Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Oravalle kyytiä! (Kimppakyyti, osa 12)

Nyt kyllä putosin kärryiltä.
Kimppakyyti, osa 12: Orava

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1396 (1402 ääntä)
   Nyt menee tää kyyti minultakin ohi. Kovaa. Ei tää nyt vaan aukea vaikka lukis kuin monta kertaa. Soffin sanoin, hämmentävin ikinä...

   Lainaa

  2. Tulos: +703 (707 ääntä)
   Minulta meni kyllä kaikkien osalta lujaa ohi.

   Lainaa

  3. eriparisukka 8.10.2015 0:41
   Tulos: +464 (474 ääntä)
   siis.. nyt meni ihan oikeesti ohi ja lujaa. Ja Virpin kirjoituksesta nyt en ainakaan tajunnu mitään.

   Lainaa

  4. Tulos: +229 (245 ääntä)
   Ihan selkeä juttu. Kuvassa on maaorava. Viesti meni vain ohi.

   Lainaa

  5. Tulos: -31 (201 ääntä)
   Ilmeisesti lemmikkiorava, oiskohan tuo Siperian maaorava, myyty tms. jollekin helsinkiläiselle ja tarvis saada sille kyydin uuteen kotiinsa. Itsekin vaikka mitä lemmikeitä kuljetellut pitkin Suomea, mikä tässä on ihmeellistä?

   Lainaa

  6. Tulos: +44 (64 ääntä)
   Hohhoijjaa.. Mitähän se sitten luki?

   Lainaa

  7. Tulos: +76 (84 ääntä)
   Mitä?

   Lainaa

  8. miumaumamma 8.10.2015 1:51
   Tulos: +461 (465 ääntä)
   Nyt kyllä kiinnostaa, että mitähän tuo Virpi luki. Tai siis luuli lukeneensa, koska nuo sen kommentit on kyllä tosiaan hämmentäviä.

   Lainaa

  9. Tulos: -244 (402 ääntä)
   Perus feministi. Veti pellollisen palkokasveja nokkaan, kun huomasi oravan ja naaraan lähettämän avunpyynnön faceen.. Ristus, mitä hommaa.

   Lainaa

  10. yövuorolainen 8.10.2015 2:16
   Tulos: +302 (306 ääntä)
   Lemmikkiorava pitäis kuljettaa johonkin. Muusta en saanut tolkkua.

   Lainaa

  11. Tulos: +152 (168 ääntä)
   Onks tää se Fia?

   Lainaa

  12. Tulos: +227 (239 ääntä)
   Misukka: Ilmeisesti lemmikkiorava, oiskohan tuo Siperian maaorava, myyty tms. jollekin helsinkiläiselle ja tarvis saada sille kyydin uuteen kotiinsa. Itsekin vaikka mitä lemmikeitä kuljetellut pitkin Suomea, mikä tässä on ihmeellistä?
   No vaikka se että luulet tuon kyytihomman olevan se suurin hämmennyksen aihe...Siis ilmoituksen jälkeinen keskustelu tässä hämmentää!

   Lainaa

  13. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Kolme sanaa: en ymmärrä mitään.

   Lainaa

  14. Tulos: +208 (208 ääntä)
   Mitä täällä tapahtuu? Ja saiko se orava sen kyydin?

   Lainaa

  15. Tulos: +148 (152 ääntä)
   Nyt putosin kyydistä.

   Lainaa

  16. Tulos: +114 (126 ääntä)
   Sepi: Onks tää se Fia?
   Turku ja Fia, tuli mullakin mieleen

   Lainaa

  17. Tulos: -162 (276 ääntä)
   Jälleen yksi vihervassari (Virpi) on poltellut aivonsa pilalle "vaarattomalla" kannabiksella.

   Lainaa

  18. eriparisukka 8.10.2015 6:36
   Tulos: -46 (102 ääntä)
   Misukka: Ilmeisesti lemmikkiorava, oiskohan tuo Siperian maaorava, myyty tms. jollekin helsinkiläiselle ja tarvis saada sille kyydin uuteen kotiinsa. Itsekin vaikka mitä lemmikeitä kuljetellut pitkin Suomea, mikä tässä on ihmeellistä?
   En mie ainakaan tajunnu että kyse oli lemmikkioravasta kun jo yksistään pelkässä ilmotuksessa oli että orava tarvitsee kyytiä. Luin ton jo yksistään että häääh, mikä orava? Onko jonkun ihmisen lempinimi orava?

   Lainaa

  19. Tulos: -26 (44 ääntä)
   Soiniko se siellä huutelee?

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (46 ääntä)
   miumaumamma: Nyt kyllä kiinnostaa, että mitähän tuo Virpi luki. Tai siis luuli lukeneensa, koska nuo sen kommentit on kyllä tosiaan hämmentäviä.
   En tiedä, mutta sen tiedän, että ei ole kaikki muumit laaksossa.

   Lainaa

  21. Tulos: -36 (84 ääntä)
   Pitääkö joku lemmikkinä oravia? :O

   Lainaa

  22. Tulos: +96 (98 ääntä)
   Onpas kaunis orava. :) Virpi vaikuttaa humalaiselta.

   Lainaa

  23. Sniidelsnuu 8.10.2015 8:09
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   Eikai se vain ole meidän Fiamme siellä taas?

   Lainaa

  24. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Luin mokan aamuyöstä ja totean nyt, että tätä oli aivan turha yrittää ymmärtää edes näin aamusella.

   Lainaa

  25. Tulos: +167 (191 ääntä)
   Timo: Jälleen yksi vihervassari (Virpi) on poltellut aivonsa pilalle “vaarattomalla” kannabiksella.
   Oot selkeesti osallistunu Virpin kanssa samalla "kommentit out of nowhere"-kirjekurssille?

   Lainaa

  26. Tulos: +90 (116 ääntä)
   eriparisukka: En mie ainakaan tajunnu että kyse oli lemmikkioravasta kun jo yksistään pelkässä ilmotuksessa oli että orava tarvitsee kyytiä. Luin ton jo yksistään että häääh, mikä orava? Onko jonkun ihmisen lempinimi orava?
   Mitä siinä ilmoituksessa olisi pitänyt lukea? Eihän kukaan kirjoita myöskään "lemmikkikoira" tai "lemmikkikissa". Kyllä se nyt on oletettava, että jos jollain on elukka hallussaan ja kyytiä vailla, se on lemmikki. Tai voihan joku ihan kettuillakseen heittää villieläimen toisen kyytiin, mutta uskoisin olevan harvinaista. Itse ilmoituksessahan ei ole mitään outoa. Sittemmin vaan alkoi ihmetyttämään, miten liittyy asiaan jääpuikot perseessä ja sovinismi ja luonnonsuojelu... Myöskin ihmetyttää että tuossa keskustelussa Soffia eniten oudoksuttaa tuo ihan normaali aloitus.

   Lainaa

  27. Tulos: +48 (66 ääntä)
   Kävi mielessä, että Virpillä oli valmiiksi kirjoitettu kommentti ja se ei oikein tuntunut sopivalta mihinkään ketjuun. Aikansa odoteltuaan Virpi päätti vihdoin julkaista julistuksensa jossain. Kommentin kuusi ekaa sanaa liittyvät aloitusviestiin, loppu on pöytälaatikosta. Muut viestit ovat sellaista heikkoa trollitasoa. Viimeisessä kommentissa Virpi yrittää vielä arvoituksellisesti vihjailla, että pöytälaatikkotarina kuitenkin olisi jotenkin liittynyt johonkin, esim. siihen, että hän sai alkuperäisestä viestistä luettua jonkun mielenkiintoisen näkökulman.

   Lainaa

  28. Tulos: +52 (66 ääntä)
   Mulle samaa mitä Vipa vetää. Timanttista settiä. Hyvä aina välillä vähän hämmentää.

   Lainaa

  29. Tulos: -2 (22 ääntä)
   CC: Mitä siinä ilmoituksessa olisi pitänyt lukea? Eihän kukaan kirjoita myöskään “lemmikkikoira” tai “lemmikkikissa”. Kyllä se nyt on oletettava, että jos jollain on elukka hallussaan ja kyytiä vailla, se on lemmikki. Tai voihan joku ihan kettuillakseen heittää villieläimen toisen kyytiin, mutta uskoisin olevan harvinaista.
   No ei se mikään villieläin ole, onpahan muuten vaan hauska! http://youtu.be/NFoCRMNH6Cs

   Lainaa

  30. Tulos: -129 (183 ääntä)
   Luonnonsuojelija ja feministi.. Vielä kun olisi suvakki niin siinä olisi ihmisperse aika kohdallaan..

   Lainaa

  31. Tulos: -95 (153 ääntä)
   Luonnonsuojelija feministi, hyi olkoon! Näistä viherpiipertäjistä on kyllä koomisia kokemuksia, eivät menneet sovitulle mökkireissulle, koska ei ollut sisävessaa!

   Lainaa

  32. Tulos: -65 (89 ääntä)
   Timo: Jälleen yksi vihervassari (Virpi) on poltellut aivonsa pilalle “vaarattomalla” kannabiksella.
   Täällä on niitä todella paljon! Hyi olkoon.

   Lainaa

  33. Tulos: -49 (75 ääntä)
   Li: Soiniko se siellä huutelee?
   Vai peräti Li Andersson?

   Lainaa

  34. Tulos: +41 (57 ääntä)
   Jejep: Luonnonsuojelija feministi, hyi olkoon! Näistä viherpiipertäjistä on kyllä koomisia kokemuksia, eivät menneet sovitulle mökkireissulle, koska ei ollut sisävessaa!
   Juu, me ollaan kaikki ihan tekopyhiä. Minäkin piutpaut välitin kun yritettiin saada mua perumaan mökkireissu sillä että sieltä oli sähköt poikki - eikä tosiaan sitä sisävessaa! Ihan samasta puusta veistettyjä ollaan. Ja minäkin tekopyhänä olen sekasyöjä. Vai menikö nyt leimaajalla termit sekaisin, vegaani ja luonnonsuojelijahan on ihan yks yhteen.

   Lainaa

  35. Tulos: +37 (59 ääntä)
   ^,^^,^^^ Jaha, nytkö sitten tännekin saapunut joku hommabotti loisimaan? Noh, jos tästä jotain positiivista on haettava, niin ainakaan naurettavat aivopierut eivät rajoitu enää varsinaisiin mokiin tällä sivustolla.

   Lainaa

  36. moka-addikti 8.10.2015 12:36
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Mä tulkitsin tän silleen, että Virpi luuli oravaa täytetyks. :D

   Lainaa

  37. Tulos: +128 (182 ääntä)
   hekomopo: Luonnonsuojelija ja feministi.. Vielä kun olisi suvakki niin siinä olisi ihmisperse aika kohdallaan..
   Mitä aktuaalista vittua? Feministi, luonnonsuojelija, suvaitsevainen, vihervasemmistolainen - mitä yhteistä näissä kaikissa on? Niissä yritetään auttaa ja edistää jotakin/jotakuta, missään näissä ei yritetä nostaa itseään jalustalle ja nousta toisen tai jonkin ylipuolelle. Mun mielestä aivan vitun ihanteellinen tilanne, että kaikki ihmiset olis yhdenvertaisia, kaikilla samat oikeudet ja yritettäis pitää maapallosta huolta, jotta ihmiset sekä eläimet pystyis täällä vielä olemaan. Mä en oikeasti kykene ymmärtämään, miten sä saat näistä ihmispaskan? Ihmispaska olisi ennemminkin sellainen, joka ajattelee vain omaa napaansa ja omaa etuaan, jota ei kiinnosta muiden ihmisten auttaminen.

   Lainaa

  38. Kahvinarkkari 8.10.2015 14:36
   Tulos: +88 (126 ääntä)
   On se hirveetä, kun välitetään toisista ihmisistä, eläimistä ja tästä meidän yhteisestä planeetasta... Kaikki kun vaan tuijottaisi omaa napaansa niin maailma ois paljon parempi paikka? Siis niin kauan kun täällä nyt on elämää, ennenkun ihmiset tuhoaa koko planeetan LUONNONSUOJELULLA JA TOISISTA VÄLITTÄMISELLÄ!!! Siis voi vittu mikä ihmisiä vaivaa nykyään. Ja yleistäkää vaan... Kaikki luonnonsuojelijat on tekopyhiä ja vihaa ulkovessoja, feministit haluaa valloittaa maailman ja tehdä miehistä orjia, ja homot levittää tauteja... Mä olen siis paha ihminen, koska haluan, että kaikilla ihmisillä on tasavertaiset oikeudet, eläimiä kohdellaan kunnolla ja välitetään luonnosta. Täytynee tästä lähin siis alistua miesten tahtoon ja vähät välittää muista elollisista olennoista ja luonnosta, eli siis ruveta paremmaksi ihmiseksi. Ihmiset on vitun itsekkäitä! Millä vitun logiikalla esim. miehet ansaitsee jotain enemmän kun naiset vaan sukupuolensa takia?!!! Ja eihän sillä tietenkään ole mitään vitun väliä miten tätä palloa kohdellaan, kun ne ongelmat ilmenee vasta tulevaisuudessa, kun ite ollaan kuoltu?!!! Se on sit niitten tulevaisuuden ihmisten ongelma... Toivottavasti kaikki oppii tän ihailtavaa itsekkyyden niin maailma on pelastettu!!!

   Lainaa

  39. Tulos: +90 (118 ääntä)
   hekomopo: Luonnonsuojelija ja feministi.. Vielä kun olisi suvakki niin siinä olisi ihmisperse aika kohdallaan..
   Kuulostaa ihan meikältä noi sinun määritelmät. Ja toki oon vielä vegaani. Oon ottanu myös kodittomia muutaman kerran luokseni yöksi pakkasella. Eli varmaan noiden lisäksi olen vielä ns. hyysäri. Olenko näillä ominaisuuksilla ansainnut ihmisperse-meriitin? Olenhan? VITTU JEEEEEE.

   Lainaa

  40. Tulos: +17 (55 ääntä)
   Kahvinarkkari: On se hirveetä, kun välitetään toisista ihmisistä, eläimistä ja tästä meidän yhteisestä planeetasta… Kaikki kun vaan tuijottaisi omaa napaansa niin maailma ois paljon parempi paikka? Siis niin kauan kun täällä nyt on elämää, ennenkun ihmiset tuhoaa koko planeetan LUONNONSUOJELULLA JA TOISISTA VÄLITTÄMISELLÄ!!! Siis voi vittu mikä ihmisiä vaivaa nykyään. Ja yleistäkää vaan… Kaikki luonnonsuojelijat on tekopyhiä ja vihaa ulkovessoja, feministit haluaa valloittaa maailman ja tehdä miehistä orjia, ja homot levittää tauteja… Mä olen siis paha ihminen, koska haluan, että kaikilla ihmisillä on tasavertaiset oikeudet, eläimiä kohdellaan kunnolla ja välitetään luonnosta. Täytynee tästä lähin siis alistua miesten tahtoon ja vähät välittää muista elollisista olennoista ja luonnosta, eli siis ruveta paremmaksi ihmiseksi. Ihmiset on vitun itsekkäitä! Millä vitun logiikalla esim. miehet ansaitsee jotain enemmän kun naiset vaan sukupuolensa takia?!!! Ja eihän sillä tietenkään ole mitään vitun väliä miten tätä palloa kohdellaan, kun ne ongelmat ilmenee vasta tulevaisuudessa, kun ite ollaan kuoltu?!!! Se on sit niitten tulevaisuuden ihmisten ongelma… Toivottavasti kaikki oppii tän ihailtavaa itsekkyyden niin maailma on pelastettu!!!
   Sinäänsä hyviä pointteja ja asenteita, mutta miksi se pitää vittu asettaa vittu vittu saatana vittu vihaan vittu miksi minua ei oteta vittu vakavasti vittu saatana pellet vittu! Itsekkin vittu vihaan vittu sitä että vittu meillä on propagandaa ajava valtamedia saatanan vittu ja vittu nähdään ystävinä perkele ne vittu ihmiset jotka jumalauta perkele ovat niitä pahoja perkele hitto!!!!

   Lainaa

  41. Tulos: +59 (73 ääntä)
   Jejep: Luonnonsuojelija feministi, hyi olkoon! Näistä viherpiipertäjistä on kyllä koomisia kokemuksia, eivät menneet sovitulle mökkireissulle, koska ei ollut sisävessaa!
   Eikö se luonnonsuojelu ole ihan ihailtavaa toimintaa? (Tarkoitan siis sitä luonnonsuojelua, jossa tehdään muutakin kun rikotaan muiden omaisuutta. Sitä todellista suojelua, ei pelleilyä tekosyyn varjolla) Feminismikin on lähtökohtaisesti todella hieno asia, mutta kiihkoilu ja julkinen kuva on tehnyt siitä jonkinlaisen "Tapetaan miehet sukupuuttoon" vaikka oikeat feminismin edustajat tekevät hyvää työtä kulissien takana. Niin ja usko tai älä. Monelle ihmiselle sisä-wc on mukavuus josta ei haluta helposti luopua ja se on ihan ymmärrettävää.

   Lainaa

  42. Randy Bo Bandy 8.10.2015 15:16
   Tulos: +47 (59 ääntä)
   Luonnonsuojelija kertoi olevan. Itse ymmärsin niin, että Virpi viittaa ihmisten aiheuttamaan ilmastonmuutokseen, jonka vuoksi oravankin elinolot ovat muuttumassa joten "kyyti meni jo". Mutta orava sopeutuu, vaikka jääpuikkoon perseessä. Ja ehkä nuo mainitut kukkasten varsien lyhentyminen on olevinaan myös jokin ilmastonmuutoksen aiheuttava juttu. Oravalle helpompaa syötävää? Syökö orava edes kukkia? En kyllä ole itsekään selvinpäin.

   Lainaa

  43. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Näin pilkunviilaajana täytyy todeta, että korkeasti koulutetut virkamiehet ja muut verorahoilla elantonsa hankkivat ovat päättäneet, että kuvan eläin ei suinkaan ole maaorava vaan tikutaku ;)

   Lainaa

  44. Tulos: +18 (20 ääntä)
   "Sun asenne" -kortti vasta kuudennessa kommentissa? Sepäs otti tällä kertaa kauan, yleensähän se lyödään tiskiin jotakuinkin heti.

   Lainaa

  45. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Mulle vastattiin myöhemmin et orava tarvii oikeesti kyydin, mut lakkasin seuraamasta ketjua eikä sit selvinnyt saiko se. Toivottavasti ! :3 Soffi

   Lainaa

  46. kiukustunut kielinainen 8.10.2015 18:54
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   jasu: Näin pilkunviilaajana täytyy todeta, että korkeasti koulutetut virkamiehet ja muut verorahoilla elantonsa hankkivat ovat päättäneet, että kuvan eläin ei suinkaan ole maaorava vaan tikutaku
   Itse asiassa kyseessä oli Luonnontieteellisen keskusmuseon ”nisäkäsnimistötoimikunta”, jolla ei ole mitään yleisesti hyväksyttyä mandaattia muuttaa nimiä, vaikka he itse niin luulevat. Esim. Suomen kielen lautakunta ei näitä nimiä ole hyväksynyt, mutta tämä ”toimikunta” on kuitenkin saanut uskoteltua lehdille ym. olevansa jokin virallinen taho. Tässä linkkejä: Uudet nimet (jossa kerrotaan pienellä, ettei nämä ole virallisia) http://koivu.luomus.fi/nisakkaat/ Suomen kielen lautakunnan kommentti (jossa hyvä ohje ”Vakiintuneeseen älä kajoa”): http://www.kielikello.fi/index.php?mid=2&pid=11&aid=1952 Toimikunnan vastine (eivät tunnu ymmärtävän mitä eroa on kielen luonnollisella muuttumisella ja satojen nimien pakkomuuttamisella): http://www.kielikello.fi/index.php?mid=2&pid=11&aid=1962

   Lainaa

  47. Pöytä osaa puhua 8.10.2015 20:27
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Taidetta.

   Lainaa

  48. Tulos: +30 (40 ääntä)
   Miten orava osallistuu bensakuluihin? Nahallaan?

   Lainaa

  49. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Ihminen on erehtyväinen... Mutta JUMALAT! :D

   Lainaa

  50. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Oma villihkö arvaukseni on se, että Virpi ajatteli Fian kommentin älyvapaaksi vitsiksi ja päätti sitten vastata toisella älyvapaalla kommentilla ihan huumorin vuoksi. Ja sitten tajuaakin, että kyseessä on asiallinen kysymys siitä, pääsisikö Fian lemmikki jonkun mukana Helsinkiin. TADAA?

   Lainaa

  51. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Mä luulen että kaikki me ollaan samalla puolella tässä, se vaan just ku ei tunneta niin tulee näitä mixed emotions & impressions :) Peace.

   Lainaa

  52. Kristian -> Kristianin 9.10.2015 20:25
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   noj: Turku ja Fia, tuli mullakin mieleen
   Kuka Fia ja mikä juttu?? Alko kiinnostaa kauheesti! :D

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Kristian -> Kristianin: Kuka Fia ja mikä juttu?? Alko kiinnostaa kauheesti!
   Täällä on ollut satunnaisesti Turusta fia niminen tyttö , joka on ollut monessa mokassa. Kaikki ketkä lukee fmokia tietää fian! Jota tosin ei ole näkynyt pitkään aikaan .

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kristian -> Kristianin: Kuka Fia ja mikä juttu?? Alko kiinnostaa kauheesti!
   Kristian -> Kristianin: Kuka Fia ja mikä juttu?? Alko kiinnostaa kauheesti!
   Ainii, voit laittaa hakuun fia ni eiköhän sieltä löydy.

   Lainaa

  55. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Virpi ilmeisesti käsitti että kyseessä on jokin paska vitsi oravasta joka tarvii seksiä...

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Jos tää on SE Fia, ni musta tuntuu et tää on pelkkää huomionhakua koko tila.

   Lainaa

  57. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Jeeeh: Perus feministi. Veti pellollisen palkokasveja nokkaan, kun huomasi oravan ja naaraan lähettämän avunpyynnön faceen.. Ristus, mitä hommaa.
   Et taida tietää edes mitä feminismi tarkoittaa.

   Lainaa

  58. Tulos: +4 (8 ääntä)
   sdjhrtfg4: Virpi ilmeisesti käsitti että kyseessä on jokin paska vitsi oravasta joka tarvii seksiä…
   Minäkin tulkitsin, että semmoiset "kyydistä" luuli olevan kyse. Vastaus on silti sienipäissään kirjoitettu.

   Lainaa

  59. Mitä nyt taas? 16.11.2015 18:09
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Timo: Jälleen yksi vihervassari (Virpi) on poltellut aivonsa pilalle “vaarattomalla” kannabiksella.
   Voi Timo. Kannabiksella et saa polteltua aivojasi piloille. Tottahan on, että mikään päihde ei ole täysin vaaraton. Minäkin poltin kerran ja söin vatsani kipeäksi keksejä.

   Lainaa

  60. jukkapalmu 9.2.2016 11:32
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   eriparisukka: En mie ainakaan tajunnu että kyse oli lemmikkioravasta kun jo yksistään pelkässä ilmotuksessa oli että orava tarvitsee kyytiä. Luin ton jo yksistään että häääh, mikä orava? Onko jonkun ihmisen lempinimi orava?
   Mun tyttöystävän sukunimi on orava.

   Lainaa

  61. Arvaa kuka 5.5.2016 14:09
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Kukakohan Fia:-D. Arvaa kolmesti.

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Klo 6 aamukaffen kera tätä luin ja kiitän lähettäjää sekä tiimiä tästä julkaisusta, ON IHAN HELVATAN HAUSKA.

   Lainaa

  63. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Timo: Jälleen yksi vihervassari (Virpi) on poltellut aivonsa pilalle “vaarattomalla” kannabiksella.
   Olipas taas tyhmä komma. 70% maailmassa on sitä poltellut eli kaikki ovat siis aivokuolleita feministejä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: orava, kuva, omituinen, hämmentävä, mikä meni pieleen, outo