Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 18

Elena Viktström tekee diagnosoimatonta kuolemaa.
Mammapalstalta päivää, osa 18

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1258 (1284 ääntä)
   Kello on vähän yli yks... oiskohan aika mennä koht hankkii syöpä toho sängylle

   Lainaa

  2. Tulos: +1202 (1402 ääntä)
   Onko Suomessa ihmisiä jotka ei erota ahvenia ja särkiä..?

   Lainaa

  3. Tulos: +1236 (1248 ääntä)
   Nousin sohvalta liian nopeasti ja tuli syöpäkohtaus ja rupes heikottaan kamalasti :(

   Lainaa

  4. pallinaama 30.7.2015 1:20
   Tulos: -214 (274 ääntä)
   Nyt mulla on ihan kieli solmussa kun yritän hahmottaa oikeeta sanaa diagnoosittomalle.. olikse toi!? :v

   Lainaa

  5. Tulos: +1323 (1349 ääntä)
   Meikki hyvin, hiukset hyvin, huulet hyvin, vaatteet mätsää peittoon - aah, viimein voin sairastua syöpään! :)

   Lainaa

  6. Tulos: +754 (774 ääntä)
   eka kerta ku sain tietää jotain jostain elena vikströmistä..vaan olisinpa mieluummin ollut tietämättä tätäkään vähää.

   Lainaa

  7. Tulos: +891 (901 ääntä)
   Mulla kans on tapana, että verhoja silitäessä huippaa. Joskus on varmaan pari syöpääkin käynyt. Silloin kuuluu hyviin tapoihin ehostaa meikit, käydä selälleen, asettaa hiukset söpösti, ottaa vartti-duckface turvalle, varmistaa riittävä valaistus, ja napsia kameraan tarpeeksi selfieitä, jotta joku niistä rajaa naaman kivasti. Sen jälkeen kuuluu somettaa kuva. Kaikille. Normi setti.

   Lainaa

  8. Tulos: +517 (525 ääntä)
   Vointi on varmasti huono mutta duckface onnistuu onneksi vielä...

   Lainaa

  9. Tulos: +350 (358 ääntä)
   Sonja. :D

   Lainaa

  10. juukelispuukelis 30.7.2015 1:56
   Tulos: +380 (382 ääntä)
   Montakohan kuvaa piti ottaa että tuli somekelpoinen otos?

   Lainaa

  11. Tulos: +121 (161 ääntä)
   Miksiköhän Elenan profiilikuva on sensuroitu? Ja miksi alimmasta kuvasta ei ole sensuroitu kasvoja?

   Lainaa

  12. Tulos: +128 (134 ääntä)
   Sonja<3

   Lainaa

  13. Tulos: +289 (301 ääntä)
   "mun terveys ei oo oikeen hyvä". Vaikuttaa suht yksinkertaisen ihmisen lausahdukselta.

   Lainaa

  14. Tulos: +152 (254 ääntä)
   Emmin ois kannattanut todeta miehelleen, että kulta, jos mulla olis tässä nyt käsillä annos pilaantunutta sissijuustoa, niin nuuhkaisisin sitä ja toteaisin sulle että "Hmmmm, tuttu tuoksu!"... käsittämätöntä, että kaikenlaiset karvajalat ne naisia saakin. *oksennus*

   Lainaa

  15. Jeesus 3.0 30.7.2015 4:33
   Tulos: +189 (189 ääntä)
   mievaa: Miksiköhän Elenan profiilikuva on sensuroitu? Ja miksi alimmasta kuvasta ei ole sensuroitu kasvoja?
   Ensimmäisenä tulee mieleen että kun tuo alkuperäinen postaus on julkinen niin sen vuoksi ei koettu tarpeelliseksi sensuroida kuvaa.

   Lainaa

  16. Jeesus 4.0 30.7.2015 4:58
   Tulos: +115 (117 ääntä)
   Tai sitten se johtuu siitä syövästä.

   Lainaa

  17. Tulos: +354 (360 ääntä)
   Tässä kun odottelee omia diagnoosejen varmistumisia syövästä (aikuisten oikeesti) niin voisin ottaa tästä oman selfien. Hiukset ei oo hyvin, eikä vaatteet mätsää peittoon kun ei ollu sairaalalla enää sinisiä yökkäreitä... Duckfacet vielä onnistuu kyllä.

   Lainaa

  18. Tulos: +105 (117 ääntä)
   On kyllä varmaan eka kerta kun syövästä tuli näin hyvä mieli. %-D Kiitti Sonja!

   Lainaa

  19. Tulos: +254 (256 ääntä)
   Tää diagnosoimaton syöpä kyllä hajottaa ihmisen. Nytkin kaaduin tänne sänkyyn.

   Lainaa

  20. Tulos: +155 (157 ääntä)
   Mä haluan tykätä Sonjan kommentista!

   Lainaa

  21. Tulos: +97 (105 ääntä)
   Miks toi Elena on tässä "mammapalstalta päivää" otsikon alla? Joskus oon tylsyyttäni seurannu ton päivityksiä, sen jälkeen kun se oli ollu siinä mummomafia ohjelmassa.. Eipä siellä päässä ihan kauheesti liiku.

   Lainaa

  22. Tulos: +184 (228 ääntä)
   Minua ei kiinosta jos tää Elena tyrkyttää itseään lehtiin sanomalla et "Ihkuu siis mä niin haluun Playboy-lehteen kyllä ne varmasti mut ottaa sinne..!!" Mut en vaan voi käsittää miten röyhkeä ja idiootti ihminen voi olla kun väittää A) Olleensa alunperin poika ja käynyt läpi sukupuolenvaihdos-leikkauksen ja B) Vinkuu että on diagnosoimaton syöpä vaikkei selkeästi edes ole. Todeööa törkeää niitä kohtaan jotka ovat todella käyneet läpi sukupuolenvaihdoksen ja ei voi edes sanoin kuvata kuinka törkeää tollanen "söpöily" selfie syöpäpotilasta leikkien on niitä kohtaan joilla on todella se syöpä. Saati sitten syöpään kuolleiden ihmisten läheiset. Mun setä kuoli syöpään, näytti ennen sitä kellertävältä ja todella sairaalta koska oikeasti oli OIKEESTI kuolemansairas! Viimeiset viikot sai vain morfiinia sekä riutui olemattomiin. Ei se jumalauta kerennyt selfieitä ottelemaan ennen kuolemansa.

   Lainaa

  23. Tulos: +125 (131 ääntä)
   Veikkaan että tämä on sen takia mammapalstalta päivää -osiossa kun tuo mukajulkkis on löytänyt tiensä mutsit vs faijat -ryhmään, joka on siis nimensämukaisesta tarkoiettu äideille ja iseille. Hän kun aikoo ostaa Ruotsista kohdun itselleen ja saada lapsia -.-' Todellisuudessa hän vain postailee tuonne ryhmään juurikin tuon kaltaisia juttuja, 10 kuvaa päivässä itsestään (y)

   Lainaa

  24. Tulos: +206 (208 ääntä)
   Heh, kuulin nyt ensimmäistä kertaa tästä Elenasta ja kävin katsomassa facebookissa. Huolimatta tästä kauheasta syöpäheikotuksesta oli matami muutaman viime päivän sisällä ehtinyt käydä tankotanssissa, reenailla personal trainerin kanssa ja olipa myös ollut hurja girls night out. Ihan oikeesti lukeeko tämä ihminen noita omia juttujaan?? Parasta oli kuitenkin tämä päivitys: "Omg!! En saa henkeä kun naurattaa kun luen facebook uutisia? Kuka haluaa voittaa fanitaamisen jonkun nobodyn kanssa joka luulee pikkasen liikaa itsestään??? :D" Jessus, paraskin sanoja... :D No tämä piristi aamua kuitenkin, eikä vähiten Sonjan kuvan takia. *peukku*

   Lainaa

  25. murrehirmu 30.7.2015 9:12
   Tulos: +157 (163 ääntä)
   Mene suoraan lääkäriin kulkematta minkään kautta. Luulen et mielenterveyspuoli olis perus sairaanhoitopuolta parempi osoite. Ja diagnoosista en edes sano mitään. Huomaa ettei ihminen ole sairastunut muuhun ku huomiohuoraukseen tai tiedä miltä tuntuu saada diagnoosi joka vaikuttaa loppuelämään. "stop making stupid people famous."

   Lainaa

  26. Tulos: +89 (97 ääntä)
   mudilli: Veikkaan että tämä on sen takia mammapalstalta päivää -osiossa kun tuo mukajulkkis on löytänyt tiensä mutsit vs faijat -ryhmään, joka on siis nimensämukaisesta tarkoiettu äideille ja iseille. Hän kun aikoo ostaa Ruotsista kohdun itselleen ja saada lapsia -.-’ Todellisuudessa hän vain postailee tuonne ryhmään juurikin tuon kaltaisia juttuja, 10 kuvaa päivässä itsestään (y)
   Kohta se väittää et sillä on lapsi. Selittää Seiskassa nyyhkytarinan paskasta ukosta joka ei maksa elatusapua ja näin ollen Seiska lahjoittaa Ellulle 1000€ lapsen kuluihin. Myöhemmin uutisoidaan kuinka Ellu olikin hupsista keikkaa rantalomalla etelässä....

   Lainaa

  27. Jänkhöjen muori 30.7.2015 9:44
   Tulos: +61 (89 ääntä)
   Ni.: Onko Suomessa ihmisiä jotka ei erota ahvenia ja särkiä..?
   Mietin kans samaa! Viimestään tuo se hetki pistää ukko vaihtoon ja olla tunnistamatta kadulla. :( Ne kissojen kalat saattaisin antaa evääksi matkaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +291 (313 ääntä)
   Täytyy kyllä tuohon ylempään mokaan liittyen ihmetellä että mistä tuo "emätin haisee kalalta" -uskomus on oikein peräisin. Onko miehillä surkea hajuaisti vai deittaileeko ne jotain merenneitoja?

   Lainaa

  29. Tulos: -5 (39 ääntä)
   Nauroin molemmille. Erityisesti ekalle. Kiitos :D ps. siis tuossa toisessa joku "julkku"? Ok...mulle ihan nevahööd.

   Lainaa

  30. Valitettavasti 30.7.2015 10:36
   Tulos: +51 (63 ääntä)
   Ni.: Onko Suomessa ihmisiä jotka ei erota ahvenia ja särkiä..?
   Kyllä niitä on, suurin osa syntynyt 2000-luvulla.

   Lainaa

  31. Tulos: +31 (65 ääntä)
   Mansikka: Kohta se väittää et sillä on lapsi. Selittää Seiskassa nyyhkytarinan paskasta ukosta joka ei maksa elatusapua ja näin ollen Seiska lahjoittaa Ellulle 1000€ lapsen kuluihin. Myöhemmin uutisoidaan kuinka Ellu olikin hupsista keikkaa rantalomalla etelässä….
   Transsukupuolinen Elena ei varmasti lapsia synnyttele.

   Lainaa

  32. Sähköpostiosoite 30.7.2015 11:36
   Tulos: +61 (67 ääntä)
   En tiedä kumpi on nyt sitten pahempi, liika informaatio vai fakta ettei tunnisteta särkeä ja ahventa toisistaan

   Lainaa

  33. Tulos: +93 (101 ääntä)
   Sputnik: Transsukupuolinen Elena ei varmasti lapsia synnyttele.
   Se ei estä Ellua kehittelemästä jotain sepustusta siitä kuinka hän on saanut lapsen.

   Lainaa

  34. Tulos: +73 (87 ääntä)
   Mansikka: Mut en vaan voi käsittää miten röyhkeä ja idiootti ihminen voi olla kun väittää A) Olleensa alunperin poika ja käynyt läpi sukupuolenvaihdos-leikkauksen
   Multa meni vähän ohi tää? Siis toi Elenahan on oikeasti käynyt siinä leikkauksessa. Olemuksesta ja puhetyylistä/äänestä yms. kuulee ja huomaa kyllä, että on aiemmin ollut mies.

   Lainaa

  35. yli opisto hörho 30.7.2015 12:02
   Tulos: +81 (89 ääntä)
   Elena Vikström antoi minulle syövän. Nyt heikottaa.

   Lainaa

  36. yli opisto hörho 30.7.2015 12:04
   Tulos: -51 (93 ääntä)
   Wicca: Täytyy kyllä tuohon ylempään mokaan liittyen ihmetellä että mistä tuo “emätin haisee kalalta” -uskomus on oikein peräisin. Onko miehillä surkea hajuaisti vai deittaileeko ne jotain merenneitoja?
   Huono hygienia aiheuttaa sitä mädän kalan hajua. Ja se ei nimittäin ole mikään kovin ihana tuoksahdus.

   Lainaa

  37. Tulos: +71 (89 ääntä)
   Wicca: Täytyy kyllä tuohon ylempään mokaan liittyen ihmetellä että mistä tuo “emätin haisee kalalta” -uskomus on oikein peräisin. Onko miehillä surkea hajuaisti vai deittaileeko ne jotain merenneitoja?
   Siitä, että hyvin yleinen ja yleensä aika vaaraton emättimen pöpöjen epätasapaino aiheuttaa yhtenä oireena nimenomaan kalanhajun. Yleensä ihan helppo hoitaa ja usein myös ihan yhtä helppo pitää vaiva poissakin. Juuri tuon uskomuksen vuoksi naiset eivät aina ymmärrä, ettei se haisu ole normaalia ja sille voisi tehdä jotain.

   Lainaa

  38. Tulos: +75 (87 ääntä)
   yli opisto hörho: Huono hygienia aiheuttaa sitä mädän kalan hajua. Ja se ei nimittäin ole mikään kovin ihana tuoksahdus.
   On siihen muitakin syitä miksi bakteerivaginoosi voi päästä valloilleen, mutta toki, huono hygienia on yksi suuri tekijä.

   Lainaa

  39. Tulos: +48 (60 ääntä)
   Jos olisin lesbo tai mies, rakastuisin Sonjaan tältä istumalta :D!

   Lainaa

  40. Tulos: +103 (103 ääntä)
   Make: Vointi on varmasti huono mutta duckface onnistuu onneksi vielä…
   Ei se mitään duckfacea vedä... huulet niin täyteen pumpatut että kun aika tuosta jättää niin sadan vuoden päästä on haudan pohjalla kumipalat törröttämässä luiden seasta...

   Lainaa

  41. Käyttäjä 30.7.2015 12:13
   Tulos: +84 (84 ääntä)
   yli opisto hörho: Elena Vikström antoi minulle syövän. Nyt heikottaa.
   No tulihan se sieltä! Luin kommenttiketjua läpi ihmetellen eikö kukaan sano "sain syövän tästä postauksesta". Tämä oli tarpeeksi lähellä...

   Lainaa

  42. Tulos: +101 (105 ääntä)
   Joo on tämä henkilö oikeasti transsukupuolinen, mutta toi syöpäjuttu on bullshittiä. "Kauhee heikko olo" voi olla krapulaa, syömättä jättämistä, unenpuutetta tai sitten ihan pelkkää paskapuhetta sekin, vähän vaan ehkä väsyttäny pari minuuttia. Yrittikö se silittää niitä verhoja niin, että kurottelee sinne ylös silitysraudan kanssa niska mutkalla, ja ihmettelee miksi tuli vähän paha olo (ja miksi ne verhot ei silittyneet kunnolla)? Vai onko koskaan koko elämässään silittänyt yhtään mitään verhoja missään, kusettaa vaan tässäkin asiassa?

   Lainaa

  43. Tulos: +68 (80 ääntä)
   Okei jos täällä noin moni sanoo et se on oikeasti transsukupuolinen niin kai mun pitää alkaa uskomaan pikkuhiljaa sitte. Mut oon aina kyllä pitäny sitäkin vaan yhtenä sepustuksena et pääsis lehtiin, ne lapsuuskuvatki näyttää siltä et tavallinen pikkutyttö siellä poseeraa. Enkä tarkota vaatteita tai pitkiä hiuksia, mun silmään se näyttää noin muutenkin tytöltä niissä kuvissa. Tosin, voihan sitä syntyä jo valmiiksi feminiimisemmän tai maskuliinisemman näköiseksi, riippumatta siitä mikä on virallinen sukupuoli. Mut toi syöpäjuttu... Kävin tsekkaa sen Facebookin ja jessus se on käynyt jossain alustavassa tutkimuksessa missä on otettu magneettikuvat ja siitä se sitten on keksiny inistä kaikille et sillä on syöpä. Joo, mäki oon käyny sellasessa putkilossa parikin kertaa eikä mulle vielä oo siitä syöpää tullu. Mulla se pyörtyily tosin oli hieman toisenlaista: kesken iloisen naurun tai jutustelun saatoin kaatua lattialle puolitiedottomaan tilaan jossa puhekyky katosi ja toinen puoli kehosta ei toiminut joko ollenkaan tai kunnolla. Suhteellisen vakavat oireet että lääkäritkin kiinostui kuvaamaan aivoja. Mutta eipä multa sitte mitään löytynytkään. Liekkö sitten vain paska verenkierto mulla et välillä tsippaa. Että eiköhän toi Ellukin vielä ihan hyvin jaksa porskuttaa tankotansseilemaan ja baarissa notkumaan. :D

   Lainaa

  44. Tulos: +26 (50 ääntä)
   Emmin pitäis mennä lääkäriin jos värkki haisee.

   Lainaa

  45. Tulos: -53 (75 ääntä)
   Ni.: Onko Suomessa ihmisiä jotka ei erota ahvenia ja särkiä..?
   Vittu lasten kanssa katteli. Kai se mies ne nyt tuntee. pöljä.

   Lainaa

  46. Tulos: +87 (95 ääntä)
   focalpro: ahvenia ja särkiä
   toisekseen taisi koko "ahvenia ja särkiä" mietintä olla kirjoittajan tapa vaan tuoda esille tilanne, jossa vaan tarkastetaan mitä kaloja tuli. Eikä niinkään tilannetta jossa joku olis oikeista kattonut kalakirjan kanssa mikä laji on ahven ja mikä särki.

   Lainaa

  47. Tulos: +61 (63 ääntä)
   uiuiuy: Ei se mitään duckfacea vedä… huulet niin täyteen pumpatut että kun aika tuosta jättää niin sadan vuoden päästä on haudan pohjalla kumipalat törröttämässä luiden seasta…
   Todennäköisesti ei ole ainoa kohta nuo huulet jossa siinävaiheessa törröttää kumipalat....

   Lainaa

  48. Tulos: +17 (47 ääntä)
   Kuka kehtaa ottaa ja lähettää kuvia facebookkiin noin heikossa kunnossa olevasta syöpäpotilaasta? Turpiin tollaisille!

   Lainaa

  49. Tulos: +64 (82 ääntä)
   Emmille tiedoksi: Jos pillu haisee (kalalle tai muuten vaan pahalle) niin se ei oo jees ja siellä on todennäkösesti joku tulehdus.

   Lainaa

  50. Tulos: +10 (32 ääntä)
   Siis sissijuusto on sitä esarin väliin jäävää talia?
   Hyhhyh: Emmin ois kannattanut todeta miehelleen, että kulta, jos mulla olis tässä nyt käsillä annos pilaantunutta sissijuustoa, niin nuuhkaisisin sitä ja toteaisin sulle että “Hmmmm, tuttu tuoksu!”… käsittämätöntä, että kaikenlaiset karvajalat ne naisia saakin. *oksennus*

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (25 ääntä)
   Ni.: Onko Suomessa ihmisiä jotka ei erota ahvenia ja särkiä..?
   no ainakin saaristomerellä ahventen väritys on sen verran vaalea että jos se selkäevä ei ole auki ei kalaa välttämättä heti tunnista, näin ainakin muistelisin omilta kalareissuilta Turun saaristossa.

   Lainaa

  52. Tulos: -16 (46 ääntä)
   Onks tää se sama Elena, jolla ennen oli munat?

   Lainaa

  53. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Ei jessus, kun repesin tolle "mul on syöpä" kuvalle :Dd

   Lainaa

  54. Tulos: -35 (59 ääntä)
   Wicca: Täytyy kyllä tuohon ylempään mokaan liittyen ihmetellä että mistä tuo “emätin haisee kalalta” -uskomus on oikein peräisin. Onko miehillä surkea hajuaisti vai deittaileeko ne jotain merenneitoja?
   Täytyy kyllä näin miehenä sanoa, että useamman naisen tavara on kalalle haissut kuin ei ole haissut niistä yksilöistä, joita olen päässyt lähietäisyydeltä "haistelemaan".

   Lainaa

  55. Tulos: +99 (121 ääntä)
   Miehille jotka vinkuu et naisen intiimi-alueet haisee mädälle kalalle: Miettikää miten ällöttävälle naisen mielestä haisee ukkojen kusiset vehkeet ja useamman päivän samoissa kalsareissa muhineet munat. Ja ei, tätä ei "harrasta" vain bensalenkkarit ja maajussit. Tuohon syylistyy aika hiton moni miehistä. Ja ei, en ole its eniitä kaikkia testannut vaan asiasta on saanut puhua muiden naisten kanssa ja lukea keskustelupalstoilta, ihan kuten tämä kalan hajukin. En nyt mitenkään halua inttää että naiset olisivat aina mestareita hygieniassaan tai siinä kuinka tasapainoittaa emättimen ph-arvot hyvälta tuoksuviksi. (Ruoka, antibiootit ja jotkut muut lääkkeet voivat aiheuttaa tuota vaivaa yms jne.) Mutta jotenkin tuntuu kohtuuttomalta että nimenomaan miehet kuvittelevat että vessassa ei tarvitse pyyhkiä pissaamisen jälkeen tai ettei intiimialueet ala haisemaan jos ei ole suihkua nähnyt kolmeen päivään. Kala-mokasta taas sanoisin että jumalauta jos mulle mies sanoisi tolleen vieraiden edessä niin se olisi entinen mies sitten. Tai vähintäänkin asiasta keskusteltaisiin suhteellisen vakavissaan.

   Lainaa

  56. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Hyvä Sonja! :D :D

   Lainaa

  57. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Koko Seiskan toimitus pitäisi räjäyttää maan tasalle <.< En oikeasti tajua miten helevetissä sellainen paskalehti on voinut menestyä

   Lainaa

  58. Tulos: -84 (92 ääntä)
   Mansikka: Mutta jotenkin tuntuu kohtuuttomalta että nimenomaan miehet kuvittelevat että vessassa ei tarvitse pyyhkiä pissaamisen jälkeen
   Ei miesten tulekaan pyyhkiä virtsaamisen jälkeen, jo siitäkin syystä että paperin tunkeminen peniksen reiästä sisään on melko kivuliasta hommaa, ja pahimmassa tapauksessa paperista irtoaa pala joka jää virtsaputken sisälle estäen virtsan tulemisen. Huolellinen ravistelu riittää (sekä peniksen peseminen tarpeeksi usein).

   Lainaa

  59. Tulos: +116 (122 ääntä)
   meh: Ei miesten tulekaan pyyhkiä virtsaamisen jälkeen, jo siitäkin syystä että paperin tunkeminen peniksen reiästä sisään on melko kivuliasta hommaa, ja pahimmassa tapauksessa paperista irtoaa pala joka jää virtsaputken sisälle estäen virtsan tulemisen. Huolellinen ravistelu riittää (sekä peniksen peseminen tarpeeksi usein).
   Joo sinne sisuksiin se paperi pitikin tunkea. Voi jessus sentään... -.-

   Lainaa

  60. Tulos: +55 (57 ääntä)
   yli opisto hörho: Huono hygienia aiheuttaa sitä mädän kalan hajua. Ja se ei nimittäin ole mikään kovin ihana tuoksahdus.
   Myös liian USEIN toistuvat vesipesut aiheuttaa sitä. Johtuu pH-tasapainon järkkymisestä.

   Lainaa

  61. ei vakilukija 4.8.2015 20:44
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   öhmi: Koko Seiskan toimitus pitäisi räjäyttää maan tasalle <.< En oikeasti tajua miten helevetissä sellainen paskalehti on voinut menestyä
   Siten se on voinut menestyä että ihmiset on vidun tirkistelynhaluisia ja rakastaa saada tietää että on olemassa heitäkin pölkkypäisempiä lajitovereita. Eli: tylsä elämä ja huono itsetunto saavat lukemaan roskaa.
   öhmi: Koko Seiskan toimitus pitäisi räjäyttää maan tasalle <.< En oikeasti tajua miten helevetissä sellainen paskalehti on voinut menestyä
   Siten se on voinut menestyä kun ihmiset on vidun tirkistelynhaluisia ja rakastavat saada tietää että on olemassa heitäkin pölkkypäisempiä lajitovereita. Eli: tylsä elämä ja huono itsetunto saavat lukemaan roskaa.

   Lainaa

  62. Tulos: -61 (69 ääntä)
   Mansikka: Joo sinne sisuksiin se paperi pitikin tunkea. Voi jessus sentään… -.-
   Kerro toki, miten pyyhitään suuaukko? Märkään terskaa tarttuu edelleen helposti paperi, joka saattaa myös tarttua suuaukkoon kiinni (ja pahimmassa tapauksessa joutua syvemmälle). Sitä paitsi en tiedä ketään, kenellä jäisi virtsaa niin paljon suuaukolle, että pitäisi oikein pyyhkiä pois. Yleisempää on se, että jää virtsaputkeen sitä virtsaa. Yritetäänkö tästä nyt vääntää jotain tasa-arvo -juttua, koska naiset pyyhkii niin miestenkin täytyy pyyhkiä? Miehellä kun virtsa tulee paljon suorempaa, johtuen siitä että meillä on letku jonka päässä se virtsaputken aukko on.

   Lainaa

  63. Tulos: +17 (21 ääntä)
   ............................................________ ....................................,.-'"...................``~., .............................,.-"..................................."-., .........................,/...............................................":, .....................,?......................................................, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:"........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(....."~-,_..............................,:`........../ .........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....} ...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../ ...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-" ............/.`~,......`-...................................../ .............`~.*-,.....................................|,./.....,__ ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-, .....`=~-,__......`,................................. ...................`=~-,,.,............................... ................................`:,,...........................`..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_..........._,-%.......` ...................................,

   Lainaa

  64. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Että voi ärsyttää tommoset tyypit jotka pilailevat syövän kustannuksella. Oma öiti menehty syöpään joka havaittiin liian myöhään ja itellä on perinöllinen syöpä et ei oo mikään säälin aihe -.-

   Lainaa

  65. Tulos: +88 (90 ääntä)
   meh: Ei miesten tulekaan pyyhkiä virtsaamisen jälkeen, jo siitäkin syystä että paperin tunkeminen peniksen reiästä sisään on melko kivuliasta hommaa, ja pahimmassa tapauksessa paperista irtoaa pala joka jää virtsaputken sisälle estäen virtsan tulemisen. Huolellinen ravistelu riittää (sekä peniksen peseminen tarpeeksi usein).
   Eipä naisetkaan sieltä virtsaputken sisältä kuivaa... Vähän vissiin anatomia hakusessa?

   Lainaa

  66. Tulos: +14 (36 ääntä)
   Shadow: Että voi ärsyttää tommoset tyypit jotka pilailevat syövän kustannuksella. Oma öiti menehty syöpään joka havaittiin liian myöhään ja itellä on perinöllinen syöpä et ei oo mikään säälin aihe -.-
   Ikävä kuulla, todella. Elämä on joskus täysin epäoikeudenmukaista. Nyt kuitenkin jotain rajaa tuohon mielensäpahoittamiseen. Varsinkin netti on pullollaan erilaisia sanontoja ja mustaa huumoria, ja jos ei niitä kestä, kannattaa pysyä poissa. Joku voi AINA pahoittaa mielensä kun tuntee jonkun joka menehtyi syöpään tai aidsiin, hirtti itsensä, hyppäsi junan alle, joi itsensä hengiltä, jäi hain hampaisiin tai katosi Afrikkaan ja sekaantui kanaan ja sitten jotkut pahat ihmiset huolettomasti heittää aiheesta geneeristä läppää. Elämä on. Sana "syöpä" ei muutu tabuksi sillä että moni on siihen sairastunut ja menehtynyt. Elämä on paljon helpompaa kun ei varta vasten yritä pahoittaa mieltään kaikesta.

   Lainaa

  67. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Masennus voi olla joissain tapauksissa jopa syöpää vakavampi, joten tappakaa kaikki ittenne.

   Lainaa

  68. truu hc-äityli 4.9.2015 10:38
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   kkyhg: Miks toi Elena on tässä “mammapalstalta päivää” otsikon alla? Joskus oon tylsyyttäni seurannu ton päivityksiä, sen jälkeen kun se oli ollu siinä mummomafia ohjelmassa.. Eipä siellä päässä ihan kauheesti liiku.
   Siksi koska toi vatipää on eksynyt Mutsit vs. faijat- ja Äitylit-ryhmiin. Muihin se ei taida päästä, kun muissa ryhmissä on jonkinlainen taso.

   Lainaa

  69. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Kyllähä niistä botoxi huulitäytteistä saattaa suusyöpä iskeä, sekä pakkelista naamalla varmaan kans ihosyöpä, ei edes tarvii diagnosoida...

   Lainaa

  70. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Mansikka: Kohta se väittää et sillä on lapsi. Selittää Seiskassa nyyhkytarinan paskasta ukosta joka ei maksa elatusapua ja näin ollen Seiska lahjoittaa Ellulle 1000€ lapsen kuluihin. Myöhemmin uutisoidaan kuinka Ellu olikin hupsista keikkaa rantalomalla etelässä….
   Ainoo vaan et kerro mulle miten TRANS nainen voi lisääntyä? :D Ei niilä ole munasarjoja...

   Lainaa

  71. Arkkienkeli 27.7.2023 18:04
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   CC: Heh, kuulin nyt ensimmäistä kertaa tästä Elenasta ja kävin katsomassa facebookissa. Huolimatta tästä kauheasta syöpäheikotuksesta oli matami muutaman viime päivän sisällä ehtinyt käydä tankotanssissa, reenailla personal trainerin kanssa ja olipa myös ollut hurja girls night out. Ihan oikeesti lukeeko tämä ihminen [...]
   Matami? Henkilöhän on syntymältään mies ja käynyt korjausleikkauksissa 16 v. vanhasta.

   Lainaa

  72. Katuva lokki 16.12.2023 1:54
   Tulos: +1 (1 ääni)
   leenu: Myös liian USEIN toistuvat vesipesut aiheuttaa sitä. Johtuu pH-tasapainon järkkymisestä.
   Ja sperma!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Elena Vikström, syöpä, äitylit, mammapalsta, haju, naapurit, kala, turha julkkis