Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kirpputorin löytöjä, osa 130

  90-luvun jääkaapit nyt erikoistarjouksessa!
  Suurenna näkymä
  Kirpputorin löytöjä, osa 130 Tiivistys

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +675 (681 ääntä)
   Näissä kirppiksissä olen kyllä sen huomannut että niin kauan kun tavaran kunto on "moitteeton" tai se on ollut "vähällä käytöllä", pyydetään siitä ihan ihmeellisiä hintoja. Vanha collegepaita, ryppyinen, tavanomainen, saat uutena samanlaisen hintaan viisi euroa. Mutta pyydän nyt tästä kympin kun on ollut niin vähällä käytöllä :'D

   Lainaa

  2. Tulos: +104 (126 ääntä)
   Korson alueen kirppis. Kaikkea ne myykin siellä keilapallossa.

   Lainaa

  3. Tulos: -203 (411 ääntä)
   Koko jutun pilasi lopussa ollut meemi. Kuka jonnne sen on tehnyt?

   Lainaa

  4. Tulos: +587 (635 ääntä)
   diddidii: Koko jutun pilasi lopussa ollut meemi. Kuka jonnne sen on tehnyt?
   Meidän ikioma Jonne.

   Lainaa

  5. Tulos: +168 (200 ääntä)
   Ihan selvä hamstraaja, kattokaa tota taustaaki.

   Lainaa

  6. Tulos: +200 (206 ääntä)
   Tätä ei puhumalla hyväksi saa...

   Lainaa

  7. Tulos: +118 (122 ääntä)
   Yäk!

   Lainaa

  8. Tulos: +204 (206 ääntä)
   Eikö nää myyjät koskaan kato mitä uusi vastaava maksaa?

   Lainaa

  9. Tulos: +211 (227 ääntä)
   Tulee mieleen ne yksinäiset kengät mitä joskus näkee ja pohtii itsekseen; miten kukaan pystyy hukkaamaan yhden kengän. Samassa sarjassa; miten voi olla mahdollista hukata jääkaapin vihanneslootat?

   Lainaa

  10. Raimoleena 3.11.2015 7:19
   Tulos: +288 (288 ääntä)
   En pääse yli tuosta ilmaisusta: "kertaluontoista" sotkua lukuunottamatta erittäin siisti. .. Really?

   Lainaa

  11. Tulos: +98 (102 ääntä)
   Tuo näyttää siltä, että on löytynyt jonkun roskakasan alta.

   Lainaa

  12. lukija 5683 3.11.2015 7:31
   Tulos: +238 (238 ääntä)
   Vaikka myin 15v vanhan astianpesukoneen 20e hinnalla niin silti hinkkasin sen luukun sivuille pinttyneet liat pois. Meni kaupaksi parissa tunnissa. Tuohonkin hinta 10-50€ ja 20min rätin heilutusta niin kaupat on varmat.

   Lainaa

  13. Sorsapulla 3.11.2015 7:42
   Tulos: +222 (222 ääntä)
   Miltähän vuodelta nämä "kertaluonteiset" sotkut ovat? No ulkopuolelta kaappi on varmaan kuitenkin pysynyt naarmuttomana, kun näyttää olleen hautautuneena 20 vuoden aikana kertyneen vaatekasan alle. (Ihan sattumalta löytyi koko kaappi, kun aloin kaivamaan puhtaita pikkareita tuosta kasasta...)

   Lainaa

  14. Tulos: +193 (195 ääntä)
   Erittäin siisti, mutta paskainen. 15 vuotta vanha. Ei vihanneslaatikoita. 150 €. Oikeasti? oO

   Lainaa

  15. Puolikiero_savolainen 3.11.2015 8:00
   Tulos: -156 (190 ääntä)
   FMteam: Meidän ikioma Jonne.
   No Jonnelle tiedoksi siellä, että Gram ei ole ö-merkki, vaan yksi suosituimmista maailmalla. Ja kuulkaa, jos myyjä olisi rätillä pyyhkäissyt nuo liat pois, oisko tämä enää täällä naurettavana? On armoton maailma nykyään.

   Lainaa

  16. King Arthur 3.11.2015 8:29
   Tulos: +201 (201 ääntä)
   Jos tää olisi ollut enemmällä käytöllä 90-luvulta asti niin kirpputorin sääntöjen mukaan siihen olisi tullut tunnearvolisä +200e.

   Lainaa

  17. Tulos: -9 (17 ääntä)
   Raimoleena: En pääse yli tuosta ilmaisusta: “kertaluontoista” sotkua lukuunottamatta erittäin siisti. .. Really?

   Lainaa

  18. Tulos: +114 (114 ääntä)
   Raimoleena: En pääse yli tuosta ilmaisusta: “kertaluontoista” sotkua lukuunottamatta erittäin siisti. .. Really?
   Sehän kuulostaa vähän mun kämpän kuvaukselta.

   Lainaa

  19. Tulos: +3 (37 ääntä)
   Sannni: Tulee mieleen ne yksinäiset kengät mitä joskus näkee ja pohtii itsekseen; miten kukaan pystyy hukkaamaan yhden kengän. Samassa sarjassa; miten voi olla mahdollista hukata jääkaapin vihanneslootat?
   Täytyi oikein itsekin hetken aikaa pohtia missä meidän jääkaapin vihanneslaatikot on mutta tuolla ne varastossa hyllyllä nököttää :) Jaa miksikö? No koska meillä vihannekset säilytetään astioissa joissa ne säilyy kaksi kolme kertaa kauemmin kuin jääkaapin omissa vihanneslaatikoissa. Mahtuu ko astiat paremmin jääkaappiin kun ei ole vihanneslaatikot tiellä :)

   Lainaa

  20. Käyttäjä 3.11.2015 9:26
   Tulos: +199 (201 ääntä)
   Raimoleena: En pääse yli tuosta ilmaisusta: “kertaluontoista” sotkua lukuunottamatta erittäin siisti. .. Really?
   Niin, tosiaan... Jos kaappi on 15-20 vuotta ollut vähällä käytöllä ja erittäin siisti, ja nyt yhden ainoan kerran sattui olemaan kertaluontoista sotkua... Niin miksi se myyntikuva piti ottaa juuri sillä hetkellä?

   Lainaa

  21. Tulos: +148 (150 ääntä)
   Ihmetyttää nämä jotka ei ennen myyntiä viitsi edes puhdistaa tuotteitaan. Ja sitten vielä ihmettelevät miksei kauppa käy.

   Lainaa

  22. Tulos: +151 (155 ääntä)
   Miten jääkaappi voi olla "vähällä käytöllä"? Kytketty päälle vain silloin tällöin vai availtu ovea vain harkiten joka toinen viikko?

   Lainaa

  23. Turnipsitonttu 3.11.2015 9:35
   Tulos: +116 (118 ääntä)
   Nythän mä pistän rahoiksi. Mulla olis pari yli 30 vuotta vanhaa vihanneslootaa ja värikin on sellainen semisti läpinäkyvä ruskea. Hintaa tulisi ehkä 150 euroo loota koska ne on retroo ja harvalla pyörii nurkissa enää niin vanhaa jääkaappia, että ne on kyllä jo vähän uniikkeja. Värikin on erikoinen kun nykyään ne on kuitenkin kirkasta muovia. En kyllä tiedä, raaskiiko luopua kun kaappikin palveli kaikki ne vuodet niin hyvin. No viiskybää lisää per laatikko kun on tuota tunnearvoa.

   Lainaa

  24. Vaginainen 3.11.2015 9:42
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Hyi helvetti. :X

   Lainaa

  25. Tulos: +119 (121 ääntä)
   "Saattaa olla tai saattaa olla olematta tallessa." -Lähellä paikkaa Kuopio, Finland

   Lainaa

  26. Rampe&Naukkis 3.11.2015 11:58
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Markkinointi on silkkaa kusetusta. Sitä saat mitä tilaat. Nyt tuli vaan paskaa palautetta paskasta laadusta.

   Lainaa

  27. Tulos: +155 (155 ääntä)
   Ja kuulkaa, jos myyjä olisi rätillä pyyhkäissyt nuo liat pois, oisko tämä enää täällä naurettavana? On armoton maailma nykyään.
   Nimenomaan. Jos myyjä ei edes sitä vähää rätillä pyyhkäisyä jaksa, niin onhan se naurettavaa. Jos mäkin alkaisin nyt lätkytellä pieneksi jääneitä vauvanvaatteita jonnekin nettikirpulle, niin varmaan ekaks kävis mielessä pestä kuset, paskat ja oksennukset pois niistä. Eikä vaan todeta, että "kertaluontoista oksennusta, mut kerran vaan päällä pidetty". Mä en todellakaan ole huushollini siivouksen kanssa mitenkään turhan nipo ja saatan ihan hyvin laiskuuttani antaa jääkaapin muhia jossain räjähtäneessä mehupurkin jämissä, mutta kyllä mulla sen verran sosiaalista tilannetajua on, etten mä nyt helvetti nettiin siitä kuvia todisteeksi laita!

   Lainaa

  28. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Täältä saisi näköjään uuden about samalla hinnalla: http://www.gigantti.fi/product/kodinkoneet/jaakaappipakastimet/M50TW12E/matsui-jenkkikaappi-m50tw12e-116-cm Merkistä en tiedä, mutta uusi laite takuineen peittoaa aika helposti 20 vuotta vanhan, "kertaluonteisesti" saastaisen rakkineen, jota on pidetty haudattuna vaatteiden alla, niin että tuulettimet ovat takuulla täynnä pölyä.

   Lainaa

  29. Tulos: +39 (47 ääntä)
   diddidii: Koko jutun pilasi lopussa ollut meemi. Kuka jonnne sen on tehnyt?
   Minusta se taas oli mokan parhain anti. Muttamutta... Ihmiset, kun myytte jotain nettikirppiksillä, niin puhdistakaa nyt edes se tuote ennen valokuvaamista. Tuosta kun olisi heittänyt pullot helvettiin, pikajynssännyt shaisset pois ja rajannut taustan hoarder-kertymät, niin olisi voinut näyttää ihan erilaiselta.

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Miksi ihmiset tekee näin? Sama juttu autojen kanssa, ostetaan parin tonnin ritsa, tuunaamiseen käytetään 5 tonnia ja auton arvo on noussut 1,5k€ --> 6k€. Ja ovat vielä järjettömän rumia.

   Lainaa

  31. Puolikiero_savolainen 4.11.2015 9:49
   Tulos: -61 (71 ääntä)
   Sprikles: Nimenomaan. Jos myyjä ei edes sitä vähää rätillä pyyhkäisyä jaksa, niin onhan se naurettavaa. Jos mäkin alkaisin nyt lätkytellä pieneksi jääneitä vauvanvaatteita jonnekin nettikirpulle, niin varmaan ekaks kävis mielessä pestä kuset, paskat ja oksennukset pois niistä. Eikä vaan todeta, että “kertaluontoista oksennusta, mut kerran vaan päällä pidetty”. Mä en todellakaan ole huushollini siivouksen kanssa mitenkään turhan nipo ja saatan ihan hyvin laiskuuttani antaa jääkaapin muhia jossain räjähtäneessä mehupurkin jämissä, mutta kyllä mulla sen verran sosiaalista tilannetajua on, etten mä nyt helvetti nettiin siitä kuvia todisteeksi laita!
   Ja nyt kun ei pyyhkäissyt, niin päästään tänne kaikkien kauhisteltavaksi? Voi kauhea, mikä siivo ja sotku onkaan tuossa kaapissa, alalokeron kohdalla hieman likaa ja nyt sitä sitten täällä porukassa ihmetellään..! Jos tämä on mielestäsi verrannollinen ihmisen ulosteeseen ja eritteisiin vaatteissa, niin jotain meni nyt päätelmässä pieleen. Ja ei, en tunne tätä myyjää, ihmettelen vaan "uutiskynnyksen" ylittämistä.

   Lainaa

  32. purppurakruunu 4.11.2015 15:00
   Tulos: +30 (42 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Ja nyt kun ei pyyhkäissyt, niin päästään tänne kaikkien kauhisteltavaksi? Voi kauhea, mikä siivo ja sotku onkaan tuossa kaapissa, alalokeron kohdalla hieman likaa ja nyt sitä sitten täällä porukassa ihmetellään..! Jos tämä on mielestäsi verrannollinen ihmisen ulosteeseen ja eritteisiin vaatteissa, niin jotain meni nyt päätelmässä pieleen. Ja ei, en tunne tätä myyjää, ihmettelen vaan “uutiskynnyksen” ylittämistä.
   ...Nina? Haluasin kyllä kuulla oman teoriasi tosta ruskeesta paskasta, mit tuolla pohjalla on, jos kerta se ei ole mitenkään ihmisten eritteisiin verrattavissa. Mulla ei edes tule mieleen mitään jääkaapissa säilytettävää, mikä olis jo valmiiks ruskeeta kaatuessaan ja leviää tollei. Mun silmään noi sotkut tuolla näyttää joltain, joka on levinnyt sinne varmaan jo silloin 90-luvulla, ja päässyt vuosien mittaan kuivumaan ja pinttymään tonne pohjalle. Jos tota ei ole Nina jaksanut (tai pystynyt?) pyyhkiä pois heti sen huomatessaan, herää kysymyksiä koko kaapin puhtaudesta. Tai, no, jos itse haluat säilyttää ruokiasi jonkun bioasekokeilussa, be my guest. Itse jätän tosin väliin ja etsin seuraavan jääkaappimyyjän.

   Lainaa

  33. Puolikiero_savolainen 5.11.2015 12:12
   Tulos: -29 (39 ääntä)
   purppurakruunu: …Nina? Haluasin kyllä kuulla oman teoriasi tosta ruskeesta paskasta, mit tuolla pohjalla on, jos kerta se ei ole mitenkään ihmisten eritteisiin verrattavissa. Mulla ei edes tule mieleen mitään jääkaapissa säilytettävää, mikä olis jo valmiiks ruskeeta kaatuessaan ja leviää tollei. Mun silmään noi sotkut tuolla näyttää joltain, joka on levinnyt sinne varmaan jo silloin 90-luvulla, ja päässyt vuosien mittaan kuivumaan ja pinttymään tonne pohjalle. Jos tota ei ole Nina jaksanut (tai pystynyt?) pyyhkiä pois heti sen huomatessaan, herää kysymyksiä koko kaapin puhtaudesta. Tai, no, jos itse haluat säilyttää ruokiasi jonkun bioasekokeilussa, be my guest. Itse jätän tosin väliin ja etsin seuraavan jääkaappimyyjän.
   Hyvä oletus, mutta väärä. Juurihan kirjoitin, etten tunne koko tyyppiä. No vaikkapa esimerkkinä nyt salaattipussi, kun on ollut liian pitkään kaapissa, siitä voi tulla tuollaista ruskeaa ja pinttyä kiinni kaappiin. Tai mikä ruoka tahansa, joka muuttaa ajan saatossa väriään. Heh, olet juuri se esimerkki yliampumisesta: bioaseet vrt. jääkaapin likaisuus. Tuon voisi pyyhkäistä pois kun laittaa silitpängiä ja lika on poissa. No big deal!

   Lainaa

  34. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Hintapyyntö herätti uteliaisuuteni. Ikä ja loppu selostus tuotteesta pisti jo hymyilyttämään. Mystisesti kadonnut vihannesloota ja kuva rojun alle hautautuneesta, sontaisesta jääkapista, jonka sisältö koostuu vanhoista viinapulloista räjäytti koko potin.

   Lainaa

  35. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Hyvä oletus, mutta väärä. Juurihan kirjoitin, etten tunne koko tyyppiä. No vaikkapa esimerkkinä nyt salaattipussi, kun on ollut liian pitkään kaapissa, siitä voi tulla tuollaista ruskeaa ja pinttyä kiinni kaappiin. Tai mikä ruoka tahansa, joka muuttaa ajan saatossa väriään. Heh, olet juuri se esimerkki yliampumisesta: bioaseet vrt. jääkaapin likaisuus. Tuon voisi pyyhkäistä pois kun laittaa silitpängiä ja lika on poissa. No big deal!
   Kyllä voi juu, virhe ei ole siinä että jääkaapissa on tahroja (omani ei näytä paljoa paremmalta) vaan siinä että myyjä luulee että joku haluaisi maksaa siitä että pääsee pesemään vielä jääkaapinkin. En halua maksaa uudesta kaapista joten sulatan ja pesen omani varmaan tässä viikonloppuna -toinen vaihtoehto olisi pulittaa euroja ja hankkia parempi. Ajatus siitä että joku haluasi *sekä* maksaa *että* siivota kun yksi riittää, on älytön. (Ja pyykkikasa jääkaapin ulkopuolella on kyllä myös aika vaikea käsittää).

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ihanaa, olen aina halunnut jääkaapin josta saa takuuvarmasti ruokamyrkytyksen! Jääkaappi tulisi pestä muutaman kerran vuodessa, ei vuosikymmenessä.

   Lainaa

  37. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Eikös jääkaappien kompressoreilla muutenkin ole joku 10v tekninen käyttöikä jonka jälkeen sen toimintavarmuus on niin ja näin? Entäs mitäs myrkkyjä tuolla putkistoissa on? Eiks tuollaisen kierrättämisestä joudu maksaan jotain ongelmajätemaksuja suurempana?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, jääkaappi, hinta, puhdas, siisti, likainen, vanha