Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Päivän hyvä työ

Vanhus pulassa. Mitä tekee Antero?
Päivän hyvä työ

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1792 (1914 ääntä)
      Tällästä se sit nykyää on, että ihmiset ei voi auttaa muita ilman että taka-ajatuksena on facetila joka kerää mahdollisimman paljon tykkäyksiä!! Huonosti on asiat. :(

      Lainaa

    2. Tulos: +279 (363 ääntä)
      Käässä

      Lainaa

    3. Tulos: +1844 (1928 ääntä)
      Anterolla on vissiin niin hauskaa, ettei tule ollenkaan ajatelleeksi sitä vanhusparkaa, joka nyt jäi ilman parin viikon ruokiaan jotka kenties hyvinkin vähäisellä eläkkeellään oli juuri ostanut...

      Lainaa

    4. hattufolio 3.11.2015 1:53
      Tulos: -66 (116 ääntä)
      Jos Antero tosissaan sanoi tälle kyseis

      Lainaa

    5. Tulos: +1021 (1065 ääntä)
      Höh, toivottavasti mummo/pappa sai jollain konstilla ruokansa takaisin. Voi kun tuli itsellekin ihan surku olo kun mietin vanhusparkaa.

      Lainaa

    6. hattufolio 3.11.2015 1:55
      Tulos: +263 (303 ääntä)
      perkeleen puhelin... siis jos Antero tosissaan sanoi tälle kyseiselle tyypille että hei ukko tai akka niin ois pitänyt tajuta että jos vaan jättäsin asian sikseen...noh, ainakin yritit

      Lainaa

    7. Tulos: +1021 (1065 ääntä)
      Varastin vanhuksen ruokaostokset, mutta naamioin sen tällaiseksi hauskaksi sattumukseksi, että pääsen pätemään. Varmaan sitä vanhustakin nauratti.

      Lainaa

    8. Tulos: +588 (616 ääntä)
      Voi vanhusta :( Iäkkäiden kauppareissut ovat muutenkin monin verroin vaikeampia saati että joku jolppi varastaa pienellä eläkkeellä hankitut ostokset. Mutta milläs tuon korjaa?

      Lainaa

    9. Tulos: +453 (595 ääntä)
      Nyt kyllä puuttuu kommentoijilta medialukutaito, jos luulee juttua aidoksi. Kyseessähän on selvästi satiiri siitä, miten nykyään kaikki tekevät juurikin tuota somessa.

      Lainaa

    10. Tulos: +76 (124 ääntä)
      ...sinne meni mummon/papan eläkerahat. Se siitä auttamisesta.

      Lainaa

    11. Tulos: +75 (131 ääntä)
      Tyyppi nauraa vahingolleen, vaikka samalla se vanhus on nyt ilman ruokaansa?

      Lainaa

    12. Tulos: +124 (168 ääntä)
      Ah, hullunhauskaa satiiria porukasta joka ylpeilee Facessa auttamisillaan. Niin ärsyttävää pätemistä! Asiassahan on vain se, että yleensä jos autetaan niin joku tarvitsi sitä apua. Toivoisitteko itse että jos vaikka jalkanne olisi kipsissä joku auttaisi portaita ylös ja olisi sitten itseensä tyytyväinen, vai että jäisitte sinne portaiden alapäähän? Auttamisella päteminen on ehkä ärsyttävää, mutta auttamatta jättämisellä päteminen, koska nettiuskottavuus, on noin tuhat kertaa pahempaa.

      Lainaa

    13. Tulos: +250 (282 ääntä)
      just: Nyt kyllä puuttuu kommentoijilta medialukutaito, jos luulee juttua aidoksi. Kyseessähän on selvästi satiiri siitä, miten nykyään kaikki tekevät juurikin tuota somessa.
      No selvästi ja selvästi. Itsekin toivon, että on satiiria, mutta tuntematta kirjoittajaa asiaan on mahdotonta ottaa kantaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +38 (52 ääntä)
      Vai että ihan paikallislehteen.

      Lainaa

    15. Tulos: +114 (138 ääntä)
      Voi ei ku tuli paha mieli :( Mul oli jo sellainen fiilis ku aloin lukeen tota, että tää loppuu jotenkin niin, että se vanhus kuvittelee, että hänet ryöstetään tms. No, niinhän siinä tavallaan kävikin. Toivottavasti tää ei oo totta.

      Lainaa

    16. Tulos: +185 (209 ääntä)
      Ihan selvä keksitty juttu. "mummeli tai papparainen", kyllähän sen nyt tunnistaa kumpi kyseessä. Eiköhän se mummeli/papparainen olisi aukaissut suunsa, kun suojatien jälkeen ei saakaan kassejaan takaisin. Ja kirjoittaja huomasi kassit vasta koneelle istahtaessaan? Ei esim. kotiovea avatessaan, kun on kädet täynnä tavaraa? Bullshittiä sanon minä.

      Lainaa

    17. Tulos: +29 (51 ääntä)
      Pan: Anterolla on vissiin niin hauskaa, ettei tule ollenkaan ajatelleeksi sitä vanhusparkaa, joka nyt jäi ilman parin viikon ruokiaan jotka kenties hyvinkin vähäisellä eläkkeellään oli juuri ostanut…
      Joo, en kans tykännyt oikein tästä..

      Lainaa

    18. Seppo Saviniemi 3.11.2015 7:55
      Tulos: +154 (172 ääntä)
      Eiköhän kyseessä ole sellainen paljon puhuttukin "läppä". Antero nyt kettuilee nimenomaan näille "tänään autoin toista ihmistä ja nyt minut julistetaan pyhimykseksi"-tyyppisiä päivityksiä.

      Lainaa

    19. Tulos: -21 (69 ääntä)
      Tämän takia en aio ikinä tehdä lapsia. Nämä "ADHD Anterot" kun tulevaisuudessa yrittävät pyörittää tätä palloa niin siinä ei tule kovin hyvin käymään.

      Lainaa

    20. Ikävästi tehty 3.11.2015 8:52
      Tulos: +38 (48 ääntä)
      No, pääsipähän ainakin Feissarimokiin kerta ei paikallislehteen.

      Lainaa

    21. King Arthur 3.11.2015 8:56
      Tulos: -40 (62 ääntä)
      Sofia: Ihan selvä keksitty juttu. “mummeli tai papparainen”, kyllähän sen nyt tunnistaa kumpi kyseessä. Eiköhän se mummeli/papparainen olisi aukaissut suunsa, kun suojatien jälkeen ei saakaan kassejaan takaisin. Ja kirjoittaja huomasi kassit vasta koneelle istahtaessaan? Ei esim. kotiovea avatessaan, kun on kädet täynnä tavaraa? Bullshittiä sanon minä.
      Keksityt jutut on yleensä hieman liian yksityiskohtaisia. Vinkiksi vaan kun seuraavan kerran selvittelet valeita. Vaikka onhan se söpön suomalaista ettei mitään usko.

      Lainaa

    22. Tulos: +74 (82 ääntä)
      Sannni: Ah, hullunhauskaa satiiria porukasta joka ylpeilee Facessa auttamisillaan. Niin ärsyttävää pätemistä! Asiassahan on vain se, että yleensä jos autetaan niin joku tarvitsi sitä apua. Toivoisitteko itse että jos vaikka jalkanne olisi kipsissä joku auttaisi portaita ylös ja olisi sitten itseensä tyytyväinen, vai että jäisitte sinne portaiden alapäähän? Auttamisella päteminen on ehkä ärsyttävää, mutta auttamatta jättämisellä päteminen, koska nettiuskottavuus, on noin tuhat kertaa pahempaa.
      Olisiko vaihtoehtona auttaa ja olla pätemättä yhtään millään?

      Lainaa

    23. Tulos: +24 (50 ääntä)
      asdfg: Tällästä se sit nykyää on, että ihmiset ei voi auttaa muita ilman että taka-ajatuksena on facetila joka kerää mahdollisimman paljon tykkäyksiä!! Huonosti on asiat.
      Pyyteetön auttaminen ei enää kiinnosta, suurin osa ihmisistä on melko narsistisia nykyään.

      Lainaa

    24. Tulos: +60 (82 ääntä)
      Ihan tosissaanko osa täällä kommentoivista ajattelee että tämä juttu on totta?? Kuten nimimerkki just sanoi aiemmin, selvää satiiria. Vai meinaatteko ihan oikeasti ettei joku nyt vaan hoksaa, onko se autettava mummo vai pappa? Ja vielä toteaa kirjoittavansa sen facebookkiin kliseisten tykkäyshorausten kanssa ja pääsevänsä paikallislehteen. Nyt joku raja.

      Lainaa

    25. Tulos: +8 (44 ääntä)
      Poikahan on ihan aito vatipää.

      Lainaa

    26. Tulos: -5 (49 ääntä)
      Tuskimpa on edes tapahtunut. Kirjoitetusasukin on vähän tollanen pakosti keksitty. Onneksi olkoon, voitit juuri vuoden turhimman somepäivityspalkinnon.

      Lainaa

    27. yli opisto hörho 3.11.2015 10:19
      Tulos: +30 (46 ääntä)
      Nojoo, älkää nyt ottako tosissanne tätä juttua.

      Lainaa

    28. Tulos: +18 (38 ääntä)
      Ja nyt se mummo/papparainen puolestaan on päivittämässä tulikivenkatkuista noottia faceen, kuinka nuorisohuligaanit kierosti varastivat viikon ruuat eikä pienestä eläkkeestä ole varaa ostaa uutta.

      Lainaa

    29. Tulos: +19 (51 ääntä)
      Immeiset ny takas sinne peruskoulun äikäntunneille. Selevää satiiria kuten joku tuossa mainitsikin. Luulisi feissarimokien lukijoiden tajuavan ku kaikkiin tappauksiin kommentoidaan keksitty juttu syytöksiä. (Ja kiitos ei ad hominemia kirjotusasusta)

      Lainaa

    30. Ikkimi Riih 3.11.2015 14:14
      Tulos: +13 (37 ääntä)
      Noniin, lukeekaapas nyt koko moka uudestaan tiedostaen, että tämä oli satiiria. On meinaan paljon parempi.

      Lainaa

    31. Tulos: -20 (26 ääntä)
      Pan: Anterolla on vissiin niin hauskaa, ettei tule ollenkaan ajatelleeksi sitä vanhusparkaa, joka nyt jäi ilman parin viikon ruokiaan jotka kenties hyvinkin vähäisellä eläkkeellään oli juuri ostanut…
      Kannattaa olla riks, niin ei tule tollasia ongelmaia...

      Lainaa

    32. Tulos: -12 (32 ääntä)
      Voiko oikeesti joku olla näin URPO? Miten voi lähtee kulkemaan kotiin ostosten kanssa ilman että se vanhus on sanonut mitään? Mä en nyt oikeen niele tätä tarinaa..

      Lainaa

    33. Tulos: +5 (25 ääntä)
      asdfg: Tällästä se sit nykyää on, että ihmiset ei voi auttaa muita ilman että taka-ajatuksena on facetila joka kerää mahdollisimman paljon tykkäyksiä!! Huonosti on asiat.
      No eikos se kuitenki loppujenlopuksi ole tarkeinta, etta autetaan? Vai oisko parempi jattaa auttamatta, jos ei auta ihan vain hyvaa hyvyyttaan?

      Lainaa

    34. Tulos: -6 (18 ääntä)
      Miten ko. Tyyppi ei voi tietää että oliko se mummo vai papparainen? Aika hassua.

      Lainaa

    35. Tulos: -18 (38 ääntä)
      Ja tyyppi vielä lesoilee Facebookissa et "Jee pöllin just vanhukselta safkat!"..? Ja ylipäänsä "auttoi" tätä vanhusta vain siksi että pääsis lesoilemaan Facebookiin...? Ois nyt saatana tajunnu ees koittaa ettiä sitä vanhusta jostain että olis voinut hyvittää pöllimänsä ostokset. >_< Se vanhus raasu kun ei välttämättä syö kovin hyvin viikkoon tai kahteen jos safkat viedään, aika monella vanhuksella se eläke on niin surkea että sillä ei kauheasti elellä tai syödä mitään. Sitäpaitsi se " ruokakassia-whatsoever" oli mitä todennäköisimmin tarkkaan harkittua ruokaa pitemmäksi aikaa. Ihan vain koska ton ikäset vanhukset ei muutenkaan osta kalliita eineksiä, herkkuja ynnä muuta turhaa mitä me nuoret monesti ostetaan. Sietäis ton jätkän hävetä eikä nauraa räkättää paskasta naurua lesoillen jossain Facebookissa!

      Lainaa

    36. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Paskapuhetta, mutta uskon.

      Lainaa

    37. Tulos: -13 (29 ääntä)
      Ikkimi Riih: Noniin, lukeekaapas nyt koko moka uudestaan tiedostaen, että tämä oli satiiria. On meinaan paljon parempi.
      Heipä hei Antero...

      Lainaa

    38. Tulos: +25 (29 ääntä)
      just: Nyt kyllä puuttuu kommentoijilta medialukutaito, jos luulee juttua aidoksi. Kyseessähän on selvästi satiiri siitä, miten nykyään kaikki tekevät juurikin tuota somessa.
      näin.

      Lainaa

    39. Tulos: -3 (13 ääntä)
      Sannni: Ah, hullunhauskaa satiiria porukasta joka ylpeilee Facessa auttamisillaan. Niin ärsyttävää pätemistä! Asiassahan on vain se, että yleensä jos autetaan niin joku tarvitsi sitä apua. Toivoisitteko itse että jos vaikka jalkanne olisi kipsissä joku auttaisi portaita ylös ja olisi sitten itseensä tyytyväinen, vai että jäisitte sinne portaiden alapäähän? Auttamisella päteminen on ehkä ärsyttävää, mutta auttamatta jättämisellä päteminen, koska nettiuskottavuus, on noin tuhat kertaa pahempaa.
      ... Antero varmaan tällaista päivitystä kirjoittaessaan hiffaisi, että "oho, mäpä vahingossa pöllin sen tyypin kaunalosauvat, heh heh" -.-

      Lainaa

    40. Tulos: +36 (44 ääntä)
      Järkytyin miten moni täällä otti tämän tosissaan, mitä ihmettä nyt oikeasti ihmiset.. Näkyyhän tuosta nyt kilometrin päähän, että tarkoitus on vain piilovittuilla noille "tein tänään hyvän teon ja kerron siitä fb:ssä" tyypeille.

      Lainaa

    41. Tulos: +13 (27 ääntä)
      Mäsä: No selvästi ja selvästi. Itsekin toivon, että on satiiria, mutta tuntematta kirjoittajaa asiaan on mahdotonta ottaa kantaa.
      No kyllä on. Jos tuosta tekstistä ei käsitä koko tekstin olevan hölynpölyä niin on kyllä aika typerä

      Lainaa

    42. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Jos olisin ollut se ukko tai akka niin olisin luultavasti vetänyt Anteroa kävelykepillä ohimoon. Heti kun olisin vain saanut sen sutjakkeen kiinni.

      Lainaa

    43. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Pan: Anterolla on vissiin niin hauskaa, ettei tule ollenkaan ajatelleeksi sitä vanhusparkaa, joka nyt jäi ilman parin viikon ruokiaan jotka kenties hyvinkin vähäisellä eläkkeellään oli juuri ostanut…
      Luulempa vaan, että koko juttua ei koskaan ole tapahtunut.

      Lainaa

    44. Puolikiero_savolainen 4.11.2015 9:52
      Tulos: -10 (16 ääntä)
      V***u Antero mitä menit tekemään! Ala ottaa vastuuta elämästäsi ja lopeta tuo nauru-hymiöiden käyttö, kaikki uskoo että jännittää ja sillee, mutta ryöstit eläkeläisen ruokakassin. Varmasti maistuu hyvältä ne ruoat? ":D"

      Lainaa

    45. Tulos: +7 (17 ääntä)
      mä en ole mikään tosikko/kukkahattutäti, mutta oonko ainoo jonka mielestä tää oli enemmänki tyhmä, kuin hauska päivitys?

      Lainaa

    46. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Kaikista asioista mitä ei koskaan tapahtanut, tämä tapahtui kaikista vähiten.

      Lainaa

    47. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Itse reagoin samanlaisella harmistuksella kuin moni muukin jutun lukiessaan, mutta toisaalta hieman huvitti tahattomasti pieleen mennyt suuri ja lupaava viikon hyvä teko! Kuitenkin kommentteja selatessa minua ihmetytti yleinen oletus siitä, että kaikki eläkeläiset aina "käyttävät vähäiset varansa". Oletus "vanhus = vähävarainen" on mielestäni outo. Toki monessa tapauksessa varmasti tosi, mutta ei mikään yleistys.

      Lainaa

    48. Välkky123 6.11.2015 9:25
      Tulos: 0 (12 ääntä)
      Kyllä menee usko ihmiskuntaan, kun tajuaa, että jotkut EIVÄT tajunneet tämän jutun olevan satiiri. *Naamapalmu otsasta läpi ja ranteet auki McDonaldsin muovilusikoilla*

      Lainaa

    49. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Kyllä on perkele TYHMÄÄ porukkaa! :D Sarkasmia sekä myös ironiaa äärimmäisen mainiosti ymmärtävänä ihmisenä annan teille tolloille nyt ilmaisen oppitunnin: Miten tunnistan läpän/sarkasmin tekstistä? 1. Käytä järkeäsi. "Hei ukko tai akka..." Noniin, tässä olemme nyt ymmärtäneet, että koko teksti on läppää. Sen enempää ei tarvitse edes opettaa. Ymmärrän aspergerit, jotka eivät ymmärrä simppeleitäkään juttuja, mutta tuskinpa kaikilla täällä kommentoineista on diagnoosi? Käyttäkää järkeänne joskus.

      Lainaa

    50. Tulos: +7 (7 ääntä)
      just: Nyt kyllä puuttuu kommentoijilta medialukutaito, jos luulee juttua aidoksi. Kyseessähän on selvästi satiiri siitä, miten nykyään kaikki tekevät juurikin tuota somessa.
      Minulla kävi kerran ihan oikeasti niin, että kävin ruokakaupassa, maksoin ostokset ja menin kotiin, ja huomasin sitten vasta kotona että minähän olin kiikuttanut ne ostokset koko matkan kotiin kaupan ostoskorissa. Ei siinä sitten muuta kuin purin ostokset kotona pois korista ja vein korin takaisin kauppaan. En saanut sakkoja enkä edes moitteita.

      Lainaa

    51. Poistuva perhonen 29.3.2022 0:14
      Tulos: +1 (1 ääni)
      asdfg: Tällästä se sit nykyää on, että ihmiset ei voi auttaa muita ilman että taka-ajatuksena on facetila joka kerää mahdollisimman paljon tykkäyksiä!! Huonosti on asiat. :(
      sarkasmi

      Lainaa

    52. Kumea sika 29.3.2022 0:17
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Yllätyin kans siitä miten porukka otti tämän tosissaan? Musta oli ihan hauska sarkastinen päivitys siitä miten jotku hehkuttaa tehneensä ns. päivän hyvän työn somessa. Ja loppuun vielä yllättävä twisti! Hyvää tarinankerrontaa eikä kertojalla ollut tarkoituskaan saada sinua uskomaan, että se oli totta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: vanhus, mummo, pappa, vaari, kauppakassi, kantoapu