Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Muumimania

Muumikeräilijöitä hullumpia ihmisiä saa hakea.
Muumimania

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 40 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1122 (1150 ääntä)
      Myydään risa muki. Muuten priimakunnossa!

      Lainaa

    2. Hohhoijjaa 3.11.2015 1:48
      Tulos: -413 (577 ääntä)
      Saman vuoden mukeja on tullut muutama myytyä ja 4 mukista ehkä noin 500e saanut, joten jos 3e tulee tuosta pyytämään niin ei ole kyllä kaikki muumit laaksossa.

      Lainaa

    3. Tulos: +756 (782 ääntä)
      Naurattaa aina nää "mut muuten priimakunnossa" kuvaukset. Ei se vaan ole priimakunnossa jos siinä on yksikään kolhu :-D

      Lainaa

    4. Tulos: -74 (152 ääntä)
      Asiaton kommentti uliuli.

      Lainaa

    5. Tulos: +177 (213 ääntä)
      Ekassa on varmaan taas joku "kostan kaikille ku kerran jäin ite ilman" :D Seuraavat kommentit mahtaa olla silkkaa kakkamyrskyä ellei yp oo poistanut pikaisesti koko julkaisua. Ja toisessa, tosiaanko ilmoitus menee pilalle jos siihen ei heti saa av yv jonoa :'D Kolhuja ei näy paljoa eikä kovin isoja, kun ottaa huomioon keräilyarvon, mutta enpä itsekään 70€ yhdestä mukista maksaisi vaikka olis kuinka priima ja hieno. Toisaalta ostin juuri kaksi pientä nukkea yhteishintaan 495€ että ehkäpä en arvostele muiden harrastuksia :D

      Lainaa

    6. Tulos: +273 (305 ääntä)
      Siis yrittääk nää Tomin kaltaiset ihmiset saada jonku paskamyrskyn aikaseks vai ketä edes kehtaa ruveta facebookissa, julkisessa ryhmässä, heittämään jotai "hahaa sulla on syöpä/autismi" -'läppää'? Mahtaak Tomi ite olla feikkiprofiilin tehnyt, normaali ihminen kun ei omalla naamalla ja nimellä voi olla noin pelle?

      Lainaa

    7. karvanaama 3.11.2015 4:30
      Tulos: +258 (286 ääntä)
      noi muumikeräilijät on kyllä varmaan ihan oma ihmislajinsa.

      Lainaa

    8. Tulos: +277 (285 ääntä)
      Myydään muumimuki, myyjä on ehkä kusipää joka loukaantuu tarjouksista ja hän haukkuu syöpääsi mutta itse muki on priimaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +68 (102 ääntä)
      vitun muumit

      Lainaa

    10. pallinaama 3.11.2015 6:58
      Tulos: +85 (119 ääntä)
      Nyt ihan yleisestiottaen, villityksensä kullakin - itsekin keräilen eri asioita, mutta mikä näissä muumeissa on se juttu että maksetaan satoja euroja joistain MUKEISTA? Tai edes kymmeniä euroja? Ja ymmärtäisin jos joku yksittäinen ihminen on vinksallaan muumimukeihin, mutta että tämä on jonkun ison porukan villitys? Onko tämä edes selitettävissä vai lähteekö ihmiset tähän mukaan koska muutkin tykkää?

      Lainaa

    11. Tulos: +227 (253 ääntä)
      Hohhoijjaa: Saman vuoden mukeja on tullut muutama myytyä ja 4 mukista ehkä noin 500e saanut, joten jos 3e tulee tuosta pyytämään niin ei ole kyllä kaikki muumit laaksossa.
      En tarkoita olla ilkeä, mutta meille normi-ihmisille muki on kippo josta voi juoda kahvia/ teetä/ vettä/ hätätilassa viiniä jos lasit loppuvat kesken. Plussaa jos se on söpö, miksei, mutta satasia kiposta kuulostaa enempi mielenhäiriöltä kuin kirpparilta.

      Lainaa

    12. Sukellusvenelentäjä 3.11.2015 7:32
      Tulos: +52 (62 ääntä)
      Onneksi priima on kunnossa.

      Lainaa

    13. Tulos: +109 (117 ääntä)
      Mulla on niitä Arabian "Muumi lumihangessa" mukeja myynnissä. Hinta 600€/kpl. Mukeja on joku pari sataa. Lopetan työnteon justiinsa.

      Lainaa

    14. Tulos: +72 (88 ääntä)
      Sannni: En tarkoita olla ilkeä, mutta meille normi-ihmisille muki on kippo josta voi juoda kahvia/ teetä/ vettä/ hätätilassa viiniä jos lasit loppuvat kesken. Plussaa jos se on söpö, miksei, mutta satasia kiposta kuulostaa enempi mielenhäiriöltä kuin kirpparilta.
      Niin paljon kuin samaa mieltä olenkin, olen myös nähnyt ja kuullut omasta mielestäni paljon typerämpiä asioita ostettavan vieläkin absurdeimmilla hinnoilla. Mutta elämä on valintoja, kaikki käyttäköön rahansa siihen mihin mielivät.

      Lainaa

    15. töttöröö 3.11.2015 8:53
      Tulos: +2 (46 ääntä)
      E: Niin paljon kuin samaa mieltä olenkin, olen myös nähnyt ja kuullut omasta mielestäni paljon typerämpiä asioita ostettavan vieläkin absurdeimmilla hinnoilla. Mutta elämä on valintoja, kaikki käyttäköön rahansa siihen mihin mielivät.
      No, tyhmempiin ja tyhmempiin. Kyllähän sitä käytetään rahaa poskettomia summia vanhoihin postimerkkeihin yms, mutta kyllä se, että joku on valmis mukista maksamaan jopa tuhansia, jos on vanhimmat muumit kyseessä, nii se on ihan yhtä hullua vähintään :D mut tosiaan, kukin tekee kuten parhaaks näkee :)

      Lainaa

    16. King Arthur 3.11.2015 9:04
      Tulos: +126 (132 ääntä)
      snøre: Siis yrittääk nää Tomin kaltaiset ihmiset saada jonku paskamyrskyn aikaseks vai ketä edes kehtaa ruveta facebookissa, julkisessa ryhmässä, heittämään jotai “hahaa sulla on syöpä/autismi” -’läppää’? Mahtaak Tomi ite olla feikkiprofiilin tehnyt, normaali ihminen kun ei omalla naamalla ja nimellä voi olla noin pelle?
      Ihan tyypillistä "bro" nettikulttuuria. Nuoret miehet etenkin imee pöllöinä kaikki vaikutteet. Autismin ja syövän kun heittää kepeästi "loukkauksena" niin se on niiiin edgyä trollaamista jou mään. Ihmettelen ettei huoritellut päälle, naiselta kun sai palautetta. Jotenkin surku käy näitä. Jotenkin taas ei.

      Lainaa

    17. Tulos: +7 (27 ääntä)
      Salla vaan v*ttuili, rasittava tyyppi.

      Lainaa

    18. yli opisto hörho 3.11.2015 9:58
      Tulos: +107 (117 ääntä)
      "Myymäni tuote on täysin kunnossa, lukuunottamatta paria lohjennutta kohtaa." Keräilyesineillä kunto määrittää hinnan. Tuo muki ei todellakaan ole 70e arvoinen.

      Lainaa

    19. Tulos: +68 (78 ääntä)
      Hohhoijjaa: Saman vuoden mukeja on tullut muutama myytyä ja 4 mukista ehkä noin 500e saanut, joten jos 3e tulee tuosta pyytämään niin ei ole kyllä kaikki muumit laaksossa.
      Niin, myyjällä. rikkinäinen kippo on rikkinäinen kippo eikä sillä ole minkäänlaista antiikki- tai keräilyarvoa, ellei sitten perusta itselleen idiootin rikkomien kippojen kokoelmaa.

      Lainaa

    20. Tulos: -20 (38 ääntä)
      En nyt mene varmaksi sanomaan, mutta jotenkin muistelen nähneeni tuon Sallan kuvan jossain muuallakin.. ettei olisi lainannut jonkun astiadivarin ilmoituksesta. Ainakin kaikilla tuntemillani ihmisillä teemukit ovat keittiön kaapissa eivätkä kirjahyllyssä päällekkäin..

      Lainaa

    21. Tulos: +67 (71 ääntä)
      Rehtori: Mulla on niitä Arabian “Muumi lumihangessa” mukeja myynnissä. Hinta 600€/kpl. Mukeja on joku pari sataa. Lopetan työnteon justiinsa.
      av yv haen heti missä kunnossa onko eläintalous lähteekö 500 eurolla

      Lainaa

    22. Tulos: +108 (112 ääntä)
      Yebs: av yv haen heti missä kunnossa onko eläintalous lähteekö 500 eurolla
      Ovat sirpaleina, mutta muuten priimatavaraa!

      Lainaa

    23. Tulos: +30 (50 ääntä)
      pallinaama: Nyt ihan yleisestiottaen, villityksensä kullakin – itsekin keräilen eri asioita, mutta mikä näissä muumeissa on se juttu että maksetaan satoja euroja joistain MUKEISTA? Tai edes kymmeniä euroja? Ja ymmärtäisin jos joku yksittäinen ihminen on vinksallaan muumimukeihin, mutta että tämä on jonkun ison porukan villitys? Onko tämä edes selitettävissä vai lähteekö ihmiset tähän mukaan koska muutkin tykkää?
      Voihan se tuntua hullulta, mutta moni näkee nuo muumiprintit taiteena ja sen takia niitä ostetaan. Ei sen takia että ne on MUKEJA. Kyllä postimerkeistäkin on maksettu miljoonia.. siis POSTIMERKISTÄ.

      Lainaa

    24. Tulos: +27 (43 ääntä)
      erkki: vitun muumit
      Yläpeukutin.

      Lainaa

    25. Tulos: +39 (49 ääntä)
      pallinaama: Nyt ihan yleisestiottaen, villityksensä kullakin – itsekin keräilen eri asioita, mutta mikä näissä muumeissa on se juttu että maksetaan satoja euroja joistain MUKEISTA? Tai edes kymmeniä euroja? Ja ymmärtäisin jos joku yksittäinen ihminen on vinksallaan muumimukeihin, mutta että tämä on jonkun ison porukan villitys? Onko tämä edes selitettävissä vai lähteekö ihmiset tähän mukaan koska muutkin tykkää?
      En mä nyt ymmärrä miksi mukit olisi yhtään sen oudompi keräilykohde kuin mikään muukaan. Ja ei, en keräile itse muumimukeja. En keräile mitään, mutta itse maksoin vasta 450€ erään jääkiekkoilijan käyttämästä hikisestä pelipaidasta. Eipä tuotakaan harrastusta moni ymmärrä, mutta minulle se on tärkeä.

      Lainaa

    26. Tulos: +18 (32 ääntä)
      Tiedoksi niille jotka eivät näitä muumimukikauppoja ole seuranneet, että lause "pari palaa irti, muuten priimakunnossa" tarkoittaa sitä, että mukin pinnoite on moitteeton, ei ole siis naarmuja tms. Tämä voi jollekin olla se syy että ostaa mukin, koska senhän voi kääntää vitriinissä niin päin, että lohkeama ei näy ja silloin se näyttää priimalta :) Itse en ostaisi (huijaisi itseäni), mutta jotkut tosiaan ostelee näitä vielä ihan hyvään hintaan.

      Lainaa

    27. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Myydään Muumit sumussa muki. Hintapyyntö järjetön. http://www.hitpromo.net/imageManager/show/7124_white.jpg

      Lainaa

    28. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Petkele: Myydään Muumit sumussa muki. Hintapyyntö järjetön. http://www.hitpromo.net/imageManager/show/7124_white.jpg
      Noi Muumi lumimyrskyssä mukit on tosi harvinaisia, niitä ei kyllä rahalla saa ...

      Lainaa

    29. Tulos: +46 (48 ääntä)
      "Annan 300 euroa sille jolle haluan." "Mä otan." "Sori, ei käy." "Jono, annan lapsille." "En annakaan kenellekään, pidän ite."

      Lainaa

    30. Tulos: +71 (71 ääntä)
      Kyllä mä ainaki hengaisin autistisen syöpäpotilaan kanssa ennemmin kun ton Tomin kaa. Ihan vaan et autistisella syöpäpotilaalla mitä todennäköisemmin on enemmän käytöstapoja kuin tunnevammaisella kusipäällä. -.-

      Lainaa

    31. Tulos: +43 (45 ääntä)
      "joku vitun autisti" Häpeän puolestasi, Tomi.

      Lainaa

    32. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Oon alkanut pohtia, onkohan niihin ilmaisjakeluämpäreihinkin piilotettu joku muumi, kun ovat niin haluttuja. Selittäisi paljon. Muumiämpärit olis sitä paitsi paljon kätevämpi keräilykohde. Ei tulisi kolhujakaan helpolla.

      Lainaa

    33. Tulos: -10 (48 ääntä)
      Sannni: En tarkoita olla ilkeä, mutta meille normi-ihmisille muki on kippo josta voi juoda kahvia/ teetä/ vettä/ hätätilassa viiniä jos lasit loppuvat kesken. Plussaa jos se on söpö, miksei, mutta satasia kiposta kuulostaa enempi mielenhäiriöltä kuin kirpparilta.
      "Me normi-ihmiset", kas näin on jälleen nostettu itsensä muiden yläpuolelle.

      Lainaa

    34. Tulos: -5 (9 ääntä)
      Olisin kyllä voinut ottaa tuon ensimmäisen kuvan muumit eväsretkellä-setin! ;)

      Lainaa

    35. Puolikiero_savolainen 4.11.2015 9:55
      Tulos: -2 (24 ääntä)
      karvanaama: noi muumikeräilijät on kyllä varmaan ihan oma ihmislajinsa.
      Meillä kerätään kanssa. Fazer-mukia vaille kaikki löytyy. Ja ei tämä meille koskaan ole ollut mikään fanaattinen touhu, on ostettu kun on ollut tilaisuus ja osaatko arvata kokoelman arvoa? Aloita vaan sinäkin nyt hyvä harrastus. Onnea matkaan.

      Lainaa

    36. Tulos: -1 (31 ääntä)
      Sannni: En tarkoita olla ilkeä, mutta meille normi-ihmisille muki on kippo josta voi juoda kahvia/ teetä/ vettä/ hätätilassa viiniä jos lasit loppuvat kesken. Plussaa jos se on söpö, miksei, mutta satasia kiposta kuulostaa enempi mielenhäiriöltä kuin kirpparilta.
      Siis hetkonen, pistääkö porukka sen takia peukkua alas kun oon saanu kipoista rahaa? Siis herranjumala, mie oon 18v jätkä joka sai mammalta luvan myydä vanhoja kuppeja, eikä mua siis kiinnosta todellakaan mitä muut niistä maksaa, kuhan ite kerään kolikot talteen. Ja lisättäköön tähän siis että kyseessähän on arabian 90-luvun muumimuki, joka nyt on enemmän keräily kappale kuin mikään kahvikippo, vaikka muki onkin suhteellisen huonossa kunnossa, ei se silti ole 3e arvoinen. Ja vielä puuduttava sepostus jatkuu, satanen muumimukista kuulostaa toki paljolle, kallein muki myyty johonkin parin tonnin hintaan joka alkaa kuulostaa jo aika kalliille omaankin korvaan. Ja mitä nyt tuohon tulee että ''mutta meille normi-ihmisille muki on kippo josta voi juoda kahvia/ teetä/ vettä/ hätätilassa viiniä jos lasit loppuvat kesken.'' Noh, minulle kolikko on kolikko vaikka voissa paistaisi, silti pikaisella googletuksella löytyi artikkeli suomessa myydystä keräilyrahasta hintaan 132 000e. Tulipas näin nälkäisenä ja kiireellä kasattu teksti, että saattaa jonkun korvaan vihaiselta kuulostaa. Huumorilla ja faktoilla koitin pikkusen saada ymmärrystä asiaan, hyvät päivän jatkot kaikille vain :).

      Lainaa

    37. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Salla on selvästikin ladannut kuvan vain saadakseen huomiota ja esitelläkseen kokoelmaansa. "Haluutko" "Joo" "Haha etpä saa" Ei oo kaikki muumit laaksossa hänelläkään.

      Lainaa

    38. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Ärsyttää nämä "mietis vähän :)" kun itse on väärässä. Jos et tiedä jostain asiasta, älä esitä että olet asiantuntija.

      Lainaa

    39. rottanpää 11.11.2015 2:29
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      Tuntuu et "autistista" on tullu uus "homo". Nykyään ei enää törmää (tai ainakaan mä en oo törmännyt) siihen et tyypit huutelis "vitun homo", tai muuten käyttäis sitä haukkumasanana tai vastaavana. Kaikki täysjärkiset kyllä tajuaa miksei se ees oo okei. Mut sit kuitenkin nää samat tyypit käyttää "autistia" samaan tapaan? Jännä vaan et jos joku haukkuis (vaikka läpälläkin) jotain "downiksi" niin kovin montaa ei varmaan naurattais. Mut sit kuitenkin "autisti" on muka ihan ok? Oonko melenpahoittaja? No ehkäpä sit oon, mut sanan käyttäminen haukkumasanana automaattisesti sisältää oletuksen että ko. asia olis jotenkin huono.

      Lainaa

    40. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Tämä on vähän sama kun vanhan tavaran kans. Ihmiset yrittää myydä jotain puhki lahonnutta rukkia ja kuvittelee, että sillä hyvätkin rahat tekee. Ikävä kyllä viat ja kolhut laskee keräilytavaran ja antiikin hintaa roimalla kädellä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, Muumit, muumimukit, kuva, kirppis, kirppari