Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 26

Niin mistä nyt tapellaan?
Kahakka kirpputorilla, osa 26

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 73 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +575 (1663 ääntä)
   Hannulle sympatiat siihen asti kunnes heitti rasistista "läppää". Ei voittajia tässä mokassa.

   Lainaa

  2. Tulos: +1167 (1177 ääntä)
   Näiden kirpparikeskustelujen käänteet ei kyllä ikinä lakkaa yllättämästä

   Lainaa

  3. Tulos: -198 (596 ääntä)
   Voin kuulla elämäm koululaisten tuskan huudon kun maahanmuuttaja vittuilee facessa suomalaiselle.

   Lainaa

  4. Tulos: +621 (713 ääntä)
   Kerrankin kirppiskahakka, joka olisi ollut "järkevä" niin väliin tunkee jokin kolmas elämänmuoto.

   Lainaa

  5. hattufolio 29.9.2015 2:06
   Tulos: +1132 (1172 ääntä)
   en kannata rasismia mut mikä vittu Younan pointti oli ?

   Lainaa

  6. Tulos: +136 (312 ääntä)
   Yksittäistapaus?

   Lainaa

  7. Tulos: +134 (310 ääntä)
   Eikö youna tiedä, että on lottovoitto syntyä valkoihoiseksi.

   Lainaa

  8. Tulos: -243 (299 ääntä)
   Petkele: Kerrankin kirppiskahakka, joka olisi ollut “järkevä” niin väliin tunkee jokin kolmas elämänmuoto.
   Itsestäskö puhut?

   Lainaa

  9. vanhus(ko) 29.9.2015 4:21
   Tulos: +203 (351 ääntä)
   Kaikki sympatia Hannulle

   Lainaa

  10. Tulos: -87 (203 ääntä)
   Ei heru sympatiaa kenellekkään, läski voi olla muttei kusipää.

   Lainaa

  11. Tulos: -188 (304 ääntä)
   käbäy: Eikö youna tiedä, että on lottovoitto syntyä valkoihoiseksi.
   ja siinä yks isäm maam toivo lisää...eikö nää rasistit vois vaikka painua marsiin ja muuttaa sinne viisastelemaan

   Lainaa

  12. KaroliinaCZ 29.9.2015 7:00
   Tulos: +315 (325 ääntä)
   hattufolio: en kannata rasismia mut mikä vittu Younan pointti oli ?
   Ei välttämättä ollut pointtia. Löytyyhän idiootteja kaikkialla päin maailmassa.

   Lainaa

  13. Tulos: +121 (345 ääntä)
   Jes! Kiitos Hannun täällä saa jälleen lukea peppukipeiden, muita niin paljon parempien ihmisten kitisemistä siitä kuinka paha ihminen Hannu on kun sanoi pahasti mamulle! Nyyhnyyh!! Viihdyttäkää minua, kiitos! ;)

   Lainaa

  14. Tulos: -78 (204 ääntä)
   Ei ollut yhtään yllätys että myyntikämmin teki nainen,en ymmärtänyt että ihmistä ei saa juoksuttaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +389 (395 ääntä)
   "Tätä en tiennyt, anteeksi" Siis mitä helekuttia, ei tiennyt, että kun sopii kaupat ja kun toinen on bussissa jo matkalla tulossa hakemaan, EI TIENNYT että ei saa myydä toiselle. Nyt Pirjo teet kauppoja tästä lähtien ihan vaan vanhanajan kirppiksellä, jooko.

   Lainaa

  16. Tulos: -10 (210 ääntä)
   daavid: Jes! Kiitos Hannun täällä saa jälleen lukea peppukipeiden, muita niin paljon parempien ihmisten kitisemistä siitä kuinka paha ihminen Hannu on kun sanoi pahasti mamulle! Nyyhnyyh!! Viihdyttäkää minua, kiitos!
   Nimenomaan! Suvakit vauhdissa, hyvää viihdettä, mutta vain silloin kun ei ala vituttamaan.

   Lainaa

  17. Tulos: +67 (235 ääntä)
   Rotta: Nimenomaan! Suvakit vauhdissa, hyvää viihdettä, mutta vain silloin kun ei ala vituttamaan.
   Kun taas vajakit on vauhdissa, niin polttopullot senkun lentelee.

   Lainaa

  18. Rampe&Naukkis 29.9.2015 9:37
   Tulos: +215 (225 ääntä)
   Mitä tässä tapahtui: - Pirjo ryhtyi ahneeksi - Hannu avautuu naamakirjassa - Youna heittää trollin ---> maahanmuuttokeskustelua.

   Lainaa

  19. Käyttäjä 29.9.2015 9:42
   Tulos: +187 (187 ääntä)
   Ihan mielenkiintoisesti sanottu: "Muutos tuli minulle..." Ihan kuin olisi kyse pakkotilanteesta joka nyt vain tuli. Kyllähän se harmittaa jos tulee parempi tarjous kun on jo kaupoista sovittu (itsekin joskus myynyt jotain), mutta rajansa nyt ahneudellekin, ero ei varmastikaan ollut iso.

   Lainaa

  20. Käyttäjä 29.9.2015 9:44
   Tulos: +9 (31 ääntä)
   daavid: Jes! Kiitos Hannun täällä saa jälleen lukea peppukipeiden, muita niin paljon parempien ihmisten kitisemistä siitä kuinka paha ihminen Hannu on kun sanoi pahasti mamulle! Nyyhnyyh!! Viihdyttäkää minua, kiitos!
   Ei näytä saavan... Ei tainnut olla se suurin moka tässä, eikä edes toiseksi suurin...

   Lainaa

  21. Tulos: +34 (192 ääntä)
   Rotta: Nimenomaan! Suvakit vauhdissa, hyvää viihdettä, mutta vain silloin kun ei ala vituttamaan.
   Kui mä en ymmärrä tätä suvakki sanaa. Joo, tarkoittaa siis suvaitsevaista ihmistä, mutta kun nää elämäm koululaiset käyttää sitä kuin se olisi haukkumunimi? Et niiku suvaitsevaisuus on huono asia ja kukaan ei haluaisi tulla kutsutetuksi suvaitsevaiseksi? Onko täs ny jotain muuta mitä en oo ymmärtänyt, meinaa mun korvissa suvakiksi 'haukkuminen' on sama kuin 'haukkuisi' jotakuta feministiksi tai koulutusta parantavaksi henkilöksi tms.

   Lainaa

  22. Tulos: +148 (200 ääntä)
   huohh: Kui mä en ymmärrä tätä suvakki sanaa. Joo, tarkoittaa siis suvaitsevaista ihmistä, mutta kun nää elämäm koululaiset käyttää sitä kuin se olisi haukkumunimi? Et niiku suvaitsevaisuus on huono asia ja kukaan ei haluaisi tulla kutsutetuksi suvaitsevaiseksi? Onko täs ny jotain muuta mitä en oo ymmärtänyt, meinaa mun korvissa suvakiksi ‘haukkuminen’ on sama kuin ‘haukkuisi’ jotakuta feministiksi tai koulutusta parantavaksi henkilöksi tms.
   Mun silmissä se on haukkumasana sellaiselle äärisuvaitsevaiselle joka lähes sokeutuu maahanmuuttajien ja pakolaisten hyysäykseen jopa kantaväestöä väheksyen. Mun silmissä äärisuvaitsevaisuus kuin myös äärimmäinen maahanmuuttovastaisuus ovat kumpikin hyvin lyhytnäköistä ajatusmaailmaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (106 ääntä)
   Linalool: Kun taas vajakit on vauhdissa, niin polttopullot senkun lentelee.
   Puhut nyt varmaan Malmön lähiöiden tapahtumista?

   Lainaa

  24. Tulos: +11 (43 ääntä)
   Kyllä ihminen rasisti saa olla, muttei Chelsean fani... EIKU!

   Lainaa

  25. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Nykyinen todellisuus alkaa ilmestymään feissarimokiin.

   Lainaa

  26. Pajatsonakki 29.9.2015 11:11
   Tulos: +27 (101 ääntä)
   Mitäs rasistista tässä on? Tollanen tissiposki vois mennä töihin :D

   Lainaa

  27. Tulos: +30 (62 ääntä)
   huohh: Kui mä en ymmärrä tätä suvakki sanaa. Joo, tarkoittaa siis suvaitsevaista ihmistä, mutta kun nää elämäm koululaiset käyttää sitä kuin se olisi haukkumunimi? Et niiku suvaitsevaisuus on huono asia ja kukaan ei haluaisi tulla kutsutetuksi suvaitsevaiseksi? Onko täs ny jotain muuta mitä en oo ymmärtänyt, meinaa mun korvissa suvakiksi ‘haukkuminen’ on sama kuin ‘haukkuisi’ jotakuta feministiksi tai koulutusta parantavaksi henkilöksi tms.
   Siksi elämäm koululaiset käyttää sitä haukkumasanana, kun se mitä ilmeisemmin osuu ja uppoaa. Nettipalstoja vähän seuranneena sieltä tulee yleensä heti isku takaisin: "itte ootki rasisti" tjms. Ja näin osuu nettitrolli kultasuoneen.

   Lainaa

  28. Tulos: +21 (95 ääntä)
   Rampe&Naukkis: Mitä tässä tapahtui: - Pirjo ryhtyi ahneeksi - Hannu avautuu naamakirjassa - Youna heittää trollin —> maahanmuuttokeskustelua.
   Nykyisin tuntuu välillä että heräsin, join maitoa aamupalaksi -> "maahanmuuttokeskustelua". Hommafoorumilaiset voisivat palata sinne mistä tulivatkin, kommentit ovat jo pahempia kuin mokat.

   Lainaa

  29. Myrkkymuratti 29.9.2015 12:47
   Tulos: +110 (114 ääntä)
   Pirjo ei tiennyt, ettei tuotetta voi myydä toiselle, jos kauppa on sovittu?! Eikö maalaisjärkikin tämän kerro?

   Lainaa

  30. Tulos: +46 (72 ääntä)
   Minusta kaikki kyllä mokasi tässä

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (30 ääntä)
   No sehän keskustelu oli vuoristorata alusta loppuun.

   Lainaa

  32. Tulos: +39 (131 ääntä)
   batman: Hannulle sympatiat siihen asti kunnes heitti rasistista “läppää”. Ei voittajia tässä mokassa.
   Mitä rikollista on mamuttelussa? Sairaaksi on meno mennyt kun kaikki on nykyään olevinaan rasismia!

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (21 ääntä)
   Piti sanoa rasistista, my bad.

   Lainaa

  34. Tulos: -14 (56 ääntä)
   Rirri: Puhut nyt varmaan Malmön lähiöiden tapahtumista?
   Avaatko vähän näitä "tapahtumia"? Ihan näin nykyisenä Malmölaisena kiinnostaa.

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (28 ääntä)
   Myrkkymuratti: Pirjo ei tiennyt, ettei tuotetta voi myydä toiselle, jos kauppa on sovittu?! Eikö maalaisjärkikin tämän kerro?
   Jos Pirjo ei saisi myydä tavaraansa niin monelle kuin haluaa, niin sehän olisi silkkaa sovinismia.

   Lainaa

  36. Tulos: +82 (120 ääntä)
   Hannu kärsi vääryyttä ja Youna irvisteli uhrille. Nimenomaan se, että Hannu vastasi trollille osoittaa, että hän ei ollut rasisti. Hän kohteli trollia niin kuin trolleja kohdellaan. Olisi ollut alentuvaa ja rasistista ymmärtää trollia, vain trollin oletetun rotuun liittyvän suojavärin takia. Rasimi on rotuun perustuvaa syrjintää tai erityiskohtelua. Jonkun rodun erityiskohtelu kun on jonkun toisen rodun syrjintää. Sanojen kieltäminen ei ole vielä edennyt sanaan mamu asti. Jolloinka Hannun ainoaksi tahdittomuudeksi jää mamun (joka muuten ei ole rotu) epäileminen yhteiskunnan nettosaajaksi. Tilastollisesti näin toki on, mutta ei se sitä tarkoita, että jokainen mamu olisi nettosaaja. Youna kuitenkin myöntää Hannun arvelun oikeaksi.

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (17 ääntä)
   Ansku: Itsestäskö puhut?
   Ebin nyt servasit sen make :DD

   Lainaa

  38. Tulos: +29 (49 ääntä)
   Pirjo on huijari, Youna huonokäytöksinen kakara ja Hannu juntti. Lujaa menee.

   Lainaa

  39. kyllä itseasiassa saa ! 29.9.2015 20:09
   Tulos: -35 (47 ääntä)
   Ansku: Itsestäskö puhut?
   Ei kyseinen henkilö liittynyt mokaan. Lue ensin se moka ja katso ne osapuolet (ostaja sekä myyjä) Eli hän tarkoitti tota vittuilevaa rättipäätä,joka ilmestyi kolmantena osapuolena aukomaan päätä ja selittelemään jtn ihan mautonta kuraa ja miten joku asiaan liittymätön homma tekisi tuosta oikeutetun feidauksen. Eli vastaus kysymykseesi on että kommentoija tarkoitti Younaa :)
   bob: “Tätä en tiennyt, anteeksi” Siis mitä helekuttia, ei tiennyt, että kun sopii kaupat ja kun toinen on bussissa jo matkalla tulossa hakemaan, EI TIENNYT että ei saa myydä toiselle. Nyt Pirjo teet kauppoja tästä lähtien ihan vaan vanhanajan kirppiksellä, jooko.
   No oikeastaan jos ollaan tarkkoja,niin ainoastaan toi oli epäkohteliasta. Kukaan yksityishenkilö kato ei voi päättää mitä saat tehdä omalla omaisuudella. Siks kannattaa vaikka laittaa 1 e tilille heti ni oot osan maksanu ja sit toi ei sais tehdä noin. Nyt on vaa ilkee ja röyhkeä, mutta jos on itse ostanut tai omistaa tavaran 100% niin hän nimenomaan saa myydä sen vaikka 1 min ennen toiselle tai paremmalle tarjouksen tehneelle, sillä 18 v täyttänyt tavaran omistaja saa tehdä mitä haluaa omaisuudelleen,ja ketään ei voi määrätä silloin häntä mitä saa tehdä tai ei saa tehdä jos kummiskin omistaa tuotteen. Ja myy sitä kumminkin varmasti että saa rahaa eikä hyväntekeväisyytenä,joten tietenkin saa ottaa korkeamman ja jos joku heti noutaa niin tarjouksen vastaan. Ainoa mihin syyllistyy on se että on ajattelematon ja törkeä. Olisi voinut kysyä ensin ja ilmoittaa toiselle,mutta sekään ei ole pakko. Yleensä jos jtn nimenomaan EI saa tehdä,niin siitä voi hakea rikosilmoituksen kautta korvausta,täsä vaan se ettei kelpaa että möis oman 100% omistaman tuotteen paremmalle tarjoajalle,joten siksi virallisesti ei ole mitään ei saa tehä omaisuudella mitä haluaa logiikkaa. Sama kun se että haluut äkkiä eroon tavarasta ja joku sanoo av 2 päivää ja perässä joku et tulisin heti ostaa ja sanot et joo tarve rahalle just heti että siksi myyn,ni sit alkaa pommitusten että et saa myydä sun omaisuutta kun mä kirjotin av,ite takasin siihen aina että viimeksi kun katoin kutistaa niin omistan tämän tuotteen ja myyn sen todellakin herralle x joka tulee hakemaan sen nytten,toisaalta annan mahdollisuuden myös rouvalle x tulla hakemaan sen heti 100% varmuudella,mutta jos ei halua niin menee herralle x ja muut huutaa miten en olisi saanut myydä vaikka ilmoitin että tuleeko hakemaan nytten etten odota kahden kirjaimen takia 2 päivää jolloin kyseinen henkilö kertoo että hakeen ja milloin vain eikö. Kyl näistä saisi olla ja itellemme onki se että myyjä päättää tavaransa eikä mikään av yv jono järjestelmä vaan myydään sille jolla on rahaa ostaa ja se jolla on niin voi tulla sen hakemaan,siinä tarvitse odotuttaa niitä jolla on varaa että haluaako 2 p jälkeen joku sen ym mennään muiden säännöillä ja ei oo omistajalla nykypäivänä oikeuksia omaan tuotteeseen. Eri homma mut samaa kategoriaa. Teki törkeesti mut toisaalta mitään mitä ei saisi niin ei tehnyt. Kannattais vaikka laittaa että ei myöskään ja sit uusiks ni saa paremmalle parempaan hintaan. Sori pitkä vuodatus,ärsyttää vaan nää termit ym jotka ei pidä paikkaansa. Omistaja saa tehä mitä haluaa. Jotkut ei luo ystävyyssuhteita tuolla joten jotain ei kiinnosta ku olennainen eli nopeus ja raha ja ketä tarjoo eniten. Asiat voi silti hoitaa paremmin kuin kyseinen henkilö

   Lainaa

  40. Tulos: -12 (12 ääntä)
   Paitsi että Youna on kuitenkin joku otaku tai naisvoimistelijafani. Mutta ei kai se "maahanmuuttokeskustelua" estä..

   Lainaa

  41. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Youna halusi vain tahallaan haastaa riitaa. Ei siinä muuta pointtia ollut.

   Lainaa

  42. miumaumamma 30.9.2015 2:54
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Nyt ei kyllä mennyt ihan nappiin kenenkään osalta. Tosi typerää Pirjolta myydä tavara jollekin muulle, kun on jo toisen kanssa kaupat sopinut. Hannun pisteet taas meni noiden asiattomien kommenttien takia. Ja muut maahanmuuttajat varmasti arvostaa tuollaisia Younan kaltaisia kusipäitä, joiden käytös lietsoo rasismiin.

   Lainaa

  43. miumaumamma 30.9.2015 3:03
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   kyllä itseasiassa saa !: Ei kyseinen henkilö liittynyt mokaan. Lue ensin se moka ja katso ne osapuolet (ostaja sekä myyjä) Eli hän tarkoitti tota vittuilevaa rättipäätä,joka ilmestyi kolmantena osapuolena aukomaan päätä ja selittelemään jtn ihan mautonta kuraa ja miten joku asiaan liittymätön homma tekisi tuosta oikeutetun feidauksen. Eli vastaus kysymykseesi on että kommentoija tarkoitti Younaa No oikeastaan jos ollaan tarkkoja,niin ainoastaan toi oli epäkohteliasta. Kukaan yksityishenkilö kato ei voi päättää mitä saat tehdä omalla omaisuudella. Siks kannattaa vaikka laittaa 1 e tilille heti ni oot osan maksanu ja sit toi ei sais tehdä noin. Nyt on vaa ilkee ja röyhkeä, mutta jos on itse ostanut tai omistaa tavaran 100% niin hän nimenomaan saa myydä sen vaikka 1 min ennen toiselle tai paremmalle tarjouksen tehneelle, sillä 18 v täyttänyt tavaran omistaja saa tehdä mitä haluaa omaisuudelleen,ja ketään ei voi määrätä silloin häntä mitä saa tehdä tai ei saa tehdä jos kummiskin omistaa tuotteen. Ja myy sitä kumminkin varmasti että saa rahaa eikä hyväntekeväisyytenä,joten tietenkin saa ottaa korkeamman ja jos joku heti noutaa niin tarjouksen vastaan. Ainoa mihin syyllistyy on se että on ajattelematon ja törkeä. Olisi voinut kysyä ensin ja ilmoittaa toiselle,mutta sekään ei ole pakko. Yleensä jos jtn nimenomaan EI saa tehdä,niin siitä voi hakea rikosilmoituksen kautta korvausta,täsä vaan se ettei kelpaa että möis oman 100% omistaman tuotteen paremmalle tarjoajalle,joten siksi virallisesti ei ole mitään ei saa tehä omaisuudella mitä haluaa logiikkaa. Sama kun se että haluut äkkiä eroon tavarasta ja joku sanoo av 2 päivää ja perässä joku et tulisin heti ostaa ja sanot et joo tarve rahalle just heti että siksi myyn,ni sit alkaa pommitusten että et saa myydä sun omaisuutta kun mä kirjotin av,ite takasin siihen aina että viimeksi kun katoin kutistaa niin omistan tämän tuotteen ja myyn sen todellakin herralle x joka tulee hakemaan sen nytten,toisaalta annan mahdollisuuden myös rouvalle x tulla hakemaan sen heti 100% varmuudella,mutta jos ei halua niin menee herralle x ja muut huutaa miten en olisi saanut myydä vaikka ilmoitin että tuleeko hakemaan nytten etten odota kahden kirjaimen takia 2 päivää jolloin kyseinen henkilö kertoo että hakeen ja milloin vain eikö. Kyl näistä saisi olla ja itellemme onki se että myyjä päättää tavaransa eikä mikään av yv jono järjestelmä vaan myydään sille jolla on rahaa ostaa ja se jolla on niin voi tulla sen hakemaan,siinä tarvitse odotuttaa niitä jolla on varaa että haluaako 2 p jälkeen joku sen ym mennään muiden säännöillä ja ei oo omistajalla nykypäivänä oikeuksia omaan tuotteeseen. Eri homma mut samaa kategoriaa. Teki törkeesti mut toisaalta mitään mitä ei saisi niin ei tehnyt. Kannattais vaikka laittaa että ei myöskään ja sit uusiks ni saa paremmalle parempaan hintaan. Sori pitkä vuodatus,ärsyttää vaan nää termit ym jotka ei pidä paikkaansa. Omistaja saa tehä mitä haluaa. Jotkut ei luo ystävyyssuhteita tuolla joten jotain ei kiinnosta ku olennainen eli nopeus ja raha ja ketä tarjoo eniten. Asiat voi silti hoitaa paremmin kuin kyseinen henkilö
   Ensinnäkin, sain päänsäryn tosta sun päin persettä kirjoitetusta tekstistä. Toiseksi, ootko ikinä kuullut maalaisjärjestä?

   Lainaa

  44. Tulos: +17 (59 ääntä)
   batman: Hannulle sympatiat siihen asti kunnes heitti rasistista “läppää”. Ei voittajia tässä mokassa.
   Sekö on rasismia, että toteaa jonkun käyttävän tukia, jotka suomalaiset maksaa? Mene nyt helvetti käymään Wikipediassa vaikka, ja virkistä muistiasi siitä, mitä rasismi tarkoittaa. Juuri sinunlaistesi takia, kaikki on nykyään rasismia. Ihmisten typeryys ärsyttää.

   Lainaa

  45. Tulos: +4 (46 ääntä)
   miumaumamma: Nyt ei kyllä mennyt ihan nappiin kenenkään osalta. Tosi typerää Pirjolta myydä tavara jollekin muulle, kun on jo toisen kanssa kaupat sopinut. Hannun pisteet taas meni noiden asiattomien kommenttien takia. Ja muut maahanmuuttajat varmasti arvostaa tuollaisia Younan kaltaisia kusipäitä, joiden käytös lietsoo rasismiin.
   Ei siinä ole mitään asiatonta, jos toteaa toisen käyttävän tukijärjestelmäämme hyväksi. Eikä myöskään mamu ole rasistinen termi, vaan lyhenne maahanmuuttajasta.

   Lainaa

  46. Tulos: +7 (53 ääntä)
   Pertti: Ei siinä ole mitään asiatonta, jos toteaa toisen käyttävän tukijärjestelmäämme hyväksi. Eikä myöskään mamu ole rasistinen termi, vaan lyhenne maahanmuuttajasta.
   Tämä Youna käy kylläkin töissä ja maksaa veroja. Rasistista on olettaa hänen elävän tuilla pelkän nimen perusteella.

   Lainaa

  47. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Hänen kommentointinsa on kyllä typerää, sitä en lähde puolustamaan.

   Lainaa

  48. Päivän Youna 30.9.2015 12:24
   Tulos: -8 (28 ääntä)
   batman: Hannulle sympatiat siihen asti kunnes heitti rasistista “läppää”. Ei voittajia tässä mokassa.
   Ei vaan sen jälkeen juuri pisteet kotiin, hyvä hannu, mamut sucks

   Lainaa

  49. Tulos: -8 (38 ääntä)
   ylimielisiä noi kaikki mamut on.

   Lainaa

  50. Huumeparoni 30.9.2015 17:40
   Tulos: +10 (42 ääntä)
   wwtf: ylimielisiä noi kaikki mamut on.
   Vei sanat suustani. Jostain ne on saanut päähänsä olevansa jotain korvaamattomia kunniakansalaisia, jotka saavat laukoa mitä tahansa. Kun kaikki ei mene kuten haluavat, alkaa rasimihuutelu ja älämölö. Eivät toki kaikki, lähinnä muslimit.

   Lainaa

  51. Huumeparoni 30.9.2015 17:56
   Tulos: +1 (25 ääntä)
   Pirjo on taas tyypillinen valkoroska, joka sai luultavasti femman enemmän rahaa. Tekisi varmaan paljon muutakin vitosesta... Kusisin sen postilaatikkoon kun on osoite ja kaikki. Hannu taas ei tehnyt mitään väärää. Voin kuvitella vitutuksen.

   Lainaa

  52. Tulos: +10 (10 ääntä)
   kyllä itseasiassa saa !: Ei kyseinen henkilö liittynyt mokaan. Lue ensin se moka ja katso ne osapuolet (ostaja sekä myyjä) Eli hän tarkoitti tota vittuilevaa rättipäätä,joka ilmestyi kolmantena osapuolena aukomaan päätä ja selittelemään jtn ihan mautonta kuraa ja miten joku asiaan liittymätön homma tekisi tuosta oikeutetun feidauksen. Eli vastaus kysymykseesi on että kommentoija tarkoitti Younaa No oikeastaan jos ollaan tarkkoja,niin ainoastaan toi oli epäkohteliasta. Kukaan yksityishenkilö kato ei voi päättää mitä saat tehdä omalla omaisuudella. Siks kannattaa vaikka laittaa 1 e tilille heti ni oot osan maksanu ja sit toi ei sais tehdä noin. Nyt on vaa ilkee ja röyhkeä, mutta jos on itse ostanut tai omistaa tavaran 100% niin hän nimenomaan saa myydä sen vaikka 1 min ennen toiselle tai paremmalle tarjouksen tehneelle, sillä 18 v täyttänyt tavaran omistaja saa tehdä mitä haluaa omaisuudelleen,ja ketään ei voi määrätä silloin häntä mitä saa tehdä tai ei saa tehdä jos kummiskin omistaa tuotteen. Ja myy sitä kumminkin varmasti että saa rahaa eikä hyväntekeväisyytenä,joten tietenkin saa ottaa korkeamman ja jos joku heti noutaa niin tarjouksen vastaan. Ainoa mihin syyllistyy on se että on ajattelematon ja törkeä. Olisi voinut kysyä ensin ja ilmoittaa toiselle,mutta sekään ei ole pakko. Yleensä jos jtn nimenomaan EI saa tehdä,niin siitä voi hakea rikosilmoituksen kautta korvausta,täsä vaan se ettei kelpaa että möis oman 100% omistaman tuotteen paremmalle tarjoajalle,joten siksi virallisesti ei ole mitään ei saa tehä omaisuudella mitä haluaa logiikkaa. Sama kun se että haluut äkkiä eroon tavarasta ja joku sanoo av 2 päivää ja perässä joku et tulisin heti ostaa ja sanot et joo tarve rahalle just heti että siksi myyn,ni sit alkaa pommitusten että et saa myydä sun omaisuutta kun mä kirjotin av,ite takasin siihen aina että viimeksi kun katoin kutistaa niin omistan tämän tuotteen ja myyn sen todellakin herralle x joka tulee hakemaan sen nytten,toisaalta annan mahdollisuuden myös rouvalle x tulla hakemaan sen heti 100% varmuudella,mutta jos ei halua niin menee herralle x ja muut huutaa miten en olisi saanut myydä vaikka ilmoitin että tuleeko hakemaan nytten etten odota kahden kirjaimen takia 2 päivää jolloin kyseinen henkilö kertoo että hakeen ja milloin vain eikö. Kyl näistä saisi olla ja itellemme onki se että myyjä päättää tavaransa eikä mikään av yv jono järjestelmä vaan myydään sille jolla on rahaa ostaa ja se jolla on niin voi tulla sen hakemaan,siinä tarvitse odotuttaa niitä jolla on varaa että haluaako 2 p jälkeen joku sen ym mennään muiden säännöillä ja ei oo omistajalla nykypäivänä oikeuksia omaan tuotteeseen. Eri homma mut samaa kategoriaa. Teki törkeesti mut toisaalta mitään mitä ei saisi niin ei tehnyt. Kannattais vaikka laittaa että ei myöskään ja sit uusiks ni saa paremmalle parempaan hintaan. Sori pitkä vuodatus,ärsyttää vaan nää termit ym jotka ei pidä paikkaansa. Omistaja saa tehä mitä haluaa. Jotkut ei luo ystävyyssuhteita tuolla joten jotain ei kiinnosta ku olennainen eli nopeus ja raha ja ketä tarjoo eniten. Asiat voi silti hoitaa paremmin kuin kyseinen henkilö
   selitit turhan pitkästi ja epäselvästi, vaikka ite pointti pitikin sieltä kaivamalla kaivaa ja jopa löysin sen, mutta turhan paljon toistoa :( oli vaikea lukea.

   Lainaa

  53. Tulos: +35 (35 ääntä)
   hattufolio: en kannata rasismia mut mikä vittu Younan pointti oli ?
   Sen pointti oli osoittaa, että ollakseen juntti ja idiootti ei tarvitse olla suomalainen.

   Lainaa

  54. Tulos: +17 (41 ääntä)
   batman: Hannulle sympatiat siihen asti kunnes heitti rasistista “läppää”. Ei voittajia tässä mokassa.
   En näe rasismia. Vai onko maahanmuuttaja nykyään rasistinen termi? Jännä. Ei ois ollu rasismia jos Hannu ois kysynyt "Mitä se kuopiolainen siellä huutelee". Pointti: mamu ei ole rotu.

   Lainaa

  55. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua, myös bisneksessä... ja tekkenissä

   Lainaa

  56. Tulos: +15 (15 ääntä)
   kyllä itseasiassa saa !: Ei kyseinen henkilö liittynyt mokaan. Lue ensin se moka ja katso ne osapuolet (ostaja sekä myyjä) Eli hän tarkoitti tota vittuilevaa rättipäätä,joka ilmestyi kolmantena osapuolena aukomaan päätä ja selittelemään jtn ihan mautonta kuraa ja miten joku asiaan liittymätön homma tekisi tuosta oikeutetun feidauksen. Eli vastaus kysymykseesi on että kommentoija tarkoitti Younaa No oikeastaan jos ollaan tarkkoja,niin ainoastaan toi oli epäkohteliasta. Kukaan yksityishenkilö kato ei voi päättää mitä saat tehdä omalla omaisuudella. Siks kannattaa vaikka laittaa 1 e tilille heti ni oot osan maksanu ja sit toi ei sais tehdä noin. Nyt on vaa ilkee ja röyhkeä, mutta jos on itse ostanut tai omistaa tavaran 100% niin hän nimenomaan saa myydä sen vaikka 1 min ennen toiselle tai paremmalle tarjouksen tehneelle, sillä 18 v täyttänyt tavaran omistaja saa tehdä mitä haluaa omaisuudelleen,ja ketään ei voi määrätä silloin häntä mitä saa tehdä tai ei saa tehdä jos kummiskin omistaa tuotteen. Ja myy sitä kumminkin varmasti että saa rahaa eikä hyväntekeväisyytenä,joten tietenkin saa ottaa korkeamman ja jos joku heti noutaa niin tarjouksen vastaan. Ainoa mihin syyllistyy on se että on ajattelematon ja törkeä. Olisi voinut kysyä ensin ja ilmoittaa toiselle,mutta sekään ei ole pakko. Yleensä jos jtn nimenomaan EI saa tehdä,niin siitä voi hakea rikosilmoituksen kautta korvausta,täsä vaan se ettei kelpaa että möis oman 100% omistaman tuotteen paremmalle tarjoajalle,joten siksi virallisesti ei ole mitään ei saa tehä omaisuudella mitä haluaa logiikkaa. Sama kun se että haluut äkkiä eroon tavarasta ja joku sanoo av 2 päivää ja perässä joku et tulisin heti ostaa ja sanot et joo tarve rahalle just heti että siksi myyn,ni sit alkaa pommitusten että et saa myydä sun omaisuutta kun mä kirjotin av,ite takasin siihen aina että viimeksi kun katoin kutistaa niin omistan tämän tuotteen ja myyn sen todellakin herralle x joka tulee hakemaan sen nytten,toisaalta annan mahdollisuuden myös rouvalle x tulla hakemaan sen heti 100% varmuudella,mutta jos ei halua niin menee herralle x ja muut huutaa miten en olisi saanut myydä vaikka ilmoitin että tuleeko hakemaan nytten etten odota kahden kirjaimen takia 2 päivää jolloin kyseinen henkilö kertoo että hakeen ja milloin vain eikö. Kyl näistä saisi olla ja itellemme onki se että myyjä päättää tavaransa eikä mikään av yv jono järjestelmä vaan myydään sille jolla on rahaa ostaa ja se jolla on niin voi tulla sen hakemaan,siinä tarvitse odotuttaa niitä jolla on varaa että haluaako 2 p jälkeen joku sen ym mennään muiden säännöillä ja ei oo omistajalla nykypäivänä oikeuksia omaan tuotteeseen. Eri homma mut samaa kategoriaa. Teki törkeesti mut toisaalta mitään mitä ei saisi niin ei tehnyt. Kannattais vaikka laittaa että ei myöskään ja sit uusiks ni saa paremmalle parempaan hintaan. Sori pitkä vuodatus,ärsyttää vaan nää termit ym jotka ei pidä paikkaansa. Omistaja saa tehä mitä haluaa. Jotkut ei luo ystävyyssuhteita tuolla joten jotain ei kiinnosta ku olennainen eli nopeus ja raha ja ketä tarjoo eniten. Asiat voi silti hoitaa paremmin kuin kyseinen henkilö
   Itse asiassa kun kaupoista on sovittu, sen on sitovaa. Suullista sopimusta on vaikea todistaa, mutta jonkinlainen korvausvelvollisuus saatta syntyä. Esimerkiksi joutui ostamaan vastaavan kalliimmalla -> myyjän korvattava erotus.

   Lainaa

  57. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Taidan perustaa pian sivun:feissarimokienkommenttimokat.com :)

   Lainaa

  58. miumaumamma 4.10.2015 22:26
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Pertti: Ei siinä ole mitään asiatonta, jos toteaa toisen käyttävän tukijärjestelmäämme hyväksi. Eikä myöskään mamu ole rasistinen termi, vaan lyhenne maahanmuuttajasta.
   Tiedän kyllä mitä mamu tarkoittaa. Tarkoitin itse tuota Hannun oletusta siitä, että Youna ns. "elää hänen verorahoillaan.

   Lainaa

  59. Tulos: +10 (10 ääntä)
   miumaumamma: Ensinnäkin, sain päänsäryn tosta sun päin persettä kirjoitetusta tekstistä. Toiseksi, ootko ikinä kuullut maalaisjärjestä?
   Ei tuohon maalaisjärkeä niinkään tarvita vaan kirjallinen sopimus on sitova, ja tuo viestittely täyttää sen ehdot. Tuon pitkän litanian kirjoittanut on yksinkertaisesti väärässä. Myös suullinen sopimus on sitova joskin vaikea todistaa.

   Lainaa

  60. Tulos: +4 (14 ääntä)
   batman: Hannulle sympatiat siihen asti kunnes heitti rasistista “läppää”. Ei voittajia tässä mokassa.
   Missä tuli rasistista läppää?

   Lainaa

  61. Nyt perkule 6.10.2015 14:41
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Kyllä mua ainaki rupeis entistä enemmä vituttaa jos joku mamu tulis viel kusahtaneen kaupan päälle huutelee :D

   Lainaa

  62. Tulos: -6 (24 ääntä)
   huohh: Kui mä en ymmärrä tätä suvakki sanaa. Joo, tarkoittaa siis suvaitsevaista ihmistä, mutta kun nää elämäm koululaiset käyttää sitä kuin se olisi haukkumunimi? Et niiku suvaitsevaisuus on huono asia ja kukaan ei haluaisi tulla kutsutetuksi suvaitsevaiseksi? Onko täs ny jotain muuta mitä en oo ymmärtänyt, meinaa mun korvissa suvakiksi ‘haukkuminen’ on sama kuin ‘haukkuisi’ jotakuta feministiksi tai koulutusta parantavaksi henkilöksi tms.
   no oisko se vaikka siksi haukkumasana, koska suvakit on vieraantunu todellisuudesta ja elelee pilvilinnoissa kieltäen kaikki tosiasiat ja keskittyy siihen oman kilpensä kiillottamiseen. "Katsokaa kun hyväksyn ja suvaitsen ihan kaikki, rajat auki ja kaikki terroristit, raiskaajat, lasten hyväksikäyttäjät vaan tänne. Olen niiiiiiin suvaitsevainen!!." Kummasti se suvaitsevaisuus loppuu tasan sillä sekunnilla, ku joku on eri mieltä.

   Lainaa

  63. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Laki: Itse asiassa kun kaupoista on sovittu, sen on sitovaa. Suullista sopimusta on vaikea todistaa, mutta jonkinlainen korvausvelvollisuus saatta syntyä. Esimerkiksi joutui ostamaan vastaavan kalliimmalla -> myyjän korvattava erotus.
   Voi vittu XD Yksityishenkilöiden kaupoissa päde mitkään vitun lakipykälät. XD

   Lainaa

  64. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Tosi asiallista mennä huutelemaan tyyliin "sellast se on kun kannattaa jotain vitun chelseaa". Ei liity mitenkään asiaan, ei ole hänen kauppansa, ja muutenkin täysin asiatonta. Miten on peruskäytöstavat ja järjenkäyttö näin hukassa ihmisiltä?

   Lainaa

  65. Tulos: +2 (12 ääntä)
   batman: Hannulle sympatiat siihen asti kunnes heitti rasistista “läppää”. Ei voittajia tässä mokassa.
   No tuo miten mamu käyttäytyi, niin ihan oikeutetusti heitti rasistista läppää...

   Lainaa

  66. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Jorkku: Ei ollut yhtään yllätys että myyntikämmin teki nainen,en ymmärtänyt että ihmistä ei saa juoksuttaa.
   Suullinen sopimus pitää ja pätee oikeudessakin, jos sen pysty todistamaan. Eli vaikka joku tarjoaisi siitä romusta miljoonan, aiempi sopimus on voimassa.
   Juoksuttaminen on asia erikseen, mutta myyjä syyllistyi sopimusrikkomukseen oli mitä sukupuolta tahansa.
   Tyhmyys ei ole sukupuolisidonnaista vaan yksilön ongelma.

   Lainaa

  67. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Huvittaa että monet ei nää täälä mitään ongelmaa tuon younan käytöksessä, ja jos sanot jotain negatiivista ni oot rasisti!!1!!1

   Lainaa

  68. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ei ole mitenkään mahdotonta hahmottaa, että sekä Youna että rasisti käyttäytyivät huonosti. Minusta Younan käytös oli lähinnä hömelöä trollausta, mutta onhan se tyhmää trollata, kun toinen on jo valmiiksi kiukkuinen. Kuitenkin: jos joku trollaa typeryyksiä, sitä voi reagoida samoin kuin kenen tahansa trollatessa typeryyksiä. Maahanmuuttajuus tai mahdolliset sosiaalituet eivät kuulu asiaan mitenkään. (Vai olisiko typerä trollaaminen enemmän ok jos hän olisi kantasuomalainen? Toivottavasti ei? Oletan, että se on yhtä typerää keneltä tahansa.) Oikeastiko ihmisille pitää vielä tänäkin päivänä selittää, miksi mamu-sanan käyttö tuollaisessa yhteydessä on asiatonta, vaikka kyseinen sana itsessään ei ole rasistinen? Mitäs mieltä olisitte esim. näistä: "Ole sinä nainen hiljaa!" "Mitä sinä kehitysvammainen tähän puutut?" "Jehovantodistaja saisi pitää turpansa kiinni!" Se "mamu" on mainittu sen vuoksi, että yritetään käyttää sitä perusteena, miksi pitäisi olla hiljaa, tai miksi sanottu on typerää. Käytännössä sanaa käytetään haukkumasanan tavoin. Aivan kuten nyt "välttämättä" ei ole korrektia huudella "vitun homo",vaikka homo on ihan neutraali yleiskielen sana. Ja kuten joku jo sanoi, se, että olettaa jonkun elävän sosiaalituilla sen perusteella, että on mamu, on rasismia. Piste. Eikö sitten mamua saisi arvostella, jos hän trollaa tyhmiä? Tietenkin. Silloin voi varmaankin arvostella häntä ihan vain siitä, että hän trollaa tyhmiä. Ei siihen mitään mamuttelua tarvita.

   Lainaa

  69. Pilkkopimeä ämpäri 20.3.2023 7:28
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   ikivanha moka, mutta itellekin tehty oharit ja veri alkaa hieman siitä muistosta kiehumaan. olin ostamassa neitokakadua, maanantaille sovittu haku, osoitteet kellonajat yms jo tiedossa, sunnuntaina kyselin linnun mukana tulevaan häkkiin mittoja ni tämä ämmä vastas "lintu on jo myyty toiselle". joo kiitos kun kerroit. kiitän onneani että sain tietää ennen lähtöä koska paikan päällä olis varmaan sattunut ja tapahtunut.

   Lainaa

  70. Shokeeraava leijona 1.9.2023 3:38
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Muakin vituttaa oharit. Toistakymmentä vuotta sitten olin tietynlaista autoa ostamassa, ja soitin autosta myyjälle n. 7 aikaan illalla. Auto oli Tampereella ja itse Helsingissä. Sanoin lähteväni ajamaan ostamaan autoa, mutta myyjä sanoi, ettei enää tänään. Tule huomenna. Ok. Aamulla lähdettiin matkaan, ja muijan hakiessa kahveja huoltikselta, soitin myyjälle, että tulossa ollaan. Hän sanoi myyneensä eilen illalla. WTF! Kyllä vitutti. Ja täytyy sanoa, ettei samannäköisiä ollut juuri muita silloin myynnissä. Ei ollut kyse mistään nykykäyttiksestä, joita on jopa satoja samanlaisia myynnissä.

   Lainaa

  71. Epäkelpo harakka 1.9.2023 7:18
   Tulos: +1 (1 ääni)
   XD: Voi vittu XD Yksityishenkilöiden kaupoissa päde mitkään vitun lakipykälät. XD
   Kyllä ne vain pätevät. Jos toiselle on aiheutunut huomattavia kuluja suullisen sopimuksen rikkomisesta ja tällä on todistaa asia, niin jos jenkkityyliin asia oikeuteen asti menisi, niin kyllä voittamiseen olisi isokin mahdollisuus.
   Tuosta reaktiostasi voisi melkein vannoa, että sinun kanssa ei kenenkään tulisi tehdä kauppaa.

   Lainaa

  72. Epäkelpo harakka 1.9.2023 7:21
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kämpere: Sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua, myös bisneksessä... ja tekkenissä
   Tekkenissä ei todellakaan ole kaikki sallittua. Ehkä sitä on tullut elettyä helppoa elämää, mutta yksi suurimmista ärsytyksistä elämässä, on tullut napinhakkauspeleistä, joissa toinen spämmii yhtä liikettä jumittaen sinut nurkkaan.

   Lainaa

  73. Epäkelpo harakka 1.9.2023 7:29
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   huohh: Kui mä en ymmärrä tätä suvakki sanaa. Joo, tarkoittaa siis suvaitsevaista ihmistä, mutta kun nää elämäm koululaiset käyttää sitä kuin se olisi haukkumunimi? Et niiku suvaitsevaisuus on huono asia ja kukaan ei haluaisi tulla kutsutetuksi suvaitsevaiseksi? Onko täs ny jotain muuta mitä en oo ymmärtänyt, meinaa mun [...]
   Suvakki viittaa ainakin oman käsityksen mukaan ihmiseen, jolla on kilahtanut jenkkityylinen sosiaalioikeustaistelu hattuun. Aitoa suvakkia häpeää niin vasemmisto, kuin oikeisto. Hyvänä esimerkkinä eräs silakkaliikkeessäkin viimeaikoina paljon äänessä ollut nainen, joka haukkuu ihmisiä rasisteiksi, jotka eivät jaa hänen käsitystään rasismista.
   Mutta suvakki noin yleisesti puhekielessä on muuttunut seuraavaksi:
   "Byhyy tuo tyyppi ei ole yhtä äärioikeistolainen kuin minä!! Hän on vihersuvakki!"
   (Mm. Halla-ahoa on netissä Sinimustakiike-ihmiset haukkuneet suvakiksi....)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kännykkä, maahanmuuttaja, mamu