Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 30

Naapurin häiritsevä kitaransoitto saa yllättävän käänteen.
Suurenna näkymä
Rakkaat naapurit, osa 30

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -164 (320 ääntä)
   Oli pakko laittaa like jokaiseen kommenttiin?

   Lainaa

  2. Tulos: +488 (520 ääntä)
   Olikohan Annallakin vähän tylsää? :D

   Lainaa

  3. Tulos: +405 (419 ääntä)
   Pahviseinät on parasta mitä kerros-, rivi- tai paritalossa voi olla.

   Lainaa

  4. Tulos: +360 (376 ääntä)
   JAHUU!

   Lainaa

  5. Tulos: -79 (247 ääntä)
   Itse kitaristina tiedän, että soittamista on vähä pakko harjotella illallakin, kun päivällä on muuta tekemistä. Itse en tosin kyl enää tohon aikaan käyttäis vahvistinta, koska muuten naapurit tulee oven taakke kirveiden kera.

   Lainaa

  6. S. aivartelija 16.6.2015 7:11
   Tulos: +283 (299 ääntä)
   Annalla on mun entinen naapuri. Aloitti soittamaan aina illalla klo 21 aikoihin, kesti pari tuntia. Tai "soittamaan", sillä se taito pysyi koko vuoden samalla "Ukko Nooa" -tasolla. Häiritsi vielä enemmän, kun omat nuoret osaa soittaa hyvin ja siihenkin välillä kyllästyy.

   Lainaa

  7. Tulos: +236 (244 ääntä)
   Vrimmel: Itse kitaristina tiedän, että soittamista on vähä pakko harjotella illallakin, kun päivällä on muuta tekemistä. Itse en tosin kyl enää tohon aikaan käyttäis vahvistinta, koska muuten naapurit tulee oven taakke kirveiden kera.
   Jep. Kuulokkeetkin on keksitty. Sama pätee sähköpianoihin, mutta naapurini ei tunnu uskovan tätä.

   Lainaa

  8. Tulos: +87 (173 ääntä)
   Kuka on niin idiootti, että mölyää arki-iltaisin kun muiden pitäisi aamuisin käydä töissäkin? Ylä-& alakerrassa asui tällaiset sossunelätit. Oli kiva lähteä tienaamaan heille aamuisin verorahoja.

   Lainaa

  9. Tulos: -71 (139 ääntä)
   Vrimmel: Itse kitaristina tiedän, että soittamista on vähä pakko harjotella illallakin, kun päivällä on muuta tekemistä. Itse en tosin kyl enää tohon aikaan käyttäis vahvistinta, koska muuten naapurit tulee oven taakke kirveiden kera.
   Oletpa itsekäs ihminen, toivottavasti saat varoituksen.

   Lainaa

  10. Tulos: +23 (129 ääntä)
   Vrimmel: Itse kitaristina tiedän, että soittamista on vähä pakko harjotella illallakin, kun päivällä on muuta tekemistä. Itse en tosin kyl enää tohon aikaan käyttäis vahvistinta, koska muuten naapurit tulee oven taakke kirveiden kera.
   Tätä varten on treenikämpät. Vai haluaisitko vaikka treash metal -rumpalin yläkertaan asumaan? Hänelläkin on oltava oikeus treenata!

   Lainaa

  11. Tulos: +100 (110 ääntä)
   "Olipa nopeeta... " Toisin kuin kitaran soittamisen oppiminen.

   Lainaa

  12. Tulos: +64 (82 ääntä)
   Jaa: Kuka on niin idiootti, että mölyää arki-iltaisin kun muiden pitäisi aamuisin käydä töissäkin? Ylä-& alakerrassa asui tällaiset sossunelätit. Oli kiva lähteä tienaamaan heille aamuisin verorahoja.
   Itse osittain ihmettelen samaa. Joillain on kuitenkin erilainen näkemys illasta. Esim. Itse olen vuorotyöläinen ja teen lähinnä ilta ja yötyötä. Yöllä kun tulen kotiin ei tietenkään heti uni tule. Tosin olen myös kotona hiljaa illalla jos siellä satun olemaan. Öisin voi käyttää myös kuulokkeita tai kuunnella hiljempaa kun ei ole muuta taustahälinää. Mutta kovia bailuja ym. Pitävät sossupummit ärsyttää täälläkin.

   Lainaa

  13. Tulos: +24 (40 ääntä)
   JAHUUU!! :D :D

   Lainaa

  14. Tulos: -20 (60 ääntä)
   noista naapureille jätetyistä lapuista 99% on muka hauskoi

   Lainaa

  15. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Naapuri soitti aikoinaan skittaa, mutta sitten niille tuli kakru. Onneksi seinät ei ole aivan paperia.

   Lainaa

  16. silmälääkäri 16.6.2015 12:29
   Tulos: -111 (113 ääntä)
   Onko täällä ihmiset sokeita vai miks pitää suomenkielien lappu erikseen viereen "suomentaa" ylläpidolla tylsää :DDD

   Lainaa

  17. Tulos: +87 (89 ääntä)
   silmälääkäri: Onko täällä ihmiset sokeita vai miks pitää suomenkielien lappu erikseen viereen “suomentaa” ylläpidolla tylsää :DDD
   Ei jaksa tihrustaa ;)

   Lainaa

  18. Tulos: +71 (73 ääntä)
   Ite oon 'sossuelätti' tässä vaiheessa, silti älyän hiljentää mökää iltaisin. On tullu asuttua 'diskokämpän' alakerrassa, ei ollut herkkua se.

   Lainaa

  19. Tulos: -45 (103 ääntä)
   Mitä helvettiä? Jos hiljaisuus loppuu 22:00, niin sitten se loppuu 22:00. Kai jokainen asunnossaan saa tehdä mitä huvittaa kun se on hiljaisuuden rajoissa. Jos kerrostalossa haluaa nukkua, niin hommatkaa korvatulpat. Itsehän olette kerrostaloon muuttaneet. Itse ainakin soitan musiikkia tasan klo 22:00 saakka. En tosin ymmärrä näitä jotka 22:00 jälkeen soittavat vielä musiikkia tai häiritsevät.

   Lainaa

  20. Tulos: +55 (67 ääntä)
   Jaa: Kuka on niin idiootti, että mölyää arki-iltaisin kun muiden pitäisi aamuisin käydä töissäkin? Ylä-& alakerrassa asui tällaiset sossunelätit. Oli kiva lähteä tienaamaan heille aamuisin verorahoja.
   ..ja kuka on niin vitun idiootti, että alkaa mölyämään heti aamu 8, kun ne työssäkäyvät joskus edes saavat nukkua univelkojaan pois? Olisihan se kiva, jos edes viikonloppuisin/ viikolle osuvan vapaan aikana/ kipeäksi tultuaan saisi nukuttua kunnolla kerrankin.

   Lainaa

  21. Tulos: -14 (62 ääntä)
   muumi: Tätä varten on treenikämpät. Vai haluaisitko vaikka treash metal -rumpalin yläkertaan asumaan? Hänelläkin on oltava oikeus treenata!
   Päätit sitten nähdä niin paljon vaivaa, että rekisteröidyit WordPressiin ja laitoit saman avatarin kuin minulla. Miksi? Saat kiksejä? Trollaaminen harrastuksena? Oletko/Olitko myös koulukiusaaja? Se on muuten TRASH metal. Ja sähkökitaran soittaminen ilman vahvistinta ennen hiljaisuutta pikkasen eri asia kuin rumpujen soitto! Mua ei ainakaan haittaa jos naapurista kuuluu taitavaa soittoa. Mokan naapuriakin tuntu lähinnä haittaavan soittelun huonous ja yksipuolisuus :D Mulla oli seinänaapurissa sähkörumpujen soittaja eikä se juurikaan häirinny ku ei hiljaisuuden aikaan soittanu. Joskus oli lapsi nokkahuilun kans "Ostakaa makkaraa"-tasolla jatkuvasti ja se taas oli vähän rasittavaa vaikka olikin päivisin :D

   Lainaa

  22. Tulos: +85 (89 ääntä)
   "Hiljaisuus loppuu klo 22" Meillä se kyllä ALKAA klo 22 ja loppuu aamuseitsemältä (tai kuudelta, vähän asiasta riippuen). Ja elkää helvetissä taas sanoko, että "muuttakaa maalle siitä narisemasta", jos melusta huomauttaa. Muuttakoon mieluummin meluajat maalle, Suomessa riittää lääniä meuhkattavaksi.

   Lainaa

  23. Tulos: +28 (46 ääntä)
   Ei mulla tähän mokaan mitään, mutta antakaa alkuperäisen muumin olla muumi! Menee sekaisin ja maailmasta varmasti löytyy jokaiselle oma nimimerkki.

   Lainaa

  24. Tulos: +67 (71 ääntä)
   Tulee mieleen kun olin kerran eräässä pitkänmatkan bussissa niin yksi nuori henkilö puhui kovaäänisesti puhelimeen koko matkan ajan bilekokemuksistaan yms. vastaavista henkilökohtaisista asioista ja tietysti 'kamalista naapureistaan', jotka valittavat siitä kuinka hän soittaa musiikkia hiljaisuuden jälkeen, yrittävät hankkia hänelle häätöä, kuinka naapuri kehtaa koputtaa seinään kun 'vähänkin soittaa musiikkia' ja kuinka on kamalaa että naapuri 'opettaa sille lapselleen että voi noin vaan koputella seinään' ja kuinka hän on iloinen että pääsee muuttamaan 'kun ne naapurit on niin kamalat'. Olen varma ettei kukaan bussissa epäillyt kuka mahtoi olla syyllinen hänen kovaan äänen kuvailemassaan konfliktissa.

   Lainaa

  25. Tulos: +25 (31 ääntä)
   jees: Mitä helvettiä? Jos hiljaisuus loppuu 22:00, niin sitten se loppuu 22:00. Kai jokainen asunnossaan saa tehdä mitä huvittaa kun se on hiljaisuuden rajoissa. Jos kerrostalossa haluaa nukkua, niin hommatkaa korvatulpat. Itsehän olette kerrostaloon muuttaneet. Itse ainakin soitan musiikkia tasan klo 22:00 saakka. En tosin ymmärrä näitä jotka 22:00 jälkeen soittavat vielä musiikkia tai häiritsevät.
   ei paljoa korvatulpat auta, ku kunnon möykkä mölyapinakerho kokoontuu. seinälamppukin särisi kuin summeri musiikin tahtiin.

   Lainaa

  26. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Ei käy kerros/rivitalovankeja sääliksi.

   Lainaa

  27. Ei oo todellista 17.6.2015 0:04
   Tulos: +15 (33 ääntä)
   muumi: Päätit sitten nähdä niin paljon vaivaa, että rekisteröidyit WordPressiin ja laitoit saman avatarin kuin minulla. Miksi? Saat kiksejä? Trollaaminen harrastuksena? Oletko/Olitko myös koulukiusaaja?
   Vieläkö te oikeasti jaksatte jatkaa tätä?

   Lainaa

  28. Tulos: +29 (37 ääntä)
   "sossunelättinä" vältän turhaa metelöintiä päiväsaikaankin, yksi syy jo ihan siinä että kuulokkeilla mukavampi kuunnella kuin kajareilla. Naapurista kuuluu nytkin mökää klo 1:01, mutta enpä tuosta ole itse vielä valittanut kun tapana olla muutenkin hereillä tähään aikaan. Kyllä muakin silti vituttaa turha metelöinti varsinkin hiljaisuuden aikaan, suihkussakin saisin käydä vaikka nyt, mutta enpä itse viitsi lähteä tuohon metelöintiin mukaan. Sekavasti kirjoitettu mutta eiköhän tuosta oleellinen tule selville. Petipuuhat varmaankin äänekkäintä mitä tästä kämpästä on hiljaisuuden aikana kuulunut.

   Lainaa

  29. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Vrimmel: Itse kitaristina tiedän, että soittamista on vähä pakko harjotella illallakin, kun päivällä on muuta tekemistä. Itse en tosin kyl enää tohon aikaan käyttäis vahvistinta, koska muuten naapurit tulee oven taakke kirveiden kera.
   Hahaahaha. Ja minä normaalina kerrostaloasukkina tiedän, että pianot, kitarat ja piripolkat saa iltaisin sähköisinä kuulokkeisiin. Muuttakaa skutsiin, jos ette osaa kunnioittaa naapureiden rauhaa edes iltaisin.

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (8 ääntä)
   muumi:
   Sähkörummut, hyvä kaimani!

   Lainaa

  31. Tulos: +18 (20 ääntä)
   muumi: noista naapureille jätetyistä lapuista 99% on muka hauskoi
   tarkoitukseni ei pitänyt olla mukahauska tai edes hauska. Rupesi vaan tosissaan menemään vati nurin tuohon mökään, joka rupesi toistumaan vähän turhan usein. nyt tää näköjää levii pitkin poikin :D

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (41 ääntä)
   muumi: Se on muuten TRASH metal.
   Se on muuten thrash metal.

   Lainaa

  33. Satunnainen randomi 18.6.2015 20:50
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Maria: JAHUU!
   KULLA!

   Lainaa

  34. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 21.6.2015 12:36
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   miu: Se on muuten thrash metal.
   Kiitos.

   Lainaa

  35. Tulos: +14 (24 ääntä)
   Mitä väliä mikä on hiljaisuuden aikamääritelmä? Ei MISSÄÄN asumismuodossa ole hyväksyttävää tahallaan häiritä naapureita ja ylipäätään muita ihmisiä. Jos on juhlia, silloin kerrotaan naapureille etukäteen asiasta ja pahoitellaan, mutta ei tuo aikamääritelmä ole mikään "muina aikoina saa meluta". Muut ihmiset ympärillä pitää ottaa huomioon aina ja joka paikassa, asuinalueen läpi ajetaan sellaisella vauhdilla, että syntyy mahdollisimman vähän ääntä, bussissa ei huudeta, rapussa ei meluta, uimarannalla ei kiljuta liioitellusti jne. Yksinkertaista.

   Lainaa

  36. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Siellä on ollu Alexi Laiho treenaamassa Jau!-huutoja.
   muumi: Tätä varten on treenikämpät. Vai haluaisitko vaikka treash metal -rumpalin yläkertaan asumaan? Hänelläkin on oltava oikeus treenata!
   Kerro minulle lisää treash metallista

   Lainaa

  37. Suvaitsematon hilleri 23.2.2023 11:54
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   silmälääkäri: Onko täällä ihmiset sokeita vai miks pitää suomenkielien lappu erikseen viereen "suomentaa" ylläpidolla tylsää :DDD
   Lääkärinä olet saanut paskan käsialan koulutuksen, joten sulla ei ole mitään arvosteluoikeutta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naapurit, lappu, viesti, kuva, musiikki, melu, meteli, kitara