Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Nyt pärisee hyvin

Energiajuomariippuvuus johtaa huumeisiin.
Nyt pärisee hyvin

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 86 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1210 (1226 ääntä)
   Ai että oikeen huumaavia.

   Lainaa

  2. Tulos: +946 (962 ääntä)
   Mukavaa, että Anne sentään osas myöntää olevansa väärässä. Eikä alkanut väkisin inisemään vastaan.

   Lainaa

  3. Tulos: +1247 (1263 ääntä)
   Ei kai kukaan voi tosissaan harkita päihdeklinikalle soittoa jos löytää pari ES-tölkkiä...?!

   Lainaa

  4. PowerSurge 9.6.2015 1:39
   Tulos: +691 (703 ääntä)
   Missähän todellisuudessa Leena oikein elää?

   Lainaa

  5. Tulos: +722 (810 ääntä)
   Energiajuomat-> huumeet-> narkkarit-> ihmiskunnan rappio-> Hitler-> natsit-> sota-> tuho-> maailmanloppu. Illuminati confirmed.

   Lainaa

  6. Tulos: +667 (679 ääntä)
   Eihän nuo energiajuomat nyt terveellisiä ole, mutta ei herranjumala Leena :D

   Lainaa

  7. PostalDude 9.6.2015 1:47
   Tulos: +1096 (1126 ääntä)
   Leena on ihan aiheesta huolissaan, join pari viikkoa sitten tölkin batterya ja tänään piikitin ensimmäisen kannabisruiskeeni.

   Lainaa

  8. Tulos: +252 (258 ääntä)
   Hyvät pörinät.

   Lainaa

  9. siveydensipuli 9.6.2015 1:58
   Tulos: +305 (309 ääntä)
   Es+battery= varma narkkari

   Lainaa

  10. Tulos: -192 (358 ääntä)
   Päihdeklinikat.. :'Dd Ei herranjumala sentään. T. Säännöllisesti mietoja huumeita käyttävä, 20vuotias pojankloppi. Taidanpa lähteä piriostoksille, senverran toi virosta tuotu dynamiitti kilahti hattuun. :|

   Lainaa

  11. Tulos: +387 (393 ääntä)
   Vahvempiin aineisiin, kuten 1,5L päärynäsiideri? Olisi kertonut miehelleen ennen kuin kirjoitti kaiken kansan luettavaksi statukseensa :D

   Lainaa

  12. Tulos: +160 (194 ääntä)
   "Uusi huume ES-Huume on saapunut markkinoille"

   Lainaa

  13. merilahna 9.6.2015 3:00
   Tulos: +92 (140 ääntä)
   ei helvetti :D haluan samoja aineita mitä nääki on vetäny.

   Lainaa

  14. Tulos: +471 (477 ääntä)
   Haluaisin nähdä klinikan työntekijöiden ilmeet, kun Leena yrittää tuoda poikaansa katkaisuun. :D

   Lainaa

  15. Tulos: +222 (242 ääntä)
   Onko muka energiajuomat jossain maassa laittomia? Jos ne kiellettäis lailla, niin samalla vois kieltää kahvin. Samanlaisia olotiloja voi tulla kun liikaa juo, ja toiset on herkempiä vaikutuksille kuin toiset. Eihän ne ES:t ja muut terveellisiä oo, mutta ei niitä nyt ihan huumeeksi tai huumaaviksi voi sanoa :D Sain kyllä trolliviboja Leenasta. Toivottavasti hän on trolli. P.S. Kassööri on hieno sana!

   Lainaa

  16. Tulos: -49 (99 ääntä)
   Se ei ole terveellistä, se ei laitonta, ja skidit kittaa sitä koska kaupasta saavat. En silti olisi turhan huolissani, koska yhtään ES aiheuttamaa kuolemaa tai vakavaa yliannostus tapausta ei ole (vielä) sattunut. Ja kaipa se nuoren ihmisen sydän kestää paremmin tuota tavaraa mitä vanhenpien. Joku vetää tuota vielä viinan kanssa.

   Lainaa

  17. Tulos: +319 (327 ääntä)
   Toivottavasti Leena ei juo kahvia. Jos juo, niin kannattaa lopettaa se välittömästi, ja mennä se sinne päihdeklinkalle poikansa kanssa.

   Lainaa

  18. Tulos: +179 (187 ääntä)
   Ei se niin ihme minusta ole että ES on vanhempien silmissä paisunut "suureksi huoleksi" kun ilmiötä on niin paljon julkisesti käsitelty viime vuosina. Mutta se mikä ihmetyttää, on että huolen lisäännyttyäkään ei silti osata tutkia aihetta yhtään. Jos pääsee nettiin solkottamaan jostain päihdeklinikoista niin saman ajan olisi voinut käyttää siihen että olisi gööglettänyt paria ES haitallisina pidettyä ainesosaa ja tajuta ihan itse että omat pelot menivät sentään ihan överiksi. Ei tarvitsisi kanssanettiyhteisön tuotakin asiaa selittää kuin lapselle. Limpparin litkiminen läpi elämän lienee haitallisempaa pitkällä tähtäimellä, kuin muutaman vuoden ES pörinäkokeilut teininä. Se vahvempi aine, johon ES jälkeen siirrytään, taitaa olla kahvi.

   Lainaa

  19. Tulos: -5 (97 ääntä)
   Aivan käsittämättömiä nuo mokien hysteeriset tiukkapipot! Energiajuomissa on kyllä sokeria aika paljon, mutta myös B-vitamiineja. Sekö on parempi että sitten nuoriso kittaa pelkkiä Pepsejä ja Fantoja, joissa on vain sokeria? Alkoholeista puhumattakaan? Käsittämättömiä tuollaiset joka asiasta hysterisoivat hysteerikot! Hankkikoot vaikka elämän välillä!

   Lainaa

  20. Tulos: -55 (123 ääntä)
   mä join kaljaa ku olin 15. :D

   Lainaa

  21. Tulos: +185 (195 ääntä)
   Jo ensimmäinen ES-kokeilu voi tappaa.

   Lainaa

  22. JesseJames 9.6.2015 8:31
   Tulos: +131 (137 ääntä)
   Voi hyvä luoja.... Pitäiskö iha vaa periaatteen vuoks hakee pari batteryä ruokatunnilla, niin voi sit näissä ihanissa miedoissa huumeissa kivasti kellua lopun työpäivää

   Lainaa

  23. Tulos: +104 (106 ääntä)
   Ton vikan mokan kohalla piti ihan siristellä silmiä.. Eihän se oo tosissaan?! :'D

   Lainaa

  24. Fluttershy 9.6.2015 8:49
   Tulos: +113 (119 ääntä)
   Olen kyllä kuullut kaikenlaista energiajuomista, mutten koskaan, että joku rinnastaa niitä huumeisiin. Onhan se toki ymmärrettävää, etteivät vanhemmat halua lasten juovan energiajuomia ihan tolkuttomia määriä, mutta ei sitä tarvitse heti mihinkään hoitoon mennä.

   Lainaa

  25. Tulos: +160 (168 ääntä)
   Vanhemmat kauhistelevat teinien energiajuomia kahvikupposen äärellä :D Voi hyvänen aika.

   Lainaa

  26. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Hammaslääkärit kiittävät, bisnes tulee kukoistamaan tulevaisuudessa.

   Lainaa

  27. Tulos: +107 (109 ääntä)
   merilahna: ei helvetti haluan samoja aineita mitä nääki on vetäny.
   Miten ois ES?

   Lainaa

  28. Hairysteed 9.6.2015 10:14
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Pelonlietsonta- ja kieltojenvaadintakomitea taas vauhdissa!

   Lainaa

  29. yli opisto hörho 9.6.2015 11:01
   Tulos: +28 (44 ääntä)
   Miten näin tyhmiä ihmisiä voi oikeasti olla olemassa? Miten? Miksi??

   Lainaa

  30. Töötöö 9.6.2015 11:22
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Satulla vaan paranee jutut keskustelun edetessä..Huoh!

   Lainaa

  31. Tulos: +10 (42 ääntä)
   "Satu : Vielä tuosta tuotteen huumaavuudesta. Kuten jutussa mainitsemani 13-vuotias tyttö totesi: "saa hyvät pörinät" eli nuoriso näemmä käyttää energiajuomia tosiaankin huumaavaan tarkoitukseen. Siitä onkin sitten helppo siirtyä viinaan, kannabikseen, amfetamiiniin..... jne.... 6. kesäkuuta kello 8:47 · Tykkää"

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (51 ääntä)
   Yebs: Energiajuomat-> huumeet-> narkkarit-> ihmiskunnan rappio-> Hitler-> natsit-> sota-> tuho-> maailmanloppu. Illuminati confirmed.
   Well, that escalated quickly!

   Lainaa

  33. Tulos: +16 (66 ääntä)
   Kannabista vedän säännöllisesti, energiajuomista pysyn erittäin kaukana.

   Lainaa

  34. Hulluapina 9.6.2015 12:04
   Tulos: -18 (54 ääntä)
   Pakko sanoa tähän, että monilla on mielipide että energiajuomat ovat epäterveellisiä mutta mihin se perustuu? Johonkin faktaan vai iltalehden mutuun? Se esim on fakta, että tauriini ehkäisee aivovaurion vaaraa mutta alkoholiin sekoitettuna siitä tulee myrkky. Kai nyt jokainen osaa lukea siitä purkin kyljestä, mitä siihen on sekoitettu eikä nyt mitään ihmeellisiä aineita. Sitäpaitsi energiajuomat olivat aikoinaan kiellettyjä suomessa mutta myöhemmin ne sallittiin ja tuskinpa maassa jossa holhotaan ja vahditaan sekä mielellään kielletään monta asiaa, sallittaisiin jotain joka olisi suurta myrkkyä:p

   Lainaa

  35. Tulos: +47 (59 ääntä)
   Pahinta myrkkyä energiajuomissa on sokeri. Kouluissa päristelykielto on perusteltavissa ihan työrauhalla. Yksittäinen päristelijä voi vakavasti haitata muiden opiskelua. Lapsille en juottaisi energiajuomia kun pärisevät muutenkin. Piristeet sopivat paremmin kulahtaneille keski-ikäisille. Hymyilyttääkö ketään muuta sokerittomien piristejuomien kutsuminen energiajuomaksi? (Raulanka: energiajuomissa energiaa sisältää vain se sokeri). Nykyisin on vallalla käsitys, että kahvin pitkäaikaisen käytön ainoa terveysvaikutus (aikuisilla) on aavistuksen pienentynyt riski sairastua Parkinsonin tautiin.

   Lainaa

  36. Tulos: +70 (74 ääntä)
   Batterya tuli juotua joskus omina säälittävinä datariaikoina. Seuraus siitä oli ei yhtään mitään, joten tuolta pohjalta en ymmärrä koko sirkusta siitä miten koko Suomen nuorisolla nyt sitten pärisee ihan sikana. Voisiko joku pro-jonne valottaa miltä näiden "pärinöiden" kuuluu tuntua?

   Lainaa

  37. Tulos: +14 (28 ääntä)
   Pitääköhän itse mennä katkolle kun saattaa päivittäin mennä tölkki...? :D

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (26 ääntä)
   Leena röllää. Toivon suuresti että myös nuo muut.

   Lainaa

  39. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Henna: Ei kai kukaan voi tosissaan harkita päihdeklinikalle soittoa jos löytää pari ES-tölkkiä…?!
   Energiajuomassa on murto-osa kahvikupillisen kofeiinista, joten jälkimmäisestä skidin voikin toimittaa suoraan katkolle ;)

   Lainaa

  40. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Hulluapina: Sitäpaitsi energiajuomat olivat aikoinaan kiellettyjä suomessa mutta myöhemmin ne sallittiin ja tuskinpa maassa jossa holhotaan ja vahditaan sekä mielellään kielletään monta asiaa, sallittaisiin jotain joka olisi suurta myrkkyä:p
   Battery, joka oli ensimmäinen kotimaan markkinoille tullut energiajuoma, kiellettiin siksi että juoman tauriinimäärä aiheutti sydänlihaksen liikakasvua ja aiheutti muutaman hengenmenon. Tuote tuli uudelleen markkinoille 1/4 tauriinimäärällä.

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (25 ääntä)
   Mä hämmästyin Mexicossa lomaillessani kun ei missään saanu viinaa energiajuomalla.. Yksi täkäläinen kertoi että on niin vaarallista viinan kaa ttä moni baari ei sitä siksi myy. Olin hieman monttu auki mutta maassa maan tavalla. ;)

   Lainaa

  42. setäsamuli 9.6.2015 16:05
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Lakupiippu...

   Lainaa

  43. Tulos: +31 (41 ääntä)
   Okei, vaikka nuorten energiajuomien kulutus oksettaa mua, tuo Leenan juttu meni kyllä aivan liian pitkälle. Päihdeklinikka wtf?

   Lainaa

  44. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Luulin sokeriliemivillityksen menneen jo ohi.

   Lainaa

  45. Tulos: +16 (20 ääntä)
   merilahna: ei helvetti haluan samoja aineita mitä nääki on vetäny.
   varmaan sitä eeässää :)

   Lainaa

  46. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Odotan innolla sitä päivää ku joku nisti tulee kertomaan elämäntarinaansa: "Alotin eeässällä ja hyvin nopeasti se siitä sit siirty hepoon."

   Lainaa

  47. Tulos: +27 (47 ääntä)
   Nämä samat kauhistelevat äitylit ja tätylit varmasti syöttävät kullannupuilleen varmasti pahempiakin myrkkyjä omakätisesti. Sipsit limunaatit ja suojakaasuihin pakatut Saarioisten lisäainemurkinat eivät varmasti ole ihmiskeholle sen parempi tuote. Puhumattakaan lääkkeiden mahtavasta kirjosta, joita monesti tuputetaan tenavalle aivan liikaa ja joskus jopa syyttä suotta. Nämä kauhistelijat saattavat itse ahmia samaan aikaan reseptilääkkeitä, sillä eiväthän ne voi olla haitallisia, kun kerta ovat laillisia ja lääkäri on niitä määrännyt. Itse olisin äärettömän tyytyväinen, jos tenavani joisi 15- vuoden iässä vain energiajuomia.

   Lainaa

  48. Tulos: +14 (30 ääntä)
   "enään".... -.-

   Lainaa

  49. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Olenko ainoa, joka haluaisi kuulla lisää Miran ES-laista ja sen asettamista ikärajoista?

   Lainaa

  50. Tulos: +6 (28 ääntä)
   Tosiasiahan on että kaikki energiajuomat on toinen toistaan p**kemman makuisia. Itse en niitä joisi kuin kuihtumiskuoleman estämiseksi jossain saharan nurkilla ja maksusta. Sanotaan nyt vaikka satasen/tölkki.

   Lainaa

  51. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Cain: Batterya tuli juotua joskus omina säälittävinä datariaikoina. Seuraus siitä oli ei yhtään mitään, joten tuolta pohjalta en ymmärrä koko sirkusta siitä miten koko Suomen nuorisolla nyt sitten pärisee ihan sikana. Voisiko joku pro-jonne valottaa miltä näiden “pärinöiden” kuuluu tuntua?
   En ole varma mikä on pro-jonne, mutta "pärinä"? Vanha kunnon lume-efekti. Paremmat kicksithän saisi jos ottaisi kupin kahvia kahdella sokerilla, mutta tuonikäisillä on taipumus niellä kaikki mainonta. Ihmettelen mitä heidän äitinsä ovat nielleet =)

   Lainaa

  52. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Aawww ihana Leena. Tosin vaikuttaa sketsihahmolta.

   Lainaa

  53. Tulos: +26 (26 ääntä)
   ES on parasta huumetta

   Lainaa

  54. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Kielletään myös kahvi.

   Lainaa

  55. energiajuomamaisteri 10.6.2015 9:09
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Mauno: Se ei ole terveellistä, se ei laitonta, ja skidit kittaa sitä koska kaupasta saavat. En silti olisi turhan huolissani, koska yhtään ES aiheuttamaa kuolemaa tai vakavaa yliannostus tapausta ei ole (vielä) sattunut. Ja kaipa se nuoren ihmisen sydän kestää paremmin tuota tavaraa mitä vanhenpien. Joku vetää tuota vielä viinan kanssa.
   tunnen ihmisen joka on saanut energiajuomasta sydämen lyöntitiheyden sekaisin ja solmuun, meinasi käydä hullusti. sen jälkeen ei ole juonut. Myöskin "se ei ole terveellistä" tekopyhät kahvinkittaajat siellä huutelee : D

   Lainaa

  56. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Vai että huumaavia juomia… Mä olen luullut että tää oksikodoni jota joudun nappailee selkäkipuun on huumaavaa, mutta hyvä että selvisi, että myös kofeiinilla terästetty sokerilitku on huumaavaa :D

   Lainaa

  57. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Leenan kommentit piti lukea useaan otteeseen. Odotin, että jossain vaiheessa olisi nurkan takaa asunnossani tullut: "Surprise, you're on candid camera", mutta hiljaisuus valtasi talon. Tämä keskustelu on armotta todellinen. Päihdeklinikalle vielä poikaansa.. Tulkaa jo sieltä nurkan takaa!

   Lainaa

  58. skädäbäm 10.6.2015 10:40
   Tulos: -8 (24 ääntä)
   Huumeista on sentään jotain iloa. Energiajuomat on vaan ihan perseestä.

   Lainaa

  59. Tulos: -11 (23 ääntä)
   Sannni: En ole varma mikä on pro-jonne, mutta “pärinä”? Vanha kunnon lume-efekti. Paremmat kicksithän saisi jos ottaisi kupin kahvia kahdella sokerilla, mutta tuonikäisillä on taipumus niellä kaikki mainonta. Ihmettelen mitä heidän äitinsä ovat nielleet =)
   Todennäköisesti ei mitään, siinähän se ongelma taitaa ollakkin. Olis nyt edes ne spermat nielleet...

   Lainaa

  60. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Hammas: Hammaslääkärit kiittävät, bisnes tulee kukoistamaan tulevaisuudessa.
   Tämä. Suurin ongelma hampaille ei ole sokeri vaan näiden juomien happamuus, joka pilaa hampaita - näin totesi mulle hammaslääkäri. Ei sillä, että näitä joisin mitenkään runsaasti. Tässäkin on se ongelma, että kun eeässää vedetään litratolkulla kuin vettä. Ei se jää tölkkiin tai kahteen.

   Lainaa

  61. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Itsehän aloitin aineiden käytön rippileirillä. Siellä niitä oikein tyrkytettiin jopa henkilökunnan taholta. Olinhan kyllä jo aikaisemmin kokeillut muutamia kertoja, mutta nämä satunnaiset kokeilut olivat tapahtuneet perhepiirissä eivätkä olleet johtaneet riippuvuuteen. Ja oikeesti hei, ripari, pakkohan siellä oli jotain vetää että pysyi hereillä. Ja nyt 15 vuotta myöhemmin olen edelleen koukussa. En pysty toimimaan lainkaan jos en aamulla saa päivän ensimmäistää annosta. Ja ah, sitä aineen ensi puraisua kun pienet molekyylit saavat välittäjäaineeni hyrräämään. Töissä meitä on muitakin käyttäjiä, joten ainetta on onneksi helposti saatavilla myös työaikana. Ja sitten raskaan työpäivän päätteeksi otan vielä yhden satsin, jotta jaksaisin viettää iltapäiväni hyödyllisesti perheen ja harrastusten parissa. Tiedän olevani riippuvainen ja myönnän sen. Mutta en vain tule toimeen ilman kahvia....

   Lainaa

  62. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Finlex: Olenko ainoa, joka haluaisi kuulla lisää Miran ES-laista ja sen asettamista ikärajoista?
   taitaa tuoa ES-laki olla samanlainen laki, mitä tuo nykyään 30 vuotiailta henkkarien pyytäminen kaupassa.

   Lainaa

  63. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Ihmettelen mitä heidän äitinsä ovat nielleet =)
   Minä tiedän.

   Lainaa

  64. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Olen kokeillut ties kuinka montaa eri huumetta enkä silti ole narkkari. ES-porttiteoria kyllä ihan mielenkiintoinen, tällaista en ole kuullutkaan aiemmin. Kahvi on tosin vitusti parempaa kuin mikään sokerilitku. ^^

   Lainaa

  65. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Cae: Vahvempiin aineisiin, kuten 1,5L päärynäsiideri? Olisi kertonut miehelleen ennen kuin kirjoitti kaiken kansan luettavaksi statukseensa
   Mistä kaupasta saa 1.5L päärynäsiidereitä?

   Lainaa

  66. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Usein nämä energiajuoma kauhistelijat ovat silti tyrkyttämässä ja opettamassa lapsille kahvin juontia.

   Lainaa

  67. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Itsellä alkoi ES väärin käyttö ensiksi pienillä siemauksilla. Sitten siirryttiinkin jo hörppyihin. ajan saatossa saattoi mennä monta purkkia ES. Nykyään olen niin rappiolla että dyykkaan kaiket päivät tyhjiä tölkkejä ja ruiskutan ES:ssää suoraan suoneen.

   Lainaa

  68. Tulos: +23 (23 ääntä)
   sputnik: Mistä kaupasta saa 1.5L päärynäsiidereitä?
   Tuossa viitattiin arvatenkin näihin puolentoista litran pulloissa myytäviin "siidereihin", joiden vahvuus on muistaakseni sen 0,7%.

   Lainaa

  69. Sano EI ES:lle - Sano EI huumeille 11.6.2015 4:03
   Tulos: +20 (30 ääntä)
   Tästä se huumekierre alkaa. Vuoden päästä poika tulee kotiin aina tupakalta haisten. Pian hän alkaa liikkua myöhään iltaisin kaupungilla ja saattaa jopa soittaa hieman humaltuneen kuuloisena: "Äiti, saanks jäädä Makelle yöks?" Kaksi vuotta tämän jälkeen Leena huomaa, että poika on alkanut piikittää kannabista. Vuonna 2022 itketään pojan hautajaisia, kuolinsyy: kannabiksen yliannostus. Näin päättyy Kauno-Taneli Abortti-Henkarin elämä (2000-2022), vain 22-vuotiaana. - Jo yksikin kannabispiikki voi tappaa -

   Lainaa

  70. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Joissakin kaupoissa ne on k-15 koska se on kehote, ei laki. Kassaneidin suurinta hupia onki ottaa nää juomat pois vikiseviltä teineiltä >:) Mutta ihan tosissaan, ne kuitenkin alunperin kiellettiin siksi että muutamalta lähti henki, ja ei ne teinien kittaukset tosiaan jää siihe max 2 tlk päiväs :P mun mielestä ihan aiheestakin huolestuvat kun 10 vuotiaat yrittää ostaa 3-5 tölkkii per päivä Ei sillä et moka ei ois täydellinen ylilyönti, mutta...

   Lainaa

  71. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Herra C: Vanhemmat kauhistelevat teinien energiajuomia kahvikupposen äärellä Voi hyvänen aika.
   Aloitin kahvinjuonnin vasta aikuisena ja kyllä mukillisesta silloin sai aikamoiset pärinät. Sittemmin vaikutus on tasaantunut, valitettavasti.

   Lainaa

  72. Tulos: +3 (3 ääntä)
   http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/tietoa+elintarvikkeista/elintarvikeryhmat/energiajuomat/

   Lainaa

  73. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Onhan toi nimitys ES kieltämättä vähän harhaanjohtava, kuulostaa just joltain muotihuumeelta tai seksihuumeelta tai mitä näitä nyt on.

   Lainaa

  74. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Aivan oikein ovat huolissaan. Tiedän yhden pojan jonka vanhemmat vähät välitti kun poika joi nuorena ES:ää. Nyt poika on 25-v insinööriopiskelija ja on jo siirtynyt kahviin. Välillä menee jopa neljäkin kupillista päivässä, kun pitää muka olla pirteä luennoilla ja päntätessä. Vanhemmat ovat edelleen sokeita poikansa ongelmalle ja taitaa olla jo menetetty tapaus. :(

   Lainaa

  75. Tulos: +14 (18 ääntä)
   leenu: Onhan toi nimitys ES kieltämättä vähän harhaanjohtava, kuulostaa just joltain muotihuumeelta tai seksihuumeelta tai mitä näitä nyt on.
   Miinusten antajille tiedoksi, etten ollut ihan tosissani ja lisäksi kyseessä oli Pasila-viittaus. Mutta kyllähän "ES" nyt kuulostaa enemmän huumeen nimeltä kuin "Euroshopperin energiajuoma".

   Lainaa

  76. Tulos: +4 (6 ääntä)
   ES not even once.

   Lainaa

  77. Avojalakanen 13.6.2015 4:36
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   No kyllä se energiajuoma joillakin voi aiheuttaa aikamoiset "pörinät", vasta alkuviikosta hörppäsin yhden yövuorossa ja hämmästyin kyllä miten yllättävän vahva piriste se onkaan, mieli virkistyi koko loppuyöksi ja oikein puhkuin tekemisen tarmoa. Mainittakoon vielä, että en juo esim. Kahviakaan säännöllisesti joten jo pelkkä kofeiini vaikuttaa aika voimakkaasti minuun. Ja kyllä se kofeiiniikin on huumausaine, mieto sellainen ja meillä hyväksytty, mutta jos esim. Kahvi keksittäis vasta nyt niin tuskinpa olisi sallittujen aineiden listalla.. Liiallinen kofeiininkäyttö voi johtaa jopa psykoosiin, joten ei se energiajuomakaan mitään ihan mehua ole..

   Lainaa

  78. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Kurppa: Aivan oikein ovat huolissaan. Tiedän yhden pojan jonka vanhemmat vähät välitti kun poika joi nuorena ES:ää. Nyt poika on 25-v insinööriopiskelija ja on jo siirtynyt kahviin. Välillä menee jopa neljäkin kupillista päivässä, kun pitää muka olla pirteä luennoilla ja päntätessä. Vanhemmat ovat edelleen sokeita poikansa ongelmalle ja taitaa olla jo menetetty tapaus.
   Neljä kupillista kahvia päivässä on ihan normaali määrä: Aamulla yks, töissä/koulussa 1-2 ja töitten/koulun jälkeen yks. Ja jos kahvi ei valvota liikaa, niin illemmalla voi vielä juoda yhden.

   Lainaa

  79. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Kässööri. Ehkä typerin sana ikinä kassatyöntekijälle.

   Lainaa

  80. Tulos: -5 (9 ääntä)
   ES... Megaforce on parempaa. :P

   Lainaa

  81. voi saatana 17.6.2015 16:30
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Juujep: Päihdeklinikat.. :’Dd Ei herranjumala sentään. T. Säännöllisesti mietoja huumeita käyttävä, 20vuotias pojankloppi. Taidanpa lähteä piriostoksille, senverran toi virosta tuotu dynamiitti kilahti hattuun.
   >T. Säännöllisesti mietoja huumeita käyttävä >Taidanpa lähteä piriostoksille Valitse yksi.

   Lainaa

  82. kahvinarkkari 22.9.2015 2:20
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Apua, olen ollut huumeriippuvainen tietämättäni jo yli kymmenen vuotta. Aloitin siis kahvinjuonnin jo 12-vuoatiaana o_O :'D

   Lainaa

  83. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Yebs: Energiajuomat-> huumeet-> narkkarit-> ihmiskunnan rappio-> Hitler-> natsit-> sota-> tuho-> maailmanloppu-> paska maistuu hyvältä confirmed.

   Lainaa

  84. Tulos: -2 (2 ääntä)
   hernesti: Jo ensimmäinen ES-kokeilu voi tappaa.
   Yksikin ES-piikki voi tappaa!

   Lainaa

  85. Kypsynyt norppa 28.6.2020 0:57
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mauno: Se ei ole terveellistä, se ei laitonta, ja skidit kittaa sitä koska kaupasta saavat. En silti olisi turhan huolissani, koska yhtään ES aiheuttamaa kuolemaa tai vakavaa yliannostus tapausta ei ole (vielä) sattunut. Ja kaipa se nuoren ihmisen sydän kestää paremmin tuota tavaraa mitä vanhenpien. Joku vetää tuota vielä viinan kanssa.
   Itse asiassa energiajuomiin on kyllä kuollut ihmisiä. En tiedä, oliko ES. Ne voi mm. aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä. Lisäksi jotkut juo niitä liian suuria määriä ja pitää itseään väkisin hereillä. Tästä johtuvaan ylirasitustilaan on kuollut.

   Lainaa

  86. Tulos: 0 (0 ääntä)
   joku päivä Leenan poika viel lähtee opiskeleen ja alkaa heti kokkaa nistipataa

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ES, energiajuomat, Battery, ikäraja, Jonne, huumeet, alkoholi, kalja, pärinä