Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Sekalaisia, osa 231

  Suurenna näkymä

  65 kommenttia

  1. Peipponen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1500 (1548 ääntä)

   Vikalle repesin kyllä aika pahasti. :D

     Lainaa

  2. Huomionhakua? kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +221 (313 ääntä)

   Kyllä ihan surettaa Tinan puolesta. :(

     Lainaa

  3. OlenHuonoKeksimäänNimiä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +433 (559 ääntä)

   Tuntuu vähän huonolta Tinan puolesta, jos siis hän oikeasti kokee sitä niin epämiellyttäväksi että muut kehuu ulkonäköä jne siihen pisteeseen saakka että aikoo oikeasti nostaa painoansa jotta ihmiset lopettaisivat.

   Mutta toisaalta oman kokemuksen puutteesta huoliatta ymmärrän että se voi olla erittäin ärsyttävää jos ihmiset kokoajan kehuvt ulkonäköä ja ”seksikkyyttä”, tai siis ei kukaan varmaan pidä sitä mukavana että joku tuntematon vaan tulee ja sanoo että ompa sulla hyvä perse.

     Lainaa

  4. Ei jumalauta kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +165 (207 ääntä)

   En oo koskaan nauranu feissarimokille näin paljoo. Antti ja VESA XD

     Lainaa

  5. tuossa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +59 (75 ääntä)

   Eikö tuollainen Markuksen tapainen juttu ole tapahtunut jossain muuallakin postiauton kanssa? :D ihan kuin täältä olisin joskus sellaisen lukenut.

     Lainaa

  6. jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +123 (193 ääntä)

   Niin nyt ajatellaan että ne rekan ovet on se mikä pitää lastin paikallaan lastitilassa?

     Lainaa

  7. peoplechange kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -24 (110 ääntä)

   Kahvit lens näppikselle kun näitä lukee! Eikun ei sittenkään kun en ole huolimaton idiootti.

     Lainaa

  8. Huomasinsaman kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +51 (59 ääntä)

   tuossa:
   Eikö tuollainen Markuksen tapainen juttu ole tapahtunut jossain muuallakin postiauton kanssa? ihan kuin täältä olisin joskus sellaisen lukenut.

   Mietin ihan samaa :D http://www.feissarimokat.com/2011/04/sekalaisia-osa-7/ Päivityksen rakennekkin oli ihan samanlainen :D

     Lainaa

  9. karvanaama kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +72 (74 ääntä)

   tuossa:
   Eikö tuollainen Markuksen tapainen juttu ole tapahtunut jossain muuallakin postiauton kanssa? ihan kuin täältä olisin joskus sellaisen lukenut.

   Kyllä niitä töhöjä piisaa. ite nähny pari rekkaa ovet auki paahtavan ja olihan joo tosiaan postirekkakin päästelly postit tuulessa viuhuen ovet auki.

     Lainaa

  10. Warhol kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +252 (302 ääntä)

   Tästä Tinan tapauksesta en tiedä, mutta voin ihan kokemuksesta kertoa, että jossain vaiheessa tulee mitta täyteen, kun tuntemattomat ihmiset esim. pysäyttelee kadulla tai lähtee seuraamaan kehuen samalla ulkonäköä yms.

   Myös kauneudessa on se huono puoli, että monet ihmiset (varsinkin miespuoliset oman kokemukseni mukaan) tuntuvat pitävän täytenä idioottina. Jotenkin joidenkin ihmisten päähän ei vain mahdu se, että kaunis nainen voi myös olla fiksu.

   Mutta en usko, että kenenkään kannattaa alkaa pilaamaan terveyttään sen takia, että haluaa olla rauhassa. Enkä nyt sano, etteikö ylipainoisetkin voisi olla viehättäviä.

     Lainaa

  11. Petkele kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +27 (41 ääntä)

   Kaukolla on liikaa jauhoja makkarassa.

     Lainaa

  12. Mauno kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +69 (81 ääntä)

   Vesa :DDDDD

     Lainaa

  13. Maria kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +327 (341 ääntä)

   Tiinan kohdalla on vaikea sanoa onko kyseessä egonboostauspäivitys vai todellinen turhautuminen, mutta ikävä kyllä tuo ongelma on monille naisille ihan todellinen. Hyvä ystäväni – vaaleatukkainen, lyhyt ja pienikokoinen, yleisten kauneuskäsityksen mukaan varsin nätti – on töissä ruokakaupassa ja kokee häirintää miespuolisten asiakkaiden taholta päivittäin.

     Lainaa

  14. FM_MF kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +98 (102 ääntä)

   Viimeinen oli hyvä. Toisaalta ymmärrettävää, koska tuokin häikäilemätön ruokavaras oli Turusta.

     Lainaa

  15. Piupali kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +268 (284 ääntä)

   Joillakin ihmisillä on joku ihmeellinen käsitys, että on ok kommentoida toisen ihmisen ulkonäköä vieläpä päin naamaa, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Se asiakaspalvelutyössä oleva henkilö ei ole siellä sinun silmäniloksi, vaan yrittää vain tehdä työtään. Työelämään ei muutenkaan kuulu kaikenlaiset tytöttelyt ja pojittelut tai ulkonäön kommentoiminen. Lisäksi kaikenlaiset ennakkoluulot voi pitää omana tietonaan. Mulle kerran sanottiin töissä kahvipöydässä (olen vähän alle kolmekymppinen nainen ja tekniikan insinööri) puhuttaessa jostain tieteeseen liittyvästä näyttelystä, että “onko se sun mielestä liian insinöörimäistä?”, kun kyseinen aihe ei sattunut mua kiinnostamaan…

     Lainaa

  16. Juuso kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +160 (170 ääntä)

   OlenHuonoKeksimäänNimiä:
   Tuntuu vähän huonolta Tinan puolesta, jos siis hän oikeasti kokee sitä niin epämiellyttäväksi että muut kehuu ulkonäköä jne siihen pisteeseen saakka että aikoo oikeasti nostaa painoansa jotta ihmiset lopettaisivat.

   Mutta toisaalta oman kokemuksen puutteesta huoliatta ymmärrän että se voi olla erittäin ärsyttävää jos ihmiset kokoajan kehuvt ulkonäköä ja ”seksikkyyttä”, tai siis ei kukaan varmaan pidä sitä mukavana että joku tuntematon vaan tulee ja sanoo että ompa sulla hyvä perse.

   Itse ymmärrän hyvin. Ne ulkonäköä kommentoivat ja omasta mielestään erittäin hyvää läppää muutenkin heittävät tyypit kun eivät ole niitä miellyttävimpiä. Asiakaspalvelussa niitä urpoja ei pääse mihinkään pakoon, ja nehän käyttävät tilanteen hyväkseen mm. iskuyrityksinä. Suurin osa on keski-ikäisiä tai vanhempia, epäsiistejä, ylipainoisia ja tyylitajuttomia miehiä ja naisia. Olen päätellyt, että kukaan ei niitä jaksa normaalisti kuunnella, jos on mahdollisuus paeta, niin tulevat sitten kauppoihin kertomaan huonoja juttujaan, kun asiakaspalvelijan on vain kuunneltava.

     Lainaa

  17. 556yy5 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -118 (212 ääntä)

   Itketään kun ei olla nättejä, sitten kun ollaan, vittuunnutaan kun joku huomaa

     Lainaa

  18. Sinttu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +148 (170 ääntä)

   Tiedän useita naisia, jotka ovat onnistuneet laihduttamaan huomattavasti. Kun sitten huomiota alkaa tulla uudistuneen ulkomuodon myötä, on vaikeaa ymmärtää miksi aiemmin ei kelvannut. Persoona on sama, ulkokuori vain muuttunut. Joskus on vaan helpompi lihoa takas.

     Lainaa

  19. Pölölö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -124 (142 ääntä)

   Ootko tosissas? Sehä ois aivan mahtavaa? :D

   OlenHuonoKeksimäänNimiä:
   Tuntuu vähän huonolta Tinan puolesta, jos siis hän oikeasti kokee sitä niin epämiellyttäväksi että muut kehuu ulkonäköä jne siihen pisteeseen saakka että aikoo oikeasti nostaa painoansa jotta ihmiset lopettaisivat.

   Mutta toisaalta oman kokemuksen puutteesta huoliatta ymmärrän että se voi olla erittäin ärsyttävää jos ihmiset kokoajan kehuvt ulkonäköä ja ”seksikkyyttä”, tai siis ei kukaan varmaan pidä sitä mukavana että joku tuntematon vaan tulee ja sanoo että ompa sulla hyvä perse.

     Lainaa

  20. Sannni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +167 (183 ääntä)

   Maria:
   Tiinan kohdalla on vaikea sanoa onko kyseessä egonboostauspäivitys vai todellinen turhautuminen, mutta ikävä kyllä tuo ongelma on monille naisille ihan todellinen. Hyvä ystäväni – vaaleatukkainen, lyhyt ja pienikokoinen, yleisten kauneuskäsityksen mukaan varsin nätti – on töissä ruokakaupassa ja kokee häirintää miespuolisten asiakkaiden taholta päivittäin.

   Jep. Kun jotkut miehet kuvittelevat että naisista on ok, tai pitäisi olla, kun ulkonäköä kommentoidaan, eikä pitäisi valittaa kunhan kehutaan, niin voi miettiä (teen nyt hetero-oletuksen, homomiehet kun harvemmin ahdistelevat naisia) olisiko omasta mielestä kiva jos tuntemattomat *miehet* kommentoisivat vaikkapa hyvää persettä päivät pitkät. Vai alkaisiko tuntua vähän ahdistavalta.

     Lainaa

  21. Käyttäjä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +169 (175 ääntä)

   Voi sen kai ymmärtää jos tuntemattomat, ehkäpä vanhemmat ihmiset, tulevat kommentoimaan “onpa kaunis tyttö”. Vaikka eivät siitäkään kaikki pidä. Mutta toisen seksikkyys ja seksuaalisuuteen vivahtavat asiat ei kuulu toisille yhtään, eikä varsinkaan asiakaspalvelutilanteissa.

     Lainaa

  22. Käyttäjä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +61 (63 ääntä)

   tuossa:
   Eikö tuollainen Markuksen tapainen juttu ole tapahtunut jossain muuallakin postiauton kanssa? ihan kuin täältä olisin joskus sellaisen lukenut.

   Huomasinsaman: Mietin ihan samaa http://www.feissarimokat.com/2011/04/sekalaisia-osa-7/ Päivityksen rakennekkin oli ihan samanlainen

   Näin ihan maallikkona arvioisin että tässä maailmassa on kuljetusajoneuvo ajanut ovet auki useamminkin kuin yhden kerran. Ja jos siitä haluaa vääntää vitsiä, niin tuontapainen vitsi siitä luontevimmin ensimmäisenä tulee mieleen. Joten pidän mahdollisena, etteivät jutut välttämättä lainkaan liity toisiinsa :)

     Lainaa

  23. pöllö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +126 (132 ääntä)

   Ymmärrän Tinaa, vaikka hän ilmaisee asiansa vähän hassusti. Olen vähän ujo ja haluan mieluiten olla ihan rauhassa tuntemattomien lähestymiseltä. Tämän takia en viitsi juuri koskaan laittautua tai pukeutua nätisti, koska kiusaannun huomiosta… Luulenpa kyllä että aika poistaa tämän ongelman päiväjärjestyksestä ennen pitkää :D

     Lainaa

  24. Janna kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -14 (62 ääntä)

   Maria:
   Tiinan kohdalla on vaikea sanoa onko kyseessä egonboostauspäivitys vai todellinen turhautuminen, mutta ikävä kyllä tuo ongelma on monille naisille ihan todellinen. Hyvä ystäväni – vaaleatukkainen, lyhyt ja pienikokoinen, yleisten kauneuskäsityksen mukaan varsin nätti – on töissä ruokakaupassa ja kokee häirintää miespuolisten asiakkaiden taholta päivittäin.

   No tämän Tinan kohdalla on ihan pelkkä egoboosti :D

     Lainaa

  25. en tykkää kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +154 (158 ääntä)

   Itse olen ollut koulukiusattu 12 vuoden ajan ulkonäköni takia, joten myönnän että minkäännäköinen ulkonäön arvostelu ei tunnu hyvältä, olkoot se sitten “positiivista” tai negatiivista. Sitä ei vain tehdä. Aikoinaan ensimmäisessä työpaikassani sain yhdestä duunikaverista todellisen riesan, vietti tauot samassa paikassa, kaivoi mun numeroni numeropalvelusta ja lähetteli viestejä “noin söpölle tytölle” ja tarjosi kyytejä vaikka oli itse lomalla ja sitten vielä uhosi että ei aio luovuttaa, ennenkuin alan seurustelemaan hänen kanssa. Eihän se edes tiennyt seurustelinko mä jo jonkun kanssa, en vastannut koskaan sen viesteihin ja lähetteli niitä vielä silloinkin kun ei enää työskennellyt tuolla. “Olitko juuri äsken liikkeessä x, oli ihan sun näköinen tyyppi”. Juu en ollut. Sain kerran oikein kunnon persraivarit (kun oli lähetellyt noita söpöviestejä ja tuli taas taukoilemaan mun työpisteeseen) ja annoin tulla oikein tunteella, mutta ei mennyt siltikään jakeluun.

     Lainaa

  26. Nainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +185 (207 ääntä)

   Kyllähän se hemmetti turhauttaa, kun tuntemattomat miehet kehuu sun ulkonäköä. Se on loppujen lopuksi aika alentavaa ja erittäin naisia esineellistävää: “Kylläpäs olet onnistunut siinä ainoassa tehtävässäsi tässä maailmassa: hyvältä näyttämisessä”. Hieman kärjistetty mutta you get the picture. Jos haluaa kehua esimerkiksi kaupan kassaa, niin kehuis vaikka hänen työskentelyään!

     Lainaa

  27. nuk kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +197 (203 ääntä)

   Hämmennyn joka kerta siitä, että feissarimokien kommenteissa keskustelut on tyypillisesti fiksumpia kuin monilla keskusteöupalsroilla ja lehtien kommenttipalstoiola.

     Lainaa

  28. Janni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -26 (108 ääntä)

   En ymmärrä yhtään Tinan näkökulmaa. Lääkkeeksi tähän ongelmaan riittää happaman ilmeen vääntäminen naamalle. Kukaan ei varmasti tule kehumaan kaunista pyllyäsi tai muutenkaan juttelemaan, jos näytät koko ajan siltä, että toivoisit toiselle kivuliasta kuolemaa.

     Lainaa

  29. Mark Spenser kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (77 ääntä)

   Tiinan ongelmaa varten on olemassa patenttiratkaisu: Tätipukeutuminen.

     Lainaa

  30. c kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +130 (136 ääntä)

   Tuo ulkonäön kommentointi asiakaspalvelussa on tosi rasittavaa oikeastikin. Itse joskus pikkukioskilla töissä ollessani aloin valita vaatteenikin niin, että olisi mahdollisimman epäimartelevat. Ostin mm. pari kokoa liian isoja housuja ym. vain töitä varten. Jos olisi saanut, olisin varmaan pukeutunut jätesäkkiin :D sitten kun joskus oli töiden puolesta jtn tekstipaitoja niin kyllä jäi nuo limaset vanhat äijät aina tuijottelemaan rintamusta ja muka lukemaan tekstejä, jännä ettei naiset koskaan. Oli kyllä harvinaisen ahdistava paikka olla töissä.

     Lainaa

  31. RJ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +132 (136 ääntä)

   Ymmärrän Tinaa todella hyvin. Tuollaisissa tilanteissa tuntee olonsa helposti noloksi ja kiusaantuneeksi.

   Siinä, miten kehuu toista, on mielestäni erilaisia tasoja. On ihan eri asia sanoa neutraaleja kommentteja, kuten “Sinulla on kauniit silmät.” tai “Mukavan iloinen hymy sinulla.” tms. kuin mennä henkilökohtaisuuksiin, joita nämä “hyvät tissit” -, “kiva takapuoli” – ja “oletpas seksikäs” -kommentit ovat.

   Olen itsekin joutunut monenlaisiin tilanteisiin – eikä ole tuntunut kivalta. Itse en kaipaa enkä halua tuollaisia henkilökohtaisia kehuja kuin omalta mieheltäni.

     Lainaa

  32. Vierailija kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +27 (45 ääntä)

   Surullisinta noissa Kaukoissa on se, että he uskoo tosissaan omiin harhoihinsa :( Ihmisparat, uskonnollisuus todellakin sekottaa jo valmiiksi sairaiden/vajaaälyisten päät.
   Tunnen normaaleita, järkeviä jalat maassa eläviä uskovaisia. Nämä sairaat yksilöt vaan pilaa normaaleiden maineen.

     Lainaa

  33. Sirpa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +81 (87 ääntä)

   Janni:
   En ymmärrä yhtään Tinan näkökulmaa. Lääkkeeksi tähän ongelmaan riittää happaman ilmeen vääntäminen naamalle. Kukaan ei varmasti tule kehumaan kaunista pyllyäsi tai muutenkaan juttelemaan, jos näytät koko ajan siltä, että toivoisit toiselle kivuliasta kuolemaa.

   Niin. Siinä sitä voi sitten miettiä, että miksiköhän useimmat kaupankassat ovat niin myrtsejä…
   Mutta ei sillä happamalla naamalla pitkälle pötkitä työelämässä, varsinkaan asiakaspalvelussa, joten aikas huono neuvo, sanoisin.

     Lainaa

  34. JL kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +53 (55 ääntä)

   Tää kauko mikä tässä esiintyy niin kirjottanut tämän jutun sellaseen suljettuun ryhmään kun mystiikka-piiri. Porukka mitä ryhmään kuuluu niin uskovat yksisarvisiin ja kaikkeen yliluonnolliseen. Voin laittaa fm-ylläpidolle mystiikkapiiriläisten päivityksiä tulemaan, kun sattuu silmään jotain julkaisemisen arvoista.

     Lainaa

  35. blöblö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (81 ääntä)

   No sinänsä ymmärrän Tinaa, mutta facebook päivitys aiheesta saa asian vaikuttamaan vain huomiohuoraukselta.

     Lainaa

  36. Juomari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +33 (41 ääntä)

   Ennemminkin kaipailisin hieman Loirinuotion kaltaista tosi-TV-formaattia, jossa seurataan Anssin filosofointia kalastusretkillään.

   Sivuosassa voisi olla Anssin vähemmän tunnettu Ruotsin-serkku, Abu Kela.

     Lainaa

  37. mortal1ty kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (5 ääntä)

   Markuksen jutusta: perus maanantai (katsokaa vaikka kalenterista!)

     Lainaa

  38. Nimi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (27 ääntä)

   nuk:
   Hämmennyn joka kerta siitä, että feissarimokien kommenteissa keskustelut on tyypillisesti fiksumpia kuin monilla keskusteöupalsroilla ja lehtien kommenttipalstoiola.

   sehän meni hyvin.

     Lainaa

  39. The Muumi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +116 (118 ääntä)

   Juuso: Itse ymmärrän hyvin. Ne ulkonäköä kommentoivat ja omasta mielestään erittäin hyvää läppää muutenkin heittävät tyypit kun eivät ole niitä miellyttävimpiä. Asiakaspalvelussa niitä urpoja ei pääse mihinkään pakoon, ja nehän käyttävät tilanteen hyväkseen mm. iskuyrityksinä. Suurin osa on keski-ikäisiä tai vanhempia, epäsiistejä, ylipainoisia ja tyylitajuttomia miehiä ja naisia. Olen päätellyt, että kukaan ei niitä jaksa normaalisti kuunnella, jos on mahdollisuus paeta, niin tulevat sitten kauppoihin kertomaan huonoja juttujaan, kun asiakaspalvelijan on vain kuunneltava.

   Juuri näin! Ite en oo mikään ns. hyvännäköinen, keskiverto/perusnätti, ja yleensä olin ilman meikkiä töissä ruokakaupan kassalla. Tuntuu tosiaan että niille ällötapauksille riittää se että oot nuori nainen… Ja kun töissä ei voi sanoa että ehhehe painu vittuun pervo ja ne tietää sen (en kyllä sano niin muutenkaan :D). (Ei sillä että olis yhtään hyväksytympää ahdistella kauniita tyttöjä.)

   Ällöttävin, tosin ei töissä, oli isäni ikäinen mies jonka kanssa vaihdoin kulkuneuvossa pari ystävällistä sanaa siitä mitä ympärillä tapahtui. Jäätiin samalla pysäkillä pois ja lähistöllä oli nudistiranta. Ehdotti, että tulisin hänen kanssaan sinne. “Voihan sitä kysyä, älä suutu.” Ei, itse asiassa sun EI tarvi kysyä EIKÄ PITÄISI kysyä tollasia tuntemattomilta naisilta. Kiitos taas paskasta kokemuksesta tuntemattomille puhumisesta. Kyllä ymmärrän hyvin, että nätimpiä naisia alkaa vituttaa, jos tollanen ahdistelu ja kommentit on melkein jokapäiväistä.

     Lainaa

  40. Sprikles kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +73 (73 ääntä)

   nuk:
   Hämmennyn joka kerta siitä, että feissarimokien kommenteissa keskustelut on tyypillisesti fiksumpia kuin monilla keskusteöupalsroilla ja lehtien kommenttipalstoiola.

   Mun mielestä FM-team voisi kyllä perustaa tänne oman keskustelufoorumin. Mä oon ainakin niin no-life, että mielelläni haastelisin teidän kanssa maailman iloista ja suruista!

   Ja itse aiheesta. Ulkonäön kommentointi ei ole soveliasta, vaikkakin ystävällinen kehuminen menköön inhimillisen erehtymisen piikkiin. Sellainen ällökuolaaminen kiimainen kiilu silmissä on taas jotain, mikä oikeuttaa hellää läpäytystä sähkökärpäslätkällä kasseille.

   Vanhana ja nykyisenä aspana Tinalle sellainen vinkki, että luonnonkauneus pelastaa. Kun miehet saa ihailla lähituntumassa ainakin meikäläisen tummia silmänalusia, kraaterin kokoisia ihohuokosia, epätasaista ja hilseilevää ihoa, niin romanttiset tuntemukset on kaukana. ;) Plus saa nukkuu aamulla pidempään, kun ei aamukuudelta tarvii olla vetämässä kahden tunnin iltameikkimaskeja ekana naamaan.

     Lainaa

  41. Maj kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +146 (148 ääntä)

   Ymmärrän Tinaa siinä mielessä, että eräs ystävättäreni laihdutti pois runsaammin kiloja, ja nyt samat tyypit mitkä ennen haukkuivat häntä sotanorsuksi tulevat ihastelemaan ja iskemään täysillä. Eivät ymmärrä, että kunnioitus näitä haukkujia kohtaan on kenties jo aikoja sitten mennyt.
   Muutenkin tuntuu, että on ihan sama mikä puolikalju ja hampaaton mies on. Naisen pitää olla nuori ja nätti.

     Lainaa

  42. Jyrki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -63 (71 ääntä)

   Pistä Tina kuva, muuten ei uskota, että olet niin hyvännäköinen. ;)

     Lainaa

  43. Janni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +62 (64 ääntä)

   Sirpa: Niin. Siinä sitä voi sitten miettiä, että miksiköhän useimmat kaupankassat ovat niin myrtsejä…
   Mutta ei sillä happamalla naamalla pitkälle pötkitä työelämässä, varsinkaan asiakaspalvelussa, joten aikas huono neuvo, sanoisin.

   Olet oikeassa. Onhan se myös ikävää esittää aina vittuuntunutta, jos ei ole sellainen. Asiakaspalvelijallakin on oikeus työrauhaan ihan omana iloisena itsenään. Haluaisin uskoa, että ne ulkonäön kommentoijat luulevat olevansa mukavia. Ovatkohan ne muuten samoja tyyppejä, jotka laukovat surullisen näköisille päin naamaa “Näytät ihan karsealta, mikä sulla on?!” …kiitos, tuo piristi oloani suuresti.

     Lainaa

  44. emppi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (15 ääntä)

   Ensimmäisen kerran nauroin ääneen Feissarimokille :D Vesa

     Lainaa

  45. Mörri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +90 (90 ääntä)

   Kaupan kassana saa kyllä päivittäin osakseen jos jonkinmoisia kommentteja. Siitä kun ei mihinkään pääse pakoon, eikä myöskään voi sanoa mielipidettään herrojen “kohteliaisuuksista”. Päivääni on monta kertaa piristänyt kun asiakas on kehunut minua aurinkoiseksi ja hyväksi asiakaspalvelijaksi, mutta ulkonäköön liittyvät kommentit voisi pitää ihan omana tietonaan. Ylipäätään tuntuu alentavalta olla pelkkä tissit ja perse tai mitä ikinä siinä sitten kehaistaankaan. Sitten haukutaankin huoraksi kun ei esimerkiksi anna puhelinnumeroa. :/ toivon silti että tiina ei antaisi näiden idioottien lannistaa itseään.

     Lainaa

  46. Piilevä kyky kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +73 (73 ääntä)

   Ulkonäön kehuminen voi olla ihan ok ja se voi olla myös täysin sopimatonta. Ero ei ole hiuksenhieno, vaan leveä kuin Amazonjoki. Jotkut sen osaa tehdä asiallisesti ja oikeassa tilanteessa, toiset ovat vain kertakaikkisen karmivia. Itse aikoinaan asiakaspalvelutyössä olleena, oli varsin tyrmistyttävää vastata puhelimeen, jossa lipevä mieshenkilö: “Onkos se Satu puhelimessa?” Minä: “Kyllä… Satu *****nen puhelimessa” Mies: “Löysin sinun kuvasi tuolta INTTTERNETISTÄ ja halusin heti soittaa noin kauniille ja seksikkäälle TYTÖLLE!!” Minä: “Mmmh.. Niin varmaankin FirmaX:n sivulta kuitenkin. Että olikohan teillä jotain yrityksemme palveluihin liittyviä kysymyksiä…?”. En enää edes muista mitä loppupuhelussa tapahtui, mutta kyllä siinä vähän selkäpiitä karmi että tuleeko se seuraavaksi paikan päälle tai vaikka vain odottelee parkkipaikalla työpäiväni päättymistä. Ja kyseinen “FirmaX” myi aivan legitiimejä palveluita yrityksille, ei mitään puhelinseksi-, seuralais- tmv. palveluita.

   On mahtavaa, että enää ei ole naama ja numero netissä ja työ on asiantuntijatyötä. Varsinkin kun entisestä työstä jäi muuan stalkkeri, josta pääsin kunnolla eroon vasta muuttamalla paikkakuntaa ja vaihtamalla kaikki tiedot salaisiksi (ei sama mies kuin em. puhelussa). Face-to-face asiakaspalvelua en ole tehnytkään, mutta sivusta nähnyt mm. miten kaupan kassoilla asiakkaat saattavat kohdella (eritoten nuoria) naisia.

     Lainaa

  47. muumi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (30 ääntä)

   Warhol:
   Tästä Tinan tapauksesta en tiedä, mutta voin ihan kokemuksesta kertoa, että jossain vaiheessa tulee mitta täyteen, kun tuntemattomat ihmiset esim. pysäyttelee kadulla tai lähtee seuraamaan kehuen samalla ulkonäköä yms.

   Myös kauneudessa on se huono puoli, että monet ihmiset (varsinkin miespuoliset oman kokemukseni mukaan) tuntuvat pitävän täytenä idioottina. Jotenkin joidenkin ihmisten päähän ei vain mahdu se, että kaunis nainen voi myös olla fiksu.

   Mutta en usko, että kenenkään kannattaa alkaa pilaamaan terveyttään sen takia, että haluaa olla rauhassa. Enkä nyt sano, etteikö ylipainoisetkin voisi olla viehättäviä.

   Voin kertoo että tunnen ton naisen ja se ei haluu mitään muuta kun huomioo noil sen typeril letkautuksil

     Lainaa

  48. huoh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (39 ääntä)

   Asiakaspalvelijat kertokaas mielipiteenne, kun itse nuorena naisena olen muutaman kerran kehunut kassalla työskentelevän nuoren naisen kauniisti laitettuja kynsiä, onko tämäkin teidän mielestänne ikävää? Itse en ole koskaan ajatellut, että toinen voisi siitä loukkaantua, mutta en missään nimessä halua tätä enää sanoa, jos se tekee myyjän olon epämukavaksi.

     Lainaa

  49. Sannni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (36 ääntä)

   huoh:
   Asiakaspalvelijat kertokaas mielipiteenne, kun itse nuorena naisena olen muutaman kerran kehunut kassalla työskentelevän nuoren naisen kauniisti laitettuja kynsiä, onko tämäkin teidän mielestänne ikävää? Itse en ole koskaan ajatellut, että toinen voisi siitä loukkaantua, mutta en missään nimessä halua tätä enää sanoa, jos se tekee myyjän olon epämukavaksi.

   Ihminen jota on henkilökohtaisesti arvosteltu jo sata kertaa sinä päivänä voi kokea sen stressaavana, vaikka tajuaisikin että tarkoitus on hyvä. Itse olin asiakaspalvelijana aika rento (työpaikka oli kiva, joten mitä tahansa nyypistelyä ei tarvinnut kuunnella, se auttoi) ja olisin ottanut tuon ystävällisyytenä, mutta aika monella on hermot muutenkin solmussa kun on pakko sietää kaikki, joten pidän varmimpana kehua vain työhön kuuluvia asioita, hyvää asennetta tai asian osaamista.

     Lainaa

  50. kiki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +59 (59 ääntä)

   huoh:
   Asiakaspalvelijat kertokaas mielipiteenne, kun itse nuorena naisena olen muutaman kerran kehunut kassalla työskentelevän nuoren naisen kauniisti laitettuja kynsiä, onko tämäkin teidän mielestänne ikävää? Itse en ole koskaan ajatellut, että toinen voisi siitä loukkaantua, mutta en missään nimessä halua tätä enää sanoa, jos se tekee myyjän olon epämukavaksi.

   En usko, että kenenkään olo tulee epämukavaksi siitä, jos joku toinen, joka ymmärtää kynsien päälle, kehuu niitä. Jos oikeasti ihailet nimenomaan niitä kynsiä, voit kehua, ja luultavasti kehujen kohde ilahtuu.

   Silloin kun mulla oli rastat, sain niistä jatkuvasti kehuja tuntemattomilta. Jos kehujalla oli itsellään rastat, tilanteessa ei tuntunut olevan mitään epämiellyttävää. Mutta sitten tuli myös niitä setämiehiä, jotka kiinnittivät huomiota mun rastoihin, koska näkivät niissä jotain eksoottista.

   Ja sekään ei vielä haittaa, jos vain huomaa jännän jutun, ja sitten jatkaa matkaansa. Mutta jos jäädään tuijottamaan, tai tullaan vielä kehumaan, niin tilanne tuntuu tosi inhottavalta. Ero on siinä, että ensimmäisessä tilanteessa kehuja on innostunut rastoista. Toisessa tilanteessa kehuja innostuu ajatuksesta, että pääsisi hiplaamaan mun… rastoja.

     Lainaa

  51. Vaikea akka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +48 (50 ääntä)

   huoh:
   Asiakaspalvelijat kertokaas mielipiteenne, kun itse nuorena naisena olen muutaman kerran kehunut kassalla työskentelevän nuoren naisen kauniisti laitettuja kynsiä, onko tämäkin teidän mielestänne ikävää? Itse en ole koskaan ajatellut, että toinen voisi siitä loukkaantua, mutta en missään nimessä halua tätä enää sanoa, jos se tekee myyjän olon epämukavaksi.

   Kynsien kehuminen on varmaan siitä paremmasta päästä ulkonäön kehumista, varsinkin jos kysymys asiasta johon henkilö on selvästi panostanut ja josta on siis kiinnostunut. Ongelmaksi se muodostunee lähinnä silloin, jos kehuja on lihava hikinen äijä joka vonkaa selänraaputusta (tms ällöä) tai jos satut olemaan se 157. henkilö joka sanoo täsmälleen saman asian..

     Lainaa

  52. Lilliska kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (45 ääntä)

   huoh:
   Asiakaspalvelijat kertokaas mielipiteenne, kun itse nuorena naisena olen muutaman kerran kehunut kassalla työskentelevän nuoren naisen kauniisti laitettuja kynsiä, onko tämäkin teidän mielestänne ikävää? Itse en ole koskaan ajatellut, että toinen voisi siitä loukkaantua, mutta en missään nimessä halua tätä enää sanoa, jos se tekee myyjän olon epämukavaksi.

   Itse pidän siitä, jos on vaikka just nuo kynnet laitettu, tai hiukset jotenkin kivasti, niin että se huomataan. Ja voi siitä sanoakin, mutta on myös hyvin tarkkaa miten sen kohteliaisuuden sanoo. Itsellä kun on pari tatuointia, niin niistäkin olen saanut “kiva tatska”-tyylisiä kommentteja, ja nekin on kivoja.
   Mutta taas kerran kaikki seksuaalissävytteiset kommentit, tuijottaminen ja virnuilu sekä muuten ulkonäköni kommentointi – meikki, kroppa, ilme jne – on mielestäni asiatonta, eikä kuulu kenellekään edes työaikana.

     Lainaa

  53. Vapaamaalari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -24 (30 ääntä)

   Mainiota sarkasmia :D

   nuk:
   Hämmennyn joka kerta siitä, että feissarimokien kommenteissa keskustelut on tyypillisesti fiksumpia kuin monilla keskusteöupalsroilla ja lehtien kommenttipalstoiola.

     Lainaa

  54. Miu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +51 (51 ääntä)

   nuk:
   Hämmennyn joka kerta siitä, että feissarimokien kommenteissa keskustelut on tyypillisesti fiksumpia kuin monilla keskusteöupalsroilla ja lehtien kommenttipalstoiola.

   Minä olen myös positiivisesti yllättynyt ettei tähän keskusteluun oo tullut vielä niitä “Naiset” -kommentteja. Tosin ehkä niiden kirjoittelijat nukkuu vielä.

     Lainaa

  55. kassa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +46 (46 ääntä)

   huoh:
   Asiakaspalvelijat kertokaas mielipiteenne, kun itse nuorena naisena olen muutaman kerran kehunut kassalla työskentelevän nuoren naisen kauniisti laitettuja kynsiä, onko tämäkin teidän mielestänne ikävää? Itse en ole koskaan ajatellut, että toinen voisi siitä loukkaantua, mutta en missään nimessä halua tätä enää sanoa, jos se tekee myyjän olon epämukavaksi.

   Kynsien kehuminen menee vielä sallitun rajoissa ja itse ainakin saisin tällaisesta kommentista vain hyvän mielen, sillä olenhan niihin kynsiin panostanut :) Itse myyjänä koen epämukavaksi lähinnä suoran ulkonäön kommentoinnin ns. seksuaalisessaja esineellistävässä mielessä. Myöskin se millä tavoin kommentti esitetään merkitsee paljon. Omassa työpaikassani asioi eräs vanhempi herrasmies joka aina asioidessaan kehuu myyjää kauniiksi erittäin hienotunteisesti tavoitteenaan selkeästi piristää myyjän päivää. Täytyy sanoa että kommentit kuten “Valitsisiko kaunis neiti minulle sieltä yhden ässäarvan” jne. todellakin saavat hyvän mielen aikaiseksi kun tietää että taustalla on todella tavoite ilahduttaa toista :)

   Hyvä nyrkkisääntö on että sellaisia kehuja ja kommentteja voi sanoa toiselle, joista myöskään itse ei loukkaantuisi tai tulisi vaivautuneeksi. Itse saatan myös asiakkaalle mainita jos hänellä on esim. nätti laukku tai pipo ja kaikki ovat tähän mennessä ilahtuneet kommentista.

     Lainaa

  56. kassa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +34 (36 ääntä)

   Vaikea akka: Kynsien kehuminen on varmaan siitä paremmasta päästä ulkonäön kehumista, varsinkin jos kysymys asiasta johon henkilö on selvästi panostanut ja josta on siis kiinnostunut. Ongelmaksi se muodostunee lähinnä silloin, jos kehuja on lihava hikinen äijä joka vonkaa selänraaputusta (tms ällöä) tai jos satut olemaan se 157. henkilö joka sanoo täsmälleen saman asian..

   Itse en niinkään välitä kehujan ulkonäöstä! Vaikka tuota selänraaputusta vonkaisi Skandinavian Hunks niin kokisin sen asiattomana. Kohteliaisuus taas otetaan kiitollisena vastaan oli sen esittäjä minkä näköinen tahansa :)

     Lainaa

  57. Aino Hyvärinen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (12 ääntä)

   Juomari:
   Ennemminkin kaipailisin hieman Loirinuotion kaltaista tosi-TV-formaattia, jossa seurataan Anssin filosofointia kalastusretkillään.

   Sivuosassa voisi olla Anssin vähemmän tunnettu Ruotsin-serkku, Abu Kela.

   :D Liian vähän kalastajia täällä

     Lainaa

  58. nave kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (22 ääntä)

   Tuo Tina ei oo oikeesti ees laihtunu ku kolmisen kiloa ja kehutkin taitavat olla huhupuhetta :D

     Lainaa

  59. your mom kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (23 ääntä)

   Lilliska: sekä muuten ulkonäköni kommentointi – meikki,

   Miten meikki eroaa kynsistä? Molempiin olet panostanut ja molemmat laittanut. Kyllä mä voisin ajatella, että kommentti “onpa sulla hieno meikki” on ihan positiivinen kehu, mutta tietysti se olen vain minä.

     Lainaa

  60. Annie kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +41 (43 ääntä)

   Ihana huomata että ihmiset täällä ymmärtää kassatyöntekijöiden turhautumisen! Mielestäni palvelualoilla pitäisi nostaa esille tämä ongelma että monet asiakaspalvelijat joutuvat kokemaan häirintää jopa päivittäin. Onhan esim. hoitohenkilökunnallekin ohjeet väkivaltaisten potilaiden varalta. Asiakaspalvelijan tulee hymyillä ja olla kohtelias ja on järkyttävää että sitä käytetään häikäilemättömästi hyväkseen. Olisi oikeasti hyvä jos tulisi yleinen ohje että ahdisteleville asiakkaille sanottaisiin tylysti että herra (tai rouva) on hyvä ja painuu muualle tästä kaupasta jos ei osaa käyttäytyä :D Sitten jos tulisi vihaista palautetta niin kaupasta ystävällisesti vastattaisiin että tämä on meidän käytäntö, olet varmaankin käyttäytynyt asiattomasti. Saisi mokomat limaiset hyypiöt opetuksen.

     Lainaa

  61. joop kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (21 ääntä)

   Tina halusi vain päästä kehumaan yleisesti kuinka kaunis hän onkaan, piti vaan käyttää siihenkin käänteispsykologiaa.

     Lainaa

  62. ??? kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -34 (44 ääntä)

   Menee usko ihmisiin kun lukee näitä kommentteja. Ihanko oikeasti toisen ihmisen ulkonäön kehuminen on näin suuri ihmisoikeusrikos? Itse en ole kertaakaan saamistani kommenteista loukkaantunut, en positiivista enkä negatiivisista. En vaan yksinkertaisesti välitä muiden mielipiteistä omaa ulkonäköäni kohtaan, enkä varmasti voi olla tässä asiassa ainoa. Enhän?

     Lainaa

  63. Piupali kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (23 ääntä)

   ???:
   Menee usko ihmisiin kun lukee näitä kommentteja. Ihanko oikeasti toisen ihmisen ulkonäön kehuminen on näin suuri ihmisoikeusrikos? Itse en ole kertaakaan saamistani kommenteista loukkaantunut, en positiivista enkä negatiivisista. En vaan yksinkertaisesti välitä muiden mielipiteistä omaa ulkonäköäni kohtaan, enkä varmasti voi olla tässä asiassa ainoa. Enhän?

   Tää on vähän sama asia, kuin että kiusaaminen on subjektiivinen kokemus. Jos työpaikallaan kokee tulleensa häirityksi, niin eikö siihen sun mielestä ole oikeutta, kun itseäsi ei kommentointi häiritse? Kysymys ei ole loukkaantumisesta, vaan puhtaasti siitä, että meillä jokaisella pitää olla oikeus tehdä työnsä rauhassa. Komppaan myös Annieta, onhan yleisesti työpaikoilla toimintaohjeita miten toisia kohdellaan, niin miksi ei myös palvelualoilla voisi olla?

     Lainaa

  64. harkinta sallittua kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -12 (22 ääntä)

   OlenHuonoKeksimäänNimiä:
   Tuntuu vähän huonolta Tinan puolesta, jos siis hän oikeasti kokee sitä niin epämiellyttäväksi että muut kehuu ulkonäköä jne siihen pisteeseen saakka että aikoo oikeasti nostaa painoansa jotta ihmiset lopettaisivat.

   Mutta toisaalta oman kokemuksen puutteesta huoliatta ymmärrän että se voi olla erittäin ärsyttävää jos ihmiset kokoajan kehuvt ulkonäköä ja ”seksikkyyttä”, tai siis ei kukaan varmaan pidä sitä mukavana että joku tuntematon vaan tulee ja sanoo että ompa sulla hyvä perse.

   Tämä ongelma on joskus itseaiheutettu. En väitä, että juuri tämä nimenomainen Tina kulkisi piukoissa joogahousuissa ja läpinäkyvissä topeissa… Mutta joskus pitää nuorena naisena ihmetellä, miten joillakin sukupuoleni edustajilla on pokkaa pitää ks. kaltaisia vaatteita julkisilla paikoilla. En kannusta ketään ahdistelemaan toisia millään verukkeella. Mutta joskus toivoisin että joillakin naisilla olisi tuttavapiirissään edes se yksi ihminen, joka sanoisi suoraan mitä ajattelee heidän vaatetuksestaan.

   Itsensä lihottaminen ei ole ratkaisu ongelmiin, sillä mikään vastoinkäyminen ei ole oman kunnon heikentämisen arvoista. Jos tuntee saavansa liikaa huomiota jonkun kropanosan takia, parempi keino on pukeutua löysempiin tai muulla tavoin peittävämpiin vaatteisiin.

     Lainaa

  65. Pöpöpöö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (6 ääntä)

   Tuosta Kaukon tekstistä puuttuu sanoja…
   Ne sanat on: Pyydänkristallienergiaa ruokaan ja juomaan ja haittaavien aineiden poistoa.

     Lainaa

  66. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , , , ,