Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Väriylläri

Voiko kaupasta ostetusta hiusväristä tullakin aivan toisen värinen?
Väriylläri

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 68 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. tfkzisksnsKsksnnzkfgo 28.5.2015 0:49
      Tulos: -514 (858 ääntä)
      Blondit on keskimäärin tyhmempiä ku muut :DDDDD

      Lainaa

    2. Tulos: -48 (260 ääntä)
      En usko!

      Lainaa

    3. Tulos: -68 (178 ääntä)
      Smurffiblondi!

      Lainaa

    4. Möllikölli 28.5.2015 1:00
      Tulos: +1192 (1250 ääntä)
      Nyt käy kyllä sääliks, jos oikeesti vahingossa smurffasi hiuksensa. :/ Ei nimittäin oo ihan pieni käsittely, jolla tuosta palataan blondiksi.

      Lainaa

    5. Tulos: +616 (904 ääntä)
      Vittu tota smurffi-nimityst, niitte naama o sinine eikä tukka t. katkera sinipää

      Lainaa

    6. Tulos: +567 (605 ääntä)
      Hyvältähän toikin näyttää. Mutta ymmärrän että oli varmaan aika iso shokki, been there, done that. Mun piti värjatä hiukset tummanblondeiksi, mutta melkein mustavihreäthän niistä sitten loppujen lopuksi tuli. En vieläkään tiedä mitä oikein mun hiuksissa silloin tapahtui.

      Lainaa

    7. Tulos: +307 (333 ääntä)
      Nätti värit toi on:)

      Lainaa

    8. Hulluapina 28.5.2015 1:41
      Tulos: +300 (324 ääntä)
      Kivaltahan nuo näyttää:)

      Lainaa

    9. Tulos: +356 (376 ääntä)
      Älä itke, Katariina. Kaunis väri tuo sininen.

      Lainaa

    10. Tulos: +262 (284 ääntä)
      Hyvän sininen! Ite koittanu tuollasta saada aikaan, mut ei onnistu!

      Lainaa

    11. Tulos: +86 (218 ääntä)
      Minä ainaki näin miehenä tykkään, kun naisella on erikoisemman väriset hiukset :)

      Lainaa

    12. Tulos: +130 (152 ääntä)
      Sininen taitaa olla nyt enemmän muodissakin kuin blondi, ainakin kun katukuvaa kattelee :)

      Lainaa

    13. Tulos: +122 (208 ääntä)
      tuoreliha: Vittu tota smurffi-nimityst, niitte naama o sinine eikä tukka t. katkera sinipää
      Sinäpä sen sanoit. Mietin monesti et mitähän piirrettyjä ne muut on pentuna katellu kun kutsuvat Smurffiksi tyyppiä jolla on mustat vaatteet, vaalea iho ja sinisenturkoosit hiukset joissa osa latvoista liukuvärjätty turkoosin vihreäksi. Ku minä niitä Smurffeja pienenä kattelin nii niitten iho oli mattapintasen sininen ja jokaisella valkeat hiippalakit päässä, tasan kahdella tais olla hiukset, toisella valkoiset ja toisella kusen keltaset.

      Lainaa

    14. Tulos: -177 (245 ääntä)
      Mansikka: Sinäpä sen sanoit. Mietin monesti et mitähän piirrettyjä ne muut on pentuna katellu kun kutsuvat Smurffiksi tyyppiä jolla on mustat vaatteet, vaalea iho ja sinisenturkoosit hiukset joissa osa latvoista liukuvärjätty turkoosin vihreäksi. Ku minä niitä Smurffeja pienenä kattelin nii niitten iho oli mattapintasen sininen ja jokaisella valkeat hiippalakit päässä, tasan kahdella tais olla hiukset, toisella valkoiset ja toisella kusen keltaset.
      Pilku nu...jat vauhdissa.Hankkikaa elämä tai lopettakaa ainakin ajattelu.

      Lainaa

    15. Tulos: +136 (158 ääntä)
      Nuo shokkivärit ei ole kovin pitkäikäisiä. Haalistuvat muutamassa pesussa vaaleansinisiksi ja sitten kun vetää värinpoiston päälle, niin ei ole enää kuin kivat muistot jäljellä. Itse yritin aikoinaan pitää sinisiä hiuksia ja niitä sai olla koko ajan värjäämässä uudelleen.

      Lainaa

    16. Tulos: +16 (26 ääntä)
      Möllikölli: Nyt käy kyllä sääliks, jos oikeesti vahingossa smurffasi hiuksensa. Ei nimittäin oo ihan pieni käsittely, jolla tuosta palataan blondiksi.
      Eikös tuollainen lähde aika hyvin esim. ColourB4:lla? Oma punanen ainakin lähti ilosesti, jos koko mönjää saa yhä Suomesta.

      Lainaa

    17. Tulos: +89 (101 ääntä)
      Eihän tuo paha väri ole, ja näyttää tyttö olevan nuorikin että sopii hyvin. :) Ja nuissa shokkiväreissä on se hyvä puoli että ne lähtee melko nopeesti pois.

      Lainaa

    18. SpedePasanen 28.5.2015 9:23
      Tulos: -83 (131 ääntä)
      "joku fiksu oli kaupassa ilmeisesti keksiny kivan jekun" Joo joo, älä ny selitä!

      Lainaa

    19. Tulos: -47 (135 ääntä)
      Nyt keksinkin tekemistä seuraavan kerran kun kävelen kaupassa hiusvärien ohi! Kjeh kjeh (;

      Lainaa

    20. Tulos: +66 (82 ääntä)
      Jotenkin naurattaa kun mainoskissa mainostaa tätä lukiessani tulostimen musteita.

      Lainaa

    21. Tulos: +87 (101 ääntä)
      on tuo kyllä v-mäistä ku ne vaihtelee noit värejä terveisin pinkkipää

      Lainaa

    22. Tulos: +83 (87 ääntä)
      Jotkut blondaavat väriaineet ovat kyllä ihan oikeasti sellaisia vaaleansinisiä, mutta suurin osa on kyllä valkoisia. Itse sain kerran kirkkaan oranssit hiukset vaikka hiusväripaketissa luvattiin sellaista murrettua kuparia. Ja just oli alkamassa työharjoittelu ala-asteella, oi sitä riemun määrää mitä se mun porkkanapää niissä lapsissa aiheutti.

      Lainaa

    23. Tulos: +103 (109 ääntä)
      Mauno: Eihän tuo paha väri ole, ja näyttää tyttö olevan nuorikin että sopii hyvin. Ja nuissa shokkiväreissä on se hyvä puoli että ne lähtee melko nopeesti pois.
      Tähän pakko todeta, että ei se väri kovin helposti lähde pois, haalistuu kyllä. Eri asioita. Tuosta tuskin mitään platinablondia tulee vaikka miljoona kertaa hiukset pesisi. Vaatii ihan tosissaan työtä eikä todennäköisesti värinpoistollakaan saa sitä sinistä pigmenttiä täysin pois. P.S. Ehkä smurffitukkaa parempi nimitys olisi simpsonitukka?

      Lainaa

    24. Yllättävää 28.5.2015 12:18
      Tulos: -18 (26 ääntä)
      Blondi mikä blondi.

      Lainaa

    25. Yllättävää 28.5.2015 12:20
      Tulos: +25 (41 ääntä)
      Mauno: Eihän tuo paha väri ole, ja näyttää tyttö olevan nuorikin että sopii hyvin. Ja nuissa shokkiväreissä on se hyvä puoli että ne lähtee melko nopeesti pois.
      Riippuu ihan väristä, että lähteekö. Tuli joskus nuorempana värjäiltyä useasti punaisella shokkivärillä ja sitä on päässä vieläkin.

      Lainaa

    26. Tulos: -30 (56 ääntä)
      Yllättävää: Riippuu ihan väristä, että lähteekö. Tuli joskus nuorempana värjäiltyä useasti punaisella shokkivärillä ja sitä on päässä vieläkin.
      Muuta ei sitten taida ollakaan..?

      Lainaa

    27. Tulos: +37 (41 ääntä)
      sinistä: Nuo shokkivärit ei ole kovin pitkäikäisiä. Haalistuvat muutamassa pesussa vaaleansinisiksi ja sitten kun vetää värinpoiston päälle, niin ei ole enää kuin kivat muistot jäljellä. Itse yritin aikoinaan pitää sinisiä hiuksia ja niitä sai olla koko ajan värjäämässä uudelleen.
      Sininen onkin shokkiväreistä huonokestoisin. Punaisen sävyt puolestaan kestävät toisinaan ikuisuuksia, johtunee siitä että käytännössä kaikkien hiuksissa on luonnostaan punapigmenttiä. Riippuu toki, millainen väri on kyseessä. Suoravärejä en suosittele ostamaan jos värin haluaa pysyvän päässä pitempään kuin päivän. Joissakin kampaamoissa tosin on saatavilla vähän laadukkaampia ja pitkäkestoisempia shokkivärejä. Oman tukan laatu toki vaikuttaa myös asiaan. Terveisin Mustat-Blondit-Pinkit-Blondit-Siniset-Blondit-Pinkit-Blondit.

      Lainaa

    28. kiikiiconfused 28.5.2015 13:33
      Tulos: +24 (32 ääntä)
      Tuota sisällön vaihtoa tehään sen takii että vaalennusaineet on niin paljon kalliimpia kun normivärit

      Lainaa

    29. Tulos: +45 (45 ääntä)
      Itekin oon törmänny tommoseen että joku on vaihtanut värin paketista. Onneks huomasin sen ennen värin laittamista päähän!

      Lainaa

    30. Tulos: +1 (17 ääntä)
      hyvä: Hyvän sininen! Ite koittanu tuollasta saada aikaan, mut ei onnistu!
      Sama juttu. Tuli vaan musta. Parturin mukaan ei kuulemma shokkivärit pysy tämmösis maantien ruskeis. Kerran kokeilin blondataki alta ja lisätä shokkiväri päälle mutta muutaman pesukerran jälkeen shokkiväri lähti ja blondi jäi, mistä taas en tykänny yhtää.

      Lainaa

    31. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Väri on kyllä nätti, mutta se ei taida auttaa jos ei itse siitä tykkää. Sininen kun on niin helvetin hankala saada tukasta lopullisesti pois. Haalistuu kyllä tietenkin pesussa.

      Lainaa

    32. Tulos: +39 (39 ääntä)
      Ihan kivaltahan nuo näyttää mut jos tosiaan blondiks oli aikomus värjätä ni tuo sininen on kyl semmonen väri joka jämähtää oikeen mukavaisesti päähän ::) T: homepää kahen vaalennuksen jälkeenkin

      Lainaa

    33. Tulos: +53 (53 ääntä)
      Kuulin kaverilta joka on kaupassa töissä, että tosella teinit ja muut vaihtaa purkkeja ja kannattaa AINA tarkistaa ennen värjäystä, että koodit on samat!

      Lainaa

    34. Tulos: -73 (95 ääntä)
      Ei ole totta. Kaupan väreissä ei ole shokkisinistä joka tuo on selkeästi. Ainoa sinisävyinen kaupan väreissä on sinimusta ja sillä ei tule noin sinistä vaikka olis millaset hiukset. Ja shokkivärejä ei myydä pakkauksissa vaan pulloissa...

      Lainaa

    35. Tulos: +82 (82 ääntä)
      tfkzisksnsKsksnnzkfgo: Blondit on keskimäärin tyhmempiä ku muut :DDDDD
      Myytinmurtajat testasivat tämän väitteen ja totesivat että BUSTED! Ja minä uskon kyllä ennemmin Myytinmurtajia kuin nimimerkkiä "tfkzisksnsKsksnnzkfgo".

      Lainaa

    36. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Siksi tarkistan itse jo kaupassa että paketissa on oikea purkki sisällä. Minkä merkkinen tuo oli? Aika makea väri. Värin pysyminen riippuu hirveästi myös sampoosta sekä oman vaahdottamisen innokkuudesta.

      Lainaa

    37. Tulos: -15 (17 ääntä)
      tfkzisksnsKsksnnzkfgo: Blondit on keskimäärin tyhmempiä ku muut :DDDDD
      Niinpä ovat nottiinsa.

      Lainaa

    38. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Päivi: Ei ole totta. Kaupan väreissä ei ole shokkisinistä joka tuo on selkeästi. Ainoa sinisävyinen kaupan väreissä on sinimusta ja sillä ei tule noin sinistä vaikka olis millaset hiukset. Ja shokkivärejä ei myydä pakkauksissa vaan pulloissa…
      Itseasiassa kaupassa myydään nykyään ihan paketeissa monia kirkkaanvärisiä värejä. http://www.schwarzkopf.fi/skfi/fi/home/hair_colour/colour_products/liveultrabrights.html Kampaajani mukaan muuten tuo sininen väri on kaikista vaikein saada kokonaan irti hiuksista, joten onnea matkaan. :')

      Lainaa

    39. Tulos: -54 (62 ääntä)
      Kyllä luulisi huomaavan blondausaineen ja suoravärin eron kun laittaa päähänsä. Sinistä ei löydy kaupoista kestovärinä.

      Lainaa

    40. Tulos: +6 (20 ääntä)
      Sinihiuksiset naiset ovat seksikkäitä.

      Lainaa

    41. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Muistan kun itse värjäsin omat hiukseni siniseksi. Muutaman pesun jälkeen ne oli vihreät ja kyllä vaati muutaman platinavaalennuksen, kunnes oli sävy kokonaan poissa. Ja hiljattain värsäsin siukset vaaleaksi sen jälkeen kun oli violetti haalentunut. Jäi vielä hieman sävyä päähän.

      Lainaa

    42. Tulos: +27 (39 ääntä)
      Yllättävää: Riippuu ihan väristä, että lähteekö. Tuli joskus nuorempana värjäiltyä useasti punaisella shokkivärillä ja sitä on päässä vieläkin.
      Ei siitä kyllä kamalan kauaa voi olla, tai sitten sun hiukset ei jostain syystä kasva ollenkaan.

      Lainaa

    43. Tulos: -34 (50 ääntä)
      Tässä on kyllä luultavasti käynyt, niin että tarkoituksella on siniseksi värjännyt, mutta koska eroaa massasta, niin tällein sai ns selitettyä syyn sille miksi on siniset. Hiffasitteko pointin?

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Pitäisi itsekin värjätä piakkoin siniseksi taas. Viimeksi hieman kusahti kun lopputulos näyttää vihreältä. :D

      Lainaa

    45. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Minusta tyttö näyttää ihan söpöltä, vaikka kuvaa onkin vähän sensuroitu. :D En toki voi perusjunttimiehenä ymmärtää naisen tuskaa, kun hiukset värjääntyvät vääränlaiseksi, mutta jos Katariina näitä kommenteja lukee, niin musta toi näyttää hyvältä. Mutta itse ottaisin kyllä yhteyttä kauppaan ja vaatisin jonkinlaista korvausta.

      Lainaa

    46. Malfunction 29.5.2015 12:49
      Tulos: +31 (31 ääntä)
      Vaikka sattui vahinko joidenkin perseilyjen vuoksi niin on pakko sanoa, että tuo sininen väri sopii todella hyvin ihonvärin perusteella. Lopputulos olisi voinut olla vielä kamalampi.

      Lainaa

    47. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Kaisa: Itseasiassa kaupassa myydään nykyään ihan paketeissa monia kirkkaanvärisiä värejä. http://www.schwarzkopf.fi/skfi/fi/home/hair_colour/colour_products/liveultrabrights.html Kampaajani mukaan muuten tuo sininen väri on kaikista vaikein saada kokonaan irti hiuksista, joten onnea matkaan. :’)
      Tuo on yksi tuubi johon ei sekoiteta mitään. Blondiväreissä on väri ja hapete.

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Mitähän väriä tuo on jos iha normi kaupasta saa! 8) t.viherpää jonka hiukset haluaa olla väkisin siniset ja joka on aikeissa antaa niiden sitten olla siniset..

      Lainaa

    49. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Hyvä kun jokainen koittaa pätee sillä et lähteekö sininen helposti pois, pysyykö edes ollenkaan jne..puolesta ja vastaan. Olisikohan olemassa erityyppisiä hiuslaatuja? Riippuu niin hiusten laadusta ja siitä itse väripurkin merkistä ja laadusta että miten käy. Mulla on luonnostaan tosi vaaleat hiukset, ja sellasta laatua että värit tarttuu tosi kirkkaasti ja ainakin mulla toi sininen suoraväri pysyy tosi hyvin hiuksissa. Mut mulla ei pysy mikään punainen, oli suoraväri tai ei. Että ei sitä punapigmenttiäkään ihan kaikilla ole niin vahvasti. Mitä taas yleisesti ottaen suoraväreihin tulee niin ovat paljon turvallisempia käyttää kuin kaupan hapete-myrkyt. Ja näissä "shokki"-väreissä on aina se et alkuun kannattaa värjätä muutaman kerran useammin, ja sitten se väri on tarttunut paremmin ja pysyy pitempään. Ja jos on hyvälaatuinen väri niin kyllä se siitä myös pois lähtee. Värinpoiston se vaatii mutta lähtee se. Ja siihen lähtemiseen vaikuttaa se että millaiset ne hiukset on. Mun vaaleista kutreista tuo sininen on vaivatta lähtenyt ihan platinavaaleaksi pelkällä värinpoistolla vaikka olisin ollut useamman vuoden sinisellä tukalla. Värinpoistoa ei vain kovin usean viitsi tehdä kun se tuhoaa hiuksia aika mallikkaasti. Ymmärrän toki jos on tosi paksut, mustat hiukset joihin mikään ei tartu eikä mikään lähde. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä toiselle sovi ja toisinpäin...

      Lainaa

    50. Tulos: -26 (38 ääntä)
      Tuollaista väriä ei vahingossa kukaan purkista päähänsä saa. Ensin oma väri "kuoritaan" pois, jonka jälkeen värjätään sinisellä. Pojot gimmalle, joka uskalsi heittytyä sinitukkaiseksi. Nyt enää rohkeutta olla rehelellisesti oma itsensä, niin ei ole esteitä elämässä.

      Lainaa

    51. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Go äitylit :D

      Lainaa

    52. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Toi on varmaan Splashead-merkkistä väriä. Itsellä oli sillä siniset, juurikin tuollaiset. Saa täälläpäin ainakin city-marketista. Blondin päälle laitettuna jämähtää kiinni todella tiukkaan eikä lähde tos. pesemällä pois. Aikamoisen värinpoisto-operaation sain suorittaa päästäkseni eroon.

      Lainaa

    53. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Vaikka naama on blurrattu niin silti näyttää hyvin sopivan noi hiukset :D Ehkä snadisti vois vaaleemmat olla

      Lainaa

    54. Tulos: -11 (11 ääntä)
      Smurffi: Vaikka naama on blurrattu niin silti näyttää hyvin sopivan noi hiukset Ehkä snadisti vois vaaleemmat olla
      Joo, ja muutenki sais olla jotain muutakin sävyä tossa ettei pelkältä värikypärältä näyttäis, mutta ihan hyvin sopii. :)

      Lainaa

    55. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Vaikka piti olla blondi niin ei lopputulos näytä ollenkaan huonolta

      Lainaa

    56. Tulos: -27 (37 ääntä)
      Tarina vähän ontuu siltä, että vasta pesemisen jälkeen huomasi lopullisen tuloksen. Aivan kuin ei muka tajuaisi jo aikaisemmin sinisen värin teetettävän sinisen tukan. Vanha vitsi ja hyvä tekosyy vaihtaa hiusten väriä, ei varmaan uskaltanut muuten.

      Lainaa

    57. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Jenna: Hyvältähän toikin näyttää. Mutta ymmärrän että oli varmaan aika iso shokki, been there, done that. Mun piti värjatä hiukset tummanblondeiksi, mutta melkein mustavihreäthän niistä sitten loppujen lopuksi tuli. En vieläkään tiedä mitä oikein mun hiuksissa silloin tapahtui.
      Samassa jamassa olin parisen viikkoa sitten, värjäsin hopeisella kaupanvärillä ja lopputulos oli kirkkaan sininen - kun poistin sitä vähän shampoolla niin siirryttiin vihreään. Lopulta poltin hermoni ja blondasin tukkani pilalle ja löin sitten pinkin värin päälle, nyt odottelen että olis varaa kampaajalle leikkauttaan vähän latvaa :D

      Lainaa

    58. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Minustakin näyttää hyvältä. Kiva sävy ja värikin levittynyt päähän tasaisesti.

      Lainaa

    59. Tulos: +27 (27 ääntä)
      xoxo: Tarina vähän ontuu siltä, että vasta pesemisen jälkeen huomasi lopullisen tuloksen. Aivan kuin ei muka tajuaisi jo aikaisemmin sinisen värin teetettävän sinisen tukan. Vanha vitsi ja hyvä tekosyy vaihtaa hiusten väriä, ei varmaan uskaltanut muuten.
      Esimerkiksi Swarchkopfin raidotusväreissä on se aine sinistä, johon sitten sekotetaan se vaalennusjauhe. Sillä taataan ettei hiuksista tule kellertäviä. Itsekin kun värjään hiukset, laitan vaan värin päähän ja sitten sen puolituntia teen jotain muuta kun täytyy antaa värin vaikuttaa. Eli hyvin on voinut käydä noin.

      Lainaa

    60. Tulos: -24 (36 ääntä)
      En jotenkin usko tätä tarinaa, sillä noin kirkkaansinisiä hiuksia ei voi saada, kuin vaan platinablondiin pohjaan. Hänellä on siis täytynyt olla jo aikaisemmin todella vaalea tukka, joten miksi ihmeessä hän sitä rupeaisi vaalentamaan? En sitten tiedä, oliko hän hakemassa täysin valkoista tukkaa värjäyksellään.

      Lainaa

    61. Tulos: +19 (19 ääntä)
      jeppis: En jotenkin usko tätä tarinaa, sillä noin kirkkaansinisiä hiuksia ei voi saada, kuin vaan platinablondiin pohjaan. Hänellä on siis täytynyt olla jo aikaisemmin todella vaalea tukka, joten miksi ihmeessä hän sitä rupeaisi vaalentamaan? En sitten tiedä, oliko hän hakemassa täysin valkoista tukkaa värjäyksellään.
      No esim. laittamassa eriä sävyä mutta vaaleaa kuitenkin? Niitäkin kun löytyy pilvin pimein...

      Lainaa

    62. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Jenna: Hyvältähän toikin näyttää. Mutta ymmärrän että oli varmaan aika iso shokki, been there, done that. Mun piti värjatä hiukset tummanblondeiksi, mutta melkein mustavihreäthän niistä sitten loppujen lopuksi tuli. En vieläkään tiedä mitä oikein mun hiuksissa silloin tapahtui.
      Joskus hius ottaa värin vähän turhan rajusti tai sit väri on valittu väärin niin voi tulla kivojakin ylläreitä. T. Kampaaja

      Lainaa

    63. Tulos: -14 (26 ääntä)
      Kauppojen blondausvärit taitaa järjestään olla sellaisia joissa tahnamainen väri sekoitetaan jauhemaisen kanssa. Shokkivärit taas on suoraan tuubissa eikä niitä sekoiteta minkään muun aineen kanssa (plus että shokkivärit on aina turkasen pienissä tuubeissa/pulloissa). Luulisi "vanhan blondaajan" tajuavan jo paketin sisällöstä mitä päähänsä lykkää...

      Lainaa

    64. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Päivi: Ei ole totta. Kaupan väreissä ei ole shokkisinistä joka tuo on selkeästi. Ainoa sinisävyinen kaupan väreissä on sinimusta ja sillä ei tule noin sinistä vaikka olis millaset hiukset. Ja shokkivärejä ei myydä pakkauksissa vaan pulloissa…
      Nimenomaan. Ja jos tässä olisi yritetty käsitellä juurikasvua, on kyllä ihmeen tasainen lopputulos. Väri levitetään ensin vain sinne tyveen, ja lopulta koko kuontaloon värierojen tasaamiseksi. Tummempaan tyveen väri ei juuri tarttuisikaan, eikä lopputulos näyttäisi tältä lainkaan. Eiköhän tuo ole ihan tarkoituksella värjätty ja keksitty sitten ovela peitetarina.

      Lainaa

    65. Pappasmurffi 24.6.2015 19:41
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Eihän Smurffeilla oo sinistä tukkaa.

      Lainaa

    66. Tulos: -5 (9 ääntä)
      Jenna: Hyvältähän toikin näyttää. Mutta ymmärrän että oli varmaan aika iso shokki, been there, done that. Mun piti värjatä hiukset tummanblondeiksi, mutta melkein mustavihreäthän niistä sitten loppujen lopuksi tuli. En vieläkään tiedä mitä oikein mun hiuksissa silloin tapahtui.
      Mikä ihmeen väri on tummanblondi?

      Lainaa

    67. Löyhkäävä sotilas 29.6.2020 16:43
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Kamala trendiväri tuli klassisen vaalean sijaan.

      Lainaa

    68. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Huomioh*ora. Ei mitään muuta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hiukset, hiusväri, väri, kuva, sininen, siniset hiukset, pila