Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 20

Apua, kuka heistä on lapseni isä?
Mammapalstalta päivää, osa 20

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 70 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Pekka Peitsi 27.8.2015 1:10
      Tulos: +1438 (1516 ääntä)
      Kyllä lastenteko olis saatava luvanvaraiseksi...

      Lainaa

    2. Tulos: +811 (833 ääntä)
      Onneksi en ole ainakaan minä, sillä helmikuussa en kokenut lainkaan naisen lämpöä ja läheisyyttä..

      Lainaa

    3. Tulos: +906 (924 ääntä)
      Tuota varten on ehkäisy ettei tarvitse miettiä tuollaisia

      Lainaa

    4. Tulos: +660 (678 ääntä)
      Itsekin tykkäisin lukea tämmöisiä juttuja itsestäni netistä. Lapsiparka.

      Lainaa

    5. Tulos: +520 (544 ääntä)
      Noran ystävä ilmeisesti kulkee ilman rihmankiertämää

      Lainaa

    6. Tulos: +453 (803 ääntä)
      "Lasteni isät tiedän".. monikossa sielläkin mennään.

      Lainaa

    7. Tulos: +180 (240 ääntä)
      Lapsparka, edessä loistava tulevaisuus kun on noin vastuullinen mutsi kasvattajana.

      Lainaa

    8. Tulos: +624 (640 ääntä)
      "Yhdessä laskemisen" sijaan Maarian ei auta muuta kuin määrätä kaikki kolme könsikästä sylkemään purkkiin ja antaa geeniteknologian tuomita. Sen verran lähellä nuo päivät ovat, että kalenteri ei anna kuin todennäköisyyksiä. Tekee hyvää miehillekin: yhdelle jättipotti ja kahdelle varoitus siitä, mihin bylsiminen baarilöytöjen kanssa voi johtaa. Kiva muuten pojankin löytää tämä äipän päivitys tietoverkon syöveristä joskus 2020-luvulla...

      Lainaa

    9. Tulos: -17 (303 ääntä)
      Tunnen suurta onnea siitä etten ole tuon naikkosen lapsi. Samalla taas suurta sääliä kyseisen naikkosen jo syntyneiden lasten kuin tuon tulevankin puolesta. Slutshaming vois joskus toisinaan olla hieman paikallaan.... -.-

      Lainaa

    10. lapsirukka 27.8.2015 1:51
      Tulos: +511 (533 ääntä)
      "äiti kuka miun isä on?" "en oo ihan varma, kysytään facebookissa tuntemattomilta!"

      Lainaa

    11. Tulos: +112 (158 ääntä)
      Yleensä on kiva bongata kaima. Nyt ei. T. Maaria

      Lainaa

    12. Satunnainen randomi 27.8.2015 4:32
      Tulos: +324 (354 ääntä)
      Kuule, mikä sun isän nimi on? En mä tiedä. Mikset sä tiedä vaikka oot jo viis? No kun ei mun äitikään tiedä vaikka se on jo kolkytviis.

      Lainaa

    13. Tulos: +214 (264 ääntä)
      Olen tästä puhunut ja olen puhunut usein: neuvoloihin täyttämään ensimmäisenä sellainen testi: Minustako vanhenpi? Jos saat liian vähän pisteitä testissä, aletaan keskustelemaan halutaanko niitä muksuja vai ei ja jos halutaan, aletaan oikeesti valmentaa ihmistä sellaiselle raiteelle että se pystyy kasvattaa lapsia. Ettei tarttee taas yhteyskunnan kasvattaa lasta jonka vanhenpi ei sitä jostain syystä osaa/halua tehdä.

      Lainaa

    14. Tulos: +98 (112 ääntä)
      "Ovikseen nähden"

      Lainaa

    15. Tulos: +207 (235 ääntä)
      Mauno: Olen tästä puhunut ja olen puhunut usein: neuvoloihin täyttämään ensimmäisenä sellainen testi: Minustako vanhenpi? Jos saat liian vähän pisteitä testissä, aletaan keskustelemaan halutaanko niitä muksuja vai ei ja jos halutaan, aletaan oikeesti valmentaa ihmistä sellaiselle raiteelle että se pystyy kasvattaa lapsia. Ettei tarttee taas yhteyskunnan kasvattaa lasta jonka vanhenpi ei sitä jostain syystä osaa/halua tehdä.
      Vanhenpi sai pääni särkemään..

      Lainaa

    16. Tulos: +207 (283 ääntä)
      Mielestäni "slutshaming" ei ole ok tilanteesta huolimatta. Neitseellisestä sikiämisestä kun ei ole kyse, vaan oletettavasti joku (tai kolme) miekkostakin on lusikkansa varomattomasti soppaan laittanut.

      Lainaa

    17. Tulos: -114 (338 ääntä)
      En tiiä mitä muut on mieltä, mutta tuo, että on viikon aikana kolmee eri miestä käyny panemassa, niin kuulostaa melko hemmetin lutkalle. Tuommoiset vilkkaasti liikennöidyt naikkoset ei kauheasti sytytä.

      Lainaa

    18. Tulos: +128 (140 ääntä)
      oivoi: Vanhenpi sai pääni särkemään..
      Ja yhteyskunta silmät vuotamaan...

      Lainaa

    19. Tulos: +149 (167 ääntä)
      Ei sitten tule mieleen pukea sitä sukelluspukua edes yhdelle näistä. Puhumatta tietenkin näistä miehistä, jos tätä naista pääsee paljaalla paijaamaan jokainen jolla on vain muna.

      Lainaa

    20. Puolikiero_savolainen 27.8.2015 9:36
      Tulos: +51 (77 ääntä)
      Jounas: Onneksi en ole ainakaan minä, sillä helmikuussa en kokenut lainkaan naisen lämpöä ja läheisyyttä..
      Älä huijaa, nyrkki-Kyllikki oli seuranasi koko viime talven. Meinasi jopa karata yöllä kun oli niin lopen uupunut, mutta jäi kiinni kun heräsit...

      Lainaa

    21. Tulos: +222 (230 ääntä)
      Se ehkäisy, hyvät ihmiset.... Ihan sukupuoleen katsomatta!! Jos ei kiinnosta toisen taudittomuus niin olisko oma terveys sitten edes mitään, sanomattakaan lapsen mahdollisuudesta. (Ja ei, jos käyt jörnäyttämässä jotain random tipua, "oon pilsuilla" ei pitäisi vielä olla legit syy jättää kondomia käyttämättä.)

      Lainaa

    22. Tulos: +139 (175 ääntä)
      MrT: “Lasteni isät tiedän”.. monikossa sielläkin mennään.
      Mennään joo, mutta onko mielestäsi missään tilanteessa mahdollista, että ensimmäisen miehen kanssa lapsia -> mies kuollut/tullut ero/ jnetms. -> uusi mies jonka kanssa lisää lapsia? Tosin kommentti voi myös viitata että on tullut mokailtua joo, mutta ei sentään niin usein ettei lasten isät olisi tiedossa. Oli miten oli, kommentistasi saa sen kuvan että jotain asiaa kommentoidakseen pitäisi olla itse täysin erheetön, mitä tuskin itsekään olet.

      Lainaa

    23. Tulos: -47 (149 ääntä)
      illuusia: Mielestäni “slutshaming” ei ole ok tilanteesta huolimatta. Neitseellisestä sikiämisestä kun ei ole kyse, vaan oletettavasti joku (tai kolme) miekkostakin on lusikkansa varomattomasti soppaan laittanut.
      Mä muuten jälestä päin mietin et "slutshaming" on ehkä liian jyrkkä sana. Mutta en voi kieltääkään ettenkö ajattelisi että kolmea miekkosta saman viikon aikana paneskellut muija lapsenteko mielessään olisi ehkä pikkusen lutka. Jokainen tehkööt sinkkuaikanaan mitä lystää ja saa naisellakin olla useita miehiä jos siltä tuntuu ja on sinut sen asian kanssa. Mutta lapsia tolla tyylillä? Kuulostaa iaka kevytkenkäiseltä ja helpolta akalta mun mielestä. Olen kai sitten vanhoillinen mutta itse naisena arvostan muissa naisissa hienostuneisuutta, älykkyyttä ja sitä että on edes pientä itsekunnioitusta.

      Lainaa

    24. Waffleheart 27.8.2015 10:10
      Tulos: +30 (116 ääntä)
      Hyvät ihmiset toisinaan se ehkäisy vain pettää vaikka kuinka yrittäisi olla varovainen. Nimim. kondomi meni rikki ja jälkiehkäisy petti

      Lainaa

    25. Tulos: +64 (80 ääntä)
      Kyllä, tamponi voi pulpahtaa ulos jos omaa heikot lantionpohjan lihakset ja samalla esim. kyykistyy tai jännittää vatsalihaksiaan mm. nauramala tai yskimällä.

      Lainaa

    26. Tulos: +44 (84 ääntä)
      Ehkäisystä huolimatta voi tulls raskaaksi. Ehkä naisella oli kierukka joka sitten lähti omille teille ect. Ei se kondoomikaan 100% turva ole

      Lainaa

    27. Tulos: +121 (141 ääntä)
      ano: Ehkäisystä huolimatta voi tulls raskaaksi. Ehkä naisella oli kierukka joka sitten lähti omille teille ect. Ei se kondoomikaan 100% turva ole
      Ei ollut. Maaria meni tietoisesti ovulaation aikaan baariin etsimään miestä ja siis tarkoituksella halusi myös olla ilman ehkäisyä, saadakseen lapsen. Koska ovulaatio ei aina osu samalle päivälle, hän kävi varmuuden vuoksi useampana päivänä yhtymässä eri mieheen (koska helpompaa löytää monta eri miestä, kuin yksi joka haluaisi useampaan otteeseen seksiä Maarialta) ilman ehkäisyä. Maarialla on myös kaksi muuta lasta, jotka hekin ovat saaneet alkunsa niin, että Maaria on tietoisesti ovulaation aikaan mennyt etsimään baarista siittäjää.

      Lainaa

    28. Just saying 27.8.2015 10:52
      Tulos: +73 (99 ääntä)
      Mansikka: Tunnen suurta onnea siitä etten ole tuon naikkosen lapsi. Samalla taas suurta sääliä kyseisen naikkosen jo syntyneiden lasten kuin tuon tulevankin puolesta. Slutshaming vois joskus toisinaan olla hieman paikallaan…. -.-
      Enpä koe, että olisi edelleenkään paikallaan. Aktiivinen seksin harrastaminen on okei eikä itsessään johda kyseisenlaisiin tilanteisiin, vaan yksinkertaisesti tyhmyys ja vastuuttomuus, joista tässäkin näyttää olevan kyse.

      Lainaa

    29. kilipi_konna 27.8.2015 11:31
      Tulos: -49 (67 ääntä)
      oivoi: Vanhenpi sai pääni särkemään..
      Mitä? Kodin irtaimistoa? Jonkun muun pään?

      Lainaa

    30. Tulos: +30 (54 ääntä)
      Voiko tulla raskaaksi jos tamponi on tippunut pillusta?

      Lainaa

    31. Tulos: +122 (126 ääntä)
      Kuka uittaa elintään paljaana tuntemattomassa, jonka taudeista (ja edellisten kumppaneiden) ei tiedä? Varsinkin, kun näköjään kolmekin voi saman viikon aikana olla kierrossa.

      Lainaa

    32. Tulos: +43 (65 ääntä)
      Hei hei, niitä lapsia oli kolme, eikä kellään isää elämässä. Tää tapaus oli jo 10 vuotias, jolle isää etsittiin. Tai niin, olihan se jo sille esiteltykin se isä, vaikka mitään varmaa tietoa ei ollutkaan, että olisi lapsen oikea isä :D *Lapsiraukat*

      Lainaa

    33. Tulos: +25 (39 ääntä)
      MrT: “Lasteni isät tiedän”.. monikossa sielläkin mennään.
      Voihan tossa olla niinkin outo tapaus kuin lapsia monesta avioliitosta. Hurjan kevytkenkäistä. :P

      Lainaa

    34. polvipetteri 27.8.2015 15:41
      Tulos: -12 (24 ääntä)
      Haisee siltä, että Maarialla elatusapu tulisi tarpeeseen todella kipeänä osana henkilökohtaista perustoimeentuloa.

      Lainaa

    35. Tulos: +23 (35 ääntä)
      Pekka Peitsi: Kyllä lastenteko olis saatava luvanvaraiseksi…
      ...ja riippuvaiseksi tulevien vanhempien älykkyydestä ynnä vastuunkantohalusta ja -kyvystä.

      Lainaa

    36. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Hyvinhän tuo tuon ovulaationsa laski! ;) Selkeästi todennäköisin on tosiaankin tuo viimeinen, mutta toiseksi viimeinen on periaatteessa mahdollinen.

      Lainaa

    37. Tulos: +86 (106 ääntä)
      Mansikka: Slutshaming vois joskus toisinaan olla hieman paikallaan…. -.-
      Slutshaming nyt tässä viimeiseksi auttaa. Olin itsekin aikamoinen kaupunkipyörä sinkkuaikoinani, mutta koska en ollut siitä yhtään häpeissäni, en vetänyt hirveitä kännejä, kävin testeissä, ja käytin ehkäisyä uskonnollisesti (ja lähdin siltä istumalta kotiin tai heitin miehen ulos jos kumi ei kelvannut). Ei sitten tällaisista tilanteista tarvinnut huolehtia. Tällaista jälkeä tulee kun nainen itsekin arvelee että "kunnon nainen" ei suunnittele että kyllä, aion harrastaa seksiä, tietoisesti ja harkiten, pilleriresepti ja kumipaketti veskassa, vaan uskottelee itselleenkin että mies jotenkin "vei jalat alta" ja "se vain tapahtui" "hetken huumassa" (lue: humalassa). Lapsillani on taatusti yksi isä, koska *suojaamatonta* seksiä en ole harrastanut kuin avioliitossa, ja uskollisuuskin on helppoa kun aidan takainen ruoho on jo tiedetty, tunnettu, ja siihen kyllästytty. Kannattaa lukea kirja Ethical Slut (en tiedä onko käännetty).

      Lainaa

    38. Tulos: -12 (20 ääntä)
      h=h

      Lainaa

    39. Tulos: +30 (70 ääntä)
      Mistä jengi päättelee ettei Maaria olisi halunnut tulla raskaaksi, eihän se käy ilmi tekstistä. Lisäksi teksti ei kerro mitään siitä millainen äiti Maaria lapselleen on. Se että on elämänsä aikana ollu monta seksipartneria, jopa vaikka samalla viikolla, ei mitenkään määritä sitä millainen on vanhempana. Ni!

      Lainaa

    40. Tulos: +27 (73 ääntä)
      Siittiöt venaamassa tehdäkseen tytön?? Poika siis tulee hetken mielijohteesta? Mustä vitusta tää tyyppi on tän keksiny? Kyllä ne munasolut ja siittöt elää ihan yhtä kauan oli mikä oli.

      Lainaa

    41. Tulos: +61 (65 ääntä)
      MissK: Meille kyllä opetettiin biologian tunnilla, että poikasiittiöt ovat nopeampia, mutta eivät elä yhtä pitkään kuin tyttösiittiöt. Eli jos seksiä on harrastettu parikin päivää ennen ovulaatiota, niin todennäköisesti tyttösiittiöitä on enemmän elossa. Jos taas juuri ovulaation aikaan, niin poika on todennäköisempi vaihtoehto nopeampana.

      Lainaa

    42. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Humppa: Mistä jengi päättelee ettei Maaria olisi halunnut tulla raskaaksi, eihän se käy ilmi tekstistä. Lisäksi teksti ei kerro mitään siitä millainen äiti Maaria lapselleen on. Se että on elämänsä aikana ollu monta seksipartneria, jopa vaikka samalla viikolla, ei mitenkään määritä sitä millainen on vanhempana. Ni!
      Seksipartnereita saa luonnollisesti olla miten lystää, *suojaamattomista* seksipartnereista tässä huolisin. Taudit kun tarttuvat lapseenkin, raskauden aikana tai synnytyksessä. Joten jos on voinut saada sen sperman munasoluunsa, on voinut saada jotain sen mukana, ja se on vähemmän hyvä terveen raskauden kannalta. On tietysti mahdollista (joskin aika hiton epätodennäköistä) että kumiin tulee mikrorepeämä jota ei huomaa, joten periaatteessa ihan vastuullinen mutta hiukan poikaystävien vaihdossa kiireinen nainen ei olisi varma missä vahinko tapahtui. Siinä vaiheessa kuitenkin pitää tarttua puhelimeen ja kertoa kaikille *heti*, muu on mielestäni epäreilua.

      Lainaa

    43. LasseViren 28.8.2015 0:19
      Tulos: +5 (21 ääntä)
      Viime kaudellako se oli, kun Englannissa naisten valioliigassa huoltaja juoksi kentälle noukkimaan pudonneen tampoonin muovipussiin.

      Lainaa

    44. Tulos: +64 (80 ääntä)
      Helppo?: En tiiä mitä muut on mieltä, mutta tuo, että on viikon aikana kolmee eri miestä käyny panemassa, niin kuulostaa melko hemmetin lutkalle. Tuommoiset vilkkaasti liikennöidyt naikkoset ei kauheasti sytytä.
      Voin lohdutukseksi sanoa, että Maaria tuskin elää elämäänsä "sytyttääkseen" sinua.

      Lainaa

    45. Tulos: -19 (31 ääntä)
      Sannni: Seksipartnereita saa luonnollisesti olla miten lystää, *suojaamattomista* seksipartnereista tässä huolisin. Taudit kun tarttuvat lapseenkin, raskauden aikana tai synnytyksessä. Joten jos on voinut saada sen sperman munasoluunsa, on voinut saada jotain sen mukana, ja se on vähemmän hyvä terveen raskauden kannalta. On tietysti mahdollista (joskin aika hiton epätodennäköistä) että kumiin tulee mikrorepeämä jota ei huomaa, joten periaatteessa ihan vastuullinen mutta hiukan poikaystävien vaihdossa kiireinen nainen ei olisi varma missä vahinko tapahtui. Siinä vaiheessa kuitenkin pitää tarttua puhelimeen ja kertoa kaikille *heti*, muu on mielestäni epäreilua.
      Mistäs Sherlock osaat tekstin perusteella päätellä, ettei Maaria ole ottanut selvää siitä, ettei hänen seksikumppaneillaan ole sukupuolitauteja? Itselle vilkasta seksielämää viettävänä on ihan peruskauraa, että tuore sukupuolitautitesti on näytettävissä. Jos ei kumppaneilla ole, sitten käytetään kumia, tottakai.

      Lainaa

    46. Tulos: +22 (50 ääntä)
      Humppa: Mistä jengi päättelee ettei Maaria olisi halunnut tulla raskaaksi, eihän se käy ilmi tekstistä. Lisäksi teksti ei kerro mitään siitä millainen äiti Maaria lapselleen on. Se että on elämänsä aikana ollu monta seksipartneria, jopa vaikka samalla viikolla, ei mitenkään määritä sitä millainen on vanhempana. Ni!
      Juuri näin. Huhheijaa, mitä arvokonservatismia naisen seksuaalisuuden pelko kommentit täynnä täällä.

      Lainaa

    47. Tulos: +39 (63 ääntä)
      Reksi: Juuri näin. Huhheijaa, mitä arvokonservatismia naisen seksuaalisuuden pelko kommentit täynnä täällä.
      Eli: kommentit on täynnä arvokonservatismia ja pelkoa naisen seksuaalisuutta kohtaan. Naisen seksuaalisuutta on yritetty hallita historian saatossa mitä räikeämmillä tavoilla. Hallintamekanismit heijastuvat edelleen esimerkiksi kommentoinnisa täällä. Surullista.

      Lainaa

    48. Tulos: +8 (40 ääntä)
      Kata: Kuka uittaa elintään paljaana tuntemattomassa, jonka taudeista (ja edellisten kumppaneiden) ei tiedä? Varsinkin, kun näköjään kolmekin voi saman viikon aikana olla kierrossa.
      Ja mistä ihmeestä sinä tiedät, tunteeko Maaria ko. seksikumppanit ja heidän tautinsa? On kyllä ihmeellinen tämä ihmisten tarve tuomita muita, varsinkin seksiasioissa.

      Lainaa

    49. Tulos: +25 (51 ääntä)
      Mansikka: Mä muuten jälestä päin mietin et “slutshaming” on ehkä liian jyrkkä sana. Mutta en voi kieltääkään ettenkö ajattelisi että kolmea miekkosta saman viikon aikana paneskellut muija lapsenteko mielessään olisi ehkä pikkusen lutka. Jokainen tehkööt sinkkuaikanaan mitä lystää ja saa naisellakin olla useita miehiä jos siltä tuntuu ja on sinut sen asian kanssa. Mutta lapsia tolla tyylillä? Kuulostaa iaka kevytkenkäiseltä ja helpolta akalta mun mielestä. Olen kai sitten vanhoillinen mutta itse naisena arvostan muissa naisissa hienostuneisuutta, älykkyyttä ja sitä että on edes pientä itsekunnioitusta.
      Pitäisikö tarkistaa lutka-sanan merkitys? Ja todellakin slutshamingia sinunkin kommenttisi alusta loppuun saakka.

      Lainaa

    50. rottanpää 28.8.2015 10:58
      Tulos: +32 (40 ääntä)
      MrT: “Lasteni isät tiedän”.. monikossa sielläkin mennään.
      Mutta tarina ei kerro syytä. Vaikka lapsilla olisi eri isät ei se automaattisesti tarkoita että äiti olisi vastuuton. Ihminen voi yksinkin haluta lapsia. Jos on kaikki edellytykset kasvattaa yksinhuoltajana niin miksi niin ei voisi tehdä? Tässä tapuksessa lasten isät on tiedossa, joten on mahdollista että ne on myös harkittuja. Toisekseen, takana voi olla vaikka avioero/muu edellisen parisuhteen kariutuminen. Ne nyt vaan on osa todellista elämää, ja on lapsellekin parempi joutua kokemaan vanhempien ero ja niiden uudet kumppanit, kuin joutua elää onnettoman perisuhteen keskellä.

      Lainaa

    51. Tulos: +26 (38 ääntä)
      Waffleheart: Hyvät ihmiset toisinaan se ehkäisy vain pettää vaikka kuinka yrittäisi olla varovainen. Nimim. kondomi meni rikki ja jälkiehkäisy petti
      Kolme kertaa viikon aikana eri isäehdokkaan kanssa? Ei kannata viedä sitä lottokuponkia kiskalle!

      Lainaa

    52. Tulos: +35 (43 ääntä)
      Reksi: Mistäs Sherlock osaat tekstin perusteella päätellä, ettei Maaria ole ottanut selvää siitä, ettei hänen seksikumppaneillaan ole sukupuolitauteja? Itselle vilkasta seksielämää viettävänä on ihan peruskauraa, että tuore sukupuolitautitesti on näytettävissä. Jos ei kumppaneilla ole, sitten käytetään kumia, tottakai.
      Tuore sukupuolitautitesti on syytä olla *myös* näytettävissä, mutta pahimmilla menee kuukausitolkulla ennen kuin testissä näkyvät. Olen nainen joka ei yhtään häpeile seksuaalisuuttani ja menemisiäni, ja pidän naurettavana ajatusta "käytetystä" naisesta (mieheni itseasiassa seurusteluaikana sanoi että ei mitenkään voisi sitoutua naiseen jonka historiasta ei näe että pitää seksistä, ja toisenlaista miestä en huolisi). Ei silti pidä olla niin anti-slut-shaming ettei näe selviä tosiasioita: FB ei ole oikea paikka pohtia kuka on lapsen isä. Fiksu nainen voi olla niin lutka kuin ikinä haluaa joutumatta niin typerään tilanteeseen.

      Lainaa

    53. Tulos: -18 (30 ääntä)
      oivoi: Vanhenpi sai pääni särkemään..
      pienestä se sunkin päätä särkee -.-"

      Lainaa

    54. Tulos: +6 (38 ääntä)
      Äityli: Ei ollut. Maaria meni tietoisesti ovulaation aikaan baariin etsimään miestä ja siis tarkoituksella halusi myös olla ilman ehkäisyä, saadakseen lapsen. Koska ovulaatio ei aina osu samalle päivälle, hän kävi varmuuden vuoksi useampana päivänä yhtymässä eri mieheen (koska helpompaa löytää monta eri miestä, kuin yksi joka haluaisi useampaan otteeseen seksiä Maarialta) ilman ehkäisyä. Maarialla on myös kaksi muuta lasta, jotka hekin ovat saaneet alkunsa niin, että Maaria on tietoisesti ovulaation aikaan mennyt etsimään baarista siittäjää.
      sit ei pitäis olla mitään merkitystä sillä kuka isä on. siis sehän on tavallaan huijannu niitä miehiä että saa sitten joskus elatusapua. jos lapsen yksin haluaa tietoisesti, silloin ei myöskään sitä isää tarvii etsiä.

      Lainaa

    55. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Reksi: Mistäs Sherlock osaat tekstin perusteella päätellä, ettei Maaria ole ottanut selvää siitä, ettei hänen seksikumppaneillaan ole sukupuolitauteja? Itselle vilkasta seksielämää viettävänä on ihan peruskauraa, että tuore sukupuolitautitesti on näytettävissä. Jos ei kumppaneilla ole, sitten käytetään kumia, tottakai.
      Ja tuolla tavalla ne taudit sitten leviävätkin. HIV tarttuu jo viikon päästä omasta tartunnasta, mutta näkyy testeissä vasta puolen vuoden päästä. Eli jos saat HIV-tartunnan, levität sitä iloisesti seksikumppaneillesi puolen vuoden ajan ennen kuin se edes voi näkyä testeissä. Vaikka kuinka kävisit joka viikko testeissä, näyttävät testit negaa, ja silti sinulla on tartunta, jota kaiken aikaa levität. Ei ole paljon järkeä päässä, jos vetelee paljaalla vain jonkun sukupuolitautitestilappusen perusteella.

      Lainaa

    56. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Muumi: Ja tuolla tavalla ne taudit sitten leviävätkin. HIV tarttuu jo viikon päästä omasta tartunnasta, mutta näkyy testeissä vasta puolen vuoden päästä. Eli jos saat HIV-tartunnan, levität sitä iloisesti seksikumppaneillesi puolen vuoden ajan ennen kuin se edes voi näkyä testeissä. Vaikka kuinka kävisit joka viikko testeissä, näyttävät testit negaa, ja silti sinulla on tartunta, jota kaiken aikaa levität. Ei ole paljon järkeä päässä, jos vetelee paljaalla vain jonkun sukupuolitautitestilappusen perusteella.
      Kiitos, Muumi. Ne hiton taudit! Kaikkia saa vetää jos kyseessä ovat selvät suostuvat aikuiset, ja järvi ei soutamalla kulu, mutta suojaamatta ollaan vain ehdottoman sitoutuneesti ja monen testin jälkeen. AIDS-orpojako tuo Maaria yrittää saada aikaan o.0

      Lainaa

    57. Tulos: +10 (18 ääntä)
      "Näytä sille ilmakuva rovaniemestä ja sano että suurella todennäköisyydellä isäs on jossain tässä kuvassa"

      Lainaa

    58. Spanish J 1.9.2015 3:23
      Tulos: +4 (8 ääntä)
      MrT: “Lasteni isät tiedän”.. monikossa sielläkin mennään.
      No onko tuo ny hämmennys, jos on vaikkapa kaks mukulaa ja molemmilla kerroilla saa niistäkin samaa miestänsä syyttää? Vai yhteen-viiva-nollaanko se piti kaikkien jättää? :D

      Lainaa

    59. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Helppo?: En tiiä mitä muut on mieltä, mutta tuo, että on viikon aikana kolmee eri miestä käyny panemassa, niin kuulostaa melko hemmetin lutkalle. Tuommoiset vilkkaasti liikennöidyt naikkoset ei kauheasti sytytä.
      Jos Maaria olisi mies, porukalla lähinnä taputeltaisiin olalle "hyvä jätkä, oikee meininki! Kunnon äijä!"

      Lainaa

    60. Tulos: +34 (34 ääntä)
      Mies kun olen, en osaa sanoa, missä oloissa ja tilanteissa tamponi saattaa ehkä vahingossa pudota kadulle, mutta miksi kummassa siitä pitää soittaa paniikissa ystävälle?

      Lainaa

    61. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Mauno: Olen tästä puhunut ja olen puhunut usein: neuvoloihin täyttämään ensimmäisenä sellainen testi: Minustako vanhenpi?
      "Ensimmäisenä"? Millä tavalla "ensimmäisenä"?

      Lainaa

    62. Tää ei oo enää kivaa :( 1.9.2015 10:33
      Tulos: +6 (26 ääntä)
      Joo.. Ennen oli ihan kiva kikatella tälläsille Maarian kaltasille höpönassuille, mutta nyt alkaa kyllä pikkuhiljaa tulla kylmä hiki pintaan. Jatkuvalla tykityksellä oon saanut nyt joku viis vuotta lukea mitä älyvapaimpia hupsutteluja täältä, niin pakostakin alkaa epäillys iskemään.. Nää ei taida ollakkaan ihan yksittäistapauksia. Eikä niin suuria poikkeuksia kuin luulis. Toisin sanoen, ihmiskunta on tuhoon tuomittu. Koen oikeesti pientä pahoinvointia kaiken tän feissarimokien lukemisen jälkeen.

      Lainaa

    63. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Nimi: sit ei pitäis olla mitään merkitystä sillä kuka isä on. siis sehän on tavallaan huijannu niitä miehiä että saa sitten joskus elatusapua. jos lapsen yksin haluaa tietoisesti, silloin ei myöskään sitä isää tarvii etsiä.
      Käsittääkseni hän vain halusi, että lapsella olisi tiedossa isä. Onhan se lapsen kannalta mukavampaa, että on tiedossa että kuka se isä oikein on. Js olipa muuten tyhmiä miehiä, elleivät tajunneet itse että kun lykkivät paljaalla naista, jonka ehkäisystä tai sen puutteesta ei ole tietoa (Maaria itse kertoi, että ei ollut valhdellut käyttävänsä ehkäisyä), voipi siinä parhaassa tapauksessa tulla isäksi. Itse ihmettelen sitä, että miksi Maaria ei heti lapsen synnyttyä vaatinut isyystestejä. Eihän hänen kuitenkaan olisi ollut pakko vaatia elatusmaksuja tai pakottaa isää tapaamaan lastaan. Lapsen ollessa jo 10-vuotias, ollaan aika pahasti myöhässä. Tosin, ilmeisesti Maaria alkoi miettimään tätä asiaa vasta, kun isäehdokas itse ilmoitti haluavansa tutustua lapseen ja Maaria sitten tämän mahdollisen isin esitteli lapselleen olematta edes varma, onko tämä ehdokas oikeasti lapsen isä.

      Lainaa

    64. Tulos: -3 (17 ääntä)
      Vinkkinä Maarian kolmelle säädölle: karatkaa jonnekin kauas, mieluiten maahan jolla ei ole luovutussopimusta Suomen kanssa.

      Lainaa

    65. truu hc-äityli 4.9.2015 9:43
      Tulos: 0 (12 ääntä)
      Maaria sanoi ko. keskustelussa, ettei tiennyt haluavansa lasta. Sitä hän ei suostunut kertomaan, etteikö muka tiennyt oviksen aikana noin tiheän suojaamattoman seksin johtavan todennäköisesti lapseen. Idiootti akka muutenkin.

      Lainaa

    66. Tulos: -15 (17 ääntä)
      Kondoomi pilaa mieheltä sen seksin huvin, ja ehkäisypilleri ilmeisesti pilaa monelta naiselta koko elämän siltä aikaa kuin sitä käyttää, joten kinkkinen juttu. Itse en ainakaan rupea kortsun kanssa panemaan jatkossakaan, mutta ei ole kyllä lehtolapsiakaan kun on pantu vain ns. "varmoina päivinä" ja naisella on ollut joko ehkäisypilleri tai vähintään seuraavalle päivälle katumuspilleri.

      Lainaa

    67. Tulos: +14 (20 ääntä)
      sekaani: Kondoomi pilaa mieheltä sen seksin huvin, ja ehkäisypilleri ilmeisesti pilaa monelta naiselta koko elämän siltä aikaa kuin sitä käyttää, joten kinkkinen juttu. Itse en ainakaan rupea kortsun kanssa panemaan jatkossakaan, mutta ei ole kyllä lehtolapsiakaan kun on pantu vain ns. “varmoina päivinä” ja naisella on ollut joko ehkäisypilleri tai vähintään seuraavalle päivälle katumuspilleri.
      Mitä sää sekoilet? Jos on pillerit, niin sillon kaikki päivät on varmoja. Ja se katumuspilleri on kyllä semmonen hormonipommi että en kyllä miehenä ilkeäisi vaatia naista semmosia syömään ihan vaan siksi että ite en kumeista tykkää.

      Lainaa

    68. Varjostimeton rotta 21.6.2020 12:31
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Voi kauhistus! Harrastanut seksiä KOLMEN eri ihmisen kanssa noin lyhyen ajan sisällä! Ymmärrän että heitä kauhistuttaa jotka eivät saa seksiä kovin usein.

      Lainaa

    69. Vento minkki 14.7.2021 1:29
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Sannni: Kiitos, Muumi. Ne hiton taudit! Kaikkia saa vetää jos kyseessä ovat selvät suostuvat aikuiset, ja järvi ei soutamalla kulu, mutta suojaamatta ollaan vain ehdottoman sitoutuneesti ja monen testin jälkeen. AIDS-orpojako tuo Maaria yrittää saada aikaan o.0
      Onneks tuli estolääkitykset HIViinkin niin ei tartte enää ikinä lukea näin saatanan paskoja kommentteja. Tutkituta pääs.

      Lainaa

    70. Rapee kirsikka 19.3.2024 9:10
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      sekaani: Kondoomi pilaa mieheltä sen seksin huvin, ja ehkäisypilleri ilmeisesti pilaa monelta naiselta koko elämän siltä aikaa kuin sitä käyttää, joten kinkkinen juttu. Itse en ainakaan rupea kortsun kanssa panemaan jatkossakaan, mutta ei ole kyllä lehtolapsiakaan kun on pantu vain ns. "varmoina [...]
      Ja muita ehkäisykeinoja et tunne? Varmat päivät ei oo varmoja (omakohtaisella kokemuksella, mutta ei ollut kauhea katastrofi, kun molemmat tiedettiin, että varmojen päivien ehkäisyteho on mikä on, eli huono). Jälkiehkäisy ei toimi, jos ovulaatio on jo tapahtunut ja aina on pieni mahdollisuus,  että osa siittiöistä säilyy hedelmöittymiskykyisenä siihen jälkiehkäisypillerillä siirrettyyn ovulaatioon asti. Toki moni raskaus menee kesken ihan spontaanisti alkuraskauden aikana, ilman, että raskaana olevakaan välttämättä huomaa. 
      Jos et halua lapsia ja kumi on sinusta hankala, kannattaa hankkia vasektomia. Se on miehelle huomattavan pieni operaatio verrattuna naisen vastaavaan ja ehkäisyteho on nykyisistä ehkäisykeinoista varmimpia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: äitylit, mammapalsta, raskaus, raskaana, raskaustesti, isyystesti, lapsi, isä, laskettu aika, tamponit