Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 12

Ensitreffit voivat kaatua vaikka rumiin kenkiin.
Näin saat naisia, osa 12

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 58 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1460 (1494 ääntä)
      "Mitä halusit musta tietää? :)" helppo: miten susta pääsee eroon?

      Lainaa

    2. Tulos: +703 (759 ääntä)
      Oon kuullut paljon valitusta sandaaleista ja sukista, mutta tarralenkkari-inho onkin ihan uusi juttu...

      Lainaa

    3. Tulos: +516 (590 ääntä)
      Tarralenkkarit ei ole lapsellista vaan kasaria.

      Lainaa

    4. Tulos: +204 (640 ääntä)
      Tuo viimenen selvästi joku, "olen neiti täydellinen ja minulle kelpaa vain 24\7 pukuun pukeutuja" tyyppi. En tiedä minkälaisia tarralenkkareita tässä tarkoitetaan, mutta aika monissa, tavallisissa hyvän näkösissä koris "lenkkareissa" on siinä varren ylä osassa se tarra nauha. Kyllähän näitä kaikenlaisia pikkutarkkoja pikku prinsessoja löytyy aina. Onneks ei oo sattunu omalle kohalle.

      Lainaa

    5. Tulos: +843 (867 ääntä)
      Jos partnerilla iskee kaikki jarrut kiinni kenkävalinnasta ja lenkkarien tarrat muodostuvat ylitsepääsemättömäksi dealbreakeriksi, on ehkä ihan hyväkin että kyseinen partneri sitten häipyy mahdollisimman nopeasti paikalta ja eliminoi itse kaikki jatkomahdollisuudet. Tomi taisi päästä vähemmällä näin päin.

      Lainaa

    6. Tulos: -258 (400 ääntä)
      Kuka mieskään rumia kenkiä naisten jalassa kattelisi? Pukeutuminen on aika iso osa ulkonäköä. Itse en voinut sietää eksäni tarrasandaaleja, mutta kyllähän sitä kaikennäköistä kattelee kun toisen kanssa on jo yhdessä. En nyt sano että se on dealbreakeri mutta hyvä pukeutuminen vetää puoleensa.

      Lainaa

    7. Tulos: +492 (502 ääntä)
      Ekasta tulee mieleen joku ala-asteikäisten kirjeenvaihto. Ei siellä toki mitään "Mikä saa sut syttymään?"-kysymyksiä ollut, mutta tuo kysymysten määrä. Vielä kun ois jokaiseen ollut oma vastaus perässä. Tyyliin "Mikä sun nimi on? Mun on Jaska. Mikä sun lempiväri on? Mun on sininen. Toivottavasti vastaat pian." Toisesta samaa mieltä, että Tomilla tais käydä hyvä tuuri kun nainen lähti pois. Jos kerta yhdet kengät haittaa noin paljon, niin ois voinut olla aika hankala tulevaisuus edessä...

      Lainaa

    8. Tulos: +88 (168 ääntä)
      Voi Tomi! Olihan toi kyllä vähän turhan tylyä, mut kengillä on suuri merkitys. Enskerralla crocksit? :P

      Lainaa

    9. Tulos: +83 (165 ääntä)
      Treffit on kuin työhaastatteluun ois menossa, mutta siinä vaan paikka mihin haet on yleensä parempi. Pukeudu siis sen mukaisesti ja käytäydy hyvin.

      Lainaa

    10. Tulos: +183 (207 ääntä)
      Mä puolestani piirtäisin treffimuistiooni (jos sellaista pitäisin) suuren plussan ja hymiön, jos deittikaveri tulis paikalle tarralenkkareissa... Tomi, mistähän sut tavottais, mentäiskö treffeille? :D

      Lainaa

    11. Tulos: +104 (114 ääntä)
      Tuo ylempi juttu kertoo minusta kun minä yritän saada kaveria... Sad but true

      Lainaa

    12. Tulos: +129 (151 ääntä)
      Itsellänikin on tarrakengät. Eivät ollenkaan sellaiset kuin lapsilla, vaan näyttävät olevan mustasta nahasta tehtyjä. Vihasin aina sitä ikuista sormipeliä kengännauhojen kanssa, ja sitä kun ne liehuivat hetikohta taas auki. Hölmöähän se olisi ollut jättää nämä kauppaan, kun kerran sellaiset siellä olivat myynnissä.

      Lainaa

    13. Tarratyttö 19.11.2015 7:19
      Tulos: -25 (87 ääntä)
      Mulleki on poikaystävä sanonut tarralenkkareista :( Vaikka olin vaan lähdössä häntä saattamaan bussipysäkille iltapimeällä, luulin että siihen sopii ne kengät millä pääsee reippaasti eteenpäin. Haukku kans mun hajuveden, mut se olikin aika pahaa.. :D

      Lainaa

    14. Tulos: +158 (182 ääntä)
      Mauno: Treffit on kuin työhaastatteluun ois menossa, mutta siinä vaan paikka mihin haet on yleensä parempi. Pukeudu siis sen mukaisesti ja käytäydy hyvin.
      Sekä treffeille, että työhaastatteluun menen aivan omana itsenäni ja kummassakaan ei ole tarvinnut käydä enää pitkään aikaan.

      Lainaa

    15. Tulos: -80 (156 ääntä)
      No en minäkään kyllä haluais treffeille tarralenkkarimiehen kanssa. Asianmukainen pukeutuminen kuuluu perussivistykseen. Toki riippuu mitä treffeillä tehdään, kyllä lenkkarit saa laittaa jos ulkoillaan. Ravintolassa sen sijaan käytetään siistejä kenkiä. Tosin käy vähän Tomia sääliksi...

      Lainaa

    16. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Tuli Tomista mieleen tää https://instagram.com/p/-KJ44kmYWG/?taken-by=vainmuijajutut

      Lainaa

    17. Tulos: -71 (145 ääntä)
      Ei pitäisi pienestä nillittää mutta. Tarralenkkarit ON lasten kengät.

      Lainaa

    18. Tulos: -59 (143 ääntä)
      Piupali: No en minäkään kyllä haluais treffeille tarralenkkarimiehen kanssa. Asianmukainen pukeutuminen kuuluu perussivistykseen. Toki riippuu mitä treffeillä tehdään, kyllä lenkkarit saa laittaa jos ulkoillaan. Ravintolassa sen sijaan käytetään siistejä kenkiä. Tosin käy vähän Tomia sääliksi…
      Ymmärrän naisen reaktion. Tosin itse en olisi lähtenyt samantien menemään vaan olisin kuitenkin jäänyt kohteliaisuudesta ja mahdollisesti kysynyt lenkkareista. Olen kyllä samaa mieltä, että tarralenkkarit kuuluvat lapsille, jotka eivät osaa/halua sitoa kengännauhoja. Lisäksi selitys, että kalliissakin lenkkareissa on tarranauha lenkkarin yläosassa ei ole syy. Jos pelaat koripalloa ja käytät niitä pelatessa OK, mutta ei missään nimessä treffeille ellei sinulla ole nilkkakipuja ja tarvitset kenkiin tukevamman varren. Kengät kertovat ihmisestä paljon. Pitäisi olla tilannetajua, että ymmärtäisi, missä tilanteissa on ok käyttää lenkkareita, kumisaappaita jne. Treffeille olisi suotavaa ilmaantua siisteissä kengissä ja vaatteissa (ei ole kyse 24/7 pukumiehestä tai sen vaatimisesta) ellei sitten treffit ole sovittu kuntosalille, lenkille tms. muualle, kuin ravintolaan tai kahvilaan.

      Lainaa

    19. Tulos: +98 (116 ääntä)
      Toivottavasti Tomi vielä saa heilaansa yhteyttä :( Kysyäkseen: "-miten näitä sit oli mun kokoo, häh?"

      Lainaa

    20. Tulos: +43 (75 ääntä)
      En mäkään tykkää monen ihmisen kengistä, kun voin sietää lähinnä pelkkiä maihareita. Mutta miten se liittyy mihinkään?

      Lainaa

    21. Tulos: -71 (111 ääntä)
      Kirsi: Oon kuullut paljon valitusta sandaaleista ja sukista, mutta tarralenkkari-inho onkin ihan uusi juttu…
      Normaali pakoreaktio: Tarralenkkareita käyttävät idiootit, jotka eivät ole oppineet solmimaan kengännauhojaan ja vanhukset, jotka eivät siihen enää kykene.

      Lainaa

    22. Tulos: +56 (102 ääntä)
      Jölli: Kuka mieskään rumia kenkiä naisten jalassa kattelisi? Pukeutuminen on aika iso osa ulkonäköä. Itse en voinut sietää eksäni tarrasandaaleja, mutta kyllähän sitä kaikennäköistä kattelee kun toisen kanssa on jo yhdessä. En nyt sano että se on dealbreakeri mutta hyvä pukeutuminen vetää puoleensa.
      Miehet eivät katso naisten kenkiä. Ainoastaan toiset naiset katsovat.

      Lainaa

    23. Tulos: +64 (80 ääntä)
      Jölli: Kuka mieskään rumia kenkiä naisten jalassa kattelisi? Pukeutuminen on aika iso osa ulkonäköä. Itse en voinut sietää eksäni tarrasandaaleja, mutta kyllähän sitä kaikennäköistä kattelee kun toisen kanssa on jo yhdessä. En nyt sano että se on dealbreakeri mutta hyvä pukeutuminen vetää puoleensa.
      Pukeutuminen iso osa ulkonäköä? Okei, en minäkään pitäisi siitä jos miehelläni olisi tarralenkkarit, mutta onko se syy lemppaamiseen? Ei ole.

      Lainaa

    24. Tulos: +36 (86 ääntä)
      Jos ihmissuhteeseen tai sen aloitukseen vaikuttaa jotenkin se, miten pukeutuu, suhde ei ole silloin terve.

      Lainaa

    25. Tulos: +51 (57 ääntä)
      Foo: Miehet eivät katso naisten kenkiä. Ainoastaan toiset naiset katsovat.
      Nyt unohdit ne miehet joilla kenkäfetissi ;)

      Lainaa

    26. purppurapiru 19.11.2015 10:45
      Tulos: -43 (73 ääntä)
      Convwrset ovat pahimmat. Itse en pukeudu normien mukaisesti ja etsin tyyliini sopivan kumppanin. Mutta tennarit, pillifarkut ja isot silmälasit saavat heti kääntymään karkuun. Terveisin Hipsteri kammoinen.

      Lainaa

    27. Tulos: +79 (83 ääntä)
      Mulle jotenkin kovin absurdi ajatus tämä kenkien (tai muun vaatekappaleen) takia lemppaaminen. Ei voisi oikeasti vähempää kiinnostaa kumppanin kengät ellei ne aiheuta jotain konkreettista haittaa. Mitä todennäköisimmin en niistä tule kuitenkaan ulkonäöllisesti pitämään, mutta mitäpä se minun persettäni kutittaa, eihän mun niitä tarvitse liiemmin katsella.

      Lainaa

    28. Tulos: +84 (88 ääntä)
      Mun miehellä oli ensitreffeillä tarralenkkarit. Nimittäin Lacosten kengät, jotka olivat silloin -07 teiniikäisen tytön mielestä juurikin hienot. Toisaalta meidän treffipaikka olikin luontopolku, mutta silti. Nyt se samat kengät ovat edelleen tuolla kaapissa ja ne otetaan käyttöön lähinnä kun tarvitaan kenkiä joilla ei ole enää väliä. Paljon olisin menettänyt jos olisi kenkien takia lempannut.

      Lainaa

    29. Tulos: +28 (42 ääntä)
      Itse olisin mitä todennäköisemmin vain hetken nauranut tarralenkkareille. Onhan se jollain tasolla aika hassua.

      Lainaa

    30. Tulos: +45 (63 ääntä)
      Hohhoijaa: Pukeutuminen iso osa ulkonäköä? Okei, en minäkään pitäisi siitä jos miehelläni olisi tarralenkkarit, mutta onko se syy lemppaamiseen? Ei ole.
      Ei lemppaamiseen. Omalla miehelläni on aivan vitullisen hirveät tarrasandaalit, ja ei niistä ole mitään kriisiä syntynyt. Pitää niitä maalla ja muuten relatessaan, ja pitäähän ihmisen yksityisesti saada tuntea olonsa mukavaksi. Mutta eri asia on kyllä jos ilmaantuu ensitapaamiseen tarralenkkareissa, tai verkkareissa, tai kaljafirman lippiksessä. Se kertoo ettei sitten yhtään, ei edes vähää, viitsinyt miettiä millaisen vaikutuksen tekee, eli toisin sanottuna ettei voisi vähempää kiinnostaa. Itse ainakin laitan paremman mekon ja huolitellumman meikin jos mieheni kanssa lähden ulos ilmaistakseni että "annan sinulle arvoa joten viitsin nähdä seurassasi vähän vaivaa". (Ja tähän ei liity mikään pukumiesten ihannointi; sellaisen kanssa en lähtisi mihinkään koska ei meillä mitään yhteistä kuitenkaan olisi. Voi pukeutua huolellisesti omaksi itsekseen).

      Lainaa

    31. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Mitä ironiaa, Tomin kengät oli kuitenki jotku sikakalliit designerikengät :D

      Lainaa

    32. Tulos: +19 (27 ääntä)
      Urpo: Normaali pakoreaktio: Tarralenkkareita käyttävät idiootit, jotka eivät ole oppineet solmimaan kengännauhojaan ja vanhukset, jotka eivät siihen enää kykene.
      Kehitysvammaiset sekä sellaisen fyysisen vamman kanssa elävät jotka eivät saa kengännauhoja kiinni koska se helpottee heidän omatoimisuuttaan. Eikä tässäkään voida yleistää. Kuten ei lasten ja vanhustenkaan kohdalla. Pukeutuminen kyllä kertoo jotain ihmisestä. Mutta itse olisin jäänyt elämäni rakkaudesta paitsi jos olisin takertunut sukkiin tarrakiinnitteisissä sandaaleissa xD Se tyyli karsiutui kyllä ;) Yhdellä deitillä oli tyylikkäät kuteet mutta kun hetken jutteli niin tajusi vajavuuden.. Sen kanssa jäi juttu siihen.

      Lainaa

    33. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Tomin juttu kuulostaisi olevan peräisin Suomi24:sta...

      Lainaa

    34. Itsellenauraja 19.11.2015 14:35
      Tulos: -10 (46 ääntä)
      Kuka laittaa lenkkarit treffeille? Varmaan se sama, jolla on myös lippalakki ja verkkarit. Onhan noita pareja nähty: nainen on laittautunut kauniiksi, hame, korkokengät, kampaus, ehostus. Ja mies on kuin olisi juuri tullut liikuntatunnilta.

      Lainaa

    35. Wintourin Ansku 19.11.2015 14:42
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      SS15 muotiviikoillahan suorastaan vilisi tarrakenkiä! Jutusta ei selvinnyt, oliko Tomilla Alexander McQueenin puolentonnin tarralenkkarit vai Tokmannin alelaarista löytyneet iskätossut (näihin vois hyvin yhdistää myös muotiin palanneet iskäfarkut), mut oli miten oli, nainen ei selvästikään ymmärtänyt muodin päälle :)

      Lainaa

    36. Tulos: +7 (39 ääntä)
      Jölli: Kuka mieskään rumia kenkiä naisten jalassa kattelisi? Pukeutuminen on aika iso osa ulkonäköä. Itse en voinut sietää eksäni tarrasandaaleja, mutta kyllähän sitä kaikennäköistä kattelee kun toisen kanssa on jo yhdessä. En nyt sano että se on dealbreakeri mutta hyvä pukeutuminen vetää puoleensa.
      Oma miesystäväni kävelee aina kuin mahdollista (lumien sulamisesta loppusyksyyn) paljain jaloin ja talvella pitää vuorattuja kumppareita. Ei siis pienintäkään väliä esteettisessä mielessä, millasia kenkiä oma kumppani pitää. Siinä mielessä kylläkin, että vaikeaa olisi sulattaa ihminen, joka ostaisi esim. eläinten nahasta tehtyjä kenkiä (uutena) tai kenkiä, joiden voi aika varmasti sanoa olevan peräisin ihmisoikeuksia loukkaavasta hikipajasta.

      Lainaa

    37. Tulos: -6 (20 ääntä)
      marika: Mun miehellä oli ensitreffeillä tarralenkkarit. Nimittäin Lacosten kengät, jotka olivat silloin -07 teiniikäisen tytön mielestä juurikin hienot. Toisaalta meidän treffipaikka olikin luontopolku, mutta silti. Nyt se samat kengät ovat edelleen tuolla kaapissa ja ne otetaan käyttöön lähinnä kun tarvitaan kenkiä joilla ei ole enää väliä. Paljon olisin menettänyt jos olisi kenkien takia lempannut.
      Ne eivät olekkaan lenkkarit...

      Lainaa

    38. Tulos: -19 (27 ääntä)
      mä myönnän että olen ollut aina niin pinnallinen että jos miehellä on rumat kengät niin mun kiinnostus lopahtaa melkeen heti :D mutta silti, jotenkin mun nykynen mies sai tehtyä muhun vaikutuksen, vaikka ensitapaamisella hänellä oli reinot jalassa. Ja siis reinot on ihanat kengät, mut treffeille.. :D

      Lainaa

    39. Tulos: +1 (7 ääntä)
      aaa: Tomin juttu kuulostaisi olevan peräisin Suomi24:sta…
      Tuli sama mieleen.. joskus kun katselin sieltä tarjontaa, tuli vastaan tyyppi joka juurikin noin sen keskustelun aloitti.

      Lainaa

    40. Tulos: -17 (57 ääntä)
      Ihmeen tuomitsevasti on alapeukutettu ihmisiä jotka eivät haluaisi treffeille tarralenkkarimiehen kanssa. Mitä ihmettä? Missä muussa maassa miehille edes tulee mieleen laittaa lenkkarit treffeille? Enpä ole moisesta kuullutkaan ennen. Ellei treffejä ole sovittu ulkoilun tai kuntoilun merkkeihin, niin pitäisin miehen asennetta välinpitämättömänä jos ilmaantuisi treffeille lenkkarit jalassa, tarroilla tai ilman. Enkä ole todellakaan mikään muodistelija, mutta pidän tätä perustapoihin kuuluvana itsestäänselvyytenä.

      Lainaa

    41. Mörökölli 20.11.2015 2:33
      Tulos: +32 (32 ääntä)
      Itse voisin laittaa tarralenkkarit treffeille ihan vaa niiden kliseisyyden vuoksi. Kuinka mahtava jäänsärkijä. Toisaalta jos nainen ne nähtyään kääntyisi kannoillaan, niin ehkäpä tämä kyseinen nainen ei silloin olisi mua varten.

      Lainaa

    42. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Ei kaikilla ole työttömänä varaa mitään siistei vaatteita ja kenkiä treffeille ostaa!

      Lainaa

    43. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Kyllä on pinnallista porukkaa.

      Lainaa

    44. Tulos: -12 (38 ääntä)
      Ihme juttu tosiaan tää alapeukutus. Kyse ei siis ainakaan omalla kohdalla ole mistään pinnallisuudesta. Lähinnä siis, että toinen on panostanut sen verran itseensä, että koen että minua on ajateltu etukäteen ja arvostetaan ja halutaan tehdä vaikutus. Lisäksi tilannetaju ja yleissivistys kuuluvat tähän samaan asiaan. Ei se ole mitään pinnallisuutta. Vai onko suurin osa Feissarimokien lukijoista tarralenkkari-ihmisiä?

      Lainaa

    45. Tulos: +4 (14 ääntä)
      ja p.s. olen itse pitkässä parisuhteessa, enkä ala ukkoani lemppaamaan jos käyttää sukkia ja sandaaleja (ei omista tarralenkkareita). Mutta osaa kyllä pukeutua ihan itse tilanteen mukaisesti, eli siistit vaatteet kun lähdetään ulos, joskus jopa kauluspaita..

      Lainaa

    46. Tulos: +29 (35 ääntä)
      Itseasiassa toi kenkähommeli hirmu hyvä dealbreakeri, jos toinen on niin pinnallinen, että kaikkoo moisen takia, niin parempi vaan, ettei kumpikaan tuhlannut aikaa turhaan tutustumiseen...

      Lainaa

    47. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Petkele: Tarralenkkarit ei ole lapsellista vaan kasaria.
      Tsekkaa googlesta Lacoste protect.

      Lainaa

    48. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Tarralenkkarit ovat myös vanhojen pappojen kengät

      Lainaa

    49. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Ansku: Ymmärrän naisen reaktion. Tosin itse en olisi lähtenyt samantien menemään vaan olisin kuitenkin jäänyt kohteliaisuudesta ja mahdollisesti kysynyt lenkkareista. Olen kyllä samaa mieltä, että tarralenkkarit kuuluvat lapsille, jotka eivät osaa/halua sitoa kengännauhoja. Lisäksi selitys, että kalliissakin lenkkareissa on tarranauha lenkkarin yläosassa ei ole syy. Jos pelaat koripalloa ja käytät niitä pelatessa OK, mutta ei missään nimessä treffeille ellei sinulla ole nilkkakipuja ja tarvitset kenkiin tukevamman varren. Kengät kertovat ihmisestä paljon. Pitäisi olla tilannetajua, että ymmärtäisi, missä tilanteissa on ok käyttää lenkkareita, kumisaappaita jne. Treffeille olisi suotavaa ilmaantua siisteissä kengissä ja vaatteissa (ei ole kyse 24/7 pukumiehestä tai sen vaatimisesta) ellei sitten treffit ole sovittu kuntosalille, lenkille tms. muualle, kuin ravintolaan tai kahvilaan.
      ite oon käyny baarissa kumppareissa, ketään se ei haitannu! oli muuten toisella kerralla reinot, lökähousut,huppari, hiukset likaset, ei meikkiä. siis kaikki mitä ei normaali arjessakaan ole, vaan sillon just sattu olemaan. ja yleensä oikeesti pukeudun ja laittaudun.

      Lainaa

    50. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Kerran tullessa viikon ajoreissulta, vein rekan parkkiin ja pyysin miestäni tulemaan hakemaan lähellä olevasta baarista, kaljatuoppi edessä, paskasena ku piru ja työvaatteet päällä, olin "kapakan kaunein nainen" mieheni mielestä vaikka paikka olikin yksi Sedu Koskisen ravintoloista. Että ei ne vaatteet... tai varsinkaan kengät. :-)

      Lainaa

    51. Tulos: +35 (35 ääntä)
      ……: Tuo viimenen selvästi joku, “olen neiti täydellinen ja minulle kelpaa vain 24\7 pukuun pukeutuja” tyyppi. En tiedä minkälaisia tarralenkkareita tässä tarkoitetaan, mutta aika monissa, tavallisissa hyvän näkösissä koris “lenkkareissa” on siinä varren ylä osassa se tarra nauha. Kyllähän näitä kaikenlaisia pikkutarkkoja pikku prinsessoja löytyy aina. Onneks ei oo sattunu omalle kohalle.
      Ei mua tarralenkkarit haittais, mutta jos tyyppi kirjottais "tarra nauha" ja "koris lenkkarit", se ois loppu heti alkuunsa.

      Lainaa

    52. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Itsellenauraja: Kuka laittaa lenkkarit treffeille? Varmaan se sama, jolla on myös lippalakki ja verkkarit. Onhan noita pareja nähty: nainen on laittautunut kauniiksi, hame, korkokengät, kampaus, ehostus. Ja mies on kuin olisi juuri tullut liikuntatunnilta.
      No ei sitä nyt sentään mitkään nahkakengät ja tuxedo päällä mennä treffeille. Parasta mennä treffeille järkevillä, puhtailla arkivaatteilla.

      Lainaa

    53. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Aissu: No ei sitä nyt sentään mitkään nahkakengät ja tuxedo päällä mennä treffeille. Parasta mennä treffeille järkevillä, puhtailla arkivaatteilla.
      Tuxedo? Parasta vähän kerrata sitä suomea...

      Lainaa

    54. King Arthur 24.11.2015 23:20
      Tulos: +30 (30 ääntä)
      Mursin jalkateräni ja olen joutunut koko vuoden kesästä asti hiihtämään lenkkareissa sillä niissä on kunnon kaarituki. Kundi sanoi ettei naisella kuulu olla miesten kenkiä, edes koiralenkillä. Niin ja meikata olisi pitänyt ennen kuin näyttäytyy miesten edessä aamulla tai suihkun jälkeen. En muista että olisin edes hyvästellyt tyyppiä, taitaa vieläkin ihmetellä miksei viesteihin ja puheluihin reagoida.

      Lainaa

    55. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Foo: Miehet eivät katso naisten kenkiä. Ainoastaan toiset naiset katsovat.
      Ei pidä paikkansa. Mun poikaystävä sanoo että kattoo aina ihmisissä ekana kenkiä, oli siis mies tai nainen.

      Lainaa

    56. Tulos: +16 (16 ääntä)
      No eikös sinne treffeille kannata mennä ihan omana itsenään, sittenhän sitä kusessa onkin korviaan myöten jos treffeille menee hienosti pukeutuneena ja muuten käyttää tarralenkkareita ja verkkareita?

      Lainaa

    57. LenkkariTomi 1.12.2015 15:29
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Annabelle: Mä puolestani piirtäisin treffimuistiooni (jos sellaista pitäisin) suuren plussan ja hymiön, jos deittikaveri tulis paikalle tarralenkkareissa… Tomi, mistähän sut tavottais, mentäiskö treffeille?
      Kyllähän sun kanssa voisi treffeille lähtee , joudunko kauaski juoksee mun tarralenkkareissa.

      Lainaa

    58. Tulos: -6 (6 ääntä)
      Hölskä: Jos partnerilla iskee kaikki jarrut kiinni kenkävalinnasta ja lenkkarien tarrat muodostuvat ylitsepääsemättömäksi dealbreakeriksi, on ehkä ihan hyväkin että kyseinen partneri sitten häipyy mahdollisimman nopeasti paikalta ja eliminoi itse kaikki jatkomahdollisuudet. Tomi taisi päästä vähemmällä näin päin.
      tarralenkkarit on lapsille

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Tinder, viesti, yksityisviesti, tarralenkkarit, kysely