Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 234

Mitä yhteistä on lattiakaivolla ja sormettamisella?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 234

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +330 (378 ääntä)
   Niilo!! :'-D

   Lainaa

  2. Tulos: +395 (419 ääntä)
   Äh, mitä tollasta ignooraamaan, lisää pieruja vaan niin että palohälytinkin tukehtuu ja tapetit tummuu. Kun se ei ole enää yks nolo prutku kerran kuussa vaan normaalia pikkupoikien päivittäistä pieruhuumoria, niin äkkiä unohtuu ruummillistuminen.

   Lainaa

  3. Maailmankansalainen 19.11.2015 1:49
   Tulos: +593 (605 ääntä)
   Pitkästä aikaa pääsi lukiessa spontaani nauru: "Jalkopäädyn seinässä oli vielä peili"

   Lainaa

  4. Tulos: -286 (322 ääntä)
   Peilin funktio ei oikein auennut minulle. :O

   Lainaa

  5. Tulos: +303 (321 ääntä)
   Kiitti Niilo, en oo ennen tätä ainakaa yli puoleen vuoteen nauranu feissarimokille :D

   Lainaa

  6. Tulos: -126 (236 ääntä)
   Ketä muuta kyrsii tyypit jotka tykkäilee omista jutuistaan?

   Lainaa

  7. Tulos: +588 (616 ääntä)
   Jos siellä itse reiässä on karvoja, olet todennäköisesti sieraimessa.

   Lainaa

  8. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Entäs se osa 233?

   Lainaa

  9. Tulos: -89 (317 ääntä)
   Kaunis stereotyyppinen metafora miehelle tuo kalsariepisodi. Mies potkii reiän boksereihinsa, mutta laittaa ne silti jalkaan. (?) Miehen logiikalla housuja ei oteta fysioterapiassa pois. (??) Mies toteaa, että kyllä ne otetaan pois. (!!?) Ja mieshän ottaa housut pois, ja menee siihen hoitoon kassit vilkkuen. (!!!) Hävettää, mutta miksipä asiaa ei lopuksi vielä julkistaisi naamakirjassa. (...xD) Voi miehet. ( <3 )

   Lainaa

  10. Tulos: -20 (66 ääntä)
   hh: Ketä muuta kyrsii tyypit jotka tykkäilee omista jutuistaan?
   Minua.

   Lainaa

  11. Pasanen Spede 19.11.2015 3:21
   Tulos: 0 (142 ääntä)
   Saana kävi näköjään Mamma Mariassa, ainoa ravintola Lahdessa missä kannattaa käydä, osittain juurikin tuon palvelun takia, italiaanoveikot on aikamoisia hupiveijareita. Suosittelen testaamaan, parhaat laatusafkaksi kutsuttavat setit päijät-hämeessä ilman juutalaishintoja.

   Lainaa

  12. Tulos: +167 (187 ääntä)
   Lapset on ihania, ne oppii just kaikkee tuollaista tarpeetonta, mutta kysyppä mitä koulussa opittiin niin se kertoo miten opettaja piereskeli tunnilla.

   Lainaa

  13. Tulos: +190 (248 ääntä)
   Neitikö: Kaunis stereotyyppinen metafora miehelle tuo kalsariepisodi. Mies potkii reiän boksereihinsa, mutta laittaa ne silti jalkaan. (?) Miehen logiikalla housuja ei oteta fysioterapiassa pois. (??) Mies toteaa, että kyllä ne otetaan pois. (!!?) Ja mieshän ottaa housut pois, ja menee siihen hoitoon kassit vilkkuen. (!!!) Hävettää, mutta miksipä asiaa ei lopuksi vielä julkistaisi naamakirjassa. (…xD) Voi miehet. ( )
   Miksi kaikki pitää laittaa sulkuihin (?) Ehkä ärsyttävin asia täällä kommenteissa(!) (:I)

   Lainaa

  14. lukija 5683 19.11.2015 7:27
   Tulos: +71 (173 ääntä)
   Ei Saana välttämättä näyttänyt vanhalta, ehkä hän vain käytöksellään antoi ymmärtää olevansa suhteessa isänsä kanssa.

   Lainaa

  15. Tulos: -52 (56 ääntä)
   kuka käyttää tähän aikaan tykkejä?

   Lainaa

  16. Tulos: -47 (103 ääntä)
   Sini ei kuulosta heterolta...

   Lainaa

  17. lukija 5683 19.11.2015 8:02
   Tulos: +109 (127 ääntä)
   Jamppane: Sini ei kuulosta heterolta…
   Vanhan vitsin kopypasteeminen nettiin ei tee homoksi.

   Lainaa

  18. Tulos: +253 (253 ääntä)
   hh: Ketä muuta kyrsii tyypit jotka tykkäilee omista jutuistaan?
   Minua, mutta mainittakoon kuitenkin että näissä feissarimokien jutuissa "sinä" ei viittaa päivityksen kirjoittajaan, vaan henkilöön joka sen on lähettänyt tänne, ellei sitten kyseessä ole yksi ja sama henkilö.

   Lainaa

  19. Tulos: +145 (145 ääntä)
   hh: Ketä muuta kyrsii tyypit jotka tykkäilee omista jutuistaan?
   mistäs tälläinen tapaus ilmenee ? vai oliko vaan ihan randomi heitto? jos puhut ensimmäisestä mokasta niin varmaan mokan lähettäjä oon tykännyt jutusta.

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Missä on Sekalaisia 233? ;)

   Lainaa

  21. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Voi Niilo pelastit päiväni, naurusta ei meinaa loppua tulla! :D

   Lainaa

  22. Tulos: +60 (64 ääntä)
   hh: Ketä muuta kyrsii tyypit jotka tykkäilee omista jutuistaan?
   Nyt haluaisin tietää, mistä sinulle tuli tuollainen tästä mokasta mieleen?

   Lainaa

  23. Tulos: +128 (162 ääntä)
   Jamppane: Sini ei kuulosta heterolta…
   Voi kauhea, joku jossain saattaa olla homo tai kenties jopa bi. Lisäksi on ihan tavallista, että naisilla on kokemuksia sormettamisesta esimerkiksi masturboinnin kautta. Ja sehän on heteroa toimintaa se.

   Lainaa

  24. Niilo22 4Ever! 19.11.2015 10:51
   Tulos: +41 (51 ääntä)
   Niilon jutussa on 22 kommenttia. Ei voi olla sattumaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +113 (121 ääntä)
   On tullut joskus availtua lattiakaivoja muttei siitä hommasta koskaan ole kyllä naisen sormettaminen mieleen tullut. Miten helvetissä haisevan viemärin kaivelusta voi tulla tollainen mielleyhtymä? Ja kyllä, Niilon päivitys oli hauskin pitkään aikaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Tunnen Saanan tuskan! Kun mä olin 14-15-vuotias ja mun isosisko oli 16-17-vuotias niin mua luultiin mun siskon äidiksi myös :D Kyllä siinä vähän mietti, että mitäs helvettiä... Nyt 21-vuotiaana kumminkin oon yleistetysti 16-vuotiaan näköinen kavereiden ja tuttujen mielestä? Pitäs varmaan kysellä siskon kavereiden mielipiteitä, jotka aikanaan luuli mua äidiksi! :D

   Lainaa

  27. Tulos: +69 (81 ääntä)
   No en kyllä usko, että muu kuin heteronainen vois ajatella naisen tyydyttämisestä noin.

   Lainaa

  28. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Jonikin vaan opettaa pojalle että kotona saa piereskellä jos pierettää ja sillä nauraa jos naurattaa, mutta kodin ulkopuolella on hyvä hieman rajoittaa koska piereskelyä saatetaan pitää epäkohteliaana.

   Lainaa

  29. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Nyt oli kyllä loistokamaa! Johtunee omasta keskimääräistä ala-arvoisemmasta huumorintajustani, mutta räkätin yksin ääneen lukiessani näitä. Pieru, kassit, kaksmielisyydet ja kiusalliset tilanteet toimii aina!

   Lainaa

  30. Tulos: +30 (42 ääntä)
   Sini: Ja se tehdään siivoushanskat kädessä ja pyykkipoika nenällä...?

   Lainaa

  31. K. Matikainen 19.11.2015 23:11
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Aijai. Enpä ollutkaan pariin vuoteen nauranut näille niin että vedet vaan tirskuu silmistä.

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Niilo:DD

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Pitkästä aikaa nauroin ääneen feissarimokille =D

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (28 ääntä)
   E: Voi kauhea, joku jossain saattaa olla homo tai kenties jopa bi. Lisäksi on ihan tavallista, että naisilla on kokemuksia sormettamisesta esimerkiksi masturboinnin kautta. Ja sehän on heteroa toimintaa se.
   koska homothan ei runkkaa :D

   Lainaa

  35. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Maailmankansalainen: Pitkästä aikaa pääsi lukiessa spontaani nauru: “Jalkopäädyn seinässä oli vielä peili”
   Sama täällä! :D

   Lainaa

  36. ei.ollut.hauskaa 23.11.2015 21:12
   Tulos: +3 (37 ääntä)
   Pasanen Spede: Saana kävi näköjään Mamma Mariassa, ainoa ravintola Lahdessa missä kannattaa käydä, osittain juurikin tuon palvelun takia, italiaanoveikot on aikamoisia hupiveijareita. Suosittelen testaamaan, parhaat laatusafkaksi kutsuttavat setit päijät-hämeessä ilman juutalaishintoja.
   Muuten ihan kokeilunarvoinen vinkki itse kullekin, joka ko. kaupungissa liikkuu, mutta toi juutalaisheitto ei ollut hauska. Mulla on kavereina ihmisiä, ihan tavallisia sellaisia, jotka sattuu omaamaan juutalaista sukuverta enemmän tai vähemmän, ja yks heistä seisoo vahvasti kansansa rinnalla ja käyttää Daavidin tähti -korua jne., joten hänestä näkee siis ulospäin, mikä on hänen etninen taustansa. Hän on kertonu, miten paljon vihaa hän on saanut tuntemattomilta juutalaisen perimänsä takia ja miten paljon monet muutkin hänen (täysin) juutalaiset kaverit on kokenu nykyajan Euroopassa vihaa kansalaisuutensa takia, jopa väkivaltarikoksiin saakka. Siksi mun mielestä kaikenlaiset kommentit, jotka saattaa henkisesti kehittymättömissä ja asioista mitään tietämättömissä ihmisissä kirvoittaa vihaa jotakin kansakuntaa kohtaan, on typeriä ja jopa vaarallisia. No niin, olen puhunut.

   Lainaa

  37. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Niilo. Jos joskus löydät itsesi lukemasta tätä kommenttia, niin haluaisin vain sanoa. Kiitos. <3

   Lainaa

  38. Tulos: -28 (38 ääntä)
   ei.ollut.hauskaa: Muuten ihan kokeilunarvoinen vinkki itse kullekin, joka ko. kaupungissa liikkuu, mutta toi juutalaisheitto ei ollut hauska. Mulla on kavereina ihmisiä, ihan tavallisia sellaisia, jotka sattuu omaamaan juutalaista sukuverta enemmän tai vähemmän, ja yks heistä seisoo vahvasti kansansa rinnalla ja käyttää Daavidin tähti -korua jne., joten hänestä näkee siis ulospäin, mikä on hänen etninen taustansa. Hän on kertonu, miten paljon vihaa hän on saanut tuntemattomilta juutalaisen perimänsä takia ja miten paljon monet muutkin hänen (täysin) juutalaiset kaverit on kokenu nykyajan Euroopassa vihaa kansalaisuutensa takia, jopa väkivaltarikoksiin saakka. Siksi mun mielestä kaikenlaiset kommentit, jotka saattaa henkisesti kehittymättömissä ja asioista mitään tietämättömissä ihmisissä kirvoittaa vihaa jotakin kansakuntaa kohtaan, on typeriä ja jopa vaarallisia. No niin, olen puhunut.
   Jännä miten juutalaisia on vainottu iät ja ajat ilman että heillä itsellään on ollut siihen mitään osuutta.

   Lainaa

  39. Tulos: +32 (36 ääntä)
   as: Jännä miten juutalaisia on vainottu iät ja ajat ilman että heillä itsellään on ollut siihen mitään osuutta.
   Jep, ovat aina ja kaikkialla menestyneet ja sopeutuneet hyvin. Kateus on katala tauti.

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Pasanen Spede: Saana kävi näköjään Mamma Mariassa, ainoa ravintola Lahdessa missä kannattaa käydä, osittain juurikin tuon palvelun takia, italiaanoveikot on aikamoisia hupiveijareita. Suosittelen testaamaan, parhaat laatusafkaksi kutsuttavat setit päijät-hämeessä ilman juutalaishintoja.
   Näköjään makuaisti on mitä on. Sehän on ihan täyttä kuraa. Kermamössöpastaa. Kannattaa käydä Lahdessa Pulcinellassa (Hämeenkatu), jossa on Mamma Marian vanha omistaja kokkina (yli kymmenen vuoden takaa). Sieltä saa kunnon italialaista. Maukasta sellaista. Mamma Maria on jymähtänyt 90-luvulle ja laatu vain huonontunut.

   Lainaa

  41. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Jykä: Näköjään makuaisti on mitä on. Sehän on ihan täyttä kuraa. Kermamössöpastaa. Kannattaa käydä Lahdessa Pulcinellassa (Hämeenkatu), jossa on Mamma Marian vanha omistaja kokkina (yli kymmenen vuoden takaa). Sieltä saa kunnon italialaista. Maukasta sellaista. Mamma Maria on jymähtänyt 90-luvulle ja laatu vain huonontunut.
   Jep, ja Mammasta puheen ollen... Palveluhan on jotain ihan kaameeta! Pari kertaa siellä on tullut käytyä, kertaalleen lähdettiin pois kun vartin odottelun jälkeenkään ei kukaan tullut kysymään edes juomista ja lapsetkin alkoi jo hermostumaan. Toisella kertaa palvelu oli niin vastentahtoista ja tylyä, ja taas tuupattiin pienten lasten kanssa suorastaan mahdottomaan rakoon vaikka tilaa olisi ollut sivummallakin. Ei kuulemma ollut aikaa valmistaa sinne meille tilaa... Hetki taas siinä nökötettiin ja yritettiin saada jotain tilattua, mutta kun ei pitkään aikaan kukaan halunnut palvella, se oli sitten siinä. Pari kertaa siis käyty, molemmilla kerroilla lähdettiin n. vartin kokeilun jälkeen pois ja muualle syömään. Varsinainen ravintola tämä. Palvelua vain kanta-asiakkaille, muut näköjään suksikoon hattuun.

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (1 ääni)
   urso: Minua.
   Voihan ton kuvan lähettäjä olla muukin kun tekstin kirjoittaja

   Lainaa

  43. Rautapaimen 11.3.2021 0:32
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Se on kuulkaa isien tehtävä opettaa pieruvitsien hienous lapselle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: isänpäivä, ikä, äiti, isä, lattiakaivo, kalsarit, pieru, lapsi