Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 120

Menevätkö kirpputorien säännöt jo liian pitkälle?
Kirpputorin löytöjä, osa 120

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 113 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pinkkihinkki 1.9.2015 1:47
   Tulos: +2620 (2634 ääntä)
   Jollakulla taitaapi olla hieman liikaa valtaa...

   Lainaa

  2. Pallokala 1.9.2015 1:49
   Tulos: +1714 (1722 ääntä)
   Älkää vahingossakaan yrittäkö antaa kaikkea tarpeellista tietoa myymästänne tavarasta, ylittää nähkääs armorajan. Kannattaa harkita tarkkaan mitä sanoo, muuten voi koko perhe jää facekirpparin ulkopuolelle, mikä menetys. PS. Yli 200 merkkiä ihan vaan sympatian vuoksi.

   Lainaa

  3. Komodokärpässieni 1.9.2015 1:50
   Tulos: +158 (184 ääntä)
   Onko kellään putkea lainata? 354 pelimerkkiä pitkä saisi olla.

   Lainaa

  4. Tulos: +641 (661 ääntä)
   Jaa... edes Yliopistolla ei ole ollut noin tarkkaa. on saanut mennä yli jopa sadoilla merkeillä rajan. ja HUOM! myös välilyönti on merkki, kai Marjut laski senkin mukaan :PPP

   Lainaa

  5. Tulos: +828 (838 ääntä)
   Tainnu Marjutilla nousta valtapissa päähän.

   Lainaa

  6. Tulos: -1150 (1230 ääntä)
   Ymmärrän kyllä Marjutia. Mitäs ei osaa tiivistää tekstiä tuo Ville! Säännöt on säännöt, eikä niistä jousteta. Muuten jouduttais joustamaan kaikkien kohdalla ja sitten säännöillä ei ole enää mitään merkitystä.

   Lainaa

  7. Tulos: +669 (681 ääntä)
   Se on tuo kusipäisyyskin valitettavan yleinen sairaus

   Lainaa

  8. Tulos: +840 (852 ääntä)
   Miten voi jollaki nousta hattuun tollanen, että on yp josain vatun face sivulla :D On kyllä niin säälittävää, että tehkää uus kirppari sivu ja jättäkää Marjut leijumaan yksin tonne -yp merkkiensä kans :D

   Lainaa

  9. Tulos: +152 (164 ääntä)
   Menin sanattomaks O.O

   Lainaa

  10. Tulos: +452 (454 ääntä)
   Oon aina miettiny minkälaisia tollaset ihmiset on oikeesti, en välttämättä haluais tuntea :D

   Lainaa

  11. Tulos: +722 (758 ääntä)
   Joo: Ymmärrän kyllä Marjutia. Mitäs ei osaa tiivistää tekstiä tuo Ville! Säännöt on säännöt, eikä niistä jousteta. Muuten jouduttais joustamaan kaikkien kohdalla ja sitten säännöillä ei ole enää mitään merkitystä.
   Marjut, tulitko kommentoimaan ja puolustamaan itteesi? :D

   Lainaa

  12. Tulos: +410 (418 ääntä)
   Meno helkkarin Pohjois-Korea. Missä vaiheessa Kim Jon on alkanut johtamaan suomalaisia fb kirppareita?

   Lainaa

  13. Tulos: +283 (289 ääntä)
   Perus yp touhua... Mut ku elämässä ei ole mitään muutakaan!

   Lainaa

  14. Tulos: +272 (280 ääntä)
   Valta turmelee ja pieni valta turmelee pikkumaisen ihmisen.

   Lainaa

  15. Tulos: +16 (54 ääntä)
   Loppujenlopuksi ikään katsomatta meissä kaikissa asuu pieni lapsi . Tarkoitan että tuollasia modeja on nuorukaisissa jotka ovat avanneet oman keskustelupalstan

   Lainaa

  16. Tulos: +120 (134 ääntä)
   Jos olisin ollut Ville, olisin estänyt Marjutin heti ekasta kommentista ilman sen kummempaa sananvaihtoa.

   Lainaa

  17. Tulos: +235 (243 ääntä)
   Marjut, Sääntö-Suomen surullinen lopputulos. Minne on maalaisjärki kadonnut?

   Lainaa

  18. Kylmä Pieru 1.9.2015 7:24
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Armotonta kauppaa.

   Lainaa

  19. Puolikiero_savolainen 1.9.2015 7:41
   Tulos: +127 (131 ääntä)
   Niin se vaan on, kun näille "Marjuteille" antaa ypt, se on virhe. Tulee vähän samanlainen god-olo näköjään kuin 10 v Jonnelle, joka sai opit ja pelit aikoinaan ÄMircissa!

   Lainaa

  20. Ihmettelijä 1.9.2015 7:57
   Tulos: -18 (88 ääntä)
   Heitän vanhat romut mieluummin parvekkeelta kadulle kuin myisin fb-kirpputorilla. Hirveintä paskaa pitkään aikaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +225 (231 ääntä)
   Sanna: Menin sanattomaks O.O
   Etpä silloin ainakaan ylitä merkkimaksimia =D =D =D

   Lainaa

  22. Gjlöönvg 1.9.2015 8:29
   Tulos: +31 (55 ääntä)
   Joni: Jos olisin ollut Ville, olisin estänyt Marjutin heti ekasta kommentista ilman sen kummempaa sananvaihtoa.
   Ei se ihan noin toimi. Kyseessä on sen sivun ylläpitäjä, jolle Ville postasi.

   Lainaa

  23. Tulos: +186 (208 ääntä)
   Haloo. Minulla ainakin oli lukiossa muistaakseni niin, että kielien kirjoitelmissa oli tietty sanamäärä, ja pisteitä alettiin vähentämään sitten, jos sanamäärä jäi enemmän kuin 5% alle, tai meni enemmän kuin 10% yli ohjeistetun sanamäärän. Villellä meni 11% yli ohjeistetusta MERKKImäärästä, ja merkkimäärähän on paljon juoksevampi, kuin sanamäärä. Eikö tuo yp:n jaarittelu sitäpaitsi täytä ja sotke palstaa vielä enemmän? Jos tarkoituksena on pitää palsta selkeänä, niin mitä auttaa, että aletaan pitää tuollaisia vonkuja kahdestakymmenestäyhdestä ylimääräisestä merkistä... En ymmärrä muutenkaan, että mikä gangsteriylläpito tuossa ryhmässä oikein on. "Kuules nyt, sinä et oikein tainnut ymmärtää. Meillä on tässä rajat. Sinä et kettuile minulle rajoista, tai minä kettuilen sinulle kettuilusta. Sinä olet nyt mennyt rajojen yli, joten mieti seuraavat liikkeesi tarkkaan tai kärsi seuraukset, capiche? Hyviä kauppoja!"

   Lainaa

  24. Tulos: +150 (160 ääntä)
   Joo: Ymmärrän kyllä Marjutia. Mitäs ei osaa tiivistää tekstiä tuo Ville! Säännöt on säännöt, eikä niistä jousteta. Muuten jouduttais joustamaan kaikkien kohdalla ja sitten säännöillä ei ole enää mitään merkitystä.
   Marjut, oletko se sinä? :D

   Lainaa

  25. Paroni Puolipallo 1.9.2015 8:51
   Tulos: +132 (134 ääntä)
   Valta turmelee ja mitätön valta turmelee mitättömän ihmisen.

   Lainaa

  26. Tulos: +92 (92 ääntä)
   Kuvittelin, että muutamassa Turun kirppisryhmässä on älytön meno (yhden yp:n takia), mutta tämä kyllä päihittää nekin.

   Lainaa

  27. Susihukka 1.9.2015 9:06
   Tulos: +349 (353 ääntä)
   Itseäni tässä huvittaa ajatus Marjutista laskemassa joka ikistä merkkiä tuosta ilmoituksesta.

   Lainaa

  28. helppoheikki 1.9.2015 9:22
   Tulos: +54 (78 ääntä)
   eikös tämäkin olisi vältetty jos tavara olisi myyty jossain OIKEALLA myyntipalstalla, esim. huuto.netissä taikka tori.fi:ssä. FB kirppikset on kotiäitien leikkikenttiä.

   Lainaa

  29. Tulos: +62 (68 ääntä)
   Heil Marjut!

   Lainaa

  30. Tulos: +111 (119 ääntä)
   Tän kommentin pituus tais kyllä mennä jo rajan yli. Vältetään sitä turhaa jaarittelua, jookos?
   Kala: Haloo. Minulla ainakin oli lukiossa muistaakseni niin, että kielien kirjoitelmissa oli tietty sanamäärä, ja pisteitä alettiin vähentämään sitten, jos sanamäärä jäi enemmän kuin 5% alle, tai meni enemmän kuin 10% yli ohjeistetun sanamäärän. Villellä meni 11% yli ohjeistetusta MERKKImäärästä, ja merkkimäärähän on paljon juoksevampi, kuin sanamäärä. Eikö tuo yp:n jaarittelu sitäpaitsi täytä ja sotke palstaa vielä enemmän? Jos tarkoituksena on pitää palsta selkeänä, niin mitä auttaa, että aletaan pitää tuollaisia vonkuja kahdestakymmenestäyhdestä ylimääräisestä merkistä… En ymmärrä muutenkaan, että mikä gangsteriylläpito tuossa ryhmässä oikein on. “Kuules nyt, sinä et oikein tainnut ymmärtää. Meillä on tässä rajat. Sinä et kettuile minulle rajoista, tai minä kettuilen sinulle kettuilusta. Sinä olet nyt mennyt rajojen yli, joten mieti seuraavat liikkeesi tarkkaan tai kärsi seuraukset, capiche? Hyviä kauppoja!”

   Lainaa

  31. Tulos: +187 (191 ääntä)
   Uskomatonta että joku oikeasti käyttää aikaansa siihen että laskee merkkien määrän.

   Lainaa

  32. Tulos: +46 (72 ääntä)
   MYYDÄÄN vruskea 2v vanha lähes käyttämätön 2h sohva. Jaloissa pientä kulumaa. Kissatalous, 80e, vain haku. Onko nyt hyvä?

   Lainaa

  33. Römpsykkä 1.9.2015 9:44
   Tulos: -25 (167 ääntä)
   Marjut kun haaransa avaa, Sahara sieltä eteen tulla tupsahtaa Ovat hiekkaiset hänen vaginaaliset tuulet hiertää, kiristää Surkastuneetkin ovat aivan kuivuneet häpyhuulet Ei hiekan jyviltään ehdi asennettaan löysätä On pantakin päässä kovin kireä Oli yksi merkki hänelle liikaa En itsekään laskenut kuinka paljon tässä kirjaimet painaa Pahoittelen Marjut, jos ylitin hiekkapuhaltimesi sallimat raamut. Puhaltaa, linkoaa Jyvät hiekan Saharan

   Lainaa

  34. Tulos: +138 (138 ääntä)
   Marjutin ihanneilmotus on varmaan semmonen josta löytyy vaan pelkkiä avainsanoja. "MYYDÄÄN. Sohva. Loveseat. Kulumajälkiä. Priima. Kissatalous. 80€. Haku."

   Lainaa

  35. Tulos: +125 (125 ääntä)
   on köyhä elämä, jos jää aikaa laskeskella viestien merkkimääriä. tai toooooodella hiljainen feissarikirppis.

   Lainaa

  36. yli opisto hörho 1.9.2015 10:13
   Tulos: +143 (145 ääntä)
   Uskomatonta mitä noinkin pieni asia kuin fb-kirpparin ylläpitäjän homma tekee joillekin ihmisille. "Hieman" kusi noussut päähän. Ymmärtäisin jos tuossa olisi ollut hirveästi jaarittelua yms mutta ihan normaali myynti-ilmoitus joka nyt sattui ylittymään huimalla 21 merkillä suosituksesta.

   Lainaa

  37. Käyttäjä 1.9.2015 10:27
   Tulos: +149 (151 ääntä)
   Ei tuossa ilmoituksessa ollut yhtään liikaa eikä mitään jaarittelua. Enemmänkin olisi voinut kertoa! Itse pidän eniten ilmoituksista, joissa on kerrottu heti alkuun kaikki tiedot ja heti näkee sopiiko tavara itselle. Pahimpia taas ovat juuri sellaiset "Kuvan mukainen sohva" hämärän kuvan kera, joista saa yksitellen lypsää tarvitsemansa tiedot, väriä ja kokoa myöten. Ja monesti vieläpä jos laitat yhteen viestiin enemmän kuin yhden kysymyksen, et saa vastausta niihin kaikkiin...! Turhat jaaritukset eivät tosiaan myynti-ilmoitukseen kuulu - mutta kuinka usein niissä oikeasti on mitään asiaan liittymätöntä jaaritusta? Kyllä se jaaritus on yleensä tietoa tavarasta, ja jos itse en tarvitse juuri sitä tietoa, joku muu saattaa haluta tietää. Käytetyn tavaran kaupassa nyt vaan voi olla niin monta huomioonotettavaa asiaa, ettei 200 merkkiä riitä alkuunkaan! Ok, onhan nykyään yleistä ettei keskittymiskyky riitä yhtään pidempään tekstiin. (Se varmaan on ongelma niilläkin, jotka eivät osaa vastata useampiin kysymyksiin myynti-ilmossaan. Luetaan ensimmäinen lause ja tökätään joku vastaus.) Twiiteillä voi hoitaa koko elämän. Jos kirppisryhmällä tämä on tietoinen valinta, niin onhan heillä siihen oikeus. Se on kuitenkin niin oleellinen piirre, että sehän muuttaa koko ryhmän luonteen, joten ryhmä kannattaisi heti alkuun reilusti määritellä: "Kirppisryhmä niille, jotka eivät jax luk pitk txt" Ja kuten huomaatte, itse tykkään perusteellisista sepostuksista... En varmaan mitään asiaa elämässäni saa mahtumaan 200 merkkiin!

   Lainaa

  38. Tulos: +27 (41 ääntä)
   M: vruskea 2v sohva. Pientä kulumaa. Kissoja. 80€, hae.

   Lainaa

  39. Tulos: +45 (51 ääntä)
   lol: Tainnu Marjutilla nousta valtapissa päähän.
   Jotenkin arvelisin, että se olis jo pitkään vuotanut korvista ulos

   Lainaa

  40. Tulos: +53 (55 ääntä)
   En tiedä Marjutista, mutta on olemassa merkkienlaskureita netti pullollaan. Esim. http://www.lettercount.com/ Tällaisten ihmisten takia Suomessa on ihmeelliset säännöt. (Maksat liikaa autoveroa - Käyttökielto!) Jos kirppissivuston ilmoitus näyttää asialliselta, niin miksi siinä pitää mennä sörkkimään ihme säännöillä.. *huoh*

   Lainaa

  41. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Pinkkihinkki: Jollakulla taitaapi olla hieman liikaa valtaa…
   No ei kun ihan liian vähän, kun pitää toisen kirjoittamat merkit yksitellen laskea ja niistä nikotella. Kuvitelkaa, hammastikulla laskenut.

   Lainaa

  42. Tulos: +7 (57 ääntä)
   helppoheikki: eikös tämäkin olisi vältetty jos tavara olisi myyty jossain OIKEALLA myyntipalstalla, esim. huuto.netissä taikka tori.fi:ssä. FB kirppikset on kotiäitien leikkikenttiä.
   Noh, ei nyt mustamaalata kotiäitejä niiden kotiäitien vuoksi, joiden älykkyysosamääärä PAKOTTAA kotiäidin uralle.

   Lainaa

  43. Tulos: +75 (81 ääntä)
   M: 2 h:n sohv., vaal.rusk., 2v vanh., hyväkunt.,puujal. kulum., kis.tal., 80e, hak.

   Lainaa

  44. suvatsematon 1.9.2015 11:39
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Ordnung muss sein!

   Lainaa

  45. Tulos: +133 (133 ääntä)
   "Etsä tiedä kuka mä oon? - NO FACEBOOK-KIRPPARIN YLLÄPITÄJÄ!!"

   Lainaa

  46. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Ois ollu kiva olla kärpäsenä katossa kun Marjut on laskenu yksitellen jokaikisen kirjaimen... 197, 198, 199, 200, 201!!!! Gotcha!!! Mä en helvetti tajua näitä fb-kirppisten pätijöitä, ei mun ehkä tarvikkaan..

   Lainaa

  47. Von Bauhorst 1.9.2015 11:58
   Tulos: +30 (46 ääntä)
   Kyllä se vaan joka kerran hämmästyttää ihan yhtä paljon, kun tapaa/näkee/kuulee tälläisiä Marjutin kaltaisia ääliöitä. Miten voikaan noin paljon pipo kiristää päätä tai hiekka hiertää siellä, että pitää mennä tuommoisia kommentoimaan? Tämäkö se sitten palvelee palstalaisia, kun on tuollainen pilkun jyystäjä - kyylä vahdissa? Kyse on pakko olla joko pätemisen tarpeesta tai aivovauriosta.

   Lainaa

  48. diipadaapa 1.9.2015 12:26
   Tulos: -35 (83 ääntä)
   Naisella taas liikaa valtaa

   Lainaa

  49. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Myydäänvrusk2vläheskäytvierashseissyt2hloveseatlähespriimakissa80€vainhaku..............................

   Lainaa

  50. Tulos: +33 (35 ääntä)
   alkaa pikkuhiljaa kyrpimään tuo fb-ryhmien ylläpitäjien touhu.. näin esimerkkinä myös tuo strömssien elukat- ryhmä, jossa lentää pihalle heti ensimmäisestä kirosanasta.

   Lainaa

  51. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Facebookissa löytyy hienosti aina se "lue lisää" -kohta, joka automaattisesti pätkäisee tekstit sopivan mittaisiksi. Vitunko väliä sillä on kuinka pitkästi teksti jatkuu sen jälkeen. Joskus aina tuntuu että yp:t on olevinaan jotain jumalia. Voi morjens.

   Lainaa

  52. Käyttäjä 1.9.2015 13:54
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   helppoheikki: eikös tämäkin olisi vältetty jos tavara olisi myyty jossain OIKEALLA myyntipalstalla, esim. huuto.netissä taikka tori.fi:ssä. FB kirppikset on kotiäitien leikkikenttiä.
   Niinkö? Näin aiheen sivusta, olen uskollisesti "oikealla myyntipaikalla" huuto.netissä, mutta siellä ei enää tunnu kauppa käyvän. Olen vuosien ajan ostanut ja myynyt siellä, mutta viime aikoina ei enää oikein ostajia ole ollut, vaikka samantapaista ja -hintaista tavaraa olen laittanut. Olen arvellut, että kaikki muut ovat siirtyneet fb-kirppiksille. Siellä kai minunkin pitäisi yrittää, mutta kun en Facebookiin aio liittyä ellei ole ihan pakko, Feissarimokat riittää minulle;) Paitsi ettei täällä voi myydä tavaraa:(

   Lainaa

  53. Älyn jättiläinen 1.9.2015 13:56
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Vähäinenkin valta on osoitettava, kun paikka tulee.

   Lainaa

  54. Seppolainen 1.9.2015 14:18
   Tulos: +20 (30 ääntä)
   Elämäm koulu on yllättävän vahva näissä kirppariryhmien ylläpitäjissä. Ja jälki on sit tän näköstä!

   Lainaa

  55. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Marjut on taas kerran niitä pikku-hitlereitä joiden ei missään tapauksessa soisi päivätöikseen olevan jossain julkisessa virassa päättämässä ihmisten asioista - esimerkiksi työkkäri, Kela tai lastensuojelu.

   Lainaa

  56. Tulos: +42 (48 ääntä)
   Marjut. Pidä sinäkin se pääsi kiinni, äläkä toista vaan uhkaile! "Tämä ei ole keskustelupalsta mutta MINÄ kyllä saan mussuttaa tässä - sinun taasen kannattaa varoa sanojasi!" Ja hei kiitti, on tosin kiva nyt sanoa olevansa fb-kirppiksen ylläpitäjä. Saan varmaan pian turpaani ihan vaan sen takia kun teikäläiset pilaa kaikkien maineen. Haista vittu.

   Lainaa

  57. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Lähtisin kyllä tosta ryhmästä aika helvetin äkkiä...

   Lainaa

  58. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Ketjussa on jo hyvin parodioitu, millaisiin ilmoituksiin ahdas merkkirajoitus johtaa. Omtek lyh voi mahd pien til palj mut ilm on rask luk. Printtimediassa merkkirajoitus on välttämätön; FB:ssä järkevää perustetta ei taida olla. Sanarajoitus olisi luettavuuden kannalta parempi, jos rajoittaa täytyy, mutta epäilen koko rajoituksen tarpeellisuutta.

   Lainaa

  59. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Haluan kyllä tietää missä osto/myyntiryhmässä tuo tapahtui etten vahingossakaan sinne eksy.

   Lainaa

  60. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Susihukka: Itseäni tässä huvittaa ajatus Marjutista laskemassa joka ikistä merkkiä tuosta ilmoituksesta.
   mietin samaa! ei varmaan oo kovin villi ja menevä elämä...

   Lainaa

  61. Tulos: +59 (59 ääntä)
   nii ja piti jatkaa että on ihan eri asia jos siellä nyt oikeesti on joku neljäsataa merkkiä siitä että: kissa ehkä raapi tätä sohvaa joskus, tai sitten se oli naapurin koira, mutta oon tässä vuosia istunu ja miettiny et mitä tälle sohvalle tekisin ja sitten päätin yhtenä päivänä myydä tän ja plaaplaaplaa.... mut tuo nyt oli oikeesti ihan asiallinen ilmotus. ja 21 merkkiä liikaa ni huhhuh.

   Lainaa

  62. Röllinaama 1.9.2015 16:39
   Tulos: -4 (24 ääntä)
   Sohva. 80€.

   Lainaa

  63. Tulos: -3 (43 ääntä)
   Onko Marjut vahingossa työntänyt tamponin väärään reikään?

   Lainaa

  64. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Joo: Ymmärrän kyllä Marjutia. Mitäs ei osaa tiivistää tekstiä tuo Ville! Säännöt on säännöt, eikä niistä jousteta. Muuten jouduttais joustamaan kaikkien kohdalla ja sitten säännöillä ei ole enää mitään merkitystä.
   Paremminhan Ville osaa tiivistää tekstiä kuin sinä Marjut. Villen joka kommentti sentään on alle 200 merkkiä, kun Marjutin kommentit reilusti yli sen. Tämä feissarimokien kommenttisikin on 208 merkkiä pitkä, ja siinä on turhaa jaarittelua. Olisit voinut tiivistää vaikka: "Ymmärrän Marjutia. Mitäs Ville ei osaa tiivistää tekstiä. Säännöt on säännöt, eikä niistä jousteta. Muuten jouduttais joustamaan kaikkien kohdalla ja säännöillä ei olisi merkitystä", jolloin kommenttisi olisi ollut 180 merkkiä pitkä. Ja pieni vinkki vielä. Ihmiset lukevat mieluummin hieman pidemmän myynti-ilmoituksen kuin huomaavat yllätyksenä esim. kuluma jäljet.

   Lainaa

  65. Tulos: -7 (17 ääntä)
   wtf: Marjut, tulitko kommentoimaan ja puolustamaan itteesi?
   Oiskohan Joo:n kommentti ollu sarkasmia?

   Lainaa

  66. Tulos: +5 (7 ääntä)
   urso: Se on tuo kusipäisyyskin valitettavan yleinen sairaus
   Valta nousee päähän.

   Lainaa

  67. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Teksi: Oon aina miettiny minkälaisia tollaset ihmiset on oikeesti, en välttämättä haluais tuntea
   Niitä on varmaan vähän siellä sun täällä mutta vasta tilaisuus tekee varkaan. Muuten ollaan sitten diplomaattista ja demokraattista, mutta kotona kuuluu miehen sanoa "kyllä, rakas" koska jotkut vaa syntyjään tietää miten kaikkien ihmisten kaikkien asioiden kuuluu mennä, nii!

   Lainaa

  68. Säännöt koskee muita 1.9.2015 22:57
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Marjutilla ei itsellään ole 200 merkin rajaa. Kim Jong-unin perillisiä?

   Lainaa

  69. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Minä luin mokasta ensin väärin ja luulin Marjutin valittavsn yhdestä liikamerkistä. Kun kommenteista tuli vastaan asian oikea laita, alkoi 21 tuntua jo paljolta, kun vertaa päässään siihen yhteen, mistä luulin olevan kyse. :)

   Lainaa

  70. karvanaama 2.9.2015 1:17
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   hah. ton kirppiksen kun tietäisin menisin röllittämään armottomasti marjutia.

   Lainaa

  71. Tulos: -4 (14 ääntä)
   wtf: Marjut, tulitko kommentoimaan ja puolustamaan itteesi?
   Vai oliskohon ollut sitä pAljon puhuttua sarkasmia :D

   Lainaa

  72. Tulos: +8 (14 ääntä)
   joopajoo: alkaa pikkuhiljaa kyrpimään tuo fb-ryhmien ylläpitäjien touhu.. näin esimerkkinä myös tuo strömssien elukat- ryhmä, jossa lentää pihalle heti ensimmäisestä kirosanasta.
   Törmäsin tuossa taanoin fb-ryhmään jonka ylläpitäjä numero 1 ilmoitti, ihan aiheellisesti, että seuraava sääntörikkoja saa bannin x-ajalle. Ilmoituksessa ei silleen mitään vikaa ole, se kanava nimittäin levis tosi pahasti ennen sitä ja siihen nähden ymmärtää tuollaisen ilmoituksen täysin. Naurettavaksi asia meni vaan siinä vaiheessa, että tän jälkeen ylläpitäjä numero 2 nesteet korvista valuen loi hyvin provosoivan viestin sinne ja joku raukka provoisoitui ja sai sen bannin tältä "ylläpitäjältä numero 2".

   Lainaa

  73. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Vivirose: Jaa… edes Yliopistolla ei ole ollut noin tarkkaa. on saanut mennä yli jopa sadoilla merkeillä rajan. ja HUOM! myös välilyönti on merkki, kai Marjut laski senkin mukaan :PPP
   Jep, oli siinä välimerkit laskettu mukaan. Kannattaisi varmaan muokata nuo välit pois, niin silloin olisi enää 196 merkkiä pitkä ja näin ei olisi turhaa jaarittelua. Löytyisi myös kaikki oleellinen tieto helpommin...

   Lainaa

  74. Tulos: -7 (29 ääntä)
   Marjut.... Käytöksesi huomioiden se lienee sinulle äärimmäisen vaikeaa, mutta käy panemassa. Seksi auttaa leikkikenttähitleröintiin lähes aina ja nopeasti.

   Lainaa

  75. Pilk.nuss. 2.9.2015 12:07
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   "Myyd. sohv." Parempi?

   Lainaa

  76. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Apina: Perus yp touhua… Mut ku elämässä ei ole mitään muutakaan!
   En nyt sanoisi niinkään. Useimmiten ryhmien yp:t ovat ihan fiksua sakkia, jotka venyvät välillä liiankin pitkälle vapaaehtois'työssään' valvoessaan yötä myöten riitaisia ryhmiä. :) Tuollaiset tyypit ovat sitten aivan oma lukunsa, enkä taitaisi jäädä moiseen ryhmään hetkeksikään.

   Lainaa

  77. Tulos: +20 (24 ääntä)
   En yleensä näihin kommentoi, mutta nyt on pakko. Siiskun jos jollain on aikaa roikkua facebookissa tai jollain facekirpparilla, nii on sillä sitte aikaa lukea, vaikka se kuvaus olis 1200 merkkiä pitkä! -.- ja onko vähän helpompi siitä sitten itse lukea suoraan kaikki tiedon tuotteesta, ettei turhaa tarvi alkaa kyselemään tuotteesta, jos vaikka on kiire tietää? on kyllä niin haistapaskasäännöt tolla kirpparilla! -.-

   Lainaa

  78. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Ilmoituksessa on sopivasti reilu parikymmentä välilyöntiä. Villenä olisin ottanut ne pois ja kattonut keksisikö Marjut siihenkin jonkun kivan säännön :P

   Lainaa

  79. Hööpölööpö 2.9.2015 15:40
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Kyllähän nyt ryhmässä tulisi ryhmän sääntöjä noudattaa. Onkin sitten aivan eri kysymys kannattaako olla ryhmässä, mistä tämäkin idioottimainen sääntö - ja sen valvoja - löytyy.

   Lainaa

  80. Kärmesmies 2.9.2015 15:41
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Moden estämisestä tulee yleensä välitön kickbanni.
   Joni: Jos olisin ollut Ville, olisin estänyt Marjutin heti ekasta kommentista ilman sen kummempaa sananvaihtoa.

   Lainaa

  81. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Mitä Marjut kirjoitti viimeisessä viestissään? Oli niin monta merkkiä, että en jaksanut lukea.

   Lainaa

  82. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Pinkkihinkki: Jollakulla taitaapi olla hieman liikaa valtaa…
   Tuohon lisättynä vielä se, että joku taitaa olla myös vähän liian natsi.

   Lainaa

  83. word_eks_pertti 2.9.2015 16:52
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Jugi: Ois ollu kiva olla kärpäsenä katossa kun Marjut on laskenu yksitellen jokaikisen kirjaimen… 197, 198, 199, 200, 201!!!! Gotcha!!! Mä en helvetti tajua näitä fb-kirppisten pätijöitä, ei mun ehkä tarvikkaan..
   Tai sitten käytti esim. MS Wordia laskemiseen...

   Lainaa

  84. Näinköhän? 2.9.2015 17:42
   Tulos: -3 (23 ääntä)
   Römpsykkä: Marjut kun haaransa avaa, Sahara sieltä eteen tulla tupsahtaa Ovat hiekkaiset hänen vaginaaliset tuulet hiertää, kiristää Surkastuneetkin ovat aivan kuivuneet häpyhuulet Ei hiekan jyviltään ehdi asennettaan löysätä On pantakin päässä kovin kireä Oli yksi merkki hänelle liikaa En itsekään laskenut kuinka paljon tässä kirjaimet painaa Pahoittelen Marjut, jos ylitin hiekkapuhaltimesi sallimat raamut. Puhaltaa, linkoaa Jyvät hiekan Saharan
   Kaunista. Niin kaunista. Itken liikutuksesta. Ja ylitän merkkirajan jaarittelemalla joutavia. Tässä kohtaa mietin, että mitä kirjoittaisin, jotta saisin mahdollisimman pitkän tekstin. Huomaan, että teksti on jo aika pitkä. Ehkä enää yksi sana riittää. Muttta mikä olisi tuo mahtava sana? Mietin kuumeisesti ja saan edelleen lisää tekstiä aikaan. Ajatukset vilisevät päässäni ja äkkiä kaikki kirkastuu. Lintujen laulu lakkaa ja tuuli hiljenee, kun sanon tuon maagisen loisun ääneen. "Hiekkapillu." Joo joo, ainakin yritin.

   Lainaa

  85. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Hööpölööpö: Kyllähän nyt ryhmässä tulisi ryhmän sääntöjä noudattaa. Onkin sitten aivan eri kysymys kannattaako olla ryhmässä, mistä tämäkin idioottimainen sääntö – ja sen valvoja – löytyy.
   Mä en välttämättä tuomitsisi sääntöä idioottimaiseksi. Sitäkään ei tiedä miksi myynti-ilmoituksia on alettu rajoittamaan. Voihan se olla, että tuolla on ollut vaikka sellaisia myynti-ilmoituksia joissa on vähän niinkuin irtauduttu vaikka myyntikohteen selostuksesta tms. Se nyt on takuu varmaa, että jos tälläinen tapaus on ollut fb-kirppiksessä ja sen takia on päätetty rajoittaa myynti-ilmoituksia niin silti jotenkin pitäis ylläpidonkin tajuta, että ei se myynti-ilmoitus aina mene jonkun tietyn merkkimäärän alle. Vaan sitä maalaisjärkeäkin voi käyttää. Jonka käyttämättä jättäminen on mokassa tapahtunut hyvin selvästi.

   Lainaa

  86. (TheReal)Tove_Jansson 2.9.2015 20:49
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Kylläpä muistan kun joskus vuonna nakki ja päärynä moderoin uljasta keskustelupalstaa, joka on nyt jo 10 vuotta sitten jäänyt someilun yms. jalkoihin. Silloin minullakin oli valtaa, voih!

   Lainaa

  87. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Oikeesti? O.O Ettei vaa sullaki vähä pipo kireellä? ;)
   Joo: Ymmärrän kyllä Marjutia. Mitäs ei osaa tiivistää tekstiä tuo Ville! Säännöt on säännöt, eikä niistä jousteta. Muuten jouduttais joustamaan kaikkien kohdalla ja sitten säännöillä ei ole enää mitään merkitystä.

   Lainaa

  88. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Jeesus mikä Marjutti

   Lainaa

  89. miumaumamma 2.9.2015 23:56
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   On se kyllä jännä miten joistakin fb kirppisten pitäjistä tulee tuommoisia mielivaltaisia diktaattoreita.

   Lainaa

  90. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Einari: M: vruskea 2v sohva. Pientä kulumaa. Kissoja. 80€, hae.
   Kyllähän tuota nyt vielä voi tiivistää. M: vrusk2vsohvähkulumkiss80€hae

   Lainaa

  91. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Kun keski-ikäinen nainen tulee internettiin ja perustaa facebookkiin ryhmän, luulee hän olevansa joku tärkeäki ihminen :D

   Lainaa

  92. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Marjut hyväksyy ryhmään ainoastaan henkilöitä, joiden nimissä on alle 12 merkkiä. Pitää ilmoitusten jättäjät selkeinä ja asiallisina ilman turhaa jaarittelua.

   Lainaa

  93. Tulos: -2 (18 ääntä)
   ahahaha ei vittu miten tyhmä lehmä :D

   Lainaa

  94. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Kyllä Marjut on oikeassa, aivan turhaa höpötystähän tuo ilmoitus oli. Mielestäni kunnon ilmoutus pitää pysyä alle 10 merkin ja yhdennestätoista tulee bännit ja kahdennestatoista soitan poliisin ellen tule ja ammu sinua päähän jo itse! Ihan pikkunatsit, ottaakaa isommasta mallia ja ampukaa itsenne bunkkeriin.

   Lainaa

  95. Esko Mörkö 4.9.2015 1:43
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   M: vr 2v sv. Pi kul. Kiss. 80€, ha. terv, tiiv lyhennelm

   Lainaa

  96. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Vattu et menee hermot näihin YLLÄPITÄJIIN. Omassa elämässä ei ole mitään valtaa niin pitää sit joka viestin perään kirjottaa -YP. Ei ristus

   Lainaa

  97. MarJutHUora 4.9.2015 15:46
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   On tolla ämmällä päässä vikaa.

   Lainaa

  98. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Marjut sopisi mainiosti Marimekko-kirppiksen ylläpitäjäksi.

   Lainaa

  99. Säännöt, säännöt 4.9.2015 18:08
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Ville-parka ei uskaltanut enää kirjoittaa mitään, ettei rupea "keskustelemaan".

   Lainaa

  100. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Jos ois jättänyt pois "hieman lähes huomaamattomia", ja korvannut sen sanalla "pieniä", niin olis ollu tarpeeks lyhyt. Tässä oli siis kahdesta sanasta kyse. Mitä vitun nipotusta se tuommonen on??

   Lainaa

  101. Tulos: +6 (6 ääntä)
   YP:llä tais mennä yli 200 merkkiä........

   Lainaa

  102. Tulos: +2 (2 ääntä)
   80

   Lainaa

  103. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Niin ja vielä... Marjut sitten käytti 1000+ merkkiä selittämään, että Ville ylitti rajan 21 merkillä. XD

   Lainaa

  104. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Olishan se ollut selkeämpi vanhaan kunnon lehti-ilmoitustyyliin: MYYD. vaal.rusk, 2v, läh. k-tön vier.huon. seis,2hlö lov.se. sohv. Puuj. hiem. läh. huom-ton kul.jälk. muut. priim. Kis.tal. 80€ v. hak.

   Lainaa

  105. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jos olisin ollut Ville, oisin sanonut tuon marjutin uhkauksen jälkeen jotain todella ärsyttävää ja osuvaa, ei hirveästi haittaisi bannit sen jälkeen :D

   Lainaa

  106. aaeerrsssdd 25.10.2015 18:07
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Siinä on virkamiesainesta!

   Lainaa

  107. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Joo: Ymmärrän kyllä Marjutia. Mitäs ei osaa tiivistää tekstiä tuo Ville! Säännöt on säännöt, eikä niistä jousteta. Muuten jouduttais joustamaan kaikkien kohdalla ja sitten säännöillä ei ole enää mitään merkitystä.
   Lensiköhän Marjut itse ulos, kun noin törkeästi oman viestin merkkimäärä ylittyi? Ai niin, säännöthän ovat vain muita varten.

   Lainaa

  108. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Pallokala: PS. Yli 200 merkkiä ihan vaan sympatian vuoksi.
   Tai ylläpidon kavereille.

   Lainaa

  109. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Pisti myös naurattamaan, että marjutin viimeinen kommenttikin on pidempi ku tämän herran "jaariteltu" myynti ilmoitus

   Lainaa

  110. Tulos: +4 (4 ääntä)
   mitäs jos kysytään willeltä minkä pakkakunnen/paikan kirppiksellä oli mynnissä ja mennään kaikki jotka owat tänne kommentoineet sinne jäseniksi? ja sitten aletaan kyseenalaistaa yptä tai myymään jotain ylipitkillä myyntiilmoituksilla :)

   Lainaa

  111. Tulos: +4 (6 ääntä)
   "Joten valite seuraavat sanasi huolella." -Vetäkää vittu päähänne ja pitäkää tunkkinne.

   Lainaa

  112. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mä ratkaisisin ton ongelman ihan vittuillakseni poistamalla kaikki pilkut, pisteet ym välimerkit ja muutamia välilyöntejäkin tekstistä. Ja voihan kaksoiskonsonanteistakin napata toisen pois. Menee muuten yo-kokeessakin läpi, jos 200 on raja ja sen ylittää 21:llä. :D ei facekirppiksellä näemmä.

   Lainaa

  113. Tulos: +1 (1 ääni)
   Sanoisin tuossa vaiheessa, että Haista Marjut vittu, ja poistuisin ryhmästä ennen kuin hän saa tyydytyksen poistaa minua. Onhan tuo jo ihan mahdottomaksi mennyttä tiukkapipoisuutta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirppis, kirppari, kirpputori, sohva, divaani, säännöt, kuva, pituus, ylläpito