Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mammapalstalta päivää, osa 20

  Apua, kuka heistä on lapseni isä?
  Suurenna näkymä
  Mammapalstalta päivää, osa 20

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pekka Peitsi 27.8.2015 1:10
   Tulos: +1365 (1431 ääntä)
   Kyllä lastenteko olis saatava luvanvaraiseksi...

   Lainaa

  2. Tulos: +766 (784 ääntä)
   Onneksi en ole ainakaan minä, sillä helmikuussa en kokenut lainkaan naisen lämpöä ja läheisyyttä..

   Lainaa

  3. Tulos: +866 (878 ääntä)
   Tuota varten on ehkäisy ettei tarvitse miettiä tuollaisia

   Lainaa

  4. Tulos: +633 (647 ääntä)
   Itsekin tykkäisin lukea tämmöisiä juttuja itsestäni netistä. Lapsiparka.

   Lainaa

  5. Tulos: +492 (514 ääntä)
   Noran ystävä ilmeisesti kulkee ilman rihmankiertämää

   Lainaa

  6. Tulos: +432 (746 ääntä)
   "Lasteni isät tiedän".. monikossa sielläkin mennään.

   Lainaa

  7. Tulos: +174 (222 ääntä)
   Lapsparka, edessä loistava tulevaisuus kun on noin vastuullinen mutsi kasvattajana.

   Lainaa

  8. Tulos: +590 (602 ääntä)
   "Yhdessä laskemisen" sijaan Maarian ei auta muuta kuin määrätä kaikki kolme könsikästä sylkemään purkkiin ja antaa geeniteknologian tuomita. Sen verran lähellä nuo päivät ovat, että kalenteri ei anna kuin todennäköisyyksiä. Tekee hyvää miehillekin: yhdelle jättipotti ja kahdelle varoitus siitä, mihin bylsiminen baarilöytöjen kanssa voi johtaa. Kiva muuten pojankin löytää tämä äipän päivitys tietoverkon syöveristä joskus 2020-luvulla...

   Lainaa

  9. Tulos: +4 (268 ääntä)
   Tunnen suurta onnea siitä etten ole tuon naikkosen lapsi. Samalla taas suurta sääliä kyseisen naikkosen jo syntyneiden lasten kuin tuon tulevankin puolesta. Slutshaming vois joskus toisinaan olla hieman paikallaan.... -.-

   Lainaa

  10. lapsirukka 27.8.2015 1:51
   Tulos: +489 (505 ääntä)
   "äiti kuka miun isä on?" "en oo ihan varma, kysytään facebookissa tuntemattomilta!"

   Lainaa

  11. Tulos: +111 (151 ääntä)
   Yleensä on kiva bongata kaima. Nyt ei. T. Maaria

   Lainaa

  12. Satunnainen randomi 27.8.2015 4:32
   Tulos: +308 (334 ääntä)
   Kuule, mikä sun isän nimi on? En mä tiedä. Mikset sä tiedä vaikka oot jo viis? No kun ei mun äitikään tiedä vaikka se on jo kolkytviis.

   Lainaa

  13. Tulos: +205 (245 ääntä)
   Olen tästä puhunut ja olen puhunut usein: neuvoloihin täyttämään ensimmäisenä sellainen testi: Minustako vanhenpi? Jos saat liian vähän pisteitä testissä, aletaan keskustelemaan halutaanko niitä muksuja vai ei ja jos halutaan, aletaan oikeesti valmentaa ihmistä sellaiselle raiteelle että se pystyy kasvattaa lapsia. Ettei tarttee taas yhteyskunnan kasvattaa lasta jonka vanhenpi ei sitä jostain syystä osaa/halua tehdä.

   Lainaa

  14. Tulos: +95 (109 ääntä)
   "Ovikseen nähden"

   Lainaa

  15. Tulos: +196 (224 ääntä)
   Mauno: Olen tästä puhunut ja olen puhunut usein: neuvoloihin täyttämään ensimmäisenä sellainen testi: Minustako vanhenpi? Jos saat liian vähän pisteitä testissä, aletaan keskustelemaan halutaanko niitä muksuja vai ei ja jos halutaan, aletaan oikeesti valmentaa ihmistä sellaiselle raiteelle että se pystyy kasvattaa lapsia. Ettei tarttee taas yhteyskunnan kasvattaa lasta jonka vanhenpi ei sitä jostain syystä osaa/halua tehdä.
   Vanhenpi sai pääni särkemään..

   Lainaa

  16. Tulos: +186 (254 ääntä)
   Mielestäni "slutshaming" ei ole ok tilanteesta huolimatta. Neitseellisestä sikiämisestä kun ei ole kyse, vaan oletettavasti joku (tai kolme) miekkostakin on lusikkansa varomattomasti soppaan laittanut.

   Lainaa

  17. Tulos: -90 (300 ääntä)
   En tiiä mitä muut on mieltä, mutta tuo, että on viikon aikana kolmee eri miestä käyny panemassa, niin kuulostaa melko hemmetin lutkalle. Tuommoiset vilkkaasti liikennöidyt naikkoset ei kauheasti sytytä.

   Lainaa

  18. Tulos: +121 (133 ääntä)
   oivoi: Vanhenpi sai pääni särkemään..
   Ja yhteyskunta silmät vuotamaan...

   Lainaa

  19. Tulos: +143 (155 ääntä)
   Ei sitten tule mieleen pukea sitä sukelluspukua edes yhdelle näistä. Puhumatta tietenkin näistä miehistä, jos tätä naista pääsee paljaalla paijaamaan jokainen jolla on vain muna.

   Lainaa

  20. Puolikiero_savolainen 27.8.2015 9:36
   Tulos: +47 (73 ääntä)
   Jounas: Onneksi en ole ainakaan minä, sillä helmikuussa en kokenut lainkaan naisen lämpöä ja läheisyyttä..
   Älä huijaa, nyrkki-Kyllikki oli seuranasi koko viime talven. Meinasi jopa karata yöllä kun oli niin lopen uupunut, mutta jäi kiinni kun heräsit...

   Lainaa

  21. Tulos: +207 (211 ääntä)
   Se ehkäisy, hyvät ihmiset.... Ihan sukupuoleen katsomatta!! Jos ei kiinnosta toisen taudittomuus niin olisko oma terveys sitten edes mitään, sanomattakaan lapsen mahdollisuudesta. (Ja ei, jos käyt jörnäyttämässä jotain random tipua, "oon pilsuilla" ei pitäisi vielä olla legit syy jättää kondomia käyttämättä.)

   Lainaa

  22. Tulos: +125 (159 ääntä)
   MrT: “Lasteni isät tiedän”.. monikossa sielläkin mennään.
   Mennään joo, mutta onko mielestäsi missään tilanteessa mahdollista, että ensimmäisen miehen kanssa lapsia -> mies kuollut/tullut ero/ jnetms. -> uusi mies jonka kanssa lisää lapsia? Tosin kommentti voi myös viitata että on tullut mokailtua joo, mutta ei sentään niin usein ettei lasten isät olisi tiedossa. Oli miten oli, kommentistasi saa sen kuvan että jotain asiaa kommentoidakseen pitäisi olla itse täysin erheetön, mitä tuskin itsekään olet.

   Lainaa

  23. Tulos: -28 (128 ääntä)
   illuusia: Mielestäni “slutshaming” ei ole ok tilanteesta huolimatta. Neitseellisestä sikiämisestä kun ei ole kyse, vaan oletettavasti joku (tai kolme) miekkostakin on lusikkansa varomattomasti soppaan laittanut.
   Mä muuten jälestä päin mietin et "slutshaming" on ehkä liian jyrkkä sana. Mutta en voi kieltääkään ettenkö ajattelisi että kolmea miekkosta saman viikon aikana paneskellut muija lapsenteko mielessään olisi ehkä pikkusen lutka. Jokainen tehkööt sinkkuaikanaan mitä lystää ja saa naisellakin olla useita miehiä jos siltä tuntuu ja on sinut sen asian kanssa. Mutta lapsia tolla tyylillä? Kuulostaa iaka kevytkenkäiseltä ja helpolta akalta mun mielestä. Olen kai sitten vanhoillinen mutta itse naisena arvostan muissa naisissa hienostuneisuutta, älykkyyttä ja sitä että on edes pientä itsekunnioitusta.

   Lainaa

  24. Waffleheart 27.8.2015 10:10
   Tulos: +22 (100 ääntä)
   Hyvät ihmiset toisinaan se ehkäisy vain pettää vaikka kuinka yrittäisi olla varovainen. Nimim. kondomi meni rikki ja jälkiehkäisy petti

   Lainaa

  25. Tulos: +64 (74 ääntä)
   Kyllä, tamponi voi pulpahtaa ulos jos omaa heikot lantionpohjan lihakset ja samalla esim. kyykistyy tai jännittää vatsalihaksiaan mm. nauramala tai yskimällä.

   Lainaa

  26. Tulos: +35 (71 ääntä)
   Ehkäisystä huolimatta voi tulls raskaaksi. Ehkä naisella oli kierukka joka sitten lähti omille teille ect. Ei se kondoomikaan 100% turva ole

   Lainaa

  27. Tulos: +110 (128 ääntä)
   ano: Ehkäisystä huolimatta voi tulls raskaaksi. Ehkä naisella oli kierukka joka sitten lähti omille teille ect. Ei se kondoomikaan 100% turva ole
   Ei ollut. Maaria meni tietoisesti ovulaation aikaan baariin etsimään miestä ja siis tarkoituksella halusi myös olla ilman ehkäisyä, saadakseen lapsen. Koska ovulaatio ei aina osu samalle päivälle, hän kävi varmuuden vuoksi useampana päivänä yhtymässä eri mieheen (koska helpompaa löytää monta eri miestä, kuin yksi joka haluaisi useampaan otteeseen seksiä Maarialta) ilman ehkäisyä. Maarialla on myös kaksi muuta lasta, jotka hekin ovat saaneet alkunsa niin, että Maaria on tietoisesti ovulaation aikaan mennyt etsimään baarista siittäjää.

   Lainaa

  28. Just saying 27.8.2015 10:52
   Tulos: +63 (87 ääntä)
   Mansikka: Tunnen suurta onnea siitä etten ole tuon naikkosen lapsi. Samalla taas suurta sääliä kyseisen naikkosen jo syntyneiden lasten kuin tuon tulevankin puolesta. Slutshaming vois joskus toisinaan olla hieman paikallaan…. -.-
   Enpä koe, että olisi edelleenkään paikallaan. Aktiivinen seksin harrastaminen on okei eikä itsessään johda kyseisenlaisiin tilanteisiin, vaan yksinkertaisesti tyhmyys ja vastuuttomuus, joista tässäkin näyttää olevan kyse.

   Lainaa

  29. kilipi_konna 27.8.2015 11:31
   Tulos: -45 (61 ääntä)
   oivoi: Vanhenpi sai pääni särkemään..
   Mitä? Kodin irtaimistoa? Jonkun muun pään?

   Lainaa

  30. Tulos: +28 (50 ääntä)
   Voiko tulla raskaaksi jos tamponi on tippunut pillusta?

   Lainaa

  31. Tulos: +107 (111 ääntä)
   Kuka uittaa elintään paljaana tuntemattomassa, jonka taudeista (ja edellisten kumppaneiden) ei tiedä? Varsinkin, kun näköjään kolmekin voi saman viikon aikana olla kierrossa.

   Lainaa

  32. Tulos: +40 (60 ääntä)
   Hei hei, niitä lapsia oli kolme, eikä kellään isää elämässä. Tää tapaus oli jo 10 vuotias, jolle isää etsittiin. Tai niin, olihan se jo sille esiteltykin se isä, vaikka mitään varmaa tietoa ei ollutkaan, että olisi lapsen oikea isä :D *Lapsiraukat*

   Lainaa

  33. Tulos: +19 (33 ääntä)
   MrT: “Lasteni isät tiedän”.. monikossa sielläkin mennään.
   Voihan tossa olla niinkin outo tapaus kuin lapsia monesta avioliitosta. Hurjan kevytkenkäistä. :P

   Lainaa

  34. polvipetteri 27.8.2015 15:41
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Haisee siltä, että Maarialla elatusapu tulisi tarpeeseen todella kipeänä osana henkilökohtaista perustoimeentuloa.

   Lainaa

  35. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Pekka Peitsi: Kyllä lastenteko olis saatava luvanvaraiseksi…
   ...ja riippuvaiseksi tulevien vanhempien älykkyydestä ynnä vastuunkantohalusta ja -kyvystä.

   Lainaa

  36. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Hyvinhän tuo tuon ovulaationsa laski! ;) Selkeästi todennäköisin on tosiaankin tuo viimeinen, mutta toiseksi viimeinen on periaatteessa mahdollinen.

   Lainaa

  37. Tulos: +73 (89 ääntä)
   Mansikka: Slutshaming vois joskus toisinaan olla hieman paikallaan…. -.-
   Slutshaming nyt tässä viimeiseksi auttaa. Olin itsekin aikamoinen kaupunkipyörä sinkkuaikoinani, mutta koska en ollut siitä yhtään häpeissäni, en vetänyt hirveitä kännejä, kävin testeissä, ja käytin ehkäisyä uskonnollisesti (ja lähdin siltä istumalta kotiin tai heitin miehen ulos jos kumi ei kelvannut). Ei sitten tällaisista tilanteista tarvinnut huolehtia. Tällaista jälkeä tulee kun nainen itsekin arvelee että "kunnon nainen" ei suunnittele että kyllä, aion harrastaa seksiä, tietoisesti ja harkiten, pilleriresepti ja kumipaketti veskassa, vaan uskottelee itselleenkin että mies jotenkin "vei jalat alta" ja "se vain tapahtui" "hetken huumassa" (lue: humalassa). Lapsillani on taatusti yksi isä, koska *suojaamatonta* seksiä en ole harrastanut kuin avioliitossa, ja uskollisuuskin on helppoa kun aidan takainen ruoho on jo tiedetty, tunnettu, ja siihen kyllästytty. Kannattaa lukea kirja Ethical Slut (en tiedä onko käännetty).

   Lainaa

  38. Tulos: -11 (19 ääntä)
   h=h

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (60 ääntä)
   Mistä jengi päättelee ettei Maaria olisi halunnut tulla raskaaksi, eihän se käy ilmi tekstistä. Lisäksi teksti ei kerro mitään siitä millainen äiti Maaria lapselleen on. Se että on elämänsä aikana ollu monta seksipartneria, jopa vaikka samalla viikolla, ei mitenkään määritä sitä millainen on vanhempana. Ni!

   Lainaa

  40. Tulos: +24 (60 ääntä)
   Siittiöt venaamassa tehdäkseen tytön?? Poika siis tulee hetken mielijohteesta? Mustä vitusta tää tyyppi on tän keksiny? Kyllä ne munasolut ja siittöt elää ihan yhtä kauan oli mikä oli.

   Lainaa

  41. Tulos: +57 (59 ääntä)
   MissK: Meille kyllä opetettiin biologian tunnilla, että poikasiittiöt ovat nopeampia, mutta eivät elä yhtä pitkään kuin tyttösiittiöt. Eli jos seksiä on harrastettu parikin päivää ennen ovulaatiota, niin todennäköisesti tyttösiittiöitä on enemmän elossa. Jos taas juuri ovulaation aikaan, niin poika on todennäköisempi vaihtoehto nopeampana.

   Lainaa

  42. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Humppa: Mistä jengi päättelee ettei Maaria olisi halunnut tulla raskaaksi, eihän se käy ilmi tekstistä. Lisäksi teksti ei kerro mitään siitä millainen äiti Maaria lapselleen on. Se että on elämänsä aikana ollu monta seksipartneria, jopa vaikka samalla viikolla, ei mitenkään määritä sitä millainen on vanhempana. Ni!
   Seksipartnereita saa luonnollisesti olla miten lystää, *suojaamattomista* seksipartnereista tässä huolisin. Taudit kun tarttuvat lapseenkin, raskauden aikana tai synnytyksessä. Joten jos on voinut saada sen sperman munasoluunsa, on voinut saada jotain sen mukana, ja se on vähemmän hyvä terveen raskauden kannalta. On tietysti mahdollista (joskin aika hiton epätodennäköistä) että kumiin tulee mikrorepeämä jota ei huomaa, joten periaatteessa ihan vastuullinen mutta hiukan poikaystävien vaihdossa kiireinen nainen ei olisi varma missä vahinko tapahtui. Siinä vaiheessa kuitenkin pitää tarttua puhelimeen ja kertoa kaikille *heti*, muu on mielestäni epäreilua.

   Lainaa

  43. LasseViren 28.8.2015 0:19
   Tulos: +7 (19 ääntä)
   Viime kaudellako se oli, kun Englannissa naisten valioliigassa huoltaja juoksi kentälle noukkimaan pudonneen tampoonin muovipussiin.

   Lainaa

  44. Tulos: +51 (65 ääntä)
   Helppo?: En tiiä mitä muut on mieltä, mutta tuo, että on viikon aikana kolmee eri miestä käyny panemassa, niin kuulostaa melko hemmetin lutkalle. Tuommoiset vilkkaasti liikennöidyt naikkoset ei kauheasti sytytä.
   Voin lohdutukseksi sanoa, että Maaria tuskin elää elämäänsä "sytyttääkseen" sinua.

   Lainaa

  45. Tulos: -16 (28 ääntä)
   Sannni: Seksipartnereita saa luonnollisesti olla miten lystää, *suojaamattomista* seksipartnereista tässä huolisin. Taudit kun tarttuvat lapseenkin, raskauden aikana tai synnytyksessä. Joten jos on voinut saada sen sperman munasoluunsa, on voinut saada jotain sen mukana, ja se on vähemmän hyvä terveen raskauden kannalta. On tietysti mahdollista (joskin aika hiton epätodennäköistä) että kumiin tulee mikrorepeämä jota ei huomaa, joten periaatteessa ihan vastuullinen mutta hiukan poikaystävien vaihdossa kiireinen nainen ei olisi varma missä vahinko tapahtui. Siinä vaiheessa kuitenkin pitää tarttua puhelimeen ja kertoa kaikille *heti*, muu on mielestäni epäreilua.
   Mistäs Sherlock osaat tekstin perusteella päätellä, ettei Maaria ole ottanut selvää siitä, ettei hänen seksikumppaneillaan ole sukupuolitauteja? Itselle vilkasta seksielämää viettävänä on ihan peruskauraa, että tuore sukupuolitautitesti on näytettävissä. Jos ei kumppaneilla ole, sitten käytetään kumia, tottakai.

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (40 ääntä)
   Humppa: Mistä jengi päättelee ettei Maaria olisi halunnut tulla raskaaksi, eihän se käy ilmi tekstistä. Lisäksi teksti ei kerro mitään siitä millainen äiti Maaria lapselleen on. Se että on elämänsä aikana ollu monta seksipartneria, jopa vaikka samalla viikolla, ei mitenkään määritä sitä millainen on vanhempana. Ni!
   Juuri näin. Huhheijaa, mitä arvokonservatismia naisen seksuaalisuuden pelko kommentit täynnä täällä.

   Lainaa

  47. Tulos: +26 (48 ääntä)
   Reksi: Juuri näin. Huhheijaa, mitä arvokonservatismia naisen seksuaalisuuden pelko kommentit täynnä täällä.
   Eli: kommentit on täynnä arvokonservatismia ja pelkoa naisen seksuaalisuutta kohtaan. Naisen seksuaalisuutta on yritetty hallita historian saatossa mitä räikeämmillä tavoilla. Hallintamekanismit heijastuvat edelleen esimerkiksi kommentoinnisa täällä. Surullista.

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (37 ääntä)
   Kata: Kuka uittaa elintään paljaana tuntemattomassa, jonka taudeista (ja edellisten kumppaneiden) ei tiedä? Varsinkin, kun näköjään kolmekin voi saman viikon aikana olla kierrossa.
   Ja mistä ihmeestä sinä tiedät, tunteeko Maaria ko. seksikumppanit ja heidän tautinsa? On kyllä ihmeellinen tämä ihmisten tarve tuomita muita, varsinkin seksiasioissa.

   Lainaa

  49. Tulos: +18 (42 ääntä)
   Mansikka: Mä muuten jälestä päin mietin et “slutshaming” on ehkä liian jyrkkä sana. Mutta en voi kieltääkään ettenkö ajattelisi että kolmea miekkosta saman viikon aikana paneskellut muija lapsenteko mielessään olisi ehkä pikkusen lutka. Jokainen tehkööt sinkkuaikanaan mitä lystää ja saa naisellakin olla useita miehiä jos siltä tuntuu ja on sinut sen asian kanssa. Mutta lapsia tolla tyylillä? Kuulostaa iaka kevytkenkäiseltä ja helpolta akalta mun mielestä. Olen kai sitten vanhoillinen mutta itse naisena arvostan muissa naisissa hienostuneisuutta, älykkyyttä ja sitä että on edes pientä itsekunnioitusta.
   Pitäisikö tarkistaa lutka-sanan merkitys? Ja todellakin slutshamingia sinunkin kommenttisi alusta loppuun saakka.

   Lainaa

  50. rottanpää 28.8.2015 10:58
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   MrT: “Lasteni isät tiedän”.. monikossa sielläkin mennään.
   Mutta tarina ei kerro syytä. Vaikka lapsilla olisi eri isät ei se automaattisesti tarkoita että äiti olisi vastuuton. Ihminen voi yksinkin haluta lapsia. Jos on kaikki edellytykset kasvattaa yksinhuoltajana niin miksi niin ei voisi tehdä? Tässä tapuksessa lasten isät on tiedossa, joten on mahdollista että ne on myös harkittuja. Toisekseen, takana voi olla vaikka avioero/muu edellisen parisuhteen kariutuminen. Ne nyt vaan on osa todellista elämää, ja on lapsellekin parempi joutua kokemaan vanhempien ero ja niiden uudet kumppanit, kuin joutua elää onnettoman perisuhteen keskellä.

   Lainaa

  51. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Waffleheart: Hyvät ihmiset toisinaan se ehkäisy vain pettää vaikka kuinka yrittäisi olla varovainen. Nimim. kondomi meni rikki ja jälkiehkäisy petti
   Kolme kertaa viikon aikana eri isäehdokkaan kanssa? Ei kannata viedä sitä lottokuponkia kiskalle!

   Lainaa

  52. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Reksi: Mistäs Sherlock osaat tekstin perusteella päätellä, ettei Maaria ole ottanut selvää siitä, ettei hänen seksikumppaneillaan ole sukupuolitauteja? Itselle vilkasta seksielämää viettävänä on ihan peruskauraa, että tuore sukupuolitautitesti on näytettävissä. Jos ei kumppaneilla ole, sitten käytetään kumia, tottakai.
   Tuore sukupuolitautitesti on syytä olla *myös* näytettävissä, mutta pahimmilla menee kuukausitolkulla ennen kuin testissä näkyvät. Olen nainen joka ei yhtään häpeile seksuaalisuuttani ja menemisiäni, ja pidän naurettavana ajatusta "käytetystä" naisesta (mieheni itseasiassa seurusteluaikana sanoi että ei mitenkään voisi sitoutua naiseen jonka historiasta ei näe että pitää seksistä, ja toisenlaista miestä en huolisi). Ei silti pidä olla niin anti-slut-shaming ettei näe selviä tosiasioita: FB ei ole oikea paikka pohtia kuka on lapsen isä. Fiksu nainen voi olla niin lutka kuin ikinä haluaa joutumatta niin typerään tilanteeseen.

   Lainaa

  53. Tulos: -18 (28 ääntä)
   oivoi: Vanhenpi sai pääni särkemään..
   pienestä se sunkin päätä särkee -.-"

   Lainaa

  54. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Äityli: Ei ollut. Maaria meni tietoisesti ovulaation aikaan baariin etsimään miestä ja siis tarkoituksella halusi myös olla ilman ehkäisyä, saadakseen lapsen. Koska ovulaatio ei aina osu samalle päivälle, hän kävi varmuuden vuoksi useampana päivänä yhtymässä eri mieheen (koska helpompaa löytää monta eri miestä, kuin yksi joka haluaisi useampaan otteeseen seksiä Maarialta) ilman ehkäisyä. Maarialla on myös kaksi muuta lasta, jotka hekin ovat saaneet alkunsa niin, että Maaria on tietoisesti ovulaation aikaan mennyt etsimään baarista siittäjää.
   sit ei pitäis olla mitään merkitystä sillä kuka isä on. siis sehän on tavallaan huijannu niitä miehiä että saa sitten joskus elatusapua. jos lapsen yksin haluaa tietoisesti, silloin ei myöskään sitä isää tarvii etsiä.

   Lainaa

  55. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Reksi: Mistäs Sherlock osaat tekstin perusteella päätellä, ettei Maaria ole ottanut selvää siitä, ettei hänen seksikumppaneillaan ole sukupuolitauteja? Itselle vilkasta seksielämää viettävänä on ihan peruskauraa, että tuore sukupuolitautitesti on näytettävissä. Jos ei kumppaneilla ole, sitten käytetään kumia, tottakai.
   Ja tuolla tavalla ne taudit sitten leviävätkin. HIV tarttuu jo viikon päästä omasta tartunnasta, mutta näkyy testeissä vasta puolen vuoden päästä. Eli jos saat HIV-tartunnan, levität sitä iloisesti seksikumppaneillesi puolen vuoden ajan ennen kuin se edes voi näkyä testeissä. Vaikka kuinka kävisit joka viikko testeissä, näyttävät testit negaa, ja silti sinulla on tartunta, jota kaiken aikaa levität. Ei ole paljon järkeä päässä, jos vetelee paljaalla vain jonkun sukupuolitautitestilappusen perusteella.

   Lainaa

  56. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Muumi: Ja tuolla tavalla ne taudit sitten leviävätkin. HIV tarttuu jo viikon päästä omasta tartunnasta, mutta näkyy testeissä vasta puolen vuoden päästä. Eli jos saat HIV-tartunnan, levität sitä iloisesti seksikumppaneillesi puolen vuoden ajan ennen kuin se edes voi näkyä testeissä. Vaikka kuinka kävisit joka viikko testeissä, näyttävät testit negaa, ja silti sinulla on tartunta, jota kaiken aikaa levität. Ei ole paljon järkeä päässä, jos vetelee paljaalla vain jonkun sukupuolitautitestilappusen perusteella.
   Kiitos, Muumi. Ne hiton taudit! Kaikkia saa vetää jos kyseessä ovat selvät suostuvat aikuiset, ja järvi ei soutamalla kulu, mutta suojaamatta ollaan vain ehdottoman sitoutuneesti ja monen testin jälkeen. AIDS-orpojako tuo Maaria yrittää saada aikaan o.0

   Lainaa

  57. Tulos: +11 (17 ääntä)
   "Näytä sille ilmakuva rovaniemestä ja sano että suurella todennäköisyydellä isäs on jossain tässä kuvassa"

   Lainaa

  58. Spanish J 1.9.2015 3:23
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   MrT: “Lasteni isät tiedän”.. monikossa sielläkin mennään.
   No onko tuo ny hämmennys, jos on vaikkapa kaks mukulaa ja molemmilla kerroilla saa niistäkin samaa miestänsä syyttää? Vai yhteen-viiva-nollaanko se piti kaikkien jättää? :D

   Lainaa

  59. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Helppo?: En tiiä mitä muut on mieltä, mutta tuo, että on viikon aikana kolmee eri miestä käyny panemassa, niin kuulostaa melko hemmetin lutkalle. Tuommoiset vilkkaasti liikennöidyt naikkoset ei kauheasti sytytä.
   Jos Maaria olisi mies, porukalla lähinnä taputeltaisiin olalle "hyvä jätkä, oikee meininki! Kunnon äijä!"

   Lainaa

  60. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Mies kun olen, en osaa sanoa, missä oloissa ja tilanteissa tamponi saattaa ehkä vahingossa pudota kadulle, mutta miksi kummassa siitä pitää soittaa paniikissa ystävälle?

   Lainaa

  61. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Mauno: Olen tästä puhunut ja olen puhunut usein: neuvoloihin täyttämään ensimmäisenä sellainen testi: Minustako vanhenpi?
   "Ensimmäisenä"? Millä tavalla "ensimmäisenä"?

   Lainaa

  62. Tää ei oo enää kivaa :( 1.9.2015 10:33
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Joo.. Ennen oli ihan kiva kikatella tälläsille Maarian kaltasille höpönassuille, mutta nyt alkaa kyllä pikkuhiljaa tulla kylmä hiki pintaan. Jatkuvalla tykityksellä oon saanut nyt joku viis vuotta lukea mitä älyvapaimpia hupsutteluja täältä, niin pakostakin alkaa epäillys iskemään.. Nää ei taida ollakkaan ihan yksittäistapauksia. Eikä niin suuria poikkeuksia kuin luulis. Toisin sanoen, ihmiskunta on tuhoon tuomittu. Koen oikeesti pientä pahoinvointia kaiken tän feissarimokien lukemisen jälkeen.

   Lainaa

  63. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Nimi: sit ei pitäis olla mitään merkitystä sillä kuka isä on. siis sehän on tavallaan huijannu niitä miehiä että saa sitten joskus elatusapua. jos lapsen yksin haluaa tietoisesti, silloin ei myöskään sitä isää tarvii etsiä.
   Käsittääkseni hän vain halusi, että lapsella olisi tiedossa isä. Onhan se lapsen kannalta mukavampaa, että on tiedossa että kuka se isä oikein on. Js olipa muuten tyhmiä miehiä, elleivät tajunneet itse että kun lykkivät paljaalla naista, jonka ehkäisystä tai sen puutteesta ei ole tietoa (Maaria itse kertoi, että ei ollut valhdellut käyttävänsä ehkäisyä), voipi siinä parhaassa tapauksessa tulla isäksi. Itse ihmettelen sitä, että miksi Maaria ei heti lapsen synnyttyä vaatinut isyystestejä. Eihän hänen kuitenkaan olisi ollut pakko vaatia elatusmaksuja tai pakottaa isää tapaamaan lastaan. Lapsen ollessa jo 10-vuotias, ollaan aika pahasti myöhässä. Tosin, ilmeisesti Maaria alkoi miettimään tätä asiaa vasta, kun isäehdokas itse ilmoitti haluavansa tutustua lapseen ja Maaria sitten tämän mahdollisen isin esitteli lapselleen olematta edes varma, onko tämä ehdokas oikeasti lapsen isä.

   Lainaa

  64. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Vinkkinä Maarian kolmelle säädölle: karatkaa jonnekin kauas, mieluiten maahan jolla ei ole luovutussopimusta Suomen kanssa.

   Lainaa

  65. truu hc-äityli 4.9.2015 9:43
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Maaria sanoi ko. keskustelussa, ettei tiennyt haluavansa lasta. Sitä hän ei suostunut kertomaan, etteikö muka tiennyt oviksen aikana noin tiheän suojaamattoman seksin johtavan todennäköisesti lapseen. Idiootti akka muutenkin.

   Lainaa

  66. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Kondoomi pilaa mieheltä sen seksin huvin, ja ehkäisypilleri ilmeisesti pilaa monelta naiselta koko elämän siltä aikaa kuin sitä käyttää, joten kinkkinen juttu. Itse en ainakaan rupea kortsun kanssa panemaan jatkossakaan, mutta ei ole kyllä lehtolapsiakaan kun on pantu vain ns. "varmoina päivinä" ja naisella on ollut joko ehkäisypilleri tai vähintään seuraavalle päivälle katumuspilleri.

   Lainaa

  67. Tulos: +7 (9 ääntä)
   sekaani: Kondoomi pilaa mieheltä sen seksin huvin, ja ehkäisypilleri ilmeisesti pilaa monelta naiselta koko elämän siltä aikaa kuin sitä käyttää, joten kinkkinen juttu. Itse en ainakaan rupea kortsun kanssa panemaan jatkossakaan, mutta ei ole kyllä lehtolapsiakaan kun on pantu vain ns. “varmoina päivinä” ja naisella on ollut joko ehkäisypilleri tai vähintään seuraavalle päivälle katumuspilleri.
   Mitä sää sekoilet? Jos on pillerit, niin sillon kaikki päivät on varmoja. Ja se katumuspilleri on kyllä semmonen hormonipommi että en kyllä miehenä ilkeäisi vaatia naista semmosia syömään ihan vaan siksi että ite en kumeista tykkää.

   Lainaa

  68. Varjostimeton rotta 21.6.2020 12:31
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Voi kauhistus! Harrastanut seksiä KOLMEN eri ihmisen kanssa noin lyhyen ajan sisällä! Ymmärrän että heitä kauhistuttaa jotka eivät saa seksiä kovin usein.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: äitylit, mammapalsta, raskaus, raskaana, raskaustesti, isyystesti, lapsi, isä, laskettu aika, tamponit