Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kurkistus koiraryhmään, osa 3

  Koiraihminen kohtaa elämää suuremman ongelman ja kääntyy internetin puoleen.
  Suurenna näkymä
  Kurkistus koiraryhmään, osa 3

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jeppis jepulis 18.8.2015 1:54
   Tulos: +1365 (1371 ääntä)
   Haluaisin nähdä sen poliisisedän ilmeen, joka on juuri palannut kesälomiltaan / viikonloppureissultaan ja saa ensitöikseen työpöytänsä ääreen Annan, joka haluaa tehdä rikosilmoituksen "koska henkilö X oli ilkee ja vaihto mun myymän koiran nimen vaikka meillä oli suulinen sopimus, SUULLINEN SOPIMUS OLI! :'( "

   Lainaa

  2. Tulos: +1405 (1411 ääntä)
   "Mut se lupas."

   Lainaa

  3. Tulos: +847 (855 ääntä)
   En oikeesti ymmärrä ihmisiä jotka vaatii saada päättää koiran nimen, vain siksi että, Annan termiä käyttäen, ovat toimineen "kätilönä" näille pennuille. Jos joskus hankin koiran, niin päätän nimen ihan sen mukaan miltä itestä tuntuu, en sen mukaan mitä joku kasvattaja haluaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +935 (943 ääntä)
   Koiran identiteettiä on nyt muutettu! Henkinen side kätilöön katkaistu! Vakava asia!

   Lainaa

  5. yövuorolainen 18.8.2015 2:24
   Tulos: +600 (604 ääntä)
   Anna ei vaikuta ihan täysjärkiseltä.

   Lainaa

  6. Tulos: +615 (619 ääntä)
   "Haloo? Onko hätäkeskus? Sain selville, että omistaja muutti 100% omistamansa koiran nimen!"

   Lainaa

  7. töttöröö 18.8.2015 2:31
   Tulos: +1112 (1118 ääntä)
   Hercule Koirat.. voi jumalauta :D

   Lainaa

  8. Tulos: -129 (203 ääntä)
   Koira! Saanko nyt alapeukkuja?

   Lainaa

  9. Tulos: +615 (623 ääntä)
   Kasvattaja yleensä päättää nimen rekisteriin. Mutta kyllä sitä koiraa voi kutsua vaikka lusikaksi kotona :)

   Lainaa

  10. Kylmä Pieru 18.8.2015 3:09
   Tulos: +64 (132 ääntä)
   Ei muuta ku omankäden oikeus käyttöön Anna. Oppivatpa olee vaihtamatta entisten koiriesi nimiä.

   Lainaa

  11. Tulos: +228 (256 ääntä)
   Ite oon kattonu useinki ilmoituksia aikuisista koirista kun olen miettinyt vakavissani että ottaisin koiran. Ja melkein jokaisen kohdalla olen miettinyt mikä voisi olla uusi nimi jos kyseinen koira meille päätyisi. Koska ei helvetti ihmiset antaa välillä todella urpoja nimiä lemmikeilleen, mitkä ei sitten millään omaan suuhun sovi. Eläimet oppivat kyllä uudet nimet, helpottaa jos uudessa nimessä on edes jotenkin samaa äänenpainoa kuin vanhassa nimessä mutta täysin uusikin tulee opituksi. Mitä hittoa se myyjää enää liikuttaa kun eläin asustelee jo muualla? Joku lapsen tasolle jäänyt aikuinen ilmeisesti kun polkee vaan jalkaa lattiaan inttäen että "Mut ku minä haluan! Minä määrään!" Ihan hyvä että koira ei ainakaan kasvattajalle jäänyt...

   Lainaa

  12. Tulos: +616 (620 ääntä)
   Veikkaisinpa, että Anna ei ole ammatiltaan kätilö. Ei luultavasti pää kestäisi viikkoakaan kun vanhemmat menee kerta toisensa jälkeen muuttamaan lapsiensa identiteettiä ja katkomaan vähäisiäkin kätilösiteitä.

   Lainaa

  13. Tulos: +348 (358 ääntä)
   Unenpöpperössä puoli kuudelta rupesin lukemaan tiistain mokia, Hercule Koirat sai kyllä revähtämään sellaiseen nauruun että heräsipä tähänkin päivään.

   Lainaa

  14. pallinaama 18.8.2015 6:09
   Tulos: +436 (436 ääntä)
   Minäpä olen suututtanut koirankasvattajan sillä, kun olen reilu puoli vuotta pennun saapumisesta käynyt viikonloppureissulla ja koiraa hoiti tällöin joku muu kuin minä itse. Hänen mukaansa se oli myynnin ehto, että en lähde mihinkään vaan vain minä huolehdin koirasta. Itse kyllä muistelen että myynti oli sovittu jo aiemmin ja vasta tämän jälkeen tuli tälläinen toive jota lupasin harkita. Näin sitä tehdään uusia aluevaltauksia: myyn koiran = hallitsen ostajan elämää.

   Lainaa

  15. Tulos: +336 (342 ääntä)
   Onkohan Annalla omia muksuja? On siinä varmaan kätilö ihmeissään ku vastasynnyttänyt Anna menee kätilöltä kyseleen et mikäs tän muksun nimi mahtaa olla? Tai no, tuon Hercule Koiratin jälkeen ehkä parempikin että se kätilö hoitaa sen nimen annon..

   Lainaa

  16. Tulos: +295 (295 ääntä)
   Mietin että mitä se Irjan utelema "kirjallinen sopimus" sitten muuttaisi. "Täten lupaan olla kutsumatta Hercule Koiratia miksikään muuksi..."

   Lainaa

  17. Tulos: +188 (188 ääntä)
   Snadisti kontrollifriikki tämä Anna. Oliskohan Annallekin ihan ok, jos kasvattaja olis keksiny hänen koiralleen jonkin älyttömän nimen? Ihan varmasti.

   Lainaa

  18. Tulos: +15 (61 ääntä)
   Doge.

   Lainaa

  19. Tulos: +104 (110 ääntä)
   Kasvattajiakin on niin moneen lähtöön =D Osalla jää tuo mammavaihe päälle pahemman kerran, ei Anna suinkaan ainoa tai edes pahin ole =D

   Lainaa

  20. Tulos: +114 (126 ääntä)
   35 v. ja noin helevetin tyhmä ja lapsellinen...

   Lainaa

  21. Tulos: +302 (310 ääntä)
   Itse otin eräältä ihmiseltä X rottia. Hän halusi käydä rottia uudessa kodissa tervehtimässä ja se oli minusta OK. Oli hieman "junttimainen" kun meille tuli, kutsui rottia lempinimillä, joita en itse olisi ikinä halunnut omista rotistani kuulla (mm. paskahousu) ja yritti ottaa väkisin syliin, vaikka rotat eivät halunneet ky. henkilön lähelle edes tulla. Viipyi vielä useamman tunnin juttelemassa omasta elämästään. Tämän jälkeen hänen olisi pitänyt päästä katsomaan rottia 1-2kk välein aina sen 3v ajan, jonka rottapojat meillä elivät. Jos olisin tiennyt, että saan ex-omistajan rottien mukana, olisin ottanut rottani muualta. Luojan kiitos omat työni ja miehen työt menivät ristiin hänen työkkärireissujensa kanssa, joten pystyi aina sanomaan, ettei käy. Mutta monesti otti Facessa yhteyttä, ettei olisi minulle rottia antanut jos olisi tiennyt, että pääsee vain kerran katsomaan heitä.

   Lainaa

  22. Tulos: +103 (109 ääntä)
   Voi hyvänen jestas! Ei kirjallisillakaan sopimuksilla voi sopia ihan mitä tahansa järjettömyyksiä. Tai vaikka sovitaan, ei niistä tarvitse välittää. Käyttäkää ihmiset maalaisjärkeä ja pitäkää puolenne hörhöjä vastaan!

   Lainaa

  23. Tulos: +103 (111 ääntä)
   Hercule Koirat?!?

   Lainaa

  24. Koiranomistaja 18.8.2015 9:47
   Tulos: +256 (264 ääntä)
   Tara: Kasvattaja yleensä päättää nimen rekisteriin. Mutta kyllä sitä koiraa voi kutsua vaikka lusikaksi kotona
   Hahhah, meidän koiran nimi itseasiassa on Lusikka...

   Lainaa

  25. Chandelure 18.8.2015 9:57
   Tulos: +167 (167 ääntä)
   No jopas. Kyllä minäkin pienempänä (ja vähän isompanakin) tykkäsin aina antaa kaikille meidän koirien pennuille nimet, mutta kun luovutuksen aika tuli, niin ei olisi tullut mieleenkään vaatia uutta omistajaa kutsumaan pentua sillä nimellä, jolla sitä itse kutsuimme.

   Lainaa

  26. Tulos: +109 (127 ääntä)
   Sen nimi oli Homeinen perseveivi, mut se muutti sen nimen sit ilman lupaa!!! yhyy!

   Lainaa

  27. Aina valmiina seikkailuun 18.8.2015 11:06
   Tulos: +171 (171 ääntä)
   Me myytiin vuoden vaihteessa kolme pentua maailmalle (kaikki muuten vaihtoivat niiden nimet, mutta ei me niille mitään nimiä oltu opetettukaan, vaan ite keskenämme viitattiin pentuihin nimillä koska se on helpompaa) ja siinä samalla saatiin tietää, että myyntisopimuksessa olevat ehdot jotka liittyy tavaran (eläimen) käyttöön omistusoikeuden siirtymisen jälkeen, on pätemättömiä. Me nääs pistettiin soppariin, että jos koira vaihtaa kotia niin me halutaan tietää siitä, ja jos koirasta ollaan luopumassa niin meille pitää tarjota mahollisuus ottaa/ostaa koira takasin ennen kun vievät sen piikille. Nää ehdot kyllä on yhä niissä papereissa, mutta jollei niitä noudateta niin ei me mitään sille voida. Eli vaikka olisi ollut kirjallinen sopimus, niin kyllä siitä Herculesta saa Xorron tehdä :)

   Lainaa

  28. Tulos: +98 (98 ääntä)
   Mitä tuo Anna kuvittelee edes oikeusjutulla saavansa aikaan? Vaikka olisi se kirjallinen sopimus tai vaikka sata todistajaa suullisella, niin vahingonkorvauksia ei saisi kun ei ole mitään todistettavaa vahinkoa kärsinyt. Ostaja ei saisi rangaistusta, koska kyse ei ole rikoksesta vaan riidasta. Ellei sitten sopimus määrittele jonkinlaista sopimussakkoa. Tämä kaikki tietysti sillä oletuksella, että koko haastehakemus menisi edes läpi :D

   Lainaa

  29. Tulos: +55 (81 ääntä)
   Muistuu mieleen Villivarsan yleisöpalstalla ollut kuva ponista ja teksti, kun tyttö harmitteli, että seuraava omistaja oli vaihtanut ponin nimen. Terskahan oli ihan hyvä nimi! xD Mielestäni Hercule Koirat on jopa ihan hyvä nimi. Siis jos vertaa kaikkiin niihin Hunajapuputsin Höpönöpöihin, mitä varsinkin seurakoirarotuisille koirille ja myös (rotu)kissoille kasvattajat antavat.

   Lainaa

  30. Tulos: +59 (65 ääntä)
   pallinaama: Minäpä olen suututtanut koirankasvattajan sillä, kun olen reilu puoli vuotta pennun saapumisesta käynyt viikonloppureissulla ja koiraa hoiti tällöin joku muu kuin minä itse. Hänen mukaansa se oli myynnin ehto, että en lähde mihinkään vaan vain minä huolehdin koirasta. Itse kyllä muistelen että myynti oli sovittu jo aiemmin ja vasta tämän jälkeen tuli tälläinen toive jota lupasin harkita. Näin sitä tehdään uusia aluevaltauksia: myyn koiran = hallitsen ostajan elämää.
   Siskolle kävi samaa kissan ja kasvattajan kanssa...

   Lainaa

  31. Tulos: +106 (112 ääntä)
   "Koiran identiteetti."

   Lainaa

  32. Tulos: +126 (134 ääntä)
   Onkohan meidän lapsen synnytyksessä avustaneen kätilönkin side nyt katkaistu meidän tyttäreen, kun itse nimesimme hänet.. :O

   Lainaa

  33. Tulos: +80 (82 ääntä)
   oitu: Itse otin eräältä ihmiseltä X rottia. Hän halusi käydä rottia uudessa kodissa tervehtimässä ja se oli minusta OK. Oli hieman “junttimainen” kun meille tuli, kutsui rottia lempinimillä, joita en itse olisi ikinä halunnut omista rotistani kuulla (mm. paskahousu) ja yritti ottaa väkisin syliin, vaikka rotat eivät halunneet ky. henkilön lähelle edes tulla. Viipyi vielä useamman tunnin juttelemassa omasta elämästään. Tämän jälkeen hänen olisi pitänyt päästä katsomaan rottia 1-2kk välein aina sen 3v ajan, jonka rottapojat meillä elivät. Jos olisin tiennyt, että saan ex-omistajan rottien mukana, olisin ottanut rottani muualta. Luojan kiitos omat työni ja miehen työt menivät ristiin hänen työkkärireissujensa kanssa, joten pystyi aina sanomaan, ettei käy. Mutta monesti otti Facessa yhteyttä, ettei olisi minulle rottia antanut jos olisi tiennyt, että pääsee vain kerran katsomaan heitä.
   Voi anna mun kaikki kestää... Miksi tuo tyyppi ei teettänyt sellaista määrää jälkeläisiä että on omassa kotonaan tarpeeksi katselemista. Jonkun sijoituskoiran kohdalla voisin tuon ehkä vielä jotenkin ymmärtää, mutta en muuten.

   Lainaa

  34. Tulos: +109 (109 ääntä)
   Itse sain seurata vierestä, kun tuttu luopui nuoresta koirastaan ja parjasi sen uutta omistajaa, kun hän ei pidä sitä päivisin häkissä! Sattuneesta syystä oli myös erittäin närkästynyt, kun ei saanut tulla vierailemaan uuden omistajan luona niin usein kun halusi. Olisi pitänyt ottaa talteen ja lähettää tänne.

   Lainaa

  35. Tulos: +93 (103 ääntä)
   Hercule Koirat ja sydän perään, eisssssaatana että repesin!! Kuului varmasti naapuriin asti tahaton nauruhalvaukseni. Oho, no sori. Juu siis, koirahullut on hulluja.

   Lainaa

  36. Ruudun takaa 18.8.2015 14:23
   Tulos: +89 (99 ääntä)
   Kyseinen kasvattaja pitäisi haastaa oikeuteen noin ruman nimen antamisesta koiralle! Hercule Koirat, ei jumalavita... Tuotako pitäisi huudella lenkkipolulla muiden ihmisten kuullen? "Hercule Koirat, tule tule, tänne!" Koira-parka tosin nyt kärsii identiteettikriisistä. Olisi varmasti ollut kyllä loistava koiraetsijä.

   Lainaa

  37. Tulos: -15 (77 ääntä)
   Mahtaa koiralla olla identiteettikriisiä muutenkin, aivan kun tämä "kätilö" olisi halunnut koirasta jakautuneen persoonan. Hercule Koirat. Montako niitä Herculeen koiria on yhessä koirassa sitten? 2 vai 500? Tuosta nimestä tulee lähinnä mieleen joku yhdistys tai muu vastaava eikä se silti kuulosta kovinkaan fiksulta. Jos taas olisi riittänyt että uusi omistaja kutsuu koiraa vaikkapa Hercules-nimellä niin seki kuulostaa jotenkin urpolta, ainakin mun mielestä. Ei nyt pahalla niille joiden koiran nimi on Hercules.

   Lainaa

  38. Tulos: +125 (127 ääntä)
   Herää kysymys, kuinka nämä koiriensa/kissojensa/rottiensa napanuorista kynsin hampain kiinnipitelevät "kätilöt" ja "melkeen ku omat äidit/isät" pystyvät silti myymään eläimet eteenpäin? Pitäisivät itsellään niin saisivat päättää nimet ja lempinimet koko loppuelämäksi, vahtia ja katsella ja pitää niitä häkissä 24/7 ihan itse :D

   Lainaa

  39. Tulos: +71 (73 ääntä)
   Mun vanhempien koiralla on edelleen virallisena nimenä kasvattajan antama kennel-nimi, mutta se millä nimellä sitä kutsutaan kyllä vaihtu heti kun pentu meidän perheeseen tuli. Vaikka kasvattajan antama "Tarmo" kyllä sopis sille energiapakkaukselle hyvin edelleen.

   Lainaa

  40. Tulos: +120 (128 ääntä)
   Voi koira raukkaa, kun emo on sille antanut nimeksi Vuhvuh-hau, ja sitten tulee joku Anna ja vaihtaa sen nimen Hercule Koiratiksi. IDENTITEETTIKRIISI.

   Lainaa

  41. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Meillä on kasvattajan kanssa vieläkin hyvät välit, vaikka ostin niiltä koirani neljä vuotta sitten. Välillä käydään niillä näyttämässä koiraa, joskus ne käy meillä. Alussa oli tietysti useemmin. Sit laitan kuvia sähköpostiin. Ja vanhemmatkin pitävät yhteyttä jo vanhan koiran kasvattajaan. Ja kun olimme koiramme nimen päättänyt ja kertonut kasvattajalle, rupesi hänkin kutsumaan koiraa sillä nimellä, jotta pentu oppisi uuden nimen nopeammin. Ainut ehto oli se, jos joudumme luopumaan koirasta jostain syystä, ovat he ensimmäisenä ostamassa sen takaisin. Mut eipä oo sitäkään ehtoo tarvinnu toteuttaa, tossahan tuo vielä vieressä makaa!

   Lainaa

  42. Tulos: -30 (62 ääntä)
   Koiraihmiset, 'nuff said

   Lainaa

  43. Tulos: +84 (84 ääntä)
   Huoh: Siskolle kävi samaa kissan ja kasvattajan kanssa…
   Tiedän hyvin että jos kissani saisivat pentuja, niin olisin neuroottinen sotku joka haluaisi tietää niiden pentujen loppuelämästä ja definitiivisesti käydä tapaamassa, ja odottaisi joulukorttejakin. Joten kaikki kissani ovat leikattuja. Ei pidä sellaiseen ryhtyä mistä ei kunnialla selviä. Tosin niillä on netissä kuvasivu jotta kasvattajat saavat käydä vilkaisemassa että hyvin voivat, se on mielestäni kohteliasta.

   Lainaa

  44. Tulos: +121 (137 ääntä)
   Mansikka: Mahtaa koiralla olla identiteettikriisiä muutenkin, aivan kun tämä “kätilö” olisi halunnut koirasta jakautuneen persoonan. Hercule Koirat. Montako niitä Herculeen koiria on yhessä koirassa sitten? 2 vai 500? Tuosta nimestä tulee lähinnä mieleen joku yhdistys tai muu vastaava eikä se silti kuulosta kovinkaan fiksulta. Jos taas olisi riittänyt että uusi omistaja kutsuu koiraa vaikkapa Hercules-nimellä niin seki kuulostaa jotenkin urpolta, ainakin mun mielestä. Ei nyt pahalla niille joiden koiran nimi on Hercules.
   Tässä pitää tietää Hercule Poirot.

   Lainaa

  45. Herscule soikoon 18.8.2015 17:56
   Tulos: +52 (52 ääntä)
   Mahtaakohan näin olla että vain yksi henkilö on muuttanut koiran nimen? Oman kokemuksen mukaan noin 90% valitsee itse koiralle nimen ja nämä loput 10% ovat Annoja

   Lainaa

  46. Tulos: +109 (111 ääntä)
   Hercule Koirat. Kuka pönttö edes haluaa vaihtaa noin legendaarisen nimen?

   Lainaa

  47. Tulos: +109 (113 ääntä)
   Mä olisin vaihtanut sen nimeksi Hercule KoirOt. Koiratissa ei ole kauheasti järkeä.

   Lainaa

  48. Tulos: +69 (73 ääntä)
   Tuleeko se lausua ranskalaisittain "herkyl kuaröö" Vai ihan vaan "koirot". Harmi kun kätilö ei saanut päättää mun ihan oikean lapsen nimeä.

   Lainaa

  49. Tulos: -30 (36 ääntä)
   Paskin provoyritys hetkeen, miten tämä ees mokiin asti mahtoi päästä -.-'

   Lainaa

  50. Satunnainen randomi 19.8.2015 5:28
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Ciara: Hercule Koirat?!?
   Percule Hoirot. Eiku hoitoon!

   Lainaa

  51. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Ihan älytön tyyppi tää Anna mut hajosin kyllä tolle "Hercule Koiratille". :D - No en sano mitään. - PS. Ihan kauhee nimi. Haha.

   Lainaa

  52. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Mun kastenimi on Jarkko mutta koko ikäni mua on kutsuttu Jaskaksi. Voinko haastaa käräjille kaikki aina lastentarhasta asti?

   Lainaa

  53. Mother of Vile Excrement 19.8.2015 16:06
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   lol: Koiran identiteettiä on nyt muutettu! Henkinen side kätilöön katkaistu! Vakava asia!
   Katso kuvat!

   Lainaa

  54. Tulos: -5 (9 ääntä)
   No voi luoja.

   Lainaa

  55. Tulos: -19 (41 ääntä)
   Perus koiraihminen. Päästään vialla useimmat.

   Lainaa

  56. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Tuskinpa Anna edes on mikään "oikea" koirankasvattaja, eiköhän siinä ole taas joku peruspirjo joka on halunnut teettää koirallaan pennut koska se on niin kiltti ja söpö ja ihana. En usko, että kukaan kasvattajakurssin läpäissyt ja sen jälkeen virallisesti koiria kasvattanut latelisi tuollaista "toimin kätilönä synnytyksessä ja ne on mulle melkeen kun omia lapsia uguguu" -hömppää, saati panikoisi koiran "identiteetin muuttamisesta". Tai ainakin toivon, ettei.

   Lainaa

  57. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Anna on ehkä max. 10v. "Mutku äitiii sä lupasit!!"

   Lainaa

  58. Tulos: +19 (23 ääntä)
   oitu: Itse otin eräältä ihmiseltä X rottia. Hän halusi käydä rottia uudessa kodissa tervehtimässä ja se oli minusta OK. Oli hieman “junttimainen” kun meille tuli, kutsui rottia lempinimillä, joita en itse olisi ikinä halunnut omista rotistani kuulla (mm. paskahousu) ja yritti ottaa väkisin syliin, vaikka rotat eivät halunneet ky. henkilön lähelle edes tulla. Viipyi vielä useamman tunnin juttelemassa omasta elämästään. Tämän jälkeen hänen olisi pitänyt päästä katsomaan rottia 1-2kk välein aina sen 3v ajan, jonka rottapojat meillä elivät. Jos olisin tiennyt, että saan ex-omistajan rottien mukana, olisin ottanut rottani muualta. Luojan kiitos omat työni ja miehen työt menivät ristiin hänen työkkärireissujensa kanssa, joten pystyi aina sanomaan, ettei käy. Mutta monesti otti Facessa yhteyttä, ettei olisi minulle rottia antanut jos olisi tiennyt, että pääsee vain kerran katsomaan heitä.
   Paskahousu :DDD

   Lainaa

  59. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Tästä mokasta tuli mieleen aiempi vastaava, missä kissoja myynyt katsoi oikeudekseen seurata niiden elämää uudessa kodissa maailman tappiin asti: http://www.feissarimokat.com/2013/09/ikuiset-ystavat/

   Lainaa

  60. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Koiraihmiset..

   Lainaa

  61. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Täällä kettuillaan usein kissaihmisille, mutta enpä ole tällaisiin kissaihmisiin törmännyt. Toimin kätilönä synnytyksessä..voi luoja!

   Lainaa

  62. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Sinällään on ihan oikeassa, että suullinen sopimus on yhtä pätevä kuin kirjallinenkin. Sitä vaan on vaikeampi näyttää toteen, kun toinen sopijaosapuoli väittää, ettei moista ole ikinä sovittukaan. Pitäisikö ihan ihmiskätilöilläkin olla oikeus nimetä synnytyksessä auttamiaan lapsia?

   Lainaa

  63. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Huolestuttavaa että 35-v. ei tunne rikoksen käsitettä

   Lainaa

  64. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Onko se silleen että kun syntyy sairaalassa vauva niin se kätilö saa sen nimen päättää ja sitö ei sitte PERKELE MENNÖ VAIHTAMAA TAI LÄHTEE HETI RIKOSILMOTUS

   Lainaa

  65. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Petkele: Doge.
   Todella omaperäistä!

   Lainaa

  66. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Mikä helvetin "Haastaa oikeuteen"? Eihän sellasita ole edes olemassa kun oikeuteen haastaminen :D

   Lainaa

  67. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kai se edes lausutaan Ärkyl Kuaraa?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: koirat, koira, pentu, nimi, koiran nimi