Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mutta mitä tapahtui Justiinalle?

Kaikki muistavat Justiinan hääsuunnitelmat, mutta mitä lopulta tapahtui?
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Justiina kohautti aiemmin hääkutsullaan iltapäivälehtiä myöten, mutta on sittemmin vaiennut asiasta lähes täysin. Hääpäivän lähestyessä saimme kuitenkin kauan odotetun päivityksen. Mutta mitä tapahtui Justiinalle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pallokala 1.9.2015 1:45
   Tulos: +1602 (1626 ääntä)
   Hienoa saada loppu Justiinan saagaan, mutta on siinäkin nyt todella aikuista toimintaa. "Perumme kutsunne, kutsutaankin vaan läheisiä kun ette halunneet antaa rahaa PS. LÄHDEMME TAHITILLE!!"

   Lainaa

  2. Tulos: +794 (878 ääntä)
   En ole koskaan voinut ymmärtää miten jotenki näin pienet asiat kun joku hääraamattu voi vaivata? Pitäisikö vaikka keskittyy niihin oikeesti tärkeisiin asioihin :D

   Lainaa

  3. Tulos: +1328 (1338 ääntä)
   Tuskin kutsuja on tarvinnut enää erikseen perua:D Vieraslista koostunee tasan niistä, jotka eivät missään nimessä kehdanneet peruuttaa kutsua esim vanhemmat.

   Lainaa

  4. Tulos: +839 (847 ääntä)
   Taitaa Justiinalla muutenkin vähentyä kaverit aikalailla tuon takia..

   Lainaa

  5. Tulos: +315 (369 ääntä)
   Kuppane raamattu

   Lainaa

  6. Eijhätää! 1.9.2015 2:45
   Tulos: +414 (424 ääntä)
   Sari, ei hätää! Vanhempani ovat myös saaneet tuon kangaspäällysteisen ei kultasivuisen raamatun vihkiraamatukseen :D Tosin se oli sitä 80-luvun alkua, ehkä vihkikirkossasi on jäänyt pari ylimääräistä varastoon? ;)

   Lainaa

  7. Tulos: +412 (442 ääntä)
   Justiinan mies on varmaan miettinyt pari kertaa uudestaan haluaako sittenkään naimisiin tämän eukon kanssa.

   Lainaa

  8. Tulos: +657 (663 ääntä)
   Taitaa olla niin että sinne Justiinan häihin oli tulossa vaan se pieni kourallinen ihmisiä... Yritti sit pelastaa tolla :D

   Lainaa

  9. miinaharava 1.9.2015 5:45
   Tulos: +634 (684 ääntä)
   Mä en vaan ymmärrä tuollasia Sarin kaltaisia ihmisiä, jotka ilmeisesti kuuluu kirkkoon ainoastaan sen takia, että saa kirkkohäät. Kyllähän siinä vihkiraamatussa on tärkeintä nimenomaan ne kannet eikä se sanoma, jepjep. :D Ateistina ihmettelen, miten ei omaa uskontoaan tuon enempää arvosta.

   Lainaa

  10. Tulos: -163 (317 ääntä)
   Paitsi että juuri tuollaisten naisten kanssa useimmat miehet naimisiin tahtovat.
   Mauno: Justiinan mies on varmaan miettinyt pari kertaa uudestaan haluaako sittenkään naimisiin tämän eukon kanssa.

   Lainaa

  11. Tulos: +422 (432 ääntä)
   Niin, miksihän Justiina yhtäkkiä haluaakin pitää pienet häät? Hmm. No, pääsivätpä kuitenki Tahitille, on tainnu iskä ja äiskä antaa vähä ylimäärästä, ettei pikku Justiinalle tuu paha mieli. Ja Sarin ei kai auta muu ku mennä myöhemmin uusiin naimisiin.

   Lainaa

  12. Tulos: +117 (129 ääntä)
   Porukat aikanaan saaneet ihan samanlaisen tuollaisen "koruttoman" version... Äitini nimi on myös Sari. Onko tämä sellaista fabo-kummittelua?

   Lainaa

  13. Ministeri Nieminen 1.9.2015 6:55
   Tulos: +222 (234 ääntä)
   riesa: Niin, miksihän Justiina yhtäkkiä haluaakin pitää pienet häät? Hmm. No, pääsivätpä kuitenki Tahitille, on tainnu iskä ja äiskä antaa vähä ylimäärästä, ettei pikku Justiinalle tuu paha mieli.
   Kyllähän Justiina säästi aika tukun rahaa sillä, että perui varsinaiset jääjuhlat. Ei tilavuokraa, ei tarjoilua yms. Sillä rahalla pääsee kyllä Tahitille ja vähän pidemmällekin.

   Lainaa

  14. Tulos: -264 (440 ääntä)
   Mua käy vähän sääliksi tuota justiinaa :----( häät on yks elämän hienoimmista tapahtumista ja nuo oli varmasti käyttänyt paljon aikaa sen suunnitteluun. Sitten justiina toimii ajattelemattomasti ja kaikki alkaa vihaan sitä, ja nyt ne joutuu pitään pienen yksityistilaisuuden :<

   Lainaa

  15. JesseJames 1.9.2015 6:57
   Tulos: -12 (142 ääntä)
   Onneksi saatiin Justiinan tarinalle loppu :D Tai eiköhän neiti/rouva/akka vielä uudelleen tänne ilmesty tuolla elämänasenteella. Mitä Sarin Raamattuun tulee, niin onhan tuo ruma :D Olisin itsekin pettynyt. En ehkä noin pettynyt kuin Sari, mutta kuitenkin. Vihkiraamatun kuuluu olla nimenomaan se valkoinen, jossa on kultareunuksiset sivut. Ei mun hääpäivä kyl pilalle menisi, vaikka olisi tuollainen Raamattu :D

   Lainaa

  16. Kylmä Pieru 1.9.2015 7:22
   Tulos: +65 (85 ääntä)
   Kyllä minä nyt mieleni pahoitin.

   Lainaa

  17. Tulos: +101 (141 ääntä)
   "Iltapäivälehtiä myöten"? Nyt linkkiä.

   Lainaa

  18. Tulos: +170 (176 ääntä)
   Ja miten ne 200e häälahjat edelleenkään auttaisi pääsemään sinne Tahitille? Myymällä lahjat :DD

   Lainaa

  19. Tulos: +73 (77 ääntä)
   G: “Iltapäivälehtiä myöten”? Nyt linkkiä.
   http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/300588-200-euron-lahjaminimin-esittanyt-kohumorsian-ikean-kynttilat-eivat-vastaa-laatua Siinähän se

   Lainaa

  20. Tulos: +160 (164 ääntä)
   miinaharava: Mä en vaan ymmärrä tuollasia Sarin kaltaisia ihmisiä, jotka ilmeisesti kuuluu kirkkoon ainoastaan sen takia, että saa kirkkohäät. Kyllähän siinä vihkiraamatussa on tärkeintä nimenomaan ne kannet eikä se sanoma, jepjep. Ateistina ihmettelen, miten ei omaa uskontoaan tuon enempää arvosta.
   Musta tuntuu että tämmöiset ihmiset eivät missään vaiheessa ymmärtäneet, mistä koko uskonnossa on kyse. Mistään mitään ymmärtämättömänä ateistina voin tosin olla täysin väärässäkin.

   Lainaa

  21. Tulos: +125 (145 ääntä)
   Kai Justiina on muistanut tarpeeksi ajoissa peruuttaa tilan, cateringin, ohjelman, kuljetukset, valokuvaukset jne? Niistä tulee muuten lasku perässä ja vähintäänkin varausmaksu jää firmalle. Ja laittaa ei-facessa oleville vieraille peruutusviestiä? Saatiin samanlainen raamattu viime kesänä. Eipä kamalasti ulkonäkö haittaa, tuolla vitriinin perälle se on haudattu ja ehkä astetta ekologisemman näköinen kuin se kullitettu versio.

   Lainaa

  22. Tulos: +79 (91 ääntä)
   Mun silmään toi Sarin raamattu on valkoinen?

   Lainaa

  23. Timonenä 1.9.2015 9:15
   Tulos: +187 (193 ääntä)
   Paavu: Mua käy vähän sääliksi tuota justiinaa :—-( häät on yks elämän hienoimmista tapahtumista ja nuo oli varmasti käyttänyt paljon aikaa sen suunnitteluun. Sitten justiina toimii ajattelemattomasti ja kaikki alkaa vihaan sitä, ja nyt ne joutuu pitään pienen yksityistilaisuuden :<
   Eihän kyse ollut mistään hetkellisestä ajattelemattomuudesta, vaan ahneudesta ja itsekkyydestä. Molemmat tuppaavat olevaan kroonista sorttia.

   Lainaa

  24. Tulos: -137 (183 ääntä)
   miisa: Kai Justiina on muistanut tarpeeksi ajoissa peruuttaa tilan, cateringin, ohjelman, kuljetukset, valokuvaukset jne? Niistä tulee muuten lasku perässä ja vähintäänkin varausmaksu jää firmalle. Ja laittaa ei-facessa oleville vieraille peruutusviestiä?
   Eikä? Oikeestiko? Onneks on sun kaltaiset ihmiset jotka osaa nää jutut kun me muut ollaan niin täysiä idiootteja ettei meille tulis mieleenkään että varaukset pitää perua!!

   Lainaa

  25. Tulos: +111 (113 ääntä)
   Eli vaikkei sillä Raamatulla mitään tee, niin noin kauheesti pitää kuitenkin pahoittaa mielensä? Justiinan tapaukseen, oon vähän pettynyt. Mutta näin samalla ajatuksenjuoksulla varustetun itsekin facesssa tässä muutama viikko sitten. En muistanut siitä keskustelusta kaappausta ottaa. Siinä oli kanssa yksi leidi, joka oli sitä mieltä, että aina kaikkialla on maksettu juhlat (illanvietot tjms) osallistujien kesken - myös häät. Hän oli jopa asunut neljässä eri maassa ja kaikkialla sama.

   Lainaa

  26. Tulos: +158 (164 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyllähän Justiina säästi aika tukun rahaa sillä, että perui varsinaiset jääjuhlat. Ei tilavuokraa, ei tarjoilua yms. Sillä rahalla pääsee kyllä Tahitille ja vähän pidemmällekin.
   ...paitsi että Justiina oli aikonut maksattaa koko hoidon vieraillaan, joten säästöä sinänsä ei syntynyt. Omissa häissäni meni useampikin seikka päin honkia, catering sähläsi, puvusta hajosi hiha, kaaso piti kummallisen puheen, jne., ja olin tyyni kuin viilipytty koska muistutin itselleni kaiken aikaa: "huomenna olen naimisissa ja mies on paras mahdollinen, kaikki muu on sivuseikka". Tällä asenteella oli ihan kivaa, en kyllä tiedä miten kenenkään hermot kestävät itse tilaisuuden ottamista vakavasti =)

   Lainaa

  27. Tulos: +98 (110 ääntä)
   Ja näin saatiin taas pikkukohu aikaiseksi häät 2015 ryhmässä.. tulipa jälleen jollekin yllätyksenä että 2600 jäsenen SULJETUSTA ryhmästä voi jokin juttu päätyä feissarimokiin. On hauskaa lukea äityleiden, lemmikkiryhmien, facekirppisten (nämäkin usein suljettuja ryhmiä) tänne linkattuja mokia.. mutta auta armias kun joku häät-ryhmästä vuotaa juttua fb-mokiin. IIK! Kyllä tottahan toki netissä suljettu ryhmä = top secret..

   Lainaa

  28. Tulos: +131 (141 ääntä)
   Kivat niille Justiinan kavereille jotka olivat häihin kaikesta huolimatta jostain syystä menossa, olivat sen kalliin lahjankin jo ostaneet, ja nyt jäivät sitten ilman kutsua uuteen pienempään tilaisuuteen. Mahtaa lämmittää mukavasti mieltä...

   Lainaa

  29. Tulos: +133 (135 ääntä)
   ZZTop: Kivat niille Justiinan kavereille jotka olivat häihin kaikesta huolimatta jostain syystä menossa, olivat sen kalliin lahjankin jo ostaneet, ja nyt jäivät sitten ilman kutsua uuteen pienempään tilaisuuteen. Mahtaa lämmittää mukavasti mieltä…
   eiköhän se kourallinen läheisiä ole just ne, jotka ovat ilmoittaneet ostaneensa kalliin lahjan. muita ei yksinkertaisesti voinut päästää tilaisuuteen, ettei olisi mennyt maine. siis sen enempää, kuin se jo on mennyt.

   Lainaa

  30. Tulos: +154 (160 ääntä)
   jahans... lähetin sitten viestin liian aikaisin. oikeastaan justiinaa alkaa vähän käydä jo sääliksi. reppana taisi oikeasti kuvitella, että kaikki ystävät, tuttavat, perhe ja kaukaisemmatkin sukulaiset pitivät häntä niin tärkeänä ihmisenä, että olivat valmiita ostamaan satojen eurojen lahjan. ja tarkoitan todella, että häntä käy vähän sääliksi. ei kauheasti. pikkasen enemmän naurattaa kuitenkin.

   Lainaa

  31. Tulos: +35 (49 ääntä)
   En enää yhtään ihmettele miksi nykyään erotaan niin nopeasti.

   Lainaa

  32. Tulos: +127 (165 ääntä)
   Paavu: Mua käy vähän sääliksi tuota justiinaa :—-( häät on yks elämän hienoimmista tapahtumista ja nuo oli varmasti käyttänyt paljon aikaa sen suunnitteluun. Sitten justiina toimii ajattelemattomasti ja kaikki alkaa vihaan sitä, ja nyt ne joutuu pitään pienen yksityistilaisuuden :<
   Vähän liian monet (naiset varsinkin) tuntuvat haluavan naimisiin pelkästään hulppeiden häiden vuoksi. :/ Voisi kuvitella, että suurin ilonaihe hääpäivänä olisi jaettu onni siitä, että nyt lupaanne rakastaa toisiamme koko loppuelämämme, olivat juhlallisuudet sitten isot kekkerit tai ravintolaillallinen parin lähimmän ystävän kanssa. Monelle morsiolle on vain näemmä rakkautta tärkeämpää, että "Siis AMMATTISTYLISTI laittaa mun hiuxet ja mun puku on teetetty just mua varten ja siinä on viismetrinen laahus ja kaikki ruusut ja lentävät kyyhkyset on just samaa valkosen sävyä ku mun puku, ja juhlapaikkana on koko ruotsinlaiva pelkästään meille varattu, ja vieraita on yli 9000, ja häät on MORSIAMEN TÄRKEIN PÄIVÄ!" Pliis, leikkikää ne prinsessaleikit lapsina tai ainakin jossain toisissa bileissä, jottei kahden ihmisen rakkauden juhlasta tarvitse vääntää narsistista diivailufestivaalia.

   Lainaa

  33. Tulos: +45 (55 ääntä)
   Deedee: En ole koskaan voinut ymmärtää miten jotenki näin pienet asiat kun joku hääraamattu voi vaivata? Pitäisikö vaikka keskittyy niihin oikeesti tärkeisiin asioihin
   Tuskinpa siinä nyt ajatellaankaan muuta kuin asunnon fengsuita sun muita turhuuksia. Kyllähän nyt sentään se valkoinen kirja kultaisilla sivunpäillä näyttää hyllyssä nyt niin hienolta. (jotenkin uskon, että se kultainen muuttuu jossain vaiheessa pölynväriseksi)
   Pallokala: Hienoa saada loppu Justiinan saagaan, mutta on siinäkin nyt todella aikuista toimintaa. “Perumme kutsunne, kutsutaankin vaan läheisiä kun ette halunneet antaa rahaa PS. LÄHDEMME TAHITILLE!!”
   Juu, itse vaan vähän petyin kun odotin vähän pidempää viestiä Justiinan hääjutuista. Melkeen jo odotin vähän sitä itkua kun ei tullutkaan 200 euroa per 200 vieras tms. mukavaa.

   Lainaa

  34. yli opisto hörho 1.9.2015 10:36
   Tulos: +71 (77 ääntä)
   Mitä väliä sillä on minkälainen se vihkiraamattu on? Sama sisältöhän niissä kaikissa on, ja tuskin kukaan kyselee häiden jälkeen että minkälainen raamattu teillä siellä oli. Ketä kiinnostaa? Mutta ei kait siinä jos haluaa jonkun päälle satasen maksaa noin turhasta yksityiskohdasta.

   Lainaa

  35. Tulos: +125 (127 ääntä)
   Eipä sitä vihkiraamattuaan suurin osa edes avaa. Kun menen kastamaan perheen ensimmäistä lasta ja ehdotan, että luetaan psalmi ja lasten evankeliumi (Mark. 10:13-16) vanhempien vihkiraamatusta (siis siinä tapauksessa, että ovat naimisissa ja menneet kirkossa naimisiin - alle puolet on, eikä siinä mitään), huomaan, ettei Raamattua ole luettu koskaan. (Siellä on sellaiset merkkinauhat ja ne on taitettu kirjapainosta lähtiessä tietyllä tavalla sinne kirjan väliin.) Kai se sitten jonkun vitriinissä hyvältä näyttää.

   Lainaa

  36. Tulos: +107 (115 ääntä)
   Lootushka: Vähän liian monet (naiset varsinkin) tuntuvat haluavan naimisiin pelkästään hulppeiden häiden vuoksi. Voisi kuvitella, että suurin ilonaihe hääpäivänä olisi jaettu onni siitä, että nyt lupaanne rakastaa toisiamme koko loppuelämämme, olivat juhlallisuudet sitten isot kekkerit tai ravintolaillallinen parin lähimmän ystävän kanssa... (snip)
   Olen tavannut naisia -tosin vain amerikkalaisia, en koskaan suomalaisia -jotka ovat suunnitelleet rannalla otettavien hääkuvien kulman jo valmiiksi alle nelitoistavuotiaina. Kaipa siitä tulee sekapäiseksi jos yhdelle päivälle on ladattu elämänikäiset odotukset (tuttavani häät maksoivat asuntolainan verran, mutta hän sentään menikin naimisiin Intiaan ja koko hoito kesti viikon. Morsiamella oli joku tusina erilaista pukua). Omatkin hääni olivat aika isot, koska kun menin saksalaisen kanssa naimisiin perheemme eivät oikeastaan tunteneet, mutta toisaalta ne olivat iloinen sekasorto ja tärkeää oli se että kaikki saivat tarpeeksi olutta ja niin tulivat hyviksi ystäviksi. Omasta mielestäni häät ovat nimenomaan yhteisön asia; kyllä sitä itse jo tietää kenen kanssa haluaa loppuelämänsä viettää, tai ainakin syytä olisi, mutta kaikki kootut tädit haluavat tietää kenen kanssa jakavat isotätiyden. Olin kesällä mieheni veljen häissä, ja nekin, kuten omani, menivät eleganttiuden kannalta vähän sinnepäin, mutta puhuin pitkään morsiamen kanssa edellisenä iltana, ja koen nyt saaneeni uuden pikkusiskon. Yritän siis sanoa että naimisiinmeno on iso asia. Lautasliinojen väri ei ole.

   Lainaa

  37. Tulos: +20 (60 ääntä)
   Paavu: Mua käy vähän sääliksi tuota justiinaa :—-( häät on yks elämän hienoimmista tapahtumista ja nuo oli varmasti käyttänyt paljon aikaa sen suunnitteluun. Sitten justiina toimii ajattelemattomasti ja kaikki alkaa vihaan sitä, ja nyt ne joutuu pitään pienen yksityistilaisuuden :<
   Oletko itse Justiina, Justiinan mies, isä, äiti vai joku niistä muutamasta vieraasta, jotka suostuivat lahjan maksamaan ja saivat täten kutsun tuohon yksityistilaisuuteen?

   Lainaa

  38. yksinäinen :( 1.9.2015 11:59
   Tulos: +68 (100 ääntä)
   Lootushka: Vähän liian monet (naiset varsinkin) tuntuvat haluavan naimisiin pelkästään hulppeiden häiden vuoksi. Voisi kuvitella, että suurin ilonaihe hääpäivänä olisi jaettu onni siitä, että nyt lupaanne rakastaa toisiamme koko loppuelämämme, olivat juhlallisuudet sitten isot kekkerit tai ravintolaillallinen parin lähimmän ystävän kanssa. Monelle morsiolle on vain näemmä rakkautta tärkeämpää, että “Siis AMMATTISTYLISTI laittaa mun hiuxet ja mun puku on teetetty just mua varten ja siinä on viismetrinen laahus ja kaikki ruusut ja lentävät kyyhkyset on just samaa valkosen sävyä ku mun puku, ja juhlapaikkana on koko ruotsinlaiva pelkästään meille varattu, ja vieraita on yli 9000, ja häät on MORSIAMEN TÄRKEIN PÄIVÄ!” Pliis, leikkikää ne prinsessaleikit lapsina tai ainakin jossain toisissa bileissä, jottei kahden ihmisen rakkauden juhlasta tarvitse vääntää narsistista diivailufestivaalia.
   Mulle iskisi lähinnä paniikki jos ikinä kukaan erehtyisi kosimaan. Ei sen takia että pitäisi järjestää jotkut prinsessajuhlat, vaan sen takia että en saisi ketään läheistä juhlistamaan tilaisuutta (yhtä lukuunottamatta). Kokemusta on kun olen kutsunut kymmeniä ihmisiä juhliin ja yksikään ei tullut. Yksi ainoa ilmoitti, että ei pääse. Yksi yli viidestäkymmenestä. Kertoo jotain siitä kuinka paljon ihmiset välittävät minun seurastani. Joten aika yksinäiset olisivat minun hääni, siellä olisi vain miehen ystäviä ja perhettä. Toisaalta, eipä tarvitse tälläisiä ihan tosissaan miettiä kun eihän minulla ole miestäkään. Mutta tarkoitin vain sillä, että mikä olisi minulle tärkeintä tuollaisissa juhlissa. :( Ei ne prinsessapuvut, ei kukkakoristeet, ei kakku, vaan ne ihmiset. Ja niistä jäisin ilman, surettaa.

   Lainaa

  39. Älyn jättiläinen 1.9.2015 12:50
   Tulos: +90 (92 ääntä)
   Justiina hylkäsi viime metreillä lapsuudesta asti suunnittelemansa ja odottamansa spektaakkelin ja kutsuikin vain muutaman läheisimmän ystävän. Niin se mieli muuttuu.

   Lainaa

  40. Hairysteed 1.9.2015 14:14
   Tulos: -46 (64 ääntä)
   Jos olisi koraanista kyse niin johan syntyisi älämölö!

   Lainaa

  41. Tulos: +47 (55 ääntä)
   miisa: Kai Justiina on muistanut tarpeeksi ajoissa peruuttaa tilan, cateringin, ohjelman, kuljetukset, valokuvaukset jne? Niistä tulee muuten lasku perässä ja vähintäänkin varausmaksu jää firmalle. Ja laittaa ei-facessa oleville vieraille peruutusviestiä? Saatiin samanlainen raamattu viime kesänä. Eipä kamalasti ulkonäkö haittaa, tuolla vitriinin perälle se on haudattu ja ehkä astetta ekologisemman näköinen kuin se kullitettu versio.
   Kullitettu raamattu :'D

   Lainaa

  42. Tulos: +65 (91 ääntä)
   peeduuu: Eikä? Oikeestiko? Onneks on sun kaltaiset ihmiset jotka osaa nää jutut kun me muut ollaan niin täysiä idiootteja ettei meille tulis mieleenkään että varaukset pitää perua!!
   Ja Justiina ilmoittautui... :)

   Lainaa

  43. Tulos: +62 (68 ääntä)
   Onneksi Justiina on niin tyhmä, että julkaisi tämänkin tiedon fb:ssä. Muuten koko Suomen kansa olisi jäänyt riutumaan ikuiseen uteliaisuuteen. Lopputulos tosin oli odotettavissa. Seivausyritys kylläkin yllättävän nolo.

   Lainaa

  44. Tulos: +45 (49 ääntä)
   HÄÄT PERUTTU! Vihkiraamattu on liian vaatimaton!

   Lainaa

  45. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Mutta mitäs jos jotkut Justiinan ensin kutsumat ovat jo ehtineet ostaa sen 250e maksavan häälahjan, ja nyt sitten eivät saakkaan mennä häihin? Ou nou!

   Lainaa

  46. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Lisäksi mun porukoilla on ainakin tasan samanlainen vihkiraamattu kuin alemmassa. Ja se on musta nätti!

   Lainaa

  47. Jalko Pastinen 1.9.2015 20:29
   Tulos: +65 (65 ääntä)
   Olikohan sillä Justiinan buukkaamalla ammattikoomikolla pahakin peruutusmaksu? Varmaan häntäkin harmittaa kun jäi jännitysnäytelmä kokematta.

   Lainaa

  48. Tulos: +22 (24 ääntä)
   JesseJames: Onneksi saatiin Justiinan tarinalle loppu Tai eiköhän neiti/rouva/akka vielä uudelleen tänne ilmesty tuolla elämänasenteella. Mitä Sarin Raamattuun tulee, niin onhan tuo ruma Olisin itsekin pettynyt. En ehkä noin pettynyt kuin Sari, mutta kuitenkin. Vihkiraamatun kuuluu olla nimenomaan se valkoinen, jossa on kultareunuksiset sivut. Ei mun hääpäivä kyl pilalle menisi, vaikka olisi tuollainen Raamattu
   Vanhemmillani on musta vihkiraamattu ja onpa jotku saaneet jopa sinisen.

   Lainaa

  49. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Olin tuossa häät 2015 ryhmässä noin vuoden. (siitä asti kun lyötiin päivä lukkoon ja alettiin suunnittelemaan häitä). Aluksi ryhmä vaikutti kivalta, porukka kyseli miten joku asia on tapana tehdä ja heiteltiin ideoita puolin ja toisin. sitten yhtäkkiä se bridezillojen nousu vaan alkoi!

   Lainaa

  50. Tulos: +26 (28 ääntä)
   batman: Tuskin kutsuja on tarvinnut enää erikseen perua:D Vieraslista koostunee tasan niistä, jotka eivät missään nimessä kehdanneet peruuttaa kutsua esim vanhemmat.
   Ja he nyt joutuvat sitten maksamaan pri tonnia per nenä, jotta hääpari pääsee lomallensa ;_DDDDDDD

   Lainaa

  51. Tulos: +70 (72 ääntä)
   yksinäinen <span class="wp-smiley emoji emoji-sad" title=":(">:(</span> : Mulle iskisi lähinnä paniikki jos ikinä kukaan erehtyisi kosimaan. Ei sen takia että pitäisi järjestää jotkut prinsessajuhlat, vaan sen takia että en saisi ketään läheistä juhlistamaan tilaisuutta (yhtä lukuunottamatta). Kokemusta on kun olen kutsunut kymmeniä ihmisiä juhliin ja yksikään ei tullut. Yksi ainoa ilmoitti, että ei pääse. Yksi yli viidestäkymmenestä. Kertoo jotain siitä kuinka paljon ihmiset välittävät minun seurastani. Joten aika yksinäiset olisivat minun hääni, siellä olisi vain miehen ystäviä ja perhettä. Toisaalta, eipä tarvitse tälläisiä ihan tosissaan miettiä kun eihän minulla ole miestäkään. Mutta tarkoitin vain sillä, että mikä olisi minulle tärkeintä tuollaisissa juhlissa. Ei ne prinsessapuvut, ei kukkakoristeet, ei kakku, vaan ne ihmiset. Ja niistä jäisin ilman, surettaa.
   Ihmiset osaa olla sitten kylmäsydämisiä ja ajattelemattomia idiootteja :( Voimia ja parempaa huomista!

   Lainaa

  52. Tulos: -2 (22 ääntä)
   peeduuu: Eikä? Oikeestiko? Onneks on sun kaltaiset ihmiset jotka osaa nää jutut kun me muut ollaan niin täysiä idiootteja ettei meille tulis mieleenkään että varaukset pitää perua!!
   Justiina? Sinäkö se siinä? :D

   Lainaa

  53. Tulos: +52 (56 ääntä)
   yksinäinen <span class="wp-smiley emoji emoji-sad" title=":(">:(</span> : Mulle iskisi lähinnä paniikki jos ikinä kukaan erehtyisi kosimaan. Ei sen takia että pitäisi järjestää jotkut prinsessajuhlat, vaan sen takia että en saisi ketään läheistä juhlistamaan tilaisuutta (yhtä lukuunottamatta). Kokemusta on kun olen kutsunut kymmeniä ihmisiä juhliin ja yksikään ei tullut. Yksi ainoa ilmoitti, että ei pääse. Yksi yli viidestäkymmenestä. Kertoo jotain siitä kuinka paljon ihmiset välittävät minun seurastani. Joten aika yksinäiset olisivat minun hääni, siellä olisi vain miehen ystäviä ja perhettä. Toisaalta, eipä tarvitse tälläisiä ihan tosissaan miettiä kun eihän minulla ole miestäkään. Mutta tarkoitin vain sillä, että mikä olisi minulle tärkeintä tuollaisissa juhlissa. Ei ne prinsessapuvut, ei kukkakoristeet, ei kakku, vaan ne ihmiset. Ja niistä jäisin ilman, surettaa.
   "Vaan ne ihmiset" Miks sun kaltaiset ihanat tyypit on yksin ku taas tommoset justiinat pääsee naimisiin ja niille on tärkeintä "vaan ne rahat" ? :( voimia sulle <3

   Lainaa

  54. Pikku Leppäkerttu 27.4.2016 19:30
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Timon: Porukat aikanaan saaneet ihan samanlaisen tuollaisen “koruttoman” version… Äitini nimi on myös Sari. Onko tämä sellaista fabo-kummittelua?
   Ahaha olin tulossa kommentoimaan, että minunkin vanhemmilla on juuri tuommoinen Raamattu. Luin tämän kommentin ja nauroin, koska minunkin äitini nimi on juurikin Sari :D

   Lainaa

  55. Anteeks,mut tää oli hyvä. 25.1.2017 13:59
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Lootushka: Vähän liian monet (naiset varsinkin) tuntuvat haluavan naimisiin pelkästään hulppeiden häiden vuoksi. Voisi kuvitella, että suurin ilonaihe hääpäivänä olisi jaettu onni siitä, että nyt lupaanne rakastaa toisiamme koko loppuelämämme, olivat juhlallisuudet sitten isot kekkerit tai ravintolaillallinen parin lähimmän ystävän kanssa. Monelle morsiolle on vain näemmä rakkautta tärkeämpää, että “Siis AMMATTISTYLISTI laittaa mun hiuxet ja mun puku on teetetty just mua varten ja siinä on viismetrinen laahus ja kaikki ruusut ja lentävät kyyhkyset on just samaa valkosen sävyä ku mun puku, ja juhlapaikkana on koko ruotsinlaiva pelkästään meille varattu, ja vieraita on yli 9000, ja häät on MORSIAMEN TÄRKEIN PÄIVÄ!” Pliis, leikkikää ne prinsessaleikit lapsina tai ainakin jossain toisissa bileissä, jottei kahden ihmisen rakkauden juhlasta tarvitse vääntää narsistista diivailufestivaalia.
   Naulan kantaan. :DD

   Lainaa

  56. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Justiinan sagaankin olisi kiva saada päivitystä. Miten liitto makaa?

   Lainaa

  57. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Lainasikohan Justiinan mies rahat pankista, vai maksoiko Justiinan vanhemmat matkan? Alunperinhän vieraiden piti se maksaa sillä 200-euron korvauksella saada istua kirkon penkillä katsomassa kun kaksi valkoroskaa menevät naimisiin. Niin pumpulissa eläneen ja kaiken pyytämänsä aina saaneen oloinen akka, että veikkaisin vanhempia.

   Lainaa

  58. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Miten Justiinalle kävi? Vieläkö ovat yhdessä?

   Lainaa

  59. Tietty jänis 28.8.2020 21:26
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Deedee: En ole koskaan voinut ymmärtää miten jotenki näin pienet asiat kun joku hääraamattu voi vaivata? Pitäisikö vaikka keskittyy niihin oikeesti tärkeisiin asioihin :D
   Sinäkö sen päätät mitkä on oikeasti tärkeitä asioita? Vai voisiko olla niin että sinä olet niin s**tanan tyhmä ettet ymmärrä että tuo raamattu on kyseiselle ihmiselle oikeasti tärkeä asia, ja että sinulla ei ole minkäänlaisia edellytyksiä päättää siitä mikä itse kullekin on "oikeasti tärkeä" asia? Voisiko olla niin?

   Lainaa

  60. Painuva jyrsijä 17.1.2021 12:31
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Deedee: En ole koskaan voinut ymmärtää miten jotenki näin pienet asiat kun joku hääraamattu voi vaivata? Pitäisikö vaikka keskittyy niihin oikeesti tärkeisiin asioihin :D
   Ja oikeasti tärkeitä asioita on ilmoitella feissarimokissa että mitä kaikkea ei ymmärrä?

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Pallokala: Hienoa saada loppu Justiinan saagaan, mutta on siinäkin nyt todella aikuista toimintaa. "Perumme kutsunne, kutsutaankin vaan läheisiä kun ette halunneet antaa rahaa PS. LÄHDEMME TAHITILLE!!"
   Ei ne edes lähteneet. Muija leuhotti lähdöstä kovaan ääneen ja jäivät sitten kiinni.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hääkutsu, Justiina, häät, kutsu, lahja, vaatimus, lahjavaatimus, raamattu, vihkiraamattu, häälahja, kuva