Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 63

Onko tämä oikein, Indiska?
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 63

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 80 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -1483 (2033 ääntä)
   Jo on elämä helppoa, jos tuollainen aiheuttaa pahoinvointia ja "voimakasta stressiä."

   Lainaa

  2. Luomuteurastaja 29.10.2015 1:08
   Tulos: -583 (957 ääntä)
   Mustalainen raskaana ja heti arvataan viholliseksi kaupan tuotteille?

   Lainaa

  3. Tulos: +213 (535 ääntä)
   Vartijan piti päästä machoilemaan!

   Lainaa

  4. Tulos: +803 (949 ääntä)
   Meow: Vartijan piti päästä machoilemaan!
   Myyjän piti päästä ämmäilemään?

   Lainaa

  5. Tulos: +973 (1131 ääntä)
   Ai kamala, oikein tulee paha mieli Saanan puolesta. :( Kaupalle kyllä todella huonoa mainosta kohdella raskaana olevaa naista kuin kriminaalia. Toivottavasti tajuavat edes hävetä.

   Lainaa

  6. Maailmankansalainen 29.10.2015 3:23
   Tulos: -508 (928 ääntä)
   Siis olihan tuo persiistä, mutta aika marttyyri "voimakas stressi" . Hyvin menee jos ei ole ikinä hävettänyt enempää!

   Lainaa

  7. Tulos: -150 (316 ääntä)
   Vähemmistöjä seurataan

   Lainaa

  8. Tulos: +672 (730 ääntä)
   Aika erikoinen reaktio myyjältä, jos Saana todella normaalisti katseli tuotteita. Vartijan ennakkoasenteen tavallaan ymmärtää, jos hänet on kutsuttu paikalle nimenomaan kyttäämään Saanaa, jolloin varmasti olettaa, että siihen on joku syy. Se ei tosin oikeuta törkeää käytöstä. Syytön, kunnes toisin todistetaan jne. Mutta jotenkin tässä tulee sellainen olo, että jotain on Saana jättänyt sanomatta. Ymmärrän tietysti, jos on tilanteesta hermostunut ja se on puolestaan vartijan provosoinut, mutta on saanut osua aika heikkohermoiset ihmiset yhteen, että tilanne on noinkin kärjistynyt. Mutta toisaalta. Itselläni on alle puolivuotias lapsi ja raskausaika on vielä hyvin muistoissa. Ei pää toiminut ihan normaalisti ja ainakin itsellä vastaavassa tilanteessa olisi hyvinkin voinut mielikuvitus lähteä laukkaan ja pinna kiristyä myyjän satunnaisesta vilkaisusta ja vartijan tiukasta katseesta, vaikka eivät olisi todellisuudessa minua alunperin tarkkailleet.

   Lainaa

  9. Tulos: +18 (274 ääntä)
   Totta kai siinä alkaa myyjää mietityttämään jos asiakas pälyilee jatkuvasti ympärilleen ja vaikuttaa hermostuneelta. Eikä Saana nyt yhtään helpottanut tilannetta kysymällä vartijalta että seuraako tämä häntä. Tässä taitais nyt olla kyseessä molemminpuolinen väärinymmärrys...

   Lainaa

  10. Tulos: -234 (284 ääntä)
   Voisko kuitenkin olla niin että kauppa oli menossa kiinni tms.

   Lainaa

  11. Tulos: -100 (238 ääntä)
   En ole kuullut Indiskan nimisestä kaupasta, no nyt kuulin... Enpä taida käydä kaupassa missä ei saa ostaa mitään.

   Lainaa

  12. Tulos: +232 (274 ääntä)
   Miten pitkään Indiskat oikein on auki? Mutta onhan tuo nyt nöyryyttävää, jos vartija on tosiaan tarkistanut mekon alta ja muutenkin jos syynä oli vain mahan koko. Onkohan vartijaa itseäänkin alkanut nolottaa oma käyttäytymisensä, kun Saana piti ajaa pois kaupasta? Jos oli, niin olisi mielummin pyytänyt asiallisesti anteeksi ja antanut jatkaa asiointia. Jos Saana on hermostunut tilanteesta, niin ymmärrän kyllä syyn.

   Lainaa

  13. Siinä maha missä painitaan 29.10.2015 7:31
   Tulos: +298 (322 ääntä)
   En onneksi asioi ko. ketjun puljuissa, on itellä sen verta mahaa et ois varmaan joka kerralla poliisit paikalla. :D

   Lainaa

  14. Tulos: +482 (548 ääntä)
   eq: Jo on elämä helppoa, jos tuollainen aiheuttaa pahoinvointia ja “voimakasta stressiä.”
   Raskaana ollessa stressaavat tai ärsyttävät tilanteet voi aiheuttaa pahoinvointia ja haittaa lapselle.

   Lainaa

  15. Tulos: +23 (207 ääntä)
   Aliiine: Ai kamala, oikein tulee paha mieli Saanan puolesta. Kaupalle kyllä todella huonoa mainosta kohdella raskaana olevaa naista kuin kriminaalia. Toivottavasti tajuavat edes hävetä.
   Kukaan meistähä ei tosiaan tiedä, kuinka tämä rouva on käytäytyny aikaisemmin. Onko vaikka varastanut jotain joskus ennen..

   Lainaa

  16. Tulos: +447 (505 ääntä)
   eq: Jo on elämä helppoa, jos tuollainen aiheuttaa pahoinvointia ja “voimakasta stressiä.”
   raskaana ollessa hormonit tekee temppujaan ja jopa ressaantuu herkästi. oisitpa kuule nähny minut viimisilläni paksuna, itkemässä kuistin lattialla ku en saa kenkää jalasta ja ku mies tulee auttaa nii huudan sille ja heitän kengällä päähän

   Lainaa

  17. Tulos: -111 (183 ääntä)
   Luomuteurastaja: Mustalainen raskaana ja heti arvataan viholliseksi kaupan tuotteille?
   Ei mustalaisen nimi voi olla Saana.

   Lainaa

  18. Tulos: +119 (207 ääntä)
   Jajaa: Kukaan meistähä ei tosiaan tiedä, kuinka tämä rouva on käytäytyny aikaisemmin. Onko vaikka varastanut jotain joskus ennen..
   Vaikka olisikin varastanut, se ei oikeuta henkilökuntaa olettamaan, että hän tekee niin toistekin. Näin valitettavan usein on ja vartijana tiedän, että vartijatkaan eivät saa aiheetta seurata ihmisiä liikkeessä, vaikka he olisivat joskus aiemmin sieltä varastaneet. Toki voi ennakkoon varautua siihen, että niin saattaa käydä, mutta seurata ei saa. Tässä tapauksessa on sekä henkilökunnan että vartijan toiminta ollut epäasiallista, vaikka vartijan on toki tarkistettava tilanne ilmoituksen saatuaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +74 (80 ääntä)
   riesa: Miten pitkään Indiskat oikein on auki?
   Yhdeksään.

   Lainaa

  20. Tulos: +211 (243 ääntä)
   eq: Jo on elämä helppoa, jos tuollainen aiheuttaa pahoinvointia ja “voimakasta stressiä.”
   Jos itellä jo menkkojen aikana kynän tippuminen lattialle aiheuttaa itkukohtauksen, niin kyllä, raskaana oleva saattaa reagoida noin. Ei se tarkoita että elämä olisi helppoa. Hormoonit ne siellä vaan jyllää.

   Lainaa

  21. Tulos: +228 (254 ääntä)
   Näissä kun olisi niin mukavaa tietää molempien puolien versiot tapahtumien kulusta.

   Lainaa

  22. Tulos: +291 (293 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää, mitä Indiska vastasi, vai vastasiko mitään.

   Lainaa

  23. Se paskamainen vartija joka osaa lakia 29.10.2015 8:59
   Tulos: +381 (423 ääntä)
   Näin vartijan näkökulmasta, mikään laki (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista, laki järjestyksenvalvojista tai laki järjestyksenvalvojista) ei oikeuta vartijaa toimimaan näin. Vartijalla on oikeus (huom. oikeus, ei velvollisuus) turvatarkastukseen KIINNIOTON yhteydessä. Tässä tapauksessa vartija ei ole ottanut Saanaa kiinni, joten turvatarkastukseen ei ole mitään perusteita. Saana on tilanteen pakottamana antanut luvan, normaalia stressitilanteessa kun nöyryytys alkaa olla liikaa. Vartijalla ei myöskään ole perusteltua oikeutta poistaa asiakasta kaupasta. Asiakas ei ole rikkonut kaupan omaisuutta, uhkaillut myyjiä tai toiminut aggressiivisesti, jonka esim. myyjä olisi aikuisten oikeasti kokenut uhkana. Ärsyttää lukea tällaisia, kun näitä idiootteja meidän alalla riittää. Machoilua ja innokkuutta löytyy, mutta ei sitten osata perustella lakiopillisesti omia toimia.

   Lainaa

  24. Ananaskainalokarva 29.10.2015 9:01
   Tulos: +250 (272 ääntä)
   eq: Jo on elämä helppoa, jos tuollainen aiheuttaa pahoinvointia ja “voimakasta stressiä.”
   Kuule raskaana tulee pahoinvointia jo siitä että on olemassa.

   Lainaa

  25. Tulos: -64 (184 ääntä)
   Merimuumi: Kiinnostaisi tietää, mitä Indiska vastasi, vai vastasiko mitään.
   Vilkaise sieltä Indistakn FB-sivulta. En välttämättä usko että tarina meni ihan niin kuin tämä raskaana oleva henkilö väittää. Olen nähnyt naisia, jotka viimeisillään saavat jonkinlaisen psykoosin ja huutelevat mennessään mitä sattuu. Eivät pysy sängyssä millään, vaikka on otettu sisään siksi että tarvitsevat lepoa, ettei mene kesken. Niitä näkee sillointällöin Naistenklinikalla.

   Lainaa

  26. Tulos: +38 (176 ääntä)
   Eihän tuossa käynyt juuri mitään. Saana ja myyjä vilkuilivat toisiaan ja Saana vaihtoi pari sanaa vartijan kanssa. Saana on omassa päässään vain antanut tapahtumille ison merkityksen. Dramaattisin käänne oli kun Saana sanoi vartijalle, että tämä saa tarkastaa Saanan mahan aitouden. Tarinan perusteella vartija ei tarkastusta edes suorittanut. Luulen että toisesta näkökulmasta tarina on hyvinkin huomattavasti erilailla painottunut.

   Lainaa

  27. Tulos: +152 (154 ääntä)
   Merimuumi: Kiinnostaisi tietää, mitä Indiska vastasi, vai vastasiko mitään.
   Näytti olevan poistettu koko päivitys. Ainakaan itse en sitä löytänyt Indiskan sivulta.

   Lainaa

  28. Tulos: +89 (89 ääntä)
   Outi: Vilkaise sieltä Indistakn FB-sivulta. En välttämättä usko että tarina meni ihan niin kuin tämä raskaana oleva henkilö väittää. Olen nähnyt naisia, jotka viimeisillään saavat jonkinlaisen psykoosin ja huutelevat mennessään mitä sattuu. Eivät pysy sängyssä millään, vaikka on otettu sisään siksi että tarvitsevat lepoa, ettei mene kesken. Niitä näkee sillointällöin Naistenklinikalla.
   Ei kirjoitusta löytynyt enää ko. sivuilta.

   Lainaa

  29. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Ei voi teitää tilannetta kun ei ole nähnyt nauhaa.. mutta paha sanoa missä meni vikaa :D

   Lainaa

  30. Tulos: +197 (247 ääntä)
   Joo tosiaan tää Saana myönsi omalla sivuillaan että oli huutanut vartijalle joten oli ihan pätevä syy poistaa hänet liikkeestä.. Lisäksi kun väittää että Indiska ei vastannut hänen palautteeseen, niin Saana oli käynyt kyseisessä liikkeessä kahdeksalta illalla ja tämä julkaisu oli about yhdentoista aikaan illalla, eli hän oli antanut Indiskalle huimat kaksi tuntia aikaa vastata. Huomioikaa toki myös se että useinkaan palautteita ei käsitellä illalla noin myöhään.. Jokainen voi tästä päätellä tarinan todenperäisyyden.

   Lainaa

  31. Tulos: -64 (160 ääntä)
   No kyllä tässä nyt on aika itsestään selvää vaikka onkin kuullut vaan yhden puolen tarinasta, että kyseessä on yksi näitä henkilöitä jotka synnyttäessä synnyttävät aivonsakin pihalle. Hänellä on ilmeisesti synnytys niin lähellä että aivot ovat alkaneet jo lähestyä häpyhuulia ja h-hetkeä. Varmasti poistetaan kaupasta jos nostaa metakan siitä että joku ihminen sattuu vilkaisemaan häntä. Urpo.

   Lainaa

  32. Nykytrendikin on yhdyssana 29.10.2015 10:06
   Tulos: +68 (152 ääntä)
   Vanukas: Raskaana ollessa stressaavat tai ärsyttävät tilanteet voi aiheuttaa pahoinvointia ja haittaa lapselle.
   Pahoinvointia ehkä, mutta ei mikä tahansa ärsytys tuota haittaa lapselle. Voimakas, pitkäkestoinen stressi sitä voi jo tuottaa. Ei raskaana olevankaan tarvitse elää pumpulissa, tai no ehkä raivo- ja itkukohtausten pelossa voikin yrittää:) mutta terveyden kannalta ei tarvitse. Mitenkäs tämä ihmiskunta olisi selvinnyt, jos vain täydellisessä harmoniassa elävät olisivat voineet tuottaa terveitä lapsia? Jotain stressiä ja ärsytystä kuuluu jokaisen elämään, aina. Ei voi eikä tarvitse pyrkiä sellaiseen ettei olisi. Mielestäni jotkut pariskunnat tekevät vähän liian isoa numeroa raskaudesta ja sen ilmiöistä. Mies kantaa naisen käsilaukunkin, eikä yhdenkään kauppakassin kantaminen nyt ainakaan tule kysymykseen. Nainen saa raivota ja olla vaikka miten inhottava, ja se kuitataan vaan että ne on ne hormonit, kulta, olen täysin syyntakeeton. Nainen voi vaatia vaikka suklaata ja suolakurkkuja keskellä yötä, ja mies lähtee hakemaan 40 km päästä huoltoasemalta. Näissä tapauksissa olen aina ihmetellyt, miksei nainen itse lähde. Itsehän se niitä haluaa. Joskus voisi jollekin tehdä hyvää kuulla että älä pelleile, hae itse. Ja olen itsekin ollut raskaana, joten tiedän kyllä millaista se voi olla! Juuri siksi tiedänkin ettei ole syytä heittäytyä avuttomaksi prinsessaksi sen enempää kuin mielivaltaiseksi diktaattoriksikaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +94 (112 ääntä)
   Niin, ja: Jutussa ei sanottu että vartija tosiaan olisi tarkastanut mahan oikeasti. Sanottiin, että Saana oli itse ehdottanut sellaista. Mitä loppujen lopuksi ilmeni, niim myyjä oli tarkkaillut Saanaa ja kutsunut vartijan seuraamaan. Kai. Ellei Saana ihan erehtynyt. Ja miksi se johtuisi juuri raskausmahasta? Voi se jostain muustakin johtua. On täällä meilläkin päin yksi kauppa, jossa myyjä aina hiihtää perässä ja tarkkailee. Missä tahansa kuljet, kohta myyjä järjestää jotain rekkiä näköyhteyden päässä. Eri kerroilla kolme eri myyjää. Ilmeisesti kaupan ohjeistus. Se on kyllä vähän kiusallista, mutta ei kyllä ole tullut mieleen että heillä on jotain henkilökohtaisesti minua vastaan, ja että pitäisi nostaa meteli. Enkä voi mitenkään päätellä, että se johtuu juuri tästä raskausmahastani. Juuri tästä oikeakätisyydestäni. Juuri näistä oransseista kengistäni.

   Lainaa

  34. Tulos: +4 (68 ääntä)
   Se paskamainen vartija joka osaa lakia: Näin vartijan näkökulmasta, mikään laki (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista, laki järjestyksenvalvojista tai laki järjestyksenvalvojista) ei oikeuta vartijaa toimimaan näin. Vartijalla on oikeus (huom. oikeus, ei velvollisuus) turvatarkastukseen KIINNIOTON yhteydessä. Tässä tapauksessa vartija ei ole ottanut Saanaa kiinni, joten turvatarkastukseen ei ole mitään perusteita. Saana on tilanteen pakottamana antanut luvan, normaalia stressitilanteessa kun nöyryytys alkaa olla liikaa. Vartijalla ei myöskään ole perusteltua oikeutta poistaa asiakasta kaupasta. Asiakas ei ole rikkonut kaupan omaisuutta, uhkaillut myyjiä tai toiminut aggressiivisesti, jonka esim. myyjä olisi aikuisten oikeasti kokenut uhkana. Ärsyttää lukea tällaisia, kun näitä idiootteja meidän alalla riittää. Machoilua ja innokkuutta löytyy, mutta ei sitten osata perustella lakiopillisesti omia toimia.
   No eihän missään lue että mitään olisi tarkastettu. Eikä tässä edes tule kyseeseen turvallisuustarkastus. Esimerkiksi varastetun tavaran poisotto menee yleensä itseavun piiriin. Jos asiakas itse haluaa näyttää laukkunsa, onko sekin mielestäsi turvallisuustarkastus? Mistäs tiedät onko ollut perusteltu syy poistaa? Todennäköisesti myyjä on sitä erikseen pyytänyt ja tässä tarinassa tuskin muutenkaan on kuin puolet totuudesta. Ärsyttää lukea tälläistä, kun luullaan tietävänsä jotain mutta ei oikeasti tiedetä.

   Lainaa

  35. Tulos: +130 (150 ääntä)
   Nykytrendikin on yhdyssana: (Snip koska pituus) Nainen voi vaatia vaikka suklaata ja suolakurkkuja keskellä yötä, ja mies lähtee hakemaan 40 km päästä huoltoasemalta. Näissä tapauksissa olen aina ihmetellyt, miksei nainen itse lähde. Itsehän se niitä haluaa. Joskus voisi jollekin tehdä hyvää kuulla että älä pelleile, hae itse. Ja olen itsekin ollut raskaana, joten tiedän kyllä millaista se voi olla! Juuri siksi tiedänkin ettei ole syytä heittäytyä avuttomaksi prinsessaksi sen enempää kuin mielivaltaiseksi diktaattoriksikaan.
   Kaikkien raskaushan ei ole samanlainen; esim äidiltäni lääkärin toimesta kiellettiin yhtään minkään nostaminen tai mistään stressaaminen, koska keskenmenovaara oli suuri. Loppuajat sai olla melkein vuodelevossa etten ilmaantunut ennen aikojani. Toiset nostelevat painoja kunnes on aika lähteä sairaalaan, ja sekin voi olla ok jos lääkäri niin sanoo. Mielestäni huomaavaisuus odottavia naisia kohtaan kuuluu asiaan, koska jos ei ole heidän lääkärinsä, ei voi tietää mikä on tilanne. (Ja kun nainen sietää kaikki riskit, epämukavuudet, pakkopoissaolon töistä ja muut vaikeudet, niin lapsen isä voi kyllä osallistua hakemalla edes ne hiton suolakurkut). Ja seurailevat vartijat ovat tosiaan ärsyttäviä. Itse olin nuorempana hyvinkin goottia, ja mitään ei voinut ostaa seurustelematta vartijan kanssa. En tietysti tiedä kun en ole mitään varastanut, mutta kuvittelisin että osaavan myymälävarkaan kannattaisi olla mahdollisimman asiallisen ja huomaamattoman näköinen, ei värjätä tukkaansa siniseksi niin että varmasti kaikki tunnistaisivat =7

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (36 ääntä)
   tip: näytä epäilyttävältä jollainlailla, mene kauppakeskukseen, tutki liikkeitä ostamatta juuri mitään,vartija liimautunut vanaveteesi, huomaa se vasta poistuessasi viimeisestä liikkeestä 1,5h kävelyn jälkeen, kun vahti höpisee korvanappiradioonsa. vitun tyhmiä-- eikä ollu eka kerta.

   Lainaa

  37. Tulos: +65 (81 ääntä)
   Maailmankansalainen: Siis olihan tuo persiistä, mutta aika marttyyri “voimakas stressi” . Hyvin menee jos ei ole ikinä hävettänyt enempää!
   Itselläni ahdistavat tilanteet ja stressi aiheuttaa supistuksia näin raskaanaollessa, ja olen vasta puolessa välissä. Eli voin hyvin samaistua Saanaan

   Lainaa

  38. Tulos: -23 (99 ääntä)
   Liian hyvin kirjoitettu, ei voi olla mustalainen.

   Lainaa

  39. Ihanko totta 29.10.2015 11:56
   Tulos: +58 (88 ääntä)
   Vähän Saanan juttu nyt haiskahtaa siltä, ettei se ole ihan koko totuus...tai edes puolet siitä. Vuodatuksesta päätellen mieli on kyllä pahoitettu ja pahasta mielestä johtunut mesoaminen ehkä olikin sen poiston syy.

   Lainaa

  40. Tulos: -4 (72 ääntä)
   Veikkaanpa, että tämä seurailu on ollut vain ja ainoastaan Saanan päässä, eikä kukaan ole hänestä ollut kiinnostunut ennenkuin itse on ruvennut järjestämään kohtausta.

   Lainaa

  41. Tulos: +104 (116 ääntä)
   Olin itseasiassa todistamassa tätä tapahtumaa, kun menin käymään (Odotin kaverin kanssa Onnibussia Vaasaan ja kulutimme aikaa Kampissa) 15.10 Kampin Indiskassa ja näin klo. 20 aikaan nuoren naisen ja vartijan riitelevän. Vartija sanoi että nainen on "häiriöksi" ja vartija pyysi tätä naista poistumaan. En nähnyt alkutilannetta, joten en tiennyt mistä kaikki alkoi.

   Lainaa

  42. OotkoTosissas? 29.10.2015 12:51
   Tulos: +14 (68 ääntä)
   eq: Jo on elämä helppoa, jos tuollainen aiheuttaa pahoinvointia ja “voimakasta stressiä.”
   Ootko tyhmä vai tietämätön? Jos et ole tajunnut niin raskaus on melkoisen jatkuvaa pahoinvointia ja epämukavuutta, ja stressiä ei saisi syntyä yhtään enempää koska se on vauvalle vaaraksi. Pelkästään helvetti suolakurkkupurkin avaaminen tai aamukahvin keittäminen aiheuttaa ihan saatanan kovat pahoinvoinnit kun on viimeisillään. Että ei ole kyse elämän helppoudesta, vaan että sä kannat kohdussasi elävää olentoa tekee sattumoisin elämästä hetkellisesti paljon vaikeampaa.

   Lainaa

  43. yli opisto hörho 29.10.2015 13:55
   Tulos: +77 (101 ääntä)
   Ylilyöntejä sattuu. Harmittavan usein niiden tekijöiltä vain puuttuu perusasiakaspalvelutaidot, kuten tässä vaikuttaisi käyneen. Onhan tuo törkeää käytöstä, ei siitä pääse mihinkään. Tuli tästä mieleen kun viime joulun aikaan yhdessä ruokakaupassa myymäläetsivä käveli rivakasti hyllyjen väleissä puhuen koko ajan radiopuhelimeen, bongasi erään vanhan rouvan kassalta, kutsui kaksi vartijaa paikalle ja kolmistaan odottelivat että rouva on saanut ostoksensa maksettua. Kun rouva oli lähdössä pois, kolmikko käveli hänen luokseen ja pyysi tulemaan sivummalle ja näyttämään mitä kasseissa on. Rouva sitten tyhjensi molemmat kassit sivupöydälle vartijoiden ympäröimänä, myymäläetsivä sanoi "ei ole mitään", ja lähti vartijoiden kanssa pois sanomatta yhtään mitään rouvalle, joka jäi siihen laittelemaan ostoksiaan takaisin kasseihin. En ole vartiointialalla hommissa, mutta asiakaspalvelussa olen. Ei ollut minun mielestä kovin hyvin hoidettu se asiakaspalvelutilanne. Henkilö oli 60-70 vuotias hyvinpukeutunut ja hyvin asiallisen oloinen, eli ei ainakaan minun mielestä täyttänyt kyseiseen operaatioon vaadittavia toimenpiteitä. Tietystihän etsivä on varmaan nähnyt kamerassa jotakin mikä antoi syyn tutkia kassit, mutta se ettei voida pyytää anteeksi on minun mielestä hyvin loukkaavaa.

   Lainaa

  44. Lakiaiantuntija 29.10.2015 15:33
   Tulos: +36 (58 ääntä)
   Outoa: Syytön, kunnes toisin todistetaan jne.
   Valitettavasti meillä Suomessa tämä menee niin, että: "syyllinen kunnes toisin todistetaan".

   Lainaa

  45. Tulos: +33 (67 ääntä)
   Stadissa nuo vartijat tuntuu kaikki olevan natseja; vappuna kaverin kanssa Stadissa ja kaberi halusi välttämättä Heseen (muistelisin että se oli Hese, saattoi olla mäkkärikin), itsellä oli pahvimukissa vähän cokista joten jäin Foorumin ovelle vetään sen loppuun, ajatellen että heitän mukin roskiin sitten sisällä koska silmiin ei osunut roskista siinä ulkona. No eikös siellä ole kolme vartijaa joista yksi komentaa samantien ulos sen juoman kanssa, kallistan mukia näyttääkseni että muki on tyhjä, mukista tipahtaa yksi pisara lattialle, ja siitäkös riemu repeää. Sitten kerran junaa odotellessa ympärillä vappukansa kiskoo kuka mitäkin laiturilla, joten itsekin janoisena korkkaan lonkeron; samantien vartija tulee suunnilleen taluttamaan pois laiturilta, samalla kun siinä vieressä useampikin nuori kiskoo samaa tavaraa, kai se sitten olisi ollut liian vaarallista komentaa kyseistä kolmikkoa, ja jotakuta siinä oli saatava komentaa...

   Lainaa

  46. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Se paskamainen vartija joka osaa lakia: Näin vartijan näkökulmasta, mikään laki (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista, laki järjestyksenvalvojista tai laki järjestyksenvalvojista) ei oikeuta vartijaa toimimaan näin. Vartijalla on oikeus (huom. oikeus, ei velvollisuus) turvatarkastukseen KIINNIOTON yhteydessä. Tässä tapauksessa vartija ei ole ottanut Saanaa kiinni, joten turvatarkastukseen ei ole mitään perusteita. Saana on tilanteen pakottamana antanut luvan, normaalia stressitilanteessa kun nöyryytys alkaa olla liikaa. Vartijalla ei myöskään ole perusteltua oikeutta poistaa asiakasta kaupasta. Asiakas ei ole rikkonut kaupan omaisuutta, uhkaillut myyjiä tai toiminut aggressiivisesti, jonka esim. myyjä olisi aikuisten oikeasti kokenut uhkana. Ärsyttää lukea tällaisia, kun näitä idiootteja meidän alalla riittää. Machoilua ja innokkuutta löytyy, mutta ei sitten osata perustella lakiopillisesti omia toimia.
   Tuossahan ei sanota, että vartija olisi oikeesti asiakkaan tarkastanut. Poistamisestakaan ei mainita, jospa nainen olisi alkanut käyttäytymään sopimattomalla tavalla. Mutta ikävää jos tilanne on mennyt noin, kun hän kertoo. Me emme tiedä kuitenkaan miten tilanne oikeesti oli mennyt. Voi olla, että nainen kuvitteli myyjän tarkkailevan häntä ja voi olla, että vartija oli paikalla alunperin ihan vaan kierroksella. Se, että myyjä ja vartija juttelevat keskenään ja saattavat katseet juttelun yhteydessä kohdistua tähän naiseen, ei tarkoita, että vartija on alunperin kutsuttu tarkastamaan asiakkaan tai keskustelunaihe olisi edes liittynyt häneen. Omalla myyjän kokemuksella voin kertoa, että kun vartija on kutsuttu epäilyn vuoksi, niin vartija on kyllä suorilteen mennyt epäiltyn luokse juttelemaan, eikä vain kävellyt ohi..

   Lainaa

  47. Tulos: -34 (46 ääntä)
   Outi: Vilkaise sieltä Indistakn FB-sivulta. En välttämättä usko että tarina meni ihan niin kuin tämä raskaana oleva henkilö väittää. Olen nähnyt naisia, jotka viimeisillään saavat jonkinlaisen psykoosin ja huutelevat mennessään mitä sattuu. Eivät pysy sängyssä millään, vaikka on otettu sisään siksi että tarvitsevat lepoa, ettei mene kesken. Niitä näkee sillointällöin Naistenklinikalla.
   Viimeisillään raskaana ei voi saada keskenmenoa. Viimeisillään tarkottaa että lapsi voi jo syntyä anytime.. Eri asia jos on alle 30 viikkoa raskaana, sillon voi joutua makoilemaan ettei synnytys käynnisty ennenaikasesti..

   Lainaa

  48. Törkeyden huippu 29.10.2015 19:34
   Tulos: -58 (84 ääntä)
   Indiskalle tiedoksi: En enää ikinä tulee asioimaan Indiskassa. Kyllä, vain tämän tapauksen takia.

   Lainaa

  49. Tulos: +20 (38 ääntä)
   Vierailija: Viimeisillään raskaana ei voi saada keskenmenoa. Viimeisillään tarkottaa että lapsi voi jo syntyä anytime.. Eri asia jos on alle 30 viikkoa raskaana, sillon voi joutua makoilemaan ettei synnytys käynnisty ennenaikasesti..
   Nyt on kyllä joku ollut yläasteen biologian tunnilla & yleistiedossa aika nukuksissa ;)

   Lainaa

  50. Pajatsonakki 29.10.2015 21:38
   Tulos: -37 (39 ääntä)
   Siellä taas joku nyrkillä tapettava metrimake esittänyt isoo poikaa :D Vittu mitä pellejä molemmat

   Lainaa

  51. Tulos: -48 (62 ääntä)
   Olis vaan pysyny kotonaan mahansa kans!

   Lainaa

  52. Pohdiskelija 29.10.2015 23:24
   Tulos: +3 (55 ääntä)
   Eipä tainnut loppupeleissä olla kovin nöyryyttävä ja hävettävä kokemus, koska huutelee siitä TÄYSIN julkisesti naamakirjassa, josta monet ihmiset pääsevät lukemaan tapahtuneen.

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (54 ääntä)
   Eikö tämä olisi ollut fiksumpi julkaista ilman kaupan nimeä. Lisätietoihin vain että kyseessä ketjuliike ja vaatekauppa. Kyllä näistä kommenteista ja tosta tarinasta huomaa selkeesti, että tarina ei taitanut mennä "ihan" miten tää tuleva (teini)äiti asian kertoo. Anyway asiasta ilmenee vaan toisen osapuolen näkökulma niin tyhmää alkaa jonkun hysteerisen hormonihirviön tarinan takia levittää selkeästi "muunneltua totuutta" ja mustamaalaamaan ketjun mainetta. Ei sillä, että Indiska olisi jotenkin hieno kauppa, mut ei oo musta ihan reilua toimintaa valita tällaisia julkaistavaksi.

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (34 ääntä)
   Tuli mieleen tapaus Sokoksella pari vuotta sitten. Olin liikkeen ainoa asiakas, ja tutkin alelaaria. Myyjä tuli hermostuneen oloisesti "järjestelemään" tavaroita viereeni. Tarkistin sivusilmällä kaupan aukioloajat, sillä myyjä vaikutti haluavan minut pois sieltä. Hän palasi kassan luo, mutta vähän ajan kuluttua vartija tuli liikkeeseen ja jäi seisoskelemaan kassan vierelle:D Kumpikin toimi asiallisesti, mutta jäi paha maku suuhun Sokoksesta. En mielestäni näytä miltään myymälävarkaalta tai näpistelijältä, ja tuntui inhottavalta joutua epäilyksenalaiseksi. Olisi mukavaa, jos kosmetiikkatuotteissa yms olisi jonkinlaiset hälyttimet, ettei näitä tilanteita syntyisi. Olisi mukavampaa myyjillekin.

   Lainaa

  55. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Sputnik: Nyt on kyllä joku ollut yläasteen biologian tunnilla & yleistiedossa aika nukuksissa
   Raskausviikon 22 jälkeen tapahtuvaa sikiön kuolemaa ei kutsuta keskenmenoksi vaan kohtukuolemaksi. Viimeisillään raskaana oleva ei voi siis saada keskenmenoa..

   Lainaa

  56. King Arthur 30.10.2015 9:47
   Tulos: +34 (44 ääntä)
   Nykytrendikin on yhdyssana: Pahoinvointia ehkä, mutta ei mikä tahansa ärsytys tuota haittaa lapselle. Voimakas, pitkäkestoinen stressi sitä voi jo tuottaa. Ei raskaana olevankaan tarvitse elää pumpulissa, tai no ehkä raivo- ja itkukohtausten pelossa voikin yrittää:) mutta terveyden kannalta ei tarvitse. Mitenkäs tämä ihmiskunta olisi selvinnyt, jos vain täydellisessä harmoniassa elävät olisivat voineet tuottaa terveitä lapsia? Jotain stressiä ja ärsytystä kuuluu jokaisen elämään, aina. Ei voi eikä tarvitse pyrkiä sellaiseen ettei olisi. Mielestäni jotkut pariskunnat tekevät vähän liian isoa numeroa raskaudesta ja sen ilmiöistä. Mies kantaa naisen käsilaukunkin, eikä yhdenkään kauppakassin kantaminen nyt ainakaan tule kysymykseen. Nainen saa raivota ja olla vaikka miten inhottava, ja se kuitataan vaan että ne on ne hormonit, kulta, olen täysin syyntakeeton. Nainen voi vaatia vaikka suklaata ja suolakurkkuja keskellä yötä, ja mies lähtee hakemaan 40 km päästä huoltoasemalta. Näissä tapauksissa olen aina ihmetellyt, miksei nainen itse lähde. Itsehän se niitä haluaa. Joskus voisi jollekin tehdä hyvää kuulla että älä pelleile, hae itse. Ja olen itsekin ollut raskaana, joten tiedän kyllä millaista se voi olla! Juuri siksi tiedänkin ettei ole syytä heittäytyä avuttomaksi prinsessaksi sen enempää kuin mielivaltaiseksi diktaattoriksikaan.
   Joillain on sellainen mies joka tykkää tuntea jotenkin osallistuvansa raskausaikaan kun nainen kantaa lapsen, vaikka sitten hakemalla keskellä yötä niitä kurkkuja. Vaikka onhan se tietysti ihan kamalaa ylireagoimtia osoittaa huomaavaisuutta puolisoa kohtaan kantamalla kauppakassinkin, eli ymmärrän tuohtumuksesi. Mokomia prinsessoja! /sarkasmi

   Lainaa

  57. JYRK1PETTER1 30.10.2015 12:55
   Tulos: -7 (35 ääntä)
   Idiootti: Ei mustalaisen nimi voi olla Saana.
   Eikä noin vähän kirjoitusvirheitä tekstissä.

   Lainaa

  58. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Ilmeisesti indiska poistanut postauksen sivultaan, koska sitä ei näy.

   Lainaa

  59. (TheReal)Tove_Jansson 30.10.2015 17:39
   Tulos: +4 (24 ääntä)
   Joopa joo... harvoinpa tuolla ketään kytätään jossei siihen oikeasti ole aihetta. Ja mitä sitten vaikkei olisikaan? Turha siitä on loukkaantua. Joskus muinoin stevarin hommia tehneenä voin sanoa, että ihan yhtä usein tulee joku aiheetta kommentoimaan ettei häntä tarvitse seurata, kuin sellaiselta jota oikeasti seurataan. Sitä paitsi, kameroiltahan nuo seuraamiset pääasiassa tapahtuu. Ei sitä pääsääntöisesti jengi tiedä ketä vahdataan.

   Lainaa

  60. Tulos: +58 (82 ääntä)
   Oiskohan se mennyt näin: Saanalla hormonit on pistäneet pään jo vähän sekaisin, ja Saana kuvittelee myyjän tarkkailevan häntä. Pahaksi onneksi vartija sattuu paikalle kierroksellaan, ja Saana kuvittelee että vartija on kutsuttu häntä seuraamaan. Vartijalla on ollut vähän silmäpeliä Indiskan myyjätyttösen kanssa, ja hän jääkin hetkeksi rupattelemaan mukavia. Poistuessaan kaupasta vartija kävelee Saanan ohitse, ja Saana huutaa "seuraatko sä mua?!" Vartija hämmästyy, ajattelee mielessään että wtf, ja vastaa hieman hymyillen "pitäisikö?". Saanalla kilahtaa totaalisesti ja hän rupeaa huutamaan vartijalle, tarjoaa vatsaansa tarkistettavaksi ym. Vartija poistaa Saanan liikkeestä.

   Lainaa

  61. Etelän tyttö 31.10.2015 9:56
   Tulos: +23 (71 ääntä)
   Miksi suurin osa mieluummin leimaa kertomuksen valheeksi, kun Indiskan vastauskaan ei ole tiedossa? Siis ihan totta jotkut selittävät siitä miten raskaana olevilla naisilla ei pää toimi? Tai että tarina on valetta koska kertoja on mustalainen? Mistä sen edes revitte, että olisi mustalainen? Todella huolestuttavaa. Oletetaan nyt, että tarina on 100% (tai edes osittain)totta -> henkilön ominaisuuksien takia tarinaa ei oteta todesta. Tällä samalla logiikalla voi viitata kintaalle kaikille valituksille kohtelusta kaupassa, lääkärissä, virastossa, vankilassa, hoitolaitoksessa.. Enemmistöä edustava, terve valkoinen mieskö on ainoa valittaja, joka voidaan ottaa vakavasti?

   Lainaa

  62. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Vierailija: Viimeisillään raskaana ei voi saada keskenmenoa. Viimeisillään tarkottaa että lapsi voi jo syntyä anytime.. Eri asia jos on alle 30 viikkoa raskaana, sillon voi joutua makoilemaan ettei synnytys käynnisty ennenaikasesti..
   Sieltähän se fakta sitten tulikin... Todellakin vielä ainakin viikolla 35 yritetään vauva pitää sisällä vaikka aika viimeisillään siinä raskaana ollaankin :)

   Lainaa

  63. Ei voi olla totta 31.10.2015 21:55
   Tulos: -18 (32 ääntä)
   Mistä ihmeestä näitä tolloja mielensäpahoittajia tulee? Vai pitikö taas uhriutua saadakseen sympatiaa somessa ja omat 15 minuuttia kuuluisuudessa?

   Lainaa

  64. Tulos: -32 (42 ääntä)
   No mikäs moka tässä on? Ei mikään. Juttukin kertoo siitä miten mustalainen tunkee kättä hameen alle toistuvasti, joten vartija haluaa nähdä sinne. Vartija toimi oikein!

   Lainaa

  65. Tulos: +3 (23 ääntä)
   jep jep. aika yksipuolinen tarina. epäilen ett onkohan mennyt noin. tod näk oikeasti aiheuttanut hirveän hysteria kohtauksen jonka takia poistettu liikkeestä...

   Lainaa

  66. Käyttäjä 2.11.2015 10:37
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   yli opisto hörho: .... .... Henkilö oli 60-70 vuotias hyvinpukeutunut ja hyvin asiallisen oloinen, eli ei ainakaan minun mielestä täyttänyt kyseiseen operaatioon vaadittavia toimenpiteitä. ... ....
   batman: ... .... Kumpikin toimi asiallisesti, mutta jäi paha maku suuhun Sokoksesta. En mielestäni näytä miltään myymälävarkaalta tai näpistelijältä... ...
   Hei, oikeastiko olette sitä mieltä että tietyn näköiset henkilöt eivät voi varastaa? Jos on suunnitelmallinen myymälävaras, niin pukeutuu epäsiistiin ja nuhjuiseen "työasuun"? Kukaan herttaisen näköinen mummeli ei voi olla epärehellinen? Mitenkäs kun epärehellinen luonne vanhenee, parantuuko epärehellisyys kuin taikaiskusta? Stockan vartijatkin kertovat, miten vanhat hienot rouvat siellä saattavat sen kalliin turkin alle piilottaa tavaraa...

   Lainaa

  67. Miksei tää näy Indiskan facessa? 2.11.2015 11:59
   Tulos: +17 (33 ääntä)
   Tätä ei ole enää Indiskan fb-sivuilla. Jos Indiska on sen poistanut, niin aika selkeää on että heillä nyt on moraalista dilemmaa jossain päässä. Ei kehdattu liata imagoa niin poistetta tämä haitallinen viesti fb:sta? Oisin mielelläni lukenut Indiskan selityksen tälle. Tämä viesti on kirjoitettu huolella ja ajatuksella, joten vaikuttaa että Saana on sen kirjoittamista huolella harkinnut ja silloin tuntuu epätodennäköiseltä, että Saana on sen poistanut. Ellei Saana ole Suomessa rodullistettu ja saanut jotain suomalaisia rasisti-trolleja lähettämään vihapostia, ei ois eka kerta.

   Lainaa

  68. ei ehkä ihan 2.11.2015 14:33
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Maailmankansalainen: Siis olihan tuo persiistä, mutta aika marttyyri “voimakas stressi” . Hyvin menee jos ei ole ikinä hävettänyt enempää!
   Oletko koskaan tuntenut jotakuta silloin kun hän on ollut raskaana, pelkkä se raskaus aiheuttaa stressiä ja huonovointisuutta.. ja oletko koskaan ollut tilanteessa jossa arviolta noin 30 ihmistä katsoo sinua kuin rikollista... koittasit ite olla tuommoses tilanteessa

   Lainaa

  69. Tulos: -13 (23 ääntä)
   Raskaus on sairaus, kuulin sen faijalta.

   Lainaa

  70. Tulos: +8 (14 ääntä)
   eq: Jo on elämä helppoa, jos tuollainen aiheuttaa pahoinvointia ja “voimakasta stressiä.”
   Oletko ollut koskaan raskaana?

   Lainaa

  71. Tulos: +29 (29 ääntä)
   "Koska en palautteeseeni vastausta" "asioin liikkeessä tänään noin kello 20". Ja sitten ihmetellään kun ei vastausta vielä ole tullut... :D

   Lainaa

  72. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Freda: Vaikka olisikin varastanut, se ei oikeuta henkilökuntaa olettamaan, että hän tekee niin toistekin. Näin valitettavan usein on ja vartijana tiedän, että vartijatkaan eivät saa aiheetta seurata ihmisiä liikkeessä, vaikka he olisivat joskus aiemmin sieltä varastaneet. Toki voi ennakkoon varautua siihen, että niin saattaa käydä, mutta seurata ei saa. Tässä tapauksessa on sekä henkilökunnan että vartijan toiminta ollut epäasiallista, vaikka vartijan on toki tarkistettava tilanne ilmoituksen saatuaan.
   Missä laissa kielletään asiakkaan seuraaminen liikkeessä? Ja kuinka tyhmä pitää olla, jos sanoo ettei aiemmin varkaissa käynyttä saa epäillä uudesta varkaudesta?

   Lainaa

  73. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Onkohan sama vainoharhainen myyjä kuin oli pari vuotta takaperin Forumin indiskassa.. oltiin siskon kanssa siellä ja hän sovitti muutamaa paitaa ja minä olin makutuomarina. Vein sitten sitä mukaa paitoja takaisin rekkiin kun sisko niitä oli sovittanut. Lähdimme kaupasta ja pian meidät pysäytti vartija. Ensin hän ei ollut edes itsekään varma mistä kaupasta me olimme muka näpistäneet jotain. Sitten kun hän sai päätettyä, että olimme mukamas näpistäneet indiskasta hän tietysti pyysi meitä näyttämään laukkujemme sisällön. Mitään ei tietysti löytynyt mutta tähän vartija ei ollut tyytyväinen. Kysyimme että voimmeko mennä, kun ei meillä nyt mitään varastettua tavaraa ole mukana. Tähän vartija vaan tokaisi, että niin tai olette vain kätkeneet sen niin hyvin. Tosi asiallista.. varmaan sama mulkku vainoharhainen ämmä siellä forumissakin joka hätyyttelee vartijat asiakkaiden perään.

   Lainaa

  74. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Mekkoko tässä nyt saa ihmiset olettamaan, että Saana on mustalainen? Tuskin on, sillä romaninaiset eivät liikuskele raskaana julkisilla paikoilla, vaan pysyttelevät visusti neljän seinän sisällä. Olipa juttu totta tai ei, niin Indiskan toimet (ei vastaa ja poistaa postauksen) kertoo kyllä omaa tarinaansa. Jos Saanan tarina on täyttä potaskaa, niin firman olisi kyllä ollut järkevää kertoa oma versionsa tapahtuneesta. Ilmeisesti mitään toista versiota ei ole? Kriisiviestintää voi käyttää näissä pikkujutuissakin.

   Lainaa

  75. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Vanukas: Raskaana ollessa stressaavat tai ärsyttävät tilanteet voi aiheuttaa pahoinvointia ja haittaa lapselle.
   Aika inhottavaa mutta ei nyt liioitella. Jokainen nainen stressaa todennäköisesti jossakin vaiheessa raskautta, toiset hyvinkin paljon. Jos tämä aiheuttaisi vahinkoa sikiölle, jokainen lapsi kärsisi siitä....

   Lainaa

  76. TapioRautaWaara 8.11.2015 23:49
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Siis oliko tää tuleva äiti manne? Tuliko se jostain ilmi? Ja muuten, miksiköhän raskaana olevia romaneja ei näe raskaana? Tai eikö ne mekot ole mahan kohdalta aika tiukat ja levenee vasta jostain navan alapuolelta. Tuli vaan mieleen kun en ole koskaan nähnyt mammamahaista romaninaista, vaikka yleensä ovatkin isolla lapsilaumalla liikkeellä. On maailmassa monta niin ihmeellistä asiaa... <3

   Lainaa

  77. TapioRautaWaara 8.11.2015 23:51
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Siis
   TapioRautaWaara: Siis oliko tää tuleva äiti manne? Tuliko se jostain ilmi? Ja muuten, miksiköhän raskaana olevia romaneja ei näe raskaana? Tai eikö ne mekot ole mahan kohdalta aika tiukat ja levenee vasta jostain navan alapuolelta. Tuli vaan mieleen kun en ole koskaan nähnyt mammamahaista romaninaista, vaikka yleensä ovatkin isolla lapsilaumalla liikkeellä. On maailmassa monta niin ihmeellistä asiaa…
   Jos siis oli, niin sitten en ihmettele :)

   Lainaa

  78. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Mitä helvettiä, ihmiset? Tekstistä ei käy ilmi muuta kuin että Saana koki, että kaupan myyjä ja vartija katsoivat hänen maahansa, ja ahdistui siitä. Saana itse alkoi puhua vartijalle ja ehdottamaan mekon alle katselua, mitä vartija ei tekstin mukaan tehnyt, vaan kehotti Saanaa poistumaan, koska tämä aiheuttaa häiriötä. Jos myyjä ja vartija oikeasti toimivat niin kuin Saana epäili, niin shame on them. Minun on kuitenkin vaikea keksiä syytä, miksi kukaan myyjä kokisi jonkun asiakkaan epäilyttäväksi siksi, että tämä on raskaana. Todennäköisemmältä vaikuttaa, että koko välikohtauksen todellinen syyllinen ovat hormonit. Aika koomista itse asiassa.

   Lainaa

  79. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Se paskamainen vartija joka osaa lakia: Näin vartijan näkökulmasta, mikään laki (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista, laki järjestyksenvalvojista tai laki järjestyksenvalvojista) ei oikeuta vartijaa toimimaan näin. Vartijalla on oikeus (huom. oikeus, ei velvollisuus) turvatarkastukseen KIINNIOTON yhteydessä. Tässä tapauksessa vartija ei ole ottanut Saanaa kiinni, joten turvatarkastukseen ei ole mitään perusteita. Saana on tilanteen pakottamana antanut luvan, normaalia stressitilanteessa kun nöyryytys alkaa olla liikaa. Vartijalla ei myöskään ole perusteltua oikeutta poistaa asiakasta kaupasta. Asiakas ei ole rikkonut kaupan omaisuutta, uhkaillut myyjiä tai toiminut aggressiivisesti, jonka esim. myyjä olisi aikuisten oikeasti kokenut uhkana. Ärsyttää lukea tällaisia, kun näitä idiootteja meidän alalla riittää. Machoilua ja innokkuutta löytyy, mutta ei sitten osata perustella lakiopillisesti omia toimia.
   Turvallisuustarkastukseen ei turvatarkastukseen

   Lainaa

  80. Ruuviton maahinen 4.9.2020 9:27
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   En usko juuri mitään siitä soovasta, mitä Saana yrittää tässä syöttää. Tarina on huonosti ja epäloogisesti kirjoitettu, ja aivan selvästi myös matkan varrella värittynyt.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Indiska, raskaana, raskaus, palaute, vartija, kauppa, kaupassa, epäilyttävä, asiakaspalvelu