaltaistani päävikaista alkoholisoitunutta sossupummia. Joskus se on juuri se liika kiltteys, herkkyys ja älykkyys, jotka altistavat ongelmille. Jokaisena aikana on se tietty malli mikä tekee "kunnon nuoren" tai saati kunnon ihmisen! Auta armias, jos et siihen sovi. Ns. elämässään onnistuneiden ja tuohon lokeroon sopivien tulisi mielestäni heittää mäkeen ylenkatseensa ja kiittää onneaan.

      Lainaa

    125. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Nimi: toivottavasti sulla ei oo korttia!
      https://www11.edu.fi/ymmarra/index.php?moduli=kielioppi&sivu=konditionaali Huomaa erityisesti kohta 1.

      Lainaa

    126. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Idiootti: Seuraava kommenttini ei ole vitsi. Jokunen vuosi sitten opiskelun ohella ajoin viikonloppuisin taksia. Eräänä iltana tuli pari pultsaria kyytiin, jotka tuntuivat olevan rikoksista hyvinkin perillä. Jostakin syystä kertoivat minulle, että jos haluaa jonkun päiviltä ajaa vain autolla päälle ja sanoo oikeudessa”en huomannut, olin nostamassa CD-koteloa lattialta.” Kuulemma selviää ehdonalaisella. Pultsarit tuntuivat olevan melkoisen oikeassa.
      Niin, tässä jutussahan pitää ottaa huomioon se, poliisilla on vain tekninen tutkinta jarrutus- ja törmäysjäljistä yms., ja että paikallaolijoista toinen oli itse ratissa ja toinen nyt hautuumaalla. Eli törmäykseen johtaneista ja sitä edeltävistä tapahtumista sekä liikennekäyttäytymisestä itse törmäyksessä ei ole muuta kuin tuomitun oma sana, jota oikeus ilmeisesti syystä tai toisesta päätti uskoa.

      Lainaa

    127. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Autolla voi käytännössä tappaa ihmisen pienellä rangaistuksella tai jopa ilman rangaistusta, kun vättää vaan ajaneensa tosi varovaisesti ja että ei lainkaan huomannut sitä johon törmäsi. Oikeuskäytäntö on menossa siihen suuntaan että syyttäjän todistelun tulee olla aukotonta ja jos todisteita ei ole, niin syytetty pääsee kuin koira veräjästä. Tämäkin mimmi väittää ajaneensa hiljaa, mutta auto kuitekin on päätynyt ojaan törmäyksen jälkeen.

      Lainaa

    128. Tulos: -19 (43 ääntä)
      Ällyy: Voi kun tuo tyttö mun rekan alle jäis, kävisin äidilleen 800€ nakkaamassa “korvauksena” SAATANA !
      tuo tekee susta yhtä idiootin ihmisen, ku mokan tekijä. tai oikestaan vielä jopa pahempi, sun tekos ois tahallista, tän tytön onnettomuus oli varmasti vahinko

      Lainaa

    129. Tulos: +44 (50 ääntä)
      Nimi: tuo tekee susta yhtä idiootin ihmisen, ku mokan tekijä. tai oikestaan vielä jopa pahempi, sun tekos ois tahallista, tän tytön onnettomuus oli varmasti vahinko
      Ei varmasti ollut vahinko. 80-vuotias ei liiku sellaisella nopeudella, että olisi mahdollista tulla suojatielle täysin yllättäen. Törkeää liikennesäännöistä piittaamattomuutta, mikä on tismalleen sama, kuin tahallinen teko.

      Lainaa

    130. tuleva rakennusmestarinainen 23.11.2015 3:48
      Tulos: -16 (32 ääntä)
      Alakaa vähintääkin hävettää oman ikäryhmäni (+-3 vuotta) sekä sukupuoleni puolesta. Ennen kaikkee esitän saman kysymyksen ku kaikki muutkin: mikä vittu tätä ihmistä vaivaa?!

      Lainaa

    131. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Sanotaanko näin, että kyllä se elämä vielä opettaa. Toivottavasti.

      Lainaa

    132. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Ann: Sanattomaks vetää. Ei tuo vissii aattele et hänen tappama 70 -vuotias ihminen oli ehkä jonkun äiti ja jonkun mummo. Varmasti monille rakas ja tärkeä ihminen. Miks nykynuorille ei opeteta kunnioitusta? Kasvatuslaitokseen joutas tommone.
      Mitä helvettiä? Nykynuorille ei opeteta kunnioitusta? Ei kunnioitusta tarvitse opettaa, jokainen normaalissa ympäristössä täyspäisten aikuisten kasvattamana kasvava lapsi oppii kunnioittamaan elämää ihan itsestään. Ei normaali ihminen käyttäydy tuon tyypin tavoin, ihan turha taas ruveta kaatamaan "nykynuorison" niskaan paskaa sillä verukkeella että yksi on idiootti.

      Lainaa

    133. Tulos: +31 (35 ääntä)
      hmmmm: niin ja se vielä teille joka hänen yhteistietoja jakaa: tehkää samaa omien yhteystietojen kanssa, Antakaa ihmisten tuomita teitä julkisten tietojen perusteella. Katsoa teidän kuvia ja kommentoida. Kuinka virheettömiä teidän elämät ovat olleet?
      No enpä oo ketään ainakaan päästänyt hengiltä.. Ja jos semmoinen vahinko sattuisi niin häpeäisin enkä retostelisi sillä Facebookissa. Sairas ihminen!

      Lainaa

    134. Tulos: +39 (41 ääntä)
      tuleva rakennusmestarinainen: Alakaa vähintääkin hävettää oman ikäryhmäni (+-3 vuotta) sekä sukupuoleni puolesta.
      Mua hävettää sun puolesta kun kuvittelet, että kaikki 3 miljardia naista on samanlaisia kun yks törppö Suomessa. Kannattaa vissiin kasvaa vielä muutama kymmenen vuotta henkisesti, olet nimittäin omaa ikäluokkaasi selvästi epäkypsempi.

      Lainaa

    135. Tulos: -13 (25 ääntä)
      Joku itki tytön saaneen hevosen. Se on kuvan perusteella aasi, ei hevonen. Ja alinta luokkaahan tuo perhe on. Joka kuvassa kuvottavat saastat ympäri lattioita, pihamaa kuin kaatopaikka.

      Lainaa

    136. Tulos: +27 (31 ääntä)
      "Tapoin ihmisen ja selvisin sakoilla - HAHAHAHA XDXDXDäxdee!" Tekisi mieli melkein itsekin selvitä tappamisesta sakoilla!

      Lainaa

    137. Järkyttynyt 25.11.2015 11:16
      Tulos: +23 (29 ääntä)
      Sairasta! Ihmiselämän arvo 800 € ? Ja vielä leveilee asialla facessa... Kamala ihminen.

      Lainaa

    138. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Mitenkähän siellä autokoulussa ylipäätään meni? Aivan älytöntä että kukaan ees vitsailee huonosta ajotaidosta! :|

      Lainaa

    139. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Vaikuttaa lähinnä tyrkyltä wt-perheen teiniltä. Rikkaat lapset ei todellakaan aja millään skoodanruppusella. Surku käy kyllä uhria ja omaisia. Äidin/mummon henki oli 800€:n ja vitsien arvoinen. Onneksi kaikki tuollainen tieto seuraa ihmistä nykyisin hautaan asti. Duunipaikat, koulut sun muut voi mennä neidiltä jatkossa ohi.
      Deebolz: Pikaisen FB haun perusteella, mikäli on sama henkilö, vaikuttaa joltain rikkaan perheen pennulta joka ei ole koskaan kantanut vastuuta mistään. Eikä tule kantamaan, hienoa kasvatustyötä vanhemmilta.

      Lainaa

    140. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Mä en toivo muuta kuin että Suomen oikeusjärjestelmästä tulisi edes jotenkin järkevä. Hyvä että vanhuksen henki oli vähemmän kuin mun kahden kuukauden vuokra...

      Lainaa

    141. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Saatan huomiohuora! Naureskelee vaan vaikka on TAPPANUT vanhuksen. Toivottavasti eukko itse jää auton alle. Linnareissu vähintään olisi pitänyt tulla!

      Lainaa

    142. Essi myöskin. 23.2.2016 1:04
      Tulos: -13 (15 ääntä)
      Essi: Essi:olet tahrinut kauniin nimen uskomattoman typerällä, julmalla ja tunteettomalla tavalla. Olet sairas ihminen.
      Sairashan tuo on, mutta nimessä ei ole mitään kaunista joten sitä ei tarvitse erikseen pilata.

      Lainaa

    143. Tulos: -28 (48 ääntä)
      Oon kyllä useamman kommentoijan kommentista hieman erimieltä. Oon ihan varma siitä että kyseinen Essi on ollut järkyttynyt tapahtuma hetkellä asiasta järkyttyneempi kuullessaan että alle jäänyt vanhus kuoli onnettomuudessa. Musta on väärin sortaa ihmistä tuolla tavalla. Nimitellä sosiopaatiksi, sairaaksi jne. Joku kommentoi myös että olisi kovaa tahalleen ajanut päälle. Poliisi varmasti tutkinut asian niin kuin se oikeasti on tapahtunut ja antanut asian mukaisen rangaistuksen. Lisäksi haluan kysyä: ihmiset mitä te tekisitte jos joku kuolisi takianne liikenne onnettomuudessa? Miten pakenette tilanne ilman itsetuhoisuutta? Ei varmaan Essin tavoin Facebook seinällä asiasta kertomalla. Mutta kannattaa muistaa että jokaisella on oma tapansa purkaa paineita, järkytystä ja murheita. Nauraminen on ollut varmaan ainut pakokeino tilanteesta ilman tekemättä itselleen mitään. Vaikka olikin paha onnettomuus ja onnettomuudessa yksi uhri, niin se ei teitä oikeuta antamaan palautteena hullu, sekopää, sosiopaatiksi tai sairaaksi. Ja muutenkin, minkä takia ttyttö olisi halunut tappaa jonkun? Siihen ei ole mitään fiksua selitystä. Tällaisilla kommenteilla tyttö kärsii liikaa. Siitä jää elämän mittaiset haavat menneisyydestä. Juu, tiedän että lähimmäisten menettäminen on järkyttävää ja itse olen jo lähimmäisiä menettänyt jo usemman kuin muutaman ja näin nuorena. Suosittelen kommentoimaan järjellä. Ei aivot narikassa, ei tunteiden vallassa. Loppuun halun vain mainita: en tunne yhtään Essiä, joten puiolustelun syy ei ole se että kyseinen Essi olisi kaverini tai tuttu. Tiedän vaan tasan tarkkaan mitä henkinen kärsimys on ja mitä ongelmia se elämään tuottaa. Ylläpito, kysyn mielipidettänne. Onko se teidän mielestänne oikein nimitellä onnettomuuden aiheuttajaa? Suosittelen siivoamaan kommentti kenttää hieman. Minkään Suomessa olevan lain muukaan julkisesti kunnian loukkaaminen ei ole sallittua. Mekäläinen kiittää ja kuittaa.

      Lainaa

    144. Ajetaan oikein 27.3.2016 6:59
      Tulos: +2 (14 ääntä)
      Etpä enää eläis jos mun äitini yli olisis huviksesi ajanut. Aika moni muukin olisi ylitsesi "vahingossa" ajanut. Jos ei nuorenakaan OSAAA ajaa EI korttia kannata edes hankkia! Hanki hullu hoitoa!!!!!

      Lainaa

    145. Ajetaan oikein 27.3.2016 7:19
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      Vittu tuon tyypin yli siis kannatta vetää samantien ja tyypille itelle ei oo tullut tää mieleen??!??

      Lainaa

    146. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Joo ei naurata. Oma isä kuoli vuosia sitten jäämällä auton alle, kun juuri kortin saanut kaahasi maantiellä ja auto läksi käsistä. Ja eipä tunnu kivalta ajatus, että samalla tavalla olisi hänenkin kuolemansa jälkeen naureskeltu.

      Lainaa

    147. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Sairas tuo Essi... :(

      Lainaa

    148. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Huhhuh. Jos joku ajais mun läheisen rakkaan ihmisen kuoliaaks huolimattomuuttaan/kännissä/liikenteessä pelleilemällä ja selviäis ilman rangaistusta ottaisin varmaan oikeuden omiin käsiin. Tässä valtiossa ei ihmiselämä ole minkään arvoinen. Pelottaa ees ajatella mihin suuntaan ollaan menossa.

      Lainaa

    149. Tulos: +18 (20 ääntä)
      hmmmm: Kuinka virheettömiä teidän elämät ovat olleet?
      En ole ainakaan tappanut toista ihmistä.

      Lainaa

    150. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Oi. Nyt tekee mieli käydä etsimässä tuo tyyppi ja kolhia sen auto lommoja täyteen. Sitten hipsiä paikalta ja jättää korjauslaskut omistajalle.

      Lainaa

    151. Tulos: -1 (1 ääni)
      Kitta: DYAC piti sanoo horo!!
      Älä selitä siinä.

      Lainaa

    152. Oopperalaulaja 21.11.2018 5:59
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Nyt tuo mummontappaja on naimisissa henkilön Sami Salonen kanssa, eli kohta kulkee varmaan itse nimellä Essi Salonen naamioituakseen massaan. Vielä löytyy FBstä nimellä Essi Villberg. Pidetäämpä huoli, että tuon "ihmisen" tulevat työnantajat tietävät millainen persoona on kyseessä... Tuo Essin "mies" onkin oikea tosimies eli suoraan elämänkoulusta valmistunut rapajuoppo. Että siltä osin karma on ainakin osunut kohdalleen! Facebookissakin edustava profiilikuva itsestään, jossa 2 kaljapulloa samaan aikaan suussa.

      Lainaa

    153. Tulos: -11 (13 ääntä)
      Toivottavasti tyttö on kasvanut vuosien kuluessa. Ihmiset muuttuvat, monet parempaan suuntaan. Itsekään en enää yhtä vihaista kommenttia tänne kirjoittaisi kuin vuosia sitten, todella suuttuneena. Eikö ylläpito voisi poistaa tämän julkaisun kokonaisuudessaan. Toivon tytölle kaikesta huolimatta hyvää.

      Lainaa

    154. Tulos: -1 (1 ääni)
      Oksettavaa luettavaa. Poistakaa tää

      Lainaa

    155. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Essi Villberg. Toistan tämän murhaajan nimeä mielelläni että potentiaaliset työnantajat näkevät tämän jos googlaavat kyseisen nimen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kolari, uutiset, kuolema, sairasta, kuva, sakko, oikeus