Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pariisin terrori-iskut

Näin sosiaalinen media reagoi Pariisin terrori-iskuun.
Suurenna näkymä
Vive la France!
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 76 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +523 (971 ääntä)
   Rasistit juhlii ennenku ruumiit on kylmenneet.

   Lainaa

  2. Tulos: -137 (811 ääntä)
   Tosta Tommin kohtuullisen hyvästä heitosta joku huumorintajuton suvakki vetää iha varmasti hernepaprikapussin nenukkiisa.

   Lainaa

  3. Tulos: +422 (440 ääntä)
   Voi Atte...

   Lainaa

  4. Tulos: +211 (323 ääntä)
   Milly: Voi Atte…
   hekomopo: Tosta Tommin kohtuullisen hyvästä heitosta joku huumorintajuton suvakki vetää iha varmasti hernepaprikapussin nenukkiisa.
   Lasken itseni "suvakiksi" (karsee sana!) ja osaan olla aika kukkahattukin välillä joten vähän kyllä nolotti kun nauroin ääneen tuolle Tommin jutulle... oops!

   Lainaa

  5. Tulos: +482 (502 ääntä)
   Ryssiä, höhö :---D aikamoista sanaleikkiä...

   Lainaa

  6. Tulos: +222 (246 ääntä)
   Bansku: Lasken itseni “suvakiksi” (karsee sana!) ja osaan olla aika kukkahattukin välillä joten vähän kyllä nolotti kun nauroin ääneen tuolle Tommin jutulle… oops!
   Toi Atte taas joutaisi jonnekin korpeen yksikseen....

   Lainaa

  7. tekuilatikka 17.11.2015 0:52
   Tulos: -179 (217 ääntä)
   Olen ehkä luuseri mutta tiedän vielä keitä mulla on fb-listalla (alle sata henkilöä), ainakin yks belgialainen ja muutama amerikkalainen sekä britti ja liettualainen just for fun. Tunnustetaan väriä ja se on musta kuin afrikan yö.

   Lainaa

  8. Tulos: +311 (321 ääntä)
   En ymmärrä miten moinen tyhjäpää on selvinnyt siihen ikään että osaa kirjoitella Facebookissa tyhmyyksiään.

   Lainaa

  9. Tulos: +418 (438 ääntä)
   tekuilatikka: Olen ehkä luuseri mutta tiedän vielä keitä mulla on fb-listalla (alle sata henkilöä), ainakin yks belgialainen ja muutama amerikkalainen sekä britti ja liettualainen just for fun. Tunnustetaan väriä ja se on musta kuin afrikan yö.
   Nyt meni ohi niin että korvissa vaan viheltää... mitä ihmettä sä selität?!

   Lainaa

  10. Missäköhän 17.11.2015 0:54
   Tulos: +256 (260 ääntä)
   Nyt on Atella maantieto hallussa

   Lainaa

  11. tekuilatikka 17.11.2015 0:57
   Tulos: -132 (156 ääntä)
   Kitta: Nyt meni ohi niin että korvissa vaan viheltää… mitä ihmettä sä selität?!
   "JOS mulla on kavereissa yksikin ranskalainen". Ja hups Afrikan yö isolla aalla.

   Lainaa

  12. Tulos: +297 (315 ääntä)
   Kalle varmaan odottanut koko päivän, että joku tulisi kommentoimaan hänen "virhettään", voidakseen sanoa sanaleikkinsä :D ps. Tuntuupa väärältä naureskella tämän aihepiirin asioille...

   Lainaa

  13. Tulos: -19 (79 ääntä)
   Akin päivitys oli jopa hauska. Muuten näitten mokien tasosta kertoo että seuraavaksi vähiten huono oli semi-random profiilikuva miehestä ammutun poron vieressä ranskan väreihin sovitettuna.

   Lainaa

  14. Tulos: +59 (89 ääntä)
   "Ryssinkö minä nyt jotain?" :D

   Lainaa

  15. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Toi vika...

   Lainaa

  16. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Kalle ja Tommi. :)

   Lainaa

  17. Tulos: +155 (163 ääntä)
   Pliis sanokaa että Atte on alle 12-vuotias..?

   Lainaa

  18. Tulos: +253 (269 ääntä)
   Atella ei ole kaikki ranskalaiset lautasella.

   Lainaa

  19. jöröjukka 17.11.2015 1:31
   Tulos: -36 (88 ääntä)
   Saakohan Tommin kommentti tänne myrskyn? :3 Odotan innolla aamua, jolloin ihmiset ovat jo olleet ahkeria kommenteissa. ;)

   Lainaa

  20. Tulos: -42 (152 ääntä)
   Jotenkin epämukava olo, että näin pian tapahtuman jälkeen tästä aletaan jo repiä huumoria. Olisihan sitä voitu pikkuisen antaa asian jäähtyä?

   Lainaa

  21. Tulos: +138 (204 ääntä)
   Aliiine: Jotenkin epämukava olo, että näin pian tapahtuman jälkeen tästä aletaan jo repiä huumoria. Olisihan sitä voitu pikkuisen antaa asian jäähtyä?
   No jaa, suurin osa on jo palannut arkeen ja vaihtanut profiilikuvansa normaalin värisiksi, jotta voi taas ensi viikolla vaihtaa värejä seuraavan trendin perässä.

   Lainaa

  22. Tulos: +18 (90 ääntä)
   Aliiine: Jotenkin epämukava olo, että näin pian tapahtuman jälkeen tästä aletaan jo repiä huumoria. Olisihan sitä voitu pikkuisen antaa asian jäähtyä?
   Mulle tuli sama fiilis jo heti kun näin otsikon. Itseäni toi nyt ainakin liikutti melkoisesti, puhumattakaan heistä joita asia todella koskee.

   Lainaa

  23. Tulos: -64 (262 ääntä)
   Muistetaan, että Vihervassarit olivat niitä, jotka aloittivat oman poliittisen agendansa ajamisen, niillä kuolleiden lasten kuvilla. Sanon ton vaan jo etukäteen, koska tiedän, että asiaa yritetään kääntää ihan muuhun suuntaan. ns. Suvakit jakoivat hukkuneen pienen pojan kuvaa, samalla huutaen; " Nämä ihmisetkö ei tarvitse apua?" Nyt kun ns. "Kriitikot" jakavat Ranskan tapahtumien kuvia, samalla huutaen; "Olisiko tämä ollut estettävissä?", niin nostetaan meteli siitä, kuinka julmaa on käyttää omien mielipiteiden tehostamiseksi samaa systeemiä, kuin "vastapuoli". Ja kyllä, olen sivustaseuraaja, ja kuulun "rasistien" ja "suvakkien" välimaastoon.

   Lainaa

  24. Tulos: -38 (88 ääntä)
   ei kuuluis mun mielestä yksikään noista feissarimokiin,kyllä jotkut ihmiset osaa olla tunteettomia paskoja,repivät varmaan huumoria siitäkin,sit kun nää iskut kohdistuis Suomeen ja kaverit/ystävät/sukulaiset löytyis silputtuna pitkin tien varsia.

   Lainaa

  25. Tulos: +230 (240 ääntä)
   Mielestäni Venäjän lipun laittaminen on ihan reilua, juurihan parisataa matkustajaa sisältänyt pommitettiin alas..

   Lainaa

  26. Tulos: +94 (108 ääntä)
   Mua vähän kuumotti avata tää moka, kun ei millään jaksais tähän aikaan aamusta lukea jotain jäätäviä suvakkien ja rasistien välisiä taisteluja (mitä on tullut puitua ihan tarpeeksi tuolla FB:n puolella). Mut tää olikin yllättävän rento. Ja Atte, voi hölmö..

   Lainaa

  27. Tulos: +99 (123 ääntä)
   Tööris: Mielestäni Venäjän lipun laittaminen on ihan reilua, juurihan parisataa matkustajaa sisältänyt pommitettiin alas..
   Parisataa matkustajaa sisältänyt Venäjän lippu? :D Onneks ei väsytä yhtään.

   Lainaa

  28. Tulos: +42 (126 ääntä)
   Timo: Muistetaan, että Vihervassarit olivat niitä, jotka aloittivat oman poliittisen agendansa ajamisen, niillä kuolleiden lasten kuvilla. Sanon ton vaan jo etukäteen, koska tiedän, että asiaa yritetään kääntää ihan muuhun suuntaan. ns. Suvakit jakoivat hukkuneen pienen pojan kuvaa, samalla huutaen; ” Nämä ihmisetkö ei tarvitse apua?” Nyt kun ns. “Kriitikot” jakavat Ranskan tapahtumien kuvia, samalla huutaen; “Olisiko tämä ollut estettävissä?”, niin nostetaan meteli siitä, kuinka julmaa on käyttää omien mielipiteiden tehostamiseksi samaa systeemiä, kuin “vastapuoli”. Ja kyllä, olen sivustaseuraaja, ja kuulun “rasistien” ja “suvakkien” välimaastoon.
   Mjaa, kyllä nyt näyttäisi siltä että Timo on kekesinyt tarinan siitä mitä toi sanoi ja toi sanoi kun ei oikeasti kukaan ole sanonut mitään. Keksiipä tuossa lopyksi hienihienon uuden tavan julistaa ettei ole rasisti. Kyllä tuo kirjoituksesi kertoo mihin kohtaan rasisti-suvakkiskaalaa osut.

   Lainaa

  29. Tulos: +57 (85 ääntä)
   Timo: Muistetaan, että Vihervassarit olivat niitä, jotka aloittivat oman poliittisen agendansa ajamisen, niillä kuolleiden lasten kuvilla. Sanon ton vaan jo etukäteen, koska tiedän, että asiaa yritetään kääntää ihan muuhun suuntaan. ns. Suvakit jakoivat hukkuneen pienen pojan kuvaa, samalla huutaen; ” Nämä ihmisetkö ei tarvitse apua?” Nyt kun ns. “Kriitikot” jakavat Ranskan tapahtumien kuvia, samalla huutaen; “Olisiko tämä ollut estettävissä?”, niin nostetaan meteli siitä, kuinka julmaa on käyttää omien mielipiteiden tehostamiseksi samaa systeemiä, kuin “vastapuoli”. Ja kyllä, olen sivustaseuraaja, ja kuulun “rasistien” ja “suvakkien” välimaastoon.
   Mistä lähtien suvaitsevaisuus on ollut puoluekysymys? Persujen saapumisen jälkeen? Ei kannata muutenkaan olettaa mitään ja varautua ennakolta "koska kuitenkin kohta joku". Sun elämä on ton asentees vuoksi just tollasta murehtimista ja negaa. Mistä lähtien me feissarimokien kommentoijat olemme olleet kriitikoita, ja nostammeko me itse metelin vai kuka sen nostaa? Nyt järki käteen.

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (83 ääntä)
   Mansikka: Mulle tuli sama fiilis jo heti kun näin otsikon. Itseäni toi nyt ainakin liikutti melkoisesti, puhumattakaan heistä joita asia todella koskee.
   Ymmärrän ettei kaikki ole mustan huumorin ystäviä. Onhan se kieltämättä synkkää että jotain näin mustaa tapahtuu hämärien miesten toimesta yön pimeydessä. Tekijöitä vaikea tunnistaa. :/ ((;

   Lainaa

  31. Tulos: +56 (100 ääntä)
   Mansikka: Mulle tuli sama fiilis jo heti kun näin otsikon. Itseäni toi nyt ainakin liikutti melkoisesti, puhumattakaan heistä joita asia todella koskee.
   Joo, niinhän se kummasti useita liikuttaa, kun on Euroopan maa kyseessä. Libanonin puolesta taas ei itke kukaan. Ei sillä, lähinnä median piikkiinhän sekin menee.

   Lainaa

  32. Tulos: +30 (60 ääntä)
   Sinänsä Atte taitaa olla näistä eniten oikeassa kun enemmistö Pariisin iskun terroristeista lienee olevan Ranskan tai Belgian kansalaisia, suurin osa vieläpä siellä syntynyt.

   Lainaa

  33. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Kalle: Akin päivitys oli jopa hauska. Muuten näitten mokien tasosta kertoo että seuraavaksi vähiten huono oli semi-random profiilikuva miehestä ammutun poron vieressä ranskan väreihin sovitettuna.
   Ei poro. Metsäpeura.

   Lainaa

  34. Tulos: +135 (145 ääntä)
   Kalle on ihan asian ytimessä. Ketään ei näyttänyt kiinnostavan kun isis tiputti koneen jossa 220+ venäläistä kuoli. Ranskaa sen sijaan suree koko maailma.

   Lainaa

  35. Tulos: -15 (65 ääntä)
   Terrori-iskujahan tapahtuu ihan joka vuosi jossainpäin maailmaa. Mikä tässä ranskan iskussa oli sitten niin erikoista..?

   Lainaa

  36. Mark Spenser 17.11.2015 10:20
   Tulos: +50 (60 ääntä)
   Ajatelkaas - Atellakin on äänestysoikeus.

   Lainaa

  37. Tulos: -31 (141 ääntä)
   Rami: Rasistit juhlii ennenku ruumiit on kylmenneet.
   Olen siis rasisti kun en halua terroristeja riehumaan omalle tontille. Oletko urpo koskaan kuullut sanontaa kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta jokainen terroristi on muslimi? Onhan se helppoa elää punavihersokeana.

   Lainaa

  38. Tulos: +99 (141 ääntä)
   Byhää: Olen siis rasisti kun en halua terroristeja riehumaan omalle tontille. Oletko urpo koskaan kuullut sanontaa kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta jokainen terroristi on muslimi? Onhan se helppoa elää punavihersokeana.
   Jokainen terroristi EI ole muslimi. Googlaahan ETA (baskien separatistijärjestö) ja IRA (etenkin nk todellinen IRA). Kristittyjä (katolisia taitavat olla). Etsi myös Wikipedian listaus terroristijärjestöistä ja löydät sieltä mm. hinduja, juutalaisia ja ateisteja.

   Lainaa

  39. Tulos: -17 (63 ääntä)
   Ads: Kalle on ihan asian ytimessä. Ketään ei näyttänyt kiinnostavan kun isis tiputti koneen jossa 220+ venäläistä kuoli. Ranskaa sen sijaan suree koko maailma.
   Mitä ihmettä! Kaikkiahan se järkytti. Kyllä tuo kommenttisi nyt kertoo paljon enemmän sinusta ja sinun arvomaailmastasi kuin meidän muiden..

   Lainaa

  40. Tulos: +110 (140 ääntä)
   Byhää: Olen siis rasisti kun en halua terroristeja riehumaan omalle tontille. Oletko urpo koskaan kuullut sanontaa kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta jokainen terroristi on muslimi? Onhan se helppoa elää punavihersokeana.
   En tiennytkään että esim. Breivik oli muslimi.

   Lainaa

  41. Tulos: +74 (94 ääntä)
   E: Joo, niinhän se kummasti useita liikuttaa, kun on Euroopan maa kyseessä. Libanonin puolesta taas ei itke kukaan. Ei sillä, lähinnä median piikkiinhän sekin menee.
   Valitettavaa kyllä, maailmassa kuolee ihmisiä joka päivä, ja jos jokaisen perään itketään, ei kukaan pysty elää omaa elämäänsä. Kukaan ei varmasti vähättele Libanonilaisen (tai kenenkään muunkaan) ihmisarvoa, mutta mitä lähemmäs meitä tällaiset iskut osuvat, sitä enemmän järkytymme. Pariisi on kuitenkin huomattavasti lähempänä meitä fyysisesti ja henkisesti kuin Libanon, suomalaisilla on siellä enemmän ystäviä/perheenjäseniä ja olemme vierailleet siellä enemmän, joten Pariisiin syntyy helposti vahvempi side. Se, että Pariisi on niin lähellä meitä ja yleisesti ottaen suht' turvallinen maa, saa varmasti kaikki suomalaiset pelkäämään myös oman turvallisuutensa puolesta. Jos nämä iskut kohdistuisivat Ruotsiin - naapurimaahan - olisi meillä vielä enemmän kuset housussa ja kyyneleet poskilla. Ja sanottakoon myös, että jos esim. Suomessa tapahtuisi tällainen isku, ei se koskettaisi toisella puolella maapalloa asuvia, koska Suomi maana ei herätä yhtä paljoa tunteita heille. That's how the world works. Ihmisarvo on sama joka maassa. Joten sinä siis ilmeisesti itket joka päivä jonkun kuolleen ihmisen takia?

   Lainaa

  42. Kirjava näkevä 17.11.2015 12:20
   Tulos: +77 (89 ääntä)
   Byhää: Olen siis rasisti kun en halua terroristeja riehumaan omalle tontille. Oletko urpo koskaan kuullut sanontaa kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta jokainen terroristi on muslimi? Onhan se helppoa elää punavihersokeana.
   Miten ihmeessä olet tuohon ajatukseen päätynyt? Et sitten ole ikinä katsonut uutisia tai lukenut lehtiä? Mene nyt vaikka kattomaan googlesta ja löydät sieltä monta erilaista terroristijärjestöä eri uskontokunnasta. Sitä minä ihmettelen, että kuinka on voitu näin lyhyessä ajassa unohtaa Anders Behring Breivik joka oli kristitty sekä äärioikeistolainen ja tappoi 79 ihmistä.

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (8 ääntä)
   https://www.reddit.com/r/tifu/comments/3t04ub/tifu_by_celebrating_the_paris_terrorist_attacks/

   Lainaa

  44. Tulos: +3 (91 ääntä)
   Kaikki muslimit ei ole terroristeja, mutta moni terroristi on muslimi.

   Lainaa

  45. Tulos: +18 (54 ääntä)
   Länsimainen vapaa maailma sai alkunsa Ranskasta, valistuksen myötä. Ydinarvot, vapaus, tasa-arvo, veljeys olivat Ranskan vallankumouksen, sekä Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistuksen kantavat arvot. Näille arvoille perustuu myös YK:n ihmisoikeusjulistus, Suomen perustuslaki jne. Libanon, Venäjö, Irak, Iran, Somalia ym. ym. eivät näitä arvoja jaa, vaan jopa väkivalloin pyrkivät niitä hävittämään. Siksi profiilikuvissa on Ranskan lippu, eikä esim. Libanonin.

   Lainaa

  46. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Tyypillistä nykyaikaa toi Mikko... jos pääset Facebookin pääset myös Googleen. Ei kaikkea tarvitse fbssä kysellä...

   Lainaa

  47. Tulos: +29 (81 ääntä)
   Mitä tulee terrorismiin, niin 15-20% muslimeista kannattaa äärikonservatiivisia islamin tulkintoja, se tekee 180-210 miljoonaa ihmistä. 7% muslimeista tukee suoraan lännessä terroristijärjestöiksi luokiteltujen ryhmien toimintaa, se tekee 85 miljoonaa ihmistä. Paljonko kaikilla, IRA, baskit yms. on tukijoita ja kannattajia? Puhutaan vain joistain sadoista tuhansista ihmisistä, yhteensä. Islamilainen terrorismi on aivan oman kokoluokkansa ongelma, joka ei suvaitsevaisuudella katoa.

   Lainaa

  48. Tulos: -8 (24 ääntä)
   Onko mulla jäänyt jokin villitys välistä, mutta missä ammutaan _poroja_ _snaipperikiväärillä_? Vai mitä hittoa tuossa tapahtuu!? :-O

   Lainaa

  49. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Aliiine: Jotenkin epämukava olo, että näin pian tapahtuman jälkeen tästä aletaan jo repiä huumoria. Olisihan sitä voitu pikkuisen antaa asian jäähtyä?
   No jaa. Musta huumori on selviytymiskeino. Amerikkalainen kaveri oli eilen tunteja jumissa luokkahuoneessa ammuskeluvaaran takia ja twiittaili sieltä. (Ei ollu varsinaisesti tilanne päällä mutta epäselvän tilanteen vuoksi oli "lockdown".) Sano että koulun opiskelijat vitsaili asiasta Twitterissä, että apua, saako hän nauraa. Ite nään sen niin että Pariisin tapahtumat oli niin järkyttäviä kaikkien mielestä, että siitä saa heittää tietynlaista läppää tunnelmaa keventääkseen, eikä se oo epäkunnioittavaa uhreja kohtaan.

   Lainaa

  50. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Soopeli: Parisataa matkustajaa sisältänyt Venäjän lippu? Onneks ei väsytä yhtään.
   Iso lentävä matto/lippu. Anteeks...

   Lainaa

  51. Tulos: -34 (56 ääntä)
   Rami: Rasistit juhlii ennenku ruumiit on kylmenneet.
   No eikö tätä juurikin suomenki lammas hyysärit ja päättäjät halua? Vai miksi täällä kaikki muut paitsi suomalaiset ja suomi on prioriteetti?!?!?!!?!?!? Työnnähän vain se pää takaisin perseeseen ja jatka hyysäämistä!

   Lainaa

  52. Tulos: +28 (58 ääntä)
   Sargee: Mitä tulee terrorismiin, niin 15-20% muslimeista kannattaa äärikonservatiivisia islamin tulkintoja, se tekee 180-210 miljoonaa ihmistä. 7% muslimeista tukee suoraan lännessä terroristijärjestöiksi luokiteltujen ryhmien toimintaa, se tekee 85 miljoonaa ihmistä. Paljonko kaikilla, IRA, baskit yms. on tukijoita ja kannattajia? Puhutaan vain joistain sadoista tuhansista ihmisistä, yhteensä. Islamilainen terrorismi on aivan oman kokoluokkansa ongelma, joka ei suvaitsevaisuudella katoa.
   Hienot luvut. Mitkäs on lähteet?

   Lainaa

  53. järjenkäyttö 17.11.2015 18:03
   Tulos: +36 (56 ääntä)
   Timo: Muistetaan, että Vihervassarit olivat niitä, jotka aloittivat oman poliittisen agendansa ajamisen, niillä kuolleiden lasten kuvilla. Sanon ton vaan jo etukäteen, koska tiedän, että asiaa yritetään kääntää ihan muuhun suuntaan. ns. Suvakit jakoivat hukkuneen pienen pojan kuvaa, samalla huutaen; ” Nämä ihmisetkö ei tarvitse apua?” Nyt kun ns. “Kriitikot” jakavat Ranskan tapahtumien kuvia, samalla huutaen; “Olisiko tämä ollut estettävissä?”, niin nostetaan meteli siitä, kuinka julmaa on käyttää omien mielipiteiden tehostamiseksi samaa systeemiä, kuin “vastapuoli”. Ja kyllä, olen sivustaseuraaja, ja kuulun “rasistien” ja “suvakkien” välimaastoon.
   No en ole kuullut tuollaista meteliä. Etkä muutenkaan ole tainnut käsittää koko tilanteesta mitään. Kaikki pakolaiset eivät ole terroristeja vaan ihan tavallisia sotaa pakenevia ihmisiä. Mutta heidän mukanaan Eurooppaan pääsee aiempaa helpommin livahtamaan myös terroristeja. Matemaattisella kaavalla: pakolaiset =/= terroristit, mutta terroristit ∩ maahanmuuttajat. Euroopan rajoja ei voida sulkea kokonaiselta ihmisryhmältä tai maanosalta hädän hetkellä sen vuoksi, että heidän mukanaan pääsee livahtamaan myös rikollisia. Luulisi tumpelommankin ymmärtävän. Mielestäni et ole suvakin ja rasistin välimaastossa, vaan vahvasti ihmisiä luokitteleva elitisti. Parasta mitä voimme tällä hetkellä tehdä, on estää maahanmuuttajien, etenkin nuorten miesten, syrjäytyminen ja joutuminen terroristeja etsivien järjestöjen käsiin.

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Cia world factbook

   Lainaa

  55. Tulos: +17 (27 ääntä)
   huoh: Hienot luvut. Mitkäs on lähteet?
   CIA world factbook, pewglobal. Pewglobal tiedot perustuvat siis kyselytutkimuksiin, eli prosenttiosuudet ovat siis vain ihmisiä, jotka ovat myöntäneet tutkimuksessa tukensa.

   Lainaa

  56. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Kyllä minä nyt mieleni pahoitin kun joku vitsailee näin kamalalla aiheella! Yhyy jne. Kallen juttu oli mielestäni sekä hauska, että myös hyvä kannanotto. Kuinka moni päivitti Fb-profiiliinsa Venäjän lipun kun venäläinen matkustajakone tippui hiljattain Egyptissä terrori-iskun takia?

   Lainaa

  57. Tulos: +7 (9 ääntä)
   jpk: Onko mulla jäänyt jokin villitys välistä, mutta missä ammutaan _poroja_ _snaipperikiväärillä_? Vai mitä hittoa tuossa tapahtuu!?
   Veikkaan, että kuvassa on metsäpeura, poron villi sukulainen joita metsästetään Suomessa ainakin poronhoitoalueen rajoilla etteivät risteytyisi poroihin. Venäjän Karjalan puolella varmasti myös.

   Lainaa

  58. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Täällähän on meno ku jossain hommafoorumilla tai suoli.24:lla. Mikäs siinä, jatketaan matkaa täällä ihanassa internetissä.

   Lainaa

  59. Tulos: +10 (32 ääntä)
   Rami: Rasistit juhlii ennenku ruumiit on kylmenneet.
   Suurin juhlintahan tuli FB-kansalta. "Hei saadaan jakaa sympatiaa osoittavia kuvia, vaikka minullakin on vain suomalaisia ystäviä eikä yksikään ranskalainen näe solidaarisuuttani!"

   Lainaa

  60. eriparisukka 17.11.2015 23:05
   Tulos: +14 (34 ääntä)
   Muumi: No jaa, suurin osa on jo palannut arkeen ja vaihtanut profiilikuvansa normaalin värisiksi, jotta voi taas ensi viikolla vaihtaa värejä seuraavan trendin perässä.
   No mutta. Ensin puoli suomea itkee kun on niin tekopyhiä ihmisiä että kehdannu laittaa ranskan lipun profiilikuvakseen, mutta sitten kun se otetaan pois niin itketään taas siitä että on niin tekopyhää pitää sitä vaan kaksi päivää. Voihan saamari että kyrvityttää tommonen. Ja ite vaihoin sen maanantaina pois koska ranskalaiset itekkin palasivat normaaliin elämään, kouluun sekä töihin. Kävin vielä kuitenkin maanantai aamuna viemässä kynttilän sekä kukan hautausmaalle kunnianosoituksena kaikille terrori-iskuissa kuolleille.

   Lainaa

  61. Tulos: +43 (57 ääntä)
   Huomasikohan kukaan, että tällä kertaa kaikki mokan tehneet olivat miehiä? :) Feissaritiimi tehnyt fiksun piilovinkin, ettei aina tarvi tulla yleistämään naisten tekemiin mokiin koko naisväestöä tyhmäksi, idiootiksi, huorahtaviksi bimboiksi.

   Lainaa

  62. Tulos: +5 (21 ääntä)
   eriparisukka: No mutta. Ensin puoli suomea itkee kun on niin tekopyhiä ihmisiä että kehdannu laittaa ranskan lipun profiilikuvakseen, mutta sitten kun se otetaan pois niin itketään taas siitä että on niin tekopyhää pitää sitä vaan kaksi päivää. Voihan saamari että kyrvityttää tommonen. Ja ite vaihoin sen maanantaina pois koska ranskalaiset itekkin palasivat normaaliin elämään, kouluun sekä töihin. Kävin vielä kuitenkin maanantai aamuna viemässä kynttilän sekä kukan hautausmaalle kunnianosoituksena kaikille terrori-iskuissa kuolleille.
   Ihan kunnianosoituksena?

   Lainaa

  63. Patriotic voice 18.11.2015 13:15
   Tulos: 0 (48 ääntä)
   Monikulttuurisuuden kritisointi tekee heti ihmisestä rasistin? Kuinka tyhmä voit olla? Ota se pää pois p*rseestä!
   Rami: Rasistit juhlii ennenku ruumiit on kylmenneet.

   Lainaa

  64. Tulos: -10 (22 ääntä)
   eriparisukka: No mutta. Ensin puoli suomea itkee kun on niin tekopyhiä ihmisiä että kehdannu laittaa ranskan lipun profiilikuvakseen, mutta sitten kun se otetaan pois niin itketään taas siitä että on niin tekopyhää pitää sitä vaan kaksi päivää. Voihan saamari että kyrvityttää tommonen. Ja ite vaihoin sen maanantaina pois koska ranskalaiset itekkin palasivat normaaliin elämään, kouluun sekä töihin. Kävin vielä kuitenkin maanantai aamuna viemässä kynttilän sekä kukan hautausmaalle kunnianosoituksena kaikille terrori-iskuissa kuolleille.
   no tosiaan tekopyhää, jos meet kukkia/ kynttilöitä haudalle viemään, joista et varmasti ketään tuntenu. siinä saisit joka päivä olla viemässä. sit jos tunsitkin tästä porukasta joitain henkilöitä, niin oisit vienyt vaan niitten muistoks kukkia/ kynttilöitä eikä kaikkien uhrien. minun elämääni liikutti enemmän ukin kuolema, kuin monien tuntemattomien ihmisten kuolema. en siis oo ihan tunteeton ihminen minäkään.

   Lainaa

  65. Mörökölli 18.11.2015 18:39
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Aliiine: Jotenkin epämukava olo, että näin pian tapahtuman jälkeen tästä aletaan jo repiä huumoria. Olisihan sitä voitu pikkuisen antaa asian jäähtyä?
   Mustaakin mustempi huumori toimii aina tuoreena.

   Lainaa

  66. eriparisukka 18.11.2015 22:31
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kalahammas: Ihan kunnianosoituksena?
   Jep. Enkä oo yhteenkään mediaan sitä laittanu nyt tätä feissarimokia lukuunottamatta. Nyt vaan rupes ottaa tää ainainen tekopyhäks haukkuminen päähän.

   Lainaa

  67. Tulos: +6 (6 ääntä)
   pohhhhshs: En ymmärrä miten moinen tyhjäpää on selvinnyt siihen ikään että osaa kirjoitella Facebookissa tyhmyyksiään.
   se ei paljon vaadi. paitsi tyhjänpään, ja sehän siltä löytyykin.

   Lainaa

  68. Tulos: +8 (8 ääntä)
   jpk: Onko mulla jäänyt jokin villitys välistä, mutta missä ammutaan _poroja_ _snaipperikiväärillä_? Vai mitä hittoa tuossa tapahtuu!?
   Ei poro, vaan metsäpeura. Ja on ihan normaali metsästyskivääri.

   Lainaa

  69. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Aki, äkkiä se kytkin OFF-asentoon !!!!

   Lainaa

  70. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Olis ollu kiva nähdä lisää kommentteja, esim. kun tää viimeinen vatipää ois saanu kuulla mikä totuus oli..

   Lainaa

  71. Arthur Brown 21.11.2015 22:02
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Bansku: Toi Atte taas joutaisi jonnekin korpeen yksikseen….
   Mitä? Suuri osa tekijöistä taisi olla ranskalaisia. Selitys on Ranskan siirtomaahistoria, jonka ansiosta iso osa väestöstä on luonnostaan muslimeita ja arabeja (vrt. Britannian imperiumi, sen alusmaat ja Engalnnin vähemmistöjen etnisyys nykyään). Nykyään toki puhutaan Algeriasta tms, mutta vielä 1970-luvun alussa lähes koko läntinen Afrikka oli käytännössä Ranskaa.

   Lainaa

  72. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Sargee: Mitä tulee terrorismiin, niin 15-20% muslimeista kannattaa äärikonservatiivisia islamin tulkintoja, se tekee 180-210 miljoonaa ihmistä. 7% muslimeista tukee suoraan lännessä terroristijärjestöiksi luokiteltujen ryhmien toimintaa, se tekee 85 miljoonaa ihmistä. Paljonko kaikilla, IRA, baskit yms. on tukijoita ja kannattajia? Puhutaan vain joistain sadoista tuhansista ihmisistä, yhteensä. Islamilainen terrorismi on aivan oman kokoluokkansa ongelma, joka ei suvaitsevaisuudella katoa.
   Ihan muslimimaassa asuessani aika kiinnostavat ovat prosentit.. Missähän maassa kysely tehty? Ei taida kattaa ihan koko muslimiväestöä?
   Sargee: CIA world factbook, pewglobal. Pewglobal tiedot perustuvat siis kyselytutkimuksiin, eli prosenttiosuudet ovat siis vain ihmisiä, jotka ovat myöntäneet tutkimuksessa tukensa.
   Laita toki linkki kyseiseen läheeseen, siitä toivottavasti tulee ilmi myös valtio(t) josa kyseinen kysely on tehty?
   Nimi: no tosiaan tekopyhää, jos meet kukkia/ kynttilöitä haudalle viemään, joista et varmasti ketään tuntenu. siinä saisit joka päivä olla viemässä. sit jos tunsitkin tästä porukasta joitain henkilöitä, niin oisit vienyt vaan niitten muistoks kukkia/ kynttilöitä eikä kaikkien uhrien. minun elämääni liikutti enemmän ukin kuolema, kuin monien tuntemattomien ihmisten kuolema. en siis oo ihan tunteeton ihminen minäkään.
   Hautausmaalle ei viedä kynttilöitä ja kukkia vain tietylle haudalle, sinne voi myös viedä kukkia, kynttilöitä tai mitä mieleen juolahtaa vaikkapa läheiselle joka on haudattu erille hautuumaalle, taikkapa osoittamaan myötätuntoa tämän kaltaisissa tilanteissa tilanteissa. Suosittelen käymään hautuumaalla jouluaattoiltana, voit huomata, että kenenkään tietyn henkilön hauta ei loista niin paljon kuin eräs muu kohta koko paikalla. Sanot, ettet ole niin tunteeton sinäkään kun ukkiasi suret, mutta voisiko olla niin, että jotkut ovat jopa sinua tunteellisempia? Onko se sinulta pois? Ne "monet tuntemattomat" ovat joidenkin ukkeja, äitejä, isejä, rakkaita, LAPSIA, tätejä, setiä, siskoja, veljiä, kumppaneita... Sanot ettet ole tunteeton sinäkään.. Noinkohan? Etkö voi tuntea toisen ihmisen tuskaa?

   Lainaa

  73. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Tuohon venäjän lippuun voisi kommentoida, että tuo mervin kommentti on moka, koska venäläinen konehan tuossa taannoin tipahti ja surmansa sai montamonituista ihmistä.

   Lainaa

  74. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Milly: Voi Atte…
   No neljällä noista tekijöistä oli kyllä Ranskan kansalaisuus.

   Lainaa

  75. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Ni.: Selitys on Ranskan siirtomaahistoria, jonka ansiosta iso osa väestöstä on luonnostaan muslimeita ja arabeja (vrt. Britannian imperiumi, sen alusmaat ja Engalnnin vähemmistöjen etnisyys nykyään). Nykyään toki puhutaan Algeriasta tms, mutta vielä 1970-luvun alussa lähes koko läntinen Afrikka oli käytännössä Ranskaa.
   Eikös niistä ainaki neljä posauttajaa ollut Ranskan kansalaisia?

   Lainaa

  76. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Suvakit käyvät tekemässä persu miehinä omia False flag -hyökkäyksiään ja menevät sitten faceen kihertämään sitä kuinka hyvin he osaavat modernit sometaidot.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Ranska, pariisi, kuva, terroristit, terrorismi, ISIS, uutiset, lippu